Sziasztok
Minden Andreánknak Boldog Névnapot! Drika
Én ki sem bírnám egy hónapig net nélkül
. Azelőtt azt sem tudtam mit lehet ennyit bogarászni rajta, most meg bezzeg...
. Utolsó két hetedhez hajrá, nekem az utolsó napon is szaladgálnom kellett az üzleti jelentéssel, úgyhogy még mindig muszáj vagyok bemenni
. Vizsgádhoz drukk! Hol és miből vizsgázol?
Barbi
Apukád miatt őszinte részvétem
. Tudom mit jelent egy szülő elvesztése, nekem édesanyám halt meg 8 évvel ezelőtt
Még gyerek voltam és nem is tudtam feldolgozni, ... csak az idő telt el közben. Most hogy babát várok, nagyon hiányzik a kedves ölelése, bátorító szavai... sokat gondolok rá. Őrizd meg Te is emlékeidben, mi a mai napig beszélgetünk anyuról, és egyre könnyebb már.
Timmba
Kösz a tábladícséretet, hát rengetegen vagyunk
hálaég
.
Adri77
Szerdáig kifúrja az oldalamat a kíváncsiság
!
Hivatalosan mától már nem dolgozom, no de a szabadságommal kezdek, így aztán pl. holnap is bemegyek, mert még egyrészt bent van az összes holmim, virágaim, stb., másrészt el sem köszöntem, meg az utódomat is istápolgatnom kell. Így már könnyebb, hogy szabadon gazdálkodok az időmmel, s ha úgy ébredek, hogy nincs kedvem bemenni, nincs következménye.
Az építkezésbe még nem fogtunk bele, készülnek az ajánlatok ktgvetésre több helyről, mi meg bújjuk a szakirodalmat, hát nem egyszerű. És megmondom őszintén, nekem ez most nem hiányzott, szeretnék inkább Petire koncentrálni és babaápolással kapcsolatos könyveket bújni. Írok is ígérem
! Autóval minden oké?
Mircimama
Szerintem pont reális időpontban láttál hozzá a babacuccok rendbehozásához, én sem tervezem hamarabb, mint kb. 33-34. héten.
Vasalni nagyon utálok, itt vár most is egy halom, ráadásul legutóbb "sikerült" olyan függönyt varratnom, amit vasalni kell, borzasztó sz@r. És tegnap kimostam, most itt figyel mellettem, hogy mikor vasalom már ki
.
Adrienn74
Gratulálok a kislányhoz, beírom a táblába feltétlenül! Jó hallani rólad!
Mj-Móni
Na látod semmi komoly, nincs is baci a vizeletedben! Hurrá!! Viszont a 7. hónapban vagyunk, ez tény.
Ápr.15-től máj.14-ig a 7. hónapban
Máj.15-től jún.14-ig a 8. hónapban
Jún.15-től júl.15-ig a 9. hónapban
Furcsa már 7 hónaposnak mondani magamat
. Telik az idő rendesen.
Vanda
(ma van a névnapom nekem is
)
27+3