Új privát üzeneted érkezett!

Én is be szoktam lesni vannak-e jó hírek, sajnálom hogy megint várni kell.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KépKép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Lányok!KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ez valami szörnyű pech széria! Valaki törje már meg!!!!Annyira sajnálom!

Stella!

Igazad van hogy vársz még egy napot! Ami a hogyan-továbbot illeti(ha egyáltalán szükség lesz ráKép), bízd a megérzéseidre! Akkor menj, amikor úgy érzed felkészültél rá lelkileg! Fizikailag az orvos úgyis megmondja mennyi időt kell kihagynod! Ha te úgy érzed beleőrülsz a várakozásba, hát menj! Én az elején nem tudtam elképzelni hogy lehet annyit várni két lombik között! A három hónap is olyan soknak tűnt. Aztán a harmadik akciónk után azt mondta a lelkecském hogy nem tudnék még egy kudarcot feldolgozni és hát nem véletelen hogy fél évet hagytunk most ki! Ennyi kellett! Pont sikerült feltöltődnöm lelkileg! Szóval szerintem hallgass a megérzésekre, de ne siess el semmit és a dolgok menni fognak a maguk útján.

Ami a lelki dolgokat illeti! Zsebi téged nem viselt meg a Suprefact? Én már 18. napja kapom és teljesen ki vagyok tőle! Mindent elfelejtek és totál lebambulósodtam! Valamelyik nap ott álltam a bank automatánál és ha agyonütöttek volna se tudtam volna megmondani a pin kódomoat! (Sosem történt velem ilyen, mielőtt szőkének hinnétekKép)És ez nem az egyetlen eset volt. Arról nem beszélve hogy néha elkezdek csak úgy sírni, pedig semmi bajom nincs!Kép De tényleg! Jól érzem, érezném magam! Remélem te jól vagy és melengeted a piciket odabent!Kép

Tudnátok nekem valami nagyon fincsi, nagyon édes vörösbor márkát ajánlani? Kicsit több pénzt is hajlandó lennék kifizetni érte! Tudjátok mire kéne...!Kép

Beszéltem Krizsa dokival és lepecsételte nekünk a Mag-Órás papírt de azt is hozzáfűzte hogy ő nem bízna meg bennük! Ti mit gondoltok erről?

Szóval kitartást mindenkinek! Előbb vagy utóbb mindenki célba ér!!!!KépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!
Bor téren nem tudok segíteni és sok fajtát kipróbáltam de nekem egyformán rossz mind. Nem izlik egyszerűen az alkolhol, valszeg ezért nem ittam eddig sem, de most a nemes cél érdekében. Minden este egy deci bemegy. Egyik este elfelejtettem 11-kor ugrott az agyamba nem ittam meg rendesen bántott,de azért elaludtam.
A Mag-órára annyit hogy szerintem egy próbát megért. Én még nem írattam vele alá babónából kértem szépen áfás számlákat de úgy vagyok ha sikerül nem kérem vissza az árát ha nem akkor beadom.

Suprefactól én is érzékeny voltam, de más tünetem nem volt az biztos hogy amikor már a Gonalt is kaptam akkor teljesen álomkór jött rám, de már az is elmúlt. Akkor most te is fogod kapni a progi szurit? Már megvetted? Annyira rendesek ott és olyan édes babák vannak ott is a falra kitéve.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsu, meg Zsebi, neked is mondom, nem reklámozás végett, de a Balatonboglári (BB) Merlot elég édes, vörös is, jó is, be is lehet tőle csiccsenteni és annyira nem vészes, üvege 6-700 Ft körül van. Kitart egy szűk hétre.
Az igazán nemes, márkás borok között nincsen már édes, merthogy állítólag az édes bor az valami gagyi dolog Kép
snori

Zsu Kép, Zsebi Kép
Mi meg Portóit vettünk. Nagyon finom édes, majdnem ízlik, ha szeretném az alkoholos cuccokat biztos ízlene is Kép. Elég drága, azt hiszem 2500 volt egy üveg, de a gyógyszerek tétele mellett már nem sokat nyom a latba.

wish

Jó borok között is van édes, azok a desszert borok... édes és vörös, pedig a portóiból van. Nagy áltlánosságban elmondható, hogy a borok többsége száraz, mert a mustban lévő cukor alakul át alkohollá. Akkor lesz édes egy bor, ha annyira magas a cukorfoka, hogy nem tud mind átalakulni, mert egy bizonyos alkoholfoknál az élesztő gombák elhalnak, és nem bontják tovább a cukrot. Ezért olyan borokból van minőségi és édes, ahol a szőlő sok napot kapott.
(Apukám gyűjti a borokat Kép)

- kiegészítés.... a portói egy fajtája pedig azért édes, mert a bort összekeverik borpárlattal.

no, ennyit a borokról... röviden... pedig jó téma Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

látom, amíg megírtam Wish megírta a portóis infót Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Na végre itt vagyok.

