Rokica,
Tényleg örülök, ha a párod nem egy durva eset, azok amiket írtál róla, tényleg arra utalnak, hogy képes kordában tartani az indulatait és felvenni a harcot a szindrómával!
Remélem így lesz! Ne haragudj, ha durván írtam, de az én szememben a borderline olyan amilyennek a végletet írtad és az tényleg borzasztó!Nagyon jól ábrázoltad!
Mea!
Sziiia!
Hát, féltékeny is vagyok, hogy te mehetsz anyummal színházba én meg nem
-
Persze jó szórakozást kívánok, jól is teszed, hogy mész!
ha ott lennék, én is mennék veletek! azt persze nem tudom mit vennék fel
Minden ok, köszi, Lilla visszazökkent a megszokott kerékvágásba, megint nagyokat hancúrozik odabenn, mint az utazás előtt, de azt hiszem már többször nem vállalkozom ekkora útra a veszélyeztetettség miatt.Remélem ti még eljöttök a kiállításkor!Nagyon szeretném
légyszi gyertek!Mert aztán talán már csak szülés után látjuk egymást!
Örülök, hogy ti is jól vagytok, nekem jövő héten 4D-s utoljára, aztán jön a terheléses cukor-(fúúújj) és aztán kiállítás, aztán szobafelújítás, berendezés!
Kitaláltam, hogy ha kész a szoba, akkor páromat átküldöm
mogorva apósékhoz, hogy akkor amit nekünk adnának, babacuccokat, azt apránként át szeretnénk hozni hozzánk, mert mostmár megnézzük, mink van mink nincs, mit kell megvenni. Remélem a nője nem lesz szemét és sok hasznosat örökölünk!
Párom ma eladta a "régi" nagymotort, de ő nem vesz újat, mert már vett mielőtt eladta a régit.
Már csak a Gilerát kell eladnia!
Na nem untatlak tovább, de írj mindíg, mesélj mi van veled és otthon!!!sok-sok puszi!
Cirmike,
helyes a srácod
Lányok!
Bedobok egy új paráznivalót a topicba!
Honnan lehet észrevenni, ha szivárog a magzatvíz? honnan tudni, hogy nem csak folyi?
egy csajszi szerint a chatről, a magzatvíz csíp.
valaki tud erről valamit?
Tökjó a görényes kép Sistoris
Üdv: Zsófy
23+2 már így szoktam számolni néha: MÉG 16+5
)