Új privát üzeneted érkezett!

A gynevachoz írnék. Persze csak jót Kép

Nálunk Krizsa doki nem hadakozott ellene, én mondtam, hogy mi beadattuk, mert így láttuk jónak, és ő mondta, hogy ártani nem ártunk vele.

Nekem megszűnt tőle a folyásom, ami előtte sokáig volt. Érzem, hogy most is kellene egy kúra, mert eddig tartott a hatása ill. kellett volna ismételni fél évente 1-1 ampullával. Az a baj, hogy a kórházazás óta bennem iszonyú félelem alakult ki az injekciókkal szemben (korábban sosem zavart, de rengetegszer böködtek), így most komoly erőfeszítés kellene, hogy elmenjek önként szúratni magam.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lara, Wish, Zsebi!
Boldog névnapot!
Zsebike! nagyon sajnálom, gondoltam rád sokat, írok ha átmegy.
Vendég

Zsebike.....sajnálom.
Ezt a babaneten olvastam egyszer, jól kisírtam magam, de erőt adott.
"Egy meddő nő annyiszor kerül padlóra, ahányszor feláll. Nem marad ott elnyúlva, port nyelve, mert tudja, hogy az út végén a kincse várja.
Egy meddő nő erős, aggódó feleség, mert figyel a férfira, és félti, védi, elé áll, ha úgy érzi, bántás érheti, védi a lelket, kíméletesen tálal, a legjobb időben.
Egy meddő nő tud nagyon gyenge lenni, napokig a kudarc után, kitépik a szívét, de aztán feláll, nem is áll, ugrik, libben-toppan, mozdul, harcol.
Egy meddő nő, nagyon egyedül van, és mégsem, mert a szívében ott él a gyermeke már évekkel előbb.
Egy meddő nő tud bölcs lenni, tud értékelni, tud vigyázni, tud tanulni, de egyet nem tud: feladni."

Sziasztok, talán még emlékeztek rám: én vagyok az óvónéni, akinek 2 hete volt a 6.inszem. Minden nap itt voltam, de nem akartam a szomorú híreket tetézni. Már a 22. naptól görcsölök, feszül a hasam, (ma van a 28.nap) szerdán tesztelek. ?????????????????????

Angelani, köszi a tanácsot, ha most sem sikerül megkeressük a doktornőt és kipróbáljuk. általában a legegyszerűbb dolgok jelenthetik a legjobb megoldást. Nálunk nincs szervi probléma. Kicsit magas volt a prolaktinem, de már két ciklus óta az is rendben van.

Renóca

Kép
renóca

Sziasztok!

Renóca!
Mostmár tuti sikerülni fog, főleg, hogy nincs szervi baj. Ennek igazán örülök.
A ti utatokban csak az idő volt eddigKép
Nagyon szurkolok nektek!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

szevasztok Leányzók,

Drága Zsebim,
Biztos, hogy nem?! Annyira szurkoltunk Nektek. Remélem ordítottál egy oroszlánosat, hogy megmutasd kivel kekeckednek. Szombaton azért eljössz?

Gyerekek tegnap írtam egy laparoszkópiás egyfelvonásost, attól többet nem igazán tudok mit mondani.Talán egyet kifelejtettem Tessék mindig harcolni és ha egyszer lepattintanak akkor is vissza kell menni, és mindig az legyen amit az ember akar, és nem kell mindent elhinni amit mondanak, ha az ember bizonytalan akkor tessék elmenni egy másik dokihoz, egy másikhoz, tudjátok "van másik".

Gynevac: Én már kétszer is kaptam , illetve Krisztián egyszer. Először az állandó folyások, gyulladások miatt kellett, és igen használt. Másodszor 2003 decemberében nyomtunk egy kört, mert nem estem teherbe, hát utána sem de ennek mint már tudjuk szervi okai voltak. Ismerünk mi is olyan párt akiknek utána 2-3 hónapra megjött a gyermekáldás. Tessék kipróbálni, mert ha terhes nem is lesz esetleg az ember, akkor is hatékony, és megerősíti a csajos szerveket. Ja csakhogy a B-A-Z megyét fényezzem, egy kazincbarcikai gyermekorvos és nőgyógyász nő fejlesztette ezt ki. A gyermekorvos jó barátja a családnak, és a keresztgyerek orvosa. Sajnos azért nem támogatják sok helyen, mert olcsó, és mégis nagyon hatékony, az olcsóság oka, hogy nem adják el gyógyszergyáraknak, két esélyes lenne onnantól az élete. Mivel a bekerülése olcsó,viszont baromira hatékony és általában évente 1 kúra ajánlott, ez nem lenne nagy haszonhúzásra alkalmas. Másodsorban a fentiek miatt nem biztos, hogy gyártanák, csak birtokolni akarják, hogy ne legyen piacon, az ember vegyen más jóval drágábbat. Elárulom, hogy a háziorvos is felírja szó nélkül-önkéntesen kérheti az ember, mindenképpen doki vagy szurizáshoz értő adja be, mert popiba kell nyomni, és utána azért fájdogál a helye.

Icsilya,
Mi hétfőn megyünk újra így a pénteki babanézést szombaton pótolnánk, mert ugyebár jöttök a talira.

Renóca,
Zebrásítást várunk.

