Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Hajni!!!
Örülök,hogy "minden" ok!!!Gondoltunk rád sokat!!!

Zafír!!!
Ne legyen rossz kedved,és ne tessék ilyeneket mondani!!!Biztos korán teszteltél!!!!!Nem kell mindjárt rosszra gondolni!!Voltam reggel vásizni bementem a Dm-be megnéztem a teszteket,ott tanakodtam mi legyen??De nem vettem,mert félek nagyon a csalódástól!Majd hétfőn,még semmi jele,pocim se fáj.Apa kérdezte reggel,na mi ujság??Van valami??Olyan kis édes volt.Mondta lehet nem is kell mennünk orvoshoz.Na de ne mennjünk ennyire előre.

Incike kismami!!
Mi van veled??Gyere mesélj!!!Remélem minden ok!??

Olyan jó idő van kint!!És pont dolgozik a párom.Holnap meg dolgozom.De nagyon utálom a vasárnapot a munka miatt.
csanita

Helló Csajszik!!!

Zafír én még azért reménykedem ám! Volt már rá példa, hogy valaki először negatívat tesztelt aztán meg.... NAGYON SZORÍTOK neked, hogy ne jöjjön emg a hétvégén és ne azért ,mert valami "egyéb" betegséged van!

Anita nagyon izgulok a hétfői teszted miatt!! elhiszem, hogy félsz, amikor én legutóbb teszteltem, előtte egész éjjel nem aludtam, olyan izgatott voltam. NAGYON SZORÍTOK Neked is!!! Milyen gyógyszert vettél be fejfájásra? Ugye nem valami erőset??

Nolina tényleg nagyon örülök, hogy jelentekeztél, olyan ritkán jössz! És annak még jobban örülök, hogy felvidítottalak! NE legyél szomorúú!! MÉg a barnázás nem jelent semmit remlem!
A házunk szépen alakul, már 3 hete ott alszunk, lassan minden átkerül. Már fel is avattuk Kép. Nálatok mi az a "sex-terápia"

Proone szerintem jól teszed, hogy bekeményítessz a gyerekekkel! Jó soká kell menned dokigoz, hogy bírod ki addig? Szeded még a folsavat!

Hajni látod nem is volt olyan vészes! Hülye dolog, de öröm az ürömben, hogy ilyenkor legalább találkozik az ember a rokonaival. VAgy nem volt annyira jó?

na most megyek ránézek a redönyösökre, mert most rakják fel a redőnyeinket!

Végre nem a nappal fogunk ébredni, és a nappaliba sem lehet majd este belátni (lehet huncutkodni Kép

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Sziasztok!
Már régebben is írtam, de teszttel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy az érzékenységét nézzétek. Én 10 mlU/ml érzékenységűt vettem, de hallottam 20 mlU/ml-esről is, ami kevésbé érzékeny. Minél kisebb ez a szám, annál érzékenyebb, annál jobban kimutatja a kevesebb hormont is a vizeletben.
Az enyém 5 perc alatt mutatta ki a végeredményt (de nekem kb 1 perc alatt megjelent a csík).

Köszönjük, jól vagyunk, remélem, sokn szereztek ebben hónapban zebrát! Nagyon drukkolok!

Beuka! Hát én sem tudom, hogy bírom ki addig, én már tűkön ülök, legszívesebben minden létező vizsgálatra elmennék, hogy tudjam azokból is, hogy minden rendben van. Még majdnem egy hónapot várni..! Jajj!

Proone
7+4 Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Tényleg jó, hogy talizunk a rokonokkal. Bár a temetés nagyon rossz volt. A mama is örül,hogy itt van a testvére. Így legalább nem kell annyit nekünk sem kint lenni, tudunk pihizni egy kicsit. Bár tegnap láttátok mikor feküdtem le, és ma reggel már 8 előtt kivert a párom az ágyból Kép.

Zafír én is izgulok azért érted. De én semmit nem írok, tudom én mit szoktam érezni, és nem szeretem ha bíztatnak, mert annál nagyobbat esek. De nálad ne így legyen Kép.

