Új privát üzeneted érkezett!

Kataa
Hát ha nem is tudom melyik a rosszabb KépKép mármint etnikumból - bár ennyire ne menjünk vele, mindenkinek más a nézete és nem szeretnék rasszizmusos vitát nyitni.

Manó
hát ez jó, én meg pont azoktól ódzkodom leginkább, mármint a vegyes korcsoprtútól. Olyanba biztosan nem adom. Még jó, hogy ekkora a választék Kép) Maséltem anyukámnak, miket nézünk és miért válogatunk, teljesen el volt hűlve, mik vannak. Persze, ő csak akkor ismerte a helyzetet mikor engem vitt, az meg már nem most volt Kép És mi is felnőttünk Kép egész jól.

Süt a nap!!!! Hurrá!!! Csak ez a holnapi nap ne állna még a kirándulás útjába Kép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Magdi
És ott alszol mellette? vagy hogy veszed észre, hogy forgolódik?
Nálunk sosincs éjszaka pisi, este 8kor fekszik, reggel fél7kor kel, felöltözünk és csak utána mondja, hogy meg pisilni.

rit

anemona7

Magdi
En is ezt kerdezem ,mert en csak akkor ebredek fel ha nagyritkan felsit ejjel.O sosem megy ki ejjel pisilni,alszik este 8 es reggel fel 8 kozottKépKép

Mano
Engem is ra akarnak beszelni hogy maradjon meg ey evet a bolcsiben a gondozonokKépMennek is veluk egy nagyoknak levo szobaba mar juniusban.

Rit
Tavol alljon tolem hogy ilyen vitaba menjek bele(plane hogy a ferjem csak felig magyarKépKép ) csak nekem veluk van a legrosszabb tapasztalatom,es nem csak a belvarosbol,videkrol isKépTehat nem azert mert mas a boruk szine csak mashogy elnek es az en higieniamba ez mar nem fer beleKépA szokicsrol nem is beszelveKépKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Helló Mamcik!

Nézzétek mit hoztak nekem Londonból?
A Next oldaláról néztem ki, nem olcsó de még mindig olcsóbb mint az itthoni hasonlók.

Etnikumról sztori:

Pólus parkoló. Meglátunk egy üres helyet, rástart. Etnikum befúr elénk pedig mi már egyértelműen be akarunk állni. Férjem vezet, én megnyom duda. Erre kiszáll 2 tagbaszakadt fickó, hogy mi van már, erre én is kiszállok (férjem vezetett) hogy esőben pici gyereket nem szívesen rángatnánk, ugyan álljanak már arrébb. Józsi mondta Gazsinak, hogy máshová álljon, Gazsi megtette. Kép

B.<!--attachment: _sz_cip_-216704.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*1.1**%fasz%f3cip%f5%2ebmp --><center><pre>
Kép
úszócipő.bmp (1.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

mégegyszer a kép
Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Kataa,
Sajnos nem tudtam 2-ig eljutni hozzád, mert mindenféle programok adódtak (nekem kellett reggel vinni Solymit anyóshoz, aztán meglátogattam a nagyimat, akit hazaadtak a kórházból). "A jövő héten újra megpróbáljuk..." Kép

Sonia
parazita

Akarom mondani:
Zita Kép
parazita

Rit, Kataa! Most éppen egy szobában alszunk, remélem max. 1 hónapig, mivel akkorra kész lesz az új ház.Kép
Amíg nem raktuk tele a másik szobát limlommal: Márkhoz keltem éjszaka, akkor Nórira is ránéztem. Egyébként nyitott ajtóknál alszunk-aludtunk, én nagyon éber alvó vagyok, van hogy felkelek a forgolódásra is. Azt tudni kell, hogy Nórinál a forgolódás hatalmas puffanásokkal, rácsrecsegéssel, nyöszörgéssel jár (ez a pisilés előtti állapot). Annyira megszoktam ezeket az éjjeli keléseket, hogy adott időben sokkal felszínesebben alszom, készülök a pisiltetésreKép

ZSuzsa! Fogadni mernék rá, hogy Előd is szobatiszta lesz NyáronKép

Ovifronton nálunk a helyzet változatlan, nem bíztat senkiKép, pedig a Nóri a játszón minden gyerekhez odamegy: "Te ki vagy? Játszol velem?" Tutira élvezné az ovit. Már arra is gondoltam, hogy azt mondom, hogy visszamegyek dolgozni. Ezt ellenőrzi az ovi??

Jó éjszakát:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Hal
Nagyon édi a cipő!! Kép
Igen, egyébként ez jellemző, etnikumnál a gyerek az szent. Én is ezt vettem észre, karikor, szilveszterkor az utcai árusoktól Dodi mindíg kap valami meglepit, pedig nem is feltétlen vásárolunk náluk Kép

Mléna
Úgy elképzeltem azokat a recsegéseket, ropogásokat olyan jót mosolyogtam KépKép Hát én csak arra emléxem, mikor még éjjel szoptattam. Tiszta kóma voltam mindíg, csomószor el is aludtam közben, nekem nagyon nem megy az éjszakázás.

Zsuzsa
Boldog feledik szülinapot csíkos Lucának! KépKép

Tudtok valamit Dec8ról??? Úgy eltűnt, mi lehet velük??

Rit

rit

anemona7

Hali!

Tegnap egy csomó melóm volt, nem is nagyon tudtam jönni. igaz ma is van, de ma rövid nap van egyébként is, jövő hétre is kell hagyni.

