Új privát üzeneted érkezett!

Bea, a temetés pénteken délután 4-kor lesz. Nagyon félek tőle. Nem is tudom, hogy hogy kell viselkedni. Na mindegy majdcsak lesz valahogy.

Képzeljétek el, ma teljesen idióta vagyok. Mindent össze-vissza kutyulok. Reggel eltévedtem kertvárosban. Ráadásul úgy ugráltam ki a kocsival. Nem értem mi van velem. Aztán meg elfelejtettem puszit adni anyukám keresztanyjának, nem győztem magyarázkodni Kép. Pedig ma csak egy bogyót vettem be. Mi lehet?

Bea, bocsi én is csak magamról írok. Reméljük ez az új bogyó jó lesz, és meghozza az eredményt. Kíváncsi vagyok mit mond az UH. Furi a sógornőd esete, de előfordul az ilyesmi. A kismamáshoz meg inkább nem szólok hozzá.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Szép esős napra ébredtünk... Hogy én mit fogok 8 gyerekkel csinálni 25 négyzetméteren egész nap...? No mindegy, legfeljebb bevetem a tévé-villanypásztort és videózunk egyet!

Anita! Ugye te írtad, hogy a MOM-ban dolgozol? Kérelek, nézd meg a Bardóczy rendelését. Mostanában fél 8-tól fél 5-ig dolgozni fogok, és nem szeretnék potyára menni (csak bejelentkezni szeretnék, meg megnézni, hogy hol is van, de hiába mennék, ha nem lenne ott senki és nem tudnék bejelentkezni)

Apropó! A férjem is eljönne a 11-12 hetes ultrahangra. Ez normális dolog, ha ketten állítunk be az orvoshoz...? KépKépKép

Jó napot kívánok mindenkinek!

Proone
7+2</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Proone akkor kitartás a köv. napokra!!!

Hajni szerintem viselkedj természetesen! Senki nem fog megróni azért, mert végigsírod a temetést. Sajna ez mindenkivel így van.
A kutyulásnak meg reméljük oka van Kép

Jaj nekem ez az eső nem túl "SZép" reggelre a pincénk leginkább egy medencéhez hasonlított Kép

Viszont tegnap (men is mondtam) megkaptuk a hitelünk 84%-át (mondjuk elég bosszantó volt, mert 2 órát a bankban töltöttünk).

Jó munkát és szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
beuka

Proone ja és szerintem tök normális dolog!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Tegnap azt hittem, h én toltam el vmit és azért nem jött be a Babanet. Kép Szerencsére nem. Kép

Beuka,
Amíg nem olvastam, amit írtál, én észre sem vettem, h megcsinálták az archiválást. KépKép

Olik,
Nem hiszem, h ez kizáró ok lenne! Kép

Beuka,
Ez most új doki? És akkor most ugye Ő szimpi volt?! Szorítok, h kijavítsa a 'hibát'! Kép
A tesómnak is voltak mindenféle nőgyógyászati cisztái, pedig akkor még csak 17 éves volt és semmilyen fogigátlót nem szedett. Szerintem ez hajlam kérdése, ugyanúgy, mint a herpesz.

Proone,
UHra a legtöbb helyre bemehet a kispapa is, de meg kell kérdezni a dokit. Magánrendelőben biztos nem fognak ezen fennakadni. SZTK-ban is megengedik, csak külön meg kell beszélni az időpontot (ált. esti órák).
Hogyhogy most volt utoljára a napközis társad? Elmegy onnan? Vagy vmit már elfelejtettem, amit meséltél?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!!Jó reggelt mindenkinek.

Proone!!Megnézem a rendelést szivesen.Majd holnap megírom.Van 4D uh-is.Csak ne hajtsd túl magad,az nem lesz jó.Tessék pihizni is.

Beu!!!Örülök az új gyógyszernek,remélem ez jó lesz,és hasznos.Kiváncsi vagyok az uh-ra is.Most ez másik doki????Tök jó,hogy megkaptátok a hitelt.Annó mi is annyit ültünk a bankba.Fél napunk ráment.
Nálam minden ok.MÉg semmi jele,hogy meg jönne.Csak reménykedek.