Ja még nem mondtam, ma voltunk UH-n, megkaptuk a Gonal adagunkat, 150egység +fél szuri Decapeptyl. Hétfőn megyünk újra, akkor többet tudok.szóval megy tovább a szurizás.

Ami a dokiválasztást illeti, amikor mi bejelentkeztünk a Kaáliba akkor nem tudtuk kihez menjünk, annyit kérdeztek férfi vagy nőci dokit akarok, nőcit akartam dr Kováts Tímea. Nagyon kedves, de hát melyikük nem. Szóval ebben nem igazán tudok ebben segíteni. Szerintem mindegyikük fullon van páciensel, mert sajnos egyre többen vagyunk.

Wish, Remélem jól vagy már egy kicsit..

Boldog névnapot a sok Andreának!

szevasz Woodi, Lara

Milliószor puszillak benneteket Farkasok

ui.Zsebikém csak előre van!!!!!

Kép
farkasok

Zsebi,

Erre igazán nem számítottam, rettenetesen sajnálom KépKép Pedig annyira bíztunk benne, és te is olyan pozitív voltál.... El tudom képzelni mennyire magad alatt vagy, de azért jössz szombaton, ugye ? Ott majd jol megdögönyözzük Orsi ikreit, aztán megsimizzük Lara és Woodi hasát és tudni fogjuk hogy nekünk is lesz ilyen KépKép

Nori,
Mi is igy jártunk szombatonKép Olyan szép idő volt, annyira örültünk, hogy nekivágtunk és meg sem álltunk 60 km-ig... Igaz, azért ennyit nem terveztünk, az utolsó 15-ön már nem volt őszinte a mosolyunk, de muszály volt hazaérni. Úgy elfáradtunk, hogy írni sem tudtam. Aztán vasárnap egy kis fametszés a hétvégi háznál... nem lazsáltunk az biztos...
Nálatok az utolsó hét az esküvő előtt, milyen hamar eltelt ez a pár hónap Kép

Névnaposoknak én is minden jót kivánok ! Nem is tudtam hogy Zsebi és Lara névnap is van ma Kép

Gynevacról én is hallottam már sok jót és olyat is hogy semmit nem ér... Lehet hogy a homeo után én is kipróbálom.
Persze a doktornőt még nem hívtam a hogyan továbbról.

Farkasok,
Én is Kováts doktornőhöz járok Kép Nagyon korrekt és gyors, de túl kedvesnek nem mondanám. Egyszer voltam Krizsánál, neki sokkal közvetlenebb stílusa van, dehát nem ez a legfontosabb, hanem hogy hozzáértő legyen.

Zsu,

Most te vagy a következő a listán... mikor lesz a punkció, mit lehet tudni a petikékről ?

Lapar és HSG témában én is azt mondom hogy nem kell egyből laparral kezdeni, a HSG a Kaáliban nem röntgenes, hanem UH-s, és túlélhető. Vágni csak akkor érdemes, ha tudni lehet hogy valami nem stimmel. Ráadásul nem is biztos hogy hosszú távon segít, nálam például nem jött be. Hiába állították hogy mindent rendbe tettek, mégsem sikerült azóta sem.... De ezt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mikor vállalja a műtétet.

Már úgy várom a szombatot, jó lenne ha minél többen lennénk a teázóban Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!

Itt még nem jártam,de régóta olvaslak titeket!A Dévais oldalon régebben kb. február,írtam néhányszor,aztán mivel nem a Dévaiban hanem a Kaáliban kötöttünk ki,csak olvasó lettem sok más ok miatt.
Röviden magamról,pco-s vagyok,ezért kerültem ide.A párom eredményei jók lettek,szóval most nálam folytatódik a kivizsgálás,hónap végén laparoscópia,ami végre el fogja dönteni,hogyan is mehetünk tovább.
Zsebi!
Sajnálattal olvastam....szorítok nektek hogy minél előbb,,kitisztuljon az ég".
Snori!
Nagyon átérzem a helyzetedet,eküvő ügyben,ugyanis én is két hetes házas vagyok.KépRemélem nektek is olyan csodaszép időtök lesz mint a mi napunkon volt.
De most nem is szaprítom a szót.
Mindenkinek azt kívánom amire lejobban vágyik!
Majd jelentkezem,addig is olvaslak titeket!
kavicska

Sziasztok,

Itt Farkaskoma.

Ma reggel bedtam Juditnak az első Gonal adagot.
Hát tényleg nem egyértelmű.
Én mint műszaki ember szeretem tudni a dolgok hátterét, de nem nagyon jöttem rá reggelig a toll működésére, de az utasításoknak megfelelően beadtam a 150-es adagot.
De tényleg olyan mintha nem történne semmi, Judit sem érzett semmit.
Holnaptól ellenőrizem a tartályban maradt mennyiséget, hogy fogy e egyáltalán.

Kriszta,

teljesen jól jellemezted a Kováts doktornőt.
Határozott, de nem túl kedves, azért mosolyog, meg rendesen végzi a dolgát, eddig.

És nem félünk a farkastól nem esze meg csak megkóstol :-)

Farkaskoma Krisztián

Kép
farkasok

Sziasztok Csajok!

