Sziasztok!
Bocs, hogy eltűntem, tegnap este nagyon fáradt voltam már...
Hát velem semmi újság,egyelőre nem jött meg, remélem nem is fog. De aminek nagyon örülök, hogy két napja nagyon gyakran émelygek, meg fel vagyok puffadva...Van egy kis sárgás folyásom is, ami ilyenkor nem szokott lenni... szóval kedvezőek a jelek. De sajnos néha továbbra is fáj a pocim. Proone Neked fájt a hasad annak idején..?
Anita szerintem felesleges lesz már az a Forgách Intézet
Előtte mindenképp tesztelj!!
Én még nem tudom mikor teszteljek, mondjuk még bőven megjöhet, viszont már elegem van ebből a feszültségből. Óránként megyek wc-re megnézni, hogy minden oké-e..
Lehet, hogy kibírom hétfőig, olyan klassz lenne egy nap két zebra..
Na jó ababhagyom az ábrándozást!
Beuka végül nem írtad le, hogy milyen gyógyszert adott a dokid? Látod milyen jó, hogy erőltetted a vérvételt! Most már biztos sínen vagytok.
Különben is a párom előbb telefonált, hogy visszajöttek a gólyák Afrikából, egy csomót látott ma.
Nolina, örülök, hogy jelentkeztél! Látod Proone is barnázott... szóval ne szomorkodj!
Zsuzska mi van Veled?
Proone, az ismerőseim mind apukástól jártak uh-ra. Én már az elsőre is a párommal megyek az biztos!
Most én is megyek takarítani, ma feljön egy barátom, akiknél mindig példás rend és tisztaság van. A mi lakásuknál pillanatnyilag egy disznoól is rendezettebb...
Szóval lesz dolgom. Pedig most jobban esne pihenni.
Zafír