Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Már én is nagyon várom a holnapot. Lehet, hogy egy kicsit később megyünk, mert Törpilla elvileg 13:00 körül szokott lefeküdni és alszik 4-ig, de majd megpróbálom felébreszteni. Utána megyünk tovább vendégségbe, úgyhogy valamit kell neki aludni, de azért igyekszünk.

Akkor pontosan hová kell menni? Csepeli tűzoltóság mellett vörös épület? Mindegy Dia száma megvan, ha eltévedünk majd őt hívom.

Puszka mindenkinek a holnapi viszontlátásra! Kép

Barbara
babar

Sziasztok!

Márti!
Látod milyen jó témát találtunk? Jól kivesézzük!Kép Szóval akkor még a témához annyi, hogy bár sokáig szopogatja a kekeszet, de nem egész nap és nem is adnék Neki sokszor egy nap!
Norbit naponta egyszer etetem etetőszékből, mert úgy döntöttem, hogy nem akarom még nagyon leterhelni a hátát!
Képzeld, ma annyira édes volt! Ebédre adtam neki sütőtököt csirkehusival. Előszőr az etetőszékbe kezdtük, evett is egy pár falatot, de aztán nem akaródzott neki, gondoltam kiveszem az ölembe, hát ott is evett egy pár kanálkával, aztán meg ráborúlt a cicimre és össze-vissza maszatolta a pólómat, ruhán keresztül akart szopizni! Hihetetlen, hogy már mennyire az értésemre tudja adni, hogy mi kell Neki! Aztán este fél 6-kor csináltam neki almás tejpépet és újra eljátszotta ezt, de akkor nem adtam neki cicit, mert előtte szopizott egy órával és totál ki voltam ürülve. Mondtam Neki, hogy muszáj ennie, mert nincs tejcsi, vártam egy kicsit aztán mindig evett egy kanállal, de aztán rábukott ruhán keresztül a cicimre. Végül a lábam közé ültettem, addigra már biztos rájött, hogy muszáj ennie, mert anya nem ad neki cicit és 5 perc alatt befalta az egészet!
Te hányra mész holnap Andiékhoz?

Dia!
Kocsiban alvás!Kép

Andi!
Már látom leleki szemeim előtt a holnapot! Mennyire édesek lesznek a babók a földön egymás mellett vagy épp egymáson!Kép Gurulnak jobbra balra, visítanak, dumálnak, sírnak! Hű, lesz nagy nyüzsi! A fiamra majd nagyon oda kell figyelnem, mert már hihetetlen agresszív! Tép, csíp, karmol, rug! Szóval résen kell lenni vele, főleg ha elkezd udvarolni! Ma már többször elmondtam neki, hogy holnap viszem csajozni!Kép
Megpróbálom délben jól megeteteni, hogy Nálatok elég legyen neki a cici is, de azért viszek Neki hamit is!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Én is nagyon be vagyok sózva a holnap miatt. Izgulok, hogy a süti jól sikerüljön, nehogy most baltázzam el.
Délután egy jót sétáltunk. Eszméletlen jó idő volt Kép Végre,de sajna jövő hétre megint vacak időt mond Kép
Szurinak se híre, se hamva Kép A két szúrás nyoma látszódik és ennyi Kép Kép

Saxi!
Szorítok, hogy Lilikének is minél előbb kibújjon a fogacskája!
A legközelebbi talira majd megy érted a kismamajárat Kép

Györesz!
Hogy tisztogatod Norbika fogát? Én is gondoltam már rá. Talán egy kis anyaggal? Én talán ilyet olvastam. Nektek mennyire bújtak ki a fogacskák? Hú, majd holnap megnézem Kép

Andi!
Jót takarítottál! Majd holnap leellenőrizzük! Kép

Márti!
Gigi jól elszopogatta a kiszokniját. Kép Marci a rugdalózóját szokta pelusozás közben, csak az éppen akkor nincs a lábán. Kép

Dia!
Hurrá, hogy Domi jól érzi magát a kocsiban! Reméljük most már tényleg megtartja ezt a jó szokását. Kép
Kismamajárat Kép Ebből is látszik, hogy nap mint nap olvastalak Benneteket anno. Kép
Én 2 váltás rucit viszek Marcinak. Mi is azok a bekakilós fajták vagyunk Kép

Mindjárt visszakeresem, hogy hogy is lehet eljutni Andihoz és felteszem. Én se tudom, hogy mi merre hány méter.

