Jó reggelt!
Olyan aranyosak vagytok, köszi mindenkinek, aki írt nekem. Olvastam ám, csak már írni nem tudtam, de nagyon jól esett. Kicsit meg is nyugodtam. Megnéztem a teszt érzékenységét, de nincs ilyen ráírva egyáltalán, viszont a DM-ben ez a legolcsóbb teszt... A dokim mondta, hogy a legolcsóbbat vegyem, mert az is kimutatja a terhességet, igaz azt is mondta, hogy egy héttel az elmaradt mensi után...
Remélem csak az volt a gond, hogy takarékos voltam és türelmetlen
Anita én azt hiszem nem tesztelek hétfőn. Így legalább mindenki teljes szívéből Neked drukkolhat aznap reggel! Meg én is!!
De azonnal írd meg az eredményt és jó érzékeny tesztet vegyél!!!
Az én férjem is állandóan aggódik. Egy éjjel kimentem wc-re, egyből felült, hogy mi baj van, megjött? Megnyugtatattam, hogy pisilni kell csak. Kivárta még visszajövök, hogy minden oké-e? A munkahelyemen is hívott 3 óránként, hogy "van valami újság?" Tegnap délután elmentünk csavarogni egyet ebben a szép időben, ide a Gellért-hegy környékére. Mikor meredeken másztunk felfelé kicsit feszült a hasam. Egyből meg kellett állnom, pihenni. Vitatkozunk a tornán is. Én a tesómmal heti kétszer járok tornázni, épp most vettem meg egy új 6 alkalmas bérletet. A doki szerint még az első harmadban is nyugodtan csináljam. A férjem meg állandóan mondogatja, hogy ne menjek, amíg nem tudjuk mi van...Szerintetek?
Én legszívesebben most egy hétig nem tesztelnék, egy gond van, hogy csütörtökön elfogy a duphaston, tehát vissza kellene menni a dokihoz, előtte viszont mindenképp tesztelnem kell. Vagy szereznem valahonnan ilyen gyógyszert, de erre nincs nagy esély...
Na bárcsak már ez lenne a legnagyobb gondom!
Nézem Hajni tábláját (ez a féyn az alagút végén nagyon tetszik)és megdöbbentem, hogy már mennyiünkét lehet izgulni... Remélem közeleg már a zebra-csorda.
Hajni hogy érzed magad? Szeded még a nyugtatót? Köszi a "fél"drukkjaidat! De azért magadnak is hagyj most már egy kicsit!!
Beuka olyan jó lehet az új házban! Mikor kötttetitek át a netet?
Zafír