Sziasztok!
Remélem nem kell félbehagyni a levelemet, mert mire elolvastam a kismillió hozzászólást Marcikám elkezdett ébredezni, de remélem visszaaltatja magát.
Kata!
Raulnak jobbulást kívánok! Marci is szörcsög folyamatosan, de nálunk is 1-szer, max 2-szer kell szívozni.
Éjszakáink evés szempontjából jók. Akkor ugye félálomban van és hajlandó rendesen enni.
Ruszlán
Harmadik gyerek
Néha Gábornál is vannak ilyen pillanatok, amikor úgy érzem, mintha kikapcsoltak volna nála. De talán nem olyan súlyosan, mint Ruszlánnál. Csak azt veszem észre, hogy pörgök ezerrel a konyhában, ő pedig támasztja a konyhapultot és bambulja a tévét. Máskor meg mindent ő akar csinálni. Nem lehet azért Rá szavam, mert hétvégén ő szokott porszívózni és emellett is sokat szokott segíteni. Csak az a kikapcs gomb
Dia!
Én is gondoltam már szagokra (tusfürdő, dezodor stb), kaja amit ettem, de semmi. Mensi? Megfordult a fejemben, és ma reggel egy picit fájt is a hasam. Várom mi lesz az eredménye. Egyébként Marci ma reggel egész szépen evett
Még olyan is megfordult a fejemben, hogy tán nem vagyok terhes, mert akkor is előfordulhat, hogy elutasító a baba. Hát remélem ez az eset még nem áll fenn, egy kicsit jó lenne még várni.
Lehetsz a keresztanyukám.
A "normál" keresztanyukám úgysem foglalkozik velem
Andi!
Szörnyű ez a láz
Most is kellett ülőfürdőzni Nonókát? Jó kis izgalmakat okoz Nektek ez a Tündér.
Nekünk is meg van az ütemterv babaproject tárgyában.
Drukkolok, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy elgondoltátok.
Köszi a drukkot szopiügyben. Én is szoktam olyanokra gondolni szopi közben, hogy úgy ömlik Marcikám szájába a tejcsi, hogy alig bírja nyelni. Tegnap már egész pozitív voltam, remélem ez ma is így marad
Szerelmeskedés
Jó is az ezekkel a Vacakokkal. Tegnap mi is összebújtunk. Fürdés előtt pucéran volt a legénykém és ahogy leültem vele a fotelba, a mellemre hajtotta fejét, mint ha alukálni akarna. Olyan jó érzés volt
Annyira várom, amikor már tudatosan csinálják ezeket a bújásokat, puszilkodásokat.
Saxi!
Mensi
Szörnyű, hogy így bekavart Nektek. Tegnap még azt írtam volna, hogy nálunk biztos nem az kavar be, de mára már fájt a pocakom. Úgyhogy nem tudom mi van. Pár nap és kiderül.
Györesz!
Én is hozzászólok ehhez a pasitémához. Teljesen megértelek (és szerintem mindenki közülünk), hogy vágysz egy kis gyengédségre. Bármennyire is imádod Norbikát, egy nőnek szüksége van egy férfira is. Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz abban, hogy nagyon csinos vagy, kedves az arcod, nagyon jó természettel vagy megáldva (ez talán a legnagyobb kincs, amiért nagyon-nagyon írigyellek), így ez semmiképpen nem lehet akadálya a párod megtalálásának. Addig persze nehezebb, de eljön még a Te időd is!
Anikó!
Dehogy lógsz Te innen, ne hülyéskedj! Ne gondolj ilyenekre! Biztos azért érzed, mert mostanság ritkábban tudsz jönni és írni. De lesz ez még így se!
Örülök, hogy szép lassan kibújnak a fogacskák és Krisztike és nem kevésbe drága anyukája is megnyugodhatnak.
Az viszont szomorú, hogy göbös lett a szuri helye. Fáj is Neki? Sok-sok puszit küldök rá.
Kiütés
Biztos valami kajcsi volt. Mit adtál neki mostanság?
Jövő hét szerdától remélem most már tudsz jönni gyakrabban.
De az még olyan messze van!
Addig is sok-sok puszi Nektek!
Gombóc!
Te sem vagy kívülálló! Ne gondolj Te sem ilyenekre! Nem szabad!
Gratula a fogacskához!
Amit a fejlődésről írtam volna, azt Márti nagyon szépen leírta előttem. Úgyhogy csak ügyesen! Drukkolok Nektek!
Márti!
Marci is nagyon ügyesen tud keresni a szemével, hogy merre vagyunk. Olyan édes, mert már olyan jól kinyomja magát hason, hogy rendesen kinéz a kiságy rácsa felett. Már a folyosón sem tudunk úgy elmenni, hogy ne követne a szép szemeivel
Gigi!
Merre vagy? Mit vettetek Osztrákiában? Olinak valami szépet? Beszámolót kérünk!!!
Szerencsére meg tudtam írni nem rövid levélkémet. Marci drágám visszaaltatta magát, pedig már nem bíztam benne, mert már sírós hangokat is hallottam. Mondom én, hogy tündérfalat ez a gyerek, csak etetni ne kéne.
Kíváncsi vagyok, hogy hányan írtatok, amíg megírtam regénykémet
Ma még jövök! Reszkessetek!
Pusz: Melinda