Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lánykák!

Na végre van babanet.
Képzeljétek írtam már a szerkesztőségbe, hogy hova menjenek és mit csináljanak.
Már nagyon untam a témát.

Melinda!

Ne idegeskedj, Marcika gyönyörű és az anyukája pedig bombázó nőci.
Szóval Andi dokinénire tessék hallgatni, fő a nyugalom és föl a fejjel, most ilyen időszaka van Marcikának.
Mi pedig az időtől vagyunk oly mélabúsak, legalábbis alig tudok magamhoz térni, úgy közlekedek a lakásban mint egy alvajáró.
Ma csináltam egy kis karalábé leveskét, fincsi volt, azt ebédeltem.
A vacsi főtt kolbi mustárral és kenyérkével lesz plussz tejcsi.
Apuci megy a Tescoba porszívót venni meg vásárolni szombatra, mert hogy névnapi bulink lesz, Andrea, Noémi, György napját tartjuk, itt lesz az egész család, most megint főzhetek ezerrel.
Gondoltam csinálok egy kis pulykanyak husilevest egy kondérral, meg sajttal baconnal töltött göngyölt rántott pulykamellet sült krumplival.
Sütni most nem akarok. Asszem.

Márti!

Kislány most jól van, a szuri után rögtön benyomtam egy egész kúpot, szopi fürdés alvás és egész nap aludt tegnap is és ma is. Nagyon édes volt mert ma emelgettem fölfelé és közben mondtam neki, hogy hórukk, hórukk és akkorákat kacagott hogy nem bírta a végére abbahagyni, az eredmény az lett, hogy mosolyogva kihányt egy kis tejcsit.
De azért jót buliztunk. :-))))
Giginek is gratula hogy ilyen kis ügyi ari kislány.
Most vasaltam egy kicsit, és olyan hülyén érzem magam egész nap csak aludnék, igaz 10-kor keltem, jó sokat aludtam. Érdekes, hogy ha hajnalban kelek nem vagyok ennyire fáradt, ha meg kialszom magam, akkor meg mint akit fejbevertek, egész nap kóvájgok.

Saxi!

Gyönyörűek a gyerkőcök, nagyon jók a képek. Tegyél még fel. Férjemnek mindig mutogatom, olyan jó.
Dehogy haragszom, hogy írsz az e-mailemre, nagyon is örülök, de tényleg ez a babanet fölháborító.
Egyelek meg most csak 6-szor keltél, szóval nem semmi vagy, minden elismerésem a tiéd.
Úgy látszik neked az éjszakáid a legkeményebbek közülünk. Nagyon jó fej lehet a férjed, ha már a 3-ik gyerkőcön gondolkodik. Úgy látszik a pasik tavasszal beindulnak.
Én is szeretnék egy kisfiút, de még várunk vele, mert veszélyes lenne, de jövő ilyenkor remélem már terhes leszek. :-))))

Dia!

Szupik a képek és örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Aranyos Domi is és Olika is.
Bár az idő nem kedvezett nektek.
Domi hogy viseli a szurit.
Noncsi már túl van a nehezén, két napja alszik egyfolytában, ahogy felkel vigyorog. Imádom.

Györesz!

Hol vagy?
Mi van Norbikával? Eszik rendesen?
Átmegyek és megeszem azt a kissrácot, olyan kis vagesz. Sokat gondolok rátok.
Legközelebb vásárolni a Kaiserbe megyek az emeletre az Ázsia Centerbe.
Szeretnék venni kis nyári rucikat, sapit, meg pelerint, ha kapok, meg szandikát Nonónak.

Gigi!

Kidőlhettetek rendesen, ma nem írtál még, hogy vagytok?
Milyen volt a buli Diánál?
Ha tudsz gyere!

Sys, Kata, Mica, Sofka, Gombóc, Barbi, Zsófi!

Hol vagytok?
Mindenki jól van?
Mit csináltatok ma?

Na megyek akit kihagytam elnézést, nem direkt van csak annyian vagyunk hála az égnek.

Sok puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Kata
Raulnak gyógypuszik mennek!!!
Remélem Patrik nem lesz rosszabbul.
Vigyázz magatokra.

Puszi
Márti
márti05

Szia Márti!

Ezt nem tudom honnan szalajtottad, de nagyon tuti.
Nálam is bejött a papírforma.
Nekem már áprilisban nem jött meg és tényleg lány lett.
Most kiszámoltam, hogy idén decemberben kell teherbe esnem, vagy jövő januárban, hogy tutkón fiacskám legyen. Nagyon jó lenne, újból átélni, remélem sikerülni fog, viszont a tanulást akkor el kell tolnom, de nem baj, mert minél hamarabb akarok még egyet, ugyanis én már fiatalabb nem leszek csak öregebb, mire megszülöm, 31 éves leszek és szűz kisfiút szeretnék, mert Bak a lányom és a Szűz fiú és Bak nagyon jól megértik egymást, így tehát két év különbség lenne köztük és ez pont jó. Meg addig egy év el is telne pont, a regenerálódásig. Igaz az gáz lesz, hogy pont abbahagyom a szoptatást és már jön is a következő, de nem baj, Noncsit jó lenne 9 hónapig 10 hónapig szoptatni, de ha egy évig azt sem bánnám.

Ha tényleg így van ez a tabi, akkor ez a Kínai doki tudott valamit.

Köszike mégegyszer.

Puszika:

ANDI

Ui: Te miket nem tudsz :-)))))
tandi

Sziasztok!

Hát ma vagy ötször bekapcsoltam a gépet, de mindig csalódnom kellett! Most gyorsan írok még a fürcsi előtt!
Norbi ma megint nagyon nyűgös volt. Előszőr háromszor 10 percet aludt, már a fél órát is részletekbe alussza, aztán jól megtömtem ebédre és rányitottam az ablakot, na akkor lenyomott másfél óra szunyát!
Változatlanul sokat szopizott, de ma nagyon szépen evett. Tízoraira megevett egy fél almát. Ebédre csináltam neki sóskát, 5-kor meg tejpép almával, és persze közbe egy halom tejcsi! Leírom nektek, hátha érdekel valakit, hogy hogy kotyvasztottam a sóskát! Szóval volt előre megfőzött fagyasztott sóskám, felengettem, felfőztem, előszőr tettem bele egy kis cukrot, de nem használt, tettem hozzá Sinlac pépet (tejpép édeskés), de még akkor is nagyon savanyú volt, hát gondoltam egyet és raktam hozzá jó édes almából egy negyedet és persze krumplit. Hát az én fiacskám úgy ette, hogy öröm volt nézni, pedig már felkészültem, hogy nem fog neki izleni és akkor bontok neki egy üveges kajcsit. Kb. 150 grammot evett meg!

Melinda!
Igen tegnap pont tornáztam amikor írtál! Muszáj, mert lassan itt a nyár és én fel nem veszek így fürdőrucit! Sőt megsugom Neked, hogy jövőhéten elmegyek szoliba is, mert az is optikailag karcsúsít. Hát én ilyen hiú vagyok!Kép
Nagyon ügyes Marci, hogy ilyen szépen ette az almát! Én egész szépen evett a tejcsiből is!Kép Ne idegeskedj, biztos elég neki, különben üvöltene, ha éhes lenne!

Márti!
De bizony volt elvonási tünetem! Láttam, hogy kerestél, pont akkor etettem a lurkót, aztán meg mindig volt valami és el felejtettem visszacsörögni! Remélem nem haragyszol!Kép
Örülök, hogy Gigi ilyen jól viselte az oltást!
Kakaszag: hát az én fiam mostmár olyan büdöset kakail, hogy messziről megérzem, hogy szaros a pelus!Kép

Andi!
Jól vagyunk, köszi! Mint olvasod a fentiekbe ma nagyon jó étvágya volt a kiskrapekomnak!
Mártival megbeszéltük, hogy ha már nagyon jó idő lesz akkor lemegyünk a dunapartra, leterítünk egy plédet és ott fogjuk elütni az időnket, remélem csatlakoztok majd Nonókával!
Az Ázsia centerbe van cipős rész is és nagyon cuki szandinak árulnak, majdnem vettem Norbinak is, de nem mertem, mert nem tudom, hogy mennyit nő a lába!

Lehet, hogy ma már nem tudok jönni, mert jönnek a báttyámék és megszállják a netet!

Puszi mindenkinek
Györegy

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Andi
látom nagyon rajta vagy a kisöccs dolgon.
A táblát elvileg megfigyelések alapján állította össze a pasi és 67% fölött van a a találati arány. Bár az előbb mégegyszer megnéztem és rájöttem én nem tudom melyik hónapban estem teherbe, febr. 28 vagy 29 én volt az eksön, s kitudja mikor fogant meg, februárban vagy március elején, ha febr akkor jó a papír forma.

Györegy
szép az új neved.
Norbika ügyi volt ma. Szoli jól hangzik nekem is jót tenne, de ami itt volt a közelben álló az már nincs és elég be kéne mennem, hogy találjak. Te melyikbe mész?
Telcsi miatt apszulut nem haragszom, vagy mégis..
mivel is lehetne kiengesztelni, lássuk csak...

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Megint beugrottam,de csak nyúlfarknyi időre mert megyek fürdetni.Később ha elaludtak jövök még.
Addig is teszek fel pár képet,de csak azért mert Andi kérte.KépKép

Kép
Húsvéti ajándék a lányoknak.

Kép
Liliána új kiságya.

Kép
Liliána már nyári szerkóban.

Kép
Vasárnap a telken.

Kép
Kilátás a telekről.

Kép
Bogika nézi a hegyeket.

Most mennem kell pancsiztatni.
Addig is mindenkit puszilok,Saxi.
saxi

Sziasztok!
Csak gyorsan beugrok,majd fürcsi,kaja után vissza jövök.Kép
Ma Domi szurit kapot.elég jól viseli sokat aludt ma.Már kereken 7 kiló. 68 dekát hízott két hét alatt.Kép
Gigi ma ausztriában van,gondolom vásárolni.KépMajd később biztos benéz.Most rohanok.PuszPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Saxi!

Köszike a képeket, továbbra is gyönyörűek a gyerkőcök. Bogi ezzel a bazi nagy látcsővel, nem semmi, olyan jót mosolyogtam, Liliána pedig teljesen rád hasonlít. Nagyon édes, de tényleg hoppácska hiányzik egy fiúcska :-)))
Na jó befejeztem, mert mindjárt átnyúlsz a monitorodon keresztül és kupánvágsz egy palacsinta sütővel.
Nem baj én igazat adok a férjednek, szerintem is két fiú két lány az a tuti, tehát egy fiú még hiányzik :-))))
Ja és nagyon szép helyen van a telketek. De jó nektek, most egy picit irigykedem.