Sietek, mert közben főzőcskézünk Kép

Szegény rokonoknak elromlott az autó idefelé, úgyhogy ma anyuék mennek le Szegedre. Aztán majd egyszer csak jönnek ide a kocsiért. Úgy sajnáltam őket.

Kép

Kép
vkhajni

Látom ma senki nincs én azért küldök táblát. Sőt megmutatom a fényt az alagút végén Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Lányok én nagyon meglepődtem, hogy már a 25. napon vagyok Kép. Én el vagyok csúszva egy héttel. Most hétfőn akartam elkezdeni inni a teát, pedig már egy hete kelle innom Kép. Teljesen nem vagyok normális Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok csajszik!!!

Látom mindenki pihenget.Kivéve a Hajnit,aki a táblácskáról se feletkezett meg.Szépséges lett.Nálam semmi változás.Holnap nem jövök,mert dolgozom.Hétfőn szabad vagyok.Szorítsatok nekem!!!Azt hiszem most rámfér!!

Zafír!!!Mi újs????Hétfőn tesztelünk???

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Beu!!Gondolom Ti már huncotkodtok!!!!Van szép redőnyötök,és már nem kukkol be senki.
csanita

Anita, én fél erőmmel szurkolok neked. Sajna a másik fél Zafírnak megy. Vagyis nem sajna. Szóval érted Kép.

Most már tényleg kénytelen leszek bekapcsolódni a dolgokba, mert szinte azt sem tudom kivel mi van. Bocsi mindenkitől.

Zsuzska drágám veled mi van? Remélem nem rossz hírekkel jössz hétfőn Kép. De nem tudom megszokni így a neved Kép

Kép

Kép
vkhajni

Jó reggelt!

Olyan aranyosak vagytok, köszi mindenkinek, aki írt nekem. Olvastam ám, csak már írni nem tudtam, de nagyon jól esett. Kicsit meg is nyugodtam. Megnéztem a teszt érzékenységét, de nincs ilyen ráírva egyáltalán, viszont a DM-ben ez a legolcsóbb teszt... A dokim mondta, hogy a legolcsóbbat vegyem, mert az is kimutatja a terhességet, igaz azt is mondta, hogy egy héttel az elmaradt mensi után...Kép Remélem csak az volt a gond, hogy takarékos voltam és türelmetlen Kép

Anita én azt hiszem nem tesztelek hétfőn. Így legalább mindenki teljes szívéből Neked drukkolhat aznap reggel! Meg én is!! KépDe azonnal írd meg az eredményt és jó érzékeny tesztet vegyél!!!
Az én férjem is állandóan aggódik. Egy éjjel kimentem wc-re, egyből felült, hogy mi baj van, megjött? Megnyugtatattam, hogy pisilni kell csak. Kivárta még visszajövök, hogy minden oké-e? A munkahelyemen is hívott 3 óránként, hogy "van valami újság?" Tegnap délután elmentünk csavarogni egyet ebben a szép időben, ide a Gellért-hegy környékére. Mikor meredeken másztunk felfelé kicsit feszült a hasam. Egyből meg kellett állnom, pihenni. Vitatkozunk a tornán is. Én a tesómmal heti kétszer járok tornázni, épp most vettem meg egy új 6 alkalmas bérletet. A doki szerint még az első harmadban is nyugodtan csináljam. A férjem meg állandóan mondogatja, hogy ne menjek, amíg nem tudjuk mi van...Szerintetek?

Én legszívesebben most egy hétig nem tesztelnék, egy gond van, hogy csütörtökön elfogy a duphaston, tehát vissza kellene menni a dokihoz, előtte viszont mindenképp tesztelnem kell. Vagy szereznem valahonnan ilyen gyógyszert, de erre nincs nagy esély...Kép Na bárcsak már ez lenne a legnagyobb gondom!

Nézem Hajni tábláját (ez a féyn az alagút végén nagyon tetszik)és megdöbbentem, hogy már mennyiünkét lehet izgulni... Remélem közeleg már a zebra-csorda. Kép

Hajni hogy érzed magad? Szeded még a nyugtatót? Köszi a "fél"drukkjaidat! De azért magadnak is hagyj most már egy kicsit!!

