Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan beugrom.

Lebetegedtem és nyomom ezerrel az ágyat.

Gyermekem köhög, tüsszög, és folyik az orra, én pedig szintén.
Kúrálom magam, nagyon szeretném ha helyrejönnénk Noncsival a taliig.

Dia!

Nincs erőm vitázni, segíteni akartam, nem pedig bántani Gigit, nagyon várom őt a talira és remélem, hogy sokat tudok majd vele beszélgetni.
Azért vagyunk barátnők hogy segítsük egymást, nem pedig egymás véleményébe belekössünk.
Én nagyon szeretlek téged, de hidd el, soha senkit nem tudnék megbántani, nincs nekem ehhez szívem és energiám sem.
Nagyon szeretném, ha nem mártírkodnál, hanem jönnél a talira, mert szerintem a lányok sem a mi levelezésünkre kíváncsiak, hanem a gyerkőcökre.
Persze, hogy gyere segíteni, várlak, ezért írtam, hogy döntsd el, hogy mikor szeretnéd, hogy Gyuri értetek menjen. De azt is írtam, hogy untig elég Domit is felkészíteni az útra, szóval ha levagytok terhelve semmi gond ha nem segítesz, igyekszem mindent megoldani, de ezt sem bántásként írtam, ha nem jószívűségből. Néha az az érzésem, hogy félreértesz.
Nem vagyok jól tényleg, és nem akarok veszekedni sem, hisz nem is veszekedtem és semmi ilyet a közeljövőben, mert nincs is értelme, most úgy érzem, hogy örülök, hogy élek, annyi a probléma, hidd el.
Szóval puszi neked a nózidra és én tényleg nagyon szeretlek, mint egy igaz barátnőt, remélem te is annak tartasz engem. :-))))

Gigi!

Nagyon Boldog lennék, ha tudnál jönni hozzám, nagyon sok szeretettel várlak, és remélem tényleg segíthetünk neked sok sok szeretettel és együttérzéssel ebből a csúnya állapotból kilábalni.
Gyere ha tudsz kíváncsi vagyok Olivérre, meg persze rád is nagyon.
Sok puszika addig is.

Lányok neharagudjatok, ha másnak most nem írok, egész egyszerűen lefordulok a székről, és még egy csomó munka vár rám.
Ha a napokban nincs erőm írni neharagudjatok, azért megpróbálok, de olvasni mindenképpen foglak benneteket egy forró csésze teával a kezemben.
Ha jobban leszek jelentkezem, ígérem.

Sziasztok és puszika mindenkinek:

ANDI
tandi

Sziasztok!!!

Egy gyors bejelentkezés!!

Gigi
nagyon nagyon örülök, hogy jobban vagy. Remélem tényleg el tudsz jönni a talira, nagyon szeretnélek személyesen megismerni és persze a kis Olira is kíváncsi vagyok már. Mekkora már és miket csinál? Hátha esetleg olvasol bennünket.

Melinda
igen sajnos nekünk is hatalmas üvöltés árán volt beadható az orrcsepp, viszont szuperul feloldja a trutyit és gyorsan meg is kell szabadítani tőle a nózikát.

Kata
fütyi húzogatástól megmenekültem szerencsére.
Igen a sok folyadék tényleg jót tett tejcsi ügyben, köszi a tippet. Így most ismételten végig gondolva nem szép a természettől, hogy ti ilyen sűrűn keltek éjjel és még a havid is kínoz. Bár rájöttem, jobb, hogy kelek 3 óránként legalább tudok betétet cserélni.

Saxi
nem győzök visszamenni a képeittekre, annyira tetszenek. Most épp azt vettem észre, hogy Lilike popója milyen kerek, Gigié olyan szögletes, persze nekem sem volt kerek a popóm, az az érdekes, hogy ,már most meglehet különböztetni.

Andi
még nem tudom Györesszel együtt megyek-e vagy külön, de ha külön akkor arra gondoltam ha úgy ébred és eszünk akkor lehet, hogy kicsit korábban mennék ha nem gond és tudnék segíteni. Persze ott a csomó HA.

Mica
BCG oltás nálunk is sokáig nagyon csúnya volt, a doki néni 2* is felszúrta és kinyomkodta belőle a váladékot, s egy ideig úgy volt mennünk kell vele a kórházba, de szerencsére végül kitisztult teljesen. Nem irigyellek miatta.

Gigi ma is forog pörög percenként máshol és máz pózban van, szövegel és hisztizik. Na jó egyszer hisztizett ma éhes és álmos volt én pedig először tisztába tettem és csak utána adtam neki enni, de csontra hisztizett csapkodott mindent maga körül és veszekedett velem.
Voltunk önkoriba jogsit csináltatni, persze közben postára is kellett menni mert már nincs okmánybélyeg, a postát most újították fel, erre nincs kocsi feljáró, igaz van rokkant kocsiemelő, de a babakocsikra nem gondoltak. Volt az Önkoriban egy kisfiú aki meglátta a babakocsit egyből odatépett hozzánk az anyukája alig tudta elrángatni tőlünk, simogatta szövegelt Giginek, nagyon édi volt. Dolguk végeztével vissza kellett hoznia hozzánk az anyukájának, hogy el tudjon köszönni.
Plussz a játszótéren egy anyuka a pici babáját aki olyan féléves forma volt hintáztatta, ült az anya a hintában baba a mellkasára téve és hintáztak, én kb negyedóra multán mentem visszafelé és ők még mindig hintáztak. Érdekes látvány volt, biztos nem tud aludni rendesen a hinta meg bejön neki.

Na megyek mert megin sokat írtam

Puszi
Márti
márti05

Andi

Te nem lehetsz beteg!!!!
Tessék gyorsan felépülni!!!
Gyógypuszik mennek ezerrel!!!!
Ha olvasol bennünket és nincs energiád írni, csak annyit tegyél meg, hogy írsz magatokról 1-1 mondatot.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Dia!

Gigivel kapcsolatban igazad lehet,erre nem is gondoltam.Biztos,hogy csak az érzi át a dolgot akivel megtörtént.A lényeg,hogy jobban van,nagyon örülök neki és sokszor puszilom.
Domi tényleg fordítva csinálja a dolgokat,de nem baj Ő így szuper cuki ahogy van.

Márti!

Hát igen a kerek popsiból van nekem bőven,biztos tőlem örökölte,de később remélem kissebb lessz mint az enyém!KépKöszönjük a dícséretet,aranyos vagy.Most nézem a profilodban a képet,igazi hajas babád van és nagyon ari ahogy olvas.

Andi!

Sok-sok gyógypuszit neked és mielőbbi gyógyulást.Pihenj sokat.Bogi itt ül velem és Ő is külön puszikát küld,"ettől biztosan meggyógyul az Andi néni."

Zárásnak még egy kép.
Kép

Ez a kép nyáron készült mikor a balcsin voltunk,Liliána még a pocakomban.Egy kis nosztalgia.

Mindenkinek sok puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!
Na eddig jutottam az írásban, a kislányom ma semmit nem aludt még, most is rögtön felkelt. Egyszerűen nem tudok vele mit csinálni. Remélem később tudok még jönni, sikerül elaltatni többre mint egy 10 perc. Kép
Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!
Na megpróbálok belekezdeni egy hosszabb levélbe! Elég sokáig tartott míg végigolvastalak Titeket, de élveztem!