Ovi
Én emlékszem nagyon szerettem oviba járni, mini csoporrtól kezdtem, aztán kiscsoport, középső és nagycsoport. tök emlékszem a kis szekrényekre, még a ruhászsákom is megvan, még az a zoknitartó anyuéknál. Halacska a jelem, de nekem majdnem minden csoportban más volt a jele, bölcsiben szék, aztán oviban volt gomba, napocska, halacska.
úgy emlékszem nagyon sokan voltunk mi is, de nem volt zavaró, szerintem anyukaként egészen máshogy látjuk a dolgot. és mindig jó kis foglalkozások voltak, gipszöntés, az a fűzögetős papír. a napost is minden nap kijelölték egy a falon lévő fémből készített kottasor volt hangjegyekkel, a hangjegyek voltak a napok és mindenkinek volt egy pillangója a jelével. aki az adott napon napos volt annak a pillangója volt a hangjegyen. élveztük nagyon. az ágyak meg az az összecsukható campingágy szerű volt. meg jók voltak a farsangok is, mikibulik. papírforgókat csináltak nekünk az udvaron, hatalmas udvar volt. nálunk anno 3 etnikum volt, de ott aztán volt szókincs... nem sokáig jártak, talán csak fél évet, valahogy elmaradoztak. de uúgy foglalkoztak velük az óvónők, de azért lehetett látni rajtuk milyen háttérből jöttek. az egyiket ma is szoktam látni és teljesen normális életet él, tiszták, rendes házban élnek.

tegnap megérkeztek a keresztszemes képeim bekeretezve. hát lepadlóztam, annyira gyönyörűek lettek így keretben, főleg a nagy fáraós kép, alig tudtam hazavinni. anyósom egész nap áradozott, hogy nem hiszi el milyen gyönyörű. hétvégén adjuk oda a sógornőméknek nászajándéknak, meg összeállítottunk nekik nagy egy esküvői albumot az esküvői képekből.

cipővásárlás is megvolt tegnap Daninak, ilyen még nem volt, hogy egyszerre 4 cipő is tetszett, és végül mindegy volt melyiket vesszük meg, mindegyik nagyon tuti. Néztem Dr. leot, de nagyon gagyik voltak, meg a talpuk sem az a bordás, így siesta lett, merg volt még 50 %kal leárazott siesta is, mindjárt vettünk kettőt, a játszóra kell is annyi. a kimenős cipellőjét már korábban megvettük. kapott Dani egy valag új zoknit is, most jól jött a törzskártyám. már csak néhány gönc kell neki és megvan a ruhatár. utána mozgólépcsőztünk az Árkádban kb. 10x le és fel Kép persze nem lehet fogni a kezét közben.

Halacska
Rendes tag volt ez a Gazsi! Te meg nagyon bátor! Utána renben volt a vérnyomásod?
Cuki a cipő!

Rzsuzsa
Mátyásföldön melyik ovi? Péterke vagy a Monoki, vagy a Huncutka? Mi erre a 3-ra pályázunk, meg azért ide a mhely melletibe is beadom a jelentkezést.

Mléna
Nekem az összes oviban, amit felhívtam, mondták, hogy majd kell munkáltatói igazolás, nem kereseti, csak hogymunkaviszonyban állok.

Rit
Én sem bírom az éjszakázást, biztos fura lesz majd megint, ha lesz tesó. Én is aludtam ülve szoptatás közben, fekve sosem tudtam szoptatni, de akkor még tutibb lett volna a szunya.

Sasha is nagyon eltűnt, a Mikibuli óta szinte semmit nem tudunk róla!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Van egy Pöttyös Pannim. Kép Majd mesélek, ma itthon vagyok de nem miatta.

Gumicukor
Tényleg halacska volt a jeled???

Nem féltem mert természetes reakció volt, hogy kiszálltam, bíztam a gyerekszövegben és lám, be is jött. Kép Vérnyomásom akkor rendben volt, nem úgy mint ma.
Kistarcsáról be Örsre, ott autót bepaszíroz parkolóba, majd kiszállásnál vettem észre, hogy nincs nálam semmi de semmi. Garázsban marad a táskám, benne teló, iratok, pénz. Én autóba be, haza, majd felhívtam a főnököm, hogy dugó van és ez történt ma itthonról inkább. És belement de szerintem még éppen józanodott mert olyan volt a hangja.

Zsuzsa
Ma átmegyek az oviba de elkesírít, amiket írsz.

Pusz,
Bea és PP

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Igen halacska volt Kép olyan csókos szájú, legalábbis anyu azt hímzett a cuccaimra Kép
a párom is most otthonról nyomja, én meg a notebook táskáját hagytam otthon, amiben a lock-kulcs van, így nem tudom elhozni neki hétvégére Kép meg én is otthonhagytam a telcsimet Kép

Pöttyös Panni Kép Imádtam azt a mesét!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

A levegőben van vmi otthonhagyós vírus???Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Gumicukor
Tényleg a kis kempingágyak Kép nálunk is az volt meg az a fűzögetős papír is. Lehetett ilyen készletet kapni szines papírokkal kb írólap nagyságban KépKép
Én körte voltam végig, még ált elsőne is, mert nálunk ezt nézték, hogy ha lehet, akkor ne változtassák meg egy gyerekét. Nekem is megvan még az oviszsákom, egy nagy favállfa köré varrt narancssárga zsebes zsák egy nagy hímzett zöld körtével Kép

Hal én nem hagytam most otthon semmit, kivételesen Kép

rit

rit

anemona7

Rit
ugye, ugye a nosztalgia! milyen jó volt akkor! majd a mi gyerkőceink is szívesen fognak visszaemlékezni, meglátod!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Az elso olyan pentek hogy nem dolgozomKépBar itthon sokkal tobb mindent csinaltam,vasarlas,fozes,sutes,takaritas es meg kondizni is voltam.

A folyoson talalkoztam egy lannyal a hazbol akivel kozel egykoruak a gyerekek,es vagy fel eve nem lattam es emlekszem anno hogy lesajnalt hogy nem sikerult a szoptatas.Akkor persze rosszul esett,bar biztos nem erzte hogy ezzel bant.Most viszont meselte hogy megszuletett a 2.fia es ket honapig ejjel nappal sirt a hasfajastol,mire a dokija kideritett hogy bizti tejcukor erzekeny es adjon tapszert.Ti mar hallottatok ilyet hogy valaki az anyatejre legyen allergias???
Aztan hozzatette:Egyebkent nincs aaaammmm lelkiismeret furdalasom a tapszer miatt mert igy mindkettonknek jobb......
En meg alltam tagra nyilt szemekkel hogy ki kerdezte hogy neki milye van vagy nincs.Szerintem most jutott eszebe hogy kar volt akkor ram mondani az ament,mert most O is abban a helyzetben van.
Bar soha ne mond hogy soha ,de ha egyszer nekem lesz tejem en azert mert sokat sir a baba nem fogom meg tapszerezni az tutiKépKép

Halacska
Cipo irto cukiKépEs ezt starndra adod ra?
Szoval elert a baranyhimlo?Na akkor jol drukkoltunKépMinel gyorsabb gyogyulastKép

