Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Maffinrecept:

Csokoládés-gesztenyés Maffin:

15-20 dkg porcukor
1 darab margarin, vagy vaj fele
robotgéppel összekeverni
3 db tojást egyesével beletenni és összekeverni 1 tábla finom megolvasztott étcsokival
1 csomi gesztenyének a felét beleaprítani a masszába és ezt is a robotgéppel elkeverni.
10 dkg lisztet 1 csomi sütőporral összekeverni és a végén a masszába belekeverni.
Az egészet újból összekeveritek és kis maffin sütőpapírkákba kell a masszát beletenni, vagy maffinformájú sütőtepsibe.

Jó étvágyat!

Puszi:

ANDI
tandi

Anikó!

Föl a fejjel, nem ám letörni nekem!
Jó utat és vigyázzatok magatokra.
Sok puszi és gyere minél hamarabb közénk.
Várunk.
Sok puszika:

ANDI
tandi

Sziasztok!
Gigi!
Nem kaptam meg a leveled,de biztos azért mert tegnap tele volt a tárhelyem.Vajon miért?Csupán csak közel 100 leveledet tároltam.Kép
Andi!
Tegnap minden OK volt Brúnónál.KépOlyan jól nézett ki!Kép
Amint tegnap írtam jövőhéten megyek vérvételre.Addig is tanácsolta,hogy vegyek REVALID kapszulát.Ma elkeztem szedni.
Brúnó azt mondja,ha majd már nem szoptatok és vissza jön a menszim a szex is jobb lesz.Most még a hormonok is ludasak abban,hogy nem jó.Mutatott egy új fogamzásgátlót.Ez egy gumi gyűrű amit én teszek fel,le a hüvelyben.Az az előnye,hogy kevesebb hormont tartalmaz mint a gyógyszer és a vérbe nem kerül be.Érdekes.Kép
Domi szerintem nem kruppos,mert akkor fuldokló rohama lenne.Szerintem csak a nyálát nyeli félre,de azt is lehet,hogy kicsit tényleg megfázott.Jövőhéten úgy is megyünk szurira,majd megmutatom a dokinőnek.Ma éjjel csend volt.Kép
Kata!
Igen Domi hason produkálja a fulladást.KépVagyis a hörzsögést.Nappal semmi baja.Nappal csak akkor köhög,ha a nagy beszédben elfelejt nyelni és sok nyál gyülemlik fel.Na akkor egyszerre akarja lenyeli ami ugye nem sikerül neki.Kép
Kényeztetés.Kép
Sofka!
Örülök,hogy jelentkeztél!Kép
Melinda!
Ne hidd,hogy a Kínait én csináltam!KépA dokitól hazafelé utamba került egy Kínai kifőzde és egy cukrászda.KépA somlói akkora volt,hogy Tamás az övének a felét volt képes megenni.Persze Dia megette az ő részét és még a Tamás maradékát is.KépAztán nagyon rosszul voltam.KépKép

Most megyek mert a fiam unja az ülést.Nem is érdekes Anyát nézni amint üti a billentyűket.Kép
Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Andi!
Itt a babanet kezdő lapján van babazene.Kép
A muffin recept jó,csak Tamás utálja a gesztenyés sütit.Kép

Az őszi topikos csajok 26.-án taliznak az állatkert melletti babaházban.A nővéremék már voltak ott és állítólag szupi hely.Pusz

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!

Örülök, hogy minden rendben volt Brúnónál, megnyugodtam.
Köszi a tippet, jó hely az Állatkert melletti babaház, egy baja, írtó messze van.
Talán majd egyszer. Legalábbis tőlem messze.
Babazene majd jól rálesek, hogy milyenek vannak.
Örülök, hogy Domi már jobban aludt.
A csokis maffint csináld gesztenye nélkül hmmm :-)))))))))

Puszika:

ANDI
tandi

Dia!

Ja igen gumigyűrű, nem lehet rossz.
Ezen most úgy elgondolkodtam.
Ki nézett ki jól Brúnó?
Na na, na na.

:-)))))

ANDI
tandi

Andi!
Tényleg szupi a gumigyűrű én is megfogtam.Azt mondja,hogy nem is érzed szex közben.Egy csaj visszament hozzá,hogy nézze meg nem e elhagyta annyira nem lehet érezni,hogy ott van a hüvelyben.Meg volt neki.KépHa megjön a menszim úgy is más gyógyszer kellene,lehet,hogy kipróbálom.azt mondja sok nő azért is szereti mert nem híznak tőle.KépNem egy utolsó szempont ez se.Kép
Igen,Brúnó nézett ki jól!KépKépCsinos volt,borotvált,levan vágva a haja és kisimult volt.Vagy pihizett valahol külföldön,vagy új szerelem van a dologban.KépBánom,hogy nem kérdeztem meg.KépPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Csajszik!

Gigi!

1000 HURRÁ, hogy egy kicsit már jobban vagy. Sokat beszélgettünk a férjemmel rólad, ő is nagyon aggódott érted. Náluk a családban volt ilyen és ott az Anyuka bántalmazta is a gyereket. Nagyon örülök, hogy kezdesz rendbe jönni. Ezt senki nem tudja megérteni, csak aki átesett rajta.
Aznap mikor hazajöttünk a kórházból én is furcsán éreztem magam, valahogy nem találtam a helyem itthon egy hétig. Már az borzalmas volt, szerencsére a férjem itthon maradt velünk és segített.
Nagyon szurkolok neked a további gyógyuláshoz. Ha van kedved, írhatsz nekem is mailt! farkas-szem@freemail.hu Nem kényszer, csak ha van kedved.

Dia!
Nekem is hullik a hajam, ráadásul foltokban. Anyósom, aki levágta egy kicsit a hajam, teljesen ki volt tőle akadva és ő is a vérvételt javasolta. Revalidot lehet szedni szoptatás alatt? Akkor én is beszerzek egy dobozzal, bár állítólag nagyon hízlal!

Erről jut eszembe!
Mióta hazajöttünk a kórházból 5 kg-t híztam. Állandóan azokat a rohadt édességeket kívánom. Szörnyű! Most már megpróbálok egy kicsit odafigyelni, de nagyon nehéz! Kép

Györesz!
Szimpla csőrös pohár van is itthon. Lehet, hogy kipróbáljuk!

Na nyikorog a cuncilla.

Puszka mindenkinek!