Akkor mindjárt jövök újra. Akinek külön nem írtam bocsi.
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Na itt vagyok újra!

Érdemes volt visszakeresgetni. Egy-két levélbe bele is olvastam. Jó volt Kép És láttam egy-két csodás képet csodaszép babákról is. Kép

Cím: Csepel, Királymajor, Katona József utca 79.
6 em / 39. Tűzoltóság melletti Bordó 10 em. ház.
Megközelíthetőség: Boráros térről, HÉV Szent Imre térig, aztán 71-es busz, a hévnél ahogy leszáltok , onnan a másik oldalra kell átgyalogolni és ott kell felszállni a 71-es buszra vagy 48-as, 151-es busz.
Kb. 3/4 óra alatt ide lehet érni, Pestről bárhonnan.

Bár a BKV talán senki nem érint...

Györesz!
Pólón keresztüli cicizés nálunk is volt. Nem tudta kivárni a Vacak, mire felhúzom a pólóm. Egyszer éjjel az arcomat kezdte el szopizni, ahogy kiemeltem az ágyból Kép Nagyon jólesett!

Puszi! Jó éjszakát mindenkinek!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!
Szerintem ez pillanatnyi állapot volt Dominál.Előtte volt nyűgi,aztán bealudt.Kép
Örülök,hogy nem csak én izgulok a holnap miatt!Kép
Tegnap panaszkodtam Andinak,hogy én leszek a legkövérebb közötetek.KépKép +40kiló.Kép
Olyan fura,hogy lassan 1 éve írogatunk egymásnak és még nem taliztunk!Kép
Vagyis én taliztam Andival,Barbival és Gigivel.
Na,megyek alukálni!Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz
nagyon aranyos lehetett Norbika ahogy próbálkozott a cicivel. Hihetetlen milyen értelmesek, hogy utána rájött mégis csak a kaja maradt neki. Tényleg hogyan tisztogatod a fogacskákat? Nem tudom pontosan mikor megyünk ez függ a kiscsajtól is, igyekszem 2 körül ott lenni. Ma pl 1 kor evett, ha holnap is így lesz akkor pont kb 2re érünk át.
Láttad jubiláltál.

Dia
neked ez a sok + kiló mindig is volt vagy a hormonkezelések miatt szaporodott el?
De ne izgulj a kilók miatt, a fiúk még nem nagyon jegyzik ezt meg, van még pár éved, hogy elhagyd őket ( mármint a kilókat) ha esetleg valamelyikük megtetszene. Személy szerint engem nem zavar a te +40 kilód, ellenben az én +7 kilómmal. Na félre a tréfát, szerintem te így vagy tökéletes így szeretünk téged.
Tényleg fura, hogy még nem taliztunk de jobb később mint soha. Én már totál be vagyok zsongva, Gigi is. Fürdés után akkora kupit csinált a pelenkázóján, hogy iszonyat most meg úgy alszik, hogy fekszik keresztbe a kiságyban és nagy erővel rugdossa a rácsot majd szét esik szegény.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Látom már mindenki be van sózva!KépTök jó lesz végre megismerkedni!
Köszönöm azoknak,akik sajnáltak az egyedüllét miatt,de itt vannak Anyuék,így tudok csak elmenni holnap is.Vasárnapig maradnak.KépPocsék lett volna egyedül,szerencsére Anyura számíthatok,200 km-ről is jön,ha tud.Kép

Most nem is nagyon írogatok,holnap úgyis BESZÉLÜNK.KépKépKép

Saxi!
Nálunk is nagyjából ilyen éjszakák vannak.KépSajnálom,hogy Lilikét is így megkínozza a foga és kívánom,hogy nagyon gyorsan kibújjon!Kép
A legközelebbi talin remélem Ti is ott lesztek!Kép

Csanikó!
Nyugodtan "faggatózz",csak így ismerjük meg egymást.Volt olyan kérdésem,amire Te nem válaszoltál,de nem haragszok!Kép
Nekem is van nagyfiam és szívesen beszélgetek Veled a nagyjainkról is!!Kép

Nem is írok most többet.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!!

