Új privát üzeneted érkezett!

Wish, így nagyon ki fogsz fáradni, egy kis enyhébb altatót nem tudsz kérni? El kellene mennetek hosszú hétvégére, és most hátrahagyni ezt az egészet kis időre, és aludni, aludni, akár segítséggel is.

A beültetés állítólag nem fáj, olyasmi a barátnőm szerint, mint amikor tépkeded a szemöldököd, tehát kissé amolyan aú érzés, és 15 perc alatt megvan, mert gyors. Elgondolkoztam, hogy miután én már hasba is tetováltattam magam hosszú évekkel ezelőttKép, nem kéne betojnom egy ilyesmitől.
s_norka

Sziasztok!

Kriszta71
Nektek hol csinálták az inszemeket? A Kaáliban kezdesz nyáron? Remélem majd együtt növeszthetjük a pocakunk. Meglátod tavaszi babák lesznek.

Farkasok
A viháncolással egyetértek. Az a legjobb gyógyír. A szomszédok meg azt gondolnak, amit akarnak. Mi együtt szoktunk a kádban dalolászni. (Kertes házban lakunk) Egyszer nyáron nyitva volt az ablak és az éppen hazaérkező szomszédok hangos nevetésben törtek ki. Másnap megdícsérték a hangunk, jó fejek nagyon szeretem őket.

Lkt
Mi a Családtervezési Központban keztük a "pályafutásunkat ". A férjemnek bőrbetegsége van és ennek szerettünk volna utána járni, hogy öröklődik-e. Közben az én papírjaimat is megnézték és mivel az akkori dokim elég furán kezelt magas prolaktinszint miatt (egyre magasabb lett)tovább küldtek a Szabolcs utcába. Akkor már évente csak 3 ciklusom volt. Jól reagáltam a gyógyszerre, mert itt folyamatosan kellett szednem. De a tüszőérés spontán nehézkes volt, ezért Puregon-t kaptam. Volt, hogy 4-et egy ciklusban, volt, hogy 5-öt. Az utolsó ciklusoknál magamnak adtam tollal (5x50 egységet). Úgy tudom elég kevés szuri elég volt a stimuhoz, volt aki ennél sokkal többett kapott. Egyszer kaptam Gonál-F-t (ez drágább), mikor az én dokim szabin volt, de az nekem túl erősnek bizonyult. Az Lh teszt 700 Ft körül van, utána meg Choragon-t kaptam repesztőnek. Egy ciklusban nekem a szurik és a Duphaston kb. 20-25 e-be kerültek. A hat inszemből 3 hétvégére esett. Ekkor felajánlották a hétvégi bejövetelt 15-20 e-ért. Bár mi akkor is adtunk a dokinak, amikor hétközbe esett. Így a 6 inszem, gyógyszerek, átjárhatósági,vitaminok, utazás kb.300 e-be került. (Ha tudsz kérj tollat, mert nekem úgy olcsóbb volt és nem kellett senkitől szívességet kérni, hogy beadja.) Utrogestan-t is kaptam először, de begyulladtam tőle és szörnyen égetett.

Mindenkinek szép napot. Sziasztok. Renóca
süni_renóca

Sziasztok!

Kicsit kimaradtam... de jó hírt nem is találtam Kép
Zsebi, Kriszta, Wish, Kagyló nagyon sajnálom Kép

Lkt: A Kaáliban az inszem 25.000 Ft, az első vizitdíj 10.000 Ft. Az inszem. előtti UH-(k)ért nem kell fizetni, mert az benne van az árban. (A legelsőért azért fizetni kellett, 6.500 Ft-ot) Nekem az inszemhez csak Clostilbegytet kell szednem, semmi mást. Az kb. 400 Ft, emlékeim szerint. Nálam pl. nincs semmi szervi baj, van egy kis eltérés a hormonadataimban a normálishoz képest, de nem kóros. A férjem meg teljesen rendben van...
Sok sikert!

Kitartást és sok-sok lelkierőt, pozitív energiát kívánok és küldök mindenkinek!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebi,
itt a virág, amit ígértem, a férjecském fotózta neked. Remélem segít egy picit a lelkednek Kép

KépKép

Rénoca,
a leszívásból nem érzel semmit, kapsz egy injekciót és attól pár pillanat múlva elalszol. Utána ébresztgetnek, de még 2 órát pihizhetsz az ügyelőben. Utána még egy kicsit kómás leszel, de semmi gáz. Néhány napig érezheted a petefészkeidet, feszülhetnek. De ettől sem kell félned Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Szia Lara!
Köszönöm, megnyugtattál.
Megnéztem a képeidet. Gyönyörűek. Lehet, hogy már írtad valahol... Melyik kórházban fogsz szülni?
Kaptam egy mostani Kaális lánytól egy ún. Árlista-kivonatot. Ezen fel van sorolva a konzultációs díj, hormonvizsgálatok, nőgyógyászati vizsgálatok, spermiogramm. Ezen kivül még miért kell fizetni? Tudom a vérvételt máshol is megcsináltathatom. Arra gondolok, hogy a punkció illetve az ET (látjátok már milyen művelt vagyok hi.hi.hi...) elvégzéséért kell-e ?
Válaszotokat előre is köszönöm. Renóca
süni_renóca

Lara!
Köszönöm az infokat még egy két dolog érdekelne, de majd a talin kifagatlak. Kép
Gyönyörű a virág köszönöm szépen. Kép

Én is pont tulipánt kaptam anyukáméktól névnapomra annyira gyönyörű 30 szál bordós pirosas, teszek fel képet én is.