Beuka olyan jó lehet az új házban! Mikor kötttetitek át a netet?

Zafír

Kép
Kép
zafír

Nekem ennyi volt.Kép
Hajni majd pottyants le a tábla aljára...
Én már ezt nem bírom tovább csinálni...

Remélem Nektek nagyobb sikeretek lesz!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír, Kép. Ezek szerint nem hazudott a teszt Kép. Kitartás, ne mondj olyat, hogy nem tudod tovább. Bizony tudod, és fogod is Kép.

Nálam hamarosan hasonló lesz a helyzet. Már görcsölget a hasim, elég rendesen. Szóval csak idő kérdése hogy megjöjjön. De most nem leszek elkeseredve (remélem).

Különben a temetésre elfelejtettem bevenni bogyót, úgyhogy azóta meg nem szedem. Lehet hogy eddig sem kellett volna, de erőt adott, már ezért megérte Kép. Köszi, hogy érdeklődsz.

Majd rakok be új képeket, már kész vannak a válaszfalelemek, úgyhogy már látszik mi hol lesz Kép.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Sziasztok!

Ma itt jártak nővéremék babástul. Elhozta nekem a Várandós mamák könyvé-t, csodálkozott, hog ymég nem kaptam ilyet, szerinte az orvos első alkalommal kéne, hogy adjon. Hozott még egy kis maradék krémet, amit nagyon ajánlott majd a növekvő pocakra, hogy ne maradjanak majd terhességi csíkok. (Milupa márkájú, Schwangerschafts-Creme a neve és DM-ben, Rossmann-ban, ilyesmi helyeken kapható). Kicsit babáztunk is, meg elmentünk elkölteni a Tesco-ba a ruhapénzemet, mert kedden le kell adni a számlát. Vettünk jóóóó sokmindent. Kép

Pussz!
Jó hetet mindenkinek! LAssan megyek aludni, mert hosszú hetem lesz, végig egésznapos leszek a suliban.

Proone
7+5</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok csajszik!

Nos a legfrissebb hírek:

5 hét+6 napos vagyok.Kép
Szülés várható ideje: december 15.

Legközelebb majd május 2-án tudok új adatokkal szolgálni.

Hihetetlen álmos vagyok mostanában .
Ez normális?

Mindenkit pusszantok .Kép

Kép
Kép
incike

<font color="0000ff">Incike! Ez teljesen normális. Én is amikor csak tehetem lustulok. Kép Ma is aludtam egy kicsit a vendégsereg közepén. KépKép
Te kaptál kismamáknak való kiskönyvet az orvostól? Vagy megultrahangozott? Mesélj!

Én május 4-én megyek orvoshoz, de addigra én már 10 hetes leszek, ha minden rendben megy. Kicsit nyugtalanít, hogy sokzsor fájdogál a hasikám.
Tegnap este sajnos kiborultam olyanon, hogy a férjem 20 perccel később ért haza, mint ígérte, igaz, ez éjfél után 20 perccel volt. Nem volt kedvem elmenni egy baráti társaságba, de elengedtem. Mondta, hogy 10 után, éjfél előtt hazaér, nem iszik, mert kocsival megy. Erre éjfél után 5 perccel (mert figyelmeztettem, hogy éjfél van) írt SMS-t, hogy most indulnak haza, hazahozatja magát valakivel. Én meg ott vártam már 10-től tűkön ülve, hogy mikor ér haza. Kissé felfújtama dolgot, de nem akarom, hogy rendszeresek legyenek az ilyenek... Közben azon izgultam, hogy a babának ne ártson meg. Kép Na, abbahagyom, mert csak elszomorodok megint.