Zafír!!Veled mi van???Nagyon-nagyon szorítok!!!Jó lenne egyszerre tesztelni!!És még eggyütt babázni!!Remélem követjük a kettő kismaminkat!!!Most olyan jól beindultak a zebrácskák.Hajrá csajok.

Ja és Proone!!Szerintem teljesen normális dolog ha ketten mentek.Tudod mennyi apuka megy a dokihoz az anyucikkal??Rengeteg.

Hajni!!Remélem jobban vagy!!Még a péntek lesz nehéz,Aztán kicsit jobb lesz.

Hű most jó sokat írtam!
csanita

<font color="0000ff">Köszi Anita, hogy megnézed! Kép
Akkor bejelentkezem férjestül. De úgyis személyesen akarok bejelentkezni, megkérdezem ott is, hogy jöhet-e az apuka. Nagyon kiborulna, ha hiába jönne el a munkahelyéről. 4D ultrahanggal én várnék pár hónapot még, látsszon is abból a babából valami! KépKépKép

Mennem kell vissza gyerekekhez, csak feljöttem fénymásolni.

Pusz mindenkinek!</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!!!

Hétfőn délelőtt,csütörtökön-pénteken délután rendel.Reggel 8-tól ott vannak a recepción a csajok,aranyosak,őnáluk kell bejelentkezni.Ők adnak időpontot.Elég televan a doki.Pontosan nem tudom mennyiért rendel.Ha mész a Csőrsz utca felöli bejáraton mennjél be és rögtön ott van a rendelő.Én ott dolgozom vele szemben a kávézóba.Ha arra jársz meg látogathatnál!!!Olyan jó lenne!!!Van telcsi szám is:887-4333!!!

Merre vagytok csajok???Olyan nagy csend van!!!
csanita

Hali!

Ebben a béna időben gondoltam dobok fel egy képet:
Kép
Nekem mindig jobb kedvem lesz,ha az ilyen képekre ránézek. Kép Hátha Nálatok is használ. (de ha unjátok, csak szóljatok! Kép)

Tényleg Csajszik: Merre vagytok?! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Jajjj, Hajni,
El is felejtettem írni: regisztrált a férjed. Kép De nem írt még semmi pikánsat... KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Teljesen kivagyok. Úgy érzem magam, mint mikor betonoztunk a telken és egész nap a batonkeverő mellett álltam. Ráadásul még gondolkodni sem tudok. Olyan rossz, hogy kétszer meg kell gondolni mit mondok, nehogy megsértsem a mamát valamivel. Ráadásul most itthon kell nekilátni takarítani. Lehetne már jövő hét. Annyi ember lesz a temetésen is, és annyi vendég jön. Azt sem fogjuk tudni hova kapjunk. Ráadásul mindig kell lenni valakinek a mamával, nehogy bántsa valaki. Van egy-két gonosz rokon is. Szóval holnap nem leszek. Azért küldjetek nekem erőt, mert nem tudom mi lesz. Olyan aranyosak vagytok, hogy ennyit gondoltok rám. Én meg csak nyafogok itt nektek. Bocsi érte, de nem tudom kinek mondjam igazábol.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Nekünk nyugodtan mondhatod! Tudod, ránk számíthatsz!
És megy az erő, h könnyebb legyen: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Csanita! Meddig vannak délután? Mert én fél 5-ig dolgozom mostanában, ha rohanok, talán 5, negyed 6-ra érek oda... Ott vannak még akkor a lányok a pultnál? Ha nem, akkor marad a telefonos bejelentkezés, de komolyan mondom, nekem telefonfóbiám van!!! Kellemetlen is sokszor, nagyon nehezen hívok fel pl. ilyen idegen helyeket... Kép
Megint rohanok vissza kölkökhöz. Merülök kifelé, annyit nyavalyognak, a végén még elkezdem büntetni a nyávogást. Kép

Proone
7+2</font>

KépKépKépKép
proone

Köszi Kata. Úgy meghatódom mindig milyen édesek vagytok Kép. Hihetetlen, hogy ismeretlen emberek ennyire foglalkoznak velem. Olyan nagyon jó érzés Kép

