Na en itt meg,egyszeruen nem vagyok almos,ugy feldobott a delutani kondizas meg a szupi vacsi kettesben apaval hogy csak na
miota ritkan jarunk el este olyan fura hogy milyen elet van mindehol es hogy en mar ebbol total kimaradok
Gondolom reggel a 7 orai kelesnel mar nem leszek ilyen fitt
Nyuszika
En is ugy tudom hogy a jobb iskolakban mar van felveteli,velemenyem egyezik de mit lehet csinalni.Persze ezek csak logikai,pszichologiai kerdesek jatekosan de megis.
Mi most ugy gondoljuk hogy ha nem lesz kulonosen okos valamiben akkor sima altalanosba adjuk,nem valami elit kepzobe.
Na jo mi ,most szulettek es mar a suli a tema
Halacska
Na orulok hogy nem mondtal le a kistesrol,remelem megint egyszerre leszunk kismamik
Igazad van gyerkoc mellett mar mas a ritmus,kicsit neha ki kell torni es igenis adni magunknak szuloknek is par orat hogy egymasra figyeljunk.
Gumicukor
En is olvastam felmerest,de abban az is volt hogy tobben koltoznek vissza,pont azert mert nem megoldott az iskola,boltok stb dolgok es orakat ulnek az autoban naponta.En a Centin laktam 1 evig meg az exxel 5 eve es mar akkor kemeny menet volt bejutni a varosba,reggel a Fogarasi is allt ,azota csak rosszabbodik mert szepen fejlodik a kerulet sok az uj haz.Ahol a tesomek laknak (Robert utca) nagyon jo kis hely,tele uj hazzal.Viszont szegeny Zalan napi 10 orat van a bolcsiben mert mire hazaernek a napi munka utan
De mondom csak azert irom ezeket mert tudod mindenki lakjon ott ahol neki jo
Magdi
Kar hogy nem jon ossze a tali
Judy azert koszonjuk a lehetoseget
Dori
Udv itt
Hat neknuk nem volt gond a kaki igy nem tudok segiteni de sok sikert
Szerintem az alkalmassagi az valami orvosi igazolas fele lehet hogy egeszseges,mehet kozossegbes es nem igenyel kulon gondozast,mas nem jut az eszembe.
Parazita
Nyugi,lemegy majd a felesleg,ha ketto utan szaladsz majd
En ugy tudom tobb helyre is be lehet adni a jelentkezest,ugyhogy proba szerencse
Szilcsike
Hu az gaz,akkor en is erre szamithatok?
Vagy hat ki tudja mert en gyesrol megyek majd,vagy meg kevesebb lesz??
Vissza kene menni egy kicsit dolgozni,na de akkor meg megint eljonni.Na jo nem panaszkodom,egyenlore jo nekem ez igy ahogy van
El tudnam viselni egy eleten at ezt a 3*5 orai munkat egy heten
De ez is csak azert megoldhato mert uram keresi a tobbet,szoval szerencses vagyok ebbol a szempontbol
Mano
Gondor Emmanak boldog nevnapot!!
Kataa