Új privát üzeneted érkezett!

Még vissza ugrottam!Kép
Látom hintáról dumcsiztok.Dominak is van szoba hinta.Majd én is teszek fel róla képet.Anno Pannának vettük,aztán most Dominak adták.KépPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!

Örülök, hogy már jobban vagy!

Jó talizást nektek.

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Ruszlánnal csak pár szót tudtam beszélni este,olyan fáradt volt.Ma pedig dolgozik,9 felé ér haza.Íme a jó házasság titka.KépKép
Nem tudom mi van Patrikkal,két napja alig eszik,úgyhogy reggel-hónapok óta először-kénytelen voltam elővenni a mellszívót.Kép

Dia!
Örülök,hogy jobb a kedved!?KépJó fej lehetett a doki,elég ritka sajnos az ilyen.
Domi a babakocsiban is hason alszik?

Gigi!
Imádom az ilyen nyanyákat!Mikor Raul volt baba,bementünk egy üzletbe.Ott is egy nyanyesz volt az eladó.Ránézett a gyerekre és közölte jó hangosan:Jajj,Te szegény,milyen sovány vagy,nem kapsz eleget enni?!Naná,hogy egy csomóan voltak a boltban.Inkább nem kommentáltam a dolgot,hanem kimentem.Megjegyzem,Raul sem volt nádszál!Kép
Még azt is birom,mikor a baba kezét puszilgatja,fogdossa valaki!Kép

Andi!
Remélem a rossz kezdet után nagyon szép napod lesz!!!Kép

Melina!
Bilifüle-effektus elmúlt?Kép
Patrikot és Marcit össze lehetne kötni,amit írtál itt is úgy van.KépMég a kifolyó kaki is.Kép

Györesz!
Tényleg nagyon más volt ez a terhesség.Nem voltam elkényeztetve,Ruszlán nem egy kényeztetős fajta,de mellettem állt.
Biztos vagyok benne,hogy társra találsz Te is,olyanra,aki szeretni fogja a kisfiadat is!!Kép
Milyen napotok van?

Mennem kell,Raul itthon punnyad(nem volt kedvem oviba vinni Kép ).

Puszilok mindenkit!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Dia!
Örülök, hogy sok-sok nevetős fejecskét láttam a levélkédben és a kedved is jobb. Kép Ezek szerint elbeszéltünk egymás mellett, de az a lényeg, hogy ma már minden rendben.
Örülök, hogy a mozgásfejlődéses doki is okés. A legfontosabb, hogy Dominak is tetszett a bácsi Kép
Látod, nincs lekésve semmiről Domi, de persze megértem,hogy meg akartad magad nyugtatni.
Látom Dia-Gigi mini tali lesz. Jó Nektek! Érezzétek jól magatokat! Kép
Dominak sok-sok gyógypuszit küldök! Kép

Györesz!
Hol vagy?
Volt kaksi Norbikánál? Ugye nem szenvedett vele szegénykém.
Tegnap normális napunk volt alvás terén, viszont az esti etetés még mindig nem volt az igazi. Régen olyan nyugodtan evett este, szépen el is aludt jó párszor a cicin. Most meg eszik egy darabig, aztán dumál és nem kell neki tovább. Kipróbáltam, hogy letettem az ágyunkra és semmi játék, semmi szórakozás (Apa, anya, tv), kíváncsi voltam meddig bírja. 2-3 perc után elkezdett nyüszögni, na akkor szépen elfogadta a cicit. Még egyszer le kellett tennem, és így sikerült háromnegyed óra alatt megennie az esti papiját (200ml-t). Nem volt egyszerű Kép

Szilvi!
Szorítok Nektek az oltásra! Kívánom, hogy sikerüljön úgy, mint nekünk.

Andi!
Porszívó Kép Viszont jó dolog, hogy eddig nem kellett szívni Nonóka orrocskáját Kép
Köszönjük a Mici Mackót! Kép

Gigi!
Nádpálcát lehet, hogy én is beszerzem, mert igazán még csak most kezdünk Marcival igazán emberek (idegenek) közé menni. Eddig csak a család jött, vagy mentünk hozzájuk. Mire vittem volna magunkkal vásárolni, jött az influenzás időszak. Úgyhogy ha minden jól megy, ma megyünk a Coraba vásárolni. Megnézem magamnak azt a hintát, de medencét biztos veszünk a kis Pöckösnek Kép
Kúp a kutyának Kép Látom magam előtt a szitut Kép

Kata!
Remélem Nektek nem fog ilyen hosszú ideig tartani ez a nemeszek effektus. A mellszívót én már csak úgy hívom, hogy ő a műanyag gyerekem, hisz lassan többet lóg rajtam, mint Marci Kép
Remélem a srácaink valami hasznos dolgot is tanultak egymástól Kép

Anikó!
Merre vagy??????? Ugye minden rendben!!!!! Csak annyira gyere - ha többre nem is tudsz -, hogy nyugtass meg minket, minden oké. Puszi Nektek Kép

Marci egy nagy-nagy zsivány. Ma reggel próbáltam elbarikádozni a tv-t, hogy ne nézze. Hát erre mit csinált? Átfordult hasra, még a kezét is kivette maga alól. Így szépen hason kikukucskált a barikád mögül, elkezdte skubizni a tv-t. Azt hittem megzabálom. Ez a fordulás azért nagy szó, mert jó ideje nem csinálta. Most kétszer is bemutatta tudományát Kép
Másik: a sebességváltóját hátramenetben felejtette a Drágaságom. Mert leteszem az ágya egyik végébe aludni és a másik végéből veszem ki mostanában. Mivel 70X140cm-es az ágya, így egész szép utat tesz meg Kép Csúcs ez a kis csávó Kép

Egyenlőre ennyi. Lassan úgyis ébredezik, addig pedig még próbálok egy kis rendet teremteni a lakás egy-két részében.
Mindenkinek szép napsütéses napot kívánok, de ahogy elnézem nem lesz belőle semmi Kép

Pusz Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Pont az ilyenek miatt érzem furán magam. Dia,Nem vagyok tök hülye tudom mennyi idős a fiad, benne van a táblázatba. Azért kezdtem úgy :,,HA MÉG SZOPTATSZ MOST SEM KÉSŐ ELKEZDENI A FEJÉST"
Pusz!
Vendég

Andi!
Szívtad Nonó orrát tegnap?Jól vagytok?Kép
Melinda!
Domi is úgyan azt csinálja az ágyban.KépLeteszem aludni az egyik irányba,és a másik végében találom meg az ágyban.Kép180 fokos fordulatot tesz.Kép
Ari vagy,hogy figyelsz rám.KépKöszönöm!
Márti!
Tegnap írtam,hogy van fűtésünk.Nos mától nincs.Képjégverem a lakás.Kép
Csanikó!
Nem gondoltam,hogy tök hülye vagy.De neked nincs véletlenül komplexusod??????Mert te minden levél miatt furán érzed magad.Kép

PuszPusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Kata!
A babakocsiban hanyatt fekszik Domi.Kép
Most az ágyban alszik szintén hanyatt már másfél órája.Hurrá!KépPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Gondoltam gyorsan beköszönök. Tegnap este hazaértünk nagyszülőktől, jól sikerült a dolog.
Ma megkapta az 5. hós oltást, nagyon megviselte szegénykémet. Reménykedem, nem lesz nagyon beteg most is tőle.
És jönnek sajnos sorban a fogai, szinte végig meg van dagadva elől lent is és fent is a foga a doktornéni szerint, úgyhogy továbbra sem pihenünk.
Megpróbálok majd visszaolvasni, de lehet, hogy ma nem fog sikerülni még jönnöm.
Ja, és gyorsan megnéztem a képeket a taliról. És irigykedem, annyira rossz, hogy én nem tudtam ott lenni. De majd legközelebb. És minden baba annyira szép és aranyos, és mindenki nagyon szimpi így képről.
Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Végre túl vagyunk az oltáson. Kereken 2 órát vártunk a védőnőnél, azaz az egyik órát inkább sétáltuk, mert nem voltam hajlandó bent lenni 5üvöltő gyerekkel és a gyogyós anyukákkal. 1000 fok meleg volt a váróban, semmi levegő. Mikor beléptünk egy másik kismamával, mondtuk, hogy egy picit öltöztessék fel a lurkókat és szellőztessünk ki, mert ez senkinek nem jó. Erre szó szerint leugatták a hajunkat, hogy ez így nagyon jó. Mindezt egy nagydarab anyuka mondta, akin patakokban folyt a víz. Ez valahogy nem tűnt normálisnak. Így inkább beszóltam a védőnőnek, hogy egy óra múlva visszajövünk, addig járunk egyet.
Szonjus nagyon jól viselte az oltást. Mikor megkapta, akkor sírt egy kicsit, de utána ott bazsajgott a dokinővel.
Tej témára mondták, hogy minél többet tegyem cicire! Dia ezt te is megteheted! Délután egyek egy kis szénhidrátot és igyak sokat, akkor lesz estére. Felírt a doki valamilyen tejpépet is, de ezt csak legvégső esetre ajánlotta. Szeretné ha 6 hónapig csak anyatej lenne. Én se vagyok ellene, csak a cicim is így akarja. Majd meglátjuk.
Most a manó még elég nyugodt, de szerintem du. egy kicsit felmegy majd a láza, ezért már izzítom a kúpot.
Dia!
Mi jövő hétfőn megyünk csípőszűrésre, gyertek ti is akkor! Nekünk nem kellett időpontot kérni, csak menni kell!

Andi!
Tényleg elég trutyis lehet a Nono orra, ha még a porszívó motorja sem bírja! Kép
Szonjánál is kipróbáltam, de nagyon fél tőle! Inkább nem erőltetem!

Gigi!
Múltkor mi is összeakadtunk egy ilyen okos nénikével a boltban. Szonja épp rossz passzban volt és nem volt hajlandó meglenni a kocsijában. Ezért leállítottam a kocsit és kézben vittem be a boltba a gyereket. Ott elkezdett sírni, erre az öreglány kitalálta, hogy biztos nagyon szorítom. Nem akartam mondani neki, hogy neki az agyát szorították el! Kép

Kata!
A liftes sztorin mindíg jót rötyögök. Remélem következőleg már én kapom a puszikat!

Pusza

Barbara
babar

Sziasztok!

Dia!

Nem tegnap nem szívtam Noncsi orrát, de ma reggel igen és képzeld leégett a porszívó, az egyik oldalon Noémi sírt, a másik oldalon füstölt a porszívó.
Vidám kedd reggel volt, mehetek porszívót is venni, nem csak hűtőt.
Jó mi?!
Már nagyon elegem van, tiszta anyagi csőd.
De hát mit lehet tenni.
De jó nektek, holnap taliztok, kellemes időtöltést , mit fogtok csinálni, mentek sétizni egy kicsit?

Barbi!

Elég trutymás volt Nonóka orra, na de ilyet, hogy közben leég a porszívó motorja is. Kínomban már röhögtem.
A gyereket sajnáltam, hogy sír, közben meg magamban anyáztam a porszívóra.
Noémi is fél tőle, de inkább idegesítette ahogy bedugtam neki a nózijába, alig várta, hogy kivegyem. Tényleg nem tartott sokáig. :-)))

Micsoda hülyeség fakanalat a gyerek szájába, a néninek meg a fenekébe kellene és akkor úgy néz ki mint egy igazi boszi, csak nem seprűnyélen.

Nagy az Istenke állatkertje, de hát ez van.

Dia nem vagy semmi :-)))) gondolom tudod.......

Puszi nektek!

ANDI
tandi

Andi!
Tetszett??KépÉn elfogadnám.Kép
Na,tegnap én nyugtattalak,hogy nem lesz semmi baj a porszívóval.Erre bekrepál.Kép
Látom neked is van mindig hova tenni a pénzt.Kép
Hát úgy beszéltük meg Gigivel,hogy hozza a babakocsit és ha jó idő van sétálunk egyet.Kép
Majd gondolunk rátok.Kép

Barbi!
Mi május 5.-én megyünk csípőszűrésre,mert Kecskés dokihoz jelentkeztem be.Nem megyek vissza ahoz a bunkó Éleshez.
Ma beszéltük a mozgás-fejlődés dokival,hogy mekkora tapló az az Éles doki.ő is ismeri mert a Petőbe hozzájuk is jár a gyerekekhez.Kép

Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

BarbiKép

Én nem is értem, hogy hogyan várakoztathatnak meg titeket. Ugyanis van egy rendelet már x ideje, hogy csak időpontra lehet a betegeket hívni. Nálunk úgy néz ki, hogy megyünk 10 40-re és max 5 percet várunk, és hiába van ott elöbb egy anyuka ha későbbre van időpontja, nem mehet be elöbb. Nálunk még az ajtóra is ki van ragasztva ez a rendelet. Nincs hőbörgés, nyüglődés. Mikor megyünk, rögtön megkapjuk a következő időpontot. Szóval tök jó.

Épp sül a hagymás lepényKép

Puszi,Gigi

KépKép
gigi28

Dia!

Már fel voltunk készülve hogy be fog dögleni ez a gépezet, de szerettem, már csak azért is mert apué volt. Szomorú vagyok, hogy minden emlék bedöglik.
Ráadásul az ülőgarnítúra is az övé volt és mindig ha ránézek Őrá gondolok, túl sok az emlék.
De most inkább erről asszem inkább nem írok.

Noncsi végre csucsukál annyira sajnálom, nagyon fáj az inye, még a fogpor sem használ.
Tényleg most már megveszem a homeos bogyit neki.

Na megyek végre leteszem a seggem mert ma még nem sikerült és ráadásul piros betűs nap is lett 36 napra megjött. Szóval nem jön a kis Teller fiúcska, na nem baj, majd legközelebb.

Sok puszika nektek:

ANDI
tandi

Szia Gigi!

Jóétvágyat a hagymás lepényhez.
Remélem fincsi lesz, hú milyen fincsit fogtok
eszikélni.

sok puszika nektek
Olivért továbbra is imádom.

Puszi

ANDI
tandi

Sziasztok

Íme a hinta:
Kép

Finom lett a lepényKép

Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Végre tudok írni! Hát már tiszta beteg voltam, hogy nem tudok jönni! Délelőtt voltunk dokinéninél, lemérettem a kis tököst! 7500 gramm és 69cm. Most 25 dekát hízott 4 hét alatt, ez már sokkal jobb mint multkor, úgylátszik már tényleg nem volt elég neki a tejem!
Délután megint itt voltak tesómék, meg Norbi is teljes embert igényelt, és ez Én voltam! Nagyon nyűgös volt ma, annak ellenére hogy szépen evett állandóan cicizni akart! Na de mostmár alszik, úgyhogy írok Nektek, hátha hiányoztam egy kicsikét!Kép

Melinda!
Ma milyen volt Marci napja? Szopizott rendesen? Mennyit aludt? Norbi azóta nem sztrájkol a cici ellen amióta rendesen eszik! Ez nagyon érdekes, mert amikor rákapott a kajálásra, akkor két napig alig akart szopni, most meg többet szopik mint amikor csak cicizett! Lehet, hogy Marci is így lesz vele!
Norbi tegnap esete még kínlódott egy darabig, de aztán reggel nyomott egy kemény kakait!Kép

Gigi!
Jajjj ezek az idősebb nénikék borzasztóak! Nálunk van a házba egy néni, aki amúgy nagyon aranyos, de mindig azt mondaj a fiamra, hogy milyen kerek fejű, meg hogy milyen kis dundi! Hát lehet, hogy nem jó a szeme!Kép

Sír a fiam!
Mindjárt jövök!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Ismét itt! Cici egy kis ringatás és alszik a fiacskám!Kép

Gigi!
Nagyon szupi a hinta és tündéri benne a kisfiad!Kép
Holnap érezzétek jól magatokat Diával!

