Sziasztok!
Dia!
Látom mindkettőnknek ágyban forgolódó-mászó, mindent összekakiló kissráca van!
Hangsúlyozottan kissrácunk! Nem tudom, hová tette a nénike szemét, hisz Domiról süt, hogy kisfiú.
Én el sem tudom képzelni, hogy Marci hanyatt aludjon, hisz elejétől fogva hason alszik. Biztos nagyon fáradtka volt Domi, nem? Vagy mi történt vele?
Jókor kapcsolják le a fűtést, amikor jön a lehülés. Az oké, hogy április 15-ig van a fűtési szezon, de hát akkor is... Mennyire van hűvös?
Vérvétel
De utána legalább egy jót szórakoztok négyesben Gigiékkel. Érezzétek jól magatokat!
Ja és még szép, hogy figyelek Rád! Olyan édi vagy.
Anikó!
Remélem Krisztike jól viselte az oltás utóhatásait! Szegénykémnek még a foga is
Sok-sok puszót küldök neki a szurik a helyére és a pofikájára.
Elküldtem Marcika fogmanóját, hogy csalogassa ki azokat a fránya lusta fogacskákat végre!
Barbi!
Nem semmi ez a 2 órás várakozás
Nekünk is leírják egy cetlire, hogy mikorra kell menni. Ha nem is percre pontosan hívnak be, de max. félórát kell várakoznunk.
Drukkolok Nektek, hogy Szonja jól viselje a szurit. Sok-sok puszi a lábikóira!
Szorítok tejcsi ügyben is.
Eleinte én is úgy gondoltam, hogy 6 hónapos koráig nem adok Marcinak semmi más kajcsit, aztán később meggondoltam magam. Holnap almalevezünk!
Andi!
Jobbulást Nektek! Te hogy vagy? Anikóék után hozzátok megy a fogmanó a fogacskák ügyében. Oké?
Már most dolgoztok a kukacos babón? Ez igen! Minden elismerésem! Drukk, hogy összejöjjön!
Gigi!
Nagyon klassz a hinta! Oli nagyon édes benne!
Én persze elfelejtettem megnézni a Cora-ban.
Ennyit rólam. Viszont vettünk felfújható kis medencét! Nekem nagyon tetszik! Remélem Marcinak is fog!
Jó bulizást Diáékkal holnapra!
Györesz!
Hát a mai napunk is elég felemásra sikeredett. Megint mormotát játszott: fél 8-tól fél 10-ig volt fenn, utána 3 óra alvás. Fél 1-től 2-ig fenn, utána 4-ig alvás. 5-kor viszont elmentünk a Coraba vásárolni, így ott épp, hogy bóbiskolni tudott, de legalább nem volt nyűgös, mert jól kialudta magát itthon
Evés viszont kész katasztrófa. Reggel és délben még egész jó volt, aztán kész vége kapút. Négyóra nemevés után "behabzsolt" kerek 60 ml-t!!! Ezek után pedig riheg-röhög, fülig ér a szája és úgy néz ki, mint aki legalább 260-at evett. Egyszerűen nem értem! Holnap kipróbálom, hogy mennyi időt bír ki kaja nélkül, azaz nem én fogom 3-4 óra után automatikusan rárakni a cicire. Kíváncsi vagyok.
Remélem nálunk is bejön, hogy hozzátápival visszatér a szopizhatnékja.
Nagyon jó, hogy Norbika ilyen szépen és sűrűn szopizik. Ő legalább tudja, hogy mi a jó
Persze, hogy leálltatok a fogacskákkal, hisz Marcinak se jön
Sőt egy darabig nem is fog, hisz kölcsönadtuk egy időre a fogmanónkat
Szilvi!
Gergőnek is drukkolok, hogy ne érezzen semmit a szuriból! Pusz-pusz a lábikójára!
Márti!
Merre vagy? Nem emlékszem, hogy írtad volna, hogy miért nem jösz. Remélem jól vagytok.
Gombóc!
Gratula a 6hónapos Nándikához!
Marci ma nagyon belejött a forgásba. Amint letettem az ágyra, rögtön hasra vágta magát. A nemevése mellett legalább ez tartotta bennem a lelket.
Sajna két napja nagyon szép foglenyomatokat hagy Marci a cicimen.
Ma is többször úgy megharapott, hogy percekig figyeltem a nyomát magamon
Együtt szorítottuk a fogainkat: miután ő harapott, én is összeszorítottam, hogy ne sikítsak és ne ijjesszem el a cicitől, ha végre nagy nehezen rákapott. Egészen hősnek éreztem magam, hogy csendben tűrtem vámpírkám kínzásait.
Remélem minden szurin átesett babónak küldtem puszit és minden fogzás előtt álló babónak elküldtük a manócskát. Ha nem, tessék reklamálni
Na most már megyek, mielőtt ráborulok a klavira.
Pusz Mindenkinek: Melinda