Proone
7+5</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!
Vagyok én is, pénteken nem volt jó a net!Kép
Nálam még mindig semmi.
De szerintem nem bab, hanem csak késik.
Megfogadtam az 50. napig várok aztán megyek dokihoz.
nem tesztelek mert szerintem semmi értelme még.
Ma jönnek a vámosok ,úgy félek hogy csak na.
Szorítsatok hogy minden rendben legyen.
Ja és nő vámos jön!!Kép

Anita!!Kép
Irjál mi van Veled!!REmélem baba!!KépKép
nicola79

Sziasztok!

Zafír nagyon sajnálom!!! De légyszi ne add fel!!!!

Anitanagyon szorítok!!!!!!

Inci ez tök jó!!! Akkor még az idén lesz babátok!!!!

Most nem merek többet itt lógni a gép előtt, nagyon necces!

zsuska én azért szorítok neked is!

Hajni még neked is szorítok ám!!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Zafír,
Kép
Ne keseredj el, és SOHA ne add fel!
Kedélyjavítónak:
Kép

Tényleg egy csomó mindenkinek lehet lassan szorítani! Mennek a drukkok! +++++++++++++++

Zsuzska,
Miért nem akarsz tesztelni?

Kata
kata1977
Hatvan

Mert tuti nem vagyok az!!Kép
nicola79

Sziasztok!!!

Hát eljött ez ahétfő is!!!Köszi mindenkinek a drukkokat!!!!Ránk fér!!!Még semmi,megyek nézek valami tesztet a Dm-be,Aztán majd jövök.Kicsit félek tőle,Sőt nagyon félek tőle.

Zafír!!!Annyira sajnálom!!!!De ne keseredj el!!Igenis csinálod tovább,nem szabad feladni!!!!!

Incike!!!Örülök,hogy minden ok!!!

Proone!!!Jól vagy???Tényleg messze még az orvoshoz menés!!!Én is nehezen bírnám.

Na csajszik majd jövök!!!
csanita

Zsuzska,
Miért, semmi esély rá?!

Anita,
Szorítok, aztán gyere a hírrel!

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Itt vagyok már. Eddig a mamánál voltam. Iszonyatos álmos vagyok, meg el is fáradtam a boltba, pedig szinte senki nem jött.
Csinálom nektek a táblát is.

Incike, gondolom azért írtad le, hogy már szeretnél a felsőbe kerülni. Átteszlek oda Kép. Aztán meg jöhet a kövi zebra.

Kép

Kép
vkhajni

Meg jöttem!!!!

Hát nincsenek jó híreim!!!Egy csíkos lett a tesztem.Na de nem szomórkodom,lehet korai volt.Este megyünk dokihoz,fél 7-re,lehet mást mond.Meg már televan a hócipőm is.Semmi jele,hogy meg jönne,azért még kicsit bízom benne.Mert akkor karácsonyi babánk lenne.Megyek főzni,vasalni.Majd jövök!Írjatok sokat!!

Hajni!!Hogy vagy???KIcsi lelked???
csanita

Mert ilyen rendszertelen ciklusokkal soha nem lehet teherbe esni.Kép
A Párom mondta feleslegesen teszetelek,majd egy hét múlva aztán ha akkor sem jön meg akkor meg orvoshoz kell menni.!
50 napig várok!Kép
nicola79

Zsuzska,
A Párodnak nyugodtan mondd meg, h ha itthon lenne és kétnaponta össze tudnátok bújni, akkor szépen teherbe is lehetne esni! Kép Lásd Incike! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Jaaa, és Zsuzska, én biztosan nem bírnám ki olyan sokáig! Kép

Anita,
Kép
Milyen tesztet vettél?

Kata
kata1977
Hatvan

Anita köszi, már jól vagyok. Kicsi lelkem is már úgy néz ki megnyugszik Kép.

Képzeljétek, a papám lottózott, és 3-asa volt a 6-oson. Nyert a mama 1300 Ft-ot. Úgy örült neki, most megy és vesz rajta másikat Kép.