Zita
Gondoltam hogy a reggeli eso elrettentett,jovo heten kivetelesen kedd-szerda-csutortok leszek bent.Tudom varialok ezerrel de hat ez vanKépKép

Zsuzsa
Majd nyaron bizti sikerul a szobatisztasag,ne aggodj.Luca latom kapja a kikepzest a nagy tesotolKépKép

Magdi
En is eber alvo vagyok,de a forgasaira azert nem ebredek fel.Hu en nagyon nem birtam az ejszakazast,nem azt hogy etetni kellett,hanem hogy neha nem aludt vissza.Hat tul szep lenne egy kezdetektol atalvo csecsemot rendelniKépKép,mert az eddigi rendeles egy jogyerekre szolKépKép
Drukk hogy koltozzetek hamarKépKép

Gumicukor
Hol vetted a cipot az Arkadvan ahol Dr.LEo is van??Es mennyi volt?
Az ortohped orvos szerint azert sima a Leo cipo mert az az egeszseges.En most mar nem mindig azt adok ra,bar a bolcsis szandija az es ott ha azt hordja az is valamiKép

Rit
Nalunk a bolcsiben vannak ilyen kempingagyak rajta matraccal,de ezek is vannak vagy 50 evesekKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Ovi

Miert kell mar az oviban kulonora????Nem a JATEK a legfontosabb?
Nem raernek a gyerekek ilyesmire a suliban? En soha eletemben nem jartam semmilyen kulonorara megis megtanultam angolul, pedig nem az oviban kezdtem el. Szerintem meg korai nekik, foleg a nyelvtanulas. Persze en konnyen dumalok, mert itthon van helyben. De szakembertol kerdeztem, hogy jarassam-e Emit ketnyelvu oviba es azt mondta ne. Meg az oviban ahova beiratkoztunk mondtak, hogy regen volt angol, de nagyon szenvedtek tole a gyerekek. A torna meg az enek az mas, az kezsegfejlesztes, de a tanulas meg korai. Persze biztos egy csomoan nem fogtok egyeterteni velem.
Uszasra viszont en is fogom jaratni.Kép

Zsuzsa

Csikos Luca.Kép
Danny is gyujti am a huplikat a fejen, tegnap meg lebukfencezett a franciagyrol...Kép A vernyomasom biztos volt vagy 200 par percig...

Halacska

Jobbulast Pottyoskenek!Kép
Etnikum sztori.Kép

Gumicukor

Nem dobsz egy kepet a bekeretezett muvekrol?Kép
Nekunk is kell meg cipot beszerezni, ket par felcipo utan ma rajottem, hogy a szandijait is mind kinotte. Ma is dog meleg van, arnyekban 23 fokot mutat a homero.

Kepzeljetek 3 napja nem szopizott a fiam. Kiprobaltam, hogy hagyom hogy keresi-e es nem. Egyik szemem sir, a masik meg nevet.KépKép Viszont legalabb elkezdhetem szedni a csontgyogyszert, meg talan belehizok a farmereimbe. Egyetlen feszul csak rajtam, a 27-es!!!(KAtaa Kép , tegnap talaltam a fiok hatuljaban, Emike utan fogytam le annyira, hogy vettem egy etiop meretet.Kép)
Ja es atalussza az ejszakat a csepp 10 honapos fiam. Ennek meg kulon orulok.Kép

Emike szobatisztasaga tovabbra is szuper, ma a wc-be kakilt eloszor. Lehet hogy nemsokara a bilit is eltehetem?Kép
Egyszer pisilt csak be ejszaka, akkor is azert, mert rosszat almodott, anyu itt aludt nalunk,o kelt fel hozza es ahelyett hogy engem is felebresztett volna, ketszer is megitatta a gyerekeket, de nem pisiltette meg.Kép

Beszti

Szurkolok, hogy Beninel hamar megoldodjon ez az ejszakai pisi problema.

Ilke

HOL VAGY???

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa,
Kedd vagy csütörtök, mert akkor vagyok egyedül Csongival...

Ma megpróbáltam kivinni együtt a két gyereket, de csúfos kudarcot vallottam. Solymesz mindenáron tolni akarta a babakocsit, és egetverő hisztit vágott le, úgyhogy kb. 20 méterre jutottunk a házunktól, onnan visszafordultam. Még azt sem engedte, hogy a kocsi csomagtartójába berakjam a babakocsit, úgyhogy cipelhettem fel Csongistul a másodikra. Nem tudom, mi lesz. Otthon is jó csomó idő kellett, mire lecsillapodott. A végén már én is bőgtem, amitől persze megijedt, és odajött vigasztalni, szegény...
Valahogy bele kell sulykolni, hogy ő csak itthon vagy a kertben tolhatja a kocsit, az utcán nem... Csak még nem tudom egészen, hogy fogom csinálni.

Zita

Zita
parazita

Sziasztok!
Olvasgatni szoktalak titeket, de írásra ritkán ragadtatom magam.
Mi megvagyunk. Kezdünk összerázódni a gyerkőcökkel. Anyu múlt hét péntekig volt itt segíteni, ezen a héten a párom segített, de jövőhéttől hármasban leszünk a nap nagy részében.
Bazsinak is nagy kedvence a kistesó tologatása, de erre nem túl nagy a forgalom, így általában hagyom neki, egy idő után pedig ráun.
Még rakok fel a gyerkőcökről képet, utána megyek bébit fürdetni.
KépKép

PSzi
pszi

Pszi,
Gyönyörűek a babáid, Nándi jó kis húsos... Csongi is most kezd el valamennyire tokásodni. Tegnap Solymit is hagytuk tologatni, tényleg hamar ráun, csak amikor először kimentünk, az úttesten akarta áttologatni, meg bele a kutyakakába... De nem adom fel! Kép

Zita
parazita

Sziasztok!

Pszi
Szépek a fiúk nagyon! Neked, hogy megy? Milyen ismét éjszakázni? Vagy nem is kel a bébid?

Ovi:
kiderült, hogy van angol, úszás, karate, művészi torna. Ennyit arról, hogy leírtam az ovit...
Pénteken mivel itthon voltam átszaladtam, hogy beirassam Pancsit. A vezető ovinéni 1 órát beszélgetett velünk. Nagyon barátságos volt és őszintének tűnt. Utána megnéztük a csoportszobákat, wc-t, udvart. Jól kiveséztük Pancsi barátnőjének anyukájával a témát. Már csak tényleg jó ovinéit kell megtalálni. A lányok bejárhatnak majd az oviba és kinézhetik a számukra szimpit. Játszhatnak is a gyerkőcökkel, szóval nagyon tetszett minden. Én nem találtam annyira kicsinek a szobákat de lehet, hogy csak kevesen voltak?

