Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is itt voltam ám ma és néha-néha ránéztem a gépre, mi a helyzet. Én se tudtam volna nagyon írni, így inkább hagytam.
Ma elég érdekesnek mondható napunk volt. Marci reggel 8-tól este 8-ig összevissza 4 órát volt fenn. 8-kor kelés, reggel még evett is valamit, 10-től szunya 1-ig. Na ebédelni nagyon nem akaródzott a kislegénynek. 2-kor már aludt egészen fél 5-ig. Már én mentem volna kelteni, hogy végre egyen is valamit, de éppen kelegetett. Akkor sem nagyon evett, majd aludt 6-tól 7-ig. 7-kor pici kajcsi. 8-tól fürcsi és utána egy olyan cirkuszt levágott, hogy "öröm" volt nézni. A cicin is üvöltött, azt hittem megint jön a sztrájk (aztán lehet, hogy igen Kép ). Cumisüveg sem kellett neki. Aztán jó másfél óra alatt sikerült üvegből megetetni, cici nem kellett neki és már nem is akartam erőltetni. Egyszerűen nem tudtuk hirtelen mi lett vele, lehet, hogy túlzottan kipihente magát. Szörnyű volt. Most már egy órája alszik. Kíváncsi vagyok mikor kel.
Na ezt jó hosszan leírtam, de kikívánkozott belőlem. De ahogy látom, sokatoknak "megzavarodott" a babója. Vagy nagyon aludt, vagy nagyon darabosan vagy ...

Dia!
Jó sűrű hetetek lesz. Ez a csípőszűrés micsoda? Ez kötelező vizsgálat. Nekünk a dokinéni nem mondott semmit Kép
Az anyatej tényleg nagyon jó orrszívás előtt. Nekünk van itthon Sterimar sóoldatos cuccunk, de nem ér fel a tejjel. Remélem nem lesz semmi komolyabb baja Dominak. Hogy viseli az orrszívást?

Szilvi!
Jók lettek a képek! Kép Köszi!

Andi!
Hol vagy? Ennyi sok kaját nem hagytunk, hogy még a géphez se tudjál odaülni. Kép

Csajok!
Már annyiszor akartam kérdezni, hogy valamelyikőtök allergiás-e. Itt a szénanáthára gondolok konkrétan. Mert sajna én igen Kép Ma erősen éreztem, hogy kezdenek előjönni a tüneteim. Trüsszögök, viszket a torkom. Mint most is. Na a lényeg: aki igen, ő használt-e homeós bogyót rá? Mit? Jó volt?
Tök jó, hogy felteszem kismillió kérdésemet és lehet, hogy senki sem szénanáthás. Kép

Na most már megyek, mert több zöldséget nem akarok itt összehordani Kép

Jó éjszakát, puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Jó reggelt!

Én ma alig tudtam felkelni........ Pedig 3/4 7-ig aludt a törpe. Olivért nem zavarta meg a találkozó. Aludt amikor szokott. Az étvágyával sincsen semmi gond. Ahogy Melinda írta, hogy megint szenvednek a szopival, szégyen ide szégyen oda, de örültem,hogy Olivér tápos csirke lett. Nincsen ilyen gondunk.
Tagnap elmentünk a Corába és vettünk hintát a gyeröknek. Igaz bele kellett tennem a hordozó szűkítőjét, de így is majdnem elalélt az örömtől, pedig már nagyon álmos volt. És vettünk még egy baba cd-t, olyat mint a Barbié. Azt még nem hallgattunk meg, kiváncsi vagyok mit fog hozzá szólni.
Az orrszíváshoz mi nátrium kloridot használunk. (pórélyas nevén: sós víz) A doki nő írja fel, azt mondta, hogy ha megissza a pici még akkor sem lesz semmi baja tőle. Ezt nem a tejcsi ellen írtam, csak azért mindenkinek eljön majd az idő amikor nem lesz tejcsi. Ráadásúl egy filléres dolog.
Szerencsére szénanáthához nem tudok hozzászólni. Viszont Melinda ha jössz hozzánk talira, akkor húzzál szkafandert, mert itt aztán van minden giz-gaz.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Jó reggelt mindenkinek!!!

Melinda
szép kis alvást produkált tegnap a legényke!!
Remélem ma nem lesz szopi problémátok. Szénanátha eddig elkerült remélem ezután sem szeretne nálam berendezkedni.
Nektek nem kellett még menni csipőszűrésre?
Minden babát el szoktak küldeni, vagy a ti dokitok ennyire penge, hogy saját maga megtudja állapítani?! Először 6 hét körül szoktak küldeni utána pedig attól függ mikor rendelnek vissza. Nekünk akkor kell visszamennünk ha már elkezd járni.

Dia
Húhh ez mozgalmas hét lesz. A mozgásos dokit ha kedden ki is hagyjátok attól még máskor meglátogatjátok?
Szuri nekünk is szerdán lesz. Nálatok fűtenek még?

Gigi
tényleg hasznos a sóoldat, egyszer minden baba leáll a szopiról és akkor vége a jó kis anyatejcsi kúrának. Oli átalussza az éjszakát már? Hinta nem semmi lehetett, amennyire élvezte amikor dobáltad egyértelmű volt, hogy imádni fogja. Azért vettétek mert már túl erős kezdesz lenni és apa tart tőled? Fél nehogy eljárjon a kezed? Persze ez csak vicc volt.

Gigi most 4 óránként kelt, jobb mint a három.
Iszonyat ez az idő. Napsütést akarok!!

Kata
ne csodálkozz, hogy ennyit fogytál, éjjel pont rád gondoltam szopi alatt, Patrik nagyon kis vasgyúró, sűrűn szopik, teljesen kiszív belőled mindent, ráadásul nagyon sokat vagy fenn éjszaka is, plussz Raul után is rohangálni, meg még a háztartás. Szóval...
Szedsz valami vitamint?

Györesz
ha lesz 2pillanatod dobsz egy táblát?

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Én most haldoklom. Tök beteg lettem. Egy enyhe náthából lett egy jó kis légcsQ hurut. Éjszaka alig tudok aludni úgy fáj a torkom is meg a légcsövem is.
Remélem GergQnek nem lesz baja tQlem.

Tegnap vettünk az Auchan-ban sókristály lámpát. Állitólag ez is jó a léguti megbetegedésekre. Tök szép ilyen narancssárgás fénye van.

Megvettem az anyák lapját amiben Megatoysos kupnok vannak és van egy esernyQre csukható babakocsi ami 24990 helyett 15490 a kuponnal. A héten megyünk megvenni már ha lesz még. Nagyon remélem mert beleéltem magam. Egyébként ABC Design márkájú.

Gigi!
Mennyiért vetted azt a pillangós játékot a Megatoysban?

Melinda!
Nem irigyellek a szénanátháért. Az öcsémnek van és ilyenkor már szenved.

Dia!
Jó kis programod lesz a hétre.

puszika mindenkinek
Szilvi
Én is napsütést akarok.
sys

MártiaKép

A férjem már valóban kezdhet attól félni, hogy agyonütöm mert amit ez művel???!!!! Szombat este már aludt törpe, férjem is egy szál gatyában, amikor mondom neki, hogy bezártam lent, kutya beengedve. ( a nagy házőrző belülről őrzi a házatKép) Gondolta a rossebb, hogy ő még kimegy. Éjszaka meg arra ébredtem, hogy mintha kő kopogna az ablakon. Na erre feltápászkodom (valamikor éjjel 1 lehetett) és kiderült,hogy az a naggggggyon okos férjem kizárta magát. Lement, hogy beálljon a kocsikkal a garázsba, egy szál alsógatyába (Kép). A kulcs viszont belülről bent volt a zárba. Mondta,hogy kb már egy órája próbált felébreszteni, dudált, dörömbölt. A kutya meg szolidaritásból ugatott hozzá.Kép Szerintem már az egész utca fent volt, csak én nem.Kép Ja és ezt már másodjára játsza el. Mondtam neki, hogy leközelebb hagyom kint megfagyniKép Szóval Olika átalussza az éjszakát csak a kedves apukája nem.