Márti!
Tegnap nagyon ari voltál, hogy úgy aggódtál a festés miatt, de tényleg nem kell! Norbi szobájába már semmi szag nincs! Egész éjjel nyitva volt az ablak, meg még ma is, majd csak este költözik be Norbika!
Úgy látom mégis csak lesz tesókája Giginek, mert anyucinak már érlelődik a gondolatába! (vagy ezt már írtam?Kép)

Kata!
Eddig még semmi bonyolultat nem csináltam Norbinak. Eddigi menük: alma krumplival, cékla krumplival, paradicsom krumpival, paradicsom krumplival csirkehusival, alma-banán-piskóta (van a milupának a Biskotti babapiskotája, elég drága, de jó sok vitamin van benne) ezt összeturmixoltam, Norbinak nagyon izlett! Receptet most nem írok, ezeket biztos tudod, hogy hogyan kell, mindent pároltam, de ha mégis érdekel valamelyik akkor szívesen leírom!
Remélem Patrik jól viselte az oltást!
A mi dokinénink mondta, hogy annyira kell csak húzogatni a kukit, hogy a trutyit kitisztitsam, ha meg piros, akkor kamillával kell lemosni! Én szót fogadtam!

Anikó!
Teljesen együttérzek veled, mert Norbi is szenved a foga miatt, jobban mint az alsókkal!
Te vagy a második aki megemlítette a következő babát! Hát nagyon kiváncsi vagyok, hogy ki lesz először újra állapotos! Nagyon izgi lesz! A férjed is szeretne másodikat?

Barbi!
Norbi egyből ivott csőröspohárból! Nekünk a szelepnélküli jött be!

Saxi!
Nagyon jók a képek!
Amikor Liliána hason fekszik a kádba, akkor nem teszi bele az arcát? Norbinak mindig muszáj az álla alá tennem a kezem, mert különben kiinná a kádat!Kép
Nekem van egy csecsemőszakácskönyvem amibe az írják, hogy ha fogja a babát a banán, akkor kamillateával hígitsuk! Én mecsek teával hígitottam, ez édeskömény és kamilla tea keverék, de biztos ismered!

Dino!
Milupa Biskotti babapiskótát vettem! Ezt hat hós kortól lehet adni a babókna csak úgy simán, de én még nem mertem, annyira félek, hogy félrenyeli. Viszont gyümölcsel összeturmixolva nagyon nyerő volt!

Mica!
Hát nem semmi Zolika súlya! Nagyon jó tejed lehet, hogy még mindig ilyen ütembe fejlődik! Neked aztán tényleg nem kell elkapkodni a hozzátáplálást!Kép

Zsófi!
Na hogy tetszett Bencének a játszószőnyeg?
A gyümölcsöt én is általába két etetés között adom és így el is fogadja Norbi!

Dia!
Nagyon örülök, hogy Gigi jobban van, csak maradjon is így! Már multkor is annyira örültem neki, de most még jobban drukkolok, hogy vissza ne essen ismét! Ha meg még a talira is jön, akkor aztán tényleg nagyon fogok örülni! Biztos, hogy jót tenne neki!

Melinda!
Sokszor én is átmásolom wordbe a levelet, de előfordul, hogy elfelejtem! Na a tegnapi az pont egy ilyen elfelejtős pillanat volt!
Egész jól haladunk a festéssel! Norbi jól viseli, sőt anyukám egész nap kényeszteti!

Andi!
Jobbulást Neked is és Nonokának is! Remélem meggyógyultok és lesz tali, mert már nagyon rákészültem!Kép Persze azért ne stresszeld magad, mindenki meg fogja érteni, ha véletlen az állapototok miatt elmarad! De reméljük a legjobbakat!

Este még megpróbálok jönni, de holnap biztos nem fogok tudni írni

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Aniko,

Ne aggodj, nem vagy egyedul, a fiam idebent, az agyaban max. 25 percet aludt ma. Mergemben kivittem a babakocsival, es majd' 2 orat aludt...
Kettos front van, igy nagyon nyugosek a babak sajnos.

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!!!

Györesz de jó, hogy bekukkantottál.
Remélem Norbikának fog tetszeni a szép tiszta fal és nem keni össze egyből.
Adtam ma Giginek kajcsit amit én kotyvasztottam, és evett belőle sőt ahhoz képest, hogy nem is volt édes nagyon sokat megevett. Hurrá hurrá, csak maradjon így.
Most több mint 2 órája alszik, az előbb már megnéztem nem lázas-e, nem meleg-e nagyon, de szerencsére nem találtam annak.

Anikó, Mica
kitartást nektek!

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok csajok!

Na elöszőr is! Dia és Andi ne veszekedjetek miattam.Mert átharapom velemelyikőtök torkát Kép Most simán menne.Kép
Talira szeretnék menni, már csak azért is, hogy lássatok egy igazán gyönyörű kissrácot isKép
Depresszióról. Szavakkal sem lehet leírni, hogy milyen érzés az, hogy öt évig jársz inszeminációkra, lombikokra és amikor végre itt van, nem érzem az enyémnek, sőt nem is éreztem iránta szeretetet. Voltam olyan állapotban is, hogy nem bírtam meglenni vele egyedül, mert féltem, hogy bántom. Ez valóban egy betegség, de mégis az van benned, hogy milyen egy szemét vagy stb stb.... Ha rámnevetett a kisfiam mintha kést döftek volna a szívembe, hogy én meg így érzek iránta. Brutális.... Úgyhogy ő lesz az első és egyetlen gyerekem. Ha nagy nehezen kimászom belőle, nem reszkírozom meg mégegyszer. Gyógyszert muszály szednem, mert ez már nem az a kategória, hogy ma bal lábbal keltem fel. Persze eleinte ebből is lelkiismereti kérdést csináltam. De rá kellett jönnöm, hogy másképp nem megy. Sokan mondták, hogy szedjem össze magam, meg, hogy fel kéne pofozni. Ha ez ilyen egyszerű lenne..... Felmerült itt, hogy cseréljem le a férjem. Ha valaki el tudja intézni, hogy holnap becsöngessen a David Beckham és beleszeressen a jó kis narancsbőrömbe meg a leginkább nyálát csorgató kiskutyára hasonlító gyerekembe, akkor hajrá. Beadom a válókeresetet.
Na szóval szotyihéjban ennyi. Remélem szombaton találkozunk. Társaságba nagyon kultúr módon viselkedem, úgyhogy ne aggódjatok.

Puszi mindenkinek és én is bízom benne, hogy most már sűrűbben jövök.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Nagyon örülök, hogy visszatérsz, annyira drukkoltam már neked, én most beteg vagyok, de nem bírtam megállni, hogy ne írjak.
Isten őrizz hogy vitázzunk, eszem ágában sincs, nagyon hiányoztál már mindegyikőnknek, örülök, hogy kezdesz helyreállni.
Biztos nagyon nehéz, tökéletesen megértelek, de nagyon várom, hogy gyere és sokat mesélj magatokról, meg hát a kis picurkádra is nagyon kíváncsi vagyok.
Nagyon szupi nőci vagy, le a kalappal előtted.
Remélem az egész életed helyrejön és a közeljövőben sokkal szebb lesz és kívánom neked, hogy minél hamarabb helyregyere.
Várlak a talira, Diát imádom nincs vele semmi bajom, hidd el.

Sok puszi és ha tudsz írj sűrűbben!