Ezt el kell újságolnom.
Az én lányom aki még életében nem aludt hason most úgy néz ki ott fog, nem maradt el háton, hason viszont igen. Fekszik az ágyban a HASÁN bal kezével fogja a micimackó kezét, jobb kezével meg a Brigitta maci kezét fogja, meg kell zabálni!!

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Melinda!
Már az előbb is akartam írni, hogy tök jó, hogy Marci ennyire jól viseli az oltást! És a reggeli alvásért irigyellek! Norbi tegna reggel aludt 9-ig akkor én is azt hittem, hogy káprázik a szemem!
Fogtisztítás: nekem van ujjfogkefém, ezt gyógyszertárba vagy pl. a megatoysba is lehet kapni, vagy ezzel tisztítom, de ettő sokkal jobb amit a dm-be lehet kapni: dm márka, három kis fogkefe szerűség van benne, mindegyik különböző, az egyik az iny masszírozására való, a másik arra ha már kibújt egy-két fogacska + ezzel is lehet masszírozni az inyt, a harmadik pepdig egy rendes kis fogkefe, amikor már lehet mosni a fogacskákat!
Norbi imádja!
Én is imádom amikor Norbi végignyalazza az arcomat, sokszor az álamat szokta szopogatni, harapni, de szoktunk csókolózni is!Kép

Márti!
Fogtisztítást írtam Melindának!
Nem tudtam, hogy jubiláltam, de mostmár tudom! Milyen hihetetlen, hogy már ennyi idő eltelt és ennyit írtam már Nektek!
Holnap meg fogom zabálni a kis Gigikédet!!!Kép

Dia!
Ne aggódj a kilóid miatt! Szerintem jelen pillanatba senki nincs megelégedve önmagával, de ez most nem is rólunk szól hanem a picurokról! Ja és a lényeg, hogy a párodnak tetszél és mivel multkor írtad, hogy összebújtatok azt hiszem ezen a téren sem lehet gond!Kép És még annyi, hogy egy gyereknek mindig az anyukája a legszebb, úgyhogy Dominak Te vagy a leges legszebb!!!!Kép

Azt hiszem megyek gyorsan lefekszem, hogy hamar holnap legyen!Kép Ugy izgulok! Már azon jár az agyam, hogy holnap mit hogy csináljak, hogy Norbi időben egyen, hogy időben ott tudjunk lenni! Már azon is agyaltam, hogy mit adjak rá, hogy csini legyen! Annyira izgi ez az egész! 17 hetes terhes voltam amikor elkezdtem ide írni, most meg van egy hat és fél hónapos fiam és most előszőr fogok Veletek találkozni!
Na megyek is alukálni!!!!!!

Holnap találkozunk!

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Marti,
koszi a hianyolast! Kép

A korhazasdi ota sajnos a tejem megcsappant, ezert hosszas kinlodas, es 5 fele cumisuveg kiprobalasa utan talaltam egyet, amibol Nandi hajlando potlast elfogadni. Azota jobb a helyzet, Nandi kevesbe nyugos, de Zsombim tovabbra is haragszik ram (igy jon ki valoszinuleg a feltekenyseg), nekem hisztizik, engem üt, es szofogadatlan. Es mindenhez csak az Apa jo. Kép
Ezert egesz delutan a jatszoteren tanyazunk, ott kielheti folos energiait, es legalabb nem rosszalkodik. Kép

Irigykedem a talizokra, mi nem tudunk menni sajnos. Kép

Gigi,
jo olvasni a soraidat, nekem ez ugy jon le, hoyg jobban vayg! Kép

Melinda,
a mi gyerekorvosunk szerint nedves pelussal kell reggel-este attorolgetni a fogakat, amig nincs zart fogsor. Utana mar johet a fogkefe.

Csaniko,
nekem is van egy "nagy"fiam, januar vegen mult 2 eves. A hozza hasonlo koruak anyukaival a "friss babak" topicban tanyazunk. Kép

Kata,
akkor megsem leszel egyedul! Ez nagyon jo! KépKépKép

JO talizast Nektek!
Pussz,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Gombóc
hát nem egyszerű az életetek. Remélem a tejcsid hamarosan teljesen rendeződik és legalább ezt a problémát letudhatod. Zsombi előbb utóbb rá fog jönni, hogy te ugyanúgy szereted őt is csak idő kérdése esetleg a sors keze is közrejátszhat majd. Szerencsére már egész jó idő van így tényleg jó program a játszótér.
Már pocakos koromban is felnéztem azokra akik már nem az első babájukat várják, nem lehet könnyű egy kis gyerek mellett terhesnek lenni, de látom picivel és kicsivel is nagyon nehéz a helyzet. Kitartás.