Na küldöm a táblát Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kata!
Most mikor a peteéréses napok voltak de szerintem nálam nincs olyan, akkor is sexeltünk de szerintem hiába.Kép
Én olyan vagyok mint Andi, szegénynek 90 napra jött meg!
Ott mi lehet a probléma??Kép
nicola79

Zsuzska,
Háááát, én ezeket a dolgokat nem is értem... Csak együttérzek és szorítok, h mindenkinek minden jól alakuljon! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata
"Discover" nevű tesztet vettem.Azt mondták ez jó!
Nálam nem jött be.Azt igértem nem leszek szontyi,de most mégis az vagyok.Én nem értem ezeket a dolgokat.Látjátok nem is olyan könnyü babákat "gyártani"!!!???Pedig olyan jól indultak a dolgok,csak jöttek a zebrácskák.De most már meg jöttek a gólyák is.Remélem ez jót jelent!

Zafír
Most,hogyan tovább???Mikor mész vissza dokihoz??
csanita

Anita,
Kerestem Neked is vmi vidámítót:
Kép
kata1977
Hatvan

Kata!!
Köszi a képet!!!Édes!!Kicsit jobb is a kedvem.

Hajni!!
Szép a tábla!!Lassan neked is lehet szurkolni.

Zsuzska!!!
Egy kicsi esély sincs arra,hogy baba van a dologba??Szerintem tesztelj!!!

Na Én elköszönök,majd doki után jövök!!!
Jók legyetek!!!
csanita

<font color="0000ff">Inci! Gyere a 2005. téli babás topicba! Már ha van kedved! Kép Kezdünk gyűlni, de eddig még csak novemberi babások vannak ott. (pedig az nem is tél. Kép)

Hajni! Nagyon szép a szivárványos tábla! Kép Melegséget sugároz ebben a hűvös lóg-az-eső-lába időben. Kép

Képzeljétek, ma nem volt elég a hosszú napom, még régebben elvállaltam, hogy anyu helyett bemegyek az irodába, mert ő elmegy valahova, helyettesítem. Össze kell szedni a szemetet, el kell mosogatni, felmosni. Nem éppen erre vágyom most. Kép Megyek, eszek pár falatot, aztán nekivágok az útnak, az is közel fél óra egy irányban. KépKép

Proone
7+6 Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Hajni! Szerintem Inci ma már 6+0 hetes, mert tegnap írta a 5+6-ot. Csak hogy nehezítsem a dolgodat, nehogy mi is ugyan azzal a nappal szerepeljünk. Kép

KépKépKépKép
proone

Proone Kép, pedig úgy örültem neki, hogy végre kicsit kevesebbet kell gondolkodni Kép. Ahogy elnézem ma sem vagyok szellemi képességeim csúcsán Kép

Lányok, értem nem kell izgulni, már megvannak a "jósló" fájásaim. Szóval inkább valaki másnak adjátok át Kép

Ja, és majdnem elfelejtettem. Megrendeltük az ablakokat. Ha minden igaz május 20-án hozzák Kép. Annyira örülök neki Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Megint a pasim munkahelyéről garázdálkodok. Kép

Asszem, én már csak a képekkel tudom feldobni a hangulatot (valamennyire...) Kép

Elfelejtettem írni, h holnap szabin leszek, mert megyünk Sopronba a pasimmal. Kép Így aztán holnap nem tudok majd Nektek írni. És hangulatfeldobó (?!) képet sem küldeni. Kép

Képzeljétek, a barátnőm már mindenórás. KépKépKép Mondta, h nem izgul, inkább már várja. Kép Hétvégén szeretett volna szülni, de a kisfia nem így gondolta. Kép Mondtam is, h már most ellenkezik az Anyjával! Kép

Anita,
Mi volt a dokinál?

Proone,
Végeztél a helyettesítéssel? Ebben az undorító esős időben nem túl felemelő már utazgatni sem. Én csak kb 100 métert sétáltam a megállóból, de így is sz*rrá áztam. Kép Kép

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Tök lehangoló. A 2005. téli topicban is, meg a Szent Imrés topicban is van hír egy-egy eltávozott magzatról. Kép Ez a mai nap úgy látszik ilyen...