Bárányhimlőt PP egész jól viseli. Ha viszket, ami szerencsére elég ritka, szól és ráfújunk. Ma, a 3. napon láttam többet rajta, eddig csak elenyészve jöttek elő. Van az orrluka előtt is 2, amitől kicsit parázok, hogy ha fújni kell az orrát mi lesz, de csak nem marad nyoma.Kép
Láza eddig nem volt, csak kicsi hőemelkedése. Még szerencse, hogy a Maszkabál leköti. Sokat festünk, még labdázunk is a lakásban.Kép

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok

Nyuszi
EgyetertekKépEn sem fogom kulon angolra jaratni az oviban.Ezek ugy kulonorak hogy foglalkozasok az ovi idotartaman belul.Amit en gondoltam es hasznos az a torna meg valami kezmuves dolog ,nalunk az uszas alapbol van.Ugyhogy ezek delelott foglaljak le egy orara a gyerekeket a tobbi jatekKép
Hajra gyogyszer,lenyeg hogy te rendeben legyelKép
27-es farmerKépKépEn most a 28-nal jarok,de ennel kisebbet mar nem akarok mert az 50kg alattit jelenteneKép

Parazita
OKKépHat remelem hamar raun Solymi a tologatasra,es te is belejossz a kozlekedesbe velukKépAzert az szupi hogy heti 2 nap egy gyerekes vagy,gondolom igy tudsz kicsit pihenniKép

Pszi
Aranyosak a fiukKépTenyelg jo nagy mar NandiKép

Halacska
Orulok hogy P Pannid jol birja a dolgotKépMost mar az oviban nem kell tole tartaniKépMeddig kell szobafogsagon lennetek?

Ma delelott templomban voltuk,egy reformatusban mert evfordulos mise volt a ferjem nagypapajanak.Alex attol eltekintve hogy felkialtott pisilni kell es enekelt egy kicsit egesz bekesen ulte le az 1 oratKépAztan etteremben ettunk,na ezt is elvezte ezerrelKépRabirtuk az alvasra es most hogy felebredt megyunk a Kozlekedesi Muzeumba mert ez nem igazan kirandulo ido es a vonatokat meg imadjaKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa

En most az 50kg-t celoztam be.Kép(47 vagyok)De most hogy leall a szopi, talan sikerul.

Gumicukor

Pliz help!!!
Te a paroddal nagy IT tudosok vagytok ,igaz? Vagy biztos ismertek olyan emberket ,aki PC guru es jo alaposan ismeri az ilyesmit. Az a bajunk, hogy beujitottunk egy uj szamcsigepbe, szinte minden uj benne, (P4-es proci, uj alaplap, bika memoria, uj video kartya stb) minden ok is, csak egyetlen jatekprogram sem megy rajta.Kép A szomszed It-s es tenyleg mindent megprobalt, nem bantani akarom, de azert eleg fura, hogy vesz az ember egy hiper-szuper masinat es ez van. Szerinte az uj alaplap, meg az op. rendszer (WinXP) nem birjak egymast. Lehetseges ilyen? Tudom hogy nehez ezt igy megoldani a neten, de jo lenne ha valaki mas is megnezne a gepet. Legyszi irj, ha hosszu maganban, mert mar nagyon elegunk van. Koszike.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ágota!
DirectX van a gépen? Az kell a játékokhoz.Kép

Kataa
2 hét szobafogság, de ilyen időben nem lesz nehéz bár pocsolyaimádó Anna.Kép
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Nyuszi
Még annyit, hogy DirectX-nél a 9.0c-nél tartunk. Azt gondolom tudjátok, hogy ha nem eredeti a játék akkor crakkelni kell?
Elvileg alaplap és oprendszer kellene, hogy szeressék egymást. Kép
A monitorvezérlő kártyához a legújabb drivert kell feltelepíteni. (netről, www.sg.hu-ról letölthető regisztráció után)
De majd jön Gumicukor profkisasszony oszt megmondja a tutit.Kép
B.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Kataa,
Ja, ahogy annakidején Kakukkfű írta: ha a kicsivel van az ember, az olyan, mintha egyedül lenne...
Ha Solymi itthon van, akkor is szoktunk délután aludni együtt, és éjszaka is megúszom 2 felkeléssel általában. Szóval korántsem vagyok olyan kómás, mint amikor Solymesz volt kicsi. De a kilók se mennek ám úgy lefelé...Kép

Zita
parazita

Sziasztok
Hétvégén hazaugrottunk, apukám születés- és névnapjára, meg a keresztlányaim szülinapjára.
Gergő nagyon élvezte megint a nagyszülőzéstKép bicajozott, trakeszozott, megnézte a lovakat, bikákatKép meg persze az unokatesóit nyúzta.
Gellértke is jól viselte, bár éjszaka többször felsírt. már ő is nagyon mozgékony, bár még nem mászik, de pörögve bejárja a szobát. most kell nagyon figyelni, hogy a Gergő pici vackai ne kerüljenek a kezébe.
Gergő még pelusos, de ügyesen kakil a bilibe, GÓÓÓL, GYŐZTEM felkiáltássalKépKép

Zita
Az első séta nálunk is ugyanígy zajlott, csak még a kutya is utánunkjött díszkiséretnekKépKépén is vissazfordultam a sarokról, mert nem akarta a kezemet megfogni Nagygé, csak a kocsit tolni.
aztán belejött, bár mi nem sokat sétálunk, inkább a kertben levegőzünk, meg kenguruval, kendővel sétálunk. Sajna a kilókról is írhattam volna én is ugyanezt. Boldog névnapot CsonginakKép Tudtad, hogy ez a név is vmi vadászmadarat jelent?

Kataa
Gergő is el szokta kísérni a páromat templomba. Változó sikerrel, van hogy hamar hazajönnek, de van, hogy kibírja végig. Csak az éneklésnél égő, mikor hangosan próbál ő is kornyikálni valamitKépKép
Szopi: az utcánkban egy lánynak a kislánya is nagyon hasfájós, és ő is a tejcukor miatt, de nem kellett elhaygni a szopit, csak egyszer egy nap adni spec. tápot, amivel karbantartható a dolog.