Barbara
babar

Szia Barbi!
Revalid:Brúnó szerint nem árt mert gyógynövényekből van,de kérdezzem meg a gyógyszerészt.a gyógyszerész csaj is azt mondta,hogy lehet szedni szoptatás alatt,de azért megnézi a papírját.Arra az volt írva,hogy kérdezze meg kezelőorvosát,gyógyszerészét ami megtörtént.KépÍgy hát szedem.Kép

Te is kivánod az édességet,KépÉn is nagyon.
De rajtad nem látszik az az 5 kiló mert így is 50 kiló vagy még.KépKépPusz.Megyek mert Domi hisztizik.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!

Olyan jót derültem amit írtál Brúnóról.
Tetszik mi?

Szóval a lényeg, hogy jó ez a gumigyűrű. Majd rákérdezek én is Pálfalvi doktor úrnál.
Kell hozzá mennem majd májusban.

Revalid: Én szedtem nagyon sokáig, olyan erős lett a hajam, meg a körmöm akkora lett, hogy csak lestem és sokat erősödött tőle.
Képzeljétek én allergiás vagyok a gyógynövényekre és a Revalidtól nem volt semmi bajom, szóval tényleg nagyon szupi.
Nekem még eddig szülés óta nem hullott a hajam, de nem árt tudni, hogy ilyen is előfordulhat velem is.
Az édességet ne is említsétek, már nem telik el úgy nap, hogy valami édességet ne zabáljak.
Vagy süti, vagy Danone puding, vagy túrórudi, stb.
Kész vagyok már teljesen, legalább 10 kilót kell fogynom. Majd egyszer biztos.

Gigi!

Majd ha van kedved írhatsz nekem is:

tellerne.andrea@freemail.hu
meg akkor el is küldeném a tabit a többi lányka adataival.

Pusza:

ANDI
tandi

Sziasztok!
Egy barátom ajánlotta ezt a nagyon igényes, színvonalas babaoldalt. Többször rendeltem már tőlük és meg vagyok velük elégedve. Többféle márkát árulnak az interneten keresztül. Többek között: Chicco, Cam, Neonato, Disney... 24 óra alatt kiszállítják a megrendelt terméket. Megbízhatóak, sőt még garanciát is kaptam a megrendelt termékről. Végre nem kell órákat ülnöm a picivel a dugóban, hanem egyszerűen megrendelem. Így a férjemet sem terhelem a vásárlással! Üdvözlet: Kornélia
www.interstore.hu (babafelszerelési menüpont)
kornélia9

Köszi Kornélia!Megnéztem,kapásból gondolatban vagy 40000ft-ot elköltöttem.Kép

Andi!
Megnézted ezt a honlapot?Van olyan babakocsi mint a miénk és olcsóbb.KépKép
A gyűrűről leírást adott Brúnó majd elviszem szombaton.
Tényleg!Mikor mentek a vese uh-ra?Nem most kell tizen valahányadikán??Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Andi!
Itt a babaneten a zenét meglehet rendelni.
1cd 2340ft+pk vagy 2cd 3790ft+pk.

Juj de ráérek ma írogatni!KépIlyen se volt még csak terhes koromban.De hát Domi alszik már megint.Kép
Ha felkel kap egy kis almát krumplival aztán megyünk sétizni.KépEste jövök.Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Kornélia!

Megnézem én is ezt az oldalt, köszönönjük az infot, arika vagy.

Dia!

Még nem néztem meg, mindjárt, okszi hozd el a leírását annak a bizgentyűnek.
A vese uh-ra majd csak augusztusban kell, a csípőre meg májusban megyünk.

A cd-ét lehet, hogy megrendelem, de az is lehet, hogy majd bemegyek a plázába a zeneboltba és ott körülnézek, milyen babazenék vannak.
De azért köszike.
Majd írj.

Pusza én megyek tovább takarítani.
Majd csak egyszer végzek.

ANDI
tandi

Sziasztok!

Eszméletlen, hogy mennyit írtatok! Alig győztem visszaolvasni.
Hát ez a Babanet nem semmi. Tegnap 2 órával előbbre járt a Babanet órája, mint kellett volna, majd éjjel 11 körül helyrejött. Erre az én 3/4 12-kor írodott levelemet azok elé rakta, amikre épp reagáltam! Érthető voltam? Kiváncsi vagyok, milyen kavarantyút fog még produkálni.

Andi!
Drágám, Te takarítasz is? Nem tudom, hogy van-e időd, hisz még soha nem írtál annyit, mint ma. KépJó is lehet, az az átaludt éjszaka. Ügyes Noémi!
Köszönjük a muffinreceptet. Ha gondoljátok én is írok, nekem is van itthon még egy-kettő.
Köszönjük a puszikat! Amint felébred Marci, átadom Neki. Kép
Neked további jobbulást!

Mica!
Édes lehet ez az elalvás. Vizuális alkat vagyok és szinte láttam magam előtt Zolikát! Kép Marcinak kis lapos párnája van, pelussal becsomagolva, ő abba szokta belenyomni a kis pofiját és alvás közben átöleli. Annyira édesek tudnak lenni. Kép
Autószerelés Kép Ügyik vagytok. Nekünk ma az aksi merült le az autóban, épp oltásra akartunk menni. Kép Gábor a céges autót használja, így a mienk már egy hónapja állt a garázsban. Most megtanultuk, hogy jó ránézni néha Kép

Anikó!
Sok-sok gratula és puszi az 5 hónapos Krisztikének és mamájának Kép
Tényleg annyira rossz, hogy nem tudunk találkozni! Kép De lesz még alkalom. Kép
Szegény Krisztike, hihetetlen, hogy ennyire megszenvedi a fogacskáját. Még hőemelkedése is van. Kép Annyira szorítok, hogy ma vagy legkésőbb holnapra áttörje az ínyét, hogy legalább a hétvégétek jó legyen a nagyszülőknél.

Szilvi!
Nekünk piros foltok vannak Marci nyakán. De eddig nem is aggódtam miatta, mert nekem is van és azt mondják, hogy a nehéz születés hozhatja elő. Általában 1 éves korra felszívódik. Remélem Nektek se lesz gond Kép

Dia!
Te is feltünően sokat vagy ma Kép Ami csak jó Kép
Nálunk is nem egyszer előfordul, hogy párom maradékát is én eszem meg. Sajna az eredmény is látható: Ő vékony, én pedig itt-ott gömbölyödöm. Kép
Én is hallottam erről az új fogamzásgátló módszerről. Épp szoptatós anyukáknak ajánlották, mert jóval kevesebb hormon jut a szervezetedbe, sőt csak a méhedbe, a véráramba nem. Így a tejbe se jut semmi. Mennyibe kerül?

Györesz! Hol vagy? Vagy mára mondtad, hogy nem tudsz jönni?