Renoca!
Nagyon szomorú és átérzem a helyzetedet. Kívánom hogy az első lombik meghozza a várva várt babádat.

Nóri!
Hatalmas lehet az izgaolm nálatok, már annyira kíváncsi vagyok a ruhádra. Ne izguljál biztos minden a legnagyobb rendben lesz! Kép

Anna!
Ha belevágsz akkor tessék szívvel lélekkel csinálni! Máshogy nincs értelme oda kell tenni magunkat lelkileg is az fél siker. Bízni kell a szervezetedben hogy be tudja fogadni a babát. Fel a fejjel és még két hét van szedd össze magad!!!!!

Kriszta!
Nem vettem végül semmit, mert a tesómnak kicsi még a babája és babakocsis sétával egybekötött vásárlás lett volna, de mivel ilyen "gyönyörű" idő tisztelt meg így elmaradt. A lelkivilágomhoz viszont passzol az időjárás.

Lkt!
Én is sajnálom hogy ennyi ember bízott bennem és csalódást okoztam. Az inszemes lányok biztos megírják a konkrétumot én annyit tudok a gyógyszerköltség kb. 2-3 ezer forint és a beavatkozás ára 30000 forint. Legalábbis mikor utoljára itt szó volt erről ezt mondták. Azért olcsóbb mint nálatok. Pont olvastam, hogy a Dévaisok 160 ezerkről beszélnek neked az rengeteg. Csak nem akartam belekotyogni, hogy talán érdemesebb lenne ezt még máshol csináltatni. Ja most látom már más is válaszolt.

Renóca!
Amikor elindul a lombik onnantól már semmiért nem kell fizetni se az uh-ért se a vérvételért se konzultációért, se a Et-ért, se a punkcióért. Én életemben eddig ott össz vissz fizettem az egyszeri konz díjat (8000.) egy méhfeltöltést 12.000, egy spermavizsgálatot 8000.- és ennyi.

Lányok!
Tegnap én is tettem volna fel a tulipánjaimról képet mert én is azt kaptam anyukáméktól névnapomra 30 szállat olyan gönyörű, de a babanet délután nem fogadta el a jelszavamat hátha most elfogadja és akkor este felteszem.

KÖSZÖNÖM szépen mindenkinek, hogy ennyire izgultatok értem nem is gondoltam ennyien ennyire bíztok bennem nagyon jó érzés csak azt sajnálom egy zebrával nem tudtam gazdagítani a csapatot.

Napokkal ezelőtt beszéltetek a Gynevac szuriról. Mi is beadattuk a párommal a lombik előtt öt ampulla kerül kb. 5000 forintba öt héten keresztül egy szuri a popsiba kicsit fáj a helye, de lehet hogy nekünk ettől lett jó a spermaszám ki tudja. Illetve most nekem a petesejtek is szépek voltak és a nyálkahártya is lehet ez is segített. Ártani biztos nem árt és nem egy nagy összeg egy kúra ára annyi mint a Gonálból egy darab.

Valamelyikűtök kérdezte csak nem volt lelki erőm ecsetelni, hogy mi van a fagyibabákkal. Hát ugye hiába lett 15 petesejt abból 8-at ICSI-ztek és ebből lett a 6 babó a többi 7 el sem indult. Itt derült ki hogy a sperma fejéből hiányzik az az anyag ami segíti a petesejt burkába való bejutást. Így a hatból hármat visszakaptam a többi ami ott maradt arra azt mondták 1 %-hogy lesz belőlük fagyi hiszen legalább kettőnek el kellett érni azt az állapotot, hogy fagyaszthatók legyenek. De megmondom őszintén akár milyen gáz én még meg sem kérdezem mi van velük. A vérvételnél akartam, de nagyon ki voltam már akkor és így is sírja jöttem el onnan, hát nem akartam ott kérdezősködni, még azon is elsírom magam, hogy ők sincsenek.

Valaki hallott már ilyenről, hogy a spermában hiányzik ez az anyag? Szerintetek ez akkor mindig hiányzik vagy lehet egyáltalán gyógyítani vagy ti mit gondoltok erről????????????????????????

Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
sokaknál előfordul ez, de ezért jó az ICSI, mert azzal ez is kiküszöbölhető.
Én úgy tudom ez állandó, és nem egyszeri dolog.

Vannak új képek a második albumunkban... de szombaton úgyis megmutatkozunk élőben.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Ebbe az szomorít el hogy spontán babára akkor nem igazán van esélyünk! A harmadiknak sikerülnie kell olyan nincs hogy nincs!!!! Fú gyógyulok már bízok!!!!!!! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,

legközelebb az ÖSSZES petit ICSI-ztesd meg. Én nem is értem, hogy miért nem ez történt most. Nálunk is ez lesz, Krizsa felírta a mappámba, ugyanis a múltkor én is így jártam. Elvileg ez a spermáknak egyfajta hiányossága, enzimhiány, nem nagyon lehet vele mit kezdeni, de hallottam már olyat, hogy valakiknek ilyen okból volt ICSI lombiknál, aztán a csaj mégis terhes lett spontán. Erre varrjatok gombot. Hát, lehet hogy a postástól.