Nyuszi
Én egyetértek oviügyben, ezt írtam is fentebb. Egyébként a pszichomókusok sem javasolják a célzott tanulást.

Zsuzsa
Nektek is boldog félévességetKép hány naposak vagyunk? számolod még? balesetKép

puszka
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Ovi még mindíg: én ost már eldöntöttem marad Emma bölcsien, rábeszéltek, remélem nem bánom meg.
Én angolért továbbra is tudnék lelkesedni. ártani nem árt, de beletörődtem hoyg nálunk nincs. majd isibe olyanba iratom ahol van elsőtől, remélem olyat találok a kerületben. Már ha itt fogunk még akkor lakni, mert egyre inkább hajlok rá hogy esetleg kiköltözzünk Pestről, kertes házba, eddig tiltakoztam ellene de be kelll látnom Pesten esélyünk sincs kertesre és én egyre jobban vágyom rá, meg Emma is ilyenekt mond hogy Szertnék olyna házban lakni mint a papaKép Szóval erősen gondolkodunk, bár anyukám nemnagyon díjazza a z ötletet.

Judy!

A legjobb barátnőmék képzeld kiköltöznek Érd-Parkvárosba, az egy éves kislányukkal. Hát jó messz elesznek tőlünkKép A férjem hallani sem akar Érdről, meg egyáltalán budai oldalról, szóval mi od abiztso nem megyünk, ás így nekem úgy tűnik a világ végén lezsnek hozzánk képestKép Remélem jó hel yazértKép

Halacska!

Szuoer hogy ilyen jól viselitek a bárányhimlőt, emma agyon tudja vakarni magát a legapróbb kis viszketéstől is, szóval én nagyon m,eg szertném úszni.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Zita! Én egy picit visszasírom azokat az időket, amikor Márk még nem tudott járni. Most 2 gyerek 2 felé megy, a játszózás abból áll nálunk, hogy én másfél-2 órán keresztül rohangászok utánuk. És ez naponta kétszer.
Én anno úgy sétáltam velük, hogy Nórinak vettem egy játék babakocsit, azt ő tolta, én meg a Márkot. Hidd el egy fiúnál sem ciki ez, a játszón a kisfiúknál van a legnagyobb sikere a játék babakocsinknak. Kép

Hétvégénk szuper volt, szombaton lementünk a veresegyházi macifarmra. Egész napos program kerekedett belőle, mert utána lementünk a tavakhoz és sétáltunk egy hatalmasat. Nem is tudtam, hogy ilyen klassz hely VeresegyházaKép
Vasárnap meg mentünk Halász J. koncertre. Csúcs volt!!! Nóri végigtáncolta az egészet, amikor tapsolt a közönség ő is meghajolt.Kép
Nagyobb sikere volt, mint anno a bábszínháznak. Koncertre most már bármikor elmerem vinni. Márkot is vihettem volna, ő is szereti a zenét.. na, majd legközelebbKép

Felébredt a család, szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok, A hétvége nekünk is nagyon jó volt, imádtuk ezt a meleg napsütéses szombatot! KépKép
Dodi takarítós beszólása: "Mami találtam egy poros macskát!!!" KépKép

Pszi
édik a srácok nagyon!! Kép

Manó
Te tudod, de ha most marad bölcsiben, akkor jövőre is csak kiscsoportos lesz, tehát még 2 év foglalkozások nélkül. Pont te mondtad, hogy te nem vagy megelégedve azzal, amit a bölcsiben csinálnak.

Kataa
Azért szerintem járasd el külön úszásra is, mert amikor mi beszéltünk az oktatóval, rákérdeztünk, és azt mondta, úszni azt nem tanulnak meg a gyerekek ott, vízhezszoktatás van. Azért is csak 80 cm a víz, mert játszanak, mondókáznak benne.
Ott nincs is angol, csak német és csak az egyik csoportban, ahol tud az egyik ovónéni németül.

Most ezerrel dolgozom sajnos, Gödöllővel kínlódok. Tud valaki ott helyben egy mosodát??? sos pls.!!! (rbarla@hu.tesco-europe.com) Már a netes és a tudakozós keresésen túl vagyok, idáig sikertelenül Kép

Rit

rit

anemona7

Rit!

De mit csináljak ha egyszer ez a szokás kerületben és erer vannak beállva az ovik is? beállhatnék 80. jelentkezőnek, körzten kívüliként, őszi évveztesként, nem szobatisztaként. Nem sok jóval bíztatnak egyik helyen sem. És közben még jött ez hogy lehet el kéne költözni, akkor meg nem akrnám hogy ovodát kelljen váltania. Szóval tudom hogy már 100 kört futottam ovi ügyben, meg tényleg érdeklődtem is már márciusbanKép, de most hajlok arra hogy az egyszerűbb lehetőséget válasszam (egyébként mindneki marad a csoportból!!! és Emma a legfiatalabb szinte, csak eg ynála fiatalabb van)

Illetve egy kislány megy el, de ő áprilisi, nem évvesztes.

manó

KépKép
manó

Bocsesz, elfelejtettem, hogy még harcoltok a szobatisztaságért, bár szerintem nyáron tuti megoldódik. Munkahelyed merre van? ott nincs semmi jó? v. a párodé közelében

rit

anemona7

Én 7-re járok dolgozni, ilyen korán nem szíversen hoznám magammal, a férjem Zuglóban, hát, azon gondolkodtunk, de ott is azt mondják a Lengyel utcai oviba 35 helyre 50-en jelentkeztek tavaly, és szinte csak körzetest vettek fel. A mellett dolgozik a férjem. Szóval nem várnak tárt karokkal seholKép Azért ha 1000%-ra meg lennék győződve hogy jobb ott neki próbálkoznék, de van bennem kétely, hogy ugye id emár beszokott, végülis elvan, megy reggel simán, jól érzi magát, az hogy én nem vagyok teljesenmegelégedve a foglalkozás mennyiséggel...
A szobatisztaság én is tremélemmegoldódik nyáron egyébkéntKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok

Apa itthon van szabin ugyhogy csak gyorsanKépMa O fozi az ebedetKépKépKép
Alex allergia vizsgat eredmenye meg mindig nincs meg,jovo heten kell ujra hivnom oket,talan addigra mar tudjak.Jo mi?2 honap telt el.