Sok sok puszi nektek
Márti
márti05

Csajok mindjárt holnap van!!!!
márti05

Sziasztok!

ELJÖTT A NAGY NAP!!!!!

Én is izgulok pedig nem is leszek ott!
Érezzétek nagyon jól magatokat!

Sok puszika,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ilyen sokáig nem írtam, de valahogy net-undorom volt. Még TV-t sem néztem, csak babáztam, olvastam, tornáztam, és üveg festettem. Most még nincs időm végig olvasni az eddig hozzászolásokat, de majd igyekszem. Kép Kép

Bence megkapta az oltást, és olyan, de olyan büszke vagyok rá! Képzeljétek alig sírt és egyáltalán nem lázasodott be!!! Kép Kép És annyira, de annyira jó kedve van, hogy minden erejét latba vetve sikongat! Annyira édes! Csak úgy ragyogtatja a szemét közben! Nagyon élvezi a hangját!

Ja, és férjem ma haza jön, 5 nappal korábban, szóval tiszta lázban égek!!!! Sütöttem amerikai pitét...de egyenlőre még csak olyan bevándorlósra sikeredett. Kép Ui. egy kicsit megégett, azért nem vészes. Kép Meg csináltam pörköltet nokedlivel.
Jó nagyokat takarítottam + mostam, de most végre végeztem! Majd még jövök! Addig is jó bulizást nektek!

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Szia Zsófi!

Azt hiszem ma csak ketten vagyunk mert a többiek buliznak!
Azért örülök,hogy jelentkeztél,és minden renben van veletek.Az amérikai pitének nehogy olyan sorsa legyen mint filmbéli társának.KépKép
Biztosan örülsz,hogy hamarabb jön haza a férjed.
Szép estét nektek.

Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!!!

Buki szuper volt!!!
Csajok legközelebb ti is gyertek!!!
Minden baba olyan kis édi volt, és a csajok is válogatottan jó fejek.

ANDI mégegyszer köszi nektek a lehetőséget.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

CSAJOK!!!Mondjátok,hogy utánunk rögtön jött Barbara!Ugye?!Mert ha nem...na ezt majd elmesélem.

Nagyon jó volt találkozni Veletek!!!Andi,köszi!Kép
Hazafelé minden rendben volt és egyszer sem tévedtünk el.(Naná,nem én navigáltam Kép ).

Még jövök később.
Addig is puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Hellóka

Gyorsan-gyorsan mert Olivér már nagyon álmos.
Örülök, hogy találkoztunk.
Aztán legközelebb jöjjetek hozzánk.
Andi köszi a sok finomságot!

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Én is csak azt tudom mondani, hogy minden nagyon szupi volt! Minden baba gyönyörű és mindannyian nagyon szimpik vagytok!

Andi!
Mégegyszer nagyon nagyon köszönjük a lehetőséget! Nagyon jó fej csajszi vagy!!!!!!!

Majd még benézek!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

ANNYIRA JÓ VOLT!!! Kép
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz: minden baba nagyon tündéri volt és minden anyuka nagyon jó fej!!! Ilyen jó kis társaságot nagyítóval lehetne keresni!

Andi!
Én is csak azt tudom Neked írni: Köszönjük a lehetőséget, hogy Nálatok talizhattunk!

Megpróbálok még jönni, de nem ígérek semmit!