Szilvi
Már nem elmlékszem, hogy mennyi volt a pillangó. Még december elején vettem. Pár ezer , pontosan nem tom, de nagyon eltalálták, Olivér is nagyon szereti. Gyógyulj meg hamar!!!

Le a felhőkkel!!!!!!!!!!!!

Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Melinda
Nekem ismerős ez a szénanáthás időszak, mert nekem is van. Kép Bár nekem még asztmám is van...bibibú. Kép Ez szerencsére igen ritkán jön már elő. Homeos bogyót én nem szedek, hanem nekem rendes gyógyszerem van, amit be kell szívni, meg valami orrcsepp. Te jársz ezzel valami dokihoz? Mert lehet, hogy ő is tudna segíteni, de az is lehet, hogy a patikában, vagy valahol, ahol ilyen homeos bogyókat árulnak. Na, jó sokat segítettem. Kép Kép

Egyébként itthon van a férjem! Olyan jó! Teljesen más így aludni, hogy ott szuszog mellettem. Kép Meg így legalább meg merem nézni a thrillereket is, mert amíg nem volt itthon, hát nem igazán néztem, annyira be voltam tojva. Kép

Kicsi fiúnk, apájának is bemutatta sikongató tudományát. Kép Nagyon édi volt, csak úgy sikongatott neki...és annyira látszik, hogy élvezi. Ennek örömére, hogy már ilyen hangot is tud adni, néha már sírás közben is sikongat. Kép Nagyon cifrázza!

Zsófi
nmzsx

Sziasztok!
Márti!
Igen kéthetente jön a mozgásfejlődéses doki,majd elmegyünk máskor.
Igen,még van fűtés/a hálóban 25fok van/.
Melinda!
A csípőszűrés kötelező.Most lesz a 4 hós kontroll.Az első 2 hósan volt.
A tejet az orrába csöpögtessem???Nem fog megfulladni??Jaj nem merem!Kép

Lányok!Nagyon szar a hangulatom!Kép
Először is azért,mert fogalmam sincs,hogy vigyem e dokihoz picurt!?A spock könyv azt írja,hogy kis megfázással ne vigyük.De még a védőnőt se érem el mert továbbképzésen van.De ha valami baja lesz azt nem bocsátom meg magamnak.
Második.Mostanában azzal gyötröm magam,hogy lehet,hogy ha anno nem másra kell a pénz és tudtam volna venni egy Aventos mellszívót,akkor több tejem lett volna.Mert tudtam volna fejni szopik után.Jaj,most is a sírás kerülget.KépOlyan szar amikor nem tudsz helyes döntést hozni,hogy mire köldsd a pénzt,mert mindenre nem jut.Képazt hiszem ma csak este jövök,mert csak sírni van kedvem ma.Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Veled kezdem! Ne legyél ilyen rossz kedvű! Dominiknak nem lesz semmi baja, hidd el! Csak az orra szörcsög? A lényeg, hogy szívd le neki a váladékot, hogy ne rakódjon le! Az anyatejcsit az orrba kell csöppenteni! Nem fog megfulladni tőle!Kép Lefolyik a garaton, esetleg köhint egyet és ennyi! Azon meg már felesleges agyalnod, hogy mi lett volna, ha veszel Aventos mellszívót! Én amikor fejtem, akkor én kézzel csináltam, persze így nem jön sok, de szerintem amúgy sem ezen múlik! Dominik már nagyfiú, már mást is eszik anyatejen kívül, úgyhogy már nem tragédia, ha nincs olyan sok tejed! Nehogy most legyél depressziós! Biztos csak az idő teszi! Fel a fejjel! Ha kell sírd ki magad, de aztán felejtsd el ezt a sok hülyeséget! És igenis tudsz helyesen dönteni, ezt Dominik is bizonyítja, csak nézz Rá!!!! Neves egy kicsit! Na, légyszi, légyszi, légyszi!KépKépKépKépKépKépKép

Melinda!
Nem semmi Marci, hogy ennyit aludt! Remélem ma jobb napotok lesz szopi téren!
Norbi 2 hósan volt csípőszűrésen és legközelebb 8 hósan kell vinnem kontrollra!
Én nekem nem szénanáthám van, de nagyon hasonlók a tünetek! Rengeteget hapcizok, ömlik az orrom, viszont nem tudom évszakhoz kötni, meg hát nem is tudom, hogy mire vagyok allergiás, mert még nem voltam allergia vizsgálaton, bár már sokszor készültem hogy elmegyek! Emlékszem terhesen nagyon kínlódtam miatta, mindig féltem, hogy ez a sok tüsszentés árt a gyerkőcnek!

Gigi!
Milyen hintát vettetek? Olyat amiről beszéltünk, hogy elektromos? Vagy milyet?
A férjed nem semmi, Neked meg nagyon jó alvókád lehet, ha egy órába telt mire meghallottad, hogy kopácsol! Ráadásul tegnap este elég hideg volt, nem fagyott meg egy szál alsógatyeszba?

Szilvi!
Jobbulást Neked és megy a drukk, hogy Gergő el ne kapja Tőled!

Márti!
Dobom a táblázatot!
Csak azt a pár képet csináltad szombaton, amit átküldtél?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Dino Bernát 2004. szeptember 29. Bp.VIII.
Donát 2001. január 17.
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8.
Évi Roland 2004. december 1. XVIII. Pestimre
Martin 1997. január 7.
Vivien 1994. október 7.
Melinda Marci 2004. december 6. Érd
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Zsófi Bence 2004.december 11. Bp.IV.
Csanikó Bianka 2004. december 17. Csepel
Renáta 1995. augusztus 24.
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Sys Gergő 2005. január 13. Kispest
Renáta 2000. október 28. </pre>

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Andi!
Isten éltessen névnapod alkalmából! Kép
Remélem ma már leszel, ha ki tudod bányászni a számítógépet a sok süti alól. Kép

Sofka!
Sok-sok gratula a 4 hónapos Tamáshoz!

Csanikó!
Sok-sok gratula a 4 hónapos+1 napos Biankához!

Dia!
Fel a fejjel! Kép Épp Te írtad 1-2 hete Györesznek, hogy a napi 1-2 szopi is biztosítja a babónak a szükséges ellenanyagokat, hasznos dolgokat. Úgyhogy ne aggaszd magad. Domi nagyon kiegyensúlyozott, boldog baba, teljesen jól érzi magát anyával! Kép Szeresd, ez a lényeg! Kép
Megfázás. Én mértem Marci hőjét, hogy nincs-e láza. Ha nincs, nem kell aggódni. DE én is felhívtam a dokinénit, hogy megnyugtassam magam. Ha a védőnőt nem éred el, hívd fel a dokibácsitokat, aki biztos ad majd tanácsokat. Nekünk például orrszívást, Calcimusc-ot, Cebion cseppet (C-vitamint) mondott.
A tejcsit én úgy adom neki, hogy van egy 2ml-es kis fecskendőm és azzal "lövök" bele az orrába. Persze nem 2ml-t, csak pár cseppecskét. Kép Vagy ha van otthon orrcsepp cseppentőd, az is jó. Lehet, hogy ezek nélkül is lehet, de az nekem nem ment. Ha több tejcsi megy az orrocskájába, akkor lenyeli, nem lesz semmi baja. Ne izgulj. Mered Te azt! Először nekem is furi volt, most pedig már csukott szemmel is megy. Kép Kép

Márti, Dia!
Köszönöm a csípő infokat.
6 hetes kontrollon mi is voltunk a csípőjével, de azóta semmi. Azt mondjuk figyeltem, hogy mindig leellenőrzi a dokinéni a lábiját, de nem mondott semmit. Nem baj, következő oltásnál rákérdezek. Addig emiatt nem izgatom magam.