Lányok,
ez borzasztó Kép Azt hittem csupa jó hírre esek be.

Zsu, Zsebi,
Yago Sangria: fincsi, édes és gyümölcsös. Nekem ez a kedvencem. Meg a Bacardi Breezer, a GinTonik, a Walton Spumante és még sorolhatnám. Apa megígérte, hogy ha Andort már le lehet adni a nagyiékhoz, akkor csapunk egy görbe hétvégét. Mindenfélét iszogatunk és csak tatárbeefsteak-et eszünk. Kép

Zsu,
jössz a talira?

A teszt előtt állóknak nagyon-nagyon drukkolok!

Holnap vidékre megyek, csütörtökön frissítem a táblát és a tali-táblát is.

Jó éjt mindenkinek, puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Kedves Wishem,
Egész nap azon gondolkodtam, hogy írjam meg nektek mennyire sajnálom.
Igazából azon csodálkozom, hogy még enyhe cifra kifejezés sem esett, pedig volna miért néha kifakadnunk. Azért én kifakadtam magamban, leírva elég faramucin néz ki.

Icsilya,
Le a kalappal a boros írásról.CSak kamilláztunk Krisztiánnal, hogy honnan van ekkora hozzáértésed.

Stella,
Mindjárt reggel van. Kérlek írj, hogy mi van veled.

Zsebikém,
Gyorsan mennek a napok. Pihi borovicska pihi borovicska.

Bzsuska,
Mikor lesz az akció? (lemaradhattam valahol, bocsi)

Lara néni,
Hol vagy (Hova tűnt Damon Hill?)

Na jóvan nem írok többet, velünk ma nem történt semmi.

Hápi,
Hol vagy?

Byby,
Rövid vagy hosszú protokollon vagy? Ezt az infót is elhagytam, pedig én nem is kapok a fent említettekből (Suprefact).

Szevasztok Farkasok

Kép
farkasok

Farkaskomáék Kép
mi boros család vagyunk Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Kagyló, Wish, ez a kör nekünk úgy látszik nem jött be... azért mi kitartunk, ugye ?

Zsebi,
Mostmár csak benned bízunk Kép) Nem hiszem el, hogy 8 hónap alatt csak 2 lombik sikerült, már csak a matematika miatt is kell hogy neked tényleg minden klappoljon. A vörösbort pedig tessék megszeretni Kép

Orsi leírása nagyon pontos volt, én sajnos minden bort szeretek, legyen az vörös, fehér, rosé, édes,száraz....Kép
A vörös édeseknél az említett portóin kívül még a görög mazsolabort is tudom ajánlani, ha jól emlékszem Maf(v?)rodaphne vagy valami ilyesmi. Közértben is lehet kapni, de én inkább a görög étteremben ittam mindig ha arra jártunk.

Zsu,
Remélem azért a neved nem fogod elfelejteni a sok szuritól Kép Mikor lesz a punkció, illetve az első UH ? Nagyon szorítok neked, és mivel te is írtad hogy most jól vagy lelkileg, biztos veled marad(nak) ezúttal a babó(k). Már csak azért is hogy Zsebi zebrája ne maradjon pár nélkülKép

Wish,
Sajnos Afrikába mostanában nem készülünk -majd három éve voltunk, de akkor a malária tabletta miatt 3 hónapig nem tanácsos teherbe esni... ezt most kihagynám. Inkább látogatom a zebrákat az európai állatkertekben Kép

Fanni,
Gyönyörűek a virágok Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Stella,