Millió puszi: Melinda

ui: Kata! Barbiék nem sokkal utánatok jöttek, ha jól emlékszem. Miért mi történt? Mesélj!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Én is jól éreztem magam a talin.KépElkészült az album itt lehet megnézni.
http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=5385&page=1
Andi köszi a lehetőséget.Kép
Kata!Akkor ültetek be a kocsiba amikor Barbiék jöttek.Én kiabáltam nektek az ablakból de nem hallotátok.Kép
Remélem a képek mindenkinek tetszenek majd!Kép
Domi elfáradt,már mélyen alszik.Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nagyon jók a képek!!!Most néztük meg Anyuval,Neki is nagyon tetszett.Kép
Meg is nyugodtam,mert ezek szerint Barbaráékkal találkoztunk a liftnél.
Az történt ugyanis,hogy amikor kiszálltunk a liftből,akkor jöttek,köszöntünk egymásnak,puszi-puszi.Aztán az autóban kérdeztem Micától,hogy biztos-e benne,hogy Ők a Barbaráék voltak.Hát ezen jót szórakoztunk,hogy mi van,ha ez a kismama a házban lakik,mi pedig letámadtuk,mert azt hittük,hogy Barbiék..nagyon ciki lett volna.Kép

Andi!
Akkor majd írd le nekem légyszi majd receptet!KépKöszike.

Hát,tök furi,hogy végre ismerjük egymást személyesen,ennyi idő után.KépRemélem,hogy a legközelebbi talin mindenki ott lesz!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!!

Dia
nagyon gyors voltál. Szupik a képek köszönet érte Andinak. Tényleg nem is volt ruha cserétek.

Kata
szép letámadtátok a Barbiékat. Tényleg milyen ciki lett volna ha nem ők azok.

Andi
legalább 2 percig nevettem amikor az jutott eszembe, hogy tenekedis kéne egy albumot nyitni, kukac gyűjtemény, fiúk tisztába rakás közben...
Bocsi, hogy ismét szekállak ezzel a dologgal de nagyon tetszett.

Melinda
te annak idején miért nem írtál, miért csak olvastál bennünket?

Kata
remélem átadtad Raulnak az üzenetemet.

Mennyivel másabb így levelezni, de jóóóó!!!

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Gyorsan visszaugrottam még egy pár sor erejéig.
Marci hazáig vigyorgott, anyukájához hasonlóan Kép Hisz mindketten nagyon jól éreztük magunkat! Kép Olyan gyorsan elröpült az idő, hogy hihetetlen. Legközelebb tényleg mindenkinek ott kell lennie, ezt nem lehet kihagyni! Kép

Marci itthon egy kis szopi után biza olyat kakilt, hogy át kellett öltöztetni Kép Kép Nagyon rendes gyermekem van, hisz itthonra tartogatta a nagy-nagy ajándékát Kép Utána úgy beájult, így elcsúszott a fürcsi.

Kata!
Jó ez a liftes Barbi sztori Kép

Dia!
Köszönjük, hogy ilyen gyorsan elkészítettétek az albumot! Jók lettek a képek! De azért hozzá kell tennem, hogy most szembesültem igazán a saját méreteimmel Kép Kép Fogyókúra+torna beindul!!!

Na most már tényleg megyek!
Jó éjszakát + Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

De irigykedem, hogy nem voltunk! Annyira szimpatikusak vagytok így képen is. Kép Legközelebb remélem el tudunk menni. És nagyon aranyosak a babák is. Tényleg, mindegyik! Kép De a doki bácsi is ránk parancsolt, hogy inkább maradjunk itthon, mert mi van, ha valahol menet közben lázasodik be a gyerek. Ezért biztos, ami biztos alapon csak sétálni vittük a lurkót, de, amint korábban írtam, szerencsére minden rendben volt. Meg egyébként is, du. meglátoggattak férjem tesójáék (fene tudja, hogy ki ő nekem...nem vagyok tisztában a rokoni elnevezésekkel) Kép Kép, szóval egyébkéntis itthon kellett volna maradni. De legközelebb.... Kép

Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Márti!
Andi azért nem fog albumot nyitni a fiúcskák kukacáról, mert Norbika kukaca hiányozna az albumból!Kép

Dia!
Nagyon jók lettek a képek! Köszike, hogy ilyen gyors voltál!!!

Norbi olyan nyugatalanul alszik! Biztos most dolgozza fel a nap eseményeit!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Márti!
Látom megelőztél, de nem hagyhatom válasz nélkül a kérdésed. A terhességem elején még a munkahelyemen olvastalak Benneteket, és ott igazán nem tudtam volna írogatni. Itthonról tudtam volna már (augusztus óta voltam itthon táppénzen), de valahogy meg sem fordult a fejemben. Én előtte soha ilyet nem csináltam Kép Aztán megtört a jég Kép Ennyi jó volt abban, hogy Marcival nehezen ment a szopi.