Lányok, én egy barom hülye vagyok, egy állat Kép Elhoztam a ruhát a varrónőtől (gyönyörű), és beraktam a leendő gyerek szobájába, amit nem használunk, és bezártam kulccsal az ajtaját, hogy a párom ne tudjon bemenni. De ez sürgés-forgásban volt, délelőtt, és aztán délben tökre nem emlékeztem, hogy hova tettem a kulcsot. Kb 1 óráig kerestem, a végén már bőgtem, és elképzeltem, mi lett volna, ha szombat délelőtt csinálom ezt a műsort. Egyszerűen sehol sem volt, ajtó bezárva, a ruhámhoz nem férek hozzá. Azt hittem, megveszek. Aztán leültem enni, mert már felfordultam az éhségtől, és akkor ugrott be, hogy a saját melegítőalsóm hátsó zsebében van, azaz a faromon volt. Ilyen nincs. Kép Mi lesz itt szombaton? Kép
s_norka

Sziasztok,

Hú egy hete nem nagyon volt időm olvasgatni, rengeteg a munkám, és esténként már nincs kedvem itthon is gép elé ülni.
Sokat kellett visszaolvasni.
Mindenkinek hajrá, aki most kezdi, és sok erőt azoknak is akiknek újra kell lezdeni.

Egy barátnőm írt nekem nagyon jót, rám úgy hatottak a szavai, mint valami varázsigék. Írtam neki a lombikról, és ezt írta vissza, idézem:
"Szerintem az a lenyeg, hogy ugy fogjatok fel, hogy ez egy "technikai" akadaly, amit le kell gyozni, egy újabb feladat. Lelkizni nem szabad, mert belorul az ember...."
Hát teljesen igaza van azt kell mondjam. A tapasztalat beszél belőle is egyébként.

Voltam a nőgyógyászomnál tegnap, elkértem a januári rákszűrés adatait, meg csináltattam Clamydia tesztet is.
Már nagyon várom a jövőhét szerdát, az első konzultációt a Kaáliban...pont a ciklus végén megyünk, így a kivizsgálás hamar elkezdődik majd.

A nőgyógyászom azt mondta, hogy lombik esetén automatikusan veszélyeztetett terhes lesz az ember lánya...??? Én azt gondoltam, mehetek még dolgozni egy ideig, miután összejön a baba és nem kell betegállományban lennem. A kicsi méhemre azt mondta, hogy az eslő 12 hétben mindenképp pihennem kellene, mert nagyobb a vetélés kockázata, többet fáj a méhe az embernek, mert nagyon kell nőnie.
Mi a túrót fogok csinálni 9 hónapig itthon? huh...
Persze kockáztatni nem fogok, ha egyszer összejön, de mégis, én nem vagyok az az otthon ülő típus.

Mka
Vendég

Zseboroszlán
Nekünk is úgyan az a próblémánk mint nektek. ICSI jöhet csak. De viszont nekünk valami oknál fogva hiába van kellő petike leszívva, soha nem marad meg belőle egynél több. Hogy miért? Nem tudom, de én már elégé parázok, hogy nem lesz baba. Pihenni fogok, és utána ugrok neki majd a következőnek, de ha most is csak egy lesz, akkor tényleg semmi értelme végig csinálni, mert ........ nem értem magam sem.Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló Kép
Genetikai összeférhetőségi vizsgálatot nem csináltak?

wish

Nóri!
Ez nagyon izgi! Mostmár vigyázz a kulcsra! Biztos csodaszép lesz a ruhád! Várom már a képeket nagyon!!!!!
Szombatig már semmi nem lesz szépen nyugiba legyél. Pihenjél sokat hogy gyönyörű legyél, bár szerintem mindenképp az leszel!!!!!!

Azért nem ICSI-zték meg mindet mert ezt még nem tudták,hogy a fejéből hiányzik ez a valami. A múltkorniál hiába volt 10 petesejt akkor csak látómezőbe volt egy kettő sperma így akkor egyértelmű volt hogy mindet megszúrják. Legközelebb így lesz az biztos!

Byby!
Veled mi a helyzet? Tessék jelentkezni!!!!!!

Zsu!
Mi volt az uh-n???????????? Remélem szép a nyálkahártyád és sok a petike! Mikor lesz a punkció?

Woodi!
Hogy vagy?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Zsebi, köszönöm a választ. Nagyon szépek a tulipok.

Még azt szeretném megkérdezni tőletek, ha tudja valaki: A fagyibabás beültetések is beleszámítanak az 5 támogatott lombikba?

Nóri. Ne izgulj, minden tökéletes lesz. Még a nap is nektek fog sütni szombaton.