ANDI
tandi

Szia Gigi!
Annyira örülök Neked! Amikor megláttam, hogy írtál, hát nagyon boldog voltam!!!!!
Annyira szörnyű lehet ez az egész ami történik Veled! Majdnem elsírtam magam amikor olvastam, mert egy pillanatra elképzeltem, hogy milyen is lenne, ha Velem történne ilyesmi! Persze tudom, hogy ezt még elképzelni sem lehet, ezt csak az tudja aki benne van! Nagyon drukkolok Neked, hogy végre minden helyrejöjjön és hogy meggyógyulj és hogy újra élvezni tudd az életet, az anyaságot és ami a legfonosabb a fiadat! Biztos nagyon gyönyörű nagy fiú már Oliver is! Már nagyon várom, hogy találkozzak Veletek! Legyél nagyon erős és szedd rendesen a gyógyszereket, fogadj szót a doktornéninek, stb.Kép
Én holnap nem tudok jönni, mert festés van Nálunk, de remélem míg távol leszek nem tünsz el megint! Jajjjjjjjjj tényleg annyira örülök Neked! Te voltál az Én pocaktársam, annyit gondolok Rád, Rátok!!!!!!!
KITARTÁS!!!!!!!!!!!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Megvolt az oltás.Mikor letettem a vizsgálóasztalra körülnézett és rögtön elkezdett"görbíteni"a kis szájával.
Volt pici sírás,de hamar megnyugodott.
Itthon kapott kúpot,aludt egy nagyot.Most adtam Neki Panadol szirupot és reménykedek,hogy nem fog úgy kínlódni,mint a múltkori szuri után!
A kukijára írt fel krémet a doktornő,még mindig elég piros.

Gigi!
Üdv újra,nagyon örülök,hogy írtál!Kép
Most még jobban remélem,hogy eljutok a talira és Te is ott leszel Olivérrel!!!

Anikó!
Tudom,milyen,mikor nem akar aludni a baba,kitartás!Csak kibújnak azok a fogacskák egyszer!Nekünk még egy sincs.Kép
Kíváncsi vagyok nekünk milyen éjszakánk lesz,most kapott először Panadolt Patrik,lehet,hogy jobban tud végre aludni.

Györesz!
Kamillázom a kukiját,meg kenem,de olyan piros még mindig.KépA doktornő pedig csak erősködik,hogy továbbra se tisztítsam sehogy a kukiját,de nem hallgatok rá!Úgy fogom csinálni,mint Raulnál,nem is volt ilyen gond soha.
Köszi,ezeket én is összekotyvasztom majd,ha lesz ilyen recepted,mint a piskótás osztd meg velünk!Kép
Norbika apjának a szülei érdeklődnek az unokájuk iránt?(Én ilyen kíváncsi vagyok,de nem muszáj válaszolni!Kép )

Márti!
Az én mensim ilyen ragaszkodó,Raullal ugyanez volt.Kép
Örülök,hogy a tejcsid rendeződik!!
Sokat kínlódtam,míg Pesten laktunk,elég sok helyre nem tudtam bejutni babakocsival.KépKíváncsi vagyok,mikor lesz ezen a téren valami változás!
Patrik is szereti,ha hintaszékezünk,megnyugszik tőle.Kép

Andi!
Jobbulást Nektek!
Lázad is van?

Melinda!
Tényleg frusztrálják az embert ezzel a szoptatás dologgal,nekem is van lelkifurkám,de nem fogom kivárni a hat hót a hozzátápival!Ma,mikor ittam Patrik a kezemben volt és úgy rábukott a pohárra,hogy csak néztem.Látszik,hogy mikor eszünk,Ő is szeretne belőle.
Próbálkoztunk már a gyümivel,ha rajta múlott volna bevág egy egész almát!Kép
Ugyhogy lassan nekiállunk enni.
A pelus nálunk is a gumírozásnál engedi ki az "anyagot".KépMost a Libero vált be éppen.

Dia!
Igen,én is úgy tervezem,hogy primőrt nem adok Patriknak,hanem üvegeset kap,a többit nem kotyvasztom.
Nem lehetett semmi a hajnali akció!Örülök,hogy végül feleslegesen vettétek elő az orrszívót!Kép

Szilvi!
Nagyon tetszett,hogy meglepődtél egy ideig a kukin a pelusban!Kép
Majd írd meg légyszi mit mondanak a bőrgyógyásznál!Patriknak már két anyajegye is van,az egyik megvolt már a születésekor.

Saxi!
Úgy örülök,hogy van időd írni mostanában!Kép
Szerintem úgy kell majd elverni a háztól a fiúkat!Kép

Zsófi!
Én is szopi után próbálkozok a gyümival és a párolt almát egyenlőre jól felhigítom.
Hogy tetszik a játszószőnyeg Bencének?
Gondolhatod hogy kiakadtam Anyós csoki-sztoriján.Kép
Neki is vesszőparipája egyébként a csuklás,hogy"nem igaz,hogy nem adsz Neki semmit,hát olyan nehéz csuklani".Ilyeneket már meg sem hallok.Kép

Mica!
Zolika csatlakozott a keveset alvók táborához?Remélem csak ideiglenes a dolog!
Rosszul hangzik ez az ijedősség!
Védőnőm elég rendes(ha már a doki semmit nem ér.Kép ).Jó lenne,ha beválna a krém,amit kaptunk.
Patrik két napja kakil csak egyszer neponta,eddig nálunk a négy-hat volt a megszokott.

Mennem kell,eddig kint tüzeltek a fiúk,de már toporognak,hogy éhesek.Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Először is mindenkitől elnézést kérek, de most csak Gigit ugrok be üdvözölni, utána az eléggé elcsúszott fürcsit kell levezényelnem Kép

Gigi!
Annyira örülök, hogy itt vagy! Tudod én voltam az az anyuka, aki szenvedett a szopni nem akaró babájával és írtál nekem nagyon aranyos bíztató szavakat. Azóta is sokszor gondoltam/tunk Rád. Nekem akkor nagyon sokat segítettél.
Nagyon-nagyon jó lenne, ha jönnél a talira. Felvillanyozzuk majd egymást, szerintem mindenkinek jót fog esni!
Sajnos, amit a depressziódról írtál erősen hasonlítanak az általam akkoriban áttért érzelmekre. Neked is köszönhető, hogy akkor nem lett nagyobb bajom. Bízom benne és természetesen Benned, hogy sok erővel, kitartással minden rendbe jön veled és újra boldog leszel a kis családoddal. Ügyes csaj vagy! Tudom, hogy újra az a vagány, jókedélyű lány leszel, akinek a jó beszólásain pocakos koromban olyan jókat tudtam nevetni. Kép
Vigyázz magatokra! És akkor szombaton találkozunk és megcsodálhatom azt a csodaszép Olit! De addig is írjál!

Puszi: Melinda

ui: remélem még tudok, jönni, de párom már egy kicsit szúrós szemmel nézi, hogy a szabad perceimet Veletek és nem Vele töltöm Kép De azért mindent megpróbálok Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!!

Gigi
üdv a fedélzeten, kívánom mostmár végleg rendeződjenek a dolgok. Nagyon jó lesz ha eltudsz jönni a talira, nagyon szeretnélek már megismerni személyesen is, mennyi mindent terveztünk még pár hónapja, de ami késik abbólmég egy perc sem múlott el.

Kata
nekünk a szirup katasztrófa volt, remélem nálatok más a helyzet. Szerintem is tedd azt Patrik kukijával amit Rauléval tettél, ha akkor oké volt most is az lesz. Hintaszék... nálunk az már csak történelem ugyanis nem bírta a kiképzést és beszakadt az ülep része, pedig nagyon szerettük mi is.

Képzeljétek el Gigi délután 3-tól aludt 6ig, utána kisütött a nap, felkelt evett és lementünk vele kicsit sétálni hát megint elaludt, így 9kor volt szopi s most kezd elaludni. Amint leteszem az ágyba már fordul is sokszor, nem csodálom, hogy többet alszik totál lefárasztja magát.

Szép álmokat mindenkinek
Márti
márti05

Még valami csajok.