Zsófi!
Szénanátha Kép Látom egy sorstársam már van. Nekem is vannak gyógyszereim, meg orrspray, szájba fújós vacakom (nem tudom mi a becsületes neve, csak akkor kell, ha begörcsöl a légcsövem stb.- nekem is lenne már asztmám bibibi, ha nem szedtem volna a gyogyeszokat), de ezeket már nem szedem, mióta terhes lettem és szoptatás alatt sem akarom. A homeos cuccal tényleg az lesz, hogy kifaggatjuk a gyógyszerészt.
Én egyébként csak a körzetihez jártam előtte, hogy írja fel a szokásos gyógyszert, aztán ennyi. Kb.10 éve jött elő, azóta ugye évente kellett megújítani a szénanáthás papíromat, hogy 10%-ra kapjan a gyógyszert, de egyébként ennyi.
Jó is az, ha szuszog az ember mellett a párja. Kép Biztos nehéz lehetett. Nekem évente 4 napra megy külföldre Gáborom, de azt is nagyon nehéz kibírni.

Gigi!
Teljesen igazad van a sós vízzel, nem lesz örökké tejcsi kézközelben.
Cora-ban azt az állványos hintát vettétek, 8-9 ezerért. Férjem is nézte, de én azt mondtam, hogy még korai. Vagy mégsem?
Szegény férjed, jól megcsinálta magának. Kép Jót nevettem Kép
Készítem a szkafandert Kép

Szilvi!
Jobbulást Neked! Hajrá fel a babakocsiért! Kép

Anikó!
Megjöttetek? Írj!

Megyek, mert még reggeliznem is kéne. És ugye semmi biztosíték, hogy Manócskám ma is olyan sokat fog aludni, mint tegnap, úgyhogy igyekeznem kell. Kép

Pusz Mindenkinek, Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sofka!
Boldog hófordulót Tamásnak!!!!!!!!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Andi!
Boldog névnapot!!!!!!!KépKépKép

Dia!
Amit Melinda írt, Cebion csepp, azt tényleg érdemes adnod, az segít a gyógyulásba, C-vitamin, recept nélkül kapható!

Pusz, Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!

Írok még neked egy gyorsat, mert látom megelőztél.
Azt amit a trüsszögésről, orrfolyásról írsz, tényleg lehet, hogy szénanátha. Attól függően, hogy mikor van, lehet, hogy "csak" a pollenekre vagy allergiás, ez van nálam is március-áprilistól egészen októberig Kép Ha télen is van, akkor a poratkára allergiás az ember.
Terhességem alatt engem is nagyon idegesített a trüsszögés, mert utána úgy éreztem, hogy bekeményedik a pocakom. Ha Neked is ilyen volt, gondolom Te még hatványozottan izgultál.
Érdemes elmenni szűrésre, bár lehet,hogy ennek ellenére a gyógyszerek sem fognak hatni 100 %-osan.

Csípőszűrés: látom Te is újabb időpontot mondasz a második szűrésre. Még jó, hogy egy országban élünk,nem?

Na most már tényleg megyek, pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

DiaKép

Na ne hülyéskedj már!!!!!!!!!!!!! Legyen már egy kicsit jó kedved!! Dominak nem lesz semmi baja, szombaton nem úgy nézett ki mint aki nagyon beteg lenne. De ha nagyon aggódsz hívd fel a dokit. De elötte mérd meg,hogy van e láza, mert tuti arra fog elörszőr rákérdezi az orvos. Az orrába megy nyugodtan cseppencsél. Olivér se szereti, ha túl sok megy, akkor a felesleget lenyeli. És semmi baja tőle.

Melinda
Azt a hintát vettük. Asszem 9 ezer Ft volt. Úgy tudjuk használni, hogy a bébi hordozó szűkítőjét még pluszba beletettem, mert amúgy nem tartja meg a kicsit. Igazándiból akkor lesz jó, amikor már teljesen biztosan ül. Néztük a Brendonba az elektromosat, de 33 ezer Ft volt. Na annyiért azért nem hintázunk. Persze az nézett ki a legjobban. De csak nem sértődik meg a büdös kölke, hogy nem a leg drágábbat kapja!Kép

Puszi

Dia jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
gigi28

Megint én!

DiaKép

Nekem Aventes mellszívom volt és látod mire mentem vele. Olivér csak 3 hónapos koráig kapott tejcit, de eddig még csak egy laza náthája sem volt. Könyörgöm nehogy ezen kezdj el aggódni!!!!

Puszi! Ha nem írsz, oda megyek és seggbe rúglak

KépKép
gigi28

Sziasztok!!

Dia
én vettem a patikában olyan hagyományos cseppentőt, tudod üveg és a vége gumi amit megnomsz és felszívódik a tejcsi. Én 1-1 cseppet szoktam az orrlyukba cseppenteni, mivel nekük még átjárható a garatüregük simán lefolyik a felesleg a torkukba, de 1 csepptől sok nem megy le az tuti. Vársz pár percet és elő az orrporszívóval, alaposan kiszívód a trutyit.
A lázát mérd folyamatosan, próbáld sokszor cicire tenni.
Tej és maradék tej lefejéséről csak annyit amikor állandóan fejtem kevés volt mindig a tejem, egy ideje nem fejem a maradékot és mégis elég tejcsi van. Szerintem tényleg az aranyszabály az igaz egy jól szopó bébinél nincs jobb tej serkentő. A homeos bogyeszt nem próbáltad, 400 ft körül van 1 doboz és csak 1-2 napig kell szedni és elvileg beindítja a dolgokat.
Cudar időnk van, bújj gyorsan ágyba csapd magad melé Domit és kacarásszatok egyett, s utána pihi!!

Györesz
de csináltam még párat, csak azt nem küldtem el mert azokon nem vagytok rajta, Diának is küldtem párat, hogy tegye fel a közösbe.

Szilvi
gyógypuszi küldve, tessék gyorsan talpra állni.

Zsófi
akkor most nagy a boldogság nálatok. Azt hiszem ilyenkor mégjobban értékeli az ember a másikat, ilyenkor veszi észre mennyire is hiányzik a másik.
Thirrel, brrrr mikre van időd?
Emlékszem első hetekben mindig csak a filmek végét láttuk, kb utolsó 2-3 perc, most meg szinte csak a szopik alatt van tv nézés, na jó meg elalvás előtt egy kicsi.

Gigi
alvajáró párod, előbb utobb rájön nem jó buli éjszaka téged keltegetni. Lehet sátrat kéne vernetek az udvaron, nem lenne tragédia ha nem engednéd be. Szerintem 8 párnával a fejeden fekszel le aludni, tuti ami biztos ne hallj meg semmit se. Ha Oli esetleg felsír azt sem hallod meg. Én Gigire felszoktam ébredni, de példáil amikor Béren voltunk az ágyam mellett volt az övé és apa keltett fel, hogy sír a gyerek etessem meg, szóval néha én sem hallok semmit.

Sofka
Tamásnak minden jót a hófordulójára.

Jajj az ígéretek

Gigi a www.bebilap.hu
van a horoszkóp, tagolják csecsemőre, kisgyerekre és kamasztra.

