Sziasztok !!
Na, hát hogy, hogy nem mégiscsak idekeveredtem. Jó régen írtam már ide, érdekes, akkor csak úgy, mint régi keresztúri lakos. Mert a szüleim laknak az Akácvirág utcában.
Aztán, a sors úgy hozza úgy néz ki, hogy kis családommal keresztúriak leszünk mi is.
Az Újlak utcában néztünk ki egy első emeleti 1+3 félszobás lakást. Június-júliusban költözünk, ha minden jól megy.
Magunkról: Kata vagyok, 29 éves, férjem Csabi 30. 9 éve vagyunk együtt, 5 éve vagyunk házasok. Petink 3,5 éves fantasztikus kiskrapek, haláli dumával (kép a profilban). Annus 1 éves múlt, ő nagyon édes (mások előtt) de őszintén és elfogulatlanul egy kis hisztigép
egíenlőre hullajtom miatta a hajam rendesen.
Amiért első körben írtam, természetesen az oviválasztás égető kérdése:
Két ovit tudok ott az Újlak utca közelében (de léééci segítsetek, ha tudtok még): A Mákvirág óvodát és a Csillagszem ovit.
Mindkettőben voltunk a héten. Az a gond, hogy túl jó az ovink, ahonnan jöttünk, és egy kicsit magasra teszem a lécet. A Mákvirág ovival az volt a gondom, hogy "kupi" volt, és nem láttam hogy rendszeresség lenne a gyerekek életében. A fő dolog ami szinte szó szerint szemet szúrt, hogy az ehgyik csoportban teljesen gyerek által elérhető magasságban volt egy fa késtartó benne vagy 8-10 éles (nem kenő, vagy gyurmázó) késsel....
A másik ovi nagyon szimpi volt (a csillagszem). csak peti nyafogott, hogy ez az ovi egészsen másmilyen mint az Ő régi ovija. Valóban az elosztása elrendezése egész más...nem rosszabb, csak Petinek új.
Mert ahová most jár, azt az ovit imádja, rögtön a múlt évben a nyitott napon beleszeretett. Most meg húzózkodik. Ezért néznék meg vele másik ovikat, ha vanaak egyáltalán ott a környéken. De ha nincs több akkor a csillagszem ovi lezs a nyerő.
Gyerekorvost tudtok ajánlani ott? Úgy tudom, gyermekorvosi ügyelet is van a kerületben, nem kell a Heim Pálba menni, ugye?
Na menek, Annus felébredt.
Köszi a segítséget előre is!!!
Kata