Kép

Kép
vkhajni

Proone,
Én is ilyen vagyok a telefonnal... Kép Amíg nem ismerem a hívót/hívottat, aaaaaaannnyit tudok szerencsétlenkedni! Kép (és aztán röhögök magamon, h milyen béna vagyok, és milyen hülyeségeket beszéltem... Kép)
Lehet, ezt (is) kellett volna oktassák a Tanítóképzőben! Kép

Hajni,
Hát szeretünk, na! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni!!!
Szerintem nincs miért bocsánatot kérned!!!Nyugodtan nyafogjál nekünk,mi is azt szoktuk,és te épp úgy meg hallgatsz minket.Holnapra sok-sok erőt küldök!!!!!!!
Képzeljétek elmegy a dokim külföldre dolgozni.Jó mi??VÉgre találtam valakit.Na de mindeggy,hívtam a Forgács intézetet,hétfőn tudnak minket fogadni este fél 7-kor.lemondta valaki és az helyett tudunk menni.Amúgy kb 2 hetet kell várni annyian járnak oda.Már várom kiváncsi vagyok mit mond.Mondhatná azt hogy baba van!!!!

Kata!!!Aranyos a kép!!!Most itthon van a párrod???
csanita

Anita,
Köszi Kép
Igen, most itthon van, nyúzom is rendesen!!! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Proone!!!

Este 8-ig vannak a csajok a recepción.Mennjél nyugodtan!!Mond meg az Anita ajánlott a kávézóból!!!Jóba vagyunk velük is.
csanita

Hogy kell csinálni ezeket a színes sorokat???Mint amilyen a Proonnak van??
csanita

Anita,
Itt bal oldalon, a beszélgetés mellett, a Milupás kép fölött van egy olyan, h
Társalgó
Társalgás
Dokumentáció
Segédletek. A dokumentációban van egy olyan, h Formázás. És ott a színeknél le van írva. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Sajnos most is csak pár sorra van időm, de szinte mindennap, már ha a babanet engedi, olvaslak Benneteket. Csak már ennyi infó után fogalmam sincs, kinek mit akartam írni.
Inci, gratulálok!!! Remélem Zsuzska,Zafír és sorban a többiek követnek!
Hajni, szorítok holnapra, hogy minél, nem is tudom, mit írjak, de gondolok majd Rád!
Barátnőmnek tegnap született meg a kicsi fia hajnalban, császárral. Kép Mindketten jól vannak, bár az újdonsült anyuka még kicsit gyenge. Alig várom már hogy találkozzam mindkettőjükkel!
Rólam annyit, hogy tegnap óta barnázom. Kép Nagyon elszomorodtam, mikor észrevettem, mert nagyon szorgalmasan ittam kb 10 napig a cickafark-palástfű-zsálya teát napi 2x és úgy reménykedtem,hogy nem lesz semmi barna, hát tévedtem. Nem tudom progihiány, vagy a méhszájseb miatt van, de oolyan jó lenne már ha egyszer rendesen megjönne, vagy meg se jönne már.
Remélem benneteket nem visel meg így ez a hülye idő!
puszi
nolina

Helló csajok!

Hát igen nem voltam túl világos: ez egy új doki. Ő az üzemorvosunk, aki mellesleg nőnógyász és az asszisztense az unokatesóm férje. A másik doki, meg apukám ismerőse, úgyhogy elég nagy szarban vagyok, hogy melyiket válassszam. Ráadásul így elég nehéz titokban tartani bármit is, ha már a fél rokonság tudja, hogy havonta járok nőgyógyászhoz. Pedig senkinek nemakartuk megmondani, hogy babát szeretnénk.

Anita nagyon szorítok Neked!! Hát ez elég durva, hogy lelép az a doki! De Te ügyes lány vagy és találsz másikat!
Remélem Zafírral együtt örülhettek nemsokára!!!Hétfőig nem is tesztelsz?

Hajni sok-sok erőt és kitartást kívánok neked holnapra!!!

Kata akkor csak nyúzzad rendesen!!!

Nolina merre vagy? OLyan rég nem voltál! Mi van Veled???????? Ha olvasol minket lagalább pár szót írj, hogy mi van Veled!