Mondókák
www.csucsposta.hu
találhatóak.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Andi

Sok boldog névnapot!!

Kép

Ilyet akarok!!!
Kép

Modóha cím mégegyszer
www.csucsposta/setti/KEDVENC/mondokak.htm#fazik

Pussz
Márti
márti05

Ezt a béna nőszemélyt
szóval mondóka mégegyszer

www.csucsposta.hu/setti/KEDVENC/mondokak.htm#fazik
márti05

Sziasztok!

Dia!
Én is csatlakozom Gigihez,ha nem írsz!Kép
Náthánál ,ha láz nincs,lényeg az alapos orrszívás,és utána az orrcsepp.Nem lesz semmi baj!!!
Egyébként még az is lehet,hogy a fogától hurutosabb,mit Melinda Marcija.
Andit nem hívtad?Remélem minden rendben Vele,olyan furcsa,hogy nem jelentkezik!Kép
A heted nem lesz semmi!
Raulnál fejtem kézzel,mellszívóval,fejen állva-mégis csak három hóig volt tejcsim!!!

Andi!
Mi van Veled?Írj!

Szilvi!
Tök jók a képek,köszi!Kép
Jobbulást!Érdemes valami homeós bogyesszal próbálkozni!
Raul esernyő-kocsija még megvan,nagyon könnyű,tényleg csak egy mozdulat összecsukni,van napfénytetője-azt hiszem akkor 6 ezer Ft volt.Ok,nincs márkája!Kép

Márti!
Örülök,hogy Gigi-úgy tűnik-megszereti a hason fekvést!KépNem tudom Patrik mikor fog legalább egyszer a hasán,vagy az oldalán aludni!Kép
Én is azt mondtam Ruszlánnak,hogy a kilók átvándorolnak Patrikra.Ez mondjuk sántít picit,mert akkor már 20 kilósnak kellene lennie!KépSzedek vitamint.
Tényleg kár lett volna kihagyni a talit,nagyon örülök,hogy el tudtam menni!!!Kép

Melinda!
Vasárnap nálunk is extra nyűgösség volt!Kép
Szénanáthára én Claritin-t szedtem,Te mit?Megnéztem a könyívecskémben,ajánlják a Pulsatilla-t,Histaminum 15 CH-t,Pollens 15-30Ch-t.
Mi egyszer sem voltunk csípőszűrésen,pontosabban még születése után a kórházban nézték tetőtől-talpig és azt mondták nem kell kontroll.Itt ez a módi.Kép

Gigi!
Tök jó lehet a hinta!Alkalomadtán teszel egy képet Oliról,amint birtokba veszi?
Akartam már kérdezni,hogy mióta növeszetd a hajad?Nagyon szép!
Hát,gyúrjál-férjed nem semmi!Kép
Én is 0.9%-os NaCl-t fogok beszerezni,a Sterimár nagyjából annak felel meg a leírás szerint.

Zsófi!
Ma már nekem is itthon lesz az uram este.Én nagy horror-fogyasztó vagyok,de csak akkor,ha Ő itthon van!Kép
Aranyos lehet a kis sikongatód!Kép

Csanikó,Sofka!!
Isten éltesse a négy hónapos Biankát és Tomit!!!KépKépKép

Mica üzeni,hogy most nem lesz egy ideig,mert Gyuszkó beteg,elmenteka Mamához gyógyulni.Mindenkit üdvözöl!

Puszi,mennem kell,most Hihetetlen családosat játszunk Raullal.Halkan mondom:testhezálló feladat.Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok Lányok!

Neharagudjatok rám, hogy eddig nem jöttem, de beteg vagyok megint, kislány is, bár ő nem annyira hála az égnek.
Nálam sem annyira gáz, csak a torkom fáj, meg minden porcikám, tüsszögök, de egyébként megvagyok.
Nagyon nagyon köszönöm, hogy itt voltatok nálam, mindegyikőtök nagyon édes, nagyon cuki, nagyon szimpi nőci, és a babáitok, én csak olvadoztam.
Nagyon köszi a köszöntéseket is, én is minden hófordulós babucikát puszikálok és legyetek mindig ilyen vicces, jó humorú, kedves édes anyucikák, és a babácskák is mindig ennyit vigyorogjanak, olyan cukik voltak.

Gigi!

Nagyon aranyos nőci vagy, és megnyugtatlak, nem látszott rajtad abszolut a kellemetlen hangulat, nagyon nagyon aranyos vagy, és nekem nagyon szimpatikus. A hajadért pedig irigyellek, rettentően, gyönyörű.
A kisfiad pedig egy álom, annyira édesek vagytok ahogy játszotok ti nagyon is imádjátok egymást, szóval nincs is itt semmi baj az égegyatta világon, csak így tovább, nagyon ügyes vagy.
Komolyan felnéztem rád, ahogy játszottál Olivérrel, annyira aranyosak vagytok, de én még ezt a kissrácot megzabálom nálad az biztos.

Lányok!

Mindegyikőtök nagyon cuki, remélem továbbra is barátnők leszünk és tartani fogjuk a kapcsolatot, már most hiányoztok.

A sütiket inkább hagyjuk, képzeljétek vittem belőle anyóséknak és az anyu is megkóstolta, azt mondták, hogy nagyon ügyesek vagytok és hogy hogy tudtok még babázás mellett ilyen jókat sütni.

Ja igen sütés, no akkor
Ala hagymás lepény:

- 50 dkg liszt
- 1 tojás
- 1/2 élesztő
- 2 dl tej
- 20 dkg margarin felolvasztva
- só
Ezt az egészet összegyúrjátok, az élesztőt én nem futtattam, de lehet, nem muszály.
Hagyni kell állni 2-3 órát, ha gyorskelesztőben csináljátok, elég a félóra.

Tetejére: Pici olajon meg kell dinsztelni 4 fej hagymát, tejföl rá és reszelt sajt, de tehettek még rá akár bacon szalonnát is, nagyon fincsi úgy is, asszem Dia úgy csinálta.

Hát ennyi, jóétvágyat hozzá!

Fényképek, intézem, ma délután már rakom föl az összes képet, igyekszem, nem felejtettelek el benneteket, csak tényleg nem vagyok a legjobban, meg hozzáteszem még tegnap Gyuri szüleinél is voltunk, rendesek nagyon áthívtak ebédre.
Szóval még tegnap sem volt nagyon pihenés, csak este nyomtam az ágyat, erre éjjel meg nem tudtunk aludni. Na mindegy tiszta őrület ez az időjárás, meg tudjátok ahol bevágtam a fejem még mindig sajog, a fene essen bele.
Mondtam is Noncsinak, hogy anyád tökkelütött lett.

Dia!

Ne idegeskedj, igaz felhívtalak már, mert a frászt belém állítottad, hogy mi van veletek, de csak azt tudom mondani továbbra is, hogy nyugi, nem szabad idegeskedni, sokat szeretgesd Domikát, sok sok puszikát adjál neki, és közben mondd, hogy ezt az Anditól, ezt anyától, ezt az Anditól, ezt meg anyától. Jó?!
Ne ess kétségbe, minden rendbe fog jönni, sok sok millio puszika neked és nagyon szeretlek benneteket, és nem ám sírdogálni, mert átmegyek tudod és megeszlek ebédre :-))))))))))))

Lányok!

Olyan hinta mizériát én is szeretnék venni, olyan jó, hogy mondtátok, nem is rossz ötlet.
Remélem majd ha már bír ülni Nonóka, akkor tetszeni fog neki.

