Jó reggelt!
Megnéztem én is a képeket! Tényleg nagyon-nagyon édesek a Picúrok!
Nagyon örülök,hogy jól vannak, esznek, és hogy Bannamari befekszik hozzájuk! Így azért nekik és neki is sokkal könnyebb lesz!
Márti!
Teljesen elszomordtam, hogy nem igazán javul az arcüreged állapota! Valami "kuruzslós" módszert nem próbáltál még? Pl: kamilla teás gőzölés, infralámpázás, vagy esetleg Homeo-bogyók? Nagyon drukkolok neked, hogy mihamarabb meggyógyulj, és erre a bizarr műtétre pedig ne kerüljön sor!!!
Betsy
Kitartás! Egy kis kávé, és remélhetőleg újra rend lesz a fejedben!
Nem semmi alacson a vérnyomásod! Inkább ilyen legyen, mint magas, nemde?
Izgulok veled a Barátnőd miatt! Ha vannak híreid írjál! Drukkolok nekik is! Neked meg a 2 éves fiúcskához! Gyakorlat teszi a mestert! MIre a te Babád 2 éves lesz, profi leszel!
Hanee
Te állandó korán kelő, merre vagy?
Megszoktam, hogy ha reggel benézek, biztosan már te is itt kukorékolsz!!!
Hitel ügyben nem irigyellek az intézni valók miatt, de nincs jobb mint a "saját" lakás. Mi is hitelből vettük, 8,5 millát kaptunk a banktól és mos 2024-ig fizetünk mint a katonatiszt! De legalább a miénk! Hiába a széljegy!
Falina
Vanda most a táblafelelős.
Timmba
Én még május vége-június elejéig dolgozom, és márnéha úgy szeretnék otthon lenni! Úgy várom már! Egyre nehezebben viselem a benti dolgokat, biztos azért, mert már érzem, hogy nincs sok hátra!
Viszont ha sokkal előbbtől kellene itthon lennem, abba én is tuti beleőrülnék! Kb 84x kitakarítanám a lakást, mindent kimosnék és kivasalnék legalább 50x, és kívülről fújnám az idétlen szappan-opera hősöket!
Úgyhogy másrészről örülök, hogy még dolgozom.
Neked meg kitartás, és hajrá angol-tanulás!!!
Adri
Nem tudom, hogy mit csinálok még szerda délután, de mivel igencsak érdekel a könyv, lehet, hogy beugrok a klinikára!
Addig még írok úgyis!
Köszönöm a lehetőséget!
Tegnapra meglett a vércukor eredményem:5,59! Meg a Terhes rutin II is tökéletes lett!!!
Úgyhogy szerencsére minden a legnagyobb rendben van!
Kicsit izgultam, de mivel fantasztikusan érzem magam, ezért elég nehéz lett volna feldolgozni, hogy ha van valami gáz.
Ma zöldség-gyümölcs napot tartok. Szorítsatok, hogy kibírjam. Megyek is és készítek valami kecsketápot magamnak reggelire!!!
Még jövök
Hápi