Kép
Kép
beuka

Jaj de jó Nolinamost látom, hogy épp itt vagy! Elkerültük egymást

Kép
Kép
beuka

Nolina sajnálom a barnázást! Én voltam közben vérvételen és megállapította a doki, hogy enyhe progihiányom van (gondolom attól barnázok) írt gyógyszertm jövő cikl.ban szedem.
Remélem nálad csak valami kósza dolog és nem jön meg! Vigyázz magadra!

Kép
Kép
beuka

Bea, olyan aranyos vagy, hogy gondoltál rám!
Most tök jó kedvem lett ám! Most nem enged feltölteni képet , pedig úúgy akartam küldeni vmi aranyosat Neked! Mit írt föl a doki? Utrogestant? Legalább Nálad már sínen van az ügy! Hogy álltok a házzal? Már ott alszotok? Be van színezve?

Az a legrosszabb, hogy nem tudom, mikor kell megjönnie, mert egy több mint egy hétig szinte mindennap fájdogált , az előbbi hónapokban meg egy-két kósza görcstől eltekintve konkrétan sejtettem a pé-t , utána plusz 14 nap és akkorra vártam. Most a 14-23 napig fájdogált. Tehát jövő hétfőtől egy hétig bármikor megjöhet. És addig még barnázni, szörnyűűű. Bevettettem a sex-terápiát-ettől se csökkent jelentősen.
nolina

<font color="0000ff">Nolina! Én barnáztam két napot, amikor meg kellett volna jönnie, aztán nem jött meg, abbamaradt a barnázás, és utána pozitív lett a tesztem. Szóval akár... Kép Na de nem akarok hiú reményeket se ébreszteni, csak nálam így volt.

Csanita! Köszi szépen! Akkor talán holnap el is megyek, ha nem leszek a gyerekek után holt-fáradt!

Ma aaaaannnnnnyyyyyyit nyavalyogtak...!!! Én meg bekeményítettem, mert nagyon el vannak kanászodva. Én meg kicsit belefáradtam a lelkük kímélésébe, most a magamét kímélem. Nem mondok el mindent százszor, hanem ha nem fogadnak szót, büntetek... Nem tudom, mi sül ki belőle, lehet, hogy meg fognak utálni, de az már nem állapot, hogy néha 10 perccel később kezdjük az órát, mert szünetben minden játékot szétkapnak, és ennyi időbe telik, mire összepakolnak. Ez persze a lányok műve, a fiúkkal nincs is annyi baj. Kép

Kata! Én a telefonálásnál egyszerűen félek felhívni bárkit, főleg ügyintézés céljából. Anniyra félek az ismeretlentől... Napokig tudok húzni egy telefont.

Csanita! Még egyszer... úgy tudsz színezni, ahogy ebben a táblázatban látod:
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Beu!!
Ha nem jön meg hétfőn tesztelek szerintem!!!De az az igazság,félek tőle.
Lehet én vagyok értetlen,sőt biztos.De nem igazán értem ezeket a színes betüket.Most hogy is kell???Nem sikerül.Szakad az eső!!!!
csanita

Nekem sikerültKép
Vendég

Lányok miért nem nyafiztok a tábláért? Teljesen kiment a fejemből Kép.

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Gyönyörű a tabliKép
Vendég

Olik köszönöm. Ha már egyszer elfelejtettem legalább legyen szép Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!!!
Tényleg szép a tábla!!!!
Zafír!!!
Kiváncsian várom mi van veled??Mikor tesztelsz???
Én azt hiszem megyek fürcsizni!!!Mindenkinek jó éjszakát!!!!!
csanita

Csanita! A szöveg elé írod pl. azt, hogy

blue { és a szöveget ezek közé e jelek közé zárod. }

És akkor a { } jelek közötti szöveg színes lesz. CSak nem szabad szüneteket hagynod a a blue meg a { között... Kép Kisérletezgess, figyelj, hogy nem zárójel, hanem kapcsos zárójel! (AltGr+b illetve AltGr+n)

Most nem tudtam kéken írni. Kép

KépKépKépKép
proone

Na mi van? Én vagyok az utolsó, meg az első is..? Kép

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Én is itt vagyok már! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

/blue{Sziasztok!!!!}
Jó reggelt mindenkinek!!!
csanita

Na ilyenkor mi van????Mit rontottam el???
csanita

Csanita! Kép Nem / hanem \ ! Ezt az AltGr+Q -val lehet begépelni! Sok sikert! Lehet, hogy ma megyek a dokihoz bejelentkezni a MOM parkba!