Szilvi!
Hogy viseli Gergő az oltást?

Andi!
Meg tudtad oldani Noncsi órszívását? Jobban van? Szegényke nem elég neki a takony még a foga is kínozza! Lehet, hogy a fogzástól taknyos ám!
Szóval ti már a kis Teller fiúcskán dolgoztok?Kép Úgy látszik lemaradtam! Remélem hamar összejön! Lehet, hogy Te leszel az első aki ismét várandós lesz? Hűűűűűű, drukkolok!

Dia!
Nagyon örülök, hogy mára már elszált a szomorúság! Látod, hogy nem kell aggódni! Domi majd tudja, hogy mit mikor csinál! Emlékszel, hogy én is hogy paráztam, hogy Norbi nem akar forogni! Most meg nem győzöm összeszedni!Kép

Kata!
A TE Patrikod nem eszik, aki máskor két óránkén szopizott? Lehet, hogy csömöre lett a sok tejtől!Kép
Na hát ha valaki puszilgatja Norbi kezét, hát attól kész vagyok! És ha szólok, hogy talán azt nem kéne, mert a gyerek is előszeretettel turkál a szájába, akkor meg hülyén néznek rám, hogy ugyan már nem lesz annak a gyereknek semmi baja! Már sokszor úgy vagyok, hogy jobb ha nem látom, ha meg látom, akkor amint tudom letörlöm neki popsitörlővel!
Raul örült, hogy ma kimaradt az ovi?

Anikó!
Remélem holnapra már jobban lesz Krisztike és nem viseli meg még jobban az oltás! Szegény, Ő is mennyit kinlódik a fogakkal! Norbinál most mintha leállt volna! Remlem egy darabig így is marad!

Barbi!
Szonjácska egy kis hős, hogy ilyen jól türte az oltást! Remélem a tejcsid is helyreáll! Mi a neve a tejpépnek amit írt a dokitok?

Gombóc!
Boldog hófordulót Nándinak!

Márti!
Köszi, hogy felhívtál ma, így egy kicsit enyhítetted az elvonási tüneteimet!Kép

Most megyek fürcsizni, aztán még benézek!
Addig is puszi mindenkinek!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Gigi!
A mi hintánk is hasonló.A szine megegyezik.Kép
Szereted az édes-savanyú Kínait?Mert holnap azt főzök.Ha nem szereted akkor hideg kaját kapsz.Kép
Sütöttem csokis-pisztáciás muffint.
Nénike:Engem ma egy házban lakó néni állított meg,hogy megnézhesse Domit.Ránézett és ezt mondta:Jaj de édes,szép kislány.KépErről ennyit.Kép
Mi úgy megyünk a dokinénihez,hogy letelefonálok a védőnőnek,hogy megyünk és kiveszi a kartonunkat.Mire oda érünk legrosszabb esetben 10 percet kell várni.A védőnő pedig házhoz jön.

Györesz!
Domi ma azt csinálta mindig szopi közben,hogy az első cicit csak félig szívta ki.Az Istennek nem kellett neki tovább.De éhes volt mert áttetem a másikra és azt csurig kiszívta majd elaludt.De,hogy ez miért volt????
Mi csütörtökön megyünk szurira,kiváncsi leszek mennyi kiló Domi.De olyan 6750g lehet.Kép67cm.

Lányok most elköszönök,mert reggel 5-kor kelek mert fél 7-re megyek vérvételre!KépPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Hát én benéztem még utoljára, de látom csak Dia írt!
Dia!
Nekem régen sokszor volt, hogy az egyik cicimet jobban szerette Norbi és akkor vagy nem is kellett neki a nemszertemcici, vagy pont ezt csinálta mint Domi! Hogy ez miért van, hát azt én meg nem tudom mondani! Furcsa egy szerkezetek ezek a kisemberkék!Kép

Megyek én is tentikézni, mert leesik a fejem! Ja és még tornáztam is egy kicsit, mert igenis van rajtam sok-sok felesleg!Kép

JÓ ÉJT!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Dia!
Látom mindkettőnknek ágyban forgolódó-mászó, mindent összekakiló kissráca van! Kép Hangsúlyozottan kissrácunk! Nem tudom, hová tette a nénike szemét, hisz Domiról süt, hogy kisfiú.
Én el sem tudom képzelni, hogy Marci hanyatt aludjon, hisz elejétől fogva hason alszik. Biztos nagyon fáradtka volt Domi, nem? Vagy mi történt vele?
Jókor kapcsolják le a fűtést, amikor jön a lehülés. Az oké, hogy április 15-ig van a fűtési szezon, de hát akkor is... Mennyire van hűvös?
Vérvétel Kép De utána legalább egy jót szórakoztok négyesben Gigiékkel. Érezzétek jól magatokat! KépJa és még szép, hogy figyelek Rád! Olyan édi vagy. Kép

Anikó!
Remélem Krisztike jól viselte az oltás utóhatásait! Szegénykémnek még a foga is Kép Sok-sok puszót küldök neki a szurik a helyére és a pofikájára. Kép Elküldtem Marcika fogmanóját, hogy csalogassa ki azokat a fránya lusta fogacskákat végre! Kép

Barbi!
Nem semmi ez a 2 órás várakozás Kép Nekünk is leírják egy cetlire, hogy mikorra kell menni. Ha nem is percre pontosan hívnak be, de max. félórát kell várakoznunk.
Drukkolok Nektek, hogy Szonja jól viselje a szurit. Sok-sok puszi a lábikóira!
Szorítok tejcsi ügyben is. Kép
Eleinte én is úgy gondoltam, hogy 6 hónapos koráig nem adok Marcinak semmi más kajcsit, aztán később meggondoltam magam. Holnap almalevezünk! Kép

Andi!
Jobbulást Nektek! Te hogy vagy? Anikóék után hozzátok megy a fogmanó a fogacskák ügyében. Oké? Kép
Már most dolgoztok a kukacos babón? Ez igen! Minden elismerésem! Drukk, hogy összejöjjön! Kép

Gigi!
Nagyon klassz a hinta! Oli nagyon édes benne! Kép Én persze elfelejtettem megnézni a Cora-ban. Kép Ennyit rólam. Viszont vettünk felfújható kis medencét! Nekem nagyon tetszik! Remélem Marcinak is fog! Kép
Jó bulizást Diáékkal holnapra!

Györesz!
Hát a mai napunk is elég felemásra sikeredett. Megint mormotát játszott: fél 8-tól fél 10-ig volt fenn, utána 3 óra alvás. Fél 1-től 2-ig fenn, utána 4-ig alvás. 5-kor viszont elmentünk a Coraba vásárolni, így ott épp, hogy bóbiskolni tudott, de legalább nem volt nyűgös, mert jól kialudta magát itthon Kép Evés viszont kész katasztrófa. Reggel és délben még egész jó volt, aztán kész vége kapút. Négyóra nemevés után "behabzsolt" kerek 60 ml-t!!! Ezek után pedig riheg-röhög, fülig ér a szája és úgy néz ki, mint aki legalább 260-at evett. Egyszerűen nem értem! Holnap kipróbálom, hogy mennyi időt bír ki kaja nélkül, azaz nem én fogom 3-4 óra után automatikusan rárakni a cicire. Kíváncsi vagyok.
Remélem nálunk is bejön, hogy hozzátápival visszatér a szopizhatnékja. Kép Nagyon jó, hogy Norbika ilyen szépen és sűrűn szopizik. Ő legalább tudja, hogy mi a jó Kép
Persze, hogy leálltatok a fogacskákkal, hisz Marcinak se jön Kép Sőt egy darabig nem is fog, hisz kölcsönadtuk egy időre a fogmanónkat Kép

Szilvi!
Gergőnek is drukkolok, hogy ne érezzen semmit a szuriból! Pusz-pusz a lábikójára! Kép

Márti!
Merre vagy? Nem emlékszem, hogy írtad volna, hogy miért nem jösz. Remélem jól vagytok.