Marci megkapta az oltását. Dokinéni megnyugtatott, hogy csak a foga miatt van taknyosságunk, mert tüdeje tiszta, torka szép. Megnyugtatott. De sajna azért szívni még így is fogom, hisz nem akarom, hogy lerakódjon Neki. Megkérdeztem, hogy akkor nyugodtan mehetünk-e pici babák közé és mosolyogva megnyugtatott, hogy nyugodtan. Nagyon izgultam, hogy mi lesz a talival. De azért megkérdezem: Van valakinek ellenvetése, hogy szörcsögő orral viszem Marcit? Inkább megkérdezem. Nyugodtan írjátok le, ha gond lenne Nektek, nem lesz öri hari. Kép
Szegénykém szerintem most nem csak az oltás, hanem a fáradtság miatt is jó nagyot fog aludni. Délelőtt nem tudott alukálni, mert 8-kor kelt, 10 körül feküdt volna le, de akkor már készültünk a dokinénihez. 11-re mentünk, 12-re itthon voltunk. Akkor bealudt a cicin, úgyhogy kiváncsi vagyok, mikor kel.

Mindenkinek szép napot. Nálunk már sütöget a napocska Kép
Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!

Rohangálok egy törlőkendővel a kezemben mint egy idióta a szekrény és a gép között, lehet, hogy éjfélig fogok takarítani.
Tiszta hülye vagyok.
Na mindegy. De azért jó hogy vagytok nekem, na most már tényleg megyek, igen már jobban vagyok, sokkal.
Nonó szerintem teljesen felépült.
Mindjárt kész a nappali, de hol van még a többi Istenem egyszer majd csak abbahagyom.
Ügyik vagytok, remélem Marcika jól fogja viselni továbbra is a szurikát.

Puszika:

ANDI

Ja Maffinrecept JÖHET, minden ami édes jöhet.
tandi

Sziasztok!
Na végre idekeveredtem! Olvastam ma már többször is, de olyan sokat írtatok, hogy mire végig olvastam már nem tudtam írni, mert a fiacskám szólított! Aztán meg voltunk sétálni, de most aztán írok!

Márti!
Hát akkor megéri kimenni az Auchanba, ha ott ennyivel olcsóbb! Nem semmi Gigi, hogy már a babakocsiba is forogni akar, igazi kis sajtkukac! Norbi előbb lent volt a főldön, hát úgy kellett már az ágy alól kiszednem, mindig lemászott a helyéről, olyan cuki állandóan hátrafelé tolat!
Még nem olvastam el amiről írtál, de elfogom!
Ha jó idő lesz szombaton akkor azt hiszem babakocsival sétálok át Andiékhoz, mert akkor meg van a séta is, meg lehet, hogy onnan majd átmegyek a barátnőmékhez is!

Szilvi!
Boldog hófordulót Gergőnek!Kép
Milyen aranyos anyukád van, hogy még akár kanállal is megeteti Gergőt csak hogy Te eltudj menni Renivel! Szerintem se hagyd ki, mert nehogy megharagudjon Rád a lányod, hogy Rá nincs időd! Egész napos kirándulás lesz?

Kata!
Nestlének van hipoallergén tejpépje: Sinlac pép, ez nem tartalmaz tejet, szentjánoskenyérmagból és rízsből van. Finom édeskés, bár Norbi csak úgy nem szívesen eszi, de ha rakok hozzá gyümölcsöt, akkor nagyon szereti. Meg ezzel szoktam sűríteni kajcsikat, ha túl hígra sikeredik!
Norbi még mindig kel éjjel, van hogy 1x, de van hogy 2x, de én nem bánom, már megszoktam, egyszer majd csak megint átalussza az éjszakát!
Szerencsére tényleg jól megvagyunk Norbi apukájával, pedig néha nagyon csúnyán összeveszünk, általába az anyagiakon, de mind a ketten olyanok vagyunk, hogy nem bírunk haragot tartani, úgyhogy tényleg olyan mintha barátok lennénk! Szeretném ha ez így is maradna, mert akarom, hogy Norbi szeresse az apukáját meg a másik nagyszüleit és szívesen legyen Velük is!
Patriknak izlett az őszibarack? Általában az izlik a picuroknak! Norbinak mostanába szoktam adni üveges szilvát (Kecskeméti) a kakija miatt és nagyon nagyon izlik Neki!
Norbinak a fenekén van egy anyajegy!Kép

Melinda!
Ari vagy, hogy hiányoltál!
Ez nagyon jó hír, hogy Marcinak nincs semmi baja és hogy az oltáson is túl vagytok! Remélem nem viseli meg nagyon!
Képzeld Norbi meg este oldalt aludt! Hangokat hallottam este és bementem hozzá, hát látom, hogy forgolódik oldalra, át akart fordulni hasra, azt hittem, hogy fent van, de aludt, aztán úgy maradt oldalt és úgy alukált egy darabig, olyan nagyfiús volt!

Anikó!
Boldog hófordulót Krisztikének!Kép
Gratulálok a forgáshoz!Kép
Annyira sajnálom Krisztikét, hogy ennyire megviseli az a fránya fogacska! Remlem nagyon hamar kibújik és nem kínozza tovább szegénykét! Küldök egy fogtündért!KépKépKép

Andi!
Látom ma nagyon aktív vagy!Kép Örülök, hogy jobban vagytok!!!!
Holnap után tali! Hurrrrrrrrrrrrááááááááá!!!!!KépKépKép

Mica!
Zolika alvási szertártása!Kép
Norbi meg állandóan hangosan búg! Így altatja magát! De olyan hangos, hogy már berezonál a dobhártyám! Sokszor alig birom ki röhögés nélkül!

Barbi!
Rám is 5 kg jött még szülés után és persze hogy az édességektől! Mostmár jóval kevesebbet eszek, de legszívesebben felfalnék egy egész édesség boltot!Kép
Na sikerült Szonjának inni a csőröspohárból?

Rólunk:
Norbi ma reggel 9-ig aludt, eddig ez volt a rekordja, úgyhogy én is kihasználtam és aludtam Vele! Ma viszont még csak fél órát aludt, de ez meg sem látszik rajta, hihetetlen aktív! Igazából más nagyon nem történt!

Este még jövök!
Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Kata!
Azt elfelejtettem írni, hogy ez a tejpép csak receptre kapható!
Pusz, Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
A kirándulás: 9-kor indulunk és kb. 4 órára érünk haza és a Mogyoró hegyre megyünk. Valahol Visegrád környékén van állitólag. Így végül is csak 2 etetésrQl van szó. A cicim valszeg olyan lesz mint a beton mire hazaérünk. De tényleg muszáj elmennem Renivel, mert aztán megint visszaesünk az anya utálatba.