Jó lenne pár szót tudni Maricáról akinek megvan a telcsi száma nem kérdezne rá mi van velük. Ő is nagyon hiányzik nekem. Vagy ha megadjátok én szivesen felhívom.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok,

Gigi,
Jajjdejo, hogy ujra koztunk vagyKép Az elso ket mondatod mar hatalmas mosolyt csalt az arcomra, ugy orultem, ez mar a regi GigiKép A depi rossz lehet, ne is emlitsuk, az elso lurkonal enis megjartam jol, bar nem ennyire.. Hagyjuk a fenebe, helyrejossz, ez a lenyegKép Gyere a talira, ugy dontottem, hogy megkockaztatom, mert szeretnelek latni, nameg persze a tobbieket isKép Viszont lehet, hogy a legorditosabb lurkot viszem majdKépKép Kata, keszulhecc, megyunk, parom is mondta, hogy hajra, ne hezitaljak, hiszen errol beszeltem neki mar egy ideje, most nehogy ne menjunk marKép

Gyoresz,
Hat azert majd kostolgattatok a lurkoval gyumolcsot, mert o is kezdi kinezni a dolgokat a kezunkbolKép Egyenlore almalevezek majd, az izet szereti, egyszer mar kostolta.
Tegnap ota ciciorult lett, az eddig 1 cici keves neki, jokat kajalKép Cserebe viszont aludt, igaz, a babakocsibanKép

Kata,
Remelem konnyu ejszakatok voltKép Majd hivlak valamikor, hogy egyeztessunkKép Egyenlore van meg egy korom az autoval a szerelohoz, mert tegnap hulyeskedett inditasnal, de valoszinuleg az izzitogyertyak kozul ment ki valamelyik (vagy tobb is), ez pedig nem nagy gaz.

Most ennyit, ebredezo lurko hiv a hordozobolKép

Puszi, Mica
mica

Sziaszok!
Kissé eltüntem sajnos napokig nem tudtam belépni most is egy másik oldalon keresztül sikerült csak. Ugyhogy elég sok mindenből kimaradtam nincs is időm ennyit vissza olvasni.
Mi jól vagyunk csak az idő lehetne jobb. Keveset tudunk mostanába kint lenni. Tejci továbbra is éppen hogy van.
Sajnos a talra nem tudok menni mert Reninek pont versenye lesz. Most is el vagyok havazva varrom és flitterezem a dresszeit. Semmi másra nem jut időm.
Andi nem sértődtem meg nem vagyok olyan fajta.
Továbra is fenn tartom sívesen össze futok veletek főeg akik itt a közelben laktok. CSak szerintem nem kell ezt úgy túl szervezni. Itt lakunk egymással szenben és nincs időnk össze futni ez nekem fura. Pedig a legtöbb kismamát látásból ismerem aki itt szokott kolbászolni a lakó telepen.
A köv. talira talán én is tudok menni de nálunk mindig van valami program a hétvégéken. BOCSI!
Puszi mindenkinek: Anikó
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kúrálom magam, igyekszem meggyógyulni, már sokkal jobban vagyok, meg Nonóka is, de még nem az igazi.
Alakulok.

Márti!

Kérted, hogy mindig adjak infot magamról, most adtam, nagyon édi vagy, hogy így törődsz velem.

Lányok!
Nektek is köszönöm, hogy jobbulást kívántatok, tényleg szarul vagyok, már hétfő óta, de most már az eddigiekhez képest sokkal jobb.
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm mégegyszer.

Csanikó!

Rettentő őszínte leszek és kérlek amit most írok neharagudj, bár írtad nem vagy az a fajta.
Nem tudom hányszor írtam le a telefonszámom, nem tudom hányszor mondtam, hogy fussunk össze, nem egyszer sétáltam arra amerre laksz, látod még is csak össsze kell szervezni a talit, mert arra még nem gondoltál, hogy esetleg amikor én lemegyek te pont etetsz?
Néha nem értelek, pedig elég felnőtt vagy már ahhoz, hogy ezeket a mondataidat mielőtt leírod kicsit átgondold. Na mindegy én már nem beszélem rojtosra a számat, ha van kedved akkor jelentkezz és megyek veled sétálni, most jelenleg nyomom az ágyat, de jövőhéten ha megírod mikor érsz rá, addigra elkészülök és lemegyek, ha nem leszel ott a házatok előtt amikorra esetleg megbeszéljük, tudomásul veszem és hagyjuk tényleg a fenébe az egészet.
A lányokat azért jobban kikéne engesztelned, mert tényleg nem volt szép tőled amiket írtál Rólunk, hisz senki nem bántott téged. Én túl engedékeny vagyok, meg utálok vitázni.
Kettő kétértelmű az utolsó mondatod.
Most inkább a kérdés az, hogy akarsz jönni a talira, vagy nem, hülyeségeket meg ne írj.
Előre is köszi, és bocsi!

Szia:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Gigi!KépKépKép

Nagyon örülök,hogy megint itt vagy.Remélem hamarosan rendeződnek a problémáid,és meggyógyulsz.Szorítok nagyon.Oli már biztosan nagyfiú,én is úgy szeretném látni,de sajna a talira nem tudok elmenni.Ha tudsz és nem nagy megterhelés tegyél fel képet.Nagyon örülök neked és remélem most már sűrűbben jössz.

Györesz!

Köszi a banán kamilla tippet,ki fogom próbálni.A mecsek teát ismerem.Látom te is adsz céklát Norbinak,szereti?Nekem csak úgy falja,és persze a sütőtököt.Olyan jó látni,hogy ízlik neki amit főzök.Nekem Bogi rossz evő volt,hát Liliána kárpótol mert egy kis zabagép.Szopizik még Norbika?Nálunk változatlan a tejcsi,van de nem úszunk benne,ha hozzátáplálok így egyenlőre elég.
Kép:Még eddig sikerült megúszni,hogy kiigya a kádat,remélem később sem próálkozik vele.

Kata!

Én is örülök,hogy végre megint van egy kis időm amit veletek tölthetek.Köszi a dícséretet.Hogy viseltétek az oltást?Bevált a panadol?Remélem jobb éjszakátok volt.

Andi!

Remélem jobban vagy.Gyógyulj meg hamar!

Dia!

Merre vagy már kerestelek?

Még nem is írtam nektek,Liliána már megfordul,annyira utál hason feküdni hosszabb ideig,hogy magátol átfordul.A hátról hasra még nem tökéletes de kis segítséggel már az is megy.

Most mennem kell,mindenkinek sok puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Eddig úgy tűnik,hogy nem lesz ma sem gond az oltás miatt(hol van még az este??).

Andi!
Nagyon szépen köszönöm az ízelítőt!!!KépCsodaszép kislányod van!Kép
Hogy vagy?

Márti!
Az extra adag nappali alvás után hogy telt az éjszakátok?
Mi volt a gond Nálatok a sziruppal?
Pici fütyi ma már nem volt olyan piros.Kép

Mica!
Stipi-stopi,enyém lesz a legsírósabb!KépEl fogunk férni?
Hát,ez az autó nagyon szeret a szerelőnél lenni.Kép
Éjszaka aludt Zolika?

Puszi mindenkinek,de most már muszáj valamit csinálnom,szalad a lakás.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Anikó!
Látszik,hogy már kapkodok!Neked is akartam írni az előbb.Örülök,hogy megint itt vagy!
Mesélj,merre jártatok?
Tejcsi éppen elég=pont jó.KépKár,hogy nem leszel ott a talin,majd legközelebb.(Bár még nekem sem beton,hogy ott leszek! Kép).

Saxi!
Nagyon ügyes Liliána,hogy már átfordul a hátára!!Kép
Köszi,jobb volt az éjszakánk,szerintem a Panadoltól,úgyhogy ha nagyon szenved,akkor adok Neki máskor is.

