Sziasztok!
Andi!
Isten éltessen névnapod alkalmából!
Remélem ma már leszel, ha ki tudod bányászni a számítógépet a sok süti alól.
Sofka!
Sok-sok gratula a 4 hónapos Tamáshoz!
Csanikó!
Sok-sok gratula a 4 hónapos+1 napos Biankához!
Dia!
Fel a fejjel!
Épp Te írtad 1-2 hete Györesznek, hogy a napi 1-2 szopi is biztosítja a babónak a szükséges ellenanyagokat, hasznos dolgokat. Úgyhogy ne aggaszd magad. Domi nagyon kiegyensúlyozott, boldog baba, teljesen jól érzi magát anyával!
Szeresd, ez a lényeg!
Megfázás. Én mértem Marci hőjét, hogy nincs-e láza. Ha nincs, nem kell aggódni. DE én is felhívtam a dokinénit, hogy megnyugtassam magam. Ha a védőnőt nem éred el, hívd fel a dokibácsitokat, aki biztos ad majd tanácsokat. Nekünk például orrszívást, Calcimusc-ot, Cebion cseppet (C-vitamint) mondott.
A tejcsit én úgy adom neki, hogy van egy 2ml-es kis fecskendőm és azzal "lövök" bele az orrába. Persze nem 2ml-t, csak pár cseppecskét.
Vagy ha van otthon orrcsepp cseppentőd, az is jó. Lehet, hogy ezek nélkül is lehet, de az nekem nem ment. Ha több tejcsi megy az orrocskájába, akkor lenyeli, nem lesz semmi baja. Ne izgulj. Mered Te azt! Először nekem is furi volt, most pedig már csukott szemmel is megy.
Márti, Dia!
Köszönöm a csípő infokat.
6 hetes kontrollon mi is voltunk a csípőjével, de azóta semmi. Azt mondjuk figyeltem, hogy mindig leellenőrzi a dokinéni a lábiját, de nem mondott semmit. Nem baj, következő oltásnál rákérdezek. Addig emiatt nem izgatom magam.
Zsófi!
Szénanátha
Látom egy sorstársam már van. Nekem is vannak gyógyszereim, meg orrspray, szájba fújós vacakom (nem tudom mi a becsületes neve, csak akkor kell, ha begörcsöl a légcsövem stb.- nekem is lenne már asztmám bibibi, ha nem szedtem volna a gyogyeszokat), de ezeket már nem szedem, mióta terhes lettem és szoptatás alatt sem akarom. A homeos cuccal tényleg az lesz, hogy kifaggatjuk a gyógyszerészt.
Én egyébként csak a körzetihez jártam előtte, hogy írja fel a szokásos gyógyszert, aztán ennyi. Kb.10 éve jött elő, azóta ugye évente kellett megújítani a szénanáthás papíromat, hogy 10%-ra kapjan a gyógyszert, de egyébként ennyi.
Jó is az, ha szuszog az ember mellett a párja.
Biztos nehéz lehetett. Nekem évente 4 napra megy külföldre Gáborom, de azt is nagyon nehéz kibírni.
Gigi!
Teljesen igazad van a sós vízzel, nem lesz örökké tejcsi kézközelben.
Cora-ban azt az állványos hintát vettétek, 8-9 ezerért. Férjem is nézte, de én azt mondtam, hogy még korai. Vagy mégsem?
Szegény férjed, jól megcsinálta magának.
Jót nevettem
Készítem a szkafandert
Szilvi!
Jobbulást Neked! Hajrá fel a babakocsiért!
Anikó!
Megjöttetek? Írj!
Megyek, mert még reggeliznem is kéne. És ugye semmi biztosíték, hogy Manócskám ma is olyan sokat fog aludni, mint tegnap, úgyhogy igyekeznem kell.
Pusz Mindenkinek, Melinda