Bocs, a te hosszú üzenetedre is szerettem volna válaszolni, de előttem már minden okosat elmondtak. Ha holnap nem látnak valakit odabenn, akkor irány a kikapcsolódás és az erőgyűjtés. Ez a nyár biztos neked is meghozza majd a várva várt csodát, csak kitartás KépKép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta Kép
Héát persze, hogy kitartunk Kép Mást nem is tehetünk, amíg nincs baba Kép
Neked mikor indul a lombik. Esetleg már ebben a hónapban shor protokollal? Vagy pihensz egy kicsit Te is?
Mi is voltunk Afrikában kétszer, de nekünk se sikerült zebrát hozni sajnos. Pont most számolgattam, hogy júniusi kezdéssel jól be kell osztani, hogy még el tudjunk menni nyaralni az idén valahova. Lehet, hogy csak hosszú hétvégékre fogja most futni. De bánom is én! Csak legyen eredménye Kép

Farkasok Kép
Nézzük azt az oldalát a dolognak, hogy a ház lombikos statisztikáját nézve most javultak az esélyeitek Kép
Képzeljétek ma Momo (a többieknek, ő a szomszéd 2,5 éves kislány) átjött hozzánk (beleszerett Laciba Kép), közölte az apjával, hogy "Át Laci. Hol van Laci?" és elindult hozzánk Kép, és aztán egész este együtt hancúroztunk. Hagyta magát megszeretgetni, ölelgetni. Olyan aranyos volt Kép
Az anyja mondta, hogy odaadja egy hétre, akkor tuti meggondoljuk, hogy kell-e gyerek Kép

wish

ZsuKép KrisztaKép és Mindenki!

A Reggeli tesztem negatív lett, de ez meg sem lepett.
Délre megyek a dokihoz és elmesélek neki mindent, hogy mi fáj, hol szúr és miért aggódok!
De már eldöntöttem, hogy kihagyok.
Nagyon nehéz lesz, mert olyan, mintha magam ellen dolgoznék, de muszáj.
Ilyen félelmekkel és tele aggódással nem lenne értelme belevágni.
A kihagyás alatt valószínű kell keresnem egy pszicho-dokit is Kép!
Asszen komoly gondok vannak a fejemben!

ZsebiKép
Mindent bele! Hogy érzed magad?
Drukkolok nagyon!!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Farkasok
rövid protokollon vagyok
Zsebi
Veled minden, ok?
Stella
Én is hagytam ki, volt két protokoll szurkálással, igaz beültetés nem. De most eltelt 5 hónap és egyáltalán nem bánom. Kell a szervezetnek is pihi, meg a léleknek is kell pihi, hogy ne legyen görcsölés. Jön a tavasz...élvezd ki
byby

Stella!
Nem magad ellen dolgozol ha kihagysz egy kis időd kell a lelkednek a pihenés! A fejedben sincsenek komoly gondok teljesen normális, hogy kilátástalannak látod a dolgokat, de jusson eszedbe a Te versikés nekem sokszor az ad vigaszt, valamiért az élet odarakta ezt a követ is amit most nagyon nehéz volt arrébrakni.
Nehéz összeszedni magunkat én azt se tudtam honnan merítsek erőt és bízzni fogok-e egyáltalán mégegyszer ebbe az egészbe, de ahogy elkezdtem minden olyan varázslatos és most sokkal jobban el tudom hinni, hogy meg tudjuk csinálni a párommal. Bízzál magadba és próbálj szép dolgokra koncentrálni!

Velem minden rendben sokat pihenek borogatom a fenekemet mert a szuriktól eléggé kivan szegény. Amúgy semmit nem érzek.

Borokról köszönöm a felvilágosítást most pont Merlot van itthon ez még egész jó, de valószínűleg nem fogok rászokni. Nekem nem jönnek be. De a jó cél érdekében bármit bármeddig bevállalok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!
Mit szóltok hogy ma már megint ilyen aktív volt a babanet, be se lehetett hívni ez katasztrófa!!!!

Kinyilt a hibiszkuszom sárga felteszek egy képet!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Bocsi csajok, de rengeteget dolgozom Kép Most értem haza vidékről és már rohantam is hozzátok.

Tegnap a párocskám kimaradt éjjel (csak 4 órával később jött, mint ígérte). Kicsit morci voltam, de ma erre jöttem haza:
Kép
Lehet így haragudni?