Tegnap a muzeum utan meg IKEA-ban voltunk,Alex be akarta menni a jatszohazba,ott is hagytuk mert elkuldott minket.Na 5 perc utan mar hivtak is a hangosonKépKépPedig maskor imad ott lenni.
Vettuk neki uj polcokat a falra meg a foldre mert mostanaban nagyon sok jatekot kapott es mar nem ferunk el,pedig csak a korosztalyos jatekai vannak kint.

Nyuszi
Hu hat akkor gyurj az 50-reKépHany cm is vagy?Azota sem keresi a szopi Danny?

Halacska
Hat az nem is sok,azt hittem tobb egy baranyhimlonel.Hu Alex is minden vizet megtalal,ami meg nem is volna baj,mert hagyom neki csak neha engem is lefrocskol espoersze az irodai cuccokbanKépKép

Parazita
Na nem aggodom en miattad,szerintem mar most karcsu vagyKépKépEz azert biztato hogy nem vagy faradt,bar nekem csak az ovi fog konnyebbseget jelenteni majdKép

Judy
Hat Alex is enekel mindig a templomban , altalaban Hopp JuliskatKépA korulottunk ulok jot derulnek rajtaKép

Mano
De jo hogy Te mar eldontotted hogy marad,en meg mindig nem tudom mi legyen,pedig nem si vagyok merleg meg sem tudok konnyen donteni,plane Alexxak kapcsolatos kerdesekben.
Es hova akartok koltozni?Anyukaddal egyutt?Mert az biztos hogy hazat olcsobb venni videken mint itt lakast,csak aztan ha minden nap be kell jarni pestre az mar gazosabbKép
Emma milyen kis okos,erdekes Alex pedig sokat van lent nem vagyodik oda,sot par nap utan mar mondja hogy menjunk Budapestre.Talan azert mert ott nincs mas csak a kert(persze fa jatszoterrel) meg a nagyszulok,de egy jo jatszoter ami tele van gyerekkel, vagy egy jatszohaz....

Rit
A kulon uszas mar meg van oldva, a Kojadiba viszem majd a baratnomhoz aki ott oktat gyerekeket.De nekem nem is a cel a megtanulas hanem hogy baratkozzon a vizzel,bar nem felos most semKépKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Ma voltunk először baba-mam klubban, mióta megszületett Gellértke. Gergő mint ha mi sem történt volna játszott, nagyon élvezte, bár emlékszem annak idején is szerette. Ezért is jó volna az ovi.

Manó
Mi azért költöztünk ide, mert mind2-en családi házban, vidéken nőttünk fel, és a pesti garzonban nem éreztük jól magunkat, itt olcsó (volt) az ingatlan, közelebb van a nagyszülőkhöz, mint a pesti oldal, és a mhelyünk is közel van (Buda).
A házat, kertet, utcát imádom, a város viszont nem, Sopron után.

Magdi
Halász J koncertet Gergő is imádtaKép vasárnap lesz bábszínház, nem jöttök?

Kataa
Hopp JuliskaKépKép namost Gergő a mi, mi, mi, mi, mi zörög kezdetű örökbecsűt énekelte el a templombanKépKép

Rit
Poros macskaKépKép

na puszka
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok
Én is idejutok végre. Most hogy 5 hónap alatt először együtt alszanak, kihasználom az időt KépKép

Magdi
Mi is voltunk Halász Juditon egy hónapja, volt is a Naplóban az a koncert. Szilcsi végig megszeppenve ült, de azóta is emlegeti, sőt idézget a dalokból.

Rit
Ez a beszólás édes Kép Nálunk annyi megy csak, hogy "anya menj a dógodra", meg hogy "nem baj, majd anya kimossa, lemossa, letörli" KépKép

Ovi
Mi jövő héten megyünk nyílt napra apóssal. Ő a kerületi önkormányzatban dolgozik, úgyhogy nekünk nem lesz gond a felvétellel. Szeretettel várnak minket Kép Ráadásnak a szembeszomszéd néni lánya lesz pont az óvónénije KépKép Azért kíváncsi leszek, mit szól majd hozzá. Mivel nekem nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz munkahelyem, maradok Tomijóval itthon, míg nem találok egy másikat.
Tényleg, ha valaki tud valami munkát jövő év elejétől, szóljon plííííííííííz!

Éneklés
Nálunk is megy a dalolás ezerrel. Hihetetlen, hogy milyen dalokat-mondókákat meg tud jegyezni. Legutóbb azon lepődtünk meg, hogy símán és hiba nélkül elszámolt 15-ig. Azóta az a játék, hogy én mondom a páratlanokat, ő meg a párosakat, imádja.

Nyuszi
50 kg???? Te jó ég. Én talán gyerek-kamaszkoromban voltam annyi. Nekem sajna fogyni kéne KépKép

Hétvégénk hosszúra sikeredett. Férjecske csütörtökön már nem dolgozott, nagyon beteg lett, 48 órát aludt egyhuzamban. Közben a két gyerek már több mint egy hete tiszta láz, meg takony, mindenki ab-t szed. Szörnyű. Okos nővérem (aki egyébként egészségügyben dolgozik) áthozta a beteg lányát, és mikor rákérdeztem, miért köhög a gyereke, közölte, hogy morzsa. Na itt a morzsa következménye. Én mostanra kaptam el, holnap megyek dokihoz.

Na még annyit, mert ébredezik a pici, hogy anyám oviban dolgozik Szegeden, és mesélte, hogy a suliban olyan felvételi feladatokat kaptak a gyerekek, hogy ÍRJÁK LE A NEVÜKET, meg hogy mondják meg melyik utcában, városban, megyében, országban, földrészen laknak, stb-stb. Óvónők ki vannak akadva.
Na ennyit aludt a kicsi, 18 percet (ez volt a mai összes alvása), indulunk is orvoshoz megint

puszi

Szilcsike, Szilvike és Tomijó
szilcsike

Szilcsi
Milyen jellegű munkára gondolsz? Nálunk van felvétel mindenfélére, csak tudni kellene, te mit tudsz. nyelvek?

most sok a melóm, tesztelek ezerrel, nem tudok jönni.
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa

158 cm vagyok, ehhez talan 52kg az idealis. Nekem azert kene az 50, hogy legyen valami cickom is, szerencsere nem az egesz hizas a popsimra/hasamra megy.Kép

Szilcsike

Haaat, voltam en mar 54kg is!KépKépKépHuha, mi?Kép
Jobbulast az egesz csaladnak!