Márti!

Igen nagyon szeretnék egy fiút, de ki tudja, ha lány lesz, én már biztos nem dolgozom azon, hogy fiú legyen. Elég lesz két bébike, max lesz egy hugija Nonónak.

Györesz!

Remélem majd még jössz, ha nem akkor meg holnap dumcsizunk, hogyne taliznék veletek, ha jöttök szóljatok, viszem a pokrócot és napozhatunk babázhatunk, tök jó lesz, csak már lenne jó idő.
Nagyon utálom ezt a trutyis időt. A fejem is szétmegy tőle.
Sóskakotyvasztás: Nagyon praktikusan megoldottad.
Ügyes vagy. De legalább Norbika jól eszikél.
Köszi az infot, majd jól megnézem, hogy milyen kis szandikák vannak. Meg rucikák.

No megyek ránézek picurra, mi a túrót tevékenykedik íly aktívan a kiságyikójában.

Pusza nektek:

ANDI
tandi

Szia Dia!

Jól van örülök, hogy Domika is ilyen jól viselte a szurit.
7 kg, Úristen, nem semmi, pont egy kg-al több mint Noncsi, pedig csak két hét különbség van köztük.
No de nincs gáz, lehet, hogy Dominak a csontja is nehezebb. Nagyszerű, képzeld van itt a házban egy lány akinek 8 hónapos a kisfia és most 7 kg.
Szóval Domi nagyon jó súlyban van.

Pusza nektek és alucikáljatok jól.

ANDI
tandi

Sziasztok!

Jól összecsődítettelek Benneteket, jó lett itt a forgalom! Hurrá! Kép Kép Kép
Marci és apukája az esti szeretgetésüket tartják, úgyhogy most van időm írni.
Marci azóta is eszegetett: negyed 6-kor egyik cicit úgy ahogy, majd 6-kor 70 ml-t üvegből. Ez már nagy szó! Épp most hozta ide apucija, hogy összepisilte magát. Ezek szerint volt mit kipisilni Kép
Globálisan köszönöm meg mindenkinek a bátorítást Marci-kajcsi ügyben. Aranyosak vagytok! Kép

Márti!
Nehéz dolog ez az evészet az biztos. Marcival meg különösen, de én is arra gondolok, hogy elég Neki, hisz akkor csak szólna, ha nem. Kép Az AVENT cumit is teljesen ciciformájúra van kialakítva. Régen ezt használtuk, csak aztán elkezdett neki nem tetszeni. Jött a TEFAL üveg, most meg újra az AVENT. Az üveg most (gondolom én) nem zavar be, mert nem a szopival, hanem magával az evéssel van gond.
Ezek szerint Marci tényleg márciusban fogant? Én a szívem mélyén talán még a napját is tudom, de ugye a köztes idő nekem is febr. végére és március elejére esett.
Jó húzata van Giginek. Nagyon jó, hogy ilyen szépen kajcsizik. Szépen fejlődik, jó sokat hízott. Klasz, hogy a szurit is ilyen jól viseltétek. Kép
Én is észrevettem, hogy Marci is egyre jobban kívánja, hogy mellette legyek és lásson. Régen huzamosabb időt is elvolt egyedül a szobában, most már nem annyira.

Andi!
Én bombacsajszi???!!! Hová tetted Drágám a szemed? Bár tényleg bombacsajszi vagyok! Bomba nagy csajszi! Kép Lehet, hogy épp ezért soroltad el a finomabbnál finomabb kajcsikat? Kép
Neked is köszönöm, hogy aggódtál és jó tanácsokat adtál kajcsi ügyben. Pusz Kép
Nagyon jó, hogy szuritéren minden rendben. Még mindig ügyik vagytok.

Györesz!
Ügyi Norbika, hogy ma "nemcsak" szopizott, hanem mást is szépen evett Kép Ma biztos jobb szelek járnak mifelénk, hisz minden babó jobban evett. Az viszont szomorú, hogy az alvás ilyen darabos. Ma Marci se aludt annyit mint előtte.
Köszi a sóskareceptet. Ügyi vagy. Én már minden ilyen értékes infot átrakok a Wordbe, gyűjtöm és ha oda jutok nyomtatok és hasznosítok Kép Csak így tovább, bármi okosat-ügyeset csinálsz, oszd meg velünk! Előre is köszi!
Marcinál én is gondoltam, hogy ha éhes lenne, akkor biztos ordítana. Csak nem fakír ez a gyerek. Nekem csak az a furi, hogy nem hízik semmit, előtte meg mintha vasszöget evett volna, úgy hízott. Meg az dühít (bár ez erős szó rá), hogy látom, hogy keveset eszik, én meg a fagyasztóba rakom el a tejcsit. Mondjuk később jó lesz Kép
Szerintem ez a normális hiúság (ha már így nevezted). Inkább igényes vagy magaddal szemben, és próbálsz tenni azért, hogy jól érezd magadat a bőrödben. Ügyes vagy! Én csak ennyit tudok Neked mondani/írni. Kép

Saxi!
Lányaid csodaszépek! Tessék csak felrakni azokat a képeket, senkit sem zavar! Sőt! Kép Nagyon szép helyen van a telketek. A friss levegőn látom Lilinek is gondolkodhatnékja támadt. Kép
Nem semmi ez a 6-szori felkelés. Tényleg nem sokat alhatsz. Kép Nem írtad, de engem érdekel nagyon, hogy van mihez kötnöd, hogy nem fogadja el a cicit? Vagy semmi konkrét?

Gyorsan abbahagyom ezen a ponton, mert megyek fürdetni!
Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

ui: még benézek Kép

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!

Továbbra is fenntartom amit írtam.
Igen is nagyon csinos vagy és nagyon szép az arcocskád is.
Szóval nem érdekel mit mondasz ez így van és pung-tung!

Sok sok pussz, Marcika pedig nagyon ügyi!

ANDI
tandi

Sziasztok!
Még gyorsan beugrottam, még van egy lehelletnyi időm!

Márti!
Itt van nálunk egy kozmetika, oda szoktam járni szoliba!
Tényleg jól átkereszteltem magamat!
Szólj csak bátran, kiengesztellek bármivel!!!Kép

Dia!
Nagyon szép súllya van Dominak és nagyon szépen gyarapszik!

Melinda!
Norbinak is úgy a negyedik hónap körül lassult le nagyon a súlygyarapodása úgyhogy ne aggódj! Az viszon tényleg nem árt, ha szép lassan bevezeted a kajcsikat és akkor megint elkezd majd hízni még ha nem is szopizik rendesen!
Nagyon szívesen megosztom veletek a kotyvasztásaimat mert nagyon élvezem, főleg amikor csak úgy falja a fiacskám!

Andi!
Akkor várjuk a jó időt!Kép

Saxi!
Nagyon jók a képek!Kép

Mindenkinek puszika, mennem kell! Holnap napközbe lehet, hogy nem jövök, mert barátnőzök, de este itt a helyem!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Hú lányok teljesen elvesztettem a fonalat,annyit írtatok!Kép
Saxi!
Gyönyörűek a leányzók!KépLesz bajod,gondod bőven ha megnőlnek,mert sok fiú udvarlójuk lesz.Kép
Andi!
Vetetek porszívót?Kép
Te már a második babucin gondolkodol?Még csak most voltál terhes.Ne légy türelmetlen!Kicsit irigyellek,hogy ilyen anyagi helyzet mellett simán beválalsz kettőt.Én lehet,hogy nem leszek ilyen bátor.Kép

Melinda!
Jaj most nekem kellene téged vigasztalni,de bevallom elvesztettem a fonalat.Mi is a gond?Nem eszik Marcika?Látom az üvegről is írtál.Mi eddig nevesincs cumisüveget használtunk/nem Kínai cumis/,annyiból volt jó,hogy mutatta a hőfokot,hogy meleg vagy OK,de gyorsan jött belőle a tápszer és így Domi mindig vissza büfizte.Most MAM üvegünk van.Azóta nem jön vissza a tápszer.Én nem ismertem ezt se,de Gigi azt mondta ez egy jó márka.
Szerintem is nagyon csinos Anyuka vagy!Na látod,már ketten mondjuk!?KépTegnap a Domi keresztanyjának is meséltem,mennyire szimpi vagy nekem.KépGratulálok a tűzkeresztséghez!Kép

Márti!
Tegnap Domi sütőtök-alma kombinációt evett,de úgy,hogy visított amikor kivettem a kanalat a szájából,hogy adjam a következő falatot.KépMa banános rizspépet kapott,ugyan az a szitu.KépEddig egy-két kanál vagy fél üveg kajcsit kapott és elég volt rászopizva.Most egy egész üveggel is megenne.Kép
Nem sok 6450g-ot hízni 5 hét alatt?KépSzerintem elírtad.KépÉn azért kértem a Kecskés dokihoz időpontot,mert sokan dicsérték itt a neten,Anikó is köztük volt.
Györesz!
A nővérem üzeni,hogy nem gondolni arra,hogy nincs pasi!KépCsak arra gondolni,hogy szép az élet és van egy gyönyörű fiad.KépŐ is hasonló cipőben jár mint Te.

Barbi!
Te azt nem tudod,hogy január elsejétől telefonon kell időpontot kérni az ortopédiára???????

Sys,Kata,Mica,Gigi,Sok sok puszi Nektek is!Kép
Mindenkinek jó éjt!Még lehet,hogy beugrok,de most megyek pancsizni aztán a kedvenc filmemet nézni.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Andi!

Köszi a dícséretet,aranyos vagy.A telek tényleg szép helyen van,ha van kedvetek egyszer ott is talizhatunk.
Már akartam neked írni,hogy anyukám huga is Csepelen lakik a Nap utcában,szintén 10 emeletesben.Messze lehet az tőletek?Igaz nem járunk sűrűn de egyszer lehet,hogy mégis összefutunk.

Melinda!