Gombóc!
Gratula a 6hónapos Nándikához! Kép

Marci ma nagyon belejött a forgásba. Amint letettem az ágyra, rögtön hasra vágta magát. A nemevése mellett legalább ez tartotta bennem a lelket. Kép
Sajna két napja nagyon szép foglenyomatokat hagy Marci a cicimen. Kép Ma is többször úgy megharapott, hogy percekig figyeltem a nyomát magamon Kép Együtt szorítottuk a fogainkat: miután ő harapott, én is összeszorítottam, hogy ne sikítsak és ne ijjesszem el a cicitől, ha végre nagy nehezen rákapott. Egészen hősnek éreztem magam, hogy csendben tűrtem vámpírkám kínzásait. Kép

Remélem minden szurin átesett babónak küldtem puszit és minden fogzás előtt álló babónak elküldtük a manócskát. Ha nem, tessék reklamálni Kép

Na most már megyek, mielőtt ráborulok a klavira.
Pusz Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Jó reggelt hétalvók!!

Már megint én nyitok.Kép

MelindaKép
Te kis hős. Volt, hogy nekem is úgy fájt a szoptatás, hogy csorgott a könnyem a picire. A legjobb az volt, amikor a szájában a mellemel nézegetett körül.Kép Tudom, hogy csúnya vagyok - meg egy anti anyaKép - de mióta tápszert eszik sokkal jobb. Neki is, meg nekem is.

Tegnap volt itt a védőnő és mondta, hogy amikor nagyon beindúl a fogzás, akkor még a feneke is sokkal jobban kipirosodik, mert annyi nyálat nyel. Hogy mik vannak????

Andi
Hát nem semmi, hogy már vállalnál egy újabb picit. Minden elismerésem.

GyöreszKép
Te még este tornázgatsz??? Csak ámulok-bámulok. Én este ültem a tv elött és zabáltam.Kép Na ennyit a mozgásról. Kaptam anyósomtól egy Rubint Réka kazettát- baba mama torna - de mivel annnnnnnyira szeretek mozogni és még annnnnál jobban szeretem Rékát is, szívesen neked adom a kazettát.Kép

Na most megyek, csinálok valami levest. Aztán megyek a Diához. Viszek fényképezőt, hogy irigykedjetek Kép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Egy info elQször is: Az Anyák Lapjában kuponok vannak a Megatoysba és van olyan állványos hinta ami most a kuponnal csak 4990 forint. Nekem van is egy kuponom ha érdekel valakit. Április 30-ig van az akció.
Mi tegnap voltunk és megvettük a babakocsit így kuponnal. Tök jó meg szép és úgy örültem neki mint majom a farkának.

Más: GergQ ott a helyszinen nagyon rosszul viselte az oltást. Még vagy 1/4 óráig üvöltött utánna. Hazajöttünk megetettem aztán biztonság kedvéért adtam neki egy kúpot. este 8-ig csak egyszer kelt fel 5 után amikor evett. Estére már kúp se kellett. Viszont kétszer is felsírt éjszaka. Úgyhogy mondhatom hogy azért egész jól viselte. Este már vigyorgott is egy kicsit.
Méricskélésnek is nagyon örültem Kis drágám 6630 gramm és 60,5 centi. Megint 560 grammot hízott 2 és 1/2 hét alatt.

Most megyek.
Sok puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!

Mi is fenn vagyunk 7 óta Kép És már negyed órája újra alszik Marci Kép Épp csak benéztem, hogy Gigi fenn van-e már? Kép És megnyugodtam!!!

Gigi!
Hidd el, néha én is elgondolkodom, nem lenne-e jobb, ha nem kéne szenvednünk a szopival. Nekem biztos nem tesz jót néha (nem csak ciciügyileg, hanem lelkileg sem), ezáltal Marci megsínyli a dolgot, mert érzi rajtam a feszültséget. De most rendesen van tejem, elapasztani még nem akarnám, így még szenvedek egy darabig...
Ja, és szombaton nem tűntél úgy, mintha anti anya lennél. Jó volt Rátok nézni!!! Kép Ne gondolj magadra azért negatívan, mert nem tejcsit kap Oli!
Várjuk a képeket!

Szilvi!
Örülök, hogy Gergő jól viselte a szurit. Stramm kis legény! Kép Nagyon szépen gyarapodik, nem semmi. Jó kis mennyiségeket szopizhat, ha "csak" 4 óránként kajcsizik. Ügyik vagytok! Kép
Köszi az infot hintaügyben! Férjemmet ráizzítom a dologra! Úgyis ott dolgozik a Soroksárin a Megatoyshoz közel, remélem még fog kapni olyan hintát. Ennyiért nem is gondolkodom, hogy vegyünk egyet.
Klassz, hogy sikerült babakocsit venni. Kép

Megyek valami fogyókúrásat (?) reggelizni! Kép
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SzilviKép

Köszi, hogy felizgattál itt a hinta ügyben. Én meg boldog voltam, hogy 9 ezer nem is sokKépKép
Gergő egy hősKép

Puszi

Most épp vasalni indulok. Nem akar valaki segíteni?

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Szerencsére békésen telt a tegnap! 5 körül felkelt és akkor már éreztem, hogy melegedik, ezért adtam egy fél kúpot neki. Egy 10 perc múlva nagyon elkezdett sírni, de lassan kezdett hatni a kúp így utána megnyugodott. 9-kor letettem és 7-kor kelt. Szóval minden rendesen működött.
Nálunk is elvileg időre vannak rendelve a kismamák, csak vannak anyukák, akik ezt figyelmen kívül hagyják. Tegnap pl. egy ikres anyuka volt ilyen és egy 3 gyerekes család. Persze a dokinő sűrű elnézéseket kért és igérte, hogy mostantól nagyon figyelnek az időpontokra, mert ez nekik is nagyon kellemetlen. Megbeszéltük, hogy ha legközelebb megyünk előtte telefonáljunk oda és akkor megmondja, hogy mi menjünk vagy esetleg ő jön ki.

Gigi!
Nagyon helyes Oli ebben a hintában!
Egyáltalán nem vagy anti anya. Nekem van egy ismerősöm, akinek 3. hónap körül kezdett fogyni a teje. Erre ő gyorsan átszoktatta a gyereket a tápszerre. Mikor megkérdeztem miért, azt mondta, hogy annyira zavarta, hogy szex közben is viselnie kell a melltartót, mert különben csöpög a teje. Na ez a gáz!
Szó se róla én is mindíg melltartóban vagyok! Kép Igazán szexi látvány!

Andi!
Ti már dolgoztok a kistesón? Nekem az Edit azt mondta, hogy egy évig még csak ne is gondoljak rá, mert a császár után sokkal lassabban regenerálódik a szervezet! Vigyázz ezzel!

Dia, Gigi jó talizást!

Melinda köszi a gyógypuszit, szerintem az is segíthetett!

Györesz!
SINLAC pépet írt fel a doki. Még nem váltottam ki, így nem tudom milyen. Azt mondta a doki, hogy általában szeretik a babák. Majd meglátjuk!

