Lara!
Köszönöm az infokat még egy két dolog érdekelne, de majd a talin kifagatlak.
Gyönyörű a virág köszönöm szépen.
Én is pont tulipánt kaptam anyukáméktól névnapomra annyira gyönyörű 30 szál bordós pirosas, teszek fel képet én is.
Renoca!
Nagyon szomorú és átérzem a helyzetedet. Kívánom hogy az első lombik meghozza a várva várt babádat.
Nóri!
Hatalmas lehet az izgaolm nálatok, már annyira kíváncsi vagyok a ruhádra. Ne izguljál biztos minden a legnagyobb rendben lesz!
Anna!
Ha belevágsz akkor tessék szívvel lélekkel csinálni! Máshogy nincs értelme oda kell tenni magunkat lelkileg is az fél siker. Bízni kell a szervezetedben hogy be tudja fogadni a babát. Fel a fejjel és még két hét van szedd össze magad!!!!!
Kriszta!
Nem vettem végül semmit, mert a tesómnak kicsi még a babája és babakocsis sétával egybekötött vásárlás lett volna, de mivel ilyen "gyönyörű" idő tisztelt meg így elmaradt. A lelkivilágomhoz viszont passzol az időjárás.
Lkt!
Én is sajnálom hogy ennyi ember bízott bennem és csalódást okoztam. Az inszemes lányok biztos megírják a konkrétumot én annyit tudok a gyógyszerköltség kb. 2-3 ezer forint és a beavatkozás ára 30000 forint. Legalábbis mikor utoljára itt szó volt erről ezt mondták. Azért olcsóbb mint nálatok. Pont olvastam, hogy a Dévaisok 160 ezerkről beszélnek neked az rengeteg. Csak nem akartam belekotyogni, hogy talán érdemesebb lenne ezt még máshol csináltatni. Ja most látom már más is válaszolt.
Renóca!
Amikor elindul a lombik onnantól már semmiért nem kell fizetni se az uh-ért se a vérvételért se konzultációért, se a Et-ért, se a punkcióért. Én életemben eddig ott össz vissz fizettem az egyszeri konz díjat (8000.) egy méhfeltöltést 12.000, egy spermavizsgálatot 8000.- és ennyi.
Lányok!
Tegnap én is tettem volna fel a tulipánjaimról képet mert én is azt kaptam anyukáméktól névnapomra 30 szállat olyan gönyörű, de a babanet délután nem fogadta el a jelszavamat hátha most elfogadja és akkor este felteszem.
KÖSZÖNÖM szépen mindenkinek, hogy ennyire izgultatok értem nem is gondoltam ennyien ennyire bíztok bennem nagyon jó érzés csak azt sajnálom egy zebrával nem tudtam gazdagítani a csapatot.
Napokkal ezelőtt beszéltetek a Gynevac szuriról. Mi is beadattuk a párommal a lombik előtt öt ampulla kerül kb. 5000 forintba öt héten keresztül egy szuri a popsiba kicsit fáj a helye, de lehet hogy nekünk ettől lett jó a spermaszám ki tudja. Illetve most nekem a petesejtek is szépek voltak és a nyálkahártya is lehet ez is segített. Ártani biztos nem árt és nem egy nagy összeg egy kúra ára annyi mint a Gonálból egy darab.
Valamelyikűtök kérdezte csak nem volt lelki erőm ecsetelni, hogy mi van a fagyibabákkal. Hát ugye hiába lett 15 petesejt abból 8-at ICSI-ztek és ebből lett a 6 babó a többi 7 el sem indult. Itt derült ki hogy a sperma fejéből hiányzik az az anyag ami segíti a petesejt burkába való bejutást. Így a hatból hármat visszakaptam a többi ami ott maradt arra azt mondták 1 %-hogy lesz belőlük fagyi hiszen legalább kettőnek el kellett érni azt az állapotot, hogy fagyaszthatók legyenek. De megmondom őszintén akár milyen gáz én még meg sem kérdezem mi van velük. A vérvételnél akartam, de nagyon ki voltam már akkor és így is sírja jöttem el onnan, hát nem akartam ott kérdezősködni, még azon is elsírom magam, hogy ők sincsenek.
Valaki hallott már ilyenről, hogy a spermában hiányzik ez az anyag? Szerintetek ez akkor mindig hiányzik vagy lehet egyáltalán gyógyítani vagy ti mit gondoltok erről????????????????????????
Zsebi