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok lányok,
Stella,
Szerintem sincs a fejedben gondKép Csak tedd félre a dolgokat és élvezd az életet egy kicsit. Aztán minden jön majd ahogy kell Kép

A virágok egyre gyönyörűbbek, egész szégyenlem magam hogy nem tudok én is hasonló szépségeket produkálni, de a panelban nem könnyű Kép

Zsebi, hajrá, érzem -és te is érzed - hogy most a jó úton haladsz Kép

Nálam most még tuti hogy pihi, munka, sok utazás. Igazabol szívesen kezdtem volna júniusban, de mivel pont akkor fogunk elutazni nyaralni, amikor szurizni kéne, valószínűleg a július lesz a nyerő. Most megyek, megint csomagolok...
Jók legyetek péntekig.
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kissé beaktivizálódott az oldal, mert időben már itt mindjárt éjjeli 11 óra van.
Én nem tudom mi van velem, de mindjárt bealszok, Krisztián önkiszolgálva vacsorázik, még jó hogy ilyen jól beidomítottam, én meg ülök mint egy kuka. Sajnos a tulipánok midjárt elvirítanak, de majd a hétvégén veszünk újakat.

Zsebikém,
rohan az idő, és most képzeld el hogy még éneklem is neked,
Szép virágocska, én a szülinapomra kaptam egy ilyet csak rózsaszínben, teljesen bele vagyok buzulva rózsaszínbe, de sajnos utána nem nagyon nyíltak ki a bimbók, hanem lehullottak. Jó nagy "bimbók"!Most átültettem egy normális cserépbe normális földbe és egyenlőre úgy tűnik nem viselte meg, majd valamikor virágzik, de most hajt a Zamioculcas-szom, mi csak Algidának hívjuk, a legelső Való világban volt ilyen növény, ez nem virágzós, de élvezet nézni, hogy amikor beindul vonalzóval lehet mérni a reggeli és az esti növekedést.
Na jó nem fárasztalak benneteket.
remélem holnap már ébren leszek. Lehet, hogy a szuritól kómázok? ez volt az 5.nap.
Szakértők válaszát várom.
Üdv Farkasok J

Kép
farkasok

Kedves Farkasok Jutkája,

szerény véleményem szerint ez egyszerűen csak a tavaszi kóma. Biztos olvastad, én a múlt héten műveltem ugyanezt, most már jobb. Rájöttem, hogy kevesebbet kell enni és többet inni, így mindig éhes vagyok kicsit, didergek, többet járok WC-re, az emésztésem nem köt le, és így ébren maradok. Kép
snori

Bakker, ha ettől kevesebbet ennék és még többet innék (tartom 2,5-3 litert), szerintem végképp bealudnék. Tipikusan az az ennék valamit de nem tudom mit, így inkább nem eszem semmi nagy emésztőset, csak sajt alma(most éppen pirítóst ennék, de a gondolattól hogy meg is egyem rosszul vagyok), nem úgy mint Krisztián aki épp most nyomott le egy kis zirci házi sonkát unikummal, sörrel meg a szomszéddal.

Leginkább egy jó alvásra vágyom álmok és állandó felkelések nélkül.
Most megyek és ágyból nézem a Columbot, mert az megnyugtat, a héten ez van, eddig Fantomas volt, visszasírom a régi szép időket.Miért nincs valami normális műsor a TV-ben hogy legalább este ne sokkoljam magamat.
Mindezeket leszámítva maradok vidám és szórakoztató, kiegyensúlyozott, csak fel ne boruljak.
BAbaőrzőknek nyugodalmas jó éjszakát kívánunk, remélem ti értitek a szóösszetételt, mert Krisztián nem, nem véletlen, hogy ő férfi.

Puszi FArkasok J

Kép
farkasok

Szia mindenki Kép

Stella Kép
Szerintem nem magad ellen dolgozol a kihagyással. Éppen hogy inkább magadért. Nagyon fontos mindanyiunknak, hogy legyen babánk, de tudod, hogy nem szabad minden elé helyezni. A párunk éppen olyan fontos kell maradjon, mint mi magunk. Gondolom olvastad a Dévais topikban mi van Gigivel. Bár nem teljesen rajtunk múlnak ezek a dolgok, azért számít, hogy milyen lelkiállapotban futun neki.
Szóval ne érezd feladásnak, ellen munkának. Érezd pihenésnek, feltöltődésnek, energiagyűjtésnek.
A dokid egyébként mit mondott?

