Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kata!
Látom beelőztél Kép Nekem félórába telik, mire összehozok egy ilyen horror hosszú levelet.

Most hogy mondod, allergiám most elbújt. Bár szerintem azért, mert a héten esős napok voltak és lenyomta a pollenszemeket. Ha huzamosabb ideig jó idő lesz, biztos megint előjön.
A Pollens-t vettük, de nem tudom milyen dózisban. Meglátom, hogy használ-e. Remélem. Kép

Szomszédasszonyod Kép Szörnyű dolog, ami velük történt. 3 baba Kép Nekem egy barátnőmnek halt el egy magzata a 15. hétben, az is nagyon szörnyű volt. Még nekem is. Most újra babát vár, július végére van kiírva. Kép Szorítok, hogy sikerüljön a szomszédasszonykádnak is.

Puszi, most már tényleg megyek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,
Koszi, hoyg nem felejtettek el! Kép

Kata,
Jaj, mintha az en ferjemrol irtal volna! NAlam a nagy depi foleg miatta volt februarban. Amikro elmegyunk a baratokkal valahova, mintha nem is o lenne. En kinlodok a ket gyerekkel (ferbruarban ugye, betegek is voltak), o meg lazan kint menozik mindenkinek. Mintha nem is lenne csaladja, hót nyugiban sztorizgat meg jopofizik mindenkivel. Pedig tudja, hoyg en nem latok a gyerekeken kivul egezs nap mas embert, nekem kene tarsasag, de meg veletlenul se vigyazna a gyerekekre, hoyg en is beszelgetni tudjak. Egyszeruen nem tudom, mitol ilyen. Iszonyu konok, nem is lehet errol beszelni vele, mar anyniszor osszevesztunk ezen, de akkor is minden alkalommal ezt csinalja. KépKépKép De azert szeretem...(ha nem a baratokkal vagyunk) ) Es igen, itthon is, ha nincs hozza kedve, o bizony meg sem mozdul, nekem meg ugye, muszaj. Kép

Györesz,
nem semmi az exed viselkedese. Es nem nyilatkozott arrol, hoyg minek hivogat minden nap? Mintha elengedni se akarna, de megkomolyodni se. Bocs, ha rosszul latom, es nem igy van. Kép

Gigi,
nagyszulok. Jajj, szegeny. NEm eleg a magad baja, meg anyukad is maceras. Kép Probald nem a lelkedre venni, vagy vagj vissza. Azt hiszem, amig nincs egy komoly osszeveszes, a szulok valahogy nem akarjak felfogni, hogy felnott anya mar a kicsi lanyuk. Kép
Anyosrol ugye, inkabb nem nyilatkozom Kép, de anyukammal is volt par kor, amig felfogta, hogy nalunk nincs cukros tea, nincs 2 honaposan fozelek, nincs cumi es kulonben is az en gyerekem, nem az ove. Kép

Andi,
drukk a sulidhoz! Kép NEm semmi, mit vallalsz be!

Koszi a hozzaszolasokat forgas ugyben. Azert en meg parazom (Zsombin okulva Kép). MA azzal szorakozott, hogy hanyattfekve jobbra balra oldalra fordult, vartam, hatha a lendulettol atlendul, de nem. Nagy a segge, mint az anyjanak. Kép

Minden nevnapos, hofordulos babanak sok bolodgsagot! Kép

Pusszm
Gombóc

ui. S.O.S nincs valakinek komuves-burkolo ismerose? A kadat elvittek, de az uj kadat nem raktak be, mert ki kene alatta burkolni. Most itt maradtunk kad nelkul, es gyorsan kene egy szaki (lehetoleg meg most hetvegen), aki feldobalja a csempeket, mert most igy anyoshoz kell jarnunk furdeni. Kép Mail cimem a profile-ban.
Koszi!
gombóc

Sziasztok!
Én vagyok ma a legelső?Kép
Györesz!
Engem is az a fajta előke érdekelne,de nem kapok sehol.Küldtem e mailt.Kép
Kata!
Köszi megkaptam.Kép
Együtt érzek a szomszéd asszonyoddal!Kitartást és sok erőt kivánok Neki!Kép
Szedem a Revalidot.Kép
Melinda!
Örülök,hogy hasznosak voltunk a talin és már ül Marcika.Kép
Gratulálok a hintához!Várom a képet!Kép

Puszi Mindenkinek!Gondolom ma nem jöttök sokan,pedig én hétvégén érek rá!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

A tegnapi nem evésnek meglett a hatása, regel csomót találtam a cicimben.
Szerencsére a mai napot kakival kezdte és utána egy kiadósat szopizott. Most hason fekszik és alszik. Imádom amikor fogja a kezem és nem akar elengedni.
Azt vettem észre, hogy azoktól a gyümi levektől amik rostokkal vannak tele több a tejcsim. Pl amit vittem szombaton a Granini Pink Grapefruit.

Dia
jó pakolászást mára neked.

Melinda
nálunk viszont tegnap rendesen volt alvás.
Szépen haladtok a kajcsival ti is.
Hát nekünk még nem volt ilyen egyedül hagyom és sír még el nem alszik. Vagy cicizés közben elalszik, vagy játék közben, de ha nyűgi és a cicin sem aludt el akkor a varázs cumi segít a bajban. Azt hiszem egyenlőre szerencsénk van.

Gombóc
nem lehet ezt a forgást elkapkodni, be kell előtte jól gyakorolni a részleteket s majd utána jöhet az egész egyszerre.
Hát igen ezeknek az apukáknak nem jut eszükbe, hogy nekünk is szükségünklehet a társaságra. Jó, hogy sok mindent a baba mögé helyezünk, de azért néha mi is szeretnénk nők lenni nem csak anyák.

Kata
remélem hamarosan tudsz egy picit többet pihizni és akkor már minden sokkal jobb lesz. Lehet, hogy kéne egy kicsit romantikáznotok apával?
Néha csodákra képes.
Hová szöktetek Patrikkal?
Jobban vannak a srácok?

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Itt vagyok ám,és várom,hogy valaki írjon!Kép
Márti!
Csomó a mellben?KépMaszírozzad!Ha nem múlik el nézesd meg!
Domit én is próbálgatom,hogy aludjon egyedül.Eddig nem sikerült.A vége mindig az,hogy annyira sír,nyög,hogy csak kiveszem az ágyból.KépVégül is azért vagyok itthon,hogy vele legyek.Ráér még megtanulni az egyedül alvást,hisz még olyan kicsi.Na,most jól megnyugtattam magam!Kép
Ő is vagy cicin alszik el,vagy az ölemben.KépNeki a cumi se kell.Kép
Na,PuszPusz!Dia

Ja,ma sz.. hangulatban voltam reggel,erre Apa elzavart vásárolni!Kép"Na azért nem kellett annyira zavarni.Kép"
Vettem Dominak egy szandit,egy kalapot,egy felsőt és egy farmer kertész gatyát.KépOlyan cuki benne!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nagyfiaim Kép elmentek a könyvfesztiválra,így most rettenetesen ráérek.Kép

Dia!
Hogy haladsz a rámolással?
Milyen az az előke,amiről beszéltek?Elkerülte a figyelmemet.
Mióta szeded a Revalidot?szerinted hatásos?Azt hiszem én is kipróbálom.
Milyen kalapot vettél Dominak?Tegyél képet légyszi!Kép
Eddig szerencsém volt,Patrikot nem kellett altatni.Akkor teszem le,ha már alig tudja nyitva tartani a szemét.KépMostanában,ha még nyűglődik,akkor Dentinox-szal bekenem az ínyét,elég jól megnyugtatja,elcuppog rajta.Utána alszik szépen.
Nekünk Raulnál sem váltak be a mindenféle"csapott"és egyéb formájú cumik,a szilikont azonnal kiköpte.
Kicsit idétlenül néz ki,de Patriknak is a "kis cseresznye",majd most már a "nagy cseresznye"játszócumi válik be.Szerintem ez tényleg hasonlít a cicibimbire.Kép

Márti!
Patriknak továbbra is szívni kell az orrát és ma gyanúsan sokat alszik.
Raul egész jól van,már nem köhög annyira.
Mikor cici-csomóm volt eszembe jutott,hogy van nekünk egy jó kis szovjet masszírozógépünk,az nagyon jót tett.Kép
Remélem hamar elmúlik Neked is!!
Gigi egész jól belejött a hason alvásba.KépHátha ma az étvágya is visszajön!
Rostos üdítőt kipróbálom!
Ruszlánnal sokat szoktunk beszélgetni,van,hogy hajnalba nyúlóan,ez most nagyon hiányzik.Egy darabig esély sincs rá.Kép
Tegnap Patrikkal kedvenc papomat látogattuk meg,nagybátyám írt egy könyvet pár éve a Pápáról, és megkért,hogy adjam oda.Jól esett egy kis séta.Kép

Gombóc!
Ismerős,amit írtál:mikor a férjem itthon van,meg szoktam kérni,hogy a nagyot Ő fürdesse.Ez hatalmas segítség,tudod milyen a kettőt fürdetni.
De előfordul,hogy a kerítést támasztva kedélyesen eldiskurál a szomszéddal,és mire előkeveredik én már megcsinálok mindent.Hát,ettől nem szokott olyan túl jó kedvem lenni.
Ebből a szempontból jó lesz,ha a gyerekek már nagyobbak lesznek.Amúgy nagyon élvezem a babázást!Kép
Jó kőművest tudok,de elég messze lakunk egymástól!KépRemélem hamar találtok valakit!