Szobatisztasag

Most kicsit visszaleptunk, harom reggel egymas utan bepisilt. Raadtam a bugyipelust, erre megint szaraz maradt reggelre.Kép

Halacska

directx ok, a jatekok originaltak. Nem az installalasnal van a gond, hanem utana.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ma voltunk felhúzatni Solymi letapadt kukibőrét a Bethesdában. Nagyon aranyos és profi volt a doki, Solymi pedig hősies: alig bőgött, és utána is rögtön abbahagyta, aztán saját lábán jött hazafelé (persze a kocsiig). El is vittük játszóházba, meg kapott minden vackot: csokit meg ájsztít, amit máskor nem...
Most este, amikor be kellett kenni neki gyulladásgátlóval, viszonyt már iszonyat bőgés meg küzdelem volt, nem is csodálom, szegény. De csak 5 napig kell csinálni legalább.

Mi is egész héten ovit nézünk (holnap, szerdán, csütörtökön), kíváncsi vagyok, mi a pálya. Hallottam most a körzetes ovit is dícsérni, pedig nem sok jót néztem ki belőle.

Zita
parazita

Milyen jo, aki ennyi ovi kozul valogathat...itt van ketto, az egyik 2 utcara, a masik 5km-re.Kép
Es valszeg csak delig veszik be, mivel itthon vagyok a kicsivel.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa!

Hát én nagyon szertnék kertet és valóban jobb Pesten de ahhoz nyernem kéne a lottón, így azon gondolkodunk hogy milyen irányba kössünk kompromisszumot, Pestet hagyjuk el vagy a kertről mondjunk le. A bejárás biztos neme gyszerű, de úgy szertném ha közel lenne a vonat avgy a bsuz és akkor max negyed órával több mint most, most is utazom annyita metrón+ buszon.

Aztán elhet nem lesz belőle semmi, csak most nagyon unom épp a lakótelepet meg imádom az állatokat és itt nem lehet tartani, még a kutyám is sajnálom, úgy szert ő is kint lenni.

Egyébként ovi ügyben én is iszonyú bizonytalan vagyok, döntöttm, elvileg, de tuti majd a beiratkozás után lezsKépKépKép Igazuság szerint van tőlünk nem messze egy ovi, ahol várnak minket megbeszélésrem oda lehet hogy felvennék, csak az a bajom hogy montessori ovi, és hát tetszik is ez az irányzat meg nem is , a mottó Segíts hogy magam csinálhassam, hát nem tudom ez mit fedKép Ott vegyes csoportok vannak, csak ez nem olyan jó közlekedésileg mint a többi ovi, mert ami busz jár arra az nem a metró végállomástól indul. Szóval még azért én is bizonytalankodom. Valaki hallott már erről a montessori módszerről?

Nyuszika!

na akkor mennyi időt spórolsz magadnakKép ha ráadjuk a fejünklet és elköltözünka kkor jövőre én is épp ebben a helyzteben leszekKép

manó

KépKép
manó

Gumicukor
Ha adsz mailcímet, leírom, hogy mit csináltam eddig, meg hogy mit is tudok KépKép Nem szeretném a többieket untatni ezzel. Az én címem: bcilcsi@freemail.hu

Szilcsike
szilcsike

Judy
Hat Gergo is egy talalekony eneklesbenKépKépKép

Szilcsike
Jo hogy jottel,gondoltam hogy el vagy fogalva kettovelKép
Alex hazias beszolasa:anya en emgyek jatszani te meg addig fozzel es mosogassalKépKépNa szegeny jovendobelijeKép
Ovi jo hogy ilyen egyszeru nektek.Bizti vissza akrsz menni dolgozni??Amig Tomijo 2 eves nem lesz azert turheto a gyedKép
Jobbulast a csaladnak.

Nyuszi
en 170cm-hez vagyok 50kg....Hat az idealis joval tobb lenne de ez van,hat cickora nekem sem artana hizni,de addig marad a push upKépKépKép

Zsuzsa
Nem baj stramm kis csajszi lesz LucaKép
Kerti ElodKépHat mi nem vagyuk otthon ulosek es bar mar neha szeretnenk Alex keptelen egy egesz delutan csak jatszani mert megunja,persze a delelottok hetvegen meg csak csakKép.Es ez van a kertben anyueknal is .

Parazita
Hu szegeny SolymiKépRemelem hamar elfelejti.Bar gondolom az utana valo kenyeztetes tetszett nekiKépTe is bent voltal?

Mano
Hat igen,en is csak a Gellert hegyre mennek kertesbe,ahhoz meg duplan kene nyerni a lottonKépMost mennyit utazol?En max 20 percet meg autoval is es ez a maximum amit szeretnek tovabbra isKép
Es merre mennetek,nekem koleganom jart be Plecelrol vonattal,az mar nagyon olcso bar utazott is tobb mint 1 orat.
Meg csak nem is hallotam errol a modszerrol,majd ird meg ha voltal ott.

Na megyek raveszem magam a munkaraKép
Este romantikus vacsira megyunk vegre kettesben apaval,persze jo koran hogy fekvesre hazaerjunkKépAlex meg Marikazik addig.
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Hát nekünk pécel is drága, majdnem olyan árak vannak mint pest peremkerületeiben, és az nekünk sok.Üllő, ilyesmire gondolunk távolságban. Hát én most is utazom 3/4 -1 órát.

Manó

KépKép
manó

Kataa

Hat 170-hez 50kg eleg ropi...Kép
Barcsak Emi mondana neha, hogy en jatszom menjel csinalni a dolgodat! Kép

Mano

Itt Godon valamivel olcsobbak a hazak, mint BP peremen, de nem sokkal. Viszont amit irtal rank is igaz, ugyanannyit autozik, pl. a ferjem most, hogy haromszor annyira vagyunk km-ben a munkahelyetol, mint mikor meg Zugloban laktunk. Hetvegen 20 perc alatt be lehet erni a Nyugatihoz autoval.(30 perc vonattal)(KataaKép)

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali!