Pollen, inkább hagyjuk, 21 éve vagyok allergiás 9 éves korom óta.
De most lekopogom, nem jött még ki idén rajtam.
Tavaly amikor terhes voltam, meg kétszer annyira, mint addig. Jó mi?!
Lehet, hogy szülés után elmúlik, Istenem add, hogy így legyen.

Szuri: Mi szerdán kapjuk 20-án a négy hós szurikát, de drukkoljatok, nagyon fosok, hármat fog kapni ez a kis huncutvirág, de annyira féltem.
Mindenkinek nagyon szurkolok, hogy ne legyen semmi gond.

Csípőszűrés: Dia, nagyon szorítok nektek, de ha eddig sem volt semmi gond, szerintem Domikánál most sem lesz, ügyi a te kicsi bogárkád, jajj úgy imádom. Bocsi, hogy Noncsi meghúzta a fülét, de nem direkt volt, tudod, ők még csak úgy fogdosnak mindenfélét, szegénykém, remélem nem fájt neki.
De utána szerelmeskedtek, mert fogták egymás kezét.

Na asszem megírtam mindent, most már elhaladok, valamit csinálni kéne a lakásban, de úgy nincs kedvem, lánykám végre bealudt, kicsit nyugi van.

Na szóval tali legközelebb Giginél, annyira szupi lesz. Már várom. Ti hogy vagytok ezzel?

Sok pusza nektek és majd még jövök küldöm a képeket is. Remélem sikerül feltenni.
Kukifelmérésből, hiányzik Norbika, Domi és Marci, bocsi ezért de nem ússzátok meg nehogy azt higgyétek :-)))))))
Ja és nem ám itt perveznek nézni engem, de nekem ez új dolog tudjátok, és nagyon szeretnék egy kissrácot is.

Saxi, Anikó, Zsófi!

Nagyon hiányoztatok, remélem legközelebb megismerkedünk.
Írjatok, Sofka te is!!!!!!!
Ja más a felhasználó nevem egy picit: Tandi_1

Puszika

ANDI
Tandi_1

Sofka

Boldog hófordulót a csemetének! Kép

Andi
Boldog, boldog, boooldog nééééévnapot! Kép Kép Kép

Márti
Tv-t nézni csak este szoktam, 9 után. Bár tudod, már ítam, hogy kis csákóra Kép semmi panaszom nem lehet. Imád aludni, mint a szülei, és nagyon nyugodt baba. Leszámítva a babakocsis sétáltatást, mert azt egyszerűen utálja. Kép Tiszta, Domi. Kép Szóval nekem rengeteg időm van mellette. Egy álom baba!!!! De tényleg!

Dia
Na, ne máááááá! Nem szoktál te ilyen lenni! Szerintem, ha félsz, hogy Dominak baja van, hívjad fel a dokit. Attól biztos meg fogsz nyugodni, vagy egyenesen hívjad ki. Az a lényeg, hogy megnyugodj. Bencének is szokott szürcsögni az orra, ilyenkor ezzel a kézi bizgerával kiszívom, fülpiszkával Kép kitörölgetem, oszt minden rendben. Ne aggódj!
A szopi miatt meg tényleg felesleges aggódnod. Én pl. határozottan irigykedem rád, hogy ilyen ügyesen eszik már Domi. És nem egy beesett arcú gyermek. Jó kedvű is, szóval szerintem minden a legnagyobb rendben vele. Tudod, hány embernek nem jön be az Avent. Szerintem nem azon múlik, hogy mennyi tejed van. Fel a fejjel, te mindig olyan jó kedvű szoktál lenni! Küldök is egy "jókedv puszit"! JÓKEDVPUSZI!!!!!!!!!! Kép

Andi
Remélem, hogy legközelebb mi is tudunk menni, nagyon szimpik vagytok, tényleg!

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Hófordulós babákat szeretettel köszöntöm! KépKépKép

Andi!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!KépKépKépKép
A GergQt mindig lehagyod. Az Q kukiját sem örökítetted meg. A legkisebb el van felejtve?
Jobbulást nektek. Engem is elkapott a nyavaja.

Dia!
Ne ess kétségbe a nátha miatt, hamar rendbe jön.
Szívd az orrát, csöpögtess és minden oké lesz.

Puszi
Szilvi
sys

Andi

Én is hagy kívánjak neked boldog névnapot!Kép
A hagymás lepényt ki fogom próbálni. Ha rátetted a tejfölt és a sajtot akkor a sütőbe rakod? (na ez elég primitív kérdés, de mi van ha mégsem?)
Örülök, hogy szimpatikus voltam neked. Kölcsönös. Én a lendületedet irigylem nagyon.
Gyógyuljatok meg hamar.

Szerintem havonta lehetne legalább találkozni. (tőlem sűrűbben is csak szerintem nehéz összehozni az embereket) Már most nagyon szép a kert, ha jöttök addigra még szebb lesz. A kutyust átviszem anyuékhoz, hogy ne zavargásszon.

Jajj, olyan trutyi az idő.

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Úgy látom ma nem csak én vagyok sz_r hangulatban. Tegnapi mérésnél kiderült, hogy Szonja fogyott 20 grammot. Mit kapok én ezért a védőnőtől?
Megmondom őszintén kicsit ideges lettem, ennek eredményeként tejem semmi. Már egyszerre kieszi mindkét cicimet és így sem elég neki!
Holnap megyünk dokihoz oltásra, akkor lehet, hogy én is kérek valami kiegészítőt. Azt nem tudom, hogy diktálom bele a gyerekbe, de csak valahogy letolom a torkán! Kép

Dia!
Ennek a fejésnek nem sok köze van a dologhoz. Szerintem emiatt ne parázz. A lényeg, hogy Domi szépen fejlődik. Ha minden apró megfázásnál depis leszel, akkor már most csinálj valamit magaddal, mert ez már csak rosszabb lesz. Biztos ebben a hülye időben fázott meg egy kicsit Domi. Szonja is állandóan megizzadt és attól féltem, hogy ő is megnáthásodik. Még eddig nem.

Andi!
Boldog névnapot!

Gigi!
Apának nem árt egy kis kizárás, addíg sem horkol! Kép
Ezek szerint te is jó mélyen tudsz aludni!

Puszi
Barbara
babar

Sziasztok!

Nem semmi a mai forgalom Kép Úgy tűnik, mintha nagyon ráérnénk, nem?

Márti!
Köszike a honlapot! Mindjárt el is kezdek tanulni! Kép

Kata!
Köszi a homeós bogyeszokat. Én is utánaolvasok egy kicsit és elszalasztom Gáborom az érdi csúcshomeós patikába. Te mit fogsz szedni? Én is Claritint szedtem, de az igazán gázos időszakokban (pl. parlagfű) olyan volt, mint halottnak a csók Kép
Micáéknak jobbulást kívánok!

Andi!
Jobbulást Nektek! Nagyon sajnálom, hogy megint visszaestetek. Szombaton egyikőtökön se látszódott semmi, aztán tessék. Biztos ez a hülye idő Kép
Köszönjük a receptet. Valamikor biztos kipróbálom.
Allergia Kép Nem semmi, hogy már 21 éve szenvedsz vele. Én is abban bíztam, hogy terhesség után elmúlik, de a vasárnap nem ezt mutatja.

Gigi!
Következő tali Nálatok! Hú, de várom már!

Na felkelt a Királyfim! Megyek és majd jövök Kép
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Azért nem nagyon írogatok, mert itt a báttyám és bitorolja a gépet, de még mindig jobb mintha megint elvinné! Na azt nem bírnám ki!Kép

Norbira most kinyitottam az ablakot, de már fel is kelt! Szegénykémnek olyan pöttyös az arca, mióta rendesen eszik mindegy úgy kicsapja! Nem is tudom nyomon követni, hogy mi lehet az, mert már egy hete folyamatosan pöttyös. Mondjuk eddig is ilyen volt, csak akkor volt rá krémem, most meg az elfogyott, holnap majd iratok!