Melinda!
Hogy sikerült a vásárlás?Marci jól tűrte?
Kérjük a képeket!!Kép
Jó,hogy a barátnőd hamarosan babázhat!Kép
Pollens:1x10 golyócska hetente a könyvem szerint.

Szép hétvégét kívánok mindenkinek!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Dia!
Csak hogy örülj Én is írok!Kép
Én is szoktam Norbit hagyni sirdogálni, de én sem bírom sokáig és pont úgy érzem mint Te, hogy hisz azért vagyok itthon, hogy vele legyek és miért baj az, ha Ő igenis szereti, ha mellette vagyok és csak úgy hajlandó elaludni, vagy épp ringatnom kell! Bármennyire fárasztó örömmel teszem, persze azért minden elismerésem azoknak az anyukáknak, akik képesek következetesek lenni már most, mert az biztos, hogy nekik könnyebb is lesz késöbb. Pont tegnap beszélgettem erről a barátnőmmel, neki két gyerkőce van és neki soha nem volt ilyen elalvás gondja, mert már a legelejétől megszokták a gyerekek, hogy ha lerakja Őket akkor alvás van, persze Ők is sirdogáltak néha, de aztán elaludtak és most is nagyon jó alvók. A kisebb két éves lesz nyáron és sokszor Ő kéri, hogy aludni szeretne, kéri a maciját és már alszik is. De hát Norbi nem tudja álomba sírni magát csak akkor ha fél óráig hagynám üvölteni, ahhoz meg egyszerűen nincs szívem!
Mi is voltunk ma vásárolni! Nem vettünk sok mindent, de akkor is nagy-nagy örömet okozott! Vettünk a babakocsira napernyőt, két kis rucit, egy sapit meg egy csörgő-zörgő-zenélő-tükrös napocska párnácskát Norbinak! Bárcsak az ember tele lenne pénzel, felvásárolnám az egész boltot!Kép

Melinda!
Te mennyi ideig hagyod Marcit sírni? Mennyi idő alatt aludt el?
Hamiról meg a hintázásról várom a képeket!Kép
Nagyon ügyi Marci, hogy ilyen szépen eszi az almát és hogy már önálosítja is magát?! Norbi is régen mindig kikapta a kanalat a kezemből!
Hát igen az ellentétek vonzák egymást! Az az igazság, hogy amikor még nem volt baba, akkor is tudtam, hogy Ő egy nagy gyerek, de azért mi beszélgettünk a gyerekről, mert régen Ő is közösen képzelte a jövőt és akkor nem tünt éretlennek a dologra, de ez sajna késöbb kiderült!
Aranyos vagy amiket írtál! Hát én már tényleg nagyon régóta készültem az anyaságra, már kislánykoromba is imádtam a kisbabákat és álmodoztam, hogy majd ha nekem is lesz kisbabám.......
Hallottam, hogy találkoztatok a Mártival a Megatoysba! Miket vásároltál?

Márti!
Köszi az előkét! Mostmár tényleg muszáj lesz randiznunk!Kép
Képzeld, nagyon rossz éjszakánk volt. Norbi sokat sirdogált álmába meg ébren is, éjfél volt mire rendesen el tudott aludni, akkor tettem egy próbát és amikor elaludt a mellemen akkor letettem hasra és aludt másfél órát, eddig ez a rekord! Arra keltem, hogy felnyomja magát teljesen és úgy sírt! Olyan édes volt!

Kata!
A szomszédasszonyodnak így ismeretlenül is drukkolok, hogy jöjjön a baba! Szegény biztos nagyon kivolt amikor elvesztette a babáit!Kép

Gombóc!
Hát ezek a férjek, lehet, hogy jobb is hogy egyenlőre mentesülök ezektől a dolgoktól.
Nagyon jól látod a helyzetet! Ez tényleg egy ilyen se veled se nélküled kapcsolat! Már én is mondtam neki sokszor, hogy szerintem Ő úgy van ezzel, hogy vele ne legyek, de ne legyek másé sem!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Lányok!

Dia!

Okszi, csinálja Gyuri, no de akkor mi legyen a hétvégével, menjünk, vagy ne menjünk, mert hogy nem írtad :-))))) ??????????????

Köszi lányok remélem összejön a suli, meg azt is hogy bírni fogom.
Látom nagyon elemetekben vagytok, a buli jó nálunk, kezd mindenki kidőlni, kaptunk sok szép dolgot.

Majd jövök hétfőn, ma és holnap már nem nagyon, lehet, hogy csak olvasásra felnézek.

Sok puszika:

ANDI
tandi

Sziasztok!!!

Dia
most már biztos holt fáradtan ülsz a konyha közepén és nézed az új szekrényt, hogy milyen szép, és örülsz, hogy végeztél a rámolással.
Én sem hagynám sírni Gigi-t az tuti, nem hiszem, hogy jót tenne a lelkének. Amikor az öledben elalszik és leteszed nem ébred fel?
Ezek szerint a társaság nagy része ma vásárolt.
Csomó nincs egy alapos szopi eltüntette.

Györesz
igen ideje lesz már randiznunk hisz már 1 hete nem látták egymást a picik. No meg mi sem.
Gigi tegnap napközben volt zsibbadt Norbika este, Gigi is szépen felnyomja magát hason alvás közben és megfordítja a fejét. Sírni nem szokta felemelni hasonfekvésben.
Remélem ma jó éjszakátok lesz.
Lehet, hogy tegnap túl pörgött, Norbika, sok volt neki a nap.Hiába nem aludt sokat napközben.

Kata
remélem Partik állapota nem fog romlani.
Csomó eltünt, szerencsére nekem alig volt ilyen de akkor egy alapos ürítés mindng segített, most is ez történt. Gigi ma zabál, és röhög, visong, kiabál, iszonyatosan aranyos. Tegnap tuti front volt, nekem is világvége hangulatom volt. Ma viszont egy derűs jó kedvű babám van.

Melinda
remélem ti is sok pénzt költöttetek!!
Milyen jó, hogy a mult héten megismerkedtünk különben tuti elmentünk volna egymás mellett.
Kaptatok sapit?
Marcika ebben a szerkóban még nagyobbnak tünt, olyan kis vagány volt. Tényleg nem szabad a kaja miatt aggodnod. Olyan jó sulyban van.

Andi
rettentő rövid voltál. További jó bulizást.

Puszi
Márti
márti05

Lányok!
Teljesen kivagyok!A hapi aki szereli a bútort fél 6-kor érkezett,ami azt jelenti,hogy még mindig szereli.KépMa már nem tudok vissza pakolni,mert ha Domi elalszik akkor már nem zörgök.Tehát marad a felfordulás és holnap tudok csak pakolni.Kép
Holnap mindenkinek válaszolok!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Elég sűrű napunk volt, úgyhogy csak most kerültem ide. Most is csak a képeket rakom fel és később jövök írni.

Mielőtt elmegyek anyáékkal vásárolni az IKEA-ba hintázok egyet! Hú, de jó!!!

Kép

Anya olyan papit főzött nekem!!! Kép

Kép

Majd jövök! Remélem lesz még valaki!
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Na látom nagyon halovány itt a forgalom!