Nyuszi, Kataa
Akkor nem is vagytok olyan gizdák. Én 168 vagyok és 52 kg. Gimiben 14 évesen voltan 47kg, 18 évesen 50. Az elmúlt 10 évben sikerült 2 kg-t híznom és közben még gyereket is szülni. egyszerűen annyira jó lenne 3-4 plusz kg.

szobatisztaság
mi jól haladunk, máre a bugyiba kakilást is elhagyta 1 hete. aztán volt reggeli pelusba kakilás és szétszórás a szőnyegen. összeszedettem vele. azóta tökélyre fejlesztette a kakás pelus levételt, minden a gatyában marad. 3-4 napja meg már ez is elmaradt, már a bilibe nyomja az óriáscsigákat Kép csodálkozom is, hogy jön ekkora ki belőle.

Rzsuzsa
A Pipitér ovi nem a mi körzetünk, messze is van. végülis 4 ovi van kiszemelve a Huncutka és a Margaréta Óvoda. mindkettőnek 2 tagovija van. meg lesz még a mhelyem mellet a Herminka ovi is. mindegyikre beadjuk a jelentkezést, vmelyik csak összejön.

Zita
Mi megúsztuk a fütyiráncigálást, Daninak teljesen feljön a bőr. minden fürdésnél már ő mossa meg magának. örülök, hogy mi megúsztuk.

Manó
nem gondolkoztatok a fészekrakón?
ahová mi költözünk ott vannak kertkapcsolatos lakások is és még pest is a közlekedés is jó, busz, hév, metró.
szerintem Emmának nem lenne rossz a Montessori ovi. az indigós könyvemben is tesznek róla említést. igaz fizetős, de ha tudjátok vállalni, akkor biztosan renegteget fog fejlődni Emma és főleg azokat a képességeket fejlesztik, amikben ügyes, nem egy kaptafára megy, amit mindenkinek meg kell csinálnia, mint a legtöbb oviban.
http://ovi.hu/montessori/ nem biztos, hogy ez az amibe mentek, de a módszer itt is uaz.
A Waldorf is jó, de az is magán.

Kataa
Hát mire e Gellért hegyről lekeveredik az ember, az is megvan 40 perc! vannak még jó helyek Bp-en is, mint a Gellérthegy. túl kényelmes vagy, nem gondolod? Kép
mi meg úgy vagyunk vele, hogy eddig minden a szánkban volt, de a csönd, nyugalom, jó levegű sokkal többet ér, mint továbbra is az állandó zajt hallani és bűzt szagolni, csak mert közel van minden. hétvégén is voltunk kint a lakásnál, már az egész házsor be van vakolva! kipróbáltuk, hogy ha Jb-ből jövünk haza, akkor milyen útvonalon lehet jönni. és olyan jó volt, tisztára, mintha vidéken lennénk, kertes házak, virágzó fák, nincs dugó.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

nem kaphatunk fészekrakót, merta férjem nevén van egy ócska vidéki ház, amita szülei nem hajlandóak eladni. ez van.

Ez nem fizetős, csakmontessori elven működő önkormányzati ovi. Szóvals zerinted akkor jó ilyen típusú gyerkőcöknek? Én attól ijedtem meg hogy annyira rámennek hogy csend, nyugalom, Emma meg heves és hangos gyerekKép

Manó

KépKép
manó

Gumicukor

Szervezzunk sovanysagi versenyt???KépKépKép
Biztos nem lattad a vasarnapi uzimet, a szamitogeppel van nemi gond. Ha van idod ranezel,majd? Elore is koszike.Kép

Szilcsike

Ez a suli felveteli enyhen szolva diszkriminativ ,nem? Szerintem egy kisse alkotmanyellenes is, mert pont az a suli celja, hogy irni-olvasni tanitson .Meg a lakcim hagyjan, de orszag/foldresz, meg ilyenek...KépVagy ezt mar egy 6 evesnek tudni kene?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicukor
Mail ment Kép
Mikor tudtok költözni?

Kataa
Hát már most a gyás sem volt egetverő, merthogy gyed-ről mentem gyás-ra. Sajna a cégem nem volt vevő a visszavételre még papíron sem, így most brutto 73 volt a gyás-om, és ugye annak elég sovánka része lesz a gyed. Majd most meglátjuk, pontosan mennyi is, de én nem reménykedem.
Mi ezt már jól végigrágtuk, de úgy tűnik, nem lesz más lehetőségünk. Ott a lakás törlesztése, a kocsi törlesztése stb-stb.

Nyuszika
Állítólag azért van most ilyen felvételi a sulikban, mert rengeteg a gyerek, és szűrni kell. De egyébként tényleg szörnyű, anyuék most külön foglalkozásokat tartanak azoknak a gyerekeknek, akik mennek felvételizni.

Na megyek, a kicsi éhen akar halni a maga 9,5 kg-jával KépKép

Szilcsike
szilcsike

Mano
Remelem sikerul valami jo megoldast talalniKép

Nyuszi
Hat igen de meg nem talaltak fel tuti hizokura receptet:Alex is csak akkor kuld foyni ha epp valami rosszasagon tori a fejetKépKépKulonben mindig:Any gyere a syobamba jatszani felkialtas vanKépKép
En ha koltoznek akkor mar anyuek kozelebe ami 40 km-es nem a tavolsag rossz hanem az hogy csucsban 2 ora alatt bejonni amit hetvegen 50 perc alatt megteszunk.
De ha lenne valami privat bussinesem videken es nem kene alkalmazottkent bejarni pestre laknek en akar Gyorben isKépKép

Gumicukor
En mar 18 eves korom ota vagyok 50 kgKépjo lett volna +5 szules utan,de ami maradt +1 esa hasamon az nem boldogitott.Szerencsere mar letornaztamKép
Na jo ha nem Gellerthegy akkor Szabadsaghegy.Kép
Na lehet hogy kenyelmes vagyok de ha oda felkoltoznek nem kene minden reggel 8-ra jarnom dolgozniKépKép
Persze tudom mindenkinek mas a prioritas lakas ugybenKépKépMindenesetre orulok hogy ha majd egyszer esteleg eladnank ezt a lakast vehetunk belole egy hazat az tuti KépKépA tesomek is XVI.-ban laknak es a sorhazi laksauk kerttel volt annyi minta mienk itt bent.

Szilcsike
9,5 kg mar Tomi? KépNem semmiKép
Hu ez rosszul hangzik hat en is kb igy leszek ha ne megyek vissza dolgozni.Es neked max gyed volt Szilcsinel???

Na en mentem haza meg Alexert,
Kataa

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?