Puszi.Most már tényleg megyek.Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok lányok!
Csak gyorsan beugrottam, hogy velünk minden oké, de a babó nem igazán alszik, úgyhogy nincs időm leülni ide, még vissza olvasni sem tudtam sajnos. Most is leraktam és már nyüszizik az ágyában. Remélem, fogok tudni jönni.

Gigi!
Annyira jó, hogy itt vagy újra. Pontosan megértem, mit érzel, sajnos az én környezetemben is volt ilyen, de meglátod, lassan, túlleszel rajta. Most hogy lehet hogy te is ott leszel, még rosszabb, hogy nem tudok menni szombaton. Ahogy olvastam, min mentél keresztül, a szivem is belesajdult, mennyire rossz lehet neked. Sok-sok puszi neked.

Puszi mindenki másnak is, most megyek, megnézem Krisztikémet
Anikó
pancsa2

Sziasztok!
Este már nem tudtam jönni,mert egy kicsit kényeztettem magam aztán elment az idő./Szőrtelenítés,arcpakolás stb..../KépMa megyek Brúnóhoz.Szóval csak későn tudok majd jönni.
Bocsi most nem írok külön-külön mindenkinek!
Domi ma hajnal 4-kor ismét eljátszotta a "megfulladok"szitut.KépNem tudom mit csinál ilyenkor,de a frász jön rám.Az ölemben aztán megkönnyebült és szopival vissza aludt.Kép
Mindenkinek Pusz pusz!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Na végre jó ez a ... (ide mindenki azt gondolja, amit akar Kép ). Vissza se olvastam, pláne most jött meg a férjem (hurrá!), úgyhogy most nem írok.
De este mindenképp jönni akarok!

Mindenkinek elvonási tünetei voltak ma? Kép Mert nekem igen Kép
Mindenkinek sok puszi! Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Saxi, Anikó Kép

Sok puszit küldök nektek. Kár, hogy nem találkozhatunk.Kép

Andi
Hétvégén mit vigyek? Üres kézzel nem akarok menni.

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Diával beszéltem, írt neked, hogy együtt jönnétek, ha neked is jó így, no csak azért szeretném tudni, mert akkor nem küldöm Diáékért a férjemet.
Igazán nem kell semmit sem hoznod, de ha nagyon nem bírod ki akkor üccsit, rostosat, mit tudom én őszilé, alma, körte, stb, amit gondolsz.
De jó úgy örülök neked, el sem hiszed, tök ügyi vagy, hát le a kalappal előtted. Komolyan.
Nem vagy semmi nőci, azért jól ránk hoztad a frászt, de remélem hamar helyrejössz és nagyon örülök, hogy jössz a talira. De jó lesz.
Én is sajnálom Saxit, meg Anikót, pedig jólenne ha jönnének.
Nem szaporítom a szót, gyere várlak.

Pusza: ANDI
tandi

Sziasztok!
Megjöttem Brúnótól.Megdumcsiztunk mindent.KépA haj hullás miatt elküldött vérvételre,biztos ami biztos alapon.Domi alszik.KépApja jó belakatta tápszerrel,mire hazaértem már aludt,se cici se fürdés.....KépTegnap és ma szinte egész nap aludt.Ma szerintem össz-vissz 2 órát volt fel.Olvasom,hogy a többi gyerkőc pedig nem akar aludni.Csajok mondom én,hogy a fiam mindent fordítva csinál.Kép
Megyek mert azt hiszem Róka Rudim lesz.KépMost ettem degeszre magam Kínai omlós csirkével és somlóival nyomattam le.KépKép
PuszPusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jó,hogy a netes óra két órát siet.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Na végre túl vagyunk a festésen! Minden a helyén, hulla vagyok! Norbikám is kidölt, mert szegény már három napja nem lehet nyugodtan a kis megszokott környezetébe, de ahhoz képest nagyon jól viselte! Sőt, ma nagyon elemébe volt, be nem állta a szája egész nap! Többször is mondta, hogy "add ide", persze tudom, hogy nem ezt mondja, de tisztán ezt érteni, olyan édes! Ma isnagyon szépen evett! Egy kis izelítő: fél 7- szopi, 8-szopi, 10-tejpép szilvával + tea, 14-alma-krumpli-csirke husi, közbe tea, utána szopi, 15-szopi, 16.30-szopi, 17.30-párolt alma szilvával és fürcsi után 19.30 szopi!
Ezt csak azért írtam le, hogy lássátok, hogy most meg mennyit szopizik, pedig eszik is rendesen! Ebből is látszik, hogy mostmár tényleg csak a szomját oltja vele!

Kata!
Nyugodtan kérdezhetsz bármit, én elég nyilt csajszi vagyok! Szóval a nagyszülők érdeklődnek, sőt imádják Norbit, kb. két hetente szoktunk menni hozzájuk, most szombaton is voltunk! Norbi meg jól elvan velük, nagyokat vigyorog rájuk és jól eljátszik amikor ott vagyunk!
De jó, hogy Ti is jöttök a talira!!!

Saxi!
A héten csináltam előszőr céklát Norbinak és izlett neki! Adtam neki krumplival és csak úgy simán is, hát úgy jobban ette! Én is nagyon szeretek kotyvasztani és az a legjobb amikor izlik is neki, szerencsére eddig mindennel így voltunk!
Látod a fentiekbe leírtam, hogy Norbi mostanába milyen gyakran szopizik! Hát nekem sincs sok tejem, de épp elég és mivel már tényleg nagyon szépen eszik így nem is izgatom magam emiatt, hiszen már nem ez a fő tápláléka!
Gratulálok Liliánának a forduláshoz!

Gigi!
Még mindig naggggggggggyon örülök, hogy találkozni fogunk és hogy jobban vagy!!!!! Csak így tovább!!!!

Andi!
További jobbulást! Szerinted meggyógyultok szombatig? Megkaptam az e-mailt, nem írtam vissza, de teljesen megértem a felháborodásodat!Kép

Évi!
Te megint jól eltüntél! Mi újság van Veletek?

Márti!
Én is sokat gondolok Maricára! Azt hiszem, hogy Gigi tudja a telcsiszámát!

Dia, Mica, Barbi, Anikó, Melinda, Zsófi, Gombóc, Sofka puszi Nektek is!!!Kép Ha valakit kihagytam akkor bocsika!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Andi nem értelek. Kezedem magam egyre furábban érezni és nem akarok ilyen dolgokba bele menni. Szemre hányogatások stb.. Nem bántott senki és én sem bántottam senkit csak a kartam valami mást és talán be is jön nem tudom. Még egyszer mondom nem is értem miről beszélsz. Egy nagy találkozót meg kell szervezni igaz de nekem most akkor is közbejött valami. Kilenc éve a nagyobbik lányommal mikor otthon voltam nem volt net nem volt mobil még vezetékes telefonunk se volt mégis összefutottam a csajokkal majdnem minden nap.
Annyi gondolat kavarog a fejembe ezzel kapcsolatba de nem merem leírni mert úgy érzem egyre sodor minket valami férre értett mondat amit nem tudok mi és mondom nem akarok ilyen vitába kavarodni nem látom értelmét.
CSaó:Anikó
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok éjszakai műszakon. Majd leesik a fejem, de akkor is írok! Kép
Mi rendületlenül orrot szívunk. Marci kedve még mindig jó, bár tegnap egy kicsit nyügibb volt a kelleténél. Szerencsére - Domiékhoz hasonlóan - mi változatlanul jókat alszunk. Kép
Marcikám felvett egy új szokást: elkezdett kúszni az ágyban! Leteszem alukálni és ugye pár napja már elaltatja magát: dumál, nézeget, kapar, dumál stb., majd hirtelen csend lesz. Na tegnap óta mire elalszik vagy 45 vagy akár 90 fokban is eltekeredik az ágyban. Most még épp elfér keresztben, de pár hét és gondok lesznek Kép