Tényleg nem válaszoltam multkor,bocsi.Igen,ahoz köthető a dolog,hogy megjött a mensim.Azóta vannak zűrök a cicizéssel.Első álkalommal még sikerült visszaállítani,de az utóbbinál sajnos már nem.Kiszívta a tejet és üvöltve kiköpte.Miután lezejlott a dolog már hallani sem akart a ciciről.Most az van,hogy fejem és megkapja üvegből.Persze pótolnom kell mert már kevés.
Marci nagyon ügyes,hogy végre hamizik,remélem nem csinál többet ilyet és visszaáll a rend nálatok.

Dia!

Domi,ügyi,hogy ilyen jól viseli a szurit.Köszi az infót Gigiről.

Most megyek tusolni,ha nem jönnék már,mindenkinek szép álmokat,puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!!!

Dia
gratula Domi szép súlyához. Egész üveg kajcsit megenne, nem semmi!!! Akkor mostmár te is megnyugodhatsz, hogy ha beütt a krahh és hipp hopp eltünne a tejcsi nem éhezne a pici.
Igen 650gr-ot kartam írni, tényleg kissé sok lenne a 6 kiló 5 hét alatt.
Valahogy mi sem nagyon tudunk bevállalni még egy babát, Gigit jó körülmények között feltudjuk nevelni kettő már más lenne, rengeteg pénz egy gyerek főleg később igazi kis pénznyelők.
És mind emellett még nagyon sokat kell foglalkozni velük. Pedig legszivesebben egész életemben csak terhes lennék, szülnék, és babáznék.

Saxi
nagyon szépek a lányok!!

Melinda
hát egyre értelmesebbek ezek a picik. Gigi már általában az ismerős pózokban tudja merre kell keresnie, olyan édi.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Öröm visszajönni Hozzátok, pláne, hogy Dia és Andi egymás ellen dícsérnek Kép Tündériek vagytok. Azért be kell vallanom hangosan kacagtam, amilyen szépeket írtatok rólam. Kép Az a gond, hogy én ezt nem így látom Kép

Dia!
Domi nagyon szépek gyarapszik. Nem csoda, ha ilyen nagy étvággyal falatozik Kép Szerintem Marci is elfogadott volna még egy kis almácskát a 2 kanál után. Bár ezt nem hasonlítanám a fél vagy 1 üveg kajcsihoz. De majd utólérünk Benneteket ám! Kép Olyan édik, ahogy tátják a kis szájukat a kajcsi után Kép
Problémánk röviden és velősen: Marci alig eszik, cicit egy darabig szívogatja, utána üvegből adnám neki oda a lefejt tejet, de abból sem nagyon kell neki. Na ez a nagy helyzet Kép De most olyan szépen evett, mint a kisangyal. Kép Bár lehet, hogy csak azért mert félálomban volt.
Örülök neki, hogy szimpi vagyok Neked. Kölcsönös a dolog Kép

Andi!
Látom Nálad nincs apelláta (hú de fura ez a szó így leírva) Kép

Györesz!
Szerintem én is nagyon fogom élvezni a kotyvasztást. Már most van két babaszakácskönyvem és böngészem jó ötletekért az internetet is. Elméletben már nagyon jó vagyok babakaja kotyvasztásban. Kép A mai két kanál almát nagyon élveztem, pedig hol van ez még a végétől Kép
Jó barátnőzést holnapra!

Anikó!
Hol vagy??? Hiányzol! Krisztikéd ennyire lefoglal? Mi van azokkal a fránya fogacskákkal? Fogmanó nem dolgozik? Várunk! Pusz!

Kata!
Hogy vagytok így oltás után? Te is hiányzol ám! Nektek is sok-sok pusz!

Mica!
Gyuszkó gyógyulgat? Gyere Te is, ha már tudsz!

Barbi, Gigi, Szilvi! Merre vagytok? Holnap gyertek, ha a manók is engedik! Puszó!!!

Mindenkinek sok-sok puszi!
Jó éjszakát: Melinda

ui: amíg én levelet olvastam és írtam, drága férjecském kivasalta magának a holnapi ingét. Ugye milyen tündér! Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Nem tudtam jönni,mert vagy a Babanet sz.arakodott,vagy valamelyik kispasimnak kellettem sürgősen.
Raul csúnyán köhög,hiába nagyfiú,ilyenkor elég nyűgös tud lenni.
Patrik is szörcsög picit, de csak reggelente kell szívni az orrát.
Ruszlán kissé kiakasztó mióta visszajött,ez mindig így szokott lenni ilyenkor.Csak nehéz elviselni.

Melinda!
Látom megkezdtétek a kanalazást,és mindjárt ilyen ügyesen!KépMondj búcsút a szagtalan kakiknak!Kép
Jó,hogy rendeződik az evés dolog!Nálunk is jobb a helyzet,de még nem az igazi.
Köszönjük a köszöntést!Olyan furcsa,hogy jövő hónapban már fél éves lesz!Kép

Márti!
Köszi az emilt,nagyon jól esett,éppen nem voltam túl jó kedvemben és felvidítottál.KépÉs köszi a gyógypuszikat is,átadva!Kép
Ügyik voltatok az oltásnál!
Nálam nem nyert a kínai módszer,néztem a net-en több helyen a terhesség elején és majdnem mindenhol lányt jósoltak.Erre itt a kis kukacosom.Kép
Tompa vagyok:miért is írtad,hogy Patrik hason aludt szombaton?Ő mindig úgy szokott.

Saxi!
Beválik a trüffel elterelésnek?KépKérdés,hogy meddig...
Gyönyörűek a lányaid!!Kép
Tök szép a kilátás a telekről,biztos nagyon jó a levegő ott.
De irigy vagyok a kandalló miatt,mi is nagyon szeretnénk majd!
Kívánom,hogy nyugodtabb éjszakáitok legyenek!Kép

Györesz!
Ez a nyűgösség minket is nagyon elkapott!Kép
Viszont jó,hogy Norbika ilyen szépen eszik,nagyon ügyes!Persze,hisz ilyen fincsiket csinálsz Neki.Kép

Dia!
Nem semmi súlya van Dominak!KépIlyen jó étvágya van?Hamarosan olyan nagyfiú lesz,hogy csak na!Kép
Remélem a szuri nem viseli meg!

Ne haragudjatok,hogy nem írtam mindenkinek,de mennem kell:Ruszlán és Raul bunyóznak,de most már ideje ágyba tenni a gyereket.Nem tudom ,melyiküknek lesz nehezebb abbahagyni az ugrálást!Kép

Puszilok mindenkit!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Köszönjük a dicséretet.KépÉn is meglepődtem a súlyán,mert én csak 6750g-ra tippeltem.Már nincs mérlegünk itthon.
Melina!
Lehet,hogy meg fog jönni?KépÁllítólag akkor más ízű a tejcsi.Vagy tusfürdőt váltottál?Csak találgatok ám,hogy mi lehet a baj!?Kép

Márti!
Én is úgy vagyok,hogy örülök,hogy Domi összejött.KépHa a jó Istenke még ad egy babucit akkor elfogadom,ha nem nem.De az biztos,hogy most még nem azon jár az eszem,hogy már szülni szeretnék ismét.De egy fizuból/3 évig/elég nevelni egy gyereket is.KépMert ugye sajnos a ruháik annyiba kerülnek mint egy felnőtté.Képstb........

Igen,megnyugodtam,hogy nem fog éhen halni Domi.Kép

Mindenkinek jó éjt!Ma már nem jövök többet.KépPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Melinda!
Bocsi,hogy elkereszteltelek!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Na még egy pillanatra bekukkantottam! Elolvastam mindenkit, de most csak Diának írok, mert nagyon álmoska vagyok!
Dia!
Nem bánkódok ám annyira, hogy nincs pasi, csak néha elfog a hiánya, olyan jó lenne odabújni valakihez amikor már vége a napnak és alszik a kis szerelmem! Pont egyik éjjel azt álmodtam, hogy annyira de annyira oda akartam bújni egy férfihoz és akkor mindig Norbi apukájának a képe jött elő, én meg mindig hesegettem, hogy nem Őt akarom! Szóval különben jól vagyok és a fiam a legfontosabb, nem is kell nekem senki (egyenlőre)!
Amúgy a nővéreddel mi történt, hogy Ő is ebbe a cipőbe jár?
Ja, Domi nagyon ügyi, hogy ilyen sokat eszik már most, azt hiszen neked nem lesz gondod ezzel!

Puszi mindnekinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Dia!
Mi a kedvenc filmed?

Nem bírok én ezekkel...Kép

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Gyorsan benéztem csak. Nem nagyon van időm, meg a gépet is szinte egész nap a kedves férjem uralja, azért nem tudok jönni.
Voltam napközben, akkor meg nem lehetett küldeni üzit.
Nehéz veletek felvenni a ritmust újra. Irigy vagyok, hogy taliztatok, most még inkább összetartó társaság lettetek, kicsit most kilógónak érzem magam.
Krisztikémnek talán az egyik felső fogacskája kijött, a többi folyamatban. Alul is jön neki kettő. Az oltás kicsit megviselte, csúnya piros a helye, meg göbös, remélem, hamar elmúlik. Plusz valamitől tele lett kiütésekkel is.
Én megvagyok, hiányzik, hogy jöhessek, de most valahogy nem vagyok formában sem, mondom, most nehéz újra bekapcsolódnom ide.
Na megyek is, nem szórom a negatív energiáimat.
Jövő héten szerdától már a kedvesem dolgozik, szerintem akkortól leszek újúlt erővel.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok,

Andi,
koszi a hianyolast. Kép
Igazabol aranylag jol vagyunk, csak a ketgyerekes eletforma meg neha nagyon kimerit. Kép
Nandi kedden elmult 6 honapos, szulinapja reggelere kinott az elso foga (es harap is vele Kép), viszont meg mindig csak hasrol hatra fordul, vissza nem. Kép Ezert azt hiszem, megnezetem szakemberrel. Es az 5 hos oltasat meg mindig nem kapta meg a betegsegek miatt, de jovo heten szeretnem beadatni neki.
ZSombim pedig meg mindig nem beszel, de 2-3 napja elkezdett szavakat utanozni, igy mar latok egy kis fenyt az alagut vegen, talan beszelni fog egyszer. Meg a Beres csepptol, amit mar 3 honapja kap, talan enni is...Kép
Ferjem meg ma szetverette a furdoszobat, a kadat csereljuk ki, ezert ma nincs furdes. Kép REmeljuk, holnap mar beszerelik az uj kadat, mert kulonben el kell mennunk valamelyik szulohoz furdeni, ami ket gyerekkel nem epp egyszeru mutatvany. Kép Jovo het vegen meg 3 napra elmegyunk a Bakonyba pihizni. Kép

