Sziasztok!
Már régen írtam, és nem is tudom már kinek mit akartam. Most is rövid leszek, mert du. van egy vizsgám. Ja meg csütörtökön is, azt hiszem kicsit besűrítettem ezeket magamnak, no mindegy.
Rokica, Banett, Timmba!
Szerintem se erőltesd a dolgot a párodnál, lehet, hogy azért érzi magát fejézve mert nem is magyar, és valahogy úgy érzi kilóg majd a csapatból. Az én párom elég lelkes, bár vásárolni együtt nem nagyon megyünk, mert kicsit türelmetlen, de mivel minden másban lehet rá számítani, így nem is bánom. Mos, takarít, mosogat ha kell. Főz is, bár akkor mindent 5 x megkérdez, mert az ugye nem tud, de igyexik.
Egyébként a hülye időpont miatt az előkészítőre ő sem fog eljönni, bár lehet, hogy talán 1-re sikerül, de mindenről be kell számolnom mindíg.(Timmba, Rokica! HOLNAP JÖTTÖK??) Egyébként az elején ő sem akart bejönni, mert minden véres dologtól kiakad. Én nem is akartam erőltetni, de szerencsére pont a nővéreméknél voltunk amikor felmerült ez a dolog, a tesóm kérdezett rá, és amikor azt válaszolta, hogy nem tudja, akkor pont a sógorom, aki mellesleg vérre ájúlós típus (viccesek ezek a férfiak
) győzte meg arról, hogy nehogy kihagyja, mert hihetetlen élmény. Ettől kezdve ez nálunk nem is kérdés. Azt viszont pont ma mondtam neki, hogy ne bántódjon meg, ha közben elküldöm melegebb égtájakra, mert ugye a szülő anyukák szoktak ilyet csinálni.
Tehát én azt is totálisan megértem, ha valaki egyedül szeretne szülni.
A parázásról csak annyit, hogy néhány napja valahogy én is teljesen be vagyok tojva. Ma vagyunk pont 32 hetesek, és ha belegondolok, hogy most már csak 8 hét!! van hátha, már ha pontosan jön, hát kicsit rámtör a frász. Mitől is félek? Hát, hogy baromira fáj, meg hogy rendeben legyen minden a picivel, ja és lehetőleg velem is, és attól is, hogy jó anyuka leszek-e. De azt hiszem, ezek normális dolgok. Lassan elkezdek már én is mosni, vasalni, bár még egy szekrény hiányzik a babaszobából, és azt hiszem, hogy a kórházi csomit is össze kell állítani. Úgy szaladnak a hetek, hogy csak na!
Ja! Lányok, ti hogy álltok az intim kapcsolattal?? Magyarán szólva a szex-el? Aki bírja, és orvosilag panaszmentes az meddig csinálhatja még? Valahol azt írják, hogy végig lehet, csak óvatosan, valahol azt, hogy az utolsó két hónapban már ne. Szerintetek?
Pusszancs nektek!
Wica
32