Szilvi!
Így épp a nap végén, de Boldog hófordulót a 3 hónapos Gergőkének! Ügyes ez a nagyfiú, hogy rátalált a kezére. Marci annyira rátalált, hogy fél nehogy elveszítse, azóta is folyamatosan a szájában tartja Kép

Anikó!
Szegény Krisztike (és persze anyukája) nem tud alukálni. Biztos, hogy valami front van. Vagy lehet, hogy a foga bántja. Az egész napotok ilyen nehéz volt? Kitartást!!! Kép

Dia!
Szörnyű ez a fulladás. Kép Napközben semmi jelét nem adja, hogy gond lenne? Ha még produkálja ezt éjjel, én a helyedben rákérdeznék dokinál/védőnőnél, hogy mi lehet.
Ügyes az apuci, hogy ilyen ügyesen lefekteti a babót alukálni Kép No fürcsi Kép Minek azt!
A vacsi jól hangzott Kép

Andi!
További jobbulást Nektek! Mégegyszer sok-sok gyógypuszi!!! Kép
Érdekes! amit írtál! Kép

Márti!
Babakocsi simi Kép Marci mostanság "csak" az oldalára fordul, de azt előszeretettel. Ma az utazóágya oldalát kaparászta hasonlóan, mint Gigi a babakocsit. Kép
Köszönjük a honlapot. Meg is nézem, hogy okosíthatnám a Kiskrapekomat!

Kata!
Nagyon jó, hogy ilyen jól viselitek a szurit! Ügyes Patrik! Az is klassz, hogy a fütyi is javul. Azóta én is úgy izgulok, nehogy legyen valami.
Azért írtunk keveset, mert ma nem volt Babanet. Kép Azért volt mindenkinek elvonási tünete Kép
A hozzátápival kapcsolatban nekem is megfordult a fejemben, hogy mi van ha látom Marcin, hogy ő bizony annál az egy-két kanálkánál többet akar enni és elkezd hisztizni. Nehéz ügy lesz, az biztos.
Szerintem Te is kaptál levelet a freemail-edre Kép Na az a másik levél.
Tök jó, hogy jöttök a talira! Kép

Saxi!
Liliánának gratula a forduláshoz! Kép

Mica!
Nagyon jó, hogy jöttök a talira. Remélem már minden oké a kocsival. Kép

Györesz!
Biztos jó érzés túl lenni a festésen.
Jó kis húzata van Norbikának. Elnéztem, Te vagy szopiztattál vagy kotyvasztottál, vagy etettél. Na ez kicsit túlzás, de elég strapásnak tűnik innen Kép Az a lényeg, hogy mindketten élvezitek!
Engem is érdekelne, hogy milyen tejpépet adsz Norbinak.

Na most már tényleg megyek. Te jó ég, lassan holnap lesz.
Ja, míg el nem felejtem, holnap megyünk szurira. Dokinéni mondta, hogy menjünk és megnézi, mennyire szörcsög Marci és majd meglátja, hogy szúr-e vagy sem. Szorítsatok!

Puszi! Akinek nem írtam, duplapuszi!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SZIASZTOK!!

Jaj ez a mai kimaradás, totál kibuktam tőle, nekemis elvonási tüneteim vannak.

Kata
jó hír,hogy Patrik ilyen jól viselte a szurit, és a pirossága is múlik.
Mi oltás után adtunk szirupot Giginek ( 3hós) de nagy üvöltés lett a vége, nem volt olyan hatékony mint a kúp, bár a 4 hósnál is adtam fél kúpot és volt üvöltés. Jövőhéten egész kúp lesz és nem lesz üvöltés, remélem. Nagyon jó lesz ha tudtok jönni Micával a talira.
Tegnap az extra alvás után este 10 kor elaludt és éjjel egyszer kelt csak fel enni, s reggel fél kilenckor kelt. Szóval nem volt semmi baj, szerencsére.

Györesz
örülök, hogy túl vagytok a rumlin. Norbikának puszi amiért ilyen jól viselte. Báttyád jó fej.
Vettem én is olyan piskótát az Auchenba és sokkal olcsóbb mint a DMben volt, ha jól emlékszem 649.- mégse kilencszáz.

Dia
lehet, hogy fordítva csinál mindent de a frontokat ezek szerint ő is megérzi.

Saxi
gratula Liliána fordulásához, akkor mostmár lassan nálatok is be fog indulni az állandóan forgok fejezet.

Rólunk
Gigi feltalálta, hogy már a babakocsiban is oldalra tud fordulni, fekszik az oldalán lába felpolcolva és simogatja a babakocsit.
Találtam egy jó baba honlapot www.bebilap.hu
van egy olyan rész, hogy egyéves koriv vagy valami ilyesmi leírja havi bontásban, hogy mit kell tudniuk a babáknak és a cikk végén rálehet klikkelni a fejlesztésre és sok ügyes tipp van, hogy miket érdemes gyakoroltatni velük. Olyan büszke vagyok magamra mert a leírtak nagy részét mi már szoktuk csinálni.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Elvonási tüneteim voltak ma.

Gigi!
Azt hiszem hogy engem még nem ismersz, mert amikor pocakosok voltunk még csak olvasgattalak titeket. Nagyon örülök én is hogy jelentkeztél és hogy ott leszel a talin is. Remélem minden rendben jön veled és csak boldogság lesz a további élet. Kiváncsi vagyok már kisfiadra is. Az én kislányom is okt.28-án született csak 2000-ben.

Andi!
Megkaptam a képeket kislányodról. Tündéri kis csajszi! A másikat is megkaptam és egyetértek.

Kata!
Sajna nem tudunk menni csak 23. után bQrgyogyóhoz mert szabadságon van. De jövQ héten megyünk úgyis oltásra megkérdezem a gyerekorvost is hogy mit tanácsol. Egyébként informálódtam egy kicsit errQl a heamangiómáról a neten és azt írják, hogy majd felszívódik. Patriknak milyen szinq volt az anyajegye amikor megszületett?

Györesz!
Tök jó hogy már így eszik Norbika. Én is alig várom hogy adhassak GergQnek mást is.

Ma megpróbáltam cumisüvegbQl a fagyitejet. Hát nem tudom hogy most a cumisüveg nem jött be vagy a tej mert szinte az egész visszajött. De a cumisüveggel is harcolt egy ideig mire rájött hogy mit kell vele csinálni. De nem volt az igazi így sem. Lehet hogy hányingere lett tQle és azért jött vissza. Még megpróbálom a csQrös poharat is. Habár anyukám azt mondta, hogy akár kanállal is megeteti ha kell csak menjek el nyugodtan Renivel a kirándulásra.

Képzeljétek GergQ ma fefedezte a kezét. Olyan aranyosan nézegeti és beszélget hozzá.

Most megyek. holnap remélem mqködik rendesen a babanet.

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Dia!
Ilyen kényeztetést én is tervezek a héten,nem tudom lesz-e annyi időm magamra.
Akkor mindent rendben talált Brúnó?Mikor mész vérvételre?
Patrik az oltás óta tök jókat alszik.Lehet,hogy repetázunk?Kép
Domi hason is csinálja ezt a fulladásos dolgot?KépNagyon ijesztő lehet!

Györesz!
Milyen tejpépet kap Norbika?Én a tehéntej miatt nem tudom,hogy fogok-e adni.
Jó,hogy végre kész a festés!Minden a helyére került már?
Tényleg szépen eszik a fiad!KépÉjjel sokszor ébred még?
Ma Patrik kapott egy kis őszibarit,ízlett Neki!Az az igazság,hogy úgy nézem sokkal többet enne,mint amennyit adni merek Neki.
Jó,hogy a nagyszülők Norbika apukájának részéről így állnak a dolgokhoz!Csak ismételni tudom magam:minden tiszteletem a tiétek,hogy ilyen kultúráltan kezelitek a helyzetet!!!