Szilvi!
Szerencsés vagy, nálunk Szonjus alig aludt valamit délután, ezért estére olyan volt, mint akit agyonvertek!

Pusza mindenkinek!

Barbara

Én épp teregetni indulok és utána jön a jó kis vasalás. Mennyire utálok vasalni. Annak sosincs vége! Kép
babar

Sziasztok Lányok!

Túléltük a szurit, kapott egy agyhártya ellenit, két kötelezőt, kis anyatejcsibe szabin cseppet, egy egész Germicid kúpot, és utána kajcsi és most szunya.
Kis üvöltés, aztán vigyorgás, aztán szép álmokat.
Hát ez volt ma reggel.
Apa megy porszívót venni, mert szívnom kell kislány orrocskáját, de nincs gáz vele, dokibácsi megdicsért minket.
Imádom ezt a huncutkát.

Lányok, gyerekkérdés, azt arra értettem, hogy ha összejön akkor megszülöm természetesen és reméljük, hogy fiú lesz, de még azért várunk ezzel, ugyanis ez csak véletlen lett volna.
Még nem próbálkozunk, bár nagyon bevállalnám, de azért még ráér, meg hát még tanulni is megyek októberben.

Na megyek ránézek picurra.

Sok puszi, ma nem biztos hogy jövök, jók legyetek, ma gyermekkel szerelmeskedek, vígasztalom egy picit.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Beugrottam egy pár sor erejéig. Látom nincs ma olyan nagy forgalom, mint tegnap. Kép Nem baj, úgyis fürdőszoba takarításba kellene fognom. Kép

Dia,Gigi!
Remélem a környéketeken jobb idő van, mint nálunk Érden. Itt fúj a szél és rendületlenül esik az eső. Gondolok ám Rátok! Csuklotok ezerrel, ugye? Kép

Kata!
Istenke éltesse az 5 hónapos Patrikot! Kép
Hogy álltok ma az evéssel?
Tegnap este nem jöttél, gondolom jól megszeretgettétek egymást Ruszlánnal Kép

Barbi!
Örülök, hogy ilyen jól viselte Szonja a szurit. Kép
Hú, én nem tudnék melltartóban aludni. Bár néha úgy kelek (mint most az elmúlt 3 napban), hogy a pizsifelsőm tocsog a tejben. Kép
Én kiollóztam az internetről egy-két tejszaporító ötletet. Ha érdekel felrakom, de nem akarlak vele traktálni, ha nem érdekel, akkor inkább küldj el a sunyiba Kép

Andi!
Remélem Ti is könnyen átvészelitek a szurkákat. Mennek a puszók!

Ha valakit érdekel a Szilvi által írt Megatoys-kuponos hinta, hát most jelenleg nincs. Vagy péntekre vagy jövő hétre hoznak. Remélem is, mert már beleéltem magam.
Marci ma reggel új tudományát mutatta be! Tud hang és szag nélkül kakilni. Szopi közben láttam, hogy erőlködik és még sajnáltam is, hogy semmi eredménye, hisz tegnap sem volt termés Kép Erre, amikor pár perccel később pelust akarok cserélni, hát a fél háta kakis volt, jól bele is tenyereltem a dologba. Kép Szerencsére csak a kombidresszét kellett cserélni Kép Minden rosszban van valami jó Kép Ja és az sem utolsó kérdés, hogy végre kakilt Kép

Megyek takarítani!
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Norbi ma iszonyú nyűgös! Semmit nem akar enni, csak szopizna folyton, de hát nekem meg nincs annyi tejcsim! Nem tudom mi van vele, tegnap még olyan szépen evett! Lehet, hogy ezt az időt érzi meg és azért olyan nyűgös?

Melinda!
Marcinak nagyon jó alvókája van, irigyellek, mert Norbi nappali alvása katasztrófa! Most épp nagy nehezen sikerült elaltatnom, ma harmadszorra, de mindig csak fél órákat alszik!
Norbinál is volt szagtalan kaka! Mostmár viszon elég büni, most hogy már husikát is eszik!

Gigi!
Muszáj tornáznom, mert hát elég hiú vagyok, meg hát Nekem még egyszer találnom kell valakit, mert elég ramaty egyedül!Kép Köszi nem kell Rubint Réka, már a férjét is unom egy kicsit, úgyhogy mostmár egyedül tornázok!Kép
Most biztos nagyon jó Nektek Diával! Nekem a barátnőm lemondta a holnapi kiruccanást, mert lebetegedett a lánya, pedig már úgy vártam!

Szilvi!
Babakocsi hurrá!Kép
Örülök, hogy Gergő jól viselte az oltást, erős kislegény! Nagyon szépen gyarapodik, jó kis súlya van már!

Barbi!
Pont ezért kérdeztem a tejpépet, mert gondoltam hátha Ti is Sinlac pépet kaptatok! Norbi is azt eszi és nagyon szereti (kivéve ma, mert ma semmit nem szeret), főleg ha teszek bele egy kis gyümölcsöt!

Andi!
Nonóka is nagyon bátor, hogy ilyen jól viselte az olltást! Remélem most nem fog úgy belázasodni, mint a multkor!
Gyerek téma: pont ma éjjel álmodtam azt, hogy megint terhes vagyok és persze megint Norbi apukájától, úgyhogy totál kiborultam, hogy majd megint mit fog szólni, majd biztos el kell vetetnem, pedig én nagyon meg akartam tartani. Aztán a másik kép, hogy fekszem a műtőbe és veszik el a babát. Nagyon rossz volt, annyira ki voltam álmomba!

Márti!
Ide is írok Neked! Puszika a hős Giginek! Remélem jól viseli az oltást és hamar elfelejti!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Bocs, hogy bepofátlankodom, két másik topikba szoktam írni, csak beleolvastam és szeretnék kérdezni vmit:

Szilvi
Írnál bővebben a kuponos babakocsiról? köszike előre isKépMi a kuponos autósülést és az elefántot vettük meg, azok klasszak. De most ez a hinta és babakocsi is felcsigázott. Bár látom hinta épp nincsKép

MelindaKép
Én is Érden lakom, van egy két és féléves Gergőm és egy hathós Gellértem. Ti merre laktok?

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Épp most sírtam egy kiadósat! Egyszerűen kikészít a fiam! Nem hajlandó enni. Egyik cicit úgy ahogy megeszi. Szenvedek vele egy órácskát aztán ha pedig épp fejem magam, elkezd nyüszögni, akkor megkínálom a másik cicivel, de nem kell neki. Üvegből pedig változatlanul eszik 10-20 milcsit egyszerre. Annyira kivagyok. Nem tudom, hol rontottam már megint el. Na ezt a pár sort csak a lelkem épségéért írtam ki magamból, nem akarok megint siralomláda lenni.