En is kicsit kivulallonak erzem magam, nem birom kovetni a porgest, ami ezen a topicon megy, ezert bocsi. Kép Azert igyekszem mindent elolvasni, csak irni mar nem marad soha erom. Kép

Kata,
jobbulast a fiuknak! Egyszer csak bejon mar az igazi joido! Kép

Györesz,
Neked pedig minel hamarabb egy igazi tarsat kivanok! KépKépKép

Dia,
a masodik gyerek (amig ilyen pici) nem kerul sokkal tobbe. A ruhakat megorokli (csak egyforma evszakban szulessenek, es, vagy a ruhak legyenek uniszexek vagy a gyerekek neme egyforma Kép), a jatekokat ugyszinten, etetoszeket, bebihordozot, babakocsit szinten, talan csak a pelus a nagy kiadas. De ha a nagyobb gyerek gyorsan szobatiszta lesz, akkor tovabbra is csak egy gyereknek kell pelust venni. Kép

Saxi,
de jok a kepek! Kép

Bocsi, mennem kell, evesido van. Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!
Gyors leszek mert picur elaludt/5-kor kelt/.Kép
Anikó!
Ne beszélj butaságokat,hogy Te kilógsz innen!KépIrgum-burgum!Közénk tartozol.KépÉs a legközelebbi talin ott leszel Te is.Kép
Gratula a sok fogacskához!KépMegszenvedett vele Krisztike?Gyere gyakrabban.Hiányzol!Kép

Gombóc!
Hát ez az,hogy sok a CSAK.KépCsak egynemű legyen,csak egy évszakban szülessen stb......Kép
Na,majd meglátjuk mit hoz a jövő.

Forgás:Nyugi,még van egy hónapotok!Kép
7 hónapig van kitolva szakember szerint.Ezért nem izgulok már én se.Ugyanis Domi nem fordul egyáltalán.
Gratulálok a fogacskához!Kép
Te is gyere gyakrabban ha tudsz!Kép

Györesz!
Este írok e mailt.Kép

Kata!
A helyszinelők a kedvenc filmem.A viasat-on van és csütörtök este kettő van egymás után.Kép
Mi van Ruszlánnal?Honvágya van amikor visszajön?Vagy mi?

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gyors leszek, mert Szonjus már kezd álmosodni.
Megnéztem a fogamzási naptárat, nekem nem jött be! Kép

Dia!
Te a Karolina úti ortopédiáról beszélsz? Mi februárban sem kértünk időpontot, csak oda kellett menni és megpróbálni bejutni!

Azt elfelejtettem írni, hogy múltkor Szonja 6440 gramm volt. Nem tudom hogy mértem vasárnap, mert akkor csak 6250 gr volt. Igaz, hogy előtte kakált 3 bugyogót tele. Lehet, hogy kaka után nem kellene mérnem! Kép

Én valahogy soha nem tudom megjegyezni a témákat, ezért ne haragudjatok rám, nem bunkóságból nem szólok hozzá!

A képeken nagyon helyesek a gyerkőcök és nagyon szép helyen van a nyaraló is.
Most épp süt a nap. Remélem nem romlik el az idő, amire Cuncilla felébred!

Pusza
babar

Sziasztok Lányok!

Na ideestem végre, tegnap nem tudtam már késő este jönni hozzátok, mert Noémi ordított, nyöszörgött és belázasodott ezerrel. Már megint 38.5 fok volt a láza este 9-kor és ez csak fokozódott, szóval volt egy érzésem hogy bemegyek hozzá, mert Gyurival éppen vacsiztunk, mikor hallottuk, hogy nyöszörög, általában nem szokott, csak múltkor amikor ülőfürdővel vittük le a lázát, most megint ezt csinálta, csak egy nappal később.
Szóval őszínte leszek 4 óra hosszát aludtunk Gyurival összesen, kislány az egész éjjelt végig nyafizta, szegénykém, de most már nincs láza hála az égnek.
Kicsit kivagyok, de amúgy minden rendben.

Dia!

Tegnap Gyuri hazaállított egy Samsung porszívóval a Média Mark-ban vette, 12.000 forintért 1600-as és szabályozós a szívóereje.
Nagyon szupi. Örültem neki nagyon, mert mától szívnom kell kislány orrocskáját.
Babaprojekt, na szóval mi Gyurival megbeszéltük, hogy szeretnénk még egy babácskát, most ez év októberében suliba megyek egy felsőfokú iskolát végzek el, itt Csepelen, az egy éves, szeptemberben vizsgázom és diplomázom, ha sikerül, aztán elkezdünk dolgozni a babán, remélem dec-ben már terhes leszek és 2007. augusztus végén szeptember elején szeretnék szülni egy kis fiúcskát.
Ha mindez bejön akkor megnyugszom és nagyon nagyon Boldog anyuka leszek és Noncsinak is lesz egy tesókája.
Tudod mi tényleg nagyon szeretnénk még egyet és Gyuri az aki leginkább vágyik utána.
Remélem összejön.
De az akárhogy is számolom még másfél év.
Szóval nincs az olyan közel.

Anikó!

De jó hogy jöttél, nehogy kivűlállónak érezd már magad, tessék jönni a köv. talira mert ki lesz porolva a feneked.

Gombóc!

Ez tényleg gáz amit írtál, nem irigyellek, de föl a fejjel, minden tudod rendbe fog jönni, fő, hogy pozitívak legyünk.
A másik, téged is elfenekellek, mi az, hogy kívülálló, hát most már tényleg mérges leszek.
Tessék jönni a köv. talira, nem baj ha nem írsz sokat, csak legalább annyit írj, hogy jól vagytok, csak egy pár sort.
Jó?!

Györesz!

Te meg ne idegeskedj, olyan csini vagy, és olyan jó pasi a fiad, hogy hamar fogsz találni férfit, akihez odabújj és remélem végre kitörlöd Norbika apukáját az agyadból, mert az ilyen férfit én semmibe tartom, mert egy gerinctelen állat.
Neharagudj, hogy ilyet írok, de nagyon nagyon csúnya dolgot művelt egy ilyen csodálatos anyukával és a csodálatos kicsi, pici édes gyönyörű fiacskájával.
Nem ezt érdemelted Ő pedig szégyelje magát mélyen és nem vagyok kárörvendő, de remélem egyszer átéli ugyanazt amit te. Csak egy baj van, akkor már késő, sőt már most késő.
A legjobb lenne az, ha az ember ilyenkor ezt az illetőt nem is látná, könnyebb lenne a felejtés.
Csak ugye minden anya a gyermeket nézi, hogy láthassa az apukáját. Ez a legszörnyűbb az egészben.
Én tudom, az én szüleim 6 éves koromban váltak el, bátyám 12 volt és nagyon csúnya válás volt, nekem nagyon hiányzott apu, és anyu sajna soha nem felejtette el apu csúnya dolgait.
De inkább ezt most nem részletezem, mert nagyon kemény volt. El sem lehet mondani amit átéltünk.
Majd egyszer mesélek róla.
Azóta sajnos apukám meghalt, pedig imádtam, de azt kívánom Neked tiszta szívemből, nagyon gyorsan próbálj meg nyitott lenni a világra és most amíg még ilyen csinos fiatal lányka vagy, találd meg életed párját, és legyél nagyon nagyon boldog anyuka, mert később már nehéz ezt megoldani.
Tudom így sem könnyű, kisgyermekkel.
Szóval tényleg neharagudj, de nagyon haragszom Norbika apukájára.

Saxi!

Én benne vagyok a taliban, egyáltalán nincs messze a Nap utca, remélem egyszer összefutunk és a köv. talira tényleg próbáljatok meg eljönni, olyan jó lenne.
Gyönyörű a telek, ha egyszer sikerül jó lenne oda is elmenni.

Melinda!

Tényleg ne idegeskedj, egyébként nálam az volt, hogy amikor megjött akkor csinálta Nonóka ezeket a tüneteket, szóval lehet, hogy tényleg meg fog jönni, de a legfőbb, hogy nyugodt legyél és ne idegeskedj, nagyon fontos.-
Tessék agyacskádba bevésni.
Valamint arra koncentrálj amikor szoptatsz, hogy :
" hú most nagyon sok tej jön és szívjad kisfiam, szívjad, nálam bejött.

Na jól van most már szerintem belőlem ennyi is elég, megyek mert kislánykám sírdogál.

Sok pusza mindenkinek, még jövök, ha tudok.
Ja és ma a lányom 4 hónapos és ma van a Névnapja is, annyira boldog vagyok, hogy ezt is megéltük.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!!!

Andi
Noncsinak nagyon sok boldog hófordulót kívánok!!
Kép

Kata
ápr.18.-án 11.20.kor írtad, hogy nem tudod Patrik mikor fog a hasán és az oldalán aludni. Biztos hátat akartál írni.
Tényleg sok sok gyógypuszi nektek.
Remélem sikerült apát is gyorsan ágyba vezényelned az este. Ezek szerint neked 3 fiad van.

Dia
Gombocnak igaza van, hogy az első időkben nem olyan vészes a második, én úgy globálisan gondoltam, hisz amint elkezd suliba járni onnantól kezdve nagyon sok beruházást igényel pénzt és energiát is. Nekem emberileg azt hiszem egyet is elég lesz nevelgetnem. Persze ha esetleg kiderülne, hogy jön a kistesó akkor boldog lennék és megszülném.

Gomboc
jó, hogy jelentkeztél. Reméljük, hogy a gyerkőcök mielőbb megnyugtatnak és szépen fejlődnek. Egy barátoméknak a kislánya az oviban kezdett el beszélni addig csak virágnyelven volt hajlandó, de ott napok alatt utolérete a töbieket. Tudod minden gyerek más ütemben fejlődik. És van olyan is aki nem akar megszólalni és amikor megszólal akkor szinte tökéletesen beszél. Tudom nálatok azért kicsit más a helyzet, de akkor is tessék bizakodóbb lenni.

Anikó
te kilógni, inkább meglógtál a tali elől!!
Már te is olyan szakála volt kender vagy itt, attól, hogy nem voltál a talin, még mindenki szeret ám téged. Abban igazad van, hogy kicsit jobban összehozott embereket ez a tali. Legalább is én közelebb kerültem pár csajhoz az tuti, de pl Györesz, Kata és te eddig is nagyon közel álltatok a szívemhez szóval, ne aggódj.
Krisztikét viszont nagyon sajnálom, hogy ennyire bele lendült a fog növesztésbe, nem semmi a kiscsaj. Legalább hamarabb túl lesztek rajta.
A homeos bogyeszt nem próbáltátok?