Márti!
Norbi is forgatta a fejét hason alváskor, nem is arra kelt fel szerintem, de amikor már fent volt akkor úgy feküdt mint egy kis fóka, teljesen kinyomta a felsőtestét és sírt. Olyan ritkán sír, hogy ilyenkor meg kell zabálni! Imádom amikor görbül le a kis szája!

Dia!
Jajjjjj, most biztos nagyon mérges vagy, de holnap majd minden a helyére kerül és este már pihenhetsz!Kép

Kipróbáltam a hagymáslepényt, most zártam el a sütőt, az illata isteni! Holnap azt fogok reggelizni!

Ma már nem jövök! És holnap is csak este, mert megyünk Norbi apukájáékhoz, meg a barátnőmhöz is!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Azt hiszem én zárom a mai napot Kép
Tényleg nagyon sűrű napunk volt, szerintem 5 percet nem ültem ma egy helyben. Délelőtt elmentünk vásárolni Marcikának egy-két hiányzó dolgot. Voltunk a Megatoys-ban és taliztunk Mártiékkal. Minitalit tartottunk Kép Páromnak megmutathattam Marci kis szerelmét Kép Gigi annyira kis édes volt. Megatoysban csak cumiláncot és műanyag előkét vettünk. Hasonlót, mint Giginek, jobban mondva Olinak volt a talin. Még nem próbáltuk, majd ha valami színesebbet (répa, sütőtök) eszünk, akkor lesz a főpróba. Sapit is vettünk, de nem a Megatoys-ban.
Elmentünk a Minimanóba a Nagy Lajos király útjára. Egész jó dolgok vannak ott. Ott vettünk baseball sapit, habtapit és nagyon klassz plüss játékot. Cica és csörög-zörög, ha a farkát meghúzzuk még "dorombol" is. Nem volt kétfillér, de Marcinak nagyon tetszik és okosodhat tőle ezerrel Kép
Szerintem Marcival ki kell mozdulni itthonról és rögtön megjön az étvágya. Tegnap az IKEA-ban, ma útközben az autóban evett szépen, bár üvegből (már azt se bánom Kép ). Sőt ma a Campona melletti Meki parkolójában még szopizni is meg kellett állni, mert üvöltött ezerrel.
Egész jól bírta a kiképzést, ahhoz képest, hogy inkább délelőtt szokott nagyobb szunyákat levágni itthon. Látszott is, hisz néha úgy aludt az autósülésében, mint akit fejbevágtak. Annyira édes volt. Hazajöttünk, ettünk egy kis almát, de szopi nem nagyon kellett, majd aludt 3 órát. Na én ezalatt a 3 óra alatt rendbevágtam a lakást, ami előtte úgy nézett ki, mint ha atombombát dobtak volna le a környékünkre. Pörögtem ezerrel, aztán felkelt, kis szopi, játék. Jött a fürdés előtti nyügi.
A nap fénypontja az volt, amikor majdnem a számba pisilt drága elsőszülöttem. Fürdés előtt pucérkodott, én pedig a pocakját puszilgattam, erre eleresztette magát és annyi szerencsém volt, hogy csukva volt a szám, egyébként telibe talál Kép
A mai nap beszámolója elég hosszúra sikeredett. Bocsi érte.

Látom jó kis témát indítottam el alvás témában. Remélem nem azt gondoljátok rólam, hogy egy rideg anya vagyok, aki csak "bevágja" az ágyba a babát és hagyja sírni, majd csak elalszik. Tegnap pár perc (max. 5) sírás után már be is aludt. Se ölben, se cicin, se sehogy nem akaródzott Neki és tudtam, hogy fáradt, így hagytam, és bizony elaludt. 99%-ra tudtam, hogy bealszik, de ha nem tette volna, akkor persze felmegyek érte és lehozom magamhoz a konyhába főzöcskézni. Egyébként Marcival szerencsém van, mert megtanul magától elaludni, pedig nem tanítottam rá. Észrevettük, hogy ha be is tesszük az ágyba és nem alszik el rögtön, akkor eldumál, nézelődik, lehajtja a fejét és pár perc múlva alszik. KépIdejét se tudom, hogy mikor volt utoljára olyan, hogy cicin aludt el. Tényleg régen az esti etetése mindig olyan volt. Most este is evett, majd a büfi után táncoltunk hármasban a Palcsó Tomi (Megasztár) számára, kapott jóéjt puszit, apukája letette alukálni és azóta csönd van, szépen alukál. Kép Most ennek persze örülök, de lehet, hogy pár hét múlva már nem így lesz és én fogok szenvedni az altatással. De azért remélem nem így lesz Kép

Márti!
Annyira jó volt Veletek találkozni. Most már mindenhová úgy fogok menni, hogy figyelek, hátha összefutok valakivel Kép
Ti mit vettetek? Sapi sikeredett? Ha jól emlékszem nem írtad (elég fáradt vagyok, bocsi).
Én birsalma levet iszok, az nekem is jót tesz Kép
Aranyos vagy, hogy nyugtatsz ne aggódjak Marci kajcsija miatt. Tényleg nem tűnik éhező babának, úgyhogy vége az önmarcangolásomnak Kép

Dia!
Konyhaszerelő muki Kép Akkor most majd holnap gondolok Rád, ahogy pakolsz. Holnap estére minden szép és jó lesz Kép
Vásárlás az jó!!! Kép Farmer kertészgatyója Marcinak is van. Kettő is, csak még nagyok. Már úgy várom, hogy felvehesse. Annyira vagányok tudnak benne lenni. Kép

Kata!
Szorítok, hogy Raulod kifelé és Patrikod ne befelé tartson a betegségbe.
Az előke műanyag volt, egész nagyméretű és alul van egy kis zsebecske, amibe a lehulló kajcsidarabok összegyűlnek. Mi is vettünk, majd beszámolok, hogy milyen.
Köszi a homeos bogyeszt. Holnap be is veszem, mert a változatosság és a jó idő kedvéért, ma már trüsszögtem Kép

Györesz!
Norbikához hasonlóan Marci is kikapta a kezemből a kanalat. És ezerrel nyúlkált a pohárba, amiben az alma volt. Hirtelen rá akartam szólni, hogy "Ne", de aztán hagytam, hagy élvezze a kajcsit, így ettől a pár kanáltól is mindenünk almás lett. De nem baj, a cél, azaz az evés a lényeg. Kép Mindketten szemmelláthóan élveztük. Kép
Te is szép előkét kaptál? Kép

Andi!
Jó bulizást Nektek!!! Gyuridnak előre is boldog névnapot kívánunk! Kép (Holnap nem tudom,mikor tudok jönni.)

Azt hiszem itt befejezem, és kúrálom tovább magamat, mert eszméletlenül megfájdult estére a fejem és fáj a hátam és csuklóm is. Nem tudom mi ez. Remélem megint valami frontot érzek csak. Jobb leszek, mint Aigner Szilárd, minden frontot előrejelzek a fejfájásaimmal Kép

Puszi Mindenkinek! Akinek nem írtam duplán!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mostanság olvasó módban vagyok főleg...biztos ez a tavaszi lustaság. Kép

Dia
Örülök, hogy nincs komolyabb bajod. A hajhullásra próbáld meg használni a Varga hajcseppet. Az nagyon jó, és tényleg műkszik.
Biztos jó lehet az új konyhád. Irigyellek!

Györesz
Én is szoktam hagyni sírni Bencét. Ma is ricsajozott 10 percet délután...vártam, bementem megnézni, hogy mi baja van. Láttam, hogy semmi, adtam neki még egy puszit, és zsupsz vissza. Megint sírt kb. 10-15 percet, aztán aludt egy órát. Néha azt vettem észre, hogy túl van pörögve, és azért nem alszik.

Képzeljétek! Csütörtökön voltam beíratkozni baba úszásra. Kép Pontosabban a Mütyit írtattam be. Május 6-án kezdünk. Ma már tréningeztünk itthon. Már a nagy kádban fürödtünk. Egész élvezte.
Az almát már minden nap esszük, ízlik neki, csak kicsit alakítani kell a nyelv technikáján, mert még sokszor inkább kifelé jön, mint befelé. Kép
Ja, és tegnap megfordul! Kép Kép Na azóta sem, de majd már biztos fogja gyakorolni.

Jó éjt mindenkinek!
Holnap jövök!

Zsófi
nmzsx

Sziasztok!!!