Zsebi Kép
Nagyon szép a virágod Kép
Sajnálom a popódat, de remélem lesz hatása Kép

Lara Kép
Azért gavallér a férjed Kép Én talán kétszer kaptam a nyolc év alatt virágot az enyémtől önállóan.
Csak akkor akkor vesz, ha hangosan és nyomatékosan megjegyzem a virágboltba elött, hogy de szép virágok. De akkor azért mindig megkérdezi, hogy kérek-e. De magától nem jut eszébe soha Kép

Kriszta Kép
Hova mentek nyaralni? Olyan hirtelen tavasz lett és én is érzem, hogy mindjárt itt a nyár. Bizseregnek az utazóizmaim Kép

Judit Kép
Én is álomkórban szenvedek, bár ma érthető. tegnap éjjel óta úgy görcsöl a hasam, hogy szétszakadok. (Gyógyszer nem hat, meleg nem hat, lazítás picit hat. Most Nóri módszerét próbálgatom.)
Valamikor ötkor sikerült csak elaludnom tegnap. De jelentem jókat sírok mellette, nem maradt benn a gombóc.
Délután elmentem egy kis kényeztető thai talpmasszázsra, az nagyon jól esett, bár ott is folyton sírhatnékom volt (de nem sírtam), úgyhogy szegény thai néni folyton kérdezgette, hogy fáj-e ahogy csinálja. Kép
További terápiaként este ismét a szomszéd kislányt pesztráltuk. Rászokott, hogy vacsi után átjön hozzánk játszani Kép. Ez mostmár egy-két hetes tendencia.

wish

Sziasztok!
Egy gyors bejelentkezés, mert rohanok...

Tegnap megnézett a doki uh-n és azt mondta, hogy ma meg kell ismételni a vérvételt, mert az ördög sose alszik, de azért nem akar hiú ábrándokat kelteni.
Mondtam, hogy azt nem is tud. Szerintem felesleges a vérvétel, de azért mégis, ki tudja????????

Stella

Kép
stella9

Stellus!
Kezem lábam x-ben! Fú ez annyira jó lenne! Szorítttttttttttok!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Édes vagy nagyon, de Te most csak pihenj és lazíts nyugodtan. Ez a vérvétel csak a doki és az én lelkem megnyugtatására szolgál.
Annak van nagyobb esélye, hogy mosdt sem lesz magasabb!

Én drukkolok neked!!!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Azért én is drukkolok. Történt már sok minden az esélyek ellenére... Kép

Szerintetek normális az hogy már lassan egy hete csordogál belőlem a vér, de nem indul be rendesen a mensi? Friss piros, de annyira kevés, hogy egész nap elég lenne egy betét. A nyálkahártyának megsemmi nyoma, pedig nálam mindig lehet látni, amikor leválik és kijön (bocsi). Közben meg annyira görcsöl a hasam folyamatosan.
Idegesít, de nem akarok rögtön a dokihoz rohanni miatta.

wish

WishKép
Nyugi, be fog az indulni.
Nekem decemberben ugyanez volt 6 napig folydogált, pedig szedtem az utrot, mert akkor még úgy volt, hogy van baba.
Aztán abbamaradt, de kiderült, hogy ez már késő és elvetéltem.
Aztán abbahagytam az utrot és nem jött meg rendesen.
No de a következő havi menzinél, szinte egészben vált le a korábban bent maradt rész (én is bocsi)
Reméljük neked sikerül előbb kitisztulnod!!
STella

Kép
stella9

Sziasztok!
Jelentem és is kómába vagyok rendesen de a babanet is kiszúrt velem, így nem tudtam eddig jönni.
Wish! Kagyló!
Nagyon sajnálom. Kép

Azért jó látni Wish, hogy Te mennyire optimistán állsz a dologhoz, így is kell! Kép
A vérzéssel kapcsolatban sajnos nem tudok jó tanácsot adni mert nekem nem volt ilyen.
Kagyló!Kép
Remélem hamarosan újra jelentkezel Te is! Kép

Stella!Kép
Hátha, hátha, nagyon drukkolok!

Zsebi!
Azt hiszem rólad (is) vennem kell a példát, ami a türelmes várakozást illeti. Kép
Borokkal kapcsolatban mindent leírtak a többiek de szívből tudom javasolni a már Kriszta által is említett görög mazsolabort. Hihetetlenül édes és finom! Legalábbis szerintem de én azért általában eléggé szeretem a bort.Kép

Őszintén szólva nem tudom minek köszönhető de ahogy már írtam én is kómában vagyok és állandóan aludnék.Biztos a rémes idő is teszi de ez azért elég rossz.No meg van egy mások bajom is és ezt nem tudom mire fogjam. Szóval vannak szép látható hajszálereim helyes kis csoportokban és mióta kapom az injekciót az egyik ilyen kis csoportosulásnagyon tudd fájni.Csak akkor lesz jobb ha felteszem a lábam és nem lógatom.
Mit gondoltok, lehet ez a szuriktól? Van esetleg valakinek ilyen jellegű tapasztalata? Érdemes valami krémmel kenegetni?