Ma nem írtatok túl sokan,azért remélem mindenki jól van.Én mindenkinek sok puszit küldök!!!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Na,megint én.KépBár most nézem,hogy már elmúlt éjfél,ideje aludni!Kép

Márti!
Én is inkább egész kúpot adtam Patriknak,jó is volt.Megmelegítettem előtte a tenyeremben,így felolvadt és nem viselte meg annyira.Meg igyekeztem elterelni a figyelmét.
Majd szorítok Nektek!Kép
Örülök,hogy az éjszakátok jó volt!Kívánom,hogy a mai is az legyen!
Mindjárt olvasgatom én is a bébilapot.
Ari lehet Gigi a babakocsiban!Kép

Szilvi!
Szerintem se erőltesd túlzottan a cumisüveget,biztosan nem lesz gond!Egész napos kirándulás lesz?
Patrik egyik anyajegye egész sötét barna volt(szinte fekete),ez maradt is ilyen.A másik pár hetes korában kezdett látszani halványan,és egyre sötétedik.
Milyen aranyosak,mikor a kis kezükkel játszanak!Akkor hamarosan cibálja Gergő a hajadat!Kép

Andi!
Milyen másik levélről van szó?Szerintem én vagyok a legkíváncsibb Fáncsi!Kép

Na,pusza.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Andi!

Hogy vagy? Javultok?

Szilvi
sys

Dia

Írtam már az emilbe is, hogy szívesen bemegyek értetek! Úgyhogy nem kell az Andi férjét ugrasztani. Most ennyi mert megyek a barátnőmhöz, aki két hete megszülte az ikreit. Szegény páraKép

Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok Lányok!

Jóreggelt mindenkinek, remélem azért mindenkinek jó.
Alakulok, már sokkal jobb az állapotom, már csak éppenhogy köhécselek, picur is jól van, sőt ő túl jól, vigyorog, egész nap be nem áll a szája, most épp alszik.
Képzeljétek, tegnap egész nap a játszószőnyegén feküdt és rázogatta a delfinjét ami csörög, meg beszélt a tv-ben lévő cicához a Minimaxon, mit beszélt, visítozott, meg este evett fél 9-kor és reggel 7-kor kelt.
Szóval rátok hallgattam és megvártam amíg szól, hogy éhes, no ez 10 és fél óra múlva jelentkezett is.
Meg vagyok vele elégedve. De akkor úgy bezabizott hogy akkora pocija lett mint Döbröginek a Ludas Matyiból :-))))))

Szilvi, Kata, Györesz, Melinda, Saxi és a Többiek!

Nagyon édesek vagytok hogy így törődtök az egészségi állapotommal. Köszönöm szépen annyira jólesik.
Igazi barátok vagytok!

Dia!

Mit mondott Brúnó?
Minden rendben van veled? Remélem.
Domi hogy aludt, megint fulladt? Lehet, hogy tényleg meg kéne kérdezni ezt a védőnődtől, hogy mi a túró van a gégéjénél.
Gyuri azt mondta, hogy nem lehet, hogy kruppos?
Isten őrizz, de megfordult a fejében Noncsinál is.
Noémi sokszor csinálja ezt, de nem csak éjjel, hanem nappal is.
De mondtam Gyurinak, hogy szerintem a köhögés attól lehet, hogy a kajának ami feljön a gégébe, a sav marja és attól köhög, meg fullad.
Aztán abbahagyja egy jódarabig, általában etetés után szokott fél órával ez jelentkezni Noncsinál.

Gigi!

Hogy vagy?
Minden rendben veled és Olivérrel?
Ha lesz rá időd és energiád írj.
Puszi nektek addig is.

Gyerekek ezt a szar időt.
Utálom, tök sötét van a lakásban, és kinézek a hegyek fölött valami szörnyű köd emelkedik egyre magasabbra.
Lassan az orrom hegyéig sem látok. Fújjjjj.
De talán annyi előnyünk lesz ebből az időből, hogy a gyerkőcök végig alucikálják. Úgy legyen, Ámen.

Na megyek nekiállok takarítani, meg összeszerelem a járókát, hogy ha valamelyikőtök szeretné a picurkáját beletenni.
Hozhattok ha tudtok játékokat, hátha elvannak vele a nagyobbacskák.

A jó hír, hogy szombatra napocskás időt mondott.
Hurrá, reménykedjünk benne, de itt bennt is elleszünk szerintem.
Nagyokat zabizunk, sütizünk és jókat dumcsizunk, meg babázunk, nem is kell ennél jobb program.

Jajj még valami eszembe jutott.
Nincs valamelyikőtöknek babazenéje, hogy aláfestésnek, kis nyugtató zenét hallgassunk, amit a gyerkőcök is szeretnek?
Például magzatmozgáshang, vagy valami lightos kis fincsi nyugi zene, amit a babák szeretnek.
Ha esetleg van, hozzátok el. Persze ez csak egy ötlet.

Puszika nektek:

ANDI
tandi

Szia Gigi!

Most olvastam, okés köszike.
Gyertek akkor várlak.

Puszi:

ANDI
tandi

Zsófi, Barbi!

Hol vagytok?
Minden rendben veletek?

Írjatok!

Ja még valami Lányok!

Ha valaki akar előbb jönni mint 14 óra, nyugodtan, semmi akadálya, annál többet tudunk dumcsizni.

Pusza nektek:

ANDI
tandi

Gigi, örülök, hogy kicsit jobban vagy, és már kifelé jössz az alagútból .Aki a bogyókat adta, biztos elmondta, hogy nem vagy egyedül, mássl is megtörténik hasonló. Lényeg, hogy időben kaptál segítséget.

Dia, valszeg Domi náthás egy kicsit. Nappal, mikor azért felveszed, mozgatod nem gyűlik meg a váladék, úgy mint éjjel. Mivel a babák úgy hat hós korukig nem tudnak a szájukon levegőt venni,c sak ha felsírnak, ezért a különös hangok. Nem is tudom, nekem honnan ismerősek. Kép

Érdemes az orrszívót készenlétben tartani, sterimarral belőni, és picivel később leszívni. ÉS ilyenkor én (az igazi mártír), úgy alszom, hogy Tomit félig ülő helyzetben tartom. Akkor nem az orrában szörtyög a cucc.

A babaák fejlődését leíró táblázatokkal vigyázzatok, attól lehet csak igazán sokkolódni. Kép A gyerekorvos úgyis nézi a babákat, jön a védőnő is.

Mindenkinek a legjobbakat!

s
sofka

Sziasztok,

Jelentem, auto megszerelve, sk, mert az autoszerelo jovohetet emlegetett, be vannak havazva melozval. Igy en megvettem a cseregyertyakat, parom meg beszerelte. Indul, mint a villamKép

Andi,
Pont mondani akartam, hogy mi nem tudunk pont idore menni, lehet, hogy hamarabb ott leszunk Kataval, mert nekem kell igazodnom Zolika kajaidejehez, mert en nem tudom utkozben etetni, mig Kata igen (vagyis eleg erdekes lenne vezetes kozben a 4esen szopiztatni..)Kép Ugyhogy tippem sincs, hogy mikor leszunk ottKép Vigyunk valamit?

