Sziasztok!
Melinda!
Már az előbb is akartam írni, hogy tök jó, hogy Marci ennyire jól viseli az oltást! És a reggeli alvásért irigyellek! Norbi tegna reggel aludt 9-ig akkor én is azt hittem, hogy káprázik a szemem!
Fogtisztítás: nekem van ujjfogkefém, ezt gyógyszertárba vagy pl. a megatoysba is lehet kapni, vagy ezzel tisztítom, de ettő sokkal jobb amit a dm-be lehet kapni: dm márka, három kis fogkefe szerűség van benne, mindegyik különböző, az egyik az iny masszírozására való, a másik arra ha már kibújt egy-két fogacska + ezzel is lehet masszírozni az inyt, a harmadik pepdig egy rendes kis fogkefe, amikor már lehet mosni a fogacskákat!
Norbi imádja!
Én is imádom amikor Norbi végignyalazza az arcomat, sokszor az álamat szokta szopogatni, harapni, de szoktunk csókolózni is!
Márti!
Fogtisztítást írtam Melindának!
Nem tudtam, hogy jubiláltam, de mostmár tudom! Milyen hihetetlen, hogy már ennyi idő eltelt és ennyit írtam már Nektek!
Holnap meg fogom zabálni a kis Gigikédet!!!
Dia!
Ne aggódj a kilóid miatt! Szerintem jelen pillanatba senki nincs megelégedve önmagával, de ez most nem is rólunk szól hanem a picurokról! Ja és a lényeg, hogy a párodnak tetszél és mivel multkor írtad, hogy összebújtatok azt hiszem ezen a téren sem lehet gond!
És még annyi, hogy egy gyereknek mindig az anyukája a legszebb, úgyhogy Dominak Te vagy a leges legszebb!!!!
Azt hiszem megyek gyorsan lefekszem, hogy hamar holnap legyen!
Ugy izgulok! Már azon jár az agyam, hogy holnap mit hogy csináljak, hogy Norbi időben egyen, hogy időben ott tudjunk lenni! Már azon is agyaltam, hogy mit adjak rá, hogy csini legyen! Annyira izgi ez az egész! 17 hetes terhes voltam amikor elkezdtem ide írni, most meg van egy hat és fél hónapos fiam és most előszőr fogok Veletek találkozni!
Na megyek is alukálni!!!!!!
Holnap találkozunk!
Puszi mindenkinek