Farkasok és kutyabarátok. A profilba tettem egy képet a kutyunkról.
süni_renóca

Wish
Genetikai összeférhetőségi vizsgálat? Ez mit jelent? Mi ez?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Rénóca,
ha kifizeted a fagyibabák visszaültetésének költségét, akkor nem számít bele.
Az első randi a Kútvölgyiben lesz. Kép

Mka,
nem leszel veszélyeztett terhes. Aa vérvételt követően már mehetsz is dolgozni, ha nincs semmi panaszod. Én a 12. hétig véreztem, így addig otthon voltam, azóta dolgozom és fogok is még a szülést megelőző egy hónapig. Akkor elmegyek szabira és készülök a nagy napra Kép

Nóri,
én is úghy izgulok, pedig nem is én vagyok a menyasszony. Tutira minden rendben lesz és ez lesz életetek legszebb napja Kép

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Mka,
én a 2 pasival sem voltam automatikusan veszélyeztetett terhes. Csak aztán 15. héten elindult az államvizsgaidőszakom, így én onnantól kiírattam magam. De ha nem lett volna semmi, akkor a dokim sem írt volna ki.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kagyló!
Itt olvastam a fórumban még régi részeknél, hogy volt akinek egy petesejt termékenyülte meg arra is azt mondták nem valami szép és mégis terhes lett, szóval azt mondom bizz magadban. Lesz babád!!!!
Neked hányadik lombikod lesz? Amikor legközelebb lombikolsz akkor ha hívod őket először hogy mi van a babókkal akkor a biológusnál kérdezz rá esetleg nekünk is ők mondták ezt a sok hasznos infot, de csak mert én rákérdeztem a sima IVF-es babók miért nem indultak el és így tudtam meg a dolgokat.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szeva,

Csaknehogy szétessek (ha már ilyen lazán beköszöntem).

Beletettétek a fülembe ezt az ICSI-s dolgot. Majd szombaton megtudjátok miért.
Zsebikém,
Ezeket a tulpikat szószerint harapni lehet, megjegyzem többnek tűnik, mert jó szűk a váza.

Süni_renóca,
Aranyos a kutyuli, irigylem hogy mindig van mit simogatni, bár Krisztián állandóan elviselné ha valaki simizné vagy vakargatná, de ez nem az erőségem. Továbbá ha valakinek van olyanja, hogy hosszú kar ujjakkal a végén, és az ember a karvégéről tudja mozgatni, szóval egy ilyet szeretnék, mert így egyedül is vakarászhatja magát.

Snori-Nóri,
Mindjárt szombat. Szombaton felhőtlen idő lesz, ezt már elintéztük. Hol lesz a fotózás, remélem lesznek mókás kísérőid, hogy felszabadult hangulatban legyetek, és mosolygós képek szülessenek? Isteni lesz fölvenni a ruhakölteményed. Bennem még mindig él a vágy, hogy egyszer majd újra felvegyek egy mennyasszonyi ruhát, Krisztián még nem mondta, hogy nem venne el újra.
A kulcsos sztori nagyon állat volt. Biztos nyomott amikor leültél, különben még mindig keresnéd.
Fogadd meg a fenti tanácsot és pihenj holnap ha még lehet, ha egyáltalan tudsz, mert biztos pörögsz belül. Még mindig tartom magam ahhoz, hogy feszkóoldásra dobj be valami töményet.

Wish,Stella
Nehogymár beelőzzünk a lepedőakrobatizmusban!!!!

Woodi, Lara,
Szombatra tartogatjátok magatokat?!

Mamafán,
Hol vagy, hogy sikerült a spontán hónap.

Kép
farkasok

Nóri Kép
Jót vigyorogtam a kulcs kalandodon Kép
Én tudom mi lesz szombaton. Életed egyik legboldogabb napja, a másik legboldogabbra várni kell majd a vérvételig Kép
Már nagyon kiváncsi vagyok a ruhádra én is Kép

Kagyló Kép
Ez az elöbb jutott eszembe. Csinálnak olyat, hogy a pár sjetes embrióból kivesznek egy sejtet és kromoszómavizsgálatot végeznek rajta. Itthon is van ilyen. Megpróbálom megkeresni a honlapjukat.

Farkasok Kép
Annyira nem vagyok beteg...

Veszélyeztetett terhesek:
Én úgy tudom, hogy a lombikos és az ikres kismamák automatikusan veszélyeztetett terhesnek minősülnek. (eszerint Orsi Te duplán az voltál Kép) Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehet dolgozni, ha jól érzi magát a kismami, de egy nyikkra kiírják táppénzre. Aztán lehet, hogy rosszul tudom.

wish

Sziasztok csajok,

Ma megint nagyon pörgött a topic Kép
Renoca,
Nekünk a 6 inszem is a Kaáliban volt. Mi az 1 év sikertelenség után egyből ide vettük az irányt. Nekem nagyon tetszik az hogy mindennek feketén- fehéren ára van, azzal tudsz kalkulálni és nem kell mindig találgatni kinek mikor mennyit kéne adni.

Lkt,
Bár már többen válaszoltak, én is megerősítem, hogy az inszem 30,000 (tavaly még 25 volt), én mindig csak Clostit kaptam, ami pár száz forint, utána meg duphastont. A Choragon repesztő szuri 2200/db, általában kettőt kaptam ha 3-4 tüszőm volt. Tehát az egész megállt 35 ezernél. Nem tudom a Dévainál miért adnak Gonalt meg Puregont az inszemekre is. Nálunk valakinek egyszer 6 tüszője lett az inszem előtt, igy el sem végezték a beavatkozást, mert az már túl sok volt inszemhez. A Dévaihoz úgy 15 éve én is jártam (még nem meddőségi témában) és már akkor is borzasztó drága volt, ezért is hagytam ott. (Na meg a 4 órás várakozások miatt)

Zsebi,Lara,

Nagyon szépek a tulik, nálunk sajna csak én veszem magamnak, és 5 szálnál általában megállok, de azért így is feldobják a szobátKép

Nori,
Tipikus a sztori, de próbálj lazítani, és gondolj arra, hogy utólag majd mennyi mesélni/emlékezni valód lesz életed végéigKép
Nagyon várjuk a fényképeket Kép
Köszi az infokat az akupunktúráról, ezzel a beültetőssel még én is várnék...