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Jó reggelt!

Marci most zavart a géphez, hogy kívánjak minden szépet és jót a szombati háziasszonyának!

Boldog Névnapot és Sok-sok gratula a 4 hónapos Nonókának! Kép

Kép

Majd még jövök!
Pusz: MElinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Milyen éjszakátok volt?Kép

Anikó!
Jó számolom:Krisztikének már három foga van?Engem is érdekel,hogy végül is próbáltad-e a borostyán láncot,vagy homeós bogyeszt a fogzás kínjainak enyhítésére?Ha igen,mi válik be?
Patrikom még fogatlan.Kép
A kiütések valami ételtől lehetnek?

Andi!
Szeretettel köszöntöm Nonókát a hóforduló és a névnapja alkalmából!Kép
Szegénykém,sok-sok gyógypuszit küldök Neki!!!Mentek dokihoz?

Márti!
Aztamindenit!!Ilyen hülye vagyok,hogy azt írtam,mikor alszik a hasán?!Ez már súlyos!Komolyan,mostanában észrevettem magamon,hogy nagyon szétszórt vagyok,elfelejtek dolgokat,meg ilyesmi.Mi lesz velem,ha megöregszek?!Kép
Hát,tényleg három fiam van,mindig ezt szoktam én is mondani!Kép
Alig várom,hogy megint talizzunk!!KépKépKép

Dia!
Igen,beugrott,hogy már írtad a Helyszínelőket.Úgy látszik még nem hatalmasodott el rajtam teljesen a szenilitás.Kép
Én a két gyerekemmel nagyjából megfelelek a Gombóc által felsorolt kritériumoknak,ez így nem rossz.Kép
Ruszlán nehéz eset,ilyenkor magkergül kicsit.
Azt viselem el nagyon nehezen,hogy van amikor főz és besegít,csinálja a dolgokat.De van,hogy még szólni sem lehet Hozzá,magasról tesz mindenre,ilyenkor még Raulnak is azt mondja,hogy hagyja békén.Kép
Én úgy gondolom,hogy a hét minden napján anya vagyok és feleség,nem csak akkor,amikor kedvem tartja!
Nem nagyon tudok ezzel így mit kezdeni,jó lenne egy középút,mert ettől meg lehet bolondulni!
Bocsi a panaszáradatért!Kép

Gombóc!
Örülök,hogy írtál!Kép
Figyelj,Nándinak elmúlt a hasfájása?Emlékszem,Ő kínlódott ezzel sokáig.
Patrik még nem nőtte ki.Nektek mi válik be?
Gratula a fogacskához!Kép
Biztos nagyon szép lesz majd a fürdőtök,csak nehéz kivárni míg elkészül.Mi tavaly előtt újítottuk fel.
Jó pihizést kívánok,de remélem még írsz utazás leőtt!Kép

Mindenkit puszilok.Megyek,és mégis csinálok valamit,mert,bár azt mondtam nem fogok,persze nem bírom ki.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok Lányok!

Nagyon nagyon köszike, édesek vagytok, de nem ezért írtam, hanem, mert én vagyok ma a legboldogabb anyuka.
Ma a kislányom rámnézett megfogta az arcom és odabújt hozzám mosolyogva és csak gagyogott, csak gagyogott, még el is sírtam magam, annyira elérzékenyültem.
Tegnap még apjának is könny csordult a szemébe amikor mondtam, hogy miket csinál a lánya kacag, nevet, és visít, imádjuk, annyira édi.
De gondolom ezzel ti is így vagytok.
Ez a világon a legszebb ajándék.

Na megyek mert még mindig nagyon nagyon ölelgetne és én is őt.
Szóval most elvonulok szerelmeskedni, egy picit.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Szilvi
Köszi szépen a babakocsi leírásátKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Remélem nem kell félbehagyni a levelemet, mert mire elolvastam a kismillió hozzászólást Marcikám elkezdett ébredezni, de remélem visszaaltatja magát.

Kata!
Raulnak jobbulást kívánok! Marci is szörcsög folyamatosan, de nálunk is 1-szer, max 2-szer kell szívozni. Kép
Éjszakáink evés szempontjából jók. Akkor ugye félálomban van és hajlandó rendesen enni. Kép
Ruszlán Kép Harmadik gyerek Kép Néha Gábornál is vannak ilyen pillanatok, amikor úgy érzem, mintha kikapcsoltak volna nála. De talán nem olyan súlyosan, mint Ruszlánnál. Csak azt veszem észre, hogy pörgök ezerrel a konyhában, ő pedig támasztja a konyhapultot és bambulja a tévét. Máskor meg mindent ő akar csinálni. Nem lehet azért Rá szavam, mert hétvégén ő szokott porszívózni és emellett is sokat szokott segíteni. Csak az a kikapcs gomb Kép

Dia!
Én is gondoltam már szagokra (tusfürdő, dezodor stb), kaja amit ettem, de semmi. Mensi? Megfordult a fejemben, és ma reggel egy picit fájt is a hasam. Várom mi lesz az eredménye. Egyébként Marci ma reggel egész szépen evett Kép
Még olyan is megfordult a fejemben, hogy tán nem vagyok terhes, mert akkor is előfordulhat, hogy elutasító a baba. Hát remélem ez az eset még nem áll fenn, egy kicsit jó lenne még várni. Kép
Lehetsz a keresztanyukám. Kép A "normál" keresztanyukám úgysem foglalkozik velem Kép

Andi!
Szörnyű ez a láz Kép Most is kellett ülőfürdőzni Nonókát? Jó kis izgalmakat okoz Nektek ez a Tündér.
Nekünk is meg van az ütemterv babaproject tárgyában. Kép Drukkolok, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy elgondoltátok.
Köszi a drukkot szopiügyben. Én is szoktam olyanokra gondolni szopi közben, hogy úgy ömlik Marcikám szájába a tejcsi, hogy alig bírja nyelni. Tegnap már egész pozitív voltam, remélem ez ma is így marad Kép
Szerelmeskedés Kép Jó is az ezekkel a Vacakokkal. Tegnap mi is összebújtunk. Fürdés előtt pucéran volt a legénykém és ahogy leültem vele a fotelba, a mellemre hajtotta fejét, mint ha alukálni akarna. Olyan jó érzés volt Kép Annyira várom, amikor már tudatosan csinálják ezeket a bújásokat, puszilkodásokat.

Saxi!
Mensi Kép Szörnyű, hogy így bekavart Nektek. Tegnap még azt írtam volna, hogy nálunk biztos nem az kavar be, de mára már fájt a pocakom. Úgyhogy nem tudom mi van. Pár nap és kiderül.

Györesz!
Én is hozzászólok ehhez a pasitémához. Teljesen megértelek (és szerintem mindenki közülünk), hogy vágysz egy kis gyengédségre. Bármennyire is imádod Norbikát, egy nőnek szüksége van egy férfira is. Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz abban, hogy nagyon csinos vagy, kedves az arcod, nagyon jó természettel vagy megáldva (ez talán a legnagyobb kincs, amiért nagyon-nagyon írigyellek), így ez semmiképpen nem lehet akadálya a párod megtalálásának. Addig persze nehezebb, de eljön még a Te időd is! Kép

Anikó!
Dehogy lógsz Te innen, ne hülyéskedj! Ne gondolj ilyenekre! Biztos azért érzed, mert mostanság ritkábban tudsz jönni és írni. De lesz ez még így se!
Örülök, hogy szép lassan kibújnak a fogacskák és Krisztike és nem kevésbe drága anyukája is megnyugodhatnak. Kép Az viszont szomorú, hogy göbös lett a szuri helye. Fáj is Neki? Sok-sok puszit küldök rá.
Kiütés Kép Biztos valami kajcsi volt. Mit adtál neki mostanság?
Jövő hét szerdától remélem most már tudsz jönni gyakrabban. Kép De az még olyan messze van! Kép Addig is sok-sok puszi Nektek!

Gombóc!
Te sem vagy kívülálló! Ne gondolj Te sem ilyenekre! Nem szabad!
Gratula a fogacskához! Kép Amit a fejlődésről írtam volna, azt Márti nagyon szépen leírta előttem. Úgyhogy csak ügyesen! Drukkolok Nektek! Kép

Márti!
Marci is nagyon ügyesen tud keresni a szemével, hogy merre vagyunk. Olyan édes, mert már olyan jól kinyomja magát hason, hogy rendesen kinéz a kiságy rácsa felett. Már a folyosón sem tudunk úgy elmenni, hogy ne követne a szép szemeivel Kép

Gigi!
Merre vagy? Mit vettetek Osztrákiában? Olinak valami szépet? Beszámolót kérünk!!!

Szerencsére meg tudtam írni nem rövid levélkémet. Marci drágám visszaaltatta magát, pedig már nem bíztam benne, mert már sírós hangokat is hallottam. Mondom én, hogy tündérfalat ez a gyerek, csak etetni ne kéne. Kép

Kíváncsi vagyok, hogy hányan írtatok, amíg megírtam regénykémet Kép
Ma még jövök! Reszkessetek!
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!!

Andi
én már előtte küldtem a jókívánságot csak a tied gyorsabban elkészült mint az én írásom.
A névnapjára millió puszi, ha tudtam volna, hogy Noncsi névnap van azt is írtam volna, de ma még nem hallottam sehol sem, hogy kik ünneplik a névnapjukat, így fogalmam sem volt róla.
Nagyon igaz amiket írtál, én is folyamatosan ilyeneket érzek. Jó szeretgetést nektek!!

Képzeljétek el az én tündérkém oldalán feküdt és elaludt közben, szóval oldalon fekve alukált!!!!
Viszon nagyon jó kedvvel ébredt, csak valahogy most rájött az anyázhatnék amíg lát addig minden oké, de ha eltűnök akkor jön a nyüszi, visszamegyek fülig érő száj duma duma duma.

