Zsu
Most ne vegyél új Maca-t, mert mire azok hatnának, már túl is leszel mindenen. Ugyanis ha jól tudom a kiskatonáknak 72 nap kell az elindulásuktól a beérésükig. tehát ha valami nem stimmel, akkor 72 nappal ezelőtt kell keresni az okát.
A fehérjéket azért még ne hagyd el, akármilyen unalmasak is. Husit te nem eszel? Mert pipimell, tojás, tej, joghurt ez mind-mind jó.
Fanni
A bor nem csak jó vérképző, valamint nem csak jól ellazít, hanem a kismedencei vérkeringést is segíti és beültetés után pedig kell, hogy vérdús legyen a nyálkahártya és az alig megkapaszkodott embrió gazdag tápanyagot kapjon és megerősödjön.
Nóri
Bizonyára holnapra szépen meg is jön, de ha nem azért inkább csörögj oda a dokidnak.
Judit
Sajnos alvásból nem lehet tartalékolni. Ott mindig csak az elmaradást tudjuk pótolni. Pedig belegondolok, hogy 3 hónap múlva de jól jönne majd egy kis félrerakott alvás.
Terka
Ha fáj, mutasd meg dokinak, nehogy valami baj legyen. Egyébként hajszálerek nálam is vannak a bokám alatt, de nem fáj.
Álomkórosok
Igen lehet a szuritól is, de lehet az időjárástól is. Na most találjátok ki mitől is van.
Rólam csak annyit, hogy a tegnap esti sűrű keményedést leszámítva jól vagyok, babó sokat mozog, de nem ám hirtelen bököd, vagy rúg, hanem inkább hullámzik.
Még van helye úszkálni, bár nem sokáig.
Lara
Szoktad nézegetni a pocakodat? Én igen és ha többször is érdekeset csinál a babó, akkor elnevetem magam. Olyankor abbahagy mindent (gondolom nem érti min nevetek
), de kis idő múlva újrakezdi.
Zsebikém
Ugye nem kell mondanom, hogy én nagyon, nagyon ..... neked.
Az, hogy nem érzel semmit az természetes. Talán mostanában ágyazódtak be, úgyhogy azért egyre bátrabban mozoghatsz, sőt kell is, hogy ne csak a bor okozzon odalent vérbőséget, hanem a mozgás is.
Woodi