Zsebi,
Örülök hogy már kifelé lábalsz a gödörből, a következő sikerülni fog és kész! De ezt majd szombaton megbeszéljük Kép

Zsu
Veled mi újság ?? Mindjárt itt a hétvége. Remélem sok szép tüszőt láttatok és minden a terv szerint halad. Küldök egy kis erősítő energiát neked+++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Na elteszem magam holnapra... Már csak kettőt kell aludni KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok.
Farkasok.

Olyan "hátvakaró", úgy tudom ez a neve nekem is elkelne. Egyszer láttam a szomszéd községben abban a boltban, ahol nádból, rattanból (jól írtam?) készült bútorokat árulnak.

Nemsokára indulunk pestre a Szabolcs utcába megbeszélni a továbbiakat (beutaló, papírok...stb.), utána be kell mennem a munkahelyemre megbeszélni a munkakezdést. Ezt a részét nem szeretem, mert bár jót akarnak, de nehezen viselem a "Majd meglátod, összejön, ha nem is számítotok rá...."-t és ilyeneket. Ha szeptemberig nem jön össze nekünk a baba, akkor elküldik az egyik koleganőm, aki egy gyeses helyén van és mellesleg az unokatesóm felesége. Elég rossz, hogy minden kudarcnál miatta is aggódnom kell. Utána meg megyek a körzetihez megbeszélem vele azt a vakcinát.

Mindenkinek szép napot. Sziasztok. Renóca
süni_renóca

ZsebiKép
Nagyon szépek a viráűgaid és úgy látom a hangulatod is alakul! Úgysem tehetünk mást, csak bízunk.
Nekem lehet, hogy agyamra ment valami, de már most elkezdtem "megbeszélni" a petefészkeimmel, a teendő tüszőkkel, a méhemmel, sőt a párom spermáival is, hogy nagyon ügyesek legyenek, ha eljön az ideje.
Egyszóval elkezdtem programozni az agyamat!
Már ez sokat segített lelkileg, persze még nagyon az út elején járok!

NóriKép
Nálunk is volt hasonló sztori. Már be voltam öltözve a ruhámba, mikor észrevettem, hogy nincs meg a gyűrűm, mert bennt hagytam a fürdőszobában. A koszorúslányok és a fotós elkezdett pánikolni, és engem nyugtatgattak, pedig én tudtam, hogy hol van, de már nem engedtek ki a szobából.
De pár perc után ők is megtaláltak, szerencsére!
Szombatra a szép idő megrendelve és minden nagyon-nagyon szuper lesz!!

FarkasokKép
lepedőakrobatika nálunk még várat magára, mert a párom hétfőn mintát ad az andrológusnak és az én menzim sem akar elmúlni!

Stella

Kép
stella9

Zsuska,
Hol vagy várjuk az infót a tüsszencsekről.

Snori-Nóri,
Elfelejtettem kérdezni, hogy mi lesz a neved, vagy a férjed neve.
Lesz templomi is vagy csak polgári, bocs ha már írtál erről.
Már csak egyet alszol és vége lányos életnek.
ui. Ne felejts el enni napközben nehogy megszédülj a nagy sürgés forgásban. Azt hiszem az egészben az egyik legjobb dolog hogy mindenki aznap az ifjúpárnak örül, miattuk gyűlik össze, hányan lesznek, fú annyi mindent tudnék kérdezni, te meg biztos mindent százszor elmondtál.

Mi is egyet alszunk és találkozunk gyerekek, klassz kis röfi lesz.

szevasztok Farkasok J

Kép
farkasok

Szép napos jó reggelt mindenkinek!
Imádom, hogy süt a nap!!!!

Holnapi naphoz annyit. Persze megyünk, nem kétségbeesni Kép Kép
A fiúk alvásától függ, hogy érünk-e 2re, lehet, hogy fél három lesz belőle. Nem gond, ugye? nem 10 percesre terveztétek a talit?!?!?! Kép Kép Kép

A story röviden. Újabban délután az ebéd után egyben sokat alszanak 1-1.5-2 órát, ebéd olyan 12 fele van, tehát, ha 2ig aludnának, akkor csak fél háromra érünk Kép

Ma megyünk a Kaáliba nyilatkozni a fagyitesókról és bemutatni a két krapekot.