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!!!

Most kiváncsi vagyok sikerül-e???Lassan megyek takarítanom kell,most legalább jó idő van.Írjatok sokat.

ProoneÍrd meg,hogy mi volt a dokinál!!!!
csanita

mi ez a nagy csend csajok???Kitakarítottam megyek ebédet gyártani lassan jön a párocskám haza.Még semmi jele annak,hogy meg jönne.Na de nálam nem lehet tudni.

Zafír!!!!Mi van veled???Már nagyon szorítok neked!!!
csanita

CsanitaKép
Most olvastam, hogy a Forgács Intézetbe mész hétfőn. Most lesz az első alkalom, vagy már voltál? Nem igazán vagyok képbe, mert én a ma megint megjött-be szoktam inkább írogatni, de most minden infó érdekel a Forgácsról, ugyanis sajnos a páromnak egy spermája sincs, és valószínű, ha tudnak kinyerni, akkor ICSI-re lesz szükségünk. A dokim a Forgács Intézetet ajánlotta, de én arról hallottam a legkevesebb tapasztalatot. Majd légyszíves írd meg milyen volt?!

Köszönöm

Reni
Vanoreni

Szia Reni!!

Ez lesz az első alkalom.De minket nem doki küldött,hanem ez a legszimpatikusabb intézet nekünk.Én felhívtam az intézetet és rögtön kapcsolták Forgács tanárurat.Szimoatikus embernek tűnik így telefonon keresztül.Tegnap írta egy csajszi,Ő oda jár nagyon meg van elégedve,szimpatikusak az orvosok is.Majd hétfőn meg írom milyen volt.az első alkalom 11000 ezer-be kerül.Nekünk nincs konkrét bajunk,vagyis nem tudni miért nem jön a baba,már egy éve.nekem van némi hormon problémám.Hát majd meglátjuk.
Addig is sok sikert!!!

Anita
Ezt a pangást!!!!Mindenki dolgozik???
csanita

Sziasztok!

Bocs, hogy eltűntem, tegnap este nagyon fáradt voltam már...
Hát velem semmi újság,egyelőre nem jött meg, remélem nem is fog. De aminek nagyon örülök, hogy két napja nagyon gyakran émelygek, meg fel vagyok puffadva...Van egy kis sárgás folyásom is, ami ilyenkor nem szokott lenni... szóval kedvezőek a jelek. De sajnos néha továbbra is fáj a pocim. Proone Neked fájt a hasad annak idején..?

Anita szerintem felesleges lesz már az a Forgách Intézet KépKép Előtte mindenképp tesztelj!!

Én még nem tudom mikor teszteljek, mondjuk még bőven megjöhet, viszont már elegem van ebből a feszültségből. Óránként megyek wc-re megnézni, hogy minden oké-e..Kép
Lehet, hogy kibírom hétfőig, olyan klassz lenne egy nap két zebra..Kép Na jó ababhagyom az ábrándozást!

Beuka végül nem írtad le, hogy milyen gyógyszert adott a dokid? Látod milyen jó, hogy erőltetted a vérvételt! Most már biztos sínen vagytok.
Különben is a párom előbb telefonált, hogy visszajöttek a gólyák Afrikából, egy csomót látott ma.Kép

Nolina, örülök, hogy jelentkeztél! Látod Proone is barnázott... szóval ne szomorkodj!

Zsuzska mi van Veled?

Proone, az ismerőseim mind apukástól jártak uh-ra. Én már az elsőre is a párommal megyek az biztos!

Most én is megyek takarítani, ma feljön egy barátom, akiknél mindig példás rend és tisztaság van. A mi lakásuknál pillanatnyilag egy disznoól is rendezettebb... Kép Szóval lesz dolgom. Pedig most jobban esne pihenni.