Anikó!
Krisztikének boldog hófordulót!KépKépKép

Nekünk is volt ma egy rekordunk. Ma csak 3/4 7-kor kelt GergQ, úgyhogy elcsúsztak ma a kajálások.
Mostanában olyan rövid ideig szopizik és úgy érzem hogy elég sokat is hagy a ciciben. Elkezd röhögcsélni meg beszélgetni és nem tudom rávenni, hogy folytassa. de biztos elég neki, mert kibirja a 4 órát simán.

Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!
Domi ma almaát kapott krumplival,mert tegnap banán-alma-őszit adtam neki és az nem izlett.
Én is megkóstoltam és az őszitől savanyú volt.Még cukrosan se kellett neki.Kép
Sys!
Domi is mostanába előszeretettel dumál szopi közben.Úgy,hogy szív 1-2 aztán dumálunk nevetünk aztán megint szopi ez így megy fél órát.Annyira imádom ezeket a pillanatokat,olyan bensőséges.Kép

Andi!
Nálunk holnap lesz nagytakarítás és átültetem a muskátlikat és kiteszem az erkélyre.Kép
Zoli eladta a céget!Csak Józsit vitte magával.....

Melinda!
Neked is feltűnt mennyire ráértem ma?Kép

PuszPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!!

Huhh már megint pörögnek itt a dolgok.

Györesz
nagyon ügyes már Norbika, hogy mászik egy picit még akkor is ha hátrafelé teszi. Pont ma gondoltam rá, hogy egyszer csak éjjel is fog majd Gigi forgolódni hisz mi felnőttek is szoktunk alvás közben és olyan furi érzés volt, és erre tessék íród, hogy Norbika álmában megfordulni készült. Iszonyat miket művelnek ezek a picik.

Kata
uszinál pelus van rajtuk a Huggies kb így kell írni talán nak van egy speciális pelusa rá, bár szerintem nem sokkal különb mint a normál csak szinesebb és nem tépőzáras.
Szemcsepp egész jól megy, rájöttem, hogy a feje fölül cseppentem dumálok neki és egyszercsak sunyi módon csepp szegény meg nem tudja mi van csak pislog, de így legalább nem sír, kicsit több idő de megéri.
Raul, hogy bírja a hétköznepokat?
Patrik hol tart a hozzátápiban?

Szilvi
szegény a cici miatt nem irigyellek, de néha áldozatokat kell hozni és ez most pont ilyen dolog, biztos nagyon jó lesz, csak tudj kikapcsolni és ne járjon a fejed az otthoni dolgokon.

Dia
ez az izé nekem is dolgoztatja a fantáziámat, mindenképp hozd el a leírását. Ma te is nagyon aktív vagy hála Dominak aki sokat pihizett ma.

Andi
remélem nem miattunk takarítasz? Tessék azért pihizni is. Babazene várj vele ha tetszik a miénk találunk valami okos megoldást rá.

Melinda
remélem este is jól viseli Marci az oltást és minden oké nálatok.

Nálunk minden oké, Gigi nem szereti a nagyon édes dolgokat. Sima kamilla teát adok neki cukor nélkül is szereti. Sőt ma letettem a poharát valami miatt olyan hisztit levágott miatta hogy csak na. Teából iszik kb 1 újnyit ne gondoljatok több 10milire, de azt egyre szebben teszi. Olyan ügyes. Ma 2szer volt kaki, a másodiknál pisi is, így ruhacsere, pedig már vagy 1 hónapja nem volt ilyen balesete.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Lányok, csak beugrottam elköszönni, mielőtt megyünk fürcsizni. Ma már nem tudtam jönni, semmit nem aludt Maszatka és nagyon nyűgi a fogacskája miatt. Holnap sem hiszem, hogy tudok jönni.
Köszönjük a köszöntést mindenkinek, aranyosak vagytok Kép

És jó hétvégét, és szombatra nagyon jó találkozót nektek!!! És csináljatok sok-sok képet!!!! Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Ma én is utoljára jövök. Egy-két dolgot délután elfelejtettem, úgyhogy bepótolom:

Anikó!
Gratula a forgáshoz! Kép
Jó utat Nektek! Érezzétek jól magatokat! Én akarok vinni fényképezőt, úgyhogy fotó lesz Kép

Barbi!
Szülés után rajtam is csak 2-3 kiló volt, aztán szépen felszedtem még egyszer ennyit. Úgyhogy most plusz 6-nál tartok, ha a terhesség előtti időszakot veszem alapul. De még ebből a súlyomból is igazán elhagyhatnék egy jó 5-öst. Kép
Édesség Kép Szörnyen sokat ettem még egy pár hete, de az elmúlt 1 hétben próbálom visszafogni, kisebb-nagyobb sikerrel. Mondjuk du. bevágtam egy tábla mogyorós Milkát Kép

Györesz!
Aranyos lehetett Norbika oldalt fekve. Tényleg miket nem tudnak produkálni a vakarcsok Kép Nem semmi, hogy már ágy alól szeded ki. Hátrafelé kúszás Kép Épp az őszieknél olvastam, hogy most kutatnak műanyag "babakerítés" után, mert mászkálnak a babók jobbra-balra. Jól néz ki, csak aranyáron mérik (21eft!)
Én is felírtam magamnak ezt a tejpépet. Jól jöhet még Kép
Anyajegy popsin Kép Kis szexi! Nekem is van!

Szilvi!
Marci is ugyanezt csinálja: szopik egy keveset, mosolyog, dumál, nyikorog Kép aztán már nem tudom visszaédesgetni a cicire. Sajna ez néha mindössze 40 ml szopi után történik meg. Kép

Marci olyan hős volt a szurik alatt. Ugyebár nem néztem oda, amikor szúrtak, csak azt láttam, hogy egyre görbül a szájacskája, tehát tudtam, hogy mikor bökött a dokinéni Kép Utána ölbe vettem és egy nyikkanás nélkül volt. Felöltözéskor már dumált, vigyorgott, annyira ügyike Kép Nem adtam neki kúpot (eddig egyik szurinál sem kellett), még hőemelkedése sincs, de este szerintem azzal fektetem le. Most egy kicsit nyügi volt, de egyébként megint jól viseli (kop-kop).

Most hirtelen ennyi.
Akinek nem írtam bocsi. Mindenkinek sok-sok puszi.
Holnap jövök: Melinda

ui: látom eddig senkinek nem gond, hogy szörcsögő Marcival megyünk a talira. Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Szilvi!
Akkor irány a kirándulás!!!!!