Zsófi
hová fogtok járni babaúszni?
Biztos nagyon fogja élvezni, nekünk mindig nagy öröm. Bár mostanság csak Gigi örül neki annyira, télen elég kevesen voltak és nagyon szupi volt, most viszont nagyon sokan vannak és így már nem olyan bensőséges a hangulat. Ma kíváncsi leszek milyen lesz.
Ügyik vagytok, hogy már ti is elkezdtek forogni, hamarosan neked is egy forgó babád lesz.

Dia
ez nagyon brutál. Akkor mára kívánok jó pakolászást. De ma már tuti kész lesz!!

Melinda
tényleg jó volt összefutni veletek.
Mit vettünk? Ne is mond! Sok sok szép ruhát, fejpántokat, zoknikat, tányért amibe vízet lehet tölteni és meleg marad benne a kajcsi, cumi tartót, úszó pelust popsitörlőt, napellenzőt kocsiba és több mint 30e ft-ot sikerült ott hagynom. Azt hiszem a GYás-ok mindig a picire vannak költve. Haza jöttünk Gigi is egy hatalmasat kajált és utána aludt 2 órát, felkelt evett egy picit de inkább ivott szerintem, s lementünk sétizni na ott ismét aludt egy nagyot.
Feljöttünk ettünk,játszottunk, fürödtünk, ettünk de már csak keveset és ismét hason aludt el. Ott tartunk, hogy már szinte mindig hason alszik.
Ma reggel 7 kor ébresztőt fújt, most már alszik persze a hasán.

Györesz
Norbika miket csinál mostanában? Rég olvastam róla. Mik az új tudományai?
Gigi tegnap többször is hasról visszafordult a hátára, volt amikor hasra fordulás után mindjárt, de volt olyan is amikor már jó ideje a hasán volt és úgy fordult vissza.

Ti szavaztatok a nagy könyvre?
Én igen, szerintem jó játék volt, kicsit jobban odafigylünk az olvasásra. Szerencsére az én családom nagyon szeret olvasni, mint láttátok a lányom is.
Csoda történt este végig néztem a Megasztárt!!

Puszui
Márti
márti05

Sziasztok!
Megpróbálok válaszolni a levelekre!
Először is köszönöm az együttérzést.KépDe még most is csinálják a szekrénytKépMert tegnap már későn nem akartak zajongani és még a fogók hiányoznak.Ajaj mikorra leszek ma kész?KépEl van cseszve az egész hétvégém.
Zsófi!
Köszi a tippet a hajamra.KépJó,hogy végre jelentkeztél.A bútort nem kell irigyelni,nem egy fullos darab.KépGratulálok az úszáshoz és az alma evéshez!Kép

Melinda!
Hú tényleg pörögtél tegnap.KépDomira is nagy egy kicsit a gatyó,de nem baj,majd belenől.KépNa,pont olyan előkét szeretnénk Györesszel amilyet vettél!De én azért nem megyek ki a Mega Toys-ba.Kép
Marcika tündéri a hintában.Kép

Györesz!
Igen,pipa vagyok a bútor miatt!Írtam e mailt
tegnap.Kép

Márti!
Én is azt gondolom,hogy nem tesz jót a gyerek lelkének ha direkt siratatjuk.KépEz egy törés lesz benne.Pláne ha látja,hogy még nézzük is,hogy hogy sír.Brrrr!Engem nem érdekel ha egy órával később főzök meg vagy később takarítok stb....Estére mire Apa hazajön így is minden kész.KépHa a karomban elalszik és leteszem,akkor már nem ébred fel.Kép

Kata!
Szedem a Revalidot és 50%-ot csökkent a hajhullásom.KépAz előke lemosható űanyagból van.De nem az a merev akármi!Este teszek fel képet a kalaprólKépCuki lehet Patrik a cseresznye cumival.KépKép
Andi!
Nekünk a jövőhét vasárnap jó.Tudod,szombat babanézők.Kép

Most rohanok,majd jövök még!Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Remélem csak vicceltek,hogy holnaptól megint esős idő lesz!!
Képzeljétek,szomszédasszonyomnak negatív a terhességi teszt,de már egy hete késik Neki.Teljesen kivan.Kép

Márti!
Jó,hogy eltűnt a csomó!Nekem elég sok gondot okozott,még lázas is voltam.Remélem többet nem lesz ilyen.
Patrik állapota változatlan.
Gigi igazi kis nőci:egy kiadós vásárlástól helyrebillen a lelke és az étvágya is rendbejön!Kép
Örültem ennek a Nagy Könyvnek.Annyira nem divat olvasni mostanában!KépTe melyikre szavaztál?Nekem az egyik kedvencem a Száll a kakukk fészkére,de még sorolhatnám estig!Most kedvet kaptam egy csomó könyvhöz újra.P.Coelho-tól olvastál?

Dia!
Sajnálom,hogy ilyen döcögősen sikerül a konyhabútor szerelése!KépTudom,milyen bosszantó!
Remélem estére minden a helyén lesz!Kép

Melinda!
Nagyon jók a képek!Azért az evős képen látok pár kérdőjelet Marci tekintetében.KépNagyon édes!
Egészen irigy vagyok a hintára!
Nekem Húsvét reggelén pisilt majdnem a számba Patrik.Kép
Fejfájásod elmúlt?

Zsófi!
Tessék erőt venni a tavaszi lustaságon!Kép
Gratula az evéshez és a forgáshoz!!Kép

Györesz!
Majd írj hogy sikerült a mai napotok!Éjszaka nyugisabb volt?

Felébredt Patrik,mennem kell.

Gigi,Anikó,és a többiek,írjatok!!

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
KÉSZ LETTEM A KONYHÁBAN!!KépHURRÁ!
Szóval elkészültem és az ebéd is kész,picur pocija is tele,már alszik.KépÉn pedig hulla vagyok.Úúúúúgy aludnék!De mindjárt itt vannak Anyósomék.KépKép
Este jövök.Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Na mégis csak itt vagyok! Itt vagyunk Norbi apukájáéknál és én itt is letámadtam a netet! Norbi most alszik, a nagyija kint ringatja babakocsiba a kertbe! Itt mindig jó nagyokat alszik, jobb a levegő gondolom, de rá is fér, mert az éjszakánk megint borzasztó volt! Kb. éjjel 2-ig sirt kisebb nagyobb megszakításokkal, de nem akart aludni, pedig már ragadt le a szeme. Ha egy kicsit elszunnyadt, akkor is szinte egyből fölkelt és sírt, közbe ezerrel kotort a szájába úgyhogy csak a fogára tudom fogni! A végén már annyira ki voltam a fáradságtól, hogy magam mellé fektettem és így sikerült cumival elaludnia, egyszer még felkelt, akkor odaadtam neki a cicimet, aztán aludt fél 7-ig! Szóval én is elég nyűgös vagyok, fáj a fejem is! De most elvan itt, evett egy jó nagyot, mai menüje ebédre: üveges kajcsi - vegyeszöldség csirkehusival, almával! Nagyon izlett Neki!!!

Melinda!
Nagyon cuki Marci a képeken! Klassz a hinta!
Marci lecsapta Norbi kezéről Gigit? Enyje bejnye, azért ezt nem hagyjuk ám!Kép
Egyáltalán nem gondoljuk hogy rideg anya vagy, sőt én írtam is hogy minden elismerésem azé az anyukáké akik következetesek tudnak lenni már most és büszke lehetsz Marcira, hogy ilyen szépen el tud aludni egyedül! Bárcsak Norbi is ilyen ügyes fiú lenne! Régen azért Ő is el tudott így aludni, de ez már a mult! Remélem nálatok nem fog változni ez a dolog!
Bizony, bizony lesz nekem is szép kis előkém, mert az én Márti barátnőm egy ilyen aranyos nőci, hogy vett a vejének egy előkét!Kép

Zsófi!
Nagyon ügyes Bence, hogy már Ő is falja az almát!
Gratulálok a forgáshoz!Kép

Márti!
Miket is csinál Norbi! Ezerrel forog! Hason addig mocorog míg mindent elér amit akar! Néha feltolja a seggét és próbál kúszni! Igazából semmi új, inkább azt mondanám, hogy minden mozdulatát egyre inkább tökéletesíti! Ja ha állítom akkor simán megtartja a súlyát!
Mi ez a Nagy könyv dolog? Lemaradtam valamiről?

Dia!
Képzeld Nekem Márti vett előkét a Megatoysba! Ugye milyen ari?Kép
Olvastam a mailt, majd mindjárt írok is vissza!