Kata! Köszi, végeztem mára, anyukám helyetti takarítás is megvolt, még állok a lábamon. Viszont egész héten helyettesítek, úgyhogy ez a mai nap volt a kezdet. Nagyon takarékra igyekszem állítani magamat, hogy végig bírjam. Péntek, szombat és vasárnap este is koncertekre fogunk menni, úgyhogy arra is kell energiát tartogatni - hiába szórakozás.

Kolbászt sütött a drága férjem, annak ellenére, hogy tudja, hogy nem bírom. Tiszta rosszul vagyok ettől a szagtól. Amúgy sem szeretem, de most egyenesen nem akarok levegőt venni, annyira szar. Szellőztetünk ezerrel. Miért nem lehet a kedvemért csak úgy nyersen parasztkolbászozni??? Kép Legközelebb fellázadok! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Nálunk iszonyat vihar volt. Még áramszünet is. Szegény Stone kutyus a ma éjszakát a pincében tölti Kép.
Proone, tényleg kíméld magad egy picikét.

Kata, akkor kivel fogok én itt dumizni holnap délelőtt? Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én próbálom kímélni, de most meg férjem átment apóshoz beszélgetni. KépKépKépKép

KépKépKépKép
proone

de ezen ne idegeld magad. Egy gyereknek az a dolga, hogy időnként dumizzon az apjával Kép. Ne foglalkozz ilyenekkel.

Tudtad, hogy vannak új csomagok az MSN-en?

Kép

Kép
vkhajni

Proone,
Tényleg ne erőltesd meg magad!
Én is lázadnék!!! Kép

Hajni,
Meg tudsz nekem bocsátani?! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, nagy nehezen igen. De csak akkor, ha holnap után meg ezer hozzászólást írsz Kép. Na áll az alku?

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Már többször is akartam Neked írni, h a pasimnak is van a gépén MSN (meg még vmi Windows Messenger is - ha jól tudom). Kép

Proone,
Nyugi! Kép Tudom, dolgoznak a hormonok, de próbáld meg, h nem húzod fel magad semmin (vagy legalábbis viszonylag kevés dolgon)! Kép Tudom, h nehéz, de próbáld meg (gondolj arra a kis bébire, aki ott lakik a pocidban! - Ő nagyon utálja ám, ha idegeskedsz!!!) Kép

Kata
kata1977
Hatvan

1000-et?! Egy nap alatt?! ... Nehéz lesz, hiszen 3 hónapnyi kemény munka árán Kép jött össze ez a 630... KépKép Nem áll az alku! Kép
Inkább írok a másik topikunkba... Kép
Nnnna?! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, írhattad volna előbb is Kép. Különben a kettő ugyan az. Vegyél fel partnernek, akkor tudunk dumizni, ha odaférsz a pasi gépéhez.

Az MSN-es címem: vkhajnalka@mailbox.hu

Kép

Kép
vkhajni

Na jó, de akkor oda ne csak egyet Kép. Hanem sokat. A férjem is hogy örülne neki Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!!

Nincs baba,amúgy minden rendben.Meg foh jönni szerintem holnap.Meg vizsgált hüvelyi uh-t is csinált.Csütörtökön megyek vérvételre,meg apának visszük a kiskatonáit vizsgálatra.Nagyon szimpi a doki,11.000 ft az első rendelés.Utána nem kell fizetni.De mondta ne agyaljunk fog sikerülni a baba.Most nagyon optimista vagyok.

Zafír!!!!

Ajánlom neked az intézete!!!!!Mindenki nagyon normális.Ha előről kéne kezdenem biztos oda mennék már az elején.Nem várnánk eddig.

Na pusz mindenkinek,Jó éjszakát!!!
csanita

Próba
nicola79

Hol vagytok csajok??Kép
Kihal a topic??KépMűködik hiszen!!
nicola79

<font color="0000ff">Itt jártam. De estig nem leszek...

Proone
8+0 Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Ahogy látjátok én új vagyok. Mi február óta próbálkozunk de eddig hiába. Múlt alkalommal már azt hittük, h tuti lesz babánk, de sajna nem jött össze pedig használtunk Baby - makr tesztet is.
kata26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?