Sziasztok!
Azt hiszem én zárom a mai napot
Tényleg nagyon sűrű napunk volt, szerintem 5 percet nem ültem ma egy helyben. Délelőtt elmentünk vásárolni Marcikának egy-két hiányzó dolgot. Voltunk a Megatoys-ban és taliztunk Mártiékkal. Minitalit tartottunk
Páromnak megmutathattam Marci kis szerelmét
Gigi annyira kis édes volt. Megatoysban csak cumiláncot és műanyag előkét vettünk. Hasonlót, mint Giginek, jobban mondva Olinak volt a talin. Még nem próbáltuk, majd ha valami színesebbet (répa, sütőtök) eszünk, akkor lesz a főpróba. Sapit is vettünk, de nem a Megatoys-ban.
Elmentünk a Minimanóba a Nagy Lajos király útjára. Egész jó dolgok vannak ott. Ott vettünk baseball sapit, habtapit és nagyon klassz plüss játékot. Cica és csörög-zörög, ha a farkát meghúzzuk még "dorombol" is. Nem volt kétfillér, de Marcinak nagyon tetszik és okosodhat tőle ezerrel
Szerintem Marcival ki kell mozdulni itthonról és rögtön megjön az étvágya. Tegnap az IKEA-ban, ma útközben az autóban evett szépen, bár üvegből (már azt se bánom
). Sőt ma a Campona melletti Meki parkolójában még szopizni is meg kellett állni, mert üvöltött ezerrel.
Egész jól bírta a kiképzést, ahhoz képest, hogy inkább délelőtt szokott nagyobb szunyákat levágni itthon. Látszott is, hisz néha úgy aludt az autósülésében, mint akit fejbevágtak. Annyira édes volt. Hazajöttünk, ettünk egy kis almát, de szopi nem nagyon kellett, majd aludt 3 órát. Na én ezalatt a 3 óra alatt rendbevágtam a lakást, ami előtte úgy nézett ki, mint ha atombombát dobtak volna le a környékünkre. Pörögtem ezerrel, aztán felkelt, kis szopi, játék. Jött a fürdés előtti nyügi.
A nap fénypontja az volt, amikor majdnem a számba pisilt drága elsőszülöttem. Fürdés előtt pucérkodott, én pedig a pocakját puszilgattam, erre eleresztette magát és annyi szerencsém volt, hogy csukva volt a szám, egyébként telibe talál
A mai nap beszámolója elég hosszúra sikeredett. Bocsi érte.
Látom jó kis témát indítottam el alvás témában. Remélem nem azt gondoljátok rólam, hogy egy rideg anya vagyok, aki csak "bevágja" az ágyba a babát és hagyja sírni, majd csak elalszik. Tegnap pár perc (max. 5) sírás után már be is aludt. Se ölben, se cicin, se sehogy nem akaródzott Neki és tudtam, hogy fáradt, így hagytam, és bizony elaludt. 99%-ra tudtam, hogy bealszik, de ha nem tette volna, akkor persze felmegyek érte és lehozom magamhoz a konyhába főzöcskézni. Egyébként Marcival szerencsém van, mert megtanul magától elaludni, pedig nem tanítottam rá. Észrevettük, hogy ha be is tesszük az ágyba és nem alszik el rögtön, akkor eldumál, nézelődik, lehajtja a fejét és pár perc múlva alszik.
Idejét se tudom, hogy mikor volt utoljára olyan, hogy cicin aludt el. Tényleg régen az esti etetése mindig olyan volt. Most este is evett, majd a büfi után táncoltunk hármasban a Palcsó Tomi (Megasztár) számára, kapott jóéjt puszit, apukája letette alukálni és azóta csönd van, szépen alukál.
Most ennek persze örülök, de lehet, hogy pár hét múlva már nem így lesz és én fogok szenvedni az altatással. De azért remélem nem így lesz
Márti!
Annyira jó volt Veletek találkozni. Most már mindenhová úgy fogok menni, hogy figyelek, hátha összefutok valakivel
Ti mit vettetek? Sapi sikeredett? Ha jól emlékszem nem írtad (elég fáradt vagyok, bocsi).
Én birsalma levet iszok, az nekem is jót tesz
Aranyos vagy, hogy nyugtatsz ne aggódjak Marci kajcsija miatt. Tényleg nem tűnik éhező babának, úgyhogy vége az önmarcangolásomnak
Dia!
Konyhaszerelő muki
Akkor most majd holnap gondolok Rád, ahogy pakolsz. Holnap estére minden szép és jó lesz
Vásárlás az jó!!!
Farmer kertészgatyója Marcinak is van. Kettő is, csak még nagyok. Már úgy várom, hogy felvehesse. Annyira vagányok tudnak benne lenni.
Kata!
Szorítok, hogy Raulod kifelé és Patrikod ne befelé tartson a betegségbe.
Az előke műanyag volt, egész nagyméretű és alul van egy kis zsebecske, amibe a lehulló kajcsidarabok összegyűlnek. Mi is vettünk, majd beszámolok, hogy milyen.
Köszi a homeos bogyeszt. Holnap be is veszem, mert a változatosság és a jó idő kedvéért, ma már trüsszögtem
Györesz!
Norbikához hasonlóan Marci is kikapta a kezemből a kanalat. És ezerrel nyúlkált a pohárba, amiben az alma volt. Hirtelen rá akartam szólni, hogy "Ne", de aztán hagytam, hagy élvezze a kajcsit, így ettől a pár kanáltól is mindenünk almás lett. De nem baj, a cél, azaz az evés a lényeg.
Mindketten szemmelláthóan élveztük.
Te is szép előkét kaptál?
Andi!
Jó bulizást Nektek!!! Gyuridnak előre is boldog névnapot kívánunk!
(Holnap nem tudom,mikor tudok jönni.)
Azt hiszem itt befejezem, és kúrálom tovább magamat, mert eszméletlenül megfájdult estére a fejem és fáj a hátam és csuklóm is. Nem tudom mi ez. Remélem megint valami frontot érzek csak. Jobb leszek, mint Aigner Szilárd, minden frontot előrejelzek a fejfájásaimmal
Puszi Mindenkinek! Akinek nem írtam duplán!
Melinda