Lefoglaltam a helyünket 10 főre szombatra. Hátha valaki még beesik. Szóval akkor még egyszer:
Április 23. szombat du. 14:00
Kicsi a világ teázó: www.kicsiavilag.hu
1075 Bp, Madách Imre út 11.
Térkép:
Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok Farkasok!
Én 2 cikluson keresztül magamat szúrtam Puregon tollal, úgy tudom az ugyanolyan elven működik. Én sem éreztem semmit, de tuti, hogy használt, mert nélküle nem lett volna tüszőérésem. Arra kell figyelni, amit már valaki írt, hogy a bőrön ne látszódjon folyadék, mert akkor nem maradt benn. Nekem ez egyszer előfordult, mert egy kicsit ferdén tartottam és nem nyomtam be eléggé.
Még azt is mondták, hogy jól dörzsöljem szét.
Gratulálok bátorságodhoz. Az én férjecském már attól rosszul volt, hogy összefogtam a bőröm és kezembe vettem a tollat. Kiszaladt a szobából.

Remélem holnap zebrás hírekkel szolgálhatok. Tegnap óta nem görcsölök. ????????????????????

Sziasztok. Renóca

Kép
renóca

Renóca,
Zebrásítást várunk.
FArkasok J

Kép
farkasok

Szórakozik valaki velem, tegnap egész nap nem engedett fel az új "nevemmel" sem. Pedig úgy szerettem volna Zsebihez egy jó szót szólni. Totálisan megértem a fájdalmadat, én így 1 hónapja a negatív élmény után már valamivel jobban vagyok. Még nem teljesen O.K., de megint látom a célt. Nem adod fel te sem, csak egy kis időre értetlenül és dühöngve áll hozzá az ember, mert borzasztóan fáj. Zsebi, megint megyünk tovább, nem sokára pedig már csak emlék lesz az, hogy így vágyakoztunk.
Renóca, szorítok!
reno
renoka

Reno,
Te nem jössz a talira?

Zsebike,
ugye jössz??????????????????????????

Renóca,
megy a drukk!

Kavicska,
hát akkor harcra fel és előre! Üdv a csapatban!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok lányok-fiúk,

Zsebi a fene egye meg. (Direkt kerülöm a másik szót amit ilyenkor szoktak mondani, mert attól én is falra mászok mindig.) Egyszerűen nem volt szerencséd, hidd el, legközelebb ennek is lennie kell. Most minden klappolt, legközelebb is fog, valamikor csak beleesel te is abba a 30%-ba! Tudtad, hogy a statisztikai átlag a lombik próbálkozásokra 2,6 ? Nagyon igaz, amit valaki írt: innen csak előre van, és lehet hogy már csak egy utolsót kell megpróbálni! Kép A fagyibabáidról tudsz valamit, vagy én lemaradtam erről?

Nekem eléggé szúrdogál ma a petefészkem, és még csak pénteken jön az első UH. Vagy a receptoraim szórakoznak, vagy érzékenyek, nem utolsósorban a sok mozgás is közrejátszhat, mert ma is voltam hogyan-üssük-ki-magunkat-hullára típusú kondi-stepen. Kép A Gonal pen annyira hangyafing, hogy mostmár akkor sem érzek semmit, amikor meredten bámulom a tűt, miközben teljesen függőlegesen vezetem be a hasfalba. De azt látom, hogy fogy.

Majd gondoljatok rám a talin, épp kötik be a fejemet Kép 1-kor kezdődik a hajcihő.
snori

Szia Lara, én nem tudok menni, külföldön leszek péntektől vasárnapig, csináljatok fotókat, légyszi!

Snori, azért irígyellek, tök izgi egy ilyen esküvő!
reno
Farkasok, teszek fel képet megint a cicámról,jó?
reno
renoka

cicaKép
renoka

Zsebikém Kép Nem jutok szóhoz. Azt hiszem, hogy ennyire nem bíztunk még senkiben. Komolyan elfacsarodott a szívem.

Lányok, fiúkKép Bocs, de most nem is tudok mit írni. Nem jön ki semmi belőlem. Kép

LaraKép Szombaton ott leszek. Írok mindjárt mélt neked.

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Lara!
Megyek hacsak addig ki nem törik a III. világháború, hétfőn majdnem kitört, de igazatok van előre kell nézni. Köszi hogy tettél fel térképet is! Annyira rendes vagy! Majd még arról raknál fel egy képet, hogy akkor végül kik is jönnek. Köszönjük,hogy megszervezted!

Lányok !
Köszönöm mindenkinek a jó szót. Tudom minden nap jobb lesz és minden nap közelebb kerülök a célhoz. Tudom lesz babám csak azt nem tudom milyen hosszú út vezet el hozzá és hogy ezen az úton milyen sokszor kell még elbukni. De remélem már nem kell orraesni, mert már nagyon fáj.
Az biztos most megint kihagyunk egy hosszabb időt talán szeptemberben megyek megint. Addig eltelik egy szép nyár amitkor is elmegyünk nyaralni egyet és remélem feltöltödve és újult erővel tudunk majd nekilátni a 3. lombiknak.

Továbbra is azt mondom MINDENKINEK NE ADJÁTOK FEL. Hinni kell és bízni és a siker sem fog elmaradni. Kép

Renoca!
Hatalmas drukk!

Nóri, Farkasok!
Izgalmasan hangzik ez a pennes dolog. A sima szurkálásnál jobb?

Zsu!
Hogy haladsz? Mikor mész uh-ra?

Reno!
Kár hogy nem jössz a talira, szívesen megismertelek volna. Tudom hogy még mindig fáj a szívünk igazából én azt mondom addig mindig fájni fog amíg nem érjük el a célt, de kitartás. Mikor készülsz a következőre?

Puszi mindenkinek!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nori!
Tőled szerettem volna megkérdezni Nikiről nem tusz valamit! REmélem már jobban van és kifelé jön ebből az egész kálváriából. Ha beszélsz vele puszilom a kis lelkét!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Egy csomot irtam, de elszállt...

Zsebi,

Most csak szomorkodd ki magad, aztán élvezd a nyarat, és ősszel újult erővel folytatod majd. Remélem az út vége már közelebb van, mint ahogy látszikKépKép

Nori,
Szombatig mostmár tényleg pihenj, ne üsd ki teljesen magad addig. Majd iszunk az egeszsegedre egy finom teátKép Aztán feltétlenül várjuk a képeket Kép

Renoca,
Hajrá a zebrás tesztért !!!!!!

Lara,
Milyen névre foglaltál ? Lara, Andrea vagy babanet ? Azt hiszem csak téged ismerünk meg fényképről, és persze Orsi fiait Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Lara Kép
Te ismered a helyet. Ha a Madách téren parkolok, akkor onnan át tudok abba az utcába menni babakocsival?
így terveztem, szerinted?

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Reno,
Hogy hívják a macsekot?

Nekem ez hiányzik a legjobban a kertes házas életemből. Mindig voltak kutyáink és macskáink. Próbálkoztunk itt Pesten is macskával, de végül mindet hazavittük Barcikára, sajnos már meghaltak, de mai napig a család részei maradtak. Annyira más ha egy macsekot bérházban tart az ember, mert itt nem válnak annyira önállóvá.
MAjd egyszer megint kertesben lakunk és lesz állatunk, nem szeretném magára hagyni egész nap.

Zsuska,
Mi volt ma az UH-n, mikor lesz akció?

REno=Renoka=Renóca????
Nézem a LAra táblát, most neked mi volt? Nem júniusban lett volna 3.lombik. Fú lehet hogy keverem a neveket meg a történeteket. Előre és utólag is bocsi.

Holnap nem mükszik a babanet 10 -15 között.

Reno,
Akkor bombázzál a híreddel.

Zsebikém,
Nyalogasd a sebeidet,
Kitartás Kriszta -utazó nagykövet- hozz zebrát valahonnan!

Kép
farkasok

Na jó visszakerestük a neveket.
Szóval Renoka=Reno>>>>június 3.lombik

Renóca= holnap tesztelsz, milyen gyártási procedúrán vettél részt.

Gyerekek hétfőn kezdődik a Klinika, hát újra fiatalnak érzem magam.

szevasztok Farasok Judith

Kép
farkasok

Elvette az eszem a Gonal, de nem jártam messze a valóságtól "Farasok", nő a popim.
Nekifutok újra.
Jót nevettem magamon, remélem ti is rajtam.

szevasztok Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok Kép

Ez a Gonal pen valami új dolog? Én sima szurit kaptam. Mondjuk nekem azzal sem fájt egyáltalán.

Renóca Kép
Megy drukk. Nagyon ránk fér már egy Kép.
Legyen a tiéd jóóóóó?

Még nem írtam nektek, hogy sikerült a szombatot és a vasárnap nagy részét átsírnom. Aztán hétfőn nagy levegőt véve nem mentem be dolgozni, hanem magamba néztem és sikerült valahogy kilábalnom a az önsajnálatból. Már nem fáj annyira és tudok megint előre nézni Kép
A szépséghiba a dologban, hogy ma egész nap lázas voltam. De azért bementem dolgozni, csak délután jöttem haza. Remélem nem leszek beteg.
Most jön a napok számolgatása a következőig. Ma kiderült a munkahelyemen, hogy munkában nem fogok hiányt szenvedni addig...

Jó éjt mindenkinek Kép
Wish

wish

Lara!
Megtudnád adni nekem Czeizler Endre elérhetőségét? Tudom már egyszer leírtad, de nem találtam a visszaolvasánomnál. Köszönöm.

Renoca!
Nagyon izgulok érted! REmélem előjön a zebracsorad első zebrája ma! Kép

Én nem bírok aludni egyszerűen négy óra óta itt forgolodok az ágyamban ha el is szundítok öt percre már megint a Kaáli és ez az egész jár az agyamban.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebikém!

Ez természetes! Nem csodálom! Aztán ha délután hazaérsz melóból, tessék egy jó kis aromaterápiás fürdőt venni, és vesd bele magad az ágyba! Nézzél sok vígjátékot, nézd meg a jóbarátokat, hátha mosolyt tud csalni az arcodra!Kép

Én tegnap voltam UH-n. Háát ahhoz képest hogy a túró már a fülemen folyik, nem vagyok elájulvaKép. De nem panaszkodom. Van egy csomó tüszikém de még nőniük kéne(11-13mm). A mnyh meg csak 7,5mmKép. Nekem miért nem akar soha vastag lenni? Szóval Csütörtökön megint UH és valószínű hétvégén tüszőleszívás. Azért vagyok csalódott mert egyre rosszabb eredményeim vannak!Kép Az elsőnél minden tökéletes volt! Még a két csíkom is megvolt egy darabigKép.
Jó-jó tudom fogjam be a számat és ne nyivákoljak!Kép Ki tudja miből lesz a cserebogár! A Dokikám is mindig azt mondja: menjen ki a váróba és kérdezze meg ki cserélne az eredményeivel!KépKép
Hát csajok nem érzem magam toppon. 3 napja folyik az orrom, tüsszögök meg ilyenek! Borzasztó nyomi vagyok! Igyekszem összeszedni magam!Remélem sikerül!Kép

Renóca!
Ha te nem jössz jó hírekkel, rajtam borzasztó nagy nyomás lesz hogy megtörjem ezt az izé, nemtommit! Szóval tessék két csíkot hozni(legalább)!

Tegnap voltunk a Mag-óránál! Elég gyerek cipőben jár még az alapítvány! Két fiatal vezeti és elég lelkesenek tűnnek! Ki tudja hátha lesz belőle valami!Kép

Jó reggelt és további jó napot mindenkinek!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Drága Zsu!
Most van igazán szükséged a pozitív gondolkodásra eddig olyan szépen álltál a dolgokhoz. Jól alakulnak a dolgaid, a méhnyálkahártya fog szépen nőni gyorsan nő mint a gomba!!!!!!! A tüszikék is lesznek elegen és nagyon szépek. Ne izguljál!!!! Az orrfolyásra meg bármit szedjél csak C vitamint ne állítaólag nem jó a megtapadásnak! Nagyon szorítok neked!!!!!!

Kívánom ilyen melegség és boldogság járja át a lelkedet, ez a fél siker titka! Bizzál és meglátod lesz eredménye és most kilenc hónapig ott lesz a pocidban!!!!!!

Kép

Ma még itthon vagyok úgyhogy megyek el a tesómmal vásárolni ez is jót tesz a női léleknek. Tudjátok a páromtól nem kértem semmit névnapomra mondtam én "csak" a babát szeretém egy zebrás hír aznap és én a világ legboldogabb embere vagyok, hát mondta hogy nézzek magamnak valamit ha már az egyes számú ajándékot nem tudta elintézni. Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Ja Zsu még valamit! Én is ráuntam a túrora sőt olyan színten, hogy egy palacsintát majdnem kihánytam. Úgyhogy áttértem a több sajtra és fehérhusira ezek is jók és talán változatosabb.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
annyira örülök, hogy jössz Kép
Este lefotózom a tulipánokat, amit a páromtól kaptam a névnapomra, így neked is jut belőle Kép
Genetikai tanácsadás: http://csaladtervezes.uw.hu/
Itt külön kérd a Czeizel féle genetikai tanácsadást, ne a védőnőhöz menjetek.

Kriszta,
Fenyvesi Andrea névre foglaltam az asztalt. Azt hiszem te említetted a babzsákos részt, hogy az milyen kényelmes. Szóval azt kértem. Aztán majd meglátjuk Kép

Orsi,
magát a helyet nem ismerem (Kriszta igen), de a környéket igen. Szerintem babakocsival oda lehet jutni. Én is kocsival megyek, megbeszélhetjük, hogy a Madách téren találkozunk és segítek. Megadom a számom (persze ez mindenkinek szól, nehogy ne találjuk meg egymást Kép): 30 488 0017.

Zsu,
nem próbálod meg a bébi aspirint? Az jó a náthára és vastagítja a mnyh-t is.

Elvileg így néz ki a szombati tali, ha valakit kihagytam volna, sikítsatok!

Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Zsebi Kép
Én is csak forgolódom egy hete az ágyban. 2-3 órákat alszom csak éjszaka. A többi időben 5-10-15 percekre alszom el és olyan hülyeségeket álmodok, hogy felriadok rá Kép
Reméltem elmúlik azzal, hogy megjött a jókedvem, de nem. Bár ma éjjel beteg is voltam, szóval lehet, hogy mégis elmúlt és ez már valami másKép
Ami nekem picit segített az a meleg mézes tej és az aromás (tus)fürdő.

wish

ZsebiKép
Remélem hamar jobban leszel lelkileg és tudsz majd aludni!
Furák ezek az álmok. Én napok óta az exeimmel álmodom, szép sorban mindegyikkel. A tudatalattim ezek szerint pasit akar váltani és így akar menekülni a problámák elől? Hát arra várhat!!

Irígy vagyok a tali miatt, jó lenne ott lenni,de hát a távolság Kép...
Azért üdvözlök mindenkit!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek a szorítást, de sajna nem ezen múlt. Nincs zebra.
Nyártól mi is közétek fogunk tartozni.
Most pihenünk egy kicsit, mert a 6 kudarc kicsit sok volt egymás után. Hétfőtől megyek dolgozni. A gyerkőcök már hiányoznak, de a jövő pénteki anyák-napi ünnepség valahogy most nem. Ez eddig sem volt könnyű ünnep számomra, mert anyukám már nem él.....
Összerakjuk lelkecskéinket és nyáron irány a kaáli!!!!!!!!!!!!!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy kb.mikor kérjek időpontot, ha július elején szeretnénk először menni megbeszélésre. Nyáron folyamatosan dolgoznak, vagy jobb lenne ha augusztusra jelentkeznénk be?
Farkasok. Mi 6 inszemen vagyunk túl a Szabolcs utcában. Kétszer volt pozitív tesztem, de a 6. hétig nem jutottunk el. Hogy miért nem derült ki. 3 évi sikertelenség és magas prolaktinszint miatt a Családtervezési Központon keresztül jutottunk abba a centrumba.

Bocsi az új névért, de nem fogadta el a régi jelszavamat.

Ne adjátok fel, sikerülni fog! Sziasztok. Renóca
süni_renóca

Rénóca,
jó lett volna egy zebra már végre Kép
Kb két héttel korábban érdemes bejelentkezni, bár gondolom a nyár egy kicsit nehézkesebb a szabadságok miatt. Úgyhogy szerintem június elején telefonálj oda időpont ügyben.
De most ugye nem fogsz eltűnni? A talira nincs kedved jönni?

Lara

Lara

KépKép
lara77

ZsebikeKépSajnálom, hogy nem sikerült... a feltöltődés biztosan jó lesz. Talán pont ezért én nem is nagyon reménykedem a most következőben, mert tiszta agyrém, ami a mhelyemen van.....Kitartás, jó??
Nóri??? Gondolom őrült lázban van mindenki körülöttedKépKépKép, az utolsó simitások.....aztán majd jöhet a bébike is már...esetleg nászajándéknak.

ZsuKépKépKép Nekem is rosszabb lett a másodiknál az eredményem, de legalább a tüszők nem repedtek meg. A bacikat győzd le gyorsan, most nem a legjobbkor jöttek. belőlem is ömlik a dátha, remélem elmúlik az utolja is a legközelebbi lombikra.----még két hét...

pusza, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Rénoka, na mi van??????

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Annus, éppen ezért van rá sanszod hogy sikerül... én hallottam nem kevés helyen azt, hogy pörgés közben tapad meg a baba, mert nem figyelsz rá. Én is azért időzítettem így, bevallom. A főnökasszony teljesen kiborult, tulipánt kellett neki vinnem. Merthogy hogyan akarok én így vizsgáztatni 4 tárgyból, ET után (ez felsőfokú szakképzés, egy középiskolában, szintén érettségis hangulatban). Elmagyaráztam neki, hogy pofonegyszerűen Kép

Zsu, mi bajod? Nekem az első UH-n összvissz 7-es endóm volt! Most se számítok többre. Aztán szépen felhízott a punkció idejére 3 mm-t. Amúgy meg, a barátnőmnek, akinek most sikerült (ma 150 lett a HCG-je, 13.napon van), az első UH-n k... szar eredményei voltak, én tartottam benne a lelket. És én nem tudom, hogy az én sugallatomra-e, hallgatott-e rám, Kép de teljesen másképp állt a lombikhoz, mint elsőnek. Tudjátok mit csinált? Dolgozott, végig. Ja, és még egy dolgot tett. Én beszéltem neki a reflexológiáról, ő nem ezt választotta, hanem még másfél hónappal ezelőtt elment egy akupunktőrhöz, valami vietnámiakhoz, ott 3-3 hétig tartó felszívódó varratokat raktak bele. Most is benne van még. A végére iszonyú jó eredményei lettek, 14 peti , egy egész focicsapat babszem (fagyasztóba is mentek), 9 sejtes babok, és most a baba - a múltkor feleilyet sem produkált, 2 napos ET volt, stb. Lehet legyinteni, hogy baromság, de az alapötletet az az olvasmányélményem adta, hogy valahol csináltak kísérletet kontroll és tesztcsoporttal lombikban, az előbbinek normál 28%-os terhességi rátája lett, a másiknak, akiknek akupunktúrás kezelésük volt, 40% fölött. A különbség túl nagy volt,szignifikánsnak mondható az eltérés.
Én már lekéstem az akupunktúrát, de azért a talpmasszír megvan!
s_norka

Köszi Lara!
Igérem nem tűnök el. A talira köszi a meghívást, de ilyenkor egy pár napig nem vagyok jó társaság. (A következőre szívesen elmennék.)

Kicsit félek a tüszőleszívástól, azaz ami az ébredés után jön. Az átjárhatósági vizsgálatom kontrasztanyagos hysterosalpingographiás azaz UH-s volt. Kb. ugyanilyen fájdalomra, rosszullétre lehet számítani vagy rosszabb? Az átjárhatóságit elég jól viseltem a többiekhez képest, mert én ülve tudtam maradni.(Volt aki elájult.)
Erre akkor büszke is voltam egy kicsit.

Válaszotokat előre is köszi. Sziasztok. Renóca
süni_renóca

Sziasztok.

Még egy kérdés. Ha jól tudom a Moszkváról a 21-es busz megy a Kaáli felé. Hol kell leszállni?
Ha kocsival megyünk tudunk ott parkolni, vagy van valami titkos hely, ahol mindig meg lehet állni?
21-es busz megállói:
MOSZKVA TÉR
(VÁRFOK UTCA) VÁ. -
DÉLI PÁLYAUDVAR 2
ISTENHEGYI ÚT 3
KIRÁLYHÁGÓ TÉR 4
GALÁNTAI UTCA 6
SZENT ORBÁN TÉR 7
PETHÉNYI ÚT 9
NÓGRÁDI UTCA 10
ÓRA ÚT 11
ISTENHEGYI LÉPCSŐ 12
ADONISZ UTCA 13
KÖLTŐ UTCA 14
SVÁBHEGY, FOGASKEREKŰ-ÁLLOMÁS 15
ORDAS ÚT 17
ŐZIKE KÖZ 18
FÜLEMILE ÚT 19
HOTEL OLYMPIA 20
NORMAFA VÁ. 21
CSILLAGVIZSGÁLÓ 21
SZÉCHENYI-HEGYI|
GYERMEKVASÚT 22
SÖTÉTVÁGÁS UTCA 23
MAGAS ÚT 24
KFKI ÉTTEREM 24
CSILLEBÉRC, KFKI VÁ. 25

A választ köszönöm. Sziasztok. Renóca
süni_renóca

Renóca Kép
Ha az Orbán téren szállsz le, akkor tutira nem mentél tól... de a pethényi út is talán jó. Nem emlékszem, hogy pont előtte van-r buszmegálló. Az orván tértől 2 perc gyalog.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Renoka,

A 21-es busz (mindegy hogy gyors vagy sima) pont megáll a Kaálinál.
A Pethényi utcai megállónál kell leszállni, és a megállóval szemben kicsit feljebb 20 m-re van a bejárat, kapu. Autóval is ott lehet bemenni, ki van írva, pont a kanyarban.
Kétszer mi is busszal mentünk, nem tudtam mi a helyzet, de azóta mindig kocsival megyünk.
Általában olyan a forgás a Kaáliban, hogy szinte mindig van 1-2 üres parkoló.
De ha nem lenne a közelben is vannak kis utcák, fizetni nem kell a parkolásért.

Biztos hogy nem akarsz eljönni a talira?
Köztünk biztos hamarabb kigyógyulsz a lelkiekből, s nekünk is szükségünk lehet Rád.

Farkasok

Kép
farkasok

Renoka,

Bocs Renoca akart lenni, de a tartalomból gondolom rájöttettek mindketten kinek szerettem volna írni.

Farkaskoma

Kép
farkasok

Renoka,

Kárpótlásul (névelírás) íme 2 kép a mi kis Cukinkról - Cukorrol, aki már igaz nincs köztünk, de jó fej volt, családtag.

Kép

És fürdés után, mert beporozta magát a virágokkal, tiszta sárga volt a liliomtól:

Kép

Farkasok

Kép
farkasok

Renoca,
sajnálom hogy nem sikerült, mi is tul vagyunk 6 sikertelen inszemen és én is kb juliusra tervezem az első lombikot. A nyár lesz a miénk, meglátod Kép

Orsi,
A Madach tértől a teázó kb 3 perc gyalog, de ha a parkolón és az árkádon túl mész, és találsz helyet az utcán, akkor lehet hogy egészen a teázó előtt sikerül megállnod. Az utca végén van egy irodaház (Madách Center) a teázó előtte a jobb oldalon van.

Lara,
Szuper a babzsákos rész, remélem nektek is kényelmes lesz....

S_norka Snori uj neve ???
Az akupunktúra/reflexológia/talpmasszázs jól hangzik, lehet hogy a nyáron még én is kipróbálom. Tudnál több infot mondani (név, telefon, árak ?)

Wish, Zsebi,
Jobbulást a lelketeknek,az út nagyobbik részét már megtettétek !! KépKépSikerült valami szépet venned Zsebi ?

Zsu,
Kitartás, hét végéig még van idejük nőni a petikéknek is és a nyh-nak is. Csak ne izgulj annyira... mi izgulunk helyetted Kép

Farkasok,

A cica cuki Kép Még egész fiatalka volt, mi lett vele ? Nekem egy ismerősöm azt ajánlotta, hogy legyen kutyánk, az segít a teherbeesésben ?????? Hát valahogy nem tudott meggyőzni. A kutyával nem lenne baj, csak a 6 emeleti panelt nem kedvelné Kép
De nálatok van kutya is,nem ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Orsi és Farkasok
Köszönöm az információt a buszról.
A tüszőleszívásról írna valaki?
A talira tuti nem megyek aranyos vagy. A cica aranyos (volt?). Mi lett vele?
Nekünk is lesz kettő kandúrbandi pár hét múlva. Most 2 hetesek, anyósomék cicájának csemetéi. Majd ha lesz képem bemutatom őket. Már van egy kutyusunk, ő a vígaszunk. 2 éve az utcáról fogadtuk be. Olyan, mint egy rossz gyerek. Ugra-bugra bohóc. Új kerítést kell készítenünk (fából), mert a fonott drótkerítésen úgy mászik, mint egy cica.

Jó éjszakát mindenkinek. Renóca
süni_renóca

Sziasztok Kaális Lányok!

Többségetek nem ismer még. Én kicsit "otthon" vagyok Nálatok, mert gyakran olvasgatlak Benneteket. Zsebiért nagyon izgultam, és nekem is nagyon rosszul esett a rossz híre.
Én a Wishel együtt Dévai Dokihoz járok, jelenleg a 3.hónapot keztem el ovuláció indukcióval, és köv.hónaptól jön az inszem. A Dokival teljesen meg vagyunk a férjemmel együtt elégedve, csak iszonytatóan drága. Már msot is sokba kerül, de az inszem azt hiszem, különösen drága lesz.
Szóval abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy Nálatok hogyan zajlik az inszem: mivel kezelnek (Closti, Puregon, repesztő szuri, vagy még esetleg valami más is), kb.mennyibe kerülnek a gyógyszerek, magáért az akcióért mennyit kell fizetni.
Rénóca, a Szabolcs utcát is elmesélnéd nekem, légy szíves. A férjemet ott műtötték a here visszerével, ami után a katasztrófális spermaképe immáron teljesen ok. Mi miatt volt indikált Nálatok az inszem?
Köszönöm Nektek!

Addig is gyorsan szálljon Felétek a gólya!!!
lkt

Sajnos most nincs semmilyen állatunk 2.emelet, tégla. Csak 2 farkasunk van egyenlőre.

A cicát mindig vittük magunkkal anyukámékhoz, és egyszer kiment és átment a szomszédba, nem tudta mitől kell félni és futni, mert a bérházban ilyen veszély nem fenyegette, szóval elkapta a szomszéd kutya.Próbálták megmenteni az életét, de sajnos meghalt. Azt hittem a szivünk szakad meg érte. Még ma is hiányzik.

Renóca,
Nekünk is Barcikán volt egy befogadott kutyánk-Fürge- nevéből meg lehet ítélni, hogy milyen volt, ő is úgy mászott át a kerítésen, hogy egy karcolás sem volt rajta.

Stella, Wish
Perverz vadmacskák. Szerintem egy alapos lepedőakrobatika lesz itt a gyógymód. Magamból indulok ki (hihi).

Wish,
A páros izzadás szerintem segíteni fog leküzdened a betegséget. Lehet, hogy ez még a Laci féle baci, csak most jött ki rajtad.

Erről most Krisztián jut eszembe, mert ma is megkaptam tőle a napi nevetés alapját: Meztelenül, fürdőkád, sikálja habtestét és mellette Hofit énekel. Én sem vagyok egy kifutó modell, de ő feletébb nem hasonlít Tom Selleckre (állati macho szerintem az öregfiú). Nem tudom a szomszédok mit gondolhatnak rólunk, amikor a maihoz hasonló viháncolást és sikongatást hallanak.

Zsebi,
Találtál valami lélekápoló szerkót?

Megkezdődött a Columbo, lehet, hogy ma végig tudom nézni.

Pusszantalak benneteket.
Farkasok J

Kép
farkasok

Snori=Nóri=S_norka, a tököm tele van már ezzel a Babanettel! Kép

De itt csak egy Nóri van még, ugye? Kép

A vietnámos beültetéses akupunktúra nem olcsó, egyszeri cucc 9500 Ft. De 3 hétig tart, mire felszívódik a varrat. Pontos címet nem tudok, mégkérdezem ha valakit érdekel, azt tudom, hogy ennek az akupunktúrás intézetnek a vezetőnője az év emberének volt megválasztva valamikor, és a TV-ben is szerepelt. De ha belegondoltok, hogy amúgy meg az akupunktúra hagyományos fajtájára hetente kell menni és 4-6 ezer Ft egy kezelés, akkor megéri.
Az enyém 3000 Ft/óra áron dolgozik, ezért már házhoz is megy, ő reflexológiát csinál, de mellette mentális segítséget is ad. Ez sokkal lightosabb, mint az akupunktúra, mert csak ellazító mozdulatokkal ingerli a talpba futó idegpályák végződéseit. Ez a beültetéses akupunktúra olyan, hogy a test legkülönbözőbb részeibe, vagy 30 helyre bevisznek kis varratot a bőr alá, kellemetlen eljárás, de állítólag baromi hatékony.
Mindkét módszer segíti az ivarszervek környékén a megfelelő energia-áramlást, véráramlást, és ezáltal a hormontermelődésre is jó hatással van, nem beszélve a petesejt és endo minőségéről.

Na nem reklámozok tovább, csak fel szerettem volna hívni a figyelmet, hogy aki már lombikozik, és úgy érzi mindent meg szeretne tenni, ez egy nagyon értelmes kiegészítő dolog lehet, veszteni semmit nem veszíthet rajta. Kép
s_norka

Beugrott a vietnámiak neve, ez a Yamamoto Intézet. www.yamamoto.hu itt minden infó megvan. Azt hiszem ha ez a lombik nem sikerül, akkor az augusztusi próbálkozás előtt meglátogatom őket - de mint tudjuk, erre nem kerül sor. Kép
s_norka

Judit Kép
Nagyon édes volt a cicátok. Olyan aranyos mind a két fényképen Kép

Nóri Kép
Elolvsatam, amit írtak az intézetről. Azért elég durvának tűnik ez a cérnás dolog. Legalábbis én nem tudom, hogy bírnám Kép
Persze a cél érdekében mindent, de egyelőre emésztem a dolgot Kép
Én thai talpmasszázsra szoktam néha elmenni.

Nem tudok elaludni Kép
wish_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?