Kata!
Hát nem volt nyugisabb éjszakánk, írtam is a fentiekbe! Tényleg csak a fogára tudok gondolni, mert nem vettem észre hogy más bántaná. Bekentem az inyét Dentinoxal, akkor egy ideig nyugis volt, bár akkor sem akart aludni, de aztán kezdte a sírást előről. Most csak azt nem tudom, hogy hol jön a foga, mert fent be van Neki dagadva, de még nincs annyira kifehéredve, viszon mindent oldalt rág, ott meg nem nagyon látok semmit!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Na mégis csak itt vagyok! Itt vagyunk Norbi apukájáéknál és én itt is letámadtam a netet! Norbi most alszik, a nagyija kint ringatja babakocsiba a kertbe! Itt mindig jó nagyokat alszik, jobb a levegő gondolom, de rá is fér, mert az éjszakánk megint borzasztó volt! Kb. éjjel 2-ig sirt kisebb nagyobb megszakításokkal, de nem akart aludni, pedig már ragadt le a szeme. Ha egy kicsit elszunnyadt, akkor is szinte egyből fölkelt és sírt, közbe ezerrel kotort a szájába úgyhogy csak a fogára tudom fogni! A végén már annyira ki voltam a fáradságtól, hogy magam mellé fektettem és így sikerült cumival elaludnia, egyszer még felkelt, akkor odaadtam neki a cicimet, aztán aludt fél 7-ig! Szóval én is elég nyűgös vagyok, fáj a fejem is! De most elvan itt, evett egy jó nagyot, mai menüje ebédre: üveges kajcsi - vegyeszöldség csirkehusival, almával! Nagyon izlett Neki!!!

Melinda!
Nagyon cuki Marci a képeken! Klassz a hinta!
Marci lecsapta Norbi kezéről Gigit? Enyje bejnye, azért ezt nem hagyjuk ám!Kép
Egyáltalán nem gondoljuk hogy rideg anya vagy, sőt én írtam is hogy minden elismerésem azé az anyukáké akik következetesek tudnak lenni már most és büszke lehetsz Marcira, hogy ilyen szépen el tud aludni egyedül! Bárcsak Norbi is ilyen ügyes fiú lenne! Régen azért Ő is el tudott így aludni, de ez már a mult! Remélem nálatok nem fog változni ez a dolog!
Bizony, bizony lesz nekem is szép kis előkém, mert az én Márti barátnőm egy ilyen aranyos nőci, hogy vett a vejének egy előkét!Kép

Zsófi!
Nagyon ügyes Bence, hogy már Ő is falja az almát!
Gratulálok a forgáshoz!Kép

Márti!
Miket is csinál Norbi! Ezerrel forog! Hason addig mocorog míg mindent elér amit akar! Néha feltolja a seggét és próbál kúszni! Igazából semmi új, inkább azt mondanám, hogy minden mozdulatát egyre inkább tökéletesíti! Ja ha állítom akkor simán megtartja a súlyát!
Mi ez a Nagy könyv dolog? Lemaradtam valamiről?

Dia!
Képzeld Nekem Márti vett előkét a Megatoysba! Ugye milyen ari?Kép
Olvastam a mailt, majd mindjárt írok is vissza!

Kata!
Hát nem volt nyugisabb éjszakánk, írtam is a fentiekbe! Tényleg csak a fogára tudok gondolni, mert nem vettem észre hogy más bántaná. Bekentem az inyét Dentinoxal, akkor egy ideig nyugis volt, bár akkor sem akart aludni, de aztán kezdte a sírást előről. Most csak azt nem tudom, hogy hol jön a foga, mert fent be van Neki dagadva, de még nincs annyira kifehéredve, viszon mindent oldalt rág, ott meg nem nagyon látok semmit!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Köszi a gratulációkat! Kép Ma is gyakorolgattuk a forgást, olyan édi, ahogy csavarja magát, csak néha még a feje rossz szögben van, így kicsit gátolja. De segítettünk neki, és látszott, hogy élvezi. Aztán egyből vissza is fordult.

Márti
A Pólus Hotelben van babaúszás, oda fogunk járni. Már nagyon várom. Tegnap már elkezdtük a gyakorlatozást a rendes kádban. Ui. hozzá kell szoktatni, hogy bírja a 30 fokos vízet. De tényleg, ha ti is jártok (ha jól értettem), utána már mindig langyosabb vízben kell fürdetni, vagy csak valamit félre értettem. Kép
Egyébként nagyon élvezte a kádban való fürdést. Még hasra is fordítottuk, és úgy úsztattuk. Aranyos volt nagyon, csak egy kicsit fárasztó. De így legalább férjem sportol a gyerekkel együtt. Kép

Dia
Remélem valami fog használni a hajadra. Én a Varga hajcseppről konkrétan tudom, hogy használ, mert férjem is használja, és tényleg jobb tőle a haja.

Györesz
Nagy-nagy gyógypuszi Norbikának. Szegény, így szenvedni a fogacskák miatt. Kép Ezek a hűtős rágókák ezek szerint nem sokat érnek? Próbáltátok?

Puszi Mindenkinek!
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!!!

Györesz
nem vagy semmi, hogy elmész apához és még ott is a neten lógsz! Ezek szerint mi kellemesebb társaság vagyunk számodra mint ő. Persze személyesen csak magunkat ismerem, de megértelek ilyen jó társasággal nehéz versenyeznie.
Arra gondoltam ma, hogy 1 hét mulva Gigi fél éves lesz, s a következő gondolatom pedig Norbika volt, hogy te Úr Isten ő pedig már 7 hónapos. Nagyon gyorsan repül az idő.
Ha jövő hétvégén szép időnk lesz akkor lemehetnénk a Duna-partra, rájöttem a kocsiban is lehet szopizni, szóval semmi gáz sincs. Csak a pépes kaja melegítését kellene valahogy megoldani, mivel Gigi a hideg kaját nem eszi meg pl reszelt alma, de legfeljebb majd csak cici lesz. Ha az Andiék felé mennénk akkor ha akarnak ők is csatlakozhatnak hozzánk. Csapunk egy mini talit. Viszünk valami kajcsit meg innivalót és dumálunk meg babázunk egyett.
Norbika fogára homes bogyesz?
Hát a nagykönyv egy szavazás volt, a kedvenc magyar és külföldi könyvedre lehetett szavazni, most következik a második kör a legtöbb szavazatott kapott 50-50 könyv közül lehet szavazni.

Dia
hát nem irigyellek a szekrény miatt.

Zsófi
ahová mi járunk uszizni ott nagyon meleg a víz, tehát nem volt szükség hozzá szoktatni a hűvösebbhez. Az igazi spot majd a medencében lesz, amikor mi elöször voltunk akor a gyerek 3 órát aludt egyszerre, és én is rendesen kidőltem tőle. Nagyon fárasztó a vízben húzni vonni tolni emelgetni s mind ezt legtöbbször gugolva menve. Tessék előre edzeni.

Kata
nekem a legnagyobb bánatom, hogy nem tudok annyit olvasni mint régen, általában amikor nyaralni megyünk akkor ajándékozom meg magam és olvasok rengeteget közben, de idén nyáron már ezzel is gondok lesznek. Sosem felejtem el egyszer akikkel mentünk megkérdezték " te jó ég nektek még ilyenkor is olvasni kell?" kissé kakadtam mivel számunkra ez nagy öröm nem pedig kötelező feladat.

Mennem kell vendégek jöttek, később folytatom

Puszi Márti
márti05

Györesz!
Tényleg ari Márti,hogy vett Norbikának előkét.KépIrigy vagyok.Én nem tudok kimenni oda kocsi nélkül.Bár Gigi beigért egy vásárlós napot,lehet,hogy rábeszélem menjünk ki.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Csajok!

Végre ideértem a géphez.
A buli jól sikerült ma tesóméknál voltunk ebédre.ű
Klassz volt.

Dia!

Okés még megbeszéljük.

Márti Györgyi!

Jövőhéten gyertek erre mondjuk kedden és akkor sétizünk meg itt fönnt is lehetünk ha van kedvetek és dumcsizunk egy jót.

-Többiek sok pusza és majd hétfőn bővebben.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!
Teszek fel pár képet Domiról.Közte van az új farmer gatyó és sapka is.KATA FIGYELJ!!KépKépPusz.Dia
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Patrikom nagyon emelgeti hason fekve a popóját,szerintem hamarosan kúszni fog.Az ágyban teljes fordulat már megy!Kép
Sétáltunk egy jó nagyot a fiúkkal,utána kertészkedtem egy kicsit,jó volt.

