Sziasztok!
Itt vagyok, zúgó fejjel...
Hát, nagyon brutál nap volt. Ugye elkezdődött 1-kor, a párom akkor látott meg először, hogy öcsém odavezetett hozzá az anyakönyv-vezető előtt, príma érzés volt látni, hogy mennyire meglepődött.
Közben Ákostól a Végre c.szám szólt, volt aki már itt elkezdte a sírást.
Pedig még egy szó nem hangzott el
Az anyakönyv-vezető hihetetlenül felkészült, tudni kell a saját történetünket csak úgy, spontán, a magam stílusában megírtam neki (6 év), és ő ezt beemelte a szövegbe, nagyon jól sült el. Aztán az ebéd előtt még az anyukák is elmondták, mit éreznek, na anyu nagyon lelkizett, fojtogatott a sírás keményen. S végül mégsem bírtam ki, mert a párom felállt, és elmondta hogy mennyire tisztel az értékeimért, meg hogy köszöni hogy elviselem hogy ennyit dolgozik (vezető beosztás, napi 14-16 óra), és támogatom őt. Hát teljesen kész voltam, jöhetett a Metaxa.
Az ebéd úgy elment, eltartott 6-ig, közben már táncikáltunk is, de ezzel a vidéki rokonsággal annyira nem lehetett mulatni. Aztán este 10-kor ugyanott, a villa porospincéjében (Közgáz pince hangulat
) beindult a buli, csupa fiatallal na meg az örömanyákkal, a zenekarral, sok piával, hát istenem... mindenki azt mondta, kb. a középiskolás éveket idézte, amit levágtunk. Az öcsém éjfél előtt a pezsgőmbe belekeverte a Bomba energiaitalt, utána a barátnőim odarángattak a pulthoz tequilázni, hát képzelhetitek... no nem lettem síkrészeg, de rendszeresen úgy akartam tölteni magamnak ásványvizet, hogy nem csavartam le a kupakot az üvegről, és csodálkoztam hogy üres marad a pohár.
Hajnal 4-ig nyomtuk, a végén már nem volt zenekar, de Hip Hop Boyzot tettünk be, és meggyőződhettem a hitves uram és középiskolai társasága frenetikus tánctudásáról.
Mindenkinek nagyon köszönöm a rámgondolást és a jókívánságokat!
És, ha hiszitek, ha nem, de tegnap az ebédnél bizony eszembe jutottatok. Legközelebb én is ott akarok lenni.
De hogy mégse legyen minden olyan szuper, ma 9-kor még alkoholgőzösen felébredtünk 3,5 óra alvás után, hogy bemenjünk a Kaáliba UH-ra. Még szerencse hogy nem voltak rendőrök.
Krizsánál voltunk ugye, még a tortából is vittem neki, de most nagyon nem értem őt...
Eddig partnerként kezelt, mert tudta hogy felkészült vagyok a témában. De most volt egy kis mellébészélése, és úgy érzem, nem őszinte. Az a helyzet, kissé hiperstimusan alakulok. 20 tüszőm is nő, nagyjából egyenletesek, 14-15 mm-sek most. Igaz az endo baromi vékony, 6,5A de van ideje még nőni (múltkor is lassan nőtt meg). Szerdán lesz a punkció. No, aztán az UH után én azt láttam, mikor mentünk be Krizsa szobájába, hogy ott ül a biológus, én nem tudom miről beszéltek olyan hirtelen, pár perc volt. Aztán utána mondja Krizsa, hogy ET után nem lehet Choragon, mert hiperstimus leszek, túl sok a tüsző, továbbá hogy 2 napos ET-t akar. Én ezen totál leakadtam, és megkérdeztem, hogy miért? Hiszen a 3 napos jobb. Rázta a fejét, hogy most így látja jobbnak, és a fagyasztásról beszélt, hogy most sokat lehetne fagyóba rakni, és 2 naposan az jobb. Én ezt nem értem. Úgy érzem félrebeszélt és olyan fura gyanúm van, hogy nem lesznek szépek a petijeim, vagy ezek úgyse fognak olyan szépen osztódni, vagy nem tudom. Hülye vagyok, hogy gyanakszom...?