Na most már tényleg bedugulok, párom vár Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Látom itt még zajlik az élet!Kép

Györesz!
Nem érvényes!Norbika kukija nincs megörökítve??!!Kép

Zsófi!
Szóval a sógorodék voltak Nálatok.Kép
Jó lenne Téged és Bencét is megismerni!!Kép
Ügyik voltatok az oltással!!!

Márti!
Köszi,Raul nagyon örült,hogy Neki üzent egy néni!Patrik pedig teljesen odáig volt érted!Kép

Melinda!
Patrik utánozta Marcit:Úgy telerakta itthon a pelust,de úgy...pedig Andi az Ő kukiját kétszer is le tudta fényképezni...

Na,most már szerintem megyek aludni,bár még tele vagyok kalanddal,olyan ritkán mozdulok ki,meg persze tök jó volt ez a nap!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Jaj,majd elfelejtem:
Barbara!
Kár,hogy csak így találkoztunk,de örülök,hogy Ti voltatok!KépSzonja nagyon aranyos!!!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata!
Szerintem nem Barbiékat csókoltátok meg.
Mert amikor ti ültetek be a kocsiba,ők még csak akkor álltak meg a ház előtt.KépKépKép
Szóval idegeneket pusziltatok meg.KépBiztos gondolták,hogy ezek kik lehettek?KépPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Böngészgetés közben akadtam a bulis képeitekre, nagyon cukik a babák! Gratulálok hozzájuk!
Gigi28 veresi vagyok, a múltkor dumcsiztunk Kép van kedved irni? Mailem: bubborka@axelero.hu ;)
buborka

Lányok!
Kettő kukac hiányzik az albumból,mert Domiét se fotózta le Andi.Kép
Beszéltünk a lagziról és,hogy Andi májusba ment férjhez.Nos íme egy kép a boldog menyasszonyról.Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Tök kók a képek. Remélem Andi is nemsokára felrakja. Bár lehet, hogy még egy darabig a maradék kaja felkajálásával lesz elfoglalva.

AndiKép
Nagyon szép menyasszony voltál.

Már mondtam a férjemnek, hogy leközelebb hozzánk jöttök (persze csak ha akartok), mondta, hogy ő benne van, de majd gyorsan elhúzza a csíkot! Kép Ilyen ez! Dia, titeket meg szívesen kihoz. Mondtam én, hogy csavarogna állandóan.Kép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Kata!

Azt hiszem valaki mással puszilkodtatok! De nem baj, biztos jól esett a lányzónak, hogy ilyen kedvesek voltatok! Kép
Mi éppen kiszálltunk a kocsiból. mikor ti beszálltatok, így tuti, hogy valaki mással történt a baráti puszilkodás!

Andi!
Még egyszer köszi a lehetőséget, mi is nagyon jól éreztük magunkat. Már várom a következő talit!

Barbara
babar

Sziasztok!

Nem ér!!! Marci kukaca is lemaradt! Kép

Andi!
Ahogy elnézem elég foghíjas maradt az a kukacalbum! Kép Nem baj, majd legközelebb Kép
Gyönyörű mennyasszony voltál!
Hogy áll a kajcsi készlet? Ma legalább nem lesz gond az ebéd utáni desszerttel Kép

Zsófi!
Lehet, hogy a sógornődék voltak nálatok, ha éppen nővére vagy húga van a férjednek Kép
Legközelebb Nektek is jönnötök kell.
Sok puszi a szurik helyére! Kép

Kata!
Akiket megpuszilgattatok még biztos most is azon gondolkodnak, hogy kik lehettek ezek a rendes csajok. Kép
Tele pelus Kép Marci biztos tanácsokat adott, hogyan is kell azt úgy Isten igazából telepakolni Kép
Én is alig mozdulok ki, úgyhogy óriási élmény volt a tali! Meg egyébként is Kép
Hogy van Raul göböcskéje? Puszi Neki rá.

Györesz!
Én voltam az az őrült liba, aki majd kiesett a mellettetek elhaladó kocsi ablakán és kézzel-lábbal integetett. Vagy rájöttél közben?