Melinda!
Mostmár annyi mindenért ki lehetne adni pénzt, de ha belegondolok anyukámék idejébe nem voltak ilyenek, mint pl. ez a babakerités és mégis felnőttünk. Én arra gondoltam, hogy ha már tényleg úgy mászik akkor napközbe leteszem a nagyszobába a földre és ami esetleg veszélyforrás lehet azt elbarikádozom, meg hát valahogy azt is meg kell tanulnia, hogy nem szabad, mert ha elkeríteném, akkor nem lenne nem szabad és akkor ha kiszabadulna a "ketrecből" akkor minden veszélyes lenne számára! Ezt most így gondolom, aztán majd meglátom!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Andi!
Gigivel 1-re megyünk hozzátok még segíteni pakolni stb...OK????Jön értünk Gigi.Kép
Lányok!
Egy kis ízelítő a mából.Kép
Nagy munkába vagyok.Kép
Kép
Vigyorgok.Kép
Kép
Juj de komoly vagyok.Kép
Kép
Sikongatok.Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Jaj,az ülős lemaradt!Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gyors leszek.
Bocsi üvölt a lányom inyfájás......

Dia!

Úristen mi van?
Írj
tandi

Szia Dia!
Na végre egy komoly két Domiról!Kép Látom ez a játszószőnyeg nagyon bejött Neki!Kép
Pusz, Györesz

Kép
Kép
györesz

Dia!
Tündéri az ülős kép!!!!!!!!Kép

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gyors leszek,Ruszlánnal kéne egy kicsit foglakozni,hiszen holnap elutazik.

Dia!
Nagyon aranyos Domi a képeken,Raulnak is nagyon tetszik,itt olvadozik mellettem!Kép
Az a gyűrű-leírás majd engem is érdekel!Kép
Látom a büdös Bánfit hanyagolod,inkább Revalid?!Nekem is kell valamit szednem,mert tök kopi leszek hamarosan.Kép
Milyen volt ma a séta?

Melinda!
Nekem nincs ellenvetésem,hogy Marcikával ott legyetek a talin!Sőt!Már alig várom,hogy megismerkedjünk!
Örülök,hogy minden rendben az oltás után és hogy ilyen kis hős volt a fiatalúr!Szorítottam ám Nektek!Kép
Itt este akkora vihar volt!Dörgött,meg minden!

Anikó!
Jó utat,pihenj sokat!Várlak vissza!KépRemélem kibújik az a fogacska!

Györesz!
Köszi,lehet,hogy íratok majd ilyen pépet!
Nem csinál székrekedést?(A rizs miatt gondolom)
Norbika nagyon ügyes már!Kép
Patriknak is majdnem a popóján van az anyajegy!Kép
Őszibari ízlett Neki,megint úgy tűnt,hogy egy csomót megenne,de persze csak pár kiskanállal kapott.

Márti!
Ismét okosabb lettem az uszi témában!Látod,ilyenkor kicsit bánom,hogy nem Pesten lakunk,elég sok mindenről lemaradunk,kimaradunk.
Köszi,Raul jól van,néha kipróbálja,hogy biztos nincsenek-e kötélből az idegeim,csajozik az oviban,irtó vagány kezd lenni.Kép
Patrik még inkább csak kóstolgat,nem merek Neki sokat adni,még mindig hasfájós.Kép

Andi!
Tényleg ne strapáld magad miattunk!!Örök hála,hogy bevállaltál minket így ismeretlenül,de tényleg!Kép
Köszi a receptet,egyszer kipróbálom!

Mennem kell,mert Ruszlán megsértődik.Kép

Mindenkit puszilok!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Györesz!
Köszi a dicséretet!Kép
Kata!
Örülök,hogy még benéztél!KépJó lamúrozást kivánok!Kép
Tök jó,hogy már Raul csajozik.KépHogy hívják a szerelmét?
Ma jó volt a séta mert Anyuci cipelte a seggét a kenguruban.KépKép
Már csak kettőt alszunk és találkozunk.Juj de jó!!Kép
Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia

Cuki a képen Domi. Mikor a kórházban láttam, még ki sem látszott a földbőlKép

Már várom a holnapot! Katáért a kismamajárat megy?Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Gigi,
KépKépKép A regi jo kismamajaratKép
Nem, Katat az albertirsai jarat visziKép Legalabbis remelemKép Dejo, mar holnap leszKép
Mondjuk mi eleg gyorsak leszunk, mert ki tudja, hogy mikor megyunk, a hazafele ut meg plane bizonytalan ugye, remelem Zolika azert hagy idot nekunkKép

Dia,
Nagyon jok a kepek, Domi mar nagyon ugyesen ulKép

Most ennyi, mert ebredes van.

Puszi, Mica
mica

Szasztok!

De jó már csak egyet kell aludni!KépKépKépKép

Dia!
Jók a képek, olyan aranyos kis mosolygós.
NAgyon ügyes már Domi hogy így ül. GergQ még csak most emelgeti a fejét amikor leültetem úgy hogy fogom a hónaljánál. Olyan aranyos amikor már nem bírja tartani lebukik, de utánna újra próbálkozik.
Elmaradtak az 5 óra utáni nyüglQdések. Tök jól elvan, nézegeti a kezét meg dumálgat. Tegnap is a játszószönyegén volt egész este 8-ig és nagyon élvezte. Már próbál nyúlkálni a dolgok után csak még egy kicsit koordinálatlan.

Köszi mindenkinek a biztatást a kirándulással kapcsolatban.

Most megyek mert mindjárt szopi van.

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!!
Szép mosolygós reggelt mindnekinek!
Holnap tali!!

Melinda
nálunk is volt ilyen szopik és dumál időszak, akkor elég sűrűn volt szopi mivel mindig túl korán abba hagyta. De mostmár ott tartunk, hogy úgy eljátssza az időt, hogy mire eszébe jut, hogy éhes egyből kiszippantaná az egészet. Ezerrel szívja és már csak a nagyobb zajok térítik el tőle. Nekünk anno bevált, hogy amikor befejezte a szopit és dumált hagytam 10-15 percet és addigra rájött enne még és akkor már evett rendesen. Szurihoz gratula, nem semmi, hogy nem sírt, persze egy férfinek meg sem kottyan a szúrás. Remélem az éjszaka is jól telt.

Dia
ha jól látom Domin 2 különböző ruha van, ez azt jelenti, hogy ismét balesetes napotok volt?

Kata
kitartást az egyedül léthez, annyi dolgod lesz így, hogy nagyon gyorsan el fog repülni az idő Ruszlán nélkül. Vihar nálunk is volt, Gigi észre sem vette, a dörgést figyelte, hogy ilyet még nem hallott de nem zavarta, pedig tavaly nagy vircsaftot rendezett a pocimban. De jó volt.
Raul a csajozós!! Ezért imádom a kisfiúkat, olyan vagányok tudnak lenni.
Kajánál nem próbáltad, hogy a Grippe Water-el higítod víz helyett hátha segít.

