Sziasztok!
Na végre idekeveredtem! Olvastam ma már többször is, de olyan sokat írtatok, hogy mire végig olvastam már nem tudtam írni, mert a fiacskám szólított! Aztán meg voltunk sétálni, de most aztán írok!
Márti!
Hát akkor megéri kimenni az Auchanba, ha ott ennyivel olcsóbb! Nem semmi Gigi, hogy már a babakocsiba is forogni akar, igazi kis sajtkukac! Norbi előbb lent volt a főldön, hát úgy kellett már az ágy alól kiszednem, mindig lemászott a helyéről, olyan cuki állandóan hátrafelé tolat!
Még nem olvastam el amiről írtál, de elfogom!
Ha jó idő lesz szombaton akkor azt hiszem babakocsival sétálok át Andiékhoz, mert akkor meg van a séta is, meg lehet, hogy onnan majd átmegyek a barátnőmékhez is!
Szilvi!
Boldog hófordulót Gergőnek!
Milyen aranyos anyukád van, hogy még akár kanállal is megeteti Gergőt csak hogy Te eltudj menni Renivel! Szerintem se hagyd ki, mert nehogy megharagudjon Rád a lányod, hogy Rá nincs időd! Egész napos kirándulás lesz?
Kata!
Nestlének van hipoallergén tejpépje: Sinlac pép, ez nem tartalmaz tejet, szentjánoskenyérmagból és rízsből van. Finom édeskés, bár Norbi csak úgy nem szívesen eszi, de ha rakok hozzá gyümölcsöt, akkor nagyon szereti. Meg ezzel szoktam sűríteni kajcsikat, ha túl hígra sikeredik!
Norbi még mindig kel éjjel, van hogy 1x, de van hogy 2x, de én nem bánom, már megszoktam, egyszer majd csak megint átalussza az éjszakát!
Szerencsére tényleg jól megvagyunk Norbi apukájával, pedig néha nagyon csúnyán összeveszünk, általába az anyagiakon, de mind a ketten olyanok vagyunk, hogy nem bírunk haragot tartani, úgyhogy tényleg olyan mintha barátok lennénk! Szeretném ha ez így is maradna, mert akarom, hogy Norbi szeresse az apukáját meg a másik nagyszüleit és szívesen legyen Velük is!
Patriknak izlett az őszibarack? Általában az izlik a picuroknak! Norbinak mostanába szoktam adni üveges szilvát (Kecskeméti) a kakija miatt és nagyon nagyon izlik Neki!
Norbinak a fenekén van egy anyajegy!
Melinda!
Ari vagy, hogy hiányoltál!
Ez nagyon jó hír, hogy Marcinak nincs semmi baja és hogy az oltáson is túl vagytok! Remélem nem viseli meg nagyon!
Képzeld Norbi meg este oldalt aludt! Hangokat hallottam este és bementem hozzá, hát látom, hogy forgolódik oldalra, át akart fordulni hasra, azt hittem, hogy fent van, de aludt, aztán úgy maradt oldalt és úgy alukált egy darabig, olyan nagyfiús volt!
Anikó!
Boldog hófordulót Krisztikének!
Gratulálok a forgáshoz!
Annyira sajnálom Krisztikét, hogy ennyire megviseli az a fránya fogacska! Remlem nagyon hamar kibújik és nem kínozza tovább szegénykét! Küldök egy fogtündért!
Andi!
Látom ma nagyon aktív vagy!
Örülök, hogy jobban vagytok!!!!
Holnap után tali! Hurrrrrrrrrrrrááááááááá!!!!!
Mica!
Zolika alvási szertártása!
Norbi meg állandóan hangosan búg! Így altatja magát! De olyan hangos, hogy már berezonál a dobhártyám! Sokszor alig birom ki röhögés nélkül!
Barbi!
Rám is 5 kg jött még szülés után és persze hogy az édességektől! Mostmár jóval kevesebbet eszek, de legszívesebben felfalnék egy egész édesség boltot!
Na sikerült Szonjának inni a csőröspohárból?
Rólunk:
Norbi ma reggel 9-ig aludt, eddig ez volt a rekordja, úgyhogy én is kihasználtam és aludtam Vele! Ma viszont még csak fél órát aludt, de ez meg sem látszik rajta, hihetetlen aktív! Igazából más nagyon nem történt!
Este még jövök!
Puszi mindenkinek
Györesz