Zafír

Kép
Kép
zafír

<font color="0000ff">Zafír! Én ugyanúgy barnáztam két napot, mintha meg akana jönni, és vagy egy hétig fájt a hasam is, pedig csak aznap szokott, maikor megjön. Szóval a barnázás és a hasfájás nálam nem jelentette azt, hogy nincs baba... Hanem volt... Ezt most jólleírtam.

Mennem kell.</font>

KépKépKépKép
proone

Szia Zafír!!!
De jó,hogy jelentkeztél!!Annyit gondoltam rád!!!Az jó hír,hogy nem jött meg.Ha nem jön meg nekem hétvégén hétfőn én is tesztelek.semmi barnázás semmi poci fájás!!Így még sose voltam.Nekem is van egykis folyásom.hát nem tudom.Szivem szerint már most tesztelnék de nagyon félek tőle!!!
csanita

<font color="0000ff">Sziasztok Csajok!

El tudtam fél órával előbb szabadulni a suliból, és a MOM parkot is megjártam. Ha normál időben végzek és egyenesen hazajövök, akkor érnék most haza. Kép

Bardóczynál május 4-re kaptam időpontot, kérdezték, hogy van-e valami papírom a terghességemről, mondtam, hogy egy ultrahang van, azt mondták, az jó. (Gondolom ebből, hogy vigyem majd magammal.) Megkérdeztem, hogy amikor megyek, akkor számíthatok-e ultrahagra, azt mondták, hogy nem, csak meg fog vizsgálni, meg elküld egyéb vizsgálatokra és az ultrahangot nem is ő végzi majd. Még szerencse, hogy kérdeztem, mert potyára vittem volna el a férjecskémet az UH-ra.
Hát ennyi.

Csanita! Belestem messziről a kávézóba, de szerintem nem voltál ott. De nem is számítottam rá, hogy ott vagy, mert itt egész nap írogatsz, és gondolom, nem a kávézóból... Szólj, ha nagyot tévedek! Kép
Ügyi vagy színezésben! Kép

Proone
7+3</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Ezt kaptam:

<font color="ff0000">Hamarosan beköszönt a tavasz!!!
Ennek örömére nagyszabású ölelési és örömosztási akciót indítunk! Ezt a kis ölelést küldd el minél több ismerősödnek, ezzel mindenki élete egy kicsit vidámabb lesz!!!!!!!

Kép

És, ha ezt nem küldöd tovább, akkor sem döglik meg a kutyád, nem leszel szerencsétlen életed végéig, nem kerül el minden valamirevaló embertársad, nem befolyásolja házasodási terveidet, nem dől rád a házad, és rákod se ettől lesz. Kép</font>
</font>

KépKépKépKép
proone

Proone

nem dolgozom ma,sőt holnap se majd vasárnap.Örülök,hogy betudtál jelentkezni!!Jó sokára kaptál időpontot.Ilyen sokan vannak??Egész nap fáj a fejem,pedig már vettem be gyógyszert.Lehet ettől az össze-vissza időtől.

Kata
Merre vagy????És a többiek??
csanita

Sziasztok!

Csak gyorsan. 9-ig kint voltunk a mamánál. Most készülünk lefeküdni eddig dumiztunk a rokonokkal Kép. Minden rendben lezajlott, csak elfelejtettem gyógyszert bevenni.

Na megyek is aludni, jó éjszakát Kép!

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Ma reggel megint arra ébredtem, hogy forog a gyomrom és hirtelen jött ötlettel felhasználtam a tesztet. Negatív lett KépKépKép
Pedig ilyenkor már ki kéne mutatni, ha van valami nem? Proone és Inci is pozitív tesztet csinált a 30. nap körül. Most nagyon el vagyok keseredve. Ezek szerint megint valami betegséget kaptam, attól ilyen rossz a gyomrom. Kép

Anita igazad van, Te sokkal okosabb vagy, hogy nem idegesíted magad korai tesztekkel...
Ha hétfőig nem jön meg, talán újra megpróbálom, de most nagyon elment az egésztől a kedvem... Biztos megjön a hétvégén, bár semmi jele, a folyás továbbra is megvan, más semmi.

Hajni Kép örülök, hogy sikeresen túlvészelted a tegnapi napot!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?