Dia!
Gratulálok,hogy "konyhakész"vagy!!Kép
Irtó vagány Domi a képeken és még az a koptatott farmer!Hát,meg tudnám dögönyözni!
Anyósék látogatása hogy sikerült?

Györesz!
Jól megkínozzák a fogak Norbikát!KépPanadolt nem adsz Neki néha este?
Patrinak még sehol semmi nem látható az ínyén,de szenved rendesen.KépMikor lesz ebből fog?!
Apukája tud már játszani a fiával?Most már azért nem olyan pici,jól el lehet Vele lenni.
Jobb éjszakát,mint az elmúlt kettő!!!

Márti!
Hogy sikerült a vendégség?
De jó lesz Nektek,hogy minitaliztok!KépCsináltok képeket?
Én is észrevettem,hogy ha szeretsz olvasni,az manapság általában ciki.Kép
Nem nyilatkoztál,hogy van-e kedvenc könyved?Kép

Lassan hazaér Ruszlán.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!!

Kata
folyt köv.
Kedvenc könyv, ez volt a nagy dillemám is a szavazásnál, nekem nem igazán van kedvencem, vannak könyvek amiket már többször is kiolvastam, de én nem tudom azt mondani egyikre sem, hogy na az a kedvencem. Nagyon szeretem Rejtőt, Móriczot, Kosztolányit, Jókait az első 50 oldal után, Orwelt, Thomas Mannt, Bronte-kat.
Talán ami a legfontosabb az Lakner Arthur Édes mostohája, ugyanis gyereknek tizen éves koromig egyszerűen nem tudtak rávenni az olvasásra, s akkor jött a nagynéném és azt mondta Mártikám ezt tessék elkezdeni olvasni és ha nem tetszik rakd le és hozdd vissza, és attól kezdve faltam a könyveket.
Az az írót akit megneveztél nem ismerem. Neked ő a kedvenced?
Neked van kedvenced?
Vendégség jó volt, kicsit kártyáztunk.
Patrik nem semmi, hogy már a mászással próbálkozik, Gigi a kúszásnál tart még, de azt is általában hátrafelé teszi.

Dia
Domi nagyon édi, és a farmer gatyó valami tünemény rajta.
Szivesen vettem volna nektek is előkét de szerintem én messzebb vagyok neked mint a Mega Toys.

Andi
a jövő hét első felében állítólag nem lesz valami fényes az idő, talán hétvégere kicsit fel fog melegedni és akkor ki lehet menni kicsi a fűre, kúszni mászni.

Györesz
remélem már itthon vagytok, és Norbika ma nyugodtan fog tudni alukálni. Jó éjt puszi dobva.

Gigi
holnap várjuk a beszámolódat!

Anikó
mi van veletek? Krisztike és a fogacskák?

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Jó reggelt mindenkinek!!

Gigi
mi ez a lustálkodás?

Ébresztő!!!!

Mi éjjel másfél 2 óránként fenn voltunk, biztos nagyon jó napom lesz ma.

Puszi mindenkinkek
Márti
márti05

Mica

a 4 hónapos Zolikának sok sok puszi!
Remélem már sokkal jobban vagytok.

Kép

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok

Na tegnap délután megjöttünk. Szombat reggel mentünk, két kocsival mert nem fértünk be az enyébe.Kép Nem akartam, hogy tiszta kutyaszőr legyen a babakocsi meg minden. Úgyhogy én vittem a kutyát a gyerkőcöt. (hogy a gyerek tiszta szőr, az nem számítKép) Persze a kedves férjem férjem elöző este éjjel 11-kor jött haza, úgyhogy jobb is, hogy külön mentünk, kicsit fagyos lett volna a hangulat. Lent egész jó volt. Szerencsére szép volt az idő. Voltunk sétálni Tihanyban, meg lent a sétányon. Szóval kellemes volt. Na aztán a hazafelé út elég kalandos lett. Én mentem elől, férjem meg utánam. Egyszercsak egy nagy csattanás, sziszegés. Egy pillanat alatt lepergett, hogy úristen ha 160-nál defektet kaptunk, akkor nekünk annnyi. "Gyorsan" lehúzódtam a leálló sávba. Férjem is elfehéredett arcal jött oda, hogy mi történt. Szerencsére nem defektet kaptunk, hanem az alvázról a műanyag borítás egyik patentja elengedett és az lógott le az útra. Állítólag elég rendes porfelhőt húztam magunk után. Na mire leráncigáltuk a műanyagot.... Szóval kalandos utunk volt.

DiaKép
Tőlem bármikor mehetünk vásárolni. Milyen lett a konyhabútor? Domi a sapkás képen, nagyon cuki!Kép

Annyit írtatok hétvégén, hogy nem is tudok reagálni rá.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Kata!
Anyósék kb:1 órát voltak,mert mondtuk,hogy mi megyünk az Europarkba.Kép
Hozott Dominak paradicsomos-kruplit.Amikor jöttek pont az kajált.Legalább látta,hogy mennyire nem izlik neki mert köbdöste kifelé.Kép
Köszönjük a gatyó dicséretet.KépNekem is tetszik mert olyan vagány és nem is volt drága mert 1800ft volt.Kép

Márti!
Ari vagy,hogy vettél volna nekem is előkét!Köszönöm.Kép

Gigi!
10.-e után mehetünk vásárolni.KépÖrülök,hogy jól éreztétek magatokat Füreden.Kép
A bútor szerintem klassz lett.Majd meglátod.Kép
Oli Humana Baby-fit banános tápszert eszik???Mert most Dominak olyat írt fel a dokinő.
PuszPusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Gyors bejelentkezes, elokerultunk mi isKép A helyzet valtozatlan, sot, fokozodott, most mar mindenki nathas a csaladban, talan csak Zolika ussza meg egy nagyon pici szorcsogessel. Senki se "nagyon" beteg, de eleg 3 kohogos a csaladban..Kép

Probaltam visszaolvasni, meg egy kicsit le vagyok maradva, sorryKép

Kata,
Bocsi, hogy nem valaszoltam sms-re, de akkor indultunk, este meg mar erom nem volt irni.. de lathato, vagyunkKép

Marti,
Koszi a koszontestKép Holnap jon a nehez nap a fiatalembernek, jonnek az oltasok..

Most hirtelen ennyi, megyek pakolni, lakas csatater, raadasul viz sincs napkozben (8-16), mert tisztitjak a vizhalozatot. Mosogatasrol, mosasrol napkozben ennyit... na nem mintha annyira szeretnem, de muszajKép

Puszi,
Mica

Ui: kepeket meglestem este, paromnak is mutogattamKép
mica

Sziasztok!

Tegnap este még akartam jönni, de mire haza értünk olyan szarul voltam, hogy alig vártam, hogy Norbit letehessem aludni és én is aludhassak! Viszon olyan jól kialudtam magam, hogy csak na! Szerencsére Norbi este szépen elaludt, persze cicin és csak hajnalba 5 körül kelt fel, akkor szopi és visszatettem az ágyikóba és aludt fél 7-ig, akkor magammellé vettem szopi és aludt 10-ig! Ilyen még soha nem volt! Persze kihasználtam és Én is aludtam 9-ig! Annyira jó volt!

Zsófi!
Norbi nagyon szereti a hűtőrágókát, totál be tud tőle pörögni, úgyhogy ezt este már inkább nem adom oda neki!

Márti!
Hát, bizony nagyon repül az idő! Annyira fura még kimondani is, hogy 7 hónapos! Gondolom Neked, meg hogy fél éves!Kép
Különben egész jól elvoltam Norbi apjával, csak hívta egy haverja és olyan hosszan telefonált, hogy addig én gyorsan elolvastalak Titeket és ha már olvastam hát írtam is!
Nagyon jól hangzik a dunapart, csak nem úgy tűnik, mintha jó idő akarna lenni!Kép Azon már én is sokat agyaltam, hogy hogyan lehetne megoldani a kajcsi melegítést, de még nem jutottam semmire! Vannak olyan kaja melegítők amiket kocsiba lehet használni a szivargyújtóról, de ezzel most nem azt akarom mondani, hogy vegyél gyorsan egyet, csak úgy írtam! Aztán azt is lehet, hogy otthon megmelegítjük és rendes kis termoszba tesszük és abból adjuk Nekik. Amúgy Norbi is csak melegen eszi meg a főzelékeket, meg a tejpépet. Állandón futkározok a mikró és az etetőszék között, mert ha már kihült, akkor nem kell neki! Még nem próbáltam a melegentartó tányért! Ti? Bevált?
Jaj Ti szegények, most meg a Ti éjszakátok volt szörnyű!Kép Lehet, hogy Gigi ezt az időt érezte meg?!