Orsi + Levi + Máté
akik már 6 hósak is elmúltak Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,
na jó, megvárunk Titeket Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok, megjöttem az UH-ról. Hát.... Zsu, nekem tudod mennyi az endom? 5,5A. Te csak ne szólj semmit... viszont rohadtul bedurrantam, 20 tüszőt számolt össze Krizsa vagy még többet, 12-13 mm-sek. Félő, itt rendes hiperstimu lesz. Meg hogy a mennyiség a minőség rovására megy. Kép Most 112,5-tel azaz másfél ampullával megyek tovább, vasárnap újra UH, szerda körül esedékes a punkció. Mi a bánatot csináljak az endo-val? Azért fehérjét eszek. És ugye normális petik lesznek ezek, hogy ilyen sokan vannak?
s_norka

Renóca Kép
Ez nagyon ismerős érzés. Én is nehezen vislem.
Én a munkahelyin nagyjából túl vagyok, bár még nem voltam benn a központban. Viszont holnap keresztelő, ahol végighallgathatom a családtól mégegyszer... Szívesebben mennék a talira Kép

Nóri Kép
Víz és fehérje amíg a füleden nem jön ki. De még van ideje felhízni, úgyhogy ne aggódj. Úgy tudom 6 mm az alsó határ.
Gyönyörű napod lesz holnap Kép

Én meg ma végre végigaludtam az éjszakát. Hurrá!Kép

wish

NóriKép
Nálunk is normálisak lettek, pedig igen sokan voltak!
Endo: ásványvíz, pipihusi, joghurt, túró.
Egyáltalán nem biztos a hiperstimu, csak igyál nagyon sokat a pungi után és persze egyél sok-sok pipihusit!!!
DRukkolok!!!
Stella

Kép
stella9

Nóri Kép
Szerintem nem feltétlenül megy a minőség rovására! Az endo miatt meg ne aggódj, nekem a transzfer napján csak 10.5-es volt, szóval nem volt valami bundaréteg, és a két pasas mégis meg tudodd kapaszkodni.
Amit Wish is írt, azt csak megerősíteni tudom. A víz nagyon fontos, hogy mihamarabb kiürüljenek belőled a hormonok, és csökkenjen a hiperstimu veszélye (a mennyiség napi 3-4 liter tisztán víz formájában!!! tudom, ez nagyon sok, de kell, hidd el)
Drukkolunk!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szóval itt vagyok!Kép
Feltornáztam magam 8,5-re! És a tüszőcskéim is növögetnek! Vasárnap lesz a lesszippancs. Viszont a náthám... kb. a 400. zsepinél járok tegnap óta! Kép Szerintem azért már kifelé ballagok belőle! Vasárnapra remélem nem marad semmi!Kép

Nori!
Az előzőnél nekem is annyi volt az endom és meghízlaltam 8-ra a beültetés napjáig! Nekem a clostitól volt annyi tuti. Előtte három hónapig szedtem.Kép Az elsőnél nekem 18 tüszőt szívtak le és 16 megtermékenyült és egyáltalán nem lettem túlstimus! Szóval ne izgulj! Ha meg az leszel az sem baj mert a túlstimusosok nagyobb eséllyel indulnak!Kép Előttem már írták! Sok víz és fehérje!

Majd még jelentkezem!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Nóri!
Ne izgulj.Normális petik lesznek a tulstimu meg csak jó sokaknak sikerül ha ilyenjük van. Az endo meg nőni fog egyél rengeteg túrót, tojást, csirkehusit. Kép

Zsu!
Remélem is hogy kijössz a náthából a többi dolog szépen alakul. Még a kiskatonáknak is egy hatalmas drukk hogy minél szebbek és ügyesebbek legyenek!!!!!

Wish!
Az alvászavar nálam is bejátszik ma is hajnali háromtól nem aludtam csak forgolódok és gondolkozok minden hülyeségen. Rendesen kifáradok tőle!

Byby!
Veled mi a helyzet?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Gynevac-hoz szólnék hozzá, hátva valakit érdekel komolyan.
Tegnap megnéztem a honlapjukat (www.gynevac.hu) és ott ki van írva, hogy áprilistól bizonytalan ideig szünetel a gynevac forgalmazása.
Irtam nekik egy e-mailt, és kideült hiába íratnám fel, gyógyszertárban nem lehet kapni! Remélem be lehet szerezni azért valahogy, ha megtudom megírom ide, ha érdekes lehet valakinek.

Mka
Vendég

Farkasok,
nálatok mikor lesz a punkció? Most frissítgettem a táblát, lehet hogy lemaradtam?

Kép
Kép

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,
hát megvolt a tiszteletkör, sajnálkozás ezerrel, meg a "majd a következő" hatodszor is. Végre jó kedvem volt és tessék. Szerintem ti is érzitek, hogy egy kivülálló (akinek simán, minden gond nélkül lett babája) nem képes felfogni, hogy mi min megyünk keresztül és egy kudarc hogy tud fájni.
JÓ HOGY ITT VAGYTOK TI NEKEM. Sajnálom a holnapi talit, de majd legközelebb.

Wish Nekem is még hátra vannak az anyósomék. A párom már elmondta nekik a rossz hírt, de nekem is kell velük beszélni. Nagyon szeretem őket, de nehéz erről beszélni. Hisz tudjátok ti is.

Mka.
Kicsit elszomorítottál a GYNEVAC-cal kapcsolatban. A doki kiírta, bár csatolta a véleményét. Már a körzeti asszisztenssel is megbeszéltem mikor kezdjük.
A mi patikusunk mindent be tud szerezni, ha ezt is sikerül neki, szívesen segítek eljuttatni hozzátok. Hétfőn megyek majd megrendeltetni.