Szilvi
remélem nagyon nagyon jó lesz a kirándulás.

Képzeljétek el rém álmom volt!!
Azt álmodtam, hogy du 4kor jutott eszembe a tali, valaki beállított hozzánk és mire az órámra néztem már 4 óra volt, olyan rossz érzésem volt, pont Gigi is felsírt közben.
Hajnali 5kor szopiztunk s közben szedtem össze kik is fognak jönni, és gyakoroltam a mamák és babák neveit. Hű mekora só lesz, azért már kb mindenkiről láttunk képet de mégis mennyi arcot kel majd megjegyeznünk!!

Andi
millió hála nektek!

Képzeljétek az én nagyon ügyes kislányom hasra fordul és már a kezeivel képes dolgozni is, tologatja a játékokat, fölveszi őket, a csúcs az volt amikor a tapétán lévő kutyust próbálta megsimizni. Bal oldalán a fal, bal keze fixen trtotta a súlyt és a jobb kezével próbált átnyúlni és elérni a képet, persze rövid volt hozzá még a keze. Pelenkázás közben a legnagyobb móka amikor totál bekrémezve fordul hasra és plussz a nagylábúját belenyomja a krémbe, nagyon jót szoktam rajta nevetni olyankor. TÉnyleg este 2* is volt nagylábúj szopi.
Piros nehezen szülős foltunk nekünk sok van, két szemöldök között, fül cimpa, tarkó és fejbúb. Sajnos nem tudták letornázni a dokik és minden fej fogás nyomott hagyott rajta, már sokkal halványabb, remélem el fog tünni 1 éves korára az összes.

Kik is jönnek
Dia, Györesz, Szilvi, Melinda, Gigi, Kata, Mica, Barbi
márti05

Sziasztok Lányok!

Na végre kiestem a kádból, földobtam magamra egy pakolást, de nem mint ha használna valamit, gondoltam, hogy holnap ne legyek olyan nyúzott, kicsit szépítkezem, de inkább hagyjuk, én már nem leszek szép asszem.

Tegnap beestem az ágyba a férjem is későn jött haza, este 9-kor.
A csúcs hogy már rosszul voltam az éhségtől, de a vacsikát ő csinálta, olyan kis lightos : hamburger sült krumplival. Jó mi?
Jajj de jó holnap látlak benneteket és végre meg is ismerlek titeket személyesen.
Ha esetleg sokszor tévesztek nevet, és állandóan rákérdezek, hogy ki kicsoda, akkor tényleg neharagudjatok meg rám. Diát ugye ismerem, Barbit is, Gigit képről láttam, Szilvit is, Melindát is, Micát is, Györeszt is, Katát is, Mártit is, Zsófit is megismerem.
Na szóval nagy baj már nem lehet, remélem.
Ma este legyártom a kókusz kockácskát, holnap reggel meg sütöm a hagymás lepénykét.
Fincsi lesz remélem ízleni fog nektek is.
Kislányom majd ha sokat fog sírni és hisztizni előre bocsi és azért is, ha kétpercenként kell majd mászkálnom vele, de tudjátok most van az inyfájós időszaka
Bár szerintem mindenkinek lesz valami, lehet, hogy hangverseny lesz.

Dia!

Nagyon husika Domi, majd ha itt lesztek megint megzabizom és dögönyözöm egy picit, persze csak ha hagyja az öreg.

Lányok!

Nem tudom miért de mintha több emberkére emlékeztem volna, hogy jön.
Várjunk csak Saxi nem tud jönni és Anikó sem, 13-an vagyunk összesen, mert még beleszámoltam Sofkát is és Zsófit is.

Zsófi!

Hol vagy?
Jössz a talira?

Na megyek, megszárítom a hajam amíg ez a huncutka alszik.

Puszika nektek:

ANDI
tandi

Szai Andi!
Látom mennyire hiányzom engem meg sem említettél.
A levelemre sem reagálsz két napja. Sem itt sem más topikban ahol én azóta is ott vagyok.
Puszi Csanikó
Vendég

Andi,

Rovid megjegyzes: szoltal a szomszedoknak, hogy esetleg babakoncert lesz? Nehogy aztan kihivjak a gyamugyetKépKépKépKép

Puszi,
Mica
mica

Szasztok Csajszikák!

Hogy ityeg a fityeg?
Na kiestem a fürdőszobából.
Noncsit letámasztottam a játszószőnyegre megyek főzni, tudjátok a változatosság kedvéért, hogy mit fogok összepacsálni azt még nemtudom.
Lehet, hogy csinálok egy kis csirkeszárnya husilevest, meg rántott csirekemellet egy kis rizzsel. Ezen még elgondolkodom.

Szia Csanikó!

Hogy vagy?
Hogy vannak a gyerkőcök?
Bocs, hogy nem említettelek, elnézést kérek érte.

Mica!

Ez jó, tetszik, de nem olyanok a szomszédaim.
Nagyon szeretem őket, nagyon édesek.
Itt az emeleten, két idős néni van, egy idős bácsi, egy fiatal pár, akik szintén nem sokára babáznak, meg velem szemben egy kétgyermekes család. De jó fejek és nagyon szeretik a gyerekeket.
A ricsajra majd inkább lehet, hogy mi hívjuk ki a tűzoltókat, hogy lehűtsék a gyerkőcöket, úgy is itt vannak mellettem. :-)

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!
Csak beugrok mert Domi alszik.Most jöttünk meg a pennyből és elfáradt.Meg Anya is a kenguruval.Kép
Gigi!
Ugye milyen nagy már Domi?KépNem is hasonlít a kiskori énjére.KépHolnap tali Tamással 12-kor!Kép
Figyu!Hol vetted a hideg párásítót és mennyi volt?Most Dominak is kell vennem mert azért is hörzsög éjszaka mert száraz a levegő.Kép
Andi!
Hát persze,hogy éhes voltál tegnap!Mert kajálás helyett velem dumáltál és már úgy kiabált Gyuri,hogy menjél enni.Kép
Domit csak egy kicsit zabizhatod meg,mert nekem is kell belőle.Kép
Márti!
Igen jól látod,pisi balesetünk volt.KépHolnapra is viszek váltás ruhát.Kép
Most rohanok!Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Beugrottam, mert egy kicsit felborult a napunk.
Drágaságom már fél 7-kor fenn volt (általában fél 8 után keleget), evett egy picurkát, aztán fél 8 körül visszaaludt. Én is visszabújtam, mert már napok óta úgy érzem magam, mint a mosott rongy. Találjátok ki mikor keltünk! NEGYED 11-KOR!!! 2 percig dörzsöltem a szememet és néztem újra és újra az órát, nem akartam elhinni, hogy eddig aludtunk. Marci még hagyján, de hogy én is Kép Isteni volt Kép Most egy kicsit legalább helyrebillentem Kép
Szurit nagyon jól viseljük. Szinte el se merem hinni, hogy milyen jól Kép Estére felment a hője 38-ra, kúp be, szopi, alvás. Fél 2-kor kelt, szopi, rögtön vissza (nem volt meleg Kép ). Aztán reggel fél 7, innen pedig ismeritek a sztorit Kép Teljesen normál a hőmérséklete, szuri helye épp a szúrás helyén piros, kedélye jó, úgyhogy szavam nem lehet. Kép Annyira örülök neki, mert a taknyolás mellett, amiatt féltem, nehogy a szuri vágja keresztbe a talink ügyét.