Most ennyi, lurkom elaludt, jon a szokasos programKép Jajj, hogy ezt meg nem is meseltemKép Szoval, az en szigoruan csak hason alvo lurkom (csak a babakocsiban kepes a hatan aludni hosszan, agyban max. 15 perc) haton szokott am elaludni, de nem akarhogyan. Felhuzom neki a zenelo jatekat, o fekszik a hatan, feje alatt texilpelus, meg a jobb kezenel is egy textilpelus. Balrol magara huzza (tarkojara) a feje alatti pelust, a jobb kezenel levo pelussal pedig simizi az orrat, szemet, es altalaban felig betakarja vele az arcat, amikor elalszik, cumi altalaban a szajaban van. Namost, amikor mar eleggel felkomas, akkor valahogy kiszabaditom a kezeibol a pelusokat, plussz pelust kiveszem, kisimitom a feje alattit, es johet a hasraforditasKép Jo, mi? KépKépKép

Nah, puszi, majd benezek megKép

Mica
mica

Sziasztok!!!

Andi
nekünk van babazenénk megpróbálom nem elfelejteni és viszem.
A képet Noncsiról nagyon nagyon édik, szombaton majd megdögönyözzük. Jó?
Sikerült vásárolnod olyan bogyeszt? Ha igen van valami hatása?
Kedves volt a picitől, hogy hagyta anyát aludni, hisz neked még gyógyulnod kell!!!

Melind a
szurihoz szorítok!!

Hajnali 2 kor szopizott és reggel 6 kor ébresztett bennünket a drága, jól kibabrált velem ismételten, mert mire én totál felébredtem ő visszaaludt. Nem mentünk ma uszizni mivel a szeme még nem 100%-os, még jó mert most tojt egy extra adagot, pont a vízben lettünk volna.

Kellemes napot mindenkinek
Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!
Irigylem a nagy szervezkedést, annyira rossz, hogy én kimaradok Kép Még nem olvastam csak kicsit vissza, úgyhogy talán ha a kislánykám is engedi, még tudok ma írni.
Krisztikém nagyon nyűgöske, most volt egy 3/4 órán keresztül tartó ordítás (vörös fej, kidagadó nyaki erek) és enyhe hőemelkedés (popsiban 37,9) után adtam végül neki panadol szirupot, nem bírtam nézni ahogy szenved. Álmában is folyton fel-felsír. A legrosszabb, hogy egyébként tök kis nyugi, vidám baba lenne, ha nem kínozná folyton ez a fogacska. Már teljesen ki lehet tapintani neki a felső fogát is és ki van fehéredve az ínye. REmélem, hétvégén megszüljük ezt a fogat is és végre nyugi lesz.
De jó hírt is mondok. Este a pelenkázón hasra tettem, mikor a hátát masszíroztam. Ilyenkor szoktam hagyni, hagy nézelődjön meg ficánkoljon kicsit. Hát képzeljétek, életében először hasról hátra fordult. Egész nap ezt gyakorolta, mikor letettem hasra, hát estére sikerült neki. Ma még nem mertem megint hasra tenni, a sírás miatt, de ha kicsit jobb kedve lesz, bepótolom. Remélem, mostmár elkezdjük mi is lassan a forgolódást Kép

Na próbálok visszaolvasni, hogy még tudjak nektek írni ma, holnap már nem biztos hogy lesz időnk, dél körül indulunk.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Szilvi

Gergőnek tegnapra így utólag sok sok puszit küldök

Anikó
Krisztikének pedig mára küldöm a puszikat.

Kép

Puszi nektek
Márti
márti05

Sziasztok Lányok!

Ismét itt, tényleg függőségem van, még betegen is.

Na szóval először is Mica!

Ne hozz semmit, gyere előbb nyugodtan, szopiztatni tudsz Nonóka szobájában, vagy ahol éppen jólesik.
Ágy van bőven. Meg ülőgarnítúra is.
Lurkód nagyon husi lehet, most vizuálisan elképzeltem ezt a történetedet, nagyon jót mosolyogtam magamban.

Márti!

Okszi, hozd el kérlek és akkor majd jól hallgatjuk dumcsi közben.
Köszi, szerintem is édi ez a huncutka, elneveztük huncutkának, már most nem áll jól a szeme.
Nem tudtam venni olyan bogyeszt, de akarok, csak időm nem volt rá, meg telelett a kezem a játszószőnyeggel meg Gyuri ajándékával, tudod, de csitt, mert szokta olvasni, szóval nem tudtam beesni 600 pakkal a gyógyszertárba, de megyek majd és veszek.
Viszont tegnap itt volt a védőnő, felugrott és adott egy fogporos receptet valami Narcivin, vagy mi a fene, nem igazán tudom kiolvasni, ma váltja ki a férjem. Remélem jó lesz, állítólag erősebb mint a Dentinox. Ha jó megírom nektek, pontosan mi a neve.
ÉN is dögönyözni akarok!!!!! :-))))))))

Melinda!

Nagyon nagyon szorítok, remélem minden rendben van nálatok. Sok puszi neki a combijára meg mindenhová. Add át neki. Köszcsi.
Pusza

Szia Sofka!

Hogy te miket nem tudsz, de jó ötlet.

puszi mindenkinek, folytatom a takit, kislány fél 7 óta alszik, nem semmi.

Szebb napot mindenkinek.

ANDI
tandi

Anikó!

Annyira sajnálom, hogy nem tudsz jönni, olyan kár.
De azért lesz még ilyen tali, ne törj le, meg majd még én is fogok újból csinálni, remélem mindenki örömére, aztán talizunk, nyugi.

Minden hófordulós babácskának sok sok boldogságot kívánok, és jó egészséget.

Puszi most már tényleg húzok.

Szasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Szilvi!
Egy nap késésssel,de sok szeretettel köszöntöm a 3 hónapos Gergőt!!!Kép

Anikó!
Isten éltesse sokáig Krisztikét,hihetetlen,hogy már 5 hónapos,ugye?Kép
Hogy vagytok?

Melinda!
Szorítok Nektek én is,remélem minden rendben lesz,ha megkapja Marci az oltást!
Múlhatna már az a nyavalyás orrfolyás!Nagyon ragaszkodik Marcihoz.Kép

Andi!
Nálunk a babazene elég kemény,nem biztos,hogy tetszene a többségnek!Kép
De jó,hogy gyógyulgattok,örülök neki!Kép

Sofka!
Hú,de régen írtál!Hogy vagytok?Mesélj egy kicsit magatokról,ha lesz időd!Kép

Mica!
Ez aztán az elalvási szertartás!Kép

Márti!
Szemcseppet hogy tűri Gigi?
Szép lett volna,ha a vízbe kakil!Tényleg,én nem vagyok jártas ezekben a dolgokban:mi van rajtuk a vízben?

Puszi mindenkinek.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Na próbálkozom,hátha nem kel még fel az én kis lurkócskám Kép

Szilvi!
Ilyen heamangiómánk nekünk is van, a fejecskéjén, két nagy folt is. A doktornéni azt mondja, meg én is azt olvastam, hogy fel fog szívódni 1 éves korára állítólag Kép

Kata!
Köszi a köszöntést, tényleg hihetetlen, hogy már 5 hónapos az én nagy lánykám. Nagyon édeske. És ennek örömére annyira jó volt látni, hogy tegnap este megmutatta, hogy már ő képes hasról hátra fordulni. Bár ez még tutira véletlen volt csak Kép

Melinda!
Szorítok a szurihoz. Kép

Andi!
Tudom, hogy lesz még ilyen tali, csak annyira jó lenne, ha én is ott lehetnék. Mindenki ott lesz szinte.

Márti!
Köszi a lapcímet, meg a puszikat is, átadom Maszatkának, sokszorosan is. Szeme remélem, gyorsan helyrejön.

Bocsi, hogy másnak nem írtam, de sír már megint a kislánykám. Kép
Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Szia Kata!

Olyan jót vihogtam, jó fej vagy! :-)))))

Puszi
tandi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?