A dokival megbeszéltük a továbbiakat. A kaáliba ír beutalót. Segítsetek Sz-szel orvos a kaáliban ??? őt ajánlotta, őt ismeri. Mire hazaértem elfelejtettem a nevét. Tudtok róla valamit. A kaális orvos-csoportképen melyik ő? Melyik doktor a Krizsa és a Kovács?
Megcsinálják itt a szabolcs utcában (ingyen) a rákszűrést és a chlamydiát, így egy kicsit spórolhatok. Megint magas a prolaktinom.

Bocsi, hogy panaszkodtam, de ma volt a mélypont. Kicsit még reménykedtünk, de ma meg is jött.
Sziasztok Renóca
süni_renóca

Sünikém,
A Szabolcs utcában megcsinálnak mindent sztk-ra, szóval menj nyugodtan.

Gynevac: dr Varga Gyula a feltalálója, Kazincbarcika. Kazincbarcikai Városi Kórház- gyermekosztály, ha más nincs, tessék ott keresni őt, és tutira van felhalmozva valahol készlet.
Kitartás.

Farkasok

Snori-Nóri,

Tik-tak-tik-tak

Lara,
Hétfőn lesz UH akkor okosabbak leszünk.
Holnap találka csajok, és 3 fiatalember.

Farkasok J

Kép
farkasok

Reni, Murányi a Szabolcsból Szmatonát szokta ajánlani. Hát nem tudom. Itt nincsenek már minőségi különbségek, viszont Szmatona állítólag ritka szófukar ember. Attól még jó, de ha szeretnéd hogy kicsit is kedves ember legyen, nem ő a nyerő.

Farkas-barkas, nem lesz templomi (most meg is fagynék), kihelyezett polgári lesz. A nevem ... né S. Norka lesz Kép

Kissé ideges vagyok. Takarítani kéne még kicsit, de le vagyok ide cövekelve, aggódom a sok tüsző miatt meg amiatt is, hogy a Klion kúp felsértette a méhszájat vagy mit, mert ahogy ürül, jött a tisztaságira halványpiros vér. Felhívtuk Krizsát, azt mondja csak kúp, hagyjam abba, hát remélem.
s_norka

Sziasztok
Farkasok köszike, tudom. Lehet hogy nem jól fogalmaztam bocsi, kijelentő mód volt. 1 éve lassan, hogy oda járok. Azért köszi. A Kazincbarcikai tippet is.

Nóri neked is köszi.
A Szmatonát ajánlotta a Murányi, így már beugrott. Azt modta a párom (persze csak viccből), hogy ő azt se bánná, ha maga az ördög csinálja csak sikerüljön. Én is hasonlóképp vagyok vele, de én azért az ördögöt kihagynám, rajta kívül bárki.
Látod milyen szépen süt a nap. Ez már nektek szól. Holnapra is kívánok nektek ilyen gyönyörű időt és még pár fokkal melegebbet. Lehet, hogy buta a kérdés. Hova lesz kihelyezve az esküvő? Lakás? Étterem? Lehet, hogy már írtad, hányan lesztek?
süni_renóca

Renóca Kép
Szmatomáról én is azt hallottam, hogy nem egy beszédes fajta, de én a kaálin belül szerintem szakmailag nincs különbség senki között.

Ó nem is meséltem Kép voltunk ma bent a kaáliban, mindenki megdöncölte a babókat. Krizsa nekem a réginek tűnt. Tudta, hogy mikor és hol szültem, tudta, hogy melyik TVnél dolgozik a párom, teljesen képben volt Kép Megdícsérte a babákat, és megbeszéltük, hogy ha abbahagyják a szopit, utána várunk 3 ciklust, és akkor huss nekiesünk a fagyibabóknak Kép Kép Kép a fagyik fagyasztásáért otthagytunk 17e pénzt.

Gynevac ügy. Ketten fejlesztették ki, a női orvost én személyesen is ismerem, ha írtok üzit megadom a mobilszámát, hogy személyesen tudjatok nála érdeklődni.

Mi már nagyon készülünk a holnapra Kép Fiúknak elmeséltem, hogy hova megyünk Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Le Kép kell Kép mondanunk Kép a Kép holnapi Kép talit Kép Anyósomék bejelentkeztek holnapra, nekik csak az jó, még vasárnap sem Kép Kép Kép mindezt 10 perccel ezelőtt találták ki Kép Kép Kép
Már egy csomó programom lett volna holnapra Kép rajtatok kívül is Kép Kép Kép

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Icsilya ez gáz.
Akkor egyedül leszek férfi!
Nem lehet, hogy eljöjjenek az anyósodék is?
De ez előbb lett fixálva. Na mindegy még lemondhatják, ahogy be is jelentkeztek.

Farkaskoma

és egy kép hogy holnap szép nap legyen több okból is, tali, esküvő....

Kép

Kicsit pillangós nem, nem is kicsit...

