Jó reggelt Lányok!
Úgy tűnik, én is beállok a koránkelők táborába. Tegnap is és ma is fél 8 körül ébredtem. Ami igazából nem olyan korai, de hétvégén legalább 9 szoktam bírni (mondjuk ez a legfeljebb időpont is, mert utána szétszakadnak a csontjaim).
Hétköznap a munka miatt 6-kor kelek, úgyhogy fel sem fog tünni...
Minyu
Drukk! Drukk! Drukk! Örülök, hogy minden rendben van!
Kriszta
Örülök, hogy végül minden rendben lett vizelet-fehérje ügyben!
Vigyázz magatokra! Már igazán kevés idő, és találkozhattok!!!
Az a baj, hogy mi mint kismama hamar megijedünk, mert rögtön a legrosszabbra gondolunk. Főleg akkor, ha a dokink alapos, és odafigyelő és azonnal látni akar. Szerencsére az esetek többségében nincs semmi komoly! Mostmár erre többen is példák vagyunk!
Irigyellek titeket a babaszoba-berednezgetés, vásárlás miatt. Nálunk még mindig tart a felújítás, és a koszba, piszokba nem hozok inkább semmi. De azért nagyon jól esne nekem is végre vásárolgatni. VÉgül is mindenre van elképzelésem, úgyhogy ha egyszer végre nekiállhatok,akkor gyorsan meglesz!
Addig is várom a képeket és beszámolókat tőletek, hogy ellophassak néhány jó ötletet!
Barbi
Részvétem apukád miatt.
Nem is tudom mit írjak. Látod Pocaklakó is sokat mocorog, ő is vidítani próbál téged! Érzi, hogy erre van szükséget most!
Banett
Úgy feldobott a 2 nap alatt 4 kg, hogy hétfőn futok a mittudoménmilyen boltba, és veszek a Sygnum által ajánlott bogyók egyik rámillőjéből, és megnézem, mi történik!!!
Banán
Én is sokat eszek belőle, de nekem nincs tőle szerencsére székrekedésem!
Kopp-kopp-kopp Gyorsan lekopogtam, nekem még sosem volt. Most is naponta inkább 2x járok,mint 1x sem. Remélem így marad, és aranyérmentes lesz a terhesség utolsó része.
Hanee
Hajrá! Még személyesen nem ismerlek, de pont úgy képzellek el, mint aki tűzön-vizen át véghezviszi, amit kigondolt! Úgyhogy: Reszkessetek bankok!
Viszont ne tessék elfelejteni, hogy pocakos vagy! És nem igazán jó annyit mérni a szervezetedre, mint egy nem pocakosra! Nem mondom, hogy jajgass otthon, hogy "Jaj, terhes vagyok! Nem csinálhatok semmit!" de azért ne tessék a ló másik oldalára átesni!!!
Tegnap én itthon a nappaliban ücsörögtem egy üveg ásványvíz társaságában, és rosszul lettem! A melegtől. Valószínűleg leesett a vérnyomim, szédültem, hányingerem volt. Hiába ittam. Úgyhoy áttelepültem egy kevésbé meleg helyre, és lassan helyrejöttem. Remélem nem lesznek rendszeresek az ilyen jellegű rosszullétek!!!
Vanda
Még mindig nagyon szuper a tábla!!!
Rókica
Gratula a kiscsajhoz! Nagyon édes! És főleg, milyen okos!
Nos, nem biztos, hogy mindenről írtam, amiről akartam, de már így is megírtam ide nektek a Háború és Béké-t.
Úgyhogy befejezem!
Hápi 27+2