Szmercsa!
Köszi, ezt már próbáltuk az elején. Mármint a naptárt ami megmutatja a gyermek nemét.
Kb. a fele társagnál jött be, a felénél nem, úgyhogy pár nap után meghoztuk a döntést, hogy ez is csak népi hiedelem.
Már ha ez az a kínai kiszámolós téma.
Nekem pl. tuti lányt jósolt, és tuti fiacskám lesz.
Szerintem is lehet menni majd a Picúrokkal. Haneeval már meg is beszéltük, hogy majd megyünk horgászni. Ők nem szeretnek, de felvetettem neki, hogy csinálhatunk bográcsban paprikás krumplit, vagy lecsót, erre belelkesült.
Azért nem halat csinálunk bográcsban, mert Laci visszaengedi. Sajnálja szegényeket.
Jó kis horgász.
De ezenkívül is ezer dolgot lehet csinálni szerintem.
Nagyszülők, barátok, rokonok látogatása oda-vissza.
Az is eltart egész nap.
Mire összecihelődsz a kis porponyttyal, utána meg vissza.
Meg azért azt is figyelembe kell venni, hogy a 2-3 óránkénti szoptatás miatt nem biztos, hogy lesz akkora vehemenciánk, hogy még kimozdulni is lesz kedvünk. Szerintem örülünk, ha aludni tudunk egy kicsit.
Egyébként meg abból a szempontból sokkal jobb helyzetben vagyunk, hogy nyári babák lesznek.
Télen én baba nélkül sem nagyon szoktam kívánkozni sehova, nemhogy babával.
Zsebi!
Lehet, hogy csak ez a hülye front kavar most be neked depi ügyben.
Remélem hamar túl leszel rajta.
Én már a 12. héttől nem dolgozom, mert kirúgtak azok a szemetek.
Akkor azt hittem itt a világvége.
Nem bírok meglenni, ha nem csinálok valamit.
1 hónap után viszont rájöttem, hogy milyen jó itthon lenni, és csak a Picurkóra figyelni.
Ha olyan kedvem volt lefeküdtem, és 2 órán keresztül csak a pocimat fogtam, hogy mit érzek. Lehet, hogy ezért is éreztem már olyan hamar.
Persze ezen az időszakon már túl vagyunk,de a terhesség minden korának meg van a maga szépsége.
Nem tragédia ha egy kicsit lelassulsz, és befelé figyelsz.
Lehet, hogy arra is megtalálod a választ, hogy mi az amitől ennyire félsz.
Bár ha jól tudom te jársz a Szent Imrébe tornázni, vagy relaxra?
Állítólag az felszabadítja az ember félelmeit. Mármint a relax. Az öreg Bálint tartja, ha minden igaz.
Kinyílás:
Vigyázzon mindenki, akinek még kell egy kis idő.
Főleg, hogy pénteken 0-5 fok lesz, szombaton meg 15.
De egyébként azok akik kinyílnak szülés előtt 1-2 ujjnyira, sokkal hamarabb szülnek meg.
Legalábbis akik így jártak, ezt állítják.
Képzeljétek!
Tegnap én is betojtam, mert este a szokásos kis mensi görcs szerű valami helyett a derekam kezdett el fájni, annyira, hogy azt hittem elkezdtem vajudi.
Erre gyorsan feltűztem lefeküdni.
Kiváncsi leszek mit mond este a doki.
Valaki kérdezte /ismét nem jegyeztem fel, hogy ki/ a szülésről álmodást.
Én már két hónaposan álmodtam róla. Kétszer is. Mindkétszer tisztán láttam, hogy fiam lesz. Mind a kettőnél a kitolási szakot álmodtam meg, azt, hogy ülve nyomok. Annyi különbség volt a kettő között, hogy az egyikben kb.5 centis volt a Picúr haja, a másikban 10. De mindkét alkalommal égnek álló tüsihaj volt.
Mostanában sokkal zavarosabbak a szülés álmaim. Mintha nem is álmok, hanem érzetek lennének.
Lehet, hogy azért, mert sokat vagyok fenn éjszaka a pisilés miatt. Sokszor olyan, mintha nem is én szülnék, hanem valaki más, olyan össza-vissza zavaros.
Róki! Tudsz erre valami okosat?
A találka nekem is tökéletes, ha Picúr nem jön 2 héttel hamarabb.
A börzére én is nagyon akartam menni, de azt mondják, hogy annyival nem olcsóbb a pelus, meg a kocsi, mint egy jó diszkontban.
A tömeg, meg a meleg meg nagyon durva.
Állítólag közelharc van.
Aki már most kipurcan 1-2 óra vásárlástól az tuti nem fogja bírni. Ráadásul az még egy hónap.
Ha valakit érdekel kaptam a védőnénitől egy prospektust.
Hazai pelus gyártók. Külföldi minőséget kínálnak sokkal olcsóbban.
Van ilyen kisebb próba kiszerelés is.
Nem ismeri valaki a boltot?
Mondjuk Mircike.
Újpesten van a József Attila utca 54. szám alatt.
Flexikó kft.
Szerintem én veszek egy próbát a Babylove mellé, amit már megvettem a kórházi csomaghoz.
Gem,
Banett!
Ismét megpróbálkoztam a küldéssel.