Dia!
Remélem már jobb a kedved!

Gigi!
Tök jó, hogy ma már ilyen sokszor írtál, ezek szerint mostmá tényleg minden oké!!!

Most másnak nem tudok írni, mert hív a fiam!

Minden betegeskedő babának és anyucinak jobbulást!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Lányok!

A képek feltöltve a a Tali Andinál 2005. 04. 16. cím alatt megtaláljátok a fotóalbumban asszem összesen 48 képet raktam föl rólunk.

Sok puszi nektek, remélem tetszeni fog.
Lehet, hogy amíg nézitek többször kell majd rányomni a frissítés gombra. Elég lassú a rendszer.

Pussz:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam,Ruszlán még nem ért haza.

Dia!
Tessék írni!!!Légyszike!Kép

Andi!
Remélem hamar meggyógyultok!Gyógypuszi megy!Kép
Én is boldog névnapot kívánok!Kép
Köszi a receptet,a héten valamikor megcsinálom!

Barbara!
Sajnálom,hogy Te is rosszkedvű vagy!KépDe gondolj arra,milyen vidámak voltunk,mikor szombaton összefutottunk a liftnél!Fülig ért a szánk!KépHátha ez az emlék felvidít!
Majd írj,hogy mivel pótolsz Szonjának!

Melinda!
Ne nevess ki,de mikor Patrikkal terhes lettem-elmaradt az allergiám,azóta nem jelentkezett.Remélem továbbra is megúszom.Anyu szerint kinőttem.Kép
Remélem találsz valami hatásos bogyeszt!Kép

Na,ennyi időm volt!

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok Csajszik!

Gigi!

Köszönöm a köszöntést, ari vagy, a lepényt sütőbe kell tenni, kb 20-25 percre, 5-ös fokozaton, ha olyan a sütőd.

Sys!

Neharagudj, pedig úgy imádom Gergőt, tudod mi jut eszembe róla, emlékszel a Maci Laciban a Bubura?
Na őrá hasonlít, ahogy tud nézni, olyan édes, páromnak nagyon elnyerte a tetszését.
Nagyon édes.

Györesz!

Nehogy engedd, hogy elvigyék a gépet, nagyon hiányozna, hogy írj.
De nyugi telcsin elérünk, nem szabadulsz tőlünk.

Dia!

Mi a helyzet?
Védőnővel beszéltél már?
Mit mondott?

Barbi!

Köszi neked is, a köszöntést, mindig eszembe jut Szonja, annyira édes volt a szerkójában.

Melinda!

Igen szenvedek már jóideje, de remélem idén azért már nem kap el annyira.
Reméljük.
Hogy van Marcika?

Na megyek mert lányka picit nyűgi, ettől a hülye időtől, olyan furcsán érzem magam én is, szétmegy a fejem.

Puszika:

ANDI
tandi

Szia Kata!

Köszike édes vagy, remélem fincsi lesz a lepény, vagy a süti, melyiket csinálod?

Kókuszkocka, vagy lepény?

Puszi neked is:

ANDI
tandi

Szia Andi!

Mindkettőt!KépNagyon fincsi volt a kókuszkockád is,nekem a máz-receptem nem volt jó ezek szerint.Köszi mégegyszer!Kép
Tök jók a képek!!

Puszika.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!

Örülök, hogy tetszenek a képek.
Szerintem is jók lettek.

Puszi és jó sütést.

ANDI
tandi

Sziasztok!

Nagyon jók a képek.Biztosan szupi volt a tali.
Nálunk még mindíg borzalom az éjszaka,már teljesen kivagyok,semmit nem alszom már napok óta.
Most is mennem kell mert Lilike nagyon sír.

Mindenkinek puszi,Saxi.
saxi

Szia Saxi!

Kitartás, reméljük, csak az idő hatása alatt van Lilike.
Legközelebb Giginél tali, jó lenne ha el tudnátok jönni.

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!
A kedvem változatlan,ezért nem is írok sokat,mert gondolom senki nem kiváncsi a siránkozásomra!Kép
Mindenkinek köszönöm az aggódást,jól esik!
Elvittem Domit orvoshoz.Egy kicsit megvan fázva.Kapott orr cseppet,kanalas ivósat,és vettem neki olyan c vitamin cseppet amit mondtatok.Azt mondta a doki,hogy így is vigyem levegőzni és ha az étvágya változatlan akkor nincs nagy baj.Kép
Viszont azt tanácsolta,hogy holnap ne vigyem a csípőszűrésre mert SZTK stb....de a mozgásfejlődés vizsgálatra menjünk el.Így holnap oda megyünk.Csípőszűrésre holnap kérek másik időpontot.
Ma sokat sírtam!Kép
Andi köszi,hogy felhívtál!KépSzegény,neked is bőgtem egy sort.Jók a képek,köszi.
Puszi Mindenkinek!
Ne haragudjatok,hogy most ilyen vagyok!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!

Egy, miért ne hívnálak fel, mikor a frászt belémállítod!

Kettő: Gyurival rájöttünk, hogy az Aventes mellszívómat kerek 5.000 forintért vettük a Brendonban, tavaly novemberben, az Árkádban.
Ha gondoljátok Tomival ugorjatok be, szerintem nem vitték fel tizenakárhányezer forintra az árát.

Három, tényleg nyugodj már meg mert megharagszom.
Tudod van egy dolog amiről beszéltünk, ami miatt nem szabad kiborulnod! Nem éri meg.
Domira pedig vigyázz és ne idegeskedj ő is érzi.

Tessék mosolyogni és sokat pihenjetek, ne merjél depizni, mert én nem fogom hagyni úgy sem!!!!
Ezt jól jegyezd meg!
Az életben mindig vannak mély pontok, sőt ennél sokkal szarabb is lesz, lazán kezeld, ugyanis nyugodtan sokkal előrébb fogsz haladni, így viszont hátráltatod magad.
Okszika?!

Sok puszi és aludjatok jól, Domikának sok puszit küldünk Gyurival.

Szia:

ANDI
tandi

Sziasztok!
Vissza jöttem,mert Márti küldött képeket,hogy tegyem fel.Nos íme!Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Mostmár végre tudok írni! Kis pöcsösöm alszik, csend és nyugalom van! Jajaj mintha az Ő hangját hallanám! Megyek gyorsan megkuksizom, aztán jövök vissza!

Kép
Kép
györesz

Tomibaba köszöni a köszöntést.
Kép
A képen látható tányér tartalma a bátyó bendőjébe igyekszik ám. Kép
Rengeteget írtok, nincs ám időm ennyit elolvasni. Mi megvagyunk, zajlik az élet. A kétévesem valódi ördögpalánta, ha ébren van nincs megállás, ha meg alszik, megpróbálom utolérni a háztartást. Kép

Tali jó lehetett, kicsit talán irigykedem. Szépek és milyen nagyok már a babák.
Dia, mi a baj? És miért mentek Domival mozgás-fejlődés vizsgálatra? És főleg hova?

Gigi örülök, hogy előkerültél.

És mindenkinek a legjobbakat kívánom.

s
sofka

Na megint itt!
Szegénykém alszik és közben hangosan búg és emelgeti a lábát. Ma még nem kakilt, pedig tömtem szilvával! Lehet, hogy éjjel lesz egy nagy rotty!?
Kicsit megsimiztem a hasát és most megint nyugodtan alukál!