Kata
eléggé megtudlak sajnos érteni, de hát ők férfiak, sosem lesznek olyan felelősséggel a gyermekük iránt mint mi anyák. Ha néha segít neked akkor azt becsüld meg és örülj neki. Gondold azt, hogy semmit sem segít és amikor mégis akkor az egy ajándék. Nálunk max lecseszés van, hogy ez meg az miért van így vagy miért nincs úgy, és bezzeg a netet azt tudod nyomni.
De már tojok rá mit mond, ennyi nekem is jár, hónapok óta nincs magánéletem és nem is lesz még egy jó darabig akkor ennyit csak megengedhetek magamnak.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok

Tegnap kint voltunk Ausztriában. Nagyon jó rucikat vettünnk Olivérnek a H&M-ben. Most nem tudok többet írni, mert nagyon nyügi. Elviszem sétálni, hátha bealszik.

pusz, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok Lányok!

Melinda!

Te aztán jól belehúztál, nem semmi.
Marcika édes kis pofi lehet, olyan cuki az a baba.
Én az orrába zúgtam bele, a fényképeken a mai napig az orrocskáját nézegetem, olyan kis pisze, mint Nonókának.
Lehet, hogy tényleg meg fog jönni, hát kérem szépen még az is lehet.
Köszi a drukkot én is nagyon szurkolok nektek, a következő babácskához.

Kata!

Nyugi nálunk Apuci olyan fáradt hogy hazajön és beszélni is alig van ereje.
Nagyon kivan.
De nagyon nagyon sokat segít és ezt becsülöm benne.
Hidd el ők dolgoznak, mi meg a háztartást vezetjük és kisbabánkat neveljük, gondold el, hogy ők férfiak meg alig látják a kis huncutkákat, meg persze féltékenyek is lehetnek a babákra, mert túl sokat foglalkozunk velük.
Én a férjemet megértem, nagyon szeretem és persze nagyon hiányzik egy kis simi az arcomra, egy-egy csók néha de ha nincs energiája erre azt is meg kell hogy értsem, hisz azért dolgozik, hogy megéljünk. Ez nagy szó.
Szóval ne törj le, inkább bújj oda apához és öleld meg néha csak úgy.

Márti!

Köszike édes vagy, nahát hogy Gigi miket művel, már oldalán is alucikál, szép kislány nagyon, büszkék lehettek rá.
Nektek is jó összebújást és szeretgetést, ezek a babák most vannak abban a korban, hogy annyira igénylik az anyucikájukat. Később persze még jobban.
De majd ha menni fognak, csak győzzünk utánuk rohangálni.

Köszönjük a gyógypuszikákat, nem kell dokihoz menni hála az égnek, ma már minden rendben, nincs láz, de megint a frászt belém állította az éjjel ugye. Úgy látszik nálunk hirtelen megy fel a láz és hirtelen megy le is. Most nem kellett ülőfürdő.
Csak kúpott kapott. Az orrára meg kiváltottam most a gyógyszertárban Nasivin orrcseppet.

Gigi!

Miket vettél, mesélj, majd ha Olivér megnyugodott és alucikál gyere és részletes beszámolót kérünk, jujj de jó nektek.

Sok sok puszika, majd később még jövök, vagy este vagy késő délután, mert jön az anyukám és megyünk sétálni picurral ebéd után.

Sziasztok jók legyetek és szép napot mindenkinek.

ANDI
tandi

Sziasztok!!!

Hol vagytok csajok? Melindán és Andin kívül?
Gigi ma elég nyűgös nála már csak anyucikája nyűgössebb. Ma alig evett valamit, normál kajából szinte semmit sem evett, cici is alig volt egész nap összesen 3* cicizett de akkor is csak az egyikből evett és ott is hagyott, szóval valamiért ma nem akar enni. Remélem nem a foga kezd jönni. Bezzeg éjjel megin szűk 3 óránként evett, hajnali 3 kor pedig úgy felébredt azt hittem nem is akar visszaaludni, szóval ma elég kómás is vagyok, s kétszer dőltem ma le napközben mind a két alkalommal felébresztettek.
Majd még benézek, most jön az uncsi nővérem és pletyizünk.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Ma voltunk a játszón.Domi meg se nyikkant a kocsiban.KépViszont a játszón csak úgy volt el,hogy a térdemen ült és nézte a homokozó,hintázó,csuzdázó gyerekeket.Kép

Beszéltem ma Brúnóval.azt mondta,hogy jó a vérképem még csak vashiányom sincs.tehát biztos a szopitól hullik a hajam.Kép

Ma sárgarépa-alma pürét ettünk,fincsi volt.Kép

Andi!
Milyen diploma az amit egy év alatt meglehet szerezni??Nekem gyanús!az csak egy tanfolyam amiről kapsz egy papírt.Nem?

Barbi!
Mi a Heim Pál rendelőbe megyünk ami az üllői úton van.

Kata!
Panaszkodj nyugottan,szivesen meghallgatom!KépHa akarsz e-mail-ben is panaszkodhatsz.Kép

Melinda!
Szivesen leszek a keresztanyucid!Kép

Noncsi!Kép
Boldog Hófordulót Kivánok!!KépKép

Most megyek mert holnap hozzák a konyhabútort és ki kell pakolnom.este még jövök!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Csajok!

Voltunk ma kétszer is sétizni, olyan jó volt.
Az anyu is élvezte és egymásnak turbékoltak a leányzóval.

Márti!

Veled vagyok teljes mértékben, én is kidőlök mindjárt, mert aludtam ugye négy óra hosszát, és már szoptatni is alig volt erőm.

Dia!

Sógornőm jár éppen oda és egy év alatt lehet megszerezni azt amit mások 3 év alatt a Főiskolán.
Úgy volt hogy együtt megyünk, de én ugye nem tudtam volna megoldani, hisz sűrűn szopiztatok, de októberben már Noncsi nagyobb lesz.
Persze ha a Munkaügyi Központ rábólint akkor tudom elvégezni ezt.
Ja és ismerem az Oktatót, meg ő is engem, szerintem menni fog, de ez is még a jövő zenéje, kislánytól függ minden. Meglátjuk, de nekem már az is elég ha csak egy sima oklevelet ad, ugyanis minden sulim meg van és már csak ez hiányzik ahhoz , hogy 13 éves titkársági meló után vezető beosztásba vegyenek vissza az Igazgatóságra, vagy magasabb bérezés által soroljanak be, ügyintézőnek.
Nagyon szeretném letenni, nem könnyű, mert Dina is megszenved vele, állítólag minden héten dogát írnak. Aztán az utolsó 3 hónapban csak angol és el kell menni vizsgázni a Rigó utcába. Arról bizonyítványt kap. Az iskoláról pedig Felsőfokú diplomát, vagy Oklevelet kap, tök mindegy a lényeg, hogy tanulni kéne.
Edina jövő januárban végez a sulival.
Szóval ez van, te is ha bemennél a Munkaügyi Központba el tudnál végezni bármilyen sulit, csak meg kell indokolnod, hogy miért akarod elvégezni egy Kérvényben, szerintem ne hagyd ki.
Valamit beszéltél úgy is múltkor, vagy nem?
De egyébként én már kétszer mondtam ezt neked és már telcsin is beszéltünk erről a témáról.
Na mindegy, de szóra sem érdemes, ugyanis minden Noncsitól és az anyósomtól és az anyutól függ.
Ugyanis felváltva kellene vigyázniuk a gyerkőcre hisz napi 5 órás tanulás reggel fél 9-től délután 1/2 2-ig tart minden nap, hétköznap és egyik héten anyós másik héten anyunak kéne vigyázni Nonóra.
Ők bevállalták, de hogy nekem lesz e szívem rájuk hagyni ennyi időre minden áldott nap és hogy hogy menne a délutáni tanulás na erről fogalmam sincs.
Szóval ennyi.

Na megyek majd még jövök, jó pakolást, remélem szép lesz a konyhabútorod.
Köszönjük a köszöntést.

Sziasztok
Puszi:

ANDI
tandi

Andi!
Tudom,hogy beszéltünk már erről a suliról,de azt akkor se mondtad ,hogy milyen papírt ad.
Végeztem a konyhával,de most a nappali van felfordulva.Oda kellett bepakolnom.KépHolnap pedig vissza pakolni mindent ajajaj.Na de azután szép konyhám lesz.KépMikor jöttök megnézni?Kép

Gyuri megtudta csinálni a dvd-t?
Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szisztok!

Anikó!
Hogy gondolhatsz olyat, hogy kilógsz a sorból, hiszen Te is törzsgyökeres vagy már itt! Azt hogy ritkábban tudsz jönni és hogy nem tudtál jönni a talira mindenki megérti és attól még ugyanúgy gondolunk Rád, Rátok és várjuk, hogy újra gyakran olvashassunk Rólatok!!!!
Szegény Krisztike, jól megszenvedi a fogzást! Mi lesz majd ha a rágófogai jönnek! Jaj belegondolni is szörnyű! Mit használsz? Mivel kened?

Dia!
Köszi a mailt! Írtam vissza!
Biztos nagyon szép lesz a konyhátok!
Domi biztos azért utál a babakocsiba feküdni, mert látja a gyerkőcöket és már Ő is most menne játszani, mert hát az sokkal jobb, mint az az uncsi babakocsi!

Barbi!
Na látod ezért nem kéne mérlegelni a lányzót, mert hát mégsem fogyott, Te meg multkor bepánikoltál és még a tejcsid is megcsappant miatta! Én amondó vagyok, hogy felesleges! Olyan cuki Szonja, látszik rajta, hogy nem éhezik, jól érzi magát, akkor meg minek?
Bocsi, csak kifejtettem a véleményemet!Kép

Andi!
Nagyon boldog névnapot Noéminak és boldog hóforulót!Kép
Szegényke úgy látszik nagyon rosszúl hatnak rá az oltások! Nagyon úgy tűnik, hogy Ő ilyen lázas típus lesz, de legalább most felkészültök rá! Hát nem irigyellek az éjszaka miatt! De szerencsére már túl vagytok rajta! Még egy oltás, aztán 10 hónapig el lehet felejteni!
Néha tényleg az lenne a legjobb ha nem kéne látnom Norbi apukáját, főleg amikor összeveszünk, mert még így is tudunk veszekedni, hogy nem vagyunk együtt. Meg néha én is nagyon haragszom Rá, azért amit tett velünk, de hát mégsem rágódhatok ezen egy életen át és mégiscsak Ő Norbika apukája és szeretném, ha Norbi szeretné az apukáját és örüljön Neki amikor jön hozzá vagy amikor elviszi valahova! Tulajdonképpen mindent leszámítva meg nem rossz ember, csak nagyon nagyon éretlen, nem tud felnőni a dolgokhoz! Talán ezért is tudok neki megbocsájtani és nem haraggal nézni Rá. Különben meg tényleg jól megvagyunk baráti alapon, minden nap beszélünk telefonon. Amikor külföldre megy, akkor is minden nap felhív. Sokszor még túlzásba is viszi, mindig mondom neki, hogy nem vagyok a felesége, nem élünk együtt, úgyhogy nem kell mindenről beszámolnia, de hát Ő ilyen! Ő egy nagyon nagy gyerek, akire sokszor nem lehet haragudni!
Jól tudod, van olyan, hogy felsőfokú diploma! Én is elvégeztem egy sulit, ami egy felsőfokú képesítést adott. Dia azt hitte, hogy ez a fősulival egyforma, de nem, csak ezt is így nevezik! Én angolt szeretnék tanulni majd, mert azt már évek óta nyüstölöm, de sajna három éve nem sikerült az alapfokú a Rigóba és azóta feladtam, de most muszáj újra ráállnom!