Györesz!
Elkerítéssel teljesen igazad van. Én sem gondoltam, hogy veszek ilyen maszlagot, de ennek ellenére jól néz ki. Ha belegondolok, hogy mi nem volt, amikor mi picúrok voltunk, Anyum még nagyobbra nő a szememben. Például el nem tudom képzelni, hogy automata mosógép (sőt néha a bizonyos Hajdú forgótárcsás mosógép nélkül)+ folttisztító csodaszerek nélkül hogyan tudtak textilpelust kakifoltmentesen kimosni. Azt volt ám a tudomány Kép Nekünk hozzájuk képest aranyéletünk van Kép

Dia!
Domi rendületlenül tündéri. Kép Tényleg jó látni, hogy Ő is tud ám halálosan komoly lenni Kép Az ülős képen tündéri rajta a zokni Kép

Kata!
Hú, most egyedül leszel a fiúkkal. Biztos, hogy gyorsan fog pörögni az idő, hisz Te is pörögsz majd ezerrel Kép Kép
Köszönjük a szuriszorítást! A fentiekből láthatod, hogy nagyon bejött Kép
Csajozik a kis Raul! Meg kell zabálni Kép Láttad már a szerelem tárgyát? Megmutatta, vagy még titkolja?
Köszi a beleegyezést! Én is nagyon szeretnék már találkozni Veled! És nem kevésbé a többiekkel! Kép
Nálunk is volt egy jó kis zuhi, villámokkal, dörgéssel megspékelve. Épp szopiztunk és féltem, hogy nehogy megzavarja, de füle botját se mozdította rá Kép

Márti!
Ügyi a kis Gigi! Ahogy elmesélted, láttam Őt magam előtt, nagyon édi lehetett Kép Marci fantáziáját is nagyon izgatják a macik a bordűrön.
Köszi a szopis tanácsokat. Hát meglátom, hogy tudjuk egymást idomítani, alakítani Kép
Talis rémálom Kép Kép Ebből is látszik, hogy mennyire a fejünkben kattog ez a tali Kép Húzd fel az órát, hogy ne legyen gond Kép

Andi!
Arcpakolásra én is gondoltam ma. Egyébként is itt lenne az ideje. Meg hátha holnap egy kicsit emberibb külsőm lesz Kép
Babahangverseny Kép Jó,hogy ilyen jó kis szomszédaitok vannak. Nagy kincs!

Kismamajárat Kép Ki várt kire? Valamire emlékszem még olvasmányaimból. Talán Gigire Kata vagy Saxi? Vagy nagyon mellétrafáltam?

MÁR CSAK EGYET KELL ALUDNI! Remélem holnap is ilyen szupi idő lesz!

Puszi mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!

Györesz
hol vagy?
Nekem ez a babapiskóta nem jött be, túl édes. Az alma is nagyon édes lett tőle, csak úgy simán biztos nem fogom neki adni tiszta cukor. Ezt mondtam, hogy sajnos ezek édesek ami nem alkalmas szerintem egy csecsemőnek arra, hogy szopogassa.

Andi
tessék pihenni!!!

Évi
mi van veletek? Nagyon eltüntél.

Gombóc
és te merre jársz?

CsAnikó
az Andinak mi baja veled azt nem tudom, gondolom ami volt azt megírta neked. Én írtam neked az enyémről, de ezek szerint nem olvastad, 2005.04.01. 21 óra 39 perc-nél megtalálod.

Nagyon várom a holnapot.
Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Már én is nagyon várom a holnapot!!!!!!

Andi!
Én holnap babakocsival megyek, mert úgy gondoltam, hogy megebédeltetem a lurkót, aztán olyan 1 óra körül elindulnánk és akkor egy órácskát sétálnánk, így talán aludna is egy kicsit Norbi! A babakocsi esernyőre csukható, úgyhogy nem fog sok helyet foglalni! Oké?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Dia!

Igen jól eldumáltam az időt, pipa is volt már Gyuri, hogy itt rinyálok, hogy ilyen éhes vagyok meg olyan éhes vagyok, aztán meg veled beszélek.
Azt kérdezte miért nem beszélem meg veled a babaneten.
Jó mi? Eddig meg azt kérdezte mi az a babanet?
:-)))))
Bírom jó fej az uram, imádom. De nem pusztultam éhen nagyon aranyos volt és mindent megcsinált.
Fincsi volt, utána mindketten fetrengtünk, majdnem belenéztünk a nagy fehérbe, de végül megúsztuk.

Márti!

Igyekszem pihikézni, már kész a kaja, végül is úgy döntöttem, hogy karfiolleves és sült csirkeszárny, sült pipimell, rizs, ubisali.
Hmm már nagyon éhes vagyok, csak még sül a husika.

Györesz!

Okszi, tudjuk hova tenni a kocsit, nyugi.
De jó hogy jöttök, úgy várom már.

Pusza nektek:

