Hali!
Tegnap egy csomó melóm volt, nem is nagyon tudtam jönni. igaz ma is van, de ma rövid nap van egyébként is, jövő hétre is kell hagyni.
Ovi
Én emlékszem nagyon szerettem oviba járni, mini csoporrtól kezdtem, aztán kiscsoport, középső és nagycsoport. tök emlékszem a kis szekrényekre, még a ruhászsákom is megvan, még az a zoknitartó anyuéknál. Halacska a jelem, de nekem majdnem minden csoportban más volt a jele, bölcsiben szék, aztán oviban volt gomba, napocska, halacska.
úgy emlékszem nagyon sokan voltunk mi is, de nem volt zavaró, szerintem anyukaként egészen máshogy látjuk a dolgot. és mindig jó kis foglalkozások voltak, gipszöntés, az a fűzögetős papír. a napost is minden nap kijelölték egy a falon lévő fémből készített kottasor volt hangjegyekkel, a hangjegyek voltak a napok és mindenkinek volt egy pillangója a jelével. aki az adott napon napos volt annak a pillangója volt a hangjegyen. élveztük nagyon. az ágyak meg az az összecsukható campingágy szerű volt. meg jók voltak a farsangok is, mikibulik. papírforgókat csináltak nekünk az udvaron, hatalmas udvar volt. nálunk anno 3 etnikum volt, de ott aztán volt szókincs... nem sokáig jártak, talán csak fél évet, valahogy elmaradoztak. de uúgy foglalkoztak velük az óvónők, de azért lehetett látni rajtuk milyen háttérből jöttek. az egyiket ma is szoktam látni és teljesen normális életet él, tiszták, rendes házban élnek.
tegnap megérkeztek a keresztszemes képeim bekeretezve. hát lepadlóztam, annyira gyönyörűek lettek így keretben, főleg a nagy fáraós kép, alig tudtam hazavinni. anyósom egész nap áradozott, hogy nem hiszi el milyen gyönyörű. hétvégén adjuk oda a sógornőméknek nászajándéknak, meg összeállítottunk nekik nagy egy esküvői albumot az esküvői képekből.
cipővásárlás is megvolt tegnap Daninak, ilyen még nem volt, hogy egyszerre 4 cipő is tetszett, és végül mindegy volt melyiket vesszük meg, mindegyik nagyon tuti. Néztem Dr. leot, de nagyon gagyik voltak, meg a talpuk sem az a bordás, így siesta lett, merg volt még 50 %kal leárazott siesta is, mindjárt vettünk kettőt, a játszóra kell is annyi. a kimenős cipellőjét már korábban megvettük. kapott Dani egy valag új zoknit is, most jól jött a törzskártyám. már csak néhány gönc kell neki és megvan a ruhatár. utána mozgólépcsőztünk az Árkádban kb. 10x le és fel
persze nem lehet fogni a kezét közben.
Halacska
Rendes tag volt ez a Gazsi! Te meg nagyon bátor! Utána renben volt a vérnyomásod?
Cuki a cipő!
Rzsuzsa
Mátyásföldön melyik ovi? Péterke vagy a Monoki, vagy a Huncutka? Mi erre a 3-ra pályázunk, meg azért ide a mhely melletibe is beadom a jelentkezést.
Mléna
Nekem az összes oviban, amit felhívtam, mondták, hogy majd kell munkáltatói igazolás, nem kereseti, csak hogymunkaviszonyban állok.
Rit
Én sem bírom az éjszakázást, biztos fura lesz majd megint, ha lesz tesó. Én is aludtam ülve szoptatás közben, fekve sosem tudtam szoptatni, de akkor még tutibb lett volna a szunya.
Sasha is nagyon eltűnt, a Mikibuli óta szinte semmit nem tudunk róla!
g