Gombóc!
Amikor Norbi nem forgott, akkor egy csomót utánaolvastam és igaza van Diának, hogy 7 hónapos korig van kitolva az idő amikorra illene forogniuk! Szóval szerintem ne idegeskedj még egyenlőre!

Kata!
Raulnak jobbulást! A féjedet meg fogadd el így ahogy van, mert egy férfi sem tökéletes!Kép

Melinda!
Örülök, hogy ma már jobb volt Marci étvágya! Szóval már a Te fejecskédbe is a második baba gondolata érlelődik? Sőt lehet, hogy már nem csak a fejedbe?
Nagyon aranyos vagy, hogy Te is biztatsz engem! Én is abban bízok, hogy egyszer Én is megtalálom a másik felemet, mert én hiszem, hogy mindenkinek van egy párja, csak meg kell találni! Hát én nekem ez még nem sikerült, de ami késik az nem múlik!Kép

Márti!
Ugye mennyire édesek ahogy oldalt fekve alszanak! Olyan nagyok már!!!! És ugye mennyire fárasztó, hogy folyton mellettük kell lenni, mert annyira anyásak! Szívesen vagyok Norbi mellett a nap 24 órájába, de mégis annyira fárasztó tud lenni és nem is testileg hanem lelkileg, hogy ahogy megmozdulol már sír és ha megfogom a kezét akkor meg úgy kapaszkodik benne és néz nagy szemekkel mint aki attól fél, hogy elhagyom! Norbi mostanába többször úgy alszik el napközbe, hogy szorongatja a kezem és addig ott kell ülnöm mellett, amíg el nem alszik!
Ne aggódj, hogy nem evett ma Gigi, hiszen már annyi de annyi ilyen napon vagyunk túl, hisz emlékszel....Kép

Na akkor magunkról annyit, hogy Norbi ma össz-vissz egy órát aludt, azt is több részletbe. Délelőtt csak cici kellett neki. A mai menü ebédre: alma-cékla-krumpli-csirkehusi, szépen evett, de azért a spenót jobban bejött tegnap. Voltunk a barátnőmnél, Norbi már totál nyűgös volt, mert semmit nem aludt addig, de azért jó volt. Ja és a barátnőméknek van az a hagyományos hintájuk amit az ajtókeretre kell feltenni, beleültettem Norbit és hangosan kacagott, annyira élveztem, úgyhogy egy olyat mi is beszerzünk!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Na most szabadúltam. Csatlakozom Mártihoz, Olivér is nagyon zizi volt ma. Attól tartok, hogy a foga kezdi kínozni.
Tegnap tök jó volt Ausztriában. Nagyon szép ruhákat vettünk a picurnak meg játékokat. Kinéztünk a kertbe egy házikót amiben van csúzda, nagyon szuper. Nyáron majd kimegyünk és megvesszük, de akkor már jön velünk a nagylegény is. Most az anyu vigyázott rá. Hát csajok lehet, hogy csúnya dolog az anyukákra panaszkodni, de én teljesen kész vagyok tőle. Ott kezdődött, hogy megtudta, hogy lemegyünk Füredre (úgyhogy nem leszek hétvégén) és elkezdte mondani, hogy miért most amikor jön a nővérem. És szegény Kriszti (nővérem)sohasem láthatja a picit. Mondtam, hogyha annyira kiváncsi lenne rá, akkor meglátogathatná. Mondtam, hogy ma jöjjenek be, mivel nem leszünk. A nővérem két percig fogta Olivért aztán elfáradt.KépKép Épp alma-banánnal etettem Olivért. Na az anyu végig ott állt a széke mellett és óbégatott, hogy milyen sokat adok neki egyszerre. Na nem szóltam semmit. Erre mondja az Olivérnek, hogy itt a mama vigyáz rád. Na ettől eldurrant az agyam és mondtam neki, hogy attól fél, hogy megölöm a gyereket?! Na a másik, hogy ahogy meglát egy ruhát az Olivéren, rögtön mondja, hogy adjam neki emlékba. Most a cipője kellett volna. Mondtam, hogy nem adom, erre elkezdi, hogy ha majd meghal akkor meg fogom bánni......... Szerencse, hogy nyugtatót szedek!!Kép Teljesen kész vagyok tőle.
Más:
Írjátok,hogy szenvednek a törpék a kakilástól. Ma kapott Olivér Hipp bébi italt, alma-banán-narancs. Nyelte mint kacsa a nokedlit és olyan krémes lett tőle a kakija mint mikor anyatejes volt. Esetleg meg lehet próbálni.

MártiKép
Köszi a mondókás honlapot. Szupi, már betettem a kedvencek közé.

Mára ennyi, mert még össze kell pakolnom hétvégére. Puszilok mindenkit, jó hétvégét!!

Olivér így örült az új játékainak:

Kép
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok Csajok!

Dia!

Nagyon jó lesz a konyhád, már alig várom, hogy lássam meg Gyuri is kíváncsi rá, lehet, hogy jövőhéten átugrunk meglessenteni.

A DVD-ről:

Gyuri azt kérdezi, hogy egy lemezre írja e a kettőt egymás után, vagy esetleg hagyja mobilrac-en és vigye át nektek úgy, majd jövőhéten, ha ráértek, persze?
Bocsi hogy ennyit írtam a suliról szófosim volt.
De igazából még nem is tudom, hogy mit csináljak, jelen pillanatban azt sem tudom, hogy hol álla a fejem.

Györesz!

Nagyon klassz nőci vagy, hogy így kezeled ezt a témát, úgy érzem, te még mindig szereted, ezt a nagy gyerek pacekot, de meg is értelek, Istenem, bárcsak együtt lennétek, és lenne nagyon normális, tudod tényleg kívánom Nektek, vagy azt, hogy megtaláld életed párját és nagyon boldog légy.
A suli ez igen te el is végeztél ilyen sulit, nem vagy semmi, én is azt szeretném, de hát hogy hogy lesz energy nem is tudom.
Minden nap olyan fáradt vagyok.
Az Angolról ne is beszélj fosok is tőle rendesen.
Itt négyszáz óra alatt kell megtanulni az alapfokot, azt mondják, hogy ilyen intenzív tanulás alatt simán le lehet tenni, de hát erről a simáról inkább nem is beszélek.
Valamit gagyogok angolul, de nem sokat, én egy évig tanultam németet meg két hónapig, de elment a tanárom és abba is maradt ezáltal.
Na hagyjuk is a tanulást, már most nem tudok belegondolni.

Jóéjt nektek lehet, hogy még jövök.
Pusza:

ANDI
tandi

Sziasztok!!

Gigi
nagyon szupik a cuccok amiket feltettél.
Úgy néz ki egész szép időtök lesz a hétvégére.
Anyukád nem semmi, rendesen produkálta magát.
Nekem anyós ilyen produkálós.
Látod ennyiben sokkal jobb neked, hogy nincs szopi nyugodtan eltudtok menni 1-1 napra. Mi is lehet, hogy kiszaladunk mert apának kell valamit vennie kint és mondtam, hogy nekem is muszály kimennem mert már nagyon be vagyok sózva. Persze mi törpillával.

Györesz
akkor ma biztos nagyot fog aludni Norbika.
Engem az idegel ki, hogy ha magára hagyom pár perc mulva kiabál valami miatt még akkor is ha éppen nem hiányolna, persze én rohank mert sokszor olyan butaságokat csinál már. De az esetek 90%-a csak azért van mert valami nem úgy sül el mint szeretné. Szóval kész tébolyda ami itt van, hol vannak a békés nyugodt napok, evés, büfi, alvás?! Úgy érzem ennél már csak rosszabb lesz a helyzet, s mi ezt vártuk ennyire?!! Na jó ez áll siránkozás volt. Imádom, hogy hiányol ezek szerint szeret velem lenni, megőrülök a szövegétől és bepisilek a nevetésétől.
Pasi ügyben tényleg elég gáz, de hát legalább a nyűglédését nem kell elviselned, s nem kell sz.ros gatyókat mosnod. Nem semmi, hogy ennyire belevon az életébe. Tényleg furcsa egy fazon.
Mindig meg tudsz döbbenteni valamivel vele kapcsolatban. Sebaj egy nagyon nagy pozitívuma van NORBIKA. Olyan sokszor megköszönöm apának, hogy csinálta nekem Gigi-t, akkora öröm.

Dia
kitartást a pakoláshoz.
Pár hónap és már a mi kicsinyeink is ott fognak zsibizni a játszótéren.
Én totál ki vagyok attól, hogy milyen gyorsan megy az idő.

Kata
remélem fiúk jobban vannak. Látom ez megint minusz 1,2 kiló lesz.
Nem volt babanet olvasgattam a régi írásokat és most láttam, hogy nyáron volt az esküvőtök. És azt is megtudtam, mivel foglalkozol. Kezdek napra kész lenni.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy nem is tudom visszaolvasni. Mi meg vagyunk csak ma egész nap rohangáltunk meg vendégek is voltak délután.

Gigi!
Tök aranyosak a képek. Még mindig mondom, hogy olyan szép szeme van Olinak.
Nekem az anyósommal vannak ilyen problémáim. CSak Q nem emlékbe akarja elkérni a ruhákat hanem állandóan kritizálja, hogy mit adok a lányomra. Aztán persze jön az, hogy majd a mama vesz neked szép ruhát. Amikor meg vásárolni megy mondjuk a piacra akkor meg mondja, hogy ezt meg azt látott, de nem merte megvenni hátha nem adom rá. Ha meg vesz akkor meg mostanában akkorát, hogy kb. 2 év múlva tudom a gyerekre rá adni. Ja meg hogy miért nem adok GergQnek inni mert biztos szomjas.
A határ környékén jártatok Ausztriába? Ott ahol az a nagy áruház van? Én is szeretnék kimenni egyszer de majd ha a GergQ bagyobb lesz. Kb. 20 éve voltam utoljára Ausztriában. Olcsóbbak kint a cuccok?