Na majd folytatom, most mennem kell Norbihoz!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Domi is nagyon háklis a hőfokra.KépEddig azt hittem az én gyerekem finyás de látom,hogy nem.KépNekünk is van olyan melegen tartó tányér de még nem próbáltam.
Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Na azt igértem, hogy a hétvégén jövök aztán mégsem tudtam.
Szombaton szarakodott a netünk egyszerüen nem tudtam feljönni. Egész nap elvonási tüneteim voltak már ki akartam hajítani a gépet.
Vasárnap meg vendégségben voltun a sógoroméknál, mert a feleségének a szülinapja volt. Persze anyósék is ott voltakKép Sikerült is jól megbántania ismételten. A férjem hülyéskedett, hogy majd a gyerek mondja, hogy anyát cseréljük le egy szQke nagymellüre, erre anyósom kontrázott, hogy én mondtam annak idején, hogy ne vedd el most szagold azt a virágot amit szakítottál. Na tök jól esett úgyhogy bevonultam a szobába a gyerekhez. Viszont azért jó is történt, mert sógorom akivel eddig nem voltam annyira jóban utánnam jött és vigasztalt, hogy ne törQdjek vele, hogy mit mondott az anyja. Aztán meg a Renit kezdte kritizálni, hogy miért nem vágatjuk le a haját, mert olyan csúnya. ezt már nem bírtam és beszóltam neki. Erre Q sértQdött meg.

Dia!
Tényleg nagyon vagány Domi a gatyóban, de a sapka is szuper.
Én itt a FQ utcában a használtruhásnál vettem GergQnek 2 gatyát. Az egyik vékony farmer a másik meg oldalzsebes gatyó. Tök ari bennük.

Gigi!
Még jó hogy nem defekt volt. Én úgy félek mindig az autóban. ezért nem lesz soha jogsim.
Jó idQt fogtatok ki a hétvégére Balcsira. Mi majd nyáron megyünk 2 hétre, nagyon remélem hogy jó idQ lesz, mert tavaly katasztrófálisat fogtunk ki.

Kata!
Jobban vannak már a fiúk?

Mica!
Zolikának boldog hófordulót!Kép Meggyógyult már?

Márti!
GergQ is fent volt egyszer az éjszaka, de nem sírt csak vagy 1/2 órán keresztül dumált. Enni nem akart úgyhogy csak hallgattuk ahogy beszélget.

Szerintetek megkóstóltathatom már GergQvel az almát?

Puszi mindenkinek!
Szilvi
sys

Sziasztok!

Ilyen időt!Tök nyomi vagyok.Még jobban,mint máskor!Képzelhetitek!Kép

Dia!
Nem panaszkodhatsz,hogy Anyósék üres kézzel jöttek!KépJaj,de csúnyák vagytok:így kell sietni az Europarkba,mikor ott a kedves Mama?!

Mica!
Üdv!Kép
Takonykór nálunk is jelen van.Kép
Jobbulást mindenkinek!Kép
Isten éltesse a hófordulós Zolikát!!!Kép
Szorítok holnap!

Györesz!
Miért voltál szarul?Fáradtságtól?
Akkor jól kialudtátok magatokat!Kép

Gigi!
Lúdbőrzik a hátam!Jó,hogy nem defekt volt!!!

Márti!
Kedvenc könyvem:04.24.-ei hsz.-ban.Kép
Ilyen pocsék éjszaka után milyen napotok van?Lehet,hogy Gigit is a foga kínozza.
P.Coelho egy nagyon felkapott brazil író,most Ő volt a díszvendég a könyvfesztiválon.Nekem tetszenek a könyvei általában.
Patrik sem mászni,hanem kúszni készül.Kép
Nappal nem tudsz pihenni majd?

Szilvi!
Sajnálom,hogy ilyen rosszul sikerült a vendégség!Kép
Hát,nem semmi a Te Anyósod sem!!
Férjednek jó viccei vannak,lehet,hogy az enyémtől vette?Kép
Köszi,fiúk jobban vannak!
Szerintem nem árt,ha elkezdtek ismerkedni a kanállal,almaléval.Neked is ajánlom,hogy majd először párolt almát adj a reszelt helyett,könnyebben emészthető.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!!

Györesz, Dia
melegentartó tányér nagyon szupi. Azonnal tessék beüzemelni nektek is. Élmény volt vele a kaja.
Györgyi, én a mikrót nem használom bébicsek esetében, na jó fordult már elő velünk de nagyon ritkán, én a tűzhelyen melegítem a kaját neki.
Tudod én már csak ilyen lökött vagyok.
Az a szivargyújtós dolog már az én fantáziámban is megfordult főleg a nyár miatt amikor majd sokat fogunk utazni és kirándulni, csak elég húzós az ára, perdig rá kell szánni magam, lehet, hogy azt fogok kérni szülinaomra apától.
Hú de jó volt nektek, hogy Norbika ilyen szépen alukált.
Hát ez az megint itt a rossz idő azért írtam Andinak, hogy hételeje tuti nem jó. Jó lenne hetente 1-2 szer majd lemenni amikor már jó idők lesznek, azért ott mégis más a levegő szerintem, biztos jót tenne nekik. Nagyon várom már.

Mica
örülök, hogy ismét itt vagy. Akkor lábat föl és pihi!!! Gyógyuljatok meg.

Gigi
nagyon rosszul hangzik ami haza felé történt veletek, de szerencsére nem lett belőle nagyobb tragédia. Én is mindig féltem a picit, olyan sok marha van, érdekes míg régen jót nevettem az agresszív vezetőkön most nagyon feltudnak idegesíteni.

Szilvi
csak 1 szer de jó nektek. Nálunk már rég volt ilyen. Az éjszakai dumálást mi is ismerjük, nálunk is előszokott fordulni, nagyon édi olyankor, csak ugye akkor sem tudok aludni mert mindig meg kell néznem nem takarta-e ki magát, így csak ha kidumálta magát és elaludt akkor tudok én is aludni.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok Lányok!

Márti!

Majd meglátjuk, hogy milyen lesz az idő, mert ez elég szar úgymond.

Dia!

Nem megyünk Vasárnap hozzátok, mert Anyák Napja lesz, ugye május első vasárnapja.
Szóval nem nagyon tudunk menni.
Majd legközelebb. Hogy mikor fogalmam sincs, a május végig be van táblázva.
Kereszetelő stb, rokonok vendégek.
A lemezeket max Gyuri elviszi valahogy, vagy nem tudom.

Mica!

Boldog Hófordulót Zolikának.
Sok pusza nektek.

Lányok nem nagyon fogok tudni jönni nem tudom meddig, mert ezt a levelet is egy órán keresztül írom, annyira fáj mindkét csuklóm.
Kétoldali inhüvelygyulladásom van a csuklóimban, sajnos Noncsit sem tudom most cipelni, pedig olyan jó lenne, de alig bírom el.
Emelni sem nagyon tudok, mert majd sírva fakadok.
Na mindegy nem panaszkodom, de azért olvaslak benneteket, van rá kenőcsöm, meg fásli ezerrel.

Jók legyetek, sok puszika:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Na próbálom folytatni, ha hagyja a fiacskám!

Andi!
Hát az idő tényleg pocsék, úgyhogy program elnapolva!
Inhüvelygyulladás? Hát együttérzésem, az nem egy kellemes dolog! Jobbulást!

Dia!
Nagyon nagyon aranyos Domi a kis farmer gatyeszba és az a sapi, hát tündéri!!!Kép

Kata!
Patrik nagyon ügyi, ha már mászni próbál! Néha már Norbi is emelgeti a fenekét, de még ritkán. Ma viszon hason megkapaszkodott az ágy szélébe és próbálta felhúzni magát, de hát nem ment neki, én meg felállítottam az ágy széléhez, Ő meg nagyon örült és elkezdett rugózni a lábával és közbe nevetett, persze fogtam közbe!
Van Panadol szirupom itthon, de még nagyon ritkán használtam, mert elég nehezen akarja elfogadni Norbi és tiszta ragancs leszek mire nagynehezen sikerül!
Norbi apukája már egy kicsit többet foglalkozik Norbival amikor együtt vannak, csak mostmeg ritkábban látja!
Nem tudom, hogy mitől voltam rosszúl, de nagyon fájt a fejem és hányingerem volt, főleg a kocsiba hazafelé, azt hittem kidobom a taccsot!