ANDI
tandi

Sziasztok!
Köszi Márti ez egyáltalán nem volt bántó. Vissza olvastam, sajnos én egy időbe nem tudtam belépni ( amiatt a fura fej miatt meg a hekkerek hülyeségei miatt)pont amikor az új topik ténye kiderült. Ezért elég sok mindenről lemaradtam. Nekem nincs időm azt a közel kéthetes időszakot végig olvasni de így, hogy tudom mit keresek így jó. De azt hiszem senki nem értette meg mért indítottam másik topikot. Nem veletek volt a baj én nem tudtam felvenni a fonalat és nem bántott meg senki. Én nem tudok annyi időt ezzel tölteni mint mások. Ti mindig csak a babákról írtok engem pedig más dolgok is érdekelnek egyebek között maga az ember akivel levelezek. Tettem is erre vonatkozólag némi próbálkozást de rájöttem senkit nem érdekel. Azt hiszem ezt már neked egyszer korábban jeleztem. Volt aki viszont aranyos volt és válaszolt a kérdéseimre de hamar rájöttem az egész csak egy faggatózás szerű valami lenne és felhagytam vele. Nem arról van szó, hogy a babák nem érdekelnek de nekem van egy nagy lányom is és vele számos más problémám is. Amúgy örülök, hogy másoknak sikerült beilleszkedni közétek. Biztos bennem van a hiba. Mellesleg megjegyzem egyszer tőled is kérdeztem valamit amire a mai napig nem válaszoltál. Az Andi is írja, hogy írt nekem a Csepelibe ez igaz is és én a mai napig írogatok oda ő pedig azóta szerintem vissza se nézett. Vagy lehet hogy igen de nem írt többet az biztos. Én ezek miatt és még talán mások miatt is de nem akarom túl hosszura nyújtani, érzem furán magam itt. Ezért akartam valami mást és nem érzem, hogy lehúztam volna valakit is mert szerintem nem írtam senkiről semmi rosszat. Más is van aki indított topikot de sajnos neki nem jött be viszont megtalálta a helyét köztetek. Mért kell ezért engem bántani? Nem értem! Igen szerettem volna beilleszkedni de ezek után egyre kevésbé érzem, hogy sikerülni fog.
Puszi!!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi de megint be vagyok havazva munkával napok óta ezért nem jöttem.Átrendeztem a hálószobát mert Lilike kinőtte a bölcsőt és helyette kiságyat kapott.Persze ez a változtatás hatalmas munka,mert ahoz,hogy elférjen az egész szobát át kell rendezni.

Melinda!

Jól emlékszel,nem trafáltál mellé.Gigi küldte felém a kismamajáratot amin csupa pocakos utazik.Mekkorát nevettem akkor rajta,úgy kellett lefogni a pocakomat.Olyan jó visszaemlékezni egy kicsit.

Dia!

Nagyon aranyos Domi,az ülős kép a kedvencem.

Látom már nagyon készültök a talira.Én is nagyon szeretnék elmenni,de sajna nem megoldható,pedig olyan szivesen találkoznék veletek,persze így is jó irogatni de személyesen mégis más.Érezzétek nagyon jól magatokat,már várom a képeket.

Rólunk:Két napja nagyon rossz éjszakáink vannak,Lilike kb.fél óránként felsír,olyankor cumi,simi és visszaalszik,de csak rövid időre.És közben dobálja magát,nagyon nyugtalan nem találja a helyét.Szerintem a foga fáj.Már mindent kipróbáltam,adtam neki kúpot este,kapott panadolt,rubofen szirupot,bekentem dentinoxal az ínyét,de semmi nem használ.Persze ezeket nem egyszerre próbáltam.Úgy sajnálom szegényt.

Most mennem kell mert most is sír.Ha tudok jövök.
Mindenkit puszilok,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Márti!
Eddig még én sem adtam Norbinak olyan kekeszet szopogatni, de lehet, hogy majd adok! Én úgy vagyok ezzel a cukor dologgal, hogy semmiféleképp nem fogom tudni elkerülni, hogy ne egyen vagy igyon cukros dolgokat, persze minél kisebb mennyiségbe, ezért nem bánom, ha esetleg már most is vannak dolgok amik kicsit cukrosak, de mindenféleképp már most tisztogatom azt a két szem fogacskáját! Persze, ha nem muszáj nem cukrozok neki semmit! A teát is már natur kapja, de ha megnézed sok bébikajában is van cukor! Szóval én így vagyok ezzel, aztán majd meglátom, hogy a jövőben hogy alakul és hogy hogy fogok erről gondolkodni!

Ja még valami! Képzeljétek Norbi ma akkorát kakilt, hogy nem hittem a szememnek! Már napok óta bogyózgat, igaz egy nap többször és nem is szenved vele, de ma egy hatalmas mennyiségű kemény kakit kakilt mindenféle szenvedés nélkül, bár elég hosszú koncentrálást igényelt Neki!Kép

Puszi mindnekinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Saxi!

Nem semmi még szobarendezés is, hát nem irigyellek.
De most már sokkal jobb lesz meglátod.

Györesz!

Ti miket nem tudtok, szopogatós keksz, ez jó, tetszik, majd ha kinőtt Nonónak én is kipróbálom, nem lehet rossz.
Jót kacagtam a kakán, nem semmi.
Nonó ma elég jól elvan, akkorákat visít, tetszik neki a hangja.

No puszi, mennem kell még felmosok és kész vagyok mindennel.
Hála az égnek.

Legyetek jók, majd még jövök, remélem.

ANDI
tandi

Sziasztok!!

Györesz
persze, hogy az ember ad cukros dolgokat a gyereknek, csak ezt a piskótát elvileg hosszú időn keresztül szopogatja, és így a szájában sokáig van cukor tartalmú valami, ez olyan mint amikor nem túl jó dolog ha egész nap édes löttyöt iszik a gyerek. A bébikaját sitty sutty bekanalazza és nem tartogatja sokáig a szájában.
Ezért jóbb a kifli szerintem, az nem olyan édes.

Saxi
fogzásra lehet használni homeos bogyót, doki nénik szerint jók, ha gondolod leírom melyik jó rá.

Gigin most cseréltem zoknit ugyanis csurom víz volt neki, ismét sikerült bekapnia.
Kipróbáltuk az etetőszéket de egyenlőre napolva a dolog mert egyfolytában oldalra volt fordulva akármit csináltunk vele.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!
Na itt vagyok ujra.KépMeg volt a bavásárlás,takarítás,virág át,ki ültetés és 2 órát voltunk a játszón és Domi aludt a kocsiban.KépMost pedig nyekereg,szerintem 5 perc múlva alszik.Kép
Tegnap kiakadtam!
A tetra pelus a kajálásnál sütőtökös,sárgarépás lett.Beáztattam venisbe aztán 90 fokon mostam este fél 11-igKépÉs nem jött ki a folt.Kép

Melinda!
Emlékszel a kismamajáratra??KépElvileg Gigi ment volna és mindenkit fölvesz.....Kép
Andi!
Amiről tegnap beszéltünk az nem babanet téma volt.Mondtad Gyurinak?Majd holnap megdumcsizzák a fiúk.Kép
Juj olyan bizsergést érzek a hasamban ha a holnapra gondolok.Kép
Valyon hány váltás ruhát vigyek Dominak?Tudod,hogy a multkor is Te mostál?Kép

Saxi!
Köszi a dicséretet.KépMár akartam kérdezni,hogy most Liliána kiságyban alszik?Mert ugye már kinőtte a bölcsőt?Kép

PuszPusz!Dia
Sys!Milyen volt a kirándulás??Kép

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?