Ja nekem se jött be a kinai naptár. Aszerint lánynak kéne lennie GergQnek.

Most megyek. Mindenkit puszilok. Holnap már megpróbálok sqrübben jönni.

Szilvi
sys

Andi!
Azt üzeni Tamás Gyurinak,hogy egy lemezre írja a sielést és egy másik lemezre a keresztelőt.
Gigi!
Klasszak a játékok.KépMinek Anyudnak az Oli ruhája?
Jó hétvégét Anyósnál!Kép
Olcsók voltak a ruhák?Néztem volna a H&M boltot,de Magyarországon nincs.Kép
Nem is mondtad szerdán,hogy mentek!KépPedig olyan előkét hozattam volna amit beszéltünk.

Mindenkinek jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Andi!

Nonókának boldog névnapot és hófordulót kívánunk!

Szilvi és egy esetleges férjjelölt akinek nincs megörökítve a kukija.
sys

Szia Andi!
Norbi apja olyan, akit vagy nagyon lehet szeretni vagy nagyon lehet utálni! Már nem úgy szeretem mint régen, de egy kicsit többet érzek mint barátság, de ez biztos hogy annak tudható be, hogy van Tőle egy csodálatos fiam, akit imádok és ezért az apját is szeretem valamilyen szinten! De nem akarok rá várni, mert tudom, hogy mi soha nem tudnánk együtt élni, ahhoz neki nagyon nagy változások kéne átmennie! Na jó, nem untatlak tovább, már én is unom!Kép
Suli: na azért ne godnolj egy olyan nagy dologra, ez egy irodavezetői suli volt, semmi extra! Az angollal meg azért állok hadilábon, mert tök nagy kudarc volt az alapfokú vizsga, pedig akkor tényleg jól ment, de nagyon szenyák voltak a Rigó utcába! Meg hát én nagyon vizsgadrukkos vagyok, főleg ha egy idegen nyelven kell megszólalni!
Amúgy minden elismerésem a Tiéd, ha Nonóka mellet bevállalsz egy ilyen sulit!

Gigi!
Az anyukák néha ki tudják akasztani az embert, próbáld elengedni a füled mellett a megjegyzéseidet! Én anyukámmal nagyon jól kijövünk, Ő egy nagyon jó anya, olyan mintha a barátnőm lenne, mindenkinek ilyen anyukát kívánnék, de még így is néha nagyon csúnyán össze tudunk veszni, de hát ez van, ez vár ránk is, ha majd felnőnek a fiaink! Majd mikor elküld a francba, hogy ne szóljak bele az Ő dolgaiba! Hűűűű, de durva, hogy az a pici baba egyszer majd kamaszodik és akkor lesz ne mulass!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Gigi!
Most hogy olvasom Diát az előkéről jut eszembe, hogy azt az előkét hol vetted amit szombaton adtál rá? Olyan nekem is kéne, mert elég macera állandóan minden etetés után mosni az előkéket, hiába van egy pár! Vagy lehet, hogy Dia is arra célzott és azt kint vettétek?
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ma elszöktünk Patrikkal kicsit csavarogni,nagyon jó volt!Kép
Holnap jön hozzám a szomszédasszonyom:képzeljétek,már 6 éve szeretnének babát,mindenféle vizsgálatokon átestek,és mindent rendben találtak,csak mégse sikerül.
Pár éve a hármasikrei koraszülöttek lettek(valamiért megrepedt a burok)és mindhárman meghaltak.Kép
Azóta próbálkoznak kisebb nagyobb megszakításokkal.
Na szóval:már öt napja késik Neki!KépNagyon szorítok,hogy Ő is babázhasson végre!

Márti!
Remélem most nem fogytam!Kép
Örülök,hogy lassan megismerjük egymást!Kép
Legtöbbször tolerálom Ruszlánt,de időnként kiakadok,pedig igazad van,felesleges.Biztos közrejátszik a kialvatlanság,meg sok egyéb dolog.Azzal is tisztában vagyok,hogy ez csak átmeneti állapot,már egyszer átmentünk egy ilyen időszakon.KépCsak ezt éljük túl!Kép
Szerencsére ritkán borulok ki.De akkor nagyon.Kép
Ez a fránya étvágytalanság végigvándorol a babáinkon?!Kép

Andi!
Tök jó,hogy ilyen terveid vannak,kívánom,hogy sikerüljön az iskola!!Kép
Ruszlán sokat van itthon,nagyon jó a beosztása-mégis sokat fáradt.Köszönöm,hogy leírtad a véleményedet!Kép
Amúgy jól megvagyunk.Kép(El sem hiszem:már 11 éve!Kép ).

Dia!
Lehet,hogy Domi megszereti a babakocsit?Kép
Én azért örülök,hogy jó lett a vérképed!
Raul születése után is csomókban hullott a hajam,mint most,aztán elmúlt.Revalidot szeded?
Biztos nagyon szép lett a konyhád!Kép

Györesz!
Nem semmi,hogy milyen keveset alszik napközben Norbika!Patrik alvós napokat tart,előre félek,hogy mi lesz ennek a böjtje!Kép
Olyan a hinta,aminek duda van a középén?
A Rigóban tényleg nagyon szenyák:nagybátyám 7 évig élt Ausztráliában,mondhatom,hogy nagyon jól beszél angolul,erre nem meghúzták?!Kép

Gigi!
Nagyon aranyos Oli a képeken,szinte ragyog az örömtől.Kép
Nekem is meggyűlik a bajom időnként Anyuval,de Anyósnak soha nem érhet a nyomába!Kép

Melinda!
Gyanús,lehet,hogy tényleg nagylány leszel és az okozza a gondokat?Almalevezést folytatjátok?
Köszi,Raul már jobban van.Kép
Allergia nagyon kínoz?Homeós gyógyit találtál?

Jó éjt mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Jöttem lejelentkezni. Hát ma elég zűrös napunk volt. Marci nem nagyon akart alukálni. Délelőtt még hagyján, de du. nem akaródzott neki. Még az első pár hetében volt ilyen, hogy egyszerűen kijöttem a szobából és hagytam sírni, mert tudtam, hogy fáradt, de egyszerűen csak sírt az ágyikójában. Na nem telt bele 5 perc és síri csönd, bekukkantottam hát persze, hogy alukált szépen Kép Rossz volt hallani a sírását, de ha bementem volna hozzá, akkor egész du. nem lett volt alvás.
De látom, nem csak nálunk volt ilyen nyügis a nap. Ezektől a frontoktól a babók is kis golyósak lesznek Kép Kép
Vett Gáborom hintát (olyan mint Gigiéknek és Diáéknak van) a Megatoysban. Beletettük Marcit, és csak lestem, hogy milyen szépen tartja magát. Tündéri volt. Csináltam Róla képet, holnap felteszem.
Ma is almáztunk, 5 kanálkával evett, de szerintem 15-ig meg sem állt volna Kép Sőt már át is vette tőlem az irányítást: kanalat is magához kapta Kép Erről is van fotó, de majd holnap ...

Andi!
Nem értem, mire írtad, hogy jól belehúztam. Bocsi, de elvesztettem a fonalat Kép
Marci orrocskája Kép Remélem nem fog olyan nagyra nőni, mint az apukájáé és az anyukájáé. Kép

Márti!
Gigi is fogyózik. Kép Biztos, hogy az idő teszi. Marci viszont ma egész jól evett. Ki érti ezt?

Dia!
Babakocsi Kép Térden lovagol Domi? Ügyike, tudja mi a jó! Kép Marci is csípi, ha az ölünkben ül. Én csak most mertem többet ültetni, ahogy láttalak Benneteket szombaton, hogy ültetitek a babókat. Marci ezúton is köszöni szépen, hogy új szórakozása lett Kép
Jó, hogy minden rendben a vérképeddel. Persze az nem jó, hogy hullik a hajad, de még mindig jobb, hogy a szopitól és nem valami komolyabb bajod van.
Új konyhabútor! Az nagyon klassz! Persze most sok vele a munka, de meg lesz a gyümölcse. Kép Gondolok holnap Rád, ahogy pakolsz ezerrel.

Györesz!
Annyira édes lehet, ahogy Norbika szorítja a kezed és így alszik el. Olyan aranyosak, amikor csak meglátják anyát, már örülnek. Marci ilyenkor elkezd csapkodni a kezével és olyan hangokat hallat, hogy hihetetlen. Nagyon jó érzés, hogy valaki az "egyszerű" látványunktól szinte kiugrik a bőréből boldogságában Kép
Az a baba remélem csak a fejemben érlelődik. Máshol csak egy kicsit később szeretném érlelni Kép
Már csak pár szó Norbika apukájával kapcsolatban és utána ígérem, én is befejezem. Azt mondod rá, hogy éretlen. Na én pedig pont Rólad gondolom, hogy annyira érett, megfontolt vagy az élet dolgaiban, hogy irigyellek miatta. Babaügyekben is olyan ügyesen, megfontoltan csinálod a dolgokat, mintha mindig is ezt csináltad volna. Ezért furcsa nekem, hogy azt mondod ő mennyire éretlen. Bár lehet, hogy így egészítettétek ki egymást?

Gigi!
Nehéz ezekkel az anyukákkal. Kép Anyu engem is ki tud néha hozni a sodromból, de én biza nem tudom magamban tartani. Adj neki egy kinőtt Oli ruhácskát és akkor talán megnyugszik. Vagy naiv vagyok? Az egész kinőtt ruhatára kellene neki? Kép
Jó hétvégét Nektek Füreden! De jó lesz Nektek!
Nagyon klasz dolgokat vettetek. Pandorfban (valahogy így hívják ugye?) voltatok? Oli tündéri, ahogy örül a vásárfiának. Kép

Szilvi!
Még egyszer köszi a hintatippet! Bejött!!! Kép

Többiek! Hol vagytok?

Na most már megyek, mert kicsit álmos vagyok.
Holnap megyünk délelőtt vásárolgatni picúrnak játékokat, ezt-azt. Majd mesélek.

Pusz mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?