Terka
terka

Szevasztok,
Hát én olyat hunytam tegnap, hogy talán most sikerült egyenes jönnöm valamelyest, csak szegény Columbot sajnálom, mert mindig lemaradok a nagy nyomozásról.

Terka,
Megnéztem a lábamat, nekem eddig is voltak hajszálerecskék a bokámon, megtapiztam őket, de egyáltalán nem fáj. Ha javasolhatom , igaz nem jut eszembe rendesen a neve - Endoveron gél, vagy valami ilyesmi, szőlőmagból van nincsenek mellékhatások, és ez szokott használni, kicsit hívítős / hűsítős, hamar felszívódik, és megnyugtatja a lábid.

Zsebi,
Te leszel az etalon.

Kép
farkasok

Sziasztok!

Köszönöm az Amarilysem dícséreteit Kép

Napok óta írtok a vörösborról, meg hogy melyik az igazi, de azt -én kis buta- nem tudom, hogy persze azon kívül, hogy finom, mire is gyógyír? Én amúgy a Badacsonyi borokra esküszöm Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Ez egy hosszú történtet, sokan akik már babások lettek mondják ittak este egy pohár vörösbort és innen fúj a szél. Jó mert ellazítja az izmokat vérképző, szóval ártani nem árt. Tudod ha valakinek sikerül mindig leírja mit evett, mit nem mit csinált, mit nem és mi is azt csináljuk hátha az volt a siker kulcsa! Szóval most én is iszom a napi egy deci vörösbort, pedig nem szeretem, de ki tudja.

Faraksok!
Köszi a bíztatást, reménykedem én is aztán minden kiderül a vallatásnál!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Ha beválik nálad a vörösbor a következőnél én is alkoholista leszek Kép
Nagyon szurkolok a Zsebikéknek Kép
Egyébként hogy érzed magad?

StellaKép
Várom a híreket... Izgulok értetek.

wish

Wish!
Nem érzek semmit ma mintha mocorgás lett volna a méhemnél nem fájt csak éreztem egyszer kétszer hogy van! Remélem minden a legnagyobb rendben van odabent. Dzsúd itta még a vörösbort, nála ikrek lettek, szóval......

Stella!
??????????????

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!

Pont most fogyott el a Maca Vibe!!! Pedig jövő hét vége felé punkció! Kifizessem szerintetek az 5000 pezót érte vagy most már nem létfontosság szednie? Csak nagyon pénz szűkében vagyunk! Szerintetek számít még ez a másfél hét?

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu,
megnézem este, hogy maradt-e a páromnak. Ha igen, akkor a Tiétek.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Na akkor Terkával együtt már hárman vagyunk álomkórosok. Kép

Stella, mi van máááááár?

Zsu, már ne költsetek a Maca Vibére, a spermaképződésnek 2 hónap kell. Ennek már nem lesz foganatja. Most csak arra vigyázzatok, hogy ne üljön forró levesbe az urad Kép

Lányok, meg kellett volna jönnie a Marvelon után, de csakúgy, mint a múltkor, csak ilyen csipp-csöpp pirosas van, inkább csak a Wc-papíron, azaz nulla. Már két napja. Ennek ellenére úgy gondolom, elkezdem a Suprefactot holnap reggel (nekem short). Remélem nem csinálok galibát.
snori

Köszönöm lányok a rögtön választ! Nem is tudom mi lenne velem nélkületek!KépLara! Nagyon édes vagy de mire fölmennénk Pestre ugyanott tartanánk!Kép
Szóval egy kicsit hosszabban: tegnap jók lettek a véreredményeim így hivatalosan tegnap volt a stimum első napja!KépKépKépKép A túró, a banán turmix meg az ilyenek már a fülemen jönnek ki. Most már arra kéne figyelnem hogy ne egyek ennyire egyoldalúan!Kép Már szinte lelkiismeret furdalásom van ha nem fehérjét eszek!Kép Köszönöm szépen én is a bor ajánlásokat! Ez a mazsola bor nagyon biztatóan hangzik!Kép

Stellácska drágaaaaaa! !!!! Na! Tessék mán jelentkezni!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu! Illetve bárki aki szedi a Macat!
A talira elviszem magammal ami nekünk van hátha valakinek jól jön. Remélem Zsu nektek már nem lesz rá szükség!
Akkor már kapod a Gonalt? Tiszta izgi akkor mikor mész először uh-ra? Akartam már azt is kérdezni hogy mi van az összeférhetetlenségivel? Illetve most akkor kapni fogod a progi szurit? Mert ha igen írd meg néhány jó tanács hocs nem fáj a helye ellátnálak!!!!!