Dia!
Remélem holnapra elszáll a rosszkedved és újra a régi leszel! Dominak meg biztos nem lesz semmi komoly baja! Sajna edződnünk kell, mert még rengeteg betegség van amin át fognak esni! Én is tiszta frászba voltam amikor Norbi beteg volt, úgyhogy megértelek, de akkor sem lesz semmi baj!!!!! Puszi Nektek!

Andi!
Nagyon jók lettek a képek! Egész meglepődtem, hogy Norbiról mennyi kép van! Tök jó!Kép
A tesókám nem viszi el többet a gépet, mert tudja, hogy függő lettem, meg ők nyáron mennek Amerikába, úgyhogy itt hagyja nekem!
Köszike a receptet!!!

Saxi!
Mi baj van Liliánával? A foga kínozza még mindig? Szegényke! És Téged is sajnállak, de biztos hamarosan jobb napok jönnek! Kitartás!
Férjed jól van?

Barbi!
Hát az a gyönyörű lányzó meg mitől fogyott? Én ezért adtam túl nagyon hamar a mérlegen, mert ez felesleges idegeskedést szül! Az is lehet, hogy csak valamit félremértetek! Azért remélem a tejcsid helyreáll! Ha meg mégis pótolni kell, akkor se borulj ki! Menni fog az! Kiváncsi vagyok, hogy mit mond majd a védőnő!

Gigi!
Havonta találkozó? Én nagyon benne lennék! Annyira szeretem amikor valami programunk van a lurkóval! Csütörtökön is megyek a barátnőmhöz akivel egy napon egy kórházba szültünk és egész nap ott leszünk. Imádok kimozdulni Norbival!
Mennyire jó lesz már amikor már totyognak a gyerkőcök és úgy találkozunk a többiekkel, na az már jóval mozgalmasabb lesz!

Zsófi!
De jó neked, hogy Bence imád aludni! Norbi nappal nagyon keveset alszik! Örülök, ha egy-két órát sikerül lenyomnia úgy összesen, de olyan is van, hogy kétszer fél óra a napi adagja!

Kata!
Micának jobbulást!
Már biztos nagyon várod a párodat! Néha egy kicsit irigyellek Titeket, hogy mindenki szép boldogságba él a gyerkőcökkel, meg a párjával! Én sajna egyenlőre nem tudom, hogy milyen lehet az, de talán egyszer nekem is sikerül! Az is sokszor eszembe jutott Veled kapcsolatba, hogy mennyivel más lehetett ez a terhességed, mint mikor Rault vártad! Bocsi, hogy kicsit lelkiztem, csak néha úgy elkap ez az érzés!

Anikó!
Merre vagy? Hogy vagytok? Krisztikét még mindig ennyire kínozza a foga, hogy nem tudsz írni? Nem bújt még ki Neki?

Márti!
Képzeld amit átküldtél képeket, azt a tesóm egy laza mozdulattal kitörölte, úgyhogy nem is láttam! Hogy van a kis tündérkéd? Jól viseli ezt a csúnya időt?

Szilvi!
Neked mégegyszer jobbulást! Gergő azért jól van?

Melinda!
Már nagyon sokszor el akartam menni allergia vizsgálatra, egyszer még beutalót is kaptam, csak valahogy soha nem jutottam el! Egyszer képzeld olyan piros foltok jöttek ki rajtam, mint egy szúnyogcsípés és úgy viszketett is, majd megörűltem és kiderült, hogy akkor jön ki, ha sok csokit eszek, azóta próbálom visszafogni magam és minden oké!Kép
Marcika ma mennyit szunyált? Ma is húzta a lóbört egész nap? Szopizott ma szépen?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sofka!
Nagyon cuki Tomika!
Puszi, Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ma nálam is a bilifüle effektus játszik Kép Biztos van valami a levegőben, hogy többen depizünk. De lesz ez még így se!(?)
Marci egyszerűen nem akar enni. Már nem is érdekel, hogy ciciből alig cuppog valamit, de még cumisüvegből sem nagyon. Vagy maximum azt csinálja, hogy megeszik 20 ml-t, utána köszöni szépen tolja el az üveget. Játszik egy kicsit, én közben persze fejem magam Kép Pár perc és jön a nyivákolás, próbálom cicit, nem kell, próbálom üveget és iszik belőle 10, max. 20-at. És ezt ő eljátszaná egész nap szerintem. Úgyhogy egy kicsit kivagyok. Egyszerűen nem tudom, hogy vegyem rá, hogy normálisan egyen. De hát tölcsért nem dughatok a szájába Kép Na úgyhogy nálunk ez a nagy helyzet. Kép Hála az jó égnek a kedélye teljesen jó Kép Ezzel szemben az enyém nem nagyon. Na meg ez a hülye idő is. Kép

Dia!
Fel a fejjel. Kép Szerintem nálunk biztos jobb a helyzetetek, mert Domi legalább olyan szépen tud enni ciciből és üvegből is egyaránt. Kép Örülj a szépséges fiacskádnak. A kis takonykór pedig szépen el fog múlni, csak orrszívás és a csodaszerek, amiket a dokibácsi adott ripsz-ropsz meggyógyítják. De a legnagyobb orvosság neki az Ő boldog anyucija, aki csak mosolyog és mosolyog. Hallod?! Fogadjuk meg egymásnak, hogy nem szomorkodunk, oké?

Kata!
Dehogy nevetlek ki, hogy eltűnt az allergiád. Ilyet én is hallottam, hogy szülés vagy valamilyen műtét után elillant ez a nyavalya. Ebben én is bíztam, de szerintem nekem nem jött be Kép

Gigi, Márti!
Tegnap elfelejtettem írni, de mióta hazajöttünk a taliból, Marcitól a sikításon kívül csak annyit hallani: GIGI-GIGI-GIGI-GIGI-GIGI............
Na most nagy bajban vagyok, vagy szerelmes a fiam a kis Gigibe, vagy már most anyakomplexusa van és megtetszett neki a nagy Gigi Kép

Ja és tegnap 1-szer, ma pedig 2-szer öltözködtünk kaki ügyből kifolyólag (minden értelemben kifolyólag Kép ).

Valamit még annyira akartam írni, de persze, hogy nem jut eszembe.

Bocsi, hogy másnak nem írok, de nálunk 8-tól van fürcsi, de apa és Marci olyan jól szeretgetik egymást, hogy eddig nem volt szívem őket megzavarni. De most már megyek, mert ebből sose lesz fürdés.
Jók legyetek! Mindenkinek puszi!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Jó reggelt!

Na mi van, most már mindig én ébresztelek titeket?

GyöreszKép
Én is ugyanúgy vagyok mint te, hogy örülök ha mehetek valahová a törpikével. Tegnap jó trutyi idő volt, így séta nem volt. Elmentünk egy ruha nagykerbe, leginkább a férjemnek akartam alsógatyát venni. Olyan rendszer van ott, hogy az eladó jutalékot kap az után amit elad. Én egy nyanyát fogtam ki. Elöszőr okoskodott, hogy nem fázik e a gyerek. Mondtam, hogy van takarója. Na aztán jött utánam, kosarat kivette a kezemből. 625 férfizoknit rámsózott. Ja és én nyugodtan menjek csak nézelődni, addig ő tologatja a kicsit. Na mint az őrült felmarkoltam pár alsógatyát. Aztán a csodatanács: fogzásra dianával kenjem neki és ne rágókát adjak mert az szar, hanem rágjon fakanalat. Na egy darabig nem megyek.

Melinda
Fiad inkább a kis Gigire grejedjen, mert nem szeretnék liliomtipró lenni.Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Ma megyünk az oltásraKép Remélem Kicsikém jól fogja viselni.