Marci is biztos a talival álmodott, mert álmában párszor sikkantgatott. Párommal ott figyeltük, hogy most mi van, ilyet még sosem csinált. Biztos álmában is az új barátanőivel és barátaival játszott Kép
Egyébként én is szinte egész éjjel a talival álmodtam. Kép

Megyek ebédet főzni.
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Hát ez nem igaz...a tájékozódóképességemnél már csak az arcmemóriám rosszabb.Kép
De akkor kit kaptunk el Micával?!Mindegy,nem tiltakozott!Kép
Mica,az vigasztal,hogy nem csak én voltam aki tévedett!Kép
Hú,de ciki...

Barbara!
Nagyon hasonlított Rád az illető,és hasonló korú kislánnyal volt,mint Szonja.Remélem legközelebb megismerkedünk!KépKép

Puszi,megyek főzni.Még jövök.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata!
Hát én olyan jót nevettem! Mit godolhatott az a csajszi? Kiszál két idegen nő a liftből és letámadják, puszi meg minden! Biztos egész este ezen törte a fejét!Kép

Dia, Melinda!
A mi fiaink nem mutogatják akárkinek a kukacukat!Kép

Melinda!
Csak arra jöttem rá, hogy biztos valaki közületek integettet, de hogy melyikőtök azt nem tudtam kitalálni, de mostmár ezen sem kell törnöm a fejem!Kép

Andi!
Nagyon csini vagy az esküvői képen!!!!
Azt hiszem most egy pár napig tényleg fel függesztheted a diétás étrendet!Kép Sok fincsi sütik!Kép Nonókának fincsi édes tejcsije lesz!Kép

Gigi!
Az nagyon jó lenne, ha nálatok is lehetne találkozni!Kép Addig veszek valami védőcipőt Norbi lábára, nehogy Oli megint megtámadja!Kép

Folytatom a vasalást!
Puszi mindenkinke
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Kata, MicaKép

Azért ez a puszilkodós dolog, nem semmi. Tök jót röhögtem rajta!!Kép

GyöreszKép
Valami hegymászó bakancsot szerezz a fiadnak, mert Olivér nagyon kitartó tud ám lenni!!!
Nekem is vasalnom kéneKép

Puszi

KépKép
gigi28

Barbi!
Na,elszaladtam a Saturnba és vettem párásítót.Kép
Szerintem olyan mint a tiétek mert ennek is maci formája van.
Kata!
Nem semmi nőcik vagytok!Kép
Gigi!
Hogy értetek haza?Oli aludt végig?Kép
Andi!
Várjuk a képeket!KépSokáig tartott összerámolni?Szivesen segítettem volna,de Tamás nem tudott volna hazavinni minket,Gigi pedig már sietett.

Lányok mindenkinek puszpusz!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Ismét én.Kép
Barbi!
Domi napközben eddig álltalában fél órát aludt egyhuzamban,most pedig már lassan 3 óránál tartunk.
Lehet,hogy a párásító miatt?Mert megy neki folyamatosan.Hm!Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

GergQ kuki is kimaradt!KépÚgyhogy így felesleges albumot nyitni. Majd legközelebb.

Andi!
Én is csak köszönni tudom, hogy felvállaltál minket. Hogy álltok a maradékok elfogyasztásával?Nagyon jól éreztük magunkat. GergQ is úgy elfáradt hogy már a kocsiban a saroknál elaludt és csak 8 után kelt fel. Viszont éjszaka nem tudom mi volt vele mert 2-kor felébredt és ezerrel szopta a kezét. Megetettem erre 1/2 5-kor megint felkelt. Azt hittem a hasa fáj, de aztán adtam neki cicit és úgy szívta mint aki egész nap nem kapott enni.

Kata, Mica!
Elképzelem ahogy a csaj azóta is azon gondolkozik, hogy mit akartatok tQle.Kép

Csajok!
Mindenki nagyon jó fej! Örülök hogy megismertelek Titeket! Remélem sok ilyen buli lesz és az is jön aki most nem tudott.

Zsófi!
Tök jó hogy ilyen jól viselte Bence az oltást. Én már félek a keddtQl. Mi akkor megyünk a 3 hósra.

Csinálom majd én is az albumot.

Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Szia Sys!
Örülök,hogy végre Te jelentkeztél!Kép
Egész nap lesem ír e valaki.Sajna én ilyenkor érek rá a többiek pedig majd hétközben.Kép
Várom az albumot.Kép
Domi végig aludta az éjszakát,de úgy,hogy most nem kellett kelnem megigazítani az ágyban.KépFél5-kor kelt,de még akkor is csukott szemmel szopizott.Kép
Most viszont már nagyon nyekereg megyek is aztán megfürdetem és szopi,alvás.Majd még vissza nézek.Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Csináltam én is egy albumot:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5391&page=2

Szilvi
sys

Szia Sys!
Juj nagyon jók lettek4!)Köszi szépen!KépTe jobb baba-mamás képeket csináltál mint én.Gratula.KépPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Szilvi!
Tök jók lettek a képek!
Norbi éjjel 2 óránként kelt! Szerintem dolgozta fel a nap eseményeit! Biztos a buliról álmodott!Kép
Lehet, hogy Gergő is azért kelt fel többször!

Andi!
Ennyire fárasztóak voltunk, hogy még nem is jelentkeztél? Még mindig minket pihensz ki?
A Te képeidet is kiváncsian várom!

Nem rég volt itt egy jó kis vihar! Szegény Norbi fel is kelt a dörgésre, ringathattam el!

Dia!
Én is többször felnéztem ma, de mivel senki nem írt, hát én sem írtam, mert igazából nem is nagyon tudtam volna mit írni!

Puszi mindenkinek
Györesz
Annyira jó visszanézni a képeket! Már most várom a következő találkozót és remélem arra mindenki el tud jönni, mert a többiekre is nagyon kiváncsi vagyok!

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Csajok ennek fele se tréfa, Andi vagy minket pihen még ki, vagy nincs ideje írni mert folyamatosan eszi a maradékot.

Andi
remélem minden oké veletek.

Györesz
de Norbika legalább aludt, Gigi még ezerrel játszik esze ágában sincs aludni.

Szilvi
nagyon aranyosak a képek.

Puszi
Márti
márti05

Ez a babanet már tényleg megbolondult! Összekeverte amit írtam! A puszi mindenkinek, azt a végére írtam!

Márti!
Gigi biztos most fárasztja magát, hogy aztán egy hatalmasat alukáljon! Ő tegnap éjjel aludt rendesen?

Lányok!
Ma már nem írtok?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Akkor jó,hogy én se írtam meg te se írtál.KépEgyébként én se tudtam volna mit írni,csak bosszantott,hogy itt vagyok és nem jön senki a géphez.Mint ha valaki is tudta volna közületek,hogy én itt ülök.KépNa mindegy,ne bonyolítsuk túl a dolgokat.KépLehet,hogy Andiék nem voltak ma otthon,mert a gépük nem volt bekapcsolva.Most sincs.Kép
Ja!Azt akartam kérdezni,hogy a múltkor valaki írta,hogy a gyerek orrába cseppentett anyatejet.Az miért is volt?Mert most Domi olyat csinál,hogy naponta kb:3x4x hallom,hogy szörcsög az orrával.Ha szívatom jön is ki a trutyi.KépDe ez nem folyamatosan van.PL:Tegnap nem is volt csak reggel.Arra jó a tej?Vagy hülyeséget írtam?KépHELP!!!Kép
Más:A heti programunk.Kedd csípőszűrés és még lenne a mozgásos doki de lehet,hogy oda nem megyünk.Szerda nekem vérvétel Dominak Szuri.KépAztán még lehet,hogy Gigi is meglátogat Olival.KépSzombat babanézők,vasárnap hozzák az új konyhabútoromat.KépSzóval nem lesz unalmas hetünk.Pusz Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz
tegnap Gigi rendesen aludt, 3 óránként kelt enni, különben nem volt vele semmi gond.

Kata
ilyen csúnyákat mondasz rám, hogy néni, én ezt nagyon nehezen szokom ám meg. Azt hiszem Patrikkal első látásra szerelem lett.
Látod milyen jó, hogy mégis eltudtál jönni. Nagy kár lett volna kihagyni a bulit.

Mikor lesz a következő?

Puszi
Márti
márti05

Dia

Orrszívás előtt jó az anyatejcsi feloldja a trutyit és mégse gyógyszer, sőt nem is kellemetlen keserű hanem finom tejcsi izű.

Végre elaludt ismét hason, már a kádban is kiköveteli a hasra fordítást.

Puszi
Márti
márti05

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?