Nori!
Ehhez én nem tudok hozzászólni! Kép

Woodi!
Hol vagy?

Terka!
Azért nekem is fogy a türelem, de még jól bírom. Most rengeteg elfoglaltásogm van és így gyorsan repül a napom. A múltkori lombiknál csak tv-t bámultam és az nagyon gáz! Lassan ment az idő és állandóan a babákon járt az agyam.

Mindenkinek jó készülődést! LEsztek egy páran tesztesek együtt megint! Izgi!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsuKép Most ne vegyél új Maca-t, mert mire azok hatnának, már túl is leszel mindenen. Ugyanis ha jól tudom a kiskatonáknak 72 nap kell az elindulásuktól a beérésükig. tehát ha valami nem stimmel, akkor 72 nappal ezelőtt kell keresni az okát. Kép
A fehérjéket azért még ne hagyd el, akármilyen unalmasak is. Husit te nem eszel? Mert pipimell, tojás, tej, joghurt ez mind-mind jó.

FanniKép A bor nem csak jó vérképző, valamint nem csak jól ellazít, hanem a kismedencei vérkeringést is segíti és beültetés után pedig kell, hogy vérdús legyen a nyálkahártya és az alig megkapaszkodott embrió gazdag tápanyagot kapjon és megerősödjön.

NóriKép Bizonyára holnapra szépen meg is jön, de ha nem azért inkább csörögj oda a dokidnak.

JuditKép Sajnos alvásból nem lehet tartalékolni. Ott mindig csak az elmaradást tudjuk pótolni. Pedig belegondolok, hogy 3 hónap múlva de jól jönne majd egy kis félrerakott alvás. Kép

TerkaKép Ha fáj, mutasd meg dokinak, nehogy valami baj legyen. Egyébként hajszálerek nálam is vannak a bokám alatt, de nem fáj.

ÁlomkórosokKép Igen lehet a szuritól is, de lehet az időjárástól is. Na most találjátok ki mitől is van. Kép

Rólam csak annyit, hogy a tegnap esti sűrű keményedést leszámítva jól vagyok, babó sokat mozog, de nem ám hirtelen bököd, vagy rúg, hanem inkább hullámzik. Kép Még van helye úszkálni, bár nem sokáig. Kép

LaraKép Szoktad nézegetni a pocakodat? Én igen és ha többször is érdekeset csinál a babó, akkor elnevetem magam. Olyankor abbahagy mindent (gondolom nem érti min nevetekKép), de kis idő múlva újrakezdi. Kép

ZsebikémKép Ugye nem kell mondanom, hogy én nagyon, nagyon ..... neked. Kép Az, hogy nem érzel semmit az természetes. Talán mostanában ágyazódtak be, úgyhogy azért egyre bátrabban mozoghatsz, sőt kell is, hogy ne csak a bor okozzon odalent vérbőséget, hanem a mozgás is.

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Sziasztok,

Tegnap ismét kimaradt a virág, de ennek csak azaz oka, hogy ti tettetek fel virágokat és az én képeim csal elbujhatott volna a házi virágok elől.

Ja és tegnap voltam here uh, ha esetleg elfelejtettétek, és minden rendben van!!!
Ígérem sokkal kimértebb leszek, nem kapkodok.

Szép estét!

Kép

Farkaskoma

Kép
farkasok

Sziasztok!
Elég sokat maradtam ki (bár a babanet is hozzájárult).
Sajnos azt kell látnom, hogy nem jó hírekre jöttem visszaKép
Pedig azt hittem, hogy tele lesz zebrával a topik.
Talán a nyár meghozza a jó híreketKép (a zebrák szeretik a melegetKép)

Én már magamról nem is modok semmit, az olyan felvágós lenneKép
Mindenkinek drukkolok ezerrel!
Remélem most már beindul a babadömping.
Puszi mindenkinek!
NEM feladni senkinek!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Látjátok el is felejtettem!