Mica!
Zolikának boldog hófordulót!Kép

Gigi!
Hát tényleg kalandos utatok volt és nagyon nagy szerencse, hogy nem defekt volt! Még belegondolni is rossz!

Szilvi!
Anyós beszólása nem semmi! És ilyenkor a férjed ezt hagyja? Bár az Ő beszólása sem nyerte el a tetszésemet!Kép

Puszi mindenkinek, megint hív a fiam
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Lányok!

Szeretnék csatlakozni kicsiny csapatotokhoz. A kisfiam január 9-én született az István Kórházban, és egy tünemény!Kép Első gyermekem, így hát tele vagyok kérdésekkel, gondokkal, de szerintem biztos tudtok tanácsokat adni, ha úgy alakul.
És rögtön kérdezni is szeretnék valamit. Sajnos 2 hónapja tápszerezünk, és mivel a jövő héten betölti Lakcóm a 4. hónapot, gondoltam azért próbálok neki már más is adni. De a körzeti dokink, és a védőnőnk is tiltakozik, mondván 6 hónapos kor előtt semmit! Ahogy visszaolvastam benneteket, úgy látom, hogy azért ti is próbálkoztatok már 4 hónaposan új ízekkel. Mit tanácsoltok mit lehet adni neki?

Egyenlőre ennyi, kismanóm ébredezik!

Judit

Ui: Akartam feltenni képet a kisfiamról, de azt írta ki, hogy nagyobb mint 500x600 pixel. Hogy lehet beállítani? Köszi!
tutuka

Megint itt vagyok!
Most épp hagyon a fiamat egy kicsit sírni! Előbb elaludt a cicimen egy pár percre, tehát álmos, de aztán felkelt és azóta kínlódik! Még akkor is sir ha ott vagyok és nem fogom a kezét!
Jajjjjjj, mostmár be kell mennem hozzá, hát megszakad a szívem!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!

Férjecském már csak ilyen poénos! De elbeszélgetett egy kicsit az anyjával, hogy miért kell minden egyes találkozáskor valakit megbántania. Egyébként a párommal is ezt csinálja ha felmegy kb. az elsQ 5 percben már olyat mond neki amivel bántja. Valamiért nagyon ránk állt és persze még Q érzi sértve magát, hogy nem megyünk hozzá.

Láttatok már olyan hülyét aki esQben ablakot pucol? Jelentkezem! Na jó csak az erkély ablakait pucoltam meg.

Na most megyek mert kajcsi van. Meg nekem is meg kell ennem az aranygaluskát amit anyukám hozott. Nyamm-nyamm!Kép

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Györesz
Örülök, hogy jól telt az éjszakád. Kép Bence ma nem semmi! Egyébként is roppant jó az alvókája, de ma! Este 1/2 9-kor letettem, reggel 8-kor kelt. Aztán evés után megint letettem, 1/2 12-kor kelt, most meg megint alszik. Kép Kép Igaz, én is aludtam vele fél 12-ig, de azért ez már nem semmi. Biztos az idő miatt van.

Márti
Az jó, hogy nektek olyan meleg víz van. Kép Viszont szerintem én meg fogom úszni a gugolásos vízben gyaloglást, mert ez egy teljesen normál méretű medence. Ha legugolok, akkor már búvárkodhatunk is. Kép Egyébként edzek, mert heti 3* járok tornázni, szóval ezzel azért nem lesz baj.

Judit
Szerintem nyugodtan bróbálkozzál új ízekkel. Ha visszaolvasol többet, láthatod, hogy Dia is már csomó mindent ad Dominak, pedig ő is csak 4 hónap körüli...annál egy picit ugyan több, de nem most kezdte. Neki sem volt elég teje, és már nagyon változatosan eszik a kis ember. Nagyon édi. Én is biztos inkább adnék neki ilyeneket, mint a tápszert erőltessem. Egyébként gyümit már elkezdhetsz neki adni, mi is két hete almázunk. Még a nyelv járási technikán finomítanunk kell (mert a szopizási technikával próbálja enni, úgy meg inkább kifelé jön) Kép Kép, de azért, ha lassan is, de eszik. Szóval szerintem nyugodtan próbálkozzál. Kép

Dia
Nagyon édi Domi! Jó a kis sapija. Én múltkor a Brendonban vettem neki egy kis siltes sapit, nagyon édi benne. Egyébként nem szoktam ott vásárolni, csak ezt nem tudtam megállni. Kép

Zsófi
nmzsx

Szisztok lányok

Jöttem rinyálni......... Már megint elkapott ez a szarKép Az a legborzasztóbb, hogy nem tudom magam irányítani.
Voltunk délelött csípőszűrésen, egy cigány nő mellett ültünk le. Kérdezte, hogy első gyerek, igen. Erre azt mondja, hogy nem is akarok többet. Mondom igen - erre ő: gondoltam. Na mondja, hogy hamar vissza fogok menni dolgozni. Kérdezte, hogy mivel foglalkozom, mondtam, hogy könyvelő vagyok, azt mondta, hogy gondolta, hogy ilyennel foglalkozom. Ennyire lerí rólam, hogy rossz anya vagyok!!!!!!!! Most itthon bőgők, kettőre meg mennem kell terapeutához. Hogy lehet, hogy imádom az Olivért és közben ennyire rosszúl érzem magam. Hétvégén anyák napja lesz és biztosan kapok virágot, és már előre lelkiismeret furdalásom lesz, hogy nem érdemlem meg. Annyira irigyellek titeket. Én régen imádtam a gyerekeket és hármat akartam. Most meg egy csődtömeg lettem. Ne haragúdjatok, de le kellett írnom. Pedig két hétig tök jól voltam.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!

Még jó, hogy ide is benéztem!!!
Nem szabad elhagynod Magad!!!!!!! Pont egy cigány nő fogja megmondani, hogy mi van veled! Le kell sz.rni magasról az ilyet. Igenis jó anya vagy, én láttam!!! Ő nem látott Belőled semmit, csak lökte a szövegét. Én láttam, hogy milyen szépen foglalkozol Olivérrel és igeni imádod Őt és Olika is imádja az ő drága anyukáját!!! Kép
A többiek (eddig Györesz, Márti, Anikó, Mica) elindították ugyanezt a fórumot a www.izgi.hu-n is, ha vacakol a Babanet, amit ugye mostanság elég sokat csinál. Én mindkettőt figyelem.
Bár most takarítanom kell, de írj és beszélgessünk.
Nem szabad, hogy elhagyd magad!!! Szeretünk! Kép
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Gigi

Ne legyél buta! Bár én csak képről, és az írásaidból ismerlek, szerintem tök jó fej lány vagy, és jó anya is (főleg a többiek leírásából merítve infóimat) Kép Szóval nehogy egy hülye cigány nyanya véleményére adjál!!!! Kit érdekel! Szeretne ő könyvelő lenni (bár ezt kétlem, mert akkor dolgozni kéne) Kép Kép Egy a lényeg: ne törődj mások negatív véleményével, biztos vagyok benne, hogy jó anyuka vagy, és erre a legjobb bizonyíték (nem, nem az Old Spice Kép), hanem Olivér, aki imád téged! Meglátod, kilábalsz ebből a rossz kedvből, és lesz neked még 3 három gyereked! Kép Kép Ne hagyd, hogy egy ilyen beszólás elrontsa a kedved.

Küldök sok-sok jó kedv puszit!

Zsófi
nmzsx

Puszi nektek!

És légyszives gyertek ide vissza többiek!!!!!!!!

KépKép
gigi28

Próba
saxi

Szia Gigi!

Már tegnap óta próbálok neked valahogy üzenni,de eddig nem sikerült.A lényeg,hogy ne legyél szomorú,Olikának Te vagy a legfontosabb,és,hogy idegen emberek mit mondanak az nem számít.Te igenis jó anyuka vagy!!!Én nagyon szeretlek és tiszta szívemből kívánom,hogy mielőbb meggyógyulj.

Millió puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!
Szerintetek megjavul ez a sz.. bnet????

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?