Györesz!
Látom Norbika is megkergült egy kicsit. Kép Biztos az idő miatt is van, hogy babókák még enni sem akarnak. De Norbika legalább szopizni akar. Kép Sír is, hogy kevés Neki a tejcsid, vagy csak Te gondolod?
Bizony Marci ma is alszik rendesen: délelőtt megint lenyomta a 3 órás szunyát, du. pedig kb. 2 órásat. Ezek után a hosszú alvások után azt gondolnám, hogy olyat fog szopizni, hogy behorpad a homlokom. De nem! Kép
Az álmod nagyon szörnyen hangzik. Még álmodni is szörnyű olyanról, hogy elveszik a babádat. Kép

Márti!
Nektek is puszit küldök, hogy a szurit jól viseljétek. Kép

Judy!
Én is szoktalak Titeket olvasni az őszieknél és régen még benéztem az érdi topicba is. Amikor még terhesen gyerekorvost keresgéltem, még Te is segítettél nekem. Kép Biztos nem emlékszel.
Tündéri mindkét fiad, a kis és a nagy Gé is. Kép (Ugye, hogy olvaslak!)
Mi a Botond utcában lakunk, ami a Tárnokitól van lefelé a város fele. Na ezt jól leírtam. Lehet, hogy be tudod tájolni. Én nem nagyon ismerem Érdet és őszintén megvallva nem is nagyon szeretem. Ti merre laktok? Mióta laktok itt?
Majd jelzek, ha lesz hinta, mert párom kapott egy közvetlen számot hozzájuk, ahol lehet érdeklődni utána. Kép

Megyek is, mert hazajött férjecském. Egy kicsit megvígasztaltatom magam vele. Kép

Pusz Mindenkinek, Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Annyira együttérzek veled, hiszen régen rengetegszer átestem ilyenen és én is sokat sírtam! Remélem Marci nagyon hamar visszaáll a régi kerékvágásba! Azért ha ilyen sokat alszik, akkor nem lehet nagy gond! Lehet, hogy most egyszerűen nem akar enni, elég neki az a pár korty, aztán majd bepótolja!
Norbi egész nap sirdogált, ha elaludt nagy nehezen akkor sirva kelt és egész hosszan sírt, pedig soha nem szokott. Aztán szopi után nem sokkal megint sírdogált, úgyhogy nem igazán tudtam már követni, hogy mikor éhes, vagy csak nyűgös. Egy csomószór próbáltam adni neki hamit, de nem kellett, olyankor mindig kikövetelte a cicit, de mindig csak egyet szívott ki. Szóval tiszta zizi volt. Végül most 5-kor evett végre tejpépet meg ivott sok teácskát. Most fürcsi aztán szopi!
Ma még jövök!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Aranyos vagy! Kép Én mindig Rád gondolok, amikor így kivagyok, hogy Te is hogy megszenvedtél Norbikával és Ti is túléltétek! Kép Mi is át fogjuk vészelni, csak amikor benne van az ember a sűrűjében elég nehéz. Kép
Örülök, hogy Norbika a nap végére azért evett valamicskét. Úgy tényleg nehéz megállapítani, hogy mi a helyzet vele, ha többet nyügizik. Annyira bonyolult szerkezetek ezek a babók Kép
Már akartam előbb is írni, hogy én nem tudom, hogy bírnám, ha annyit lenne fenn Marci, mint Norbika. Tényleg nagyon keveset alszik innen nézve, de ez neki biztos elég.

Mi 8-kor fürcsizünk, most apukája szórakoztatja, bár már hallom, hogy rajta van az esti nyügis időszaka. Mármint Marcin és nem Gáboron Kép
Fürcsi és szopi után én is jövök még!

Többiek!
Hol vagytok?! A legifjabb topiclakó a legaktívabb???? Kép

Na pusz mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Még mindíg változatlanok az éjszakák úgyhogy nem igazán van erőm irogatni.De legalább annak örülök,hogy szépen eszik Lilike.A legújabb favorit a salátafőzelék,nagyon ízlik neki.Persze szigorúan csak házi termesztésű bio salátából,mert amit a piacon kapni azt nem merném neki odaadni.

Györesz!

Köszi a banán tea tippet úgytűnik beválik,vagy ezt már írtam neked?Már azt sem tudom hol áll a fejem.

Dia!

Örülök,hogy megint jó kedved van.Domi igazán jókedvü kiegyensúlyozott gyereknek látszik,nem hiszem,hogy rosszul csinálnád a dolgokat,az meglátszana a babádon.Hidd el nagyon jó anyukája vagy és neki Te vagy a leg fontosabb.

Andi!

Remélem már gyógyulgattok,jobbulást.A következő talira szivessen elmennék de ha megint Pest környékén lessz az nekem gázos,mert elég messze van.De majd még megbeszéljük.

Gigi!

Oli nagyon cuki a hintában.A talis képeket néztem és Te is nagyon jól nézel ki,a hajad meg egyenesen gyönyörű.Nagyon irígy vagyok mert valamikor nekem is ilyen hosszú hajam volt,csak egy gerinckezeléskor kihullott és azóta rövid.Örülök,hogy jobban vagy és megint tudsz irogatni.A nyanyának meg a torkán dugnám le a fakanalat.

Kata!

Szuper a sztori Barbival,még mindíg rötyögök ha rágondolok.Remélem nálatok már jobbak az éjszakák.

Lányok,képzeljétek a legnagyobb nyűglődés közepén ma hajnalban apa megkérdezte tőlem,hogy mikor szeretném a harmadik babát,mert Ő mindenképpen szertne még egy fiút.Azt hittem kiesek az ágyból.Szerintetek nóóóórmális?Akkor hajnalban annak tudtam be a dolgot,hogy biztosan álmodik.Erre ebéd után megint megkérdezte.Én határozottan kijelentettem,hogy nem szeretnék több gyereket,erre Ő,hogy erre még később visszatérünk.Most gyorsan csináltam neki trüffelt mert az a kedvence,hátha el tudom vonni a figyelmét.Teljesen le vagyok merevedve.Szóval zajlik nálunk az élet.

Most mennem kell,akinek nem írtam bocsi.
Mindenkit puszilok,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Du.2-től próbálom elküldeni a levelemet,és most sikerült.KépMár sík ideg vagyok.Szegény Andit zargatom emilben,hogy nincs-e valami ötlete.Már nagyon uncsi,hogy állandóan szarakszik ez a babanet.Kép
Na most kipuffogtam magam.
Már teljesen kétségbe estem,hogy nem tudok ide írni nektek.Függőség???KépKép

Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Melinda!
Úgy látszik csak mi maradtunk, meg Saxi is csatlakozott!
Norbi tényleg nagyon keveset alszik és nagyon igényli a társaságomat egész nap, úgyhogy estére totál lefáradok, alig várom, hogy anyu hazaérjen és egy kicsit lekösse az unokáját! Persze azért már meg is szoktam, hogy ilyen fitt a fiam, sőt amikor egy óránál tovább alszik, már tökre várom, hogy felkeljen, hogy végre megdögönyözhessem!

Saxi!
Csak azt írtad, hogy majd kipróbálod a tea-banánt, de azt még nem hogy be is vált! Ennek igazán örülök, végre tudtam mondani egy okosat!
Hát apuci nagyon elemébe van és ahogy írod nagyon úgy tűnik, hogy rajta lesz a dolgon, nem lesz egy könnyű elterelni a figyelmét! Lehet, hogy egy pár hónap múlva már Te is máshogy látod és akkor hajrá a gyerek projekt!Kép

Lányok!
Írjatok!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Na,megjöttem én is egy pár kép erejéig.Kép
Most nem írok többet mert hulla vagyok a hajnali keléstől.Aztán kell az energiát gyűjtenem,mert holnap szuri.KépA tali jól sikerült,vagyis én jól éreztem magam.KépRemélem Gigi is,de majd biztos beszámol ő is.Mindenkinek sok puszi!KépDia
Kép
Kép
Kép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok
MelindaKép
hű, de égő, tényleg nem emlékeztem RádKépAkkor gratula MarcihozKépSikerült jó gyerekorvost találni?
Köszi a fiúk nevébenKép
Mi 3 éve lakunk itt, a madár nevű utcákat ismered? mert mi ott lakunk. A házunkat és a kertet szeretem, meg az utcát is, de a várost én semKép
Hinta: köszi az infót. Igazából van a kertben, de jó lenne benti isKépKép a kintibe még nem tud beleülni úgysem. Drukk, hogy visszatérjen Marci étvágyaKép

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Csemeték alszanak,apa csak későn jön,,úgyhogy van egy kis időm írogatni.