Összeférhetőek vagyunk!!!!!!!!!Kép
És a véralvadásommal sincs semmi baj!!!!!!!!!Kép
Mostmár mindennek tutin kéne alakulnia! UH-ra kedden megyek! Izgi!Kép

Angelani!

Ne butáskodj! Itt mindenki szívesen veszi az örömhíreket! Így a tiedet is! Ne fogd vissza magad! Hiszen ami veletek történt az is egy lobik csoda!Kép

Stella????

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

lobik=lombik!KépKépKép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Terka,
nekem is lábfájós problémáim voltak az első lombik alatt, de ezt csak a múlt héten mondtam a dokimnak (nem gondoltam, hogy jelent valamit), a második lombik előtti konzultáción. Akkor a doki rögtön adott beutalót a Szabolcs utcai kórházba, egy trombózis-hajlam vizsgálatra, tegnap 12 kémcső vért vettek le tőlem emiatt. Azt mondják, hogy ha esetleg ilyesmire hajalamos az ember lánya, akkor fokozottabban oda kell figyelni ránk (a terhesség alatt is), mert ebből bajok származhatnak. Nálam úgy néz ki, hogy megtapadási problémák vannak, és a kórházban azt mondták, hogy egy ilyen vizsgálatnál az is kiderülhet, hogy valamilyen injekcióval rá lehet-e segíteni egy kicsit a megtapadásnál.
Egyszóval mindenképpen mondd a dokidnak, ha fáj a lábad, mert veszélyes is lehet (trombózis, meg ilyesmi...)!
Üdv,
Éden
Éden

LányokKép
Köszi a drukkokat, de ahogy sejthető volt negatív lett az eredmény!
Azért csak most tudom mondani, mert tegnap kb. 10x hívtam a dokit mire tudodd mondani valamit, mivel elromlott a gép, ami elemzi a vérmintákat.

Iszonyú hosszú és nehéz napok jönnek most nekem.
Remélem sikerül talpra állnom lelkileg, mert most nagyon nem vagyok jó passzban.

Remélem beindul a zebraeső!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Örömmel olvasgattam a levelezéseiteket,mert én is ugyan abban a cipőben járok mint ti.Mi a győri kaáli intézetbe járunk a férjemmel,és mult hét csütörtökön volt az emrió beültetés.Huszadikán reggel kell megcsinálnom a tesztet.Nem érzek semmit,pedig annyira szeretném felfedezni a jeleit hogy talán sikerült.Nyolc petesejtből egy maradt csak beültethető,ez nem túl jó,de azért még reménykedünk,hátha ez az egy kis sejtecske összekapja magát.
Mindenkinek sok sikert kívánok!!!
vizikiki

Zsu,
sajna nem találtunk. Én elég sok mindent leadtam a kaáliban, hogy valaki még hasznát vehesse ezeknek a nem olcsó gyógyszereknek. Úgy látszik, a Macát pedig kidobtuk Kép

Lányok,
vörösbor mellett nagyon jó az intim torna is a vérkeringés fokozására. Jól átmozgat minden izmot és energiával tölti fel a gátat. Szerintem érdemes a lombik előtt ezzel is próbálkozni. Én múlt hónapban végeztem el egy tanfolyamot, minden este 10 percet csinálom. Egyrészt egyre erősebb és rugalmasabb a gátam, másrészt Andor is nagyon bírja. Ahogy elkezdem csinálni, ő is tornázik odabent. Kép Meg hát szüléskor se utolsó, ha nem szabdalják az ember lányát.

Woodi,
nekem nem hullámzik, hanem odaküld egyet-egyet. Van olyan, hogy a szemem majdnem kiesik, olyan kis vasgyúró, van erejeKép Néhány napig pedig folyamatosan pörgött, egész nap még éjszaka is rugdosódott megállás nélkül. De a legjobb, amikor függőlegesbe teszi magát, ugrál a hólyagomon és fejelgeti a gyomrom. Na ilyenkor kaja nincs, viszont fél óránként megyek pisilni Kép

Angelani,
hogy vagytok? Tessék leírni!

Lányok,
ígérem a hétvégen frissítek minden táblát. És bocsi, hogy a héten nem ment, de folyton túlórázok Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Stella,
nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Tudom ez nem vígasztal, meg üres szavak, de tényleg így van. Kívánok nagyon sok erőt és kitartást nektek, sikerülni fog!
Lara

Lara

KépKép
lara77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?