Elötte még megpróbáljuk elintézni a keresztelQt meg elmegyünk a Megatoysba hátha van még a kuponos babakocsi. Amilyen szerencsém van már nem lesz.

Gigi!
"Birom" ezeket az okos tanácsokat az öregektQl. Jó hogy már azt nem mondta hogyha nem alszik adjál neki pálinkáskenyeret.
Ja a férjem úgy horkolt az éjszaka, hogy a gyerek kétszer is felkelt. Lehet hogy nekem is ki kéne zárnom.

Andi!
Aranyos a Bubu hasonlatod. Most hogy jobban megnéztem GergQt még igazad is van.

Melinda!
Marcika is korán kezdi a csajozást. Habár az én fiamnak is van már menyasszonya igaz hogy egy kicsit idQsebb nála, 1 és 1/2 éves.

Györesz!
GergQ hál istennek jól van. Tegnap már nem kellett szívni az orrát. Lehet hogy ennek köze van a sólámpához is.

Dia!
Remélem már jobban vagy! Domika hogy van?

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!
Dia! ha még szoptatsz most sem késő elkezdeni a fejést én kb a negyedik hét után kezdet el mikor láttam nincs sok tejem. Sajnos én is azért csak akkor mert Avent mellszívot szerettem volna és nem volt rá pénzem. A férjemet küldtem el egyik este a megatoyba és vett egy madela kézi szívot négyezerért. Majdnem elájultam de jó. Az eladó ajánlotta és azt mondta ha nem tetszik a feleségének hozza vissza ad helyette másikat. De bevált és használom és verem a fejem a falba mért voltam olyan elvakult hogy csakis aventet akartam venni, hiszen abba csak a márkát meg a reklámot kell megfizetni amivel tele van a kismama újság.

Mindenkinek köszi a jókivánságokat.

Csípőszűrés mit jelent nálatok amikor a doktor néni megnézi vagy valami másra gondoltok pl mikor röntgen felvételt csinálnak róla az ortopédián. Mivel nekem Renikém csípője kötött volt ezért tudom az első jel amikor izgulni kell az az ha levetkőzetted a babát és a lábán és a combján két oldalt nem egyformák a hurkák szélességük vagy a redők hossza eltér. Addig is érdemes tornáztatni naponta. Körözni kell a lábával felhúzod a térdeit kifeszíted békába majd kinyújtod őket, mondanom se kell nem szeretik. És még ott van a terpesz pelenka is ha nem vagy elég nyugodt mi azt használtuk napközbe főleg alvásoknál mert azzal azért nehéz mozogni. Teljesen rendbe jött. Dia veletek se lesz gond ne izgulj. A torna tuti segít.

Gigi ! én is szeretnék olyan hintát ha lehet tegyél fel róla képet és írd meg légyszi hol lehet ilyen olcsón kapni mert azt hiszem lemaradtam róla.

Üdv mindenkinek
Vendég

Sziasztok Lányok!

Sofka, Csanikó!

Boldog hófordulót kívánok Tomikának és Biankának!

Dia!

Mi van veletek?
Írj!

Gigi!

Nagyon friss vagy, örülök neki, hogy egyre jobb az állapotod, mint azt a leveleid is mutatják.
Szupi, hogy van Olivér? Olyan édi ahogy vigyorog, nagyon bírom.

Lányok képzeljétek, ma kipróbáltam az orrszívó porszívót, apukámtól örököltem még egy porszívót kicsit avétos állapotban volt, és rácsatlakoztattam, no a porszívó 5 perc után füstölt, leégett a motor. Kicsit elvagyok kenődve, mert Noémi orrocskája tiszta trutyi, valamennyit azért sikerült kiszívni, de pont most szarik be ez a porszívó. Mehetek venni egyet.
Hát ez van. Így kezdődött a reggel. Jó mi? :-))))

Megyek reggelizni végre huncutka alucikál.

Ja Szilvi remélem nem haragszol a "Bubu" hasonlatért, de szerintem az a kis macika olyan édes, és a te fiacskád ugyanolyan imádni való kis édes pofi. Anyu tegnap megnézte a képeket és nagyon tetszett neki az összes baba, Gergő azért is, mert mondta anyu, hogy látszik rajta, hogy olyan kis nyugis baba. Nagyon cuki.
Bár ha választani kéne, nem tudok, mindegyik gyönyörű.

Sok puszika nektek, nekem már most hiányoztok, szerintetek ez normális? :-))))

Puszi: ANDI
tandi

Sziasztok akinek csucsukál a picurkája ezt küldöm nekik, hogy szépet álmodjanak.

Kép
tandi

Anikó

A hintát a Corában vettük 9 ezerért. Majd teszek fel képet, csak a fényképező a férjemnél van.

Szilvi
Azt mondd meg nekem, hogy ezektől a hülye tanácsokat adó emberektől, hogy lehet megszabadúlni?? Meg majd amikor meg akarják taperólni. Viszek majd magammal egy nádpálcát, aztán azzal fogok suhintgatniKép

Olivér szerencsére alszik, ha felkel, átviszem az anyuhoz, aztán viszem a kutyát oltásra. Szerencsére neki nem kell kúpozniKép

Puszi, aztán írjatok sokat!

Dia te meg jelentkezz!!!

KépKép
gigi28

Gigi
Ez a fakanál jó! Kép Jól nézhetett ki az öreglány, amikor ő rágta a fakanalat kicsinek. Biztos örült neki. Főleg a szálkáknak. Kép Kép Sajna ilyen emberek vannak. Engem anyós traktál előszeretettel mindennel. Nem vagyok egy sokat látott anyuka, de valahogy elég jók a megérzéseim. Tegnap pl. mindenáron teát akart itatni a gyerkőccel, mert biztos szomjas, és azért sír. Mondtam neki, hogy nem szomjas, de ő csak hajtogatta. Férjem szerintem már látta, hogy fől a fejem, ezért leállította az anyját. Egyébként biztos szomjas volt, mert ásítozott, és dörzsölte a szemét. Kép Kép Ez egyértelmű jele a szomjasságnak. Kép A nádpálca meg jó ötlet, de vihetsz sokkolót is. Kép

Sys
Sok-sok gyógy puszi az oltáshoz! Remélem neked sem fog a mütyürkéd belázasodni! Szorítok!!!!!

Dia
Remélem ma már jó a kedved!

Puszi Mindenkinek!
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!
Nagyon gyors leszek mert manó a BABAKOCSIBANKépalszik a folyosón.
Voltunk mozgás-fejlődés vizsgálaton.Nagyon jó fej a dokibácsi.KépNeki dec.másodikán született kisfia,szinte egyidős Domival.Ugyanazokat csinálja mint Domi.Na jó,ő ki is nyomja magát hason.De mutattot egy táblázatot ami szerint a gyerekek 75%-a 7 hónapos korban nyomja ki magát hason és még az se késő.Megnyugodtam!KépDe azért 6 hósan még talizunk,hogy addig hogy fejlődik picur.
Büszke vagyok rá,mert szegény beteg is,álmos is volt,éhes is volt,aztán mégse sírt.Játszott,nevetett a dokinak.Az is igaz,hogy a doki értett a nyelvén.Kép

Mégegyszer köszi az aggódást,de egy kicsit elbeszéltünk egymás mellett.KépMert nem Domi megfázása miatt voltam elkenődve.Persze ő érte is aggódtam.

Csanikó!
Köszi az infót,de Domi már nem 4 hetes hanem 18 hetes.

Gigi!
Mikor jöttök holnap?Megyünk valahová,vagy csak nálunk leszünk?hogy készüljek?Kép

Lányok!
Ugye nem haragszotok ha most másnak nem írok személyesen?De mindenkit puszilok és imádok!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?