Sziasztok!
Megvolt az oltás.Mikor letettem a vizsgálóasztalra körülnézett és rögtön elkezdett"görbíteni"a kis szájával.
Volt pici sírás,de hamar megnyugodott.
Itthon kapott kúpot,aludt egy nagyot.Most adtam Neki Panadol szirupot és reménykedek,hogy nem fog úgy kínlódni,mint a múltkori szuri után!
A kukijára írt fel krémet a doktornő,még mindig elég piros.
Gigi!
Üdv újra,nagyon örülök,hogy írtál!
Most még jobban remélem,hogy eljutok a talira és Te is ott leszel Olivérrel!!!
Anikó!
Tudom,milyen,mikor nem akar aludni a baba,kitartás!Csak kibújnak azok a fogacskák egyszer!Nekünk még egy sincs.
Kíváncsi vagyok nekünk milyen éjszakánk lesz,most kapott először Panadolt Patrik,lehet,hogy jobban tud végre aludni.
Györesz!
Kamillázom a kukiját,meg kenem,de olyan piros még mindig.
A doktornő pedig csak erősködik,hogy továbbra se tisztítsam sehogy a kukiját,de nem hallgatok rá!Úgy fogom csinálni,mint Raulnál,nem is volt ilyen gond soha.
Köszi,ezeket én is összekotyvasztom majd,ha lesz ilyen recepted,mint a piskótás osztd meg velünk!
Norbika apjának a szülei érdeklődnek az unokájuk iránt?(Én ilyen kíváncsi vagyok,de nem muszáj válaszolni!
)
Márti!
Az én mensim ilyen ragaszkodó,Raullal ugyanez volt.
Örülök,hogy a tejcsid rendeződik!!
Sokat kínlódtam,míg Pesten laktunk,elég sok helyre nem tudtam bejutni babakocsival.
Kíváncsi vagyok,mikor lesz ezen a téren valami változás!
Patrik is szereti,ha hintaszékezünk,megnyugszik tőle.
Andi!
Jobbulást Nektek!
Lázad is van?
Melinda!
Tényleg frusztrálják az embert ezzel a szoptatás dologgal,nekem is van lelkifurkám,de nem fogom kivárni a hat hót a hozzátápival!Ma,mikor ittam Patrik a kezemben volt és úgy rábukott a pohárra,hogy csak néztem.Látszik,hogy mikor eszünk,Ő is szeretne belőle.
Próbálkoztunk már a gyümivel,ha rajta múlott volna bevág egy egész almát!
Ugyhogy lassan nekiállunk enni.
A pelus nálunk is a gumírozásnál engedi ki az "anyagot".
Most a Libero vált be éppen.
Dia!
Igen,én is úgy tervezem,hogy primőrt nem adok Patriknak,hanem üvegeset kap,a többit nem kotyvasztom.
Nem lehetett semmi a hajnali akció!Örülök,hogy végül feleslegesen vettétek elő az orrszívót!
Szilvi!
Nagyon tetszett,hogy meglepődtél egy ideig a kukin a pelusban!
Majd írd meg légyszi mit mondanak a bőrgyógyásznál!Patriknak már két anyajegye is van,az egyik megvolt már a születésekor.
Saxi!
Úgy örülök,hogy van időd írni mostanában!
Szerintem úgy kell majd elverni a háztól a fiúkat!
Zsófi!
Én is szopi után próbálkozok a gyümival és a párolt almát egyenlőre jól felhigítom.
Hogy tetszik a játszószőnyeg Bencének?
Gondolhatod hogy kiakadtam Anyós csoki-sