Zsebi,
Erre igazán nem számítottam, rettenetesen sajnálom
Pedig annyira bíztunk benne, és te is olyan pozitív voltál.... El tudom képzelni mennyire magad alatt vagy, de azért jössz szombaton, ugye ? Ott majd jol megdögönyözzük Orsi ikreit, aztán megsimizzük Lara és Woodi hasát és tudni fogjuk hogy nekünk is lesz ilyen
Nori,
Mi is igy jártunk szombaton
Olyan szép idő volt, annyira örültünk, hogy nekivágtunk és meg sem álltunk 60 km-ig... Igaz, azért ennyit nem terveztünk, az utolsó 15-ön már nem volt őszinte a mosolyunk, de muszály volt hazaérni. Úgy elfáradtunk, hogy írni sem tudtam. Aztán vasárnap egy kis fametszés a hétvégi háznál... nem lazsáltunk az biztos...
Nálatok az utolsó hét az esküvő előtt, milyen hamar eltelt ez a pár hónap
Névnaposoknak én is minden jót kivánok ! Nem is tudtam hogy Zsebi és Lara névnap is van ma
Gynevacról én is hallottam már sok jót és olyat is hogy semmit nem ér... Lehet hogy a homeo után én is kipróbálom.
Persze a doktornőt még nem hívtam a hogyan továbbról.
Farkasok,
Én is Kováts doktornőhöz járok
Nagyon korrekt és gyors, de túl kedvesnek nem mondanám. Egyszer voltam Krizsánál, neki sokkal közvetlenebb stílusa van, dehát nem ez a legfontosabb, hanem hogy hozzáértő legyen.
Zsu,
Most te vagy a következő a listán... mikor lesz a punkció, mit lehet tudni a petikékről ?
Lapar és HSG témában én is azt mondom hogy nem kell egyből laparral kezdeni, a HSG a Kaáliban nem röntgenes, hanem UH-s, és túlélhető. Vágni csak akkor érdemes, ha tudni lehet hogy valami nem stimmel. Ráadásul nem is biztos hogy hosszú távon segít, nálam például nem jött be. Hiába állították hogy mindent rendbe tettek, mégsem sikerült azóta sem.... De ezt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mikor vállalja a műtétet.
Már úgy várom a szombatot, jó lenne ha minél többen lennénk a teázóban
Kriszta