Györesz!

Nekem is úgy tűnik,hogy nem lessz egy könnyű menet apával,de valahogy meg kell győznöm,hogy még nem aktuális a dolog.Jobbanmondva részemről kizárt.Örülök,hogy ezt a terhességet épségben átvészeltük.Végig egy frászban voltam,hogy mikor durran be a gerincem.Szóval őszinte,leszek nagyon félek.És az igazság az,hogy már 32-éves vagyok,még éppen beleférek a kritikus korba.
Mindenesetre ha hazajön beetetem trüffellel,hátha elmegy a kedve az összebújástól.Kép
Mi történt Norbival miért ilyen nyugtalan?Nem a foga kínozza?Habár van fölöttünk egy hidegfront lehet,hogy az bántja a babákat.Éjszaka eszik még?
Liliána két napja csinálja azt,hogy éjjel enni kér.Két és fél hónapos korától nem csinált ilyet.Most mi lessz visszaállunk a régi rendszerbe?Csak úgy nyugszik meg ha megetetem.Ja és nem fogadja el a cicit,most az a módi,hogy kifejem és megkapja üvegből.Persze már nem elég neki a tejem úgyhogy kap tápszert is.

Melinda!

Nagyon sajnállak,hogy Ti is így nyűglődtök.Nem lehet könnyű.Nálunk az evéssel nincs igazán gond,annyi hogy fejnem kell mert nem kell neki a cici.De üvegből szépen elfogadja,és kanállal is falja a főzeléket és a pépeket.Nekünk mostanában az éjszakák húzósak.Nagyon nyugtalan,csak dobálja magát a kiságyban és kb.-negyed óránként felsír.Egy rémálom.Nem próbáltál még tanácsot kérni a dokitól vagy a védőnőtöl?Hátha tudnak valami okosat mondani.Remélem hamarosan rendeződnek a gondjaitok.

Dia!

Nagyon cukik a fiúk,ez a hinta tényleg jól néz ki.Domi biztos szeret benne csücsülni.Nekünk még a Bogitól van ilyen kampóra akasztható,dudálós hintánk,Lilike azt fogja örökölni.Bogi imádta,remélem neki is fog tetszeni.Nem is mondtad,hogy lányod van.KépA nénikének mond meg,hogy látogassa meg a szemészetet.Kép

Most megyek tusolni,ha tudok még benézek.
Mindenkit puszilok,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Gigi, Dia!
A gyerkőcök változatlanul tündériek! Látom ez a hinta nagyon bevált! Szívesen vennék én is, de már így is alig férünk el, már nem tudom mit hova rakjak (etetőszék, járóka).

Saxi!
Megértelek ha félsz egy újabb terhességtől, nem lehet így sem könnyű gerincproblémával, hát még terhesen, de azért a korod az nem lehet indok, még simán beleférne!
Norbinál én is fontra gyanakszom, bár este rá kellett jönnöm, hogy ismét kínozza a foga, hát majd meglátjuk!
Norbi még mindig kel éjjel egyszer, de van hogy kétszer is és szopizik! 3-4 hónapos volt amikor huzamosan átaludta az éjszakát, hát azóta sem, de már nagyon megszoktam, ezen nem is idegesítem magam! Azért az még mindi jobb, hogy Norbi fel kel szopizni, mint Neked, hogy még fejned is kell éjjel, na azért azt nem bírnám!

Azt hiszem megyek én is csicsikálni, mert ma nem nagyon akaródzik írni a lányoknak!

Puszi mindnekinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Esti etetésünk megint katasztrófa volt. Alig evett. Kép Megint annyira sza.ul érzem magam.
Ugye tegnap írtam, hogy ma elkezdem vele megkóstoltatni az almalevet. Hát annyira el voltam foglalva a szopival-fejéssel-üveggel, hogy el is felejtettem és 6 körül jutott eszembe. Holnap mindenképp elkezdem, hátha a savas alma meghozza az étvágyát.

Saxi!
Látom Te is szenvedsz Lilikével. Sajnálom. Neked mióta nem fogadja el a cicidet? Tudod valamihez kötni? Már arra is gondoltam, hogy zavarja, hogy egyszer cicit, egyszer üveget kap. Lehet, hogy nekem is ahhoz kell folyamodnom, hogy kifejem a tejet és üvegből adom oda. De az a baj, hogy már nem érzek magamban annyi erőt, hogy állandóan fejjem magam. Annyira tanácstalan vagyok (sajna mint mindig az elmúlt 2 hónapban).
Nálatok legalább jó, hogy eszik a leányzó. Kép Ja és még az a leginkább elkeserítő, hogy még tejem is van és még így sem kell a cici. Kép
Dokinénit ezzel nem zargatom, majd akkor ha elkezd fogyni, vagy sokáig nem hízik. Védőnénink új van, még nem is láttam. Épp a múlt héten nyomoztam ki, hogy kicsoda, hogy lehet elérni. Lehetséges, hogy egy-két nap és hívom.

Dia, Gigi!
Jók lettek a képek! Domi milyen szépen ül a hintában Kép Olika meg ahogy vigyorog, meg kell zabálni Kép Jól kifárasztottak Benneteket, gondolom.
Holnap tessék ám jönni.
Dominak szurkolok, hogy észre se vegye a dokibácsit, amikor megszúrkálja a lábijait. Már most küldök rájuk puszikat. Kép

Judy!
Miért lenne égő, hogy nem emlékszel rám, hisz csak egyszer kérdezősködtem. Végül a Makay Erikát választottam (akiről kérdeztem is Kép ), SZTK-ban rendel. Eddig meg vagyok vele elégedve. Remélem nem lesz rá sokszor szükségünk Kép
Érd Kép A város (szerintem) úgy randa, ahogy van. Sajna én még a közvetlen környezetünket sem szeretem. Szomszédok többségét inkább nem minősíteném Kép Párom kb. 15 éve él itt, én viszont csak 3 éve. Valszeg mi 1-2 éven belül elköltözünk anyukámék közelébe (Vác felé).
A madárneves utcák Tárnok felé vannak, ugye? Talán a Vadlúd utcát tudom, hogy merre van... Hát nem éppen a szomszédban laktok. Kép
Köszönöm a drukkot Marci kajcsi ügyben.

Györesz!
Tornáztál? Épp fürdés közben gondoltam Rád, hogy Te most lehet, hogy nyomod ezerrel. A szívem is belesajdúlt, hogy most nekem is neki kéne állnom. Na ezután a cirkusz után, amit "kajcsizás" (ha egyáltalán annak lehet nevezni Kép ) alatt levágott, meghalni lenne kedvem igazán Kép
Pedig nekem is tényleg a tornához kéne folyamodnom, mert enni nem eszek sokat már, édességet száműztem itthonról, így az utolsó lépés a torna marad.

Na most már tényleg megyek. Még a párommal is összekaptam, de nincs kedvem kibékülni sem. Nem vagyok hülye?!
Szép álmokat: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Hahó!

Megint itt,olyan tiszta vagyok,hogy szinte világos lett a szobában.:-O

Ha nem bánjátok teszek fel pár képet.Aki unja szoljon!Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Mára ennyi,ha tudok holnap jövök,puszi Saxi.
saxi

Sziasztok!

Bocsi azoktól akiket felizzítottam a hintára aztán nincs is. Remélem azért kaptok. Nekünk úgy volt a babakocsival, hogy a barátnQm vett és mondta, hogy siessünk mert már csak egy fajta van a kettőből. Erre mi mentünk és volt mind a kettQ fajta. Mondjuk a macisból az utolsót hoztuk el. Úgyhogy szerintem lesz még esély, hogy lesz a hintából.

Gigi!
Bocsi ha nagyon felizgattalak. Bárcsak tudtam volna már akkor mielött Te vetted.