Kép
farkasok

Sziasztok!
Ilcsily, láttalak ma a kaáliba két édes kis gyerkőccel.:-)
Zsebi
A jobb oladalon volt két szép tüsző, szerdán vérvétellel megnéztük, hogy lehet-e benne petesejt. Jó lett a hormonérték, ma megnézett a Krizsa nőtt egy harmadik is ,de az kicsi volt.
Szóval ma volt a punkció és tök rendes volt a Krizsa. Kérdezte, hogy izgulok-e, mert ő igen (nehogy ne legyen petesejt). Aztán a punkció után bejött hozzám és közölte, hogy van kettő szép petesejt. Megnyugodtam, mert azt hittem, hogy vmi gond van velem. Holnap hívom a biológust és megmondja, hogy melyik napon kell mennem beültetésre.
Látom már jobban vagy,
a régi érdeklődő Zsebi :-)))
byby

Byby Kép
és nem jöttél oda??? irgum-burgum. Ti kik voltatok? mert emlékszem ám mindenkire!!!
Drukkolunk a sejteknek!

Farkaskoma Kép
Én örülnék a legjobban, ha eltolnák másmikorra, de ennek minimális az esélye. Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,

Ez rossz hír volt. Én is szerettem volna dögönyözniKépKép Úgy sajnálom, anyósodék valószínűleg nagyon fognak csuklani holnap délután... Hátha egy következő májusi tali is összejön még KépKép

Zsu,

Nagyon izgi hétvége elé nézel te isKép Nagyon drukkolunk vasárnapra.++++++++++++++++++ Utolsó tüszőérlelő és nyh vastagító energiákat küldömKép

Nóri,
Holnapra a legeslegjobbakat neked ! Most ne izgulj a túlstimu miatt, de a többiek már úgyis leírták... Szerintem ez igy most a legjobb időzítés Kép Bár vasárnap hogy mész UH-ra ? Remélem nem reggel 8-ra kell menned!

Byby,
Drukkolunk hogy holnapra két szép margarétád legyen, aztán pedig 2 szép babó a végén Kép

Stella,
Jól teszed a programozást Kép Igazi agykontrollos módon csinálod, vagy saját receptre ? Meglátod, a nyáron minden könnyebben megy majd. Süt a nap, nyaralások, jókedv, és jön a baba is Kép

Renóca,
Abszolut megértünk, tényleg szörnyű tud lenni a kívülállók sajnálkozása... de lassan megedződünk... Bár én csak a legszorosabb barátaimmal osztottam ezt meg, igy nálam inkább csak arra kérdeznek rá ártatlanul, hogy mikorra tervezzük... hát az ötéves terv választ szokták kapni... Lehet hogy tényleg ? Eddig már 2 eltelt.

Honnan tudod hogy milyen vizsgálatok kellenek a lombikhoz ? Mondtak neked a Szabolcs-ban ? Azt gondoltam hogy azt csak a Kaáliban fogjak megmondani neked(is)

Farkaskoma,
Ne felj, nem fogunk megenni KépKép Ha már igy magadra hagytak Leviék, egyedül kell megbirkóznod a csajokkal Kép Szerintem azért nem fog gondot okozni neked.

Akkor holnap a teázóban Kép
Akik nem lehetnek ott, azokra is gondolunk majd !

Kép

KépKép
kriszta71

Gynevac: dr. Lázár Erika írt nekem vissza arról, hogy gyógyszertárban nem lehet kapni. Megkérdeztem milyen egyéb lehetőség van, de nem kaptam választ még.
A mobilján én nem zavarnám, de azért köszi.
Renóca! Ha sikerül szerezned a patikuson keresztül, engem mindenképp érdekelne a dolog, előre is köszönöm, ha tudsz segíteni.

Mka
Vendég

Mka Kép
nyugodtan felhívhatod a mobilján is napközben. Nagyon segítőkész!

Kriszta Kép
Akármikor lesz, mi megyünk... ha májusban, akkor akkor is. Reméljük lesz még!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm a válaszokat nagyon!!

Zsebi, félreértettél! Dehogy okoztál csalódást, Te beleadtál apait-anyait! Ezek a fránya gyerkőcök, akik még korainak találták a Hozzád való beköltözést. De ami késik...

Kriszta 71! Én már a 2 hónap irányított együttlétes ovi indukciónál is kaptam Puregont, mert nem nőttek elég intenzíven a tüszőim. Mindkétszer 4-en voltak, szépre megnőttek, csak nálam is ezek a fránya gyerkőcök...

Ha kell, a jövő havi, első inszemet még megcsináltatjuk aranyért, mert szeretem Dévait, és ahogy dolgozik.Aztán nem kizárt, hogy beállok közétek.
lkt

Nóri! Kép
Nagyon sok boldogságot kívánok. Kívonám ez az út amit most kezdtek boldog és szeretetteljes legyen, álmaitok és vágyaitok váljanak valóra!

"Akit párodul melléd rendelt az ég,
Becsüld meg, szorítsd meg kezét,
És ha minden álmod valósággá válik,
Akkor se feledd el, Légy ű mindhalálig"
(Madách)
Kép

Orsi!
Sajnálom hogy nem jöttök! Kép

Byby!
Nagyon szoritok a kis Bybyknek hogy ügyik legyenek, majd írd meg mindenképp az eredményt! Izgulok!

Lkt!
Akkor előre az ikrekért!

Akik jönnek akkor délután!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri!

Nagyon sok boldogságot kívánunk!
Kép

Lara, Andor és Andor-papa

Lara

KépKép
lara77

Kedves Nóri Kép
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek erre a napra és elkövetkező közös életetek minden egyes napjára. Kép
Kép

Wish

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?