Sziasztok!
Mostanában nálam a babanet nem engedi visszaolvasni az előző oldalakat.
Sajnos nem tudom, hogy épp most ki hogyan áll
Ezért ne haragudjatok!
Jajj, valaki írta, hogy kicsi a méhe, azt hiszem, hogy Mka?
Mindegy, a lényeg, hogy ezen tépnyleg nem kell aggódni.
Nekem is kicsi volt, sőt szinte csak fél méhem van/volt, mert össze-vissza műtöttek és a bal oldalát kivágták és kiplasztikázták. Tehát a méhem jobb oldali részét húzták szét, vagy ilyesmi. Szóval nincs jelentősége a méretének.
Már itt egyszer leírtam, hogy én mit tettem és mit nem tettem a beültetés után.
De látok (számomra) új nevet is.
Én csak annyit tudok mindenkinek tanácsolni, hogy igenis intézze el, hogy a beültetés/inszem után minimum 1hetet szigorúan feküdni tudjon. Nem túl meleg vízben tusoljon és nem sokáig. Guggolni, nyújtózkodni magasra felejtsen el.
Ha valakinek nem utrogestant hanem duphastont írnak fel, akkor szedjen többet be belőle. Ártani nem árt. Mert az én dokim is megmondta, hogy amit szájon át vesz be az ember, annak a fele elvész. A máj, vese lebontja, tehát a hatóanyag fele marad bent a szervezetben.
Nekem a második lombiknál 3X1 utrót írtak fel.
Én 3X2 utrót nyomtam és 3X1 Duphastont.
Később a tablettát csökkentettem a 8.héten, majd elhagytam. Utána az utrót is lassan csökkentettem. Kb. a 14. hét végére hagytam abba. De úgy csökkentettem, hogy előszőr a 3X2-ről reggel 1db, délben 1db, este 2db. Utána 3X1. Később 2X1...végül már csak estére 1X1. De ezeket heti elosztásban. Tehát hétfőtől vasárnapig volt mindig ugyanaz.
Ja, fürödni még mindig nem merek, de állítólag már lehet. Na azért tusolok
Majdnem 1 hónapot feküdtem!
Igaz, híztam vagy 5kg-ot, de abból mára már lement 3kg. Összesen mostanáig így 3kg-ot híztam. De így is elég kövérnek látszom. 160cm/56kg.
Ha gondoljátok fel tudok rakni képet a hasamról. Mintha ikreket várnék már a 6. hónapban
Tudom, mindenkinek más jön be, de én is csak leírom a tapasztalataimat.
Remélem nem tartottam fel senkit a regényemmel és nem untattam senkit.
Bízom benne, hogy valaki másnak is sikerülhet akár a fagyibaba is
Szerintem nálam másként nem is ment volna.
Az elsőben én nem is hittem igazán. Túl volt terhelve a szervezetem a punkció miatt is.
A másodiknál már nem is kellett annyi injekció. A szervezetem egy kicsit meg tudott nyugoni, de mégis kapott egy kis hormonpótlást. Higgyetek a fagyasztottban is! Nekem is sikerült
Már szeretnék végre jó híreket olvasni
Mindenkinek Kellemes napot kívánok és pozitív energiákat!
Sziasztok!
Angelani