Judy!
A babakocsi: ABC Design, esernyőre csukható, kupolás tetQ amit le is lehet venni, 5 pontos biztonsági öv, 5 fokozatban dönthető háttámla meg van egy kis kosárka alul. Szerintem nagyon jó. Kényelmesen lehet tolni. Én belehajtogattam egy régi pólyát és így már simán tudom használni Gergőnek. Kell is mert a másik kocsimnak a kereke tönkrement.

Saxi!
Nagyon aranyosak a gyerkőcök.

Melinda!
Ne legyél elkeseredve. Lehet hogy a front miatt nem akar enni Marci.

Kata!
Megkésve bár de törve nem boldog hófordulót Patriknak!!!KépKépKép:

Györesz!
Most nekem is rosszabbul alszik GergQ. Napok óta többször is fent van éjszaka és korábban is kel.

Sok-sok puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Nekem már megint újra kellett regisztrálnom.
sys

Sziasztok!

Este írtam egy csomót, erre eltünt.
Most elküldöm ezt és meglátjuk.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Megtöröm a csendet. Ez a sz@r már megint vacakolt. Kész röhej, amit csinál. Kép

Hogy viselik a babók a szurik utóhatásait? Remélem jól!
Fogacskák? Remélem már azok is kibújtak. Kép

Marci ma megint hang nélkül kakilt, de szaga volt, így észrevettem. Nagyon csalafinta mostanság Kép
Kajcsi változatlan, bár most a régi AVENT-es cumit kipróbálva evett egy nagyobb (110ml!) mennyiséget Kép
Kipróbáltuk az almát. Nem almalé lett, hanem inkább pép. Tündéri pofit vágott, amikor az első apró falatkával megkínáltam Kép Nézett rám: "Anya, mi ez a valami, amivel ki akarod szúrni a szemem?"
Aztán 2-3 kanálkával elfalatoztunk. Szépen nyitotta a száját, aztán a nyelvével nyalakodott. Biztos furi volt neki, hogy nem folyékony volt a dolog. Holnap is remélem ilyen jól fog menni és a többiről nem is beszélve Kép Úgyhogy mi is átestünk a tűzkeresztségen Kép

Gyertek csajok, most már jó a Babanet!!!!!!

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!!

Melinda
szerintem szopi ügyben próbálj meg egy szopis tanácsadóval beszélni.
Nem biztos, hogy ekkora gond, hogy néha nem eszik, nagyon szép nagy baba, tökéletesen fejlett, előfordulhat, hogy nincs étvágya nem éhes. Lehet, hogy valami olyat ettél amitől extra erős lett a tejcsid és később éhezik csak meg. A cumis üveggel nekem az a bajom, hogy könnyen rászokhatnak, hogy abból gyorsabban jön mint a ciciből. Mi az elsőidőkben cici+üvegeztünk szerencsére nem volt soha problémánk Gigi mindig szeretett szopizni, Nuk üveget és cumit használtuk, elvileg anatomiailag olyan mint a cici, lehet, hogy e miatt sem volt gondunk. Ki tudja.
Szóval próbálkozni kell. Hátha csak később lesz éhes te pedig már korábban mellre teszed.
Csipőszűrés kontrollt nekünk a kórházban mondták, azért van több időpont mert amikor 6 hetesen megvizsgálták őket a doki abból állapította meg mikor esedékes a következő.
Köszi a hiányolást, sok volt a dolog, plussz sokat szeret velem lenni a kiscsaj, tegnap meg haldoklott a babanet és nem tudtam írni.
Örülök, hogy ilyen aktív taggá váltál.
Gigi hétfőn és kedden alig evett, rájöttem tovább bírja kaja nélkül és túl sűrűn próbáltam enni adni neki, most 4 óránként etetem.

Kata
Patrik szombaton a hasán aludt az Andiéknál.

Zsófi
az én lányom is 4 hónapos korában utálta a babakocsit, mi akor kengurura tértünk át, most már szereti. Hála mert kedden kenguruztam vele és elég nehéz lett a kisasszony.

Dia
a képeket azért küldtem, hogy az albumba betehetnéd, ezért a pár képért nem szivesen nyitnék újat.
Nálunk ismét van fűtés.
Nagyon szupi a mozgás fejlődéses dokiról amit írtál. Ha jól emlékszem a Kecskés dokit írtad a csipőre, vagyis, hogy te írtad. Nekünk őt ajánlották, nála voltunk és nagyon szuper. Gigit fél pillanat alatt egy mozdulattal megnyugtatta.
Tudod, hogy telcsin kell időpontot kérni?
Nagyon jó volt nektek, hogy ismét taliztatok Gigivel. Arik a képek.

Györesz
remélem ma nem lesz elvonási tüneted.

Andi
Nonocska, hogy van?
Homeos bogyók? Orrocska? Szuri?

Szilvi
milyen volt a találkozás?

Tegnap megkaptuk mi is az 5 hós oltást. Nagyon jól viselte pici sírás, gyors megnyugvás és kész.
Itthon Györesz módszerét követke, egész kúp, krém a lábra. Este már nem is kapot kúpot, egy perc sírás sem volt. Szupi volt!!
Peresze kissé nyűgös volt, de már reggel sem volt toppon a kiscsaj.
Egyre többet igényli a társaságot, így kevesebb idő jut rátok. Sajna.
Már nagyon várjuk a jó időt, jó lenne sétizni egyett, valszeg elmegyünk délután vásárolni, mert egész nap a lakásban nem jó.
68cm és 7450gr, kemény 1cm nőtt és 6450gr-ot hízott 5 hét alatt.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok

Melinda
ügyik vagytok almaügyben. Reméljük az alma sok sok étvágyat fog csinálni nektek.
Mi már ott tartunk, hogy ma a sütőtökből kapott fél üveggel és 2 kanállal maradt csak anyának, tegnap előtt pedig egysem maradt nekem. Ja és ma mellé még két ciciből is evett, utána pedig kinyúlt.
Kaki mostanság nálunk is elég szagmentes így mást sem teszek mint a pelusát vizitelem, mert jele nincs nálunk a kakilásnak általában.
Ismét hason alszik, kezd totál rákapni a dologra.
De most írták is, hogy nem lesz jó a net és, hogy csak olvasni lehet. Persze nem figyeltem így az előbbi üzimet fél egy óta próbálom elküldeni.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Melinda!

Örülök,hogy végre hamizott valamit ez a kis lurkó.Néha a frászt hozzák az emberre.Én is ezerszer próbálkoztam írni de nem sikerült.Most már tényleg uncsi,hogy mindíg van valami baja ennek a sz.rnak.Nálunk egész tűrhető volt az éjszaka,most csak 6-szor keltem fel hozzá.De az utóbbi napokhoz képest ez már szuper.

Lányok!

Szégyenszemre begyujtottam a kandallót mert meg akartunk fagyni.Apa ma útközben Dobogókőröl hívott,hogy esik a hó.Szerintetek normális dolog ez?Igazi jóidőt akarok,egész héten ki sem lehetett mozdulni a gyerekekkel.

Most mennem kell mert Liliána felébredt,és már megy a sziréna.
Még jövök,mindenkinek puszi,Saxi.
saxi

Éljen éljen van babanet és kisütött a nap is!!!

Kép

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!!

találtam valamit, hát megosztom veletek.
<!--attachment: k_nai_fogamz_snapt_r-217640-219205.doc*mime_msword.gif*application/msword*44.5**k_nai_fogamz_snapt_r%2d217640%2edoc --><center><pre>
Kép
k_nai_fogamz_snapt_r-217640.doc (44.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
kíváncsi vagyok kinél mi jött be.
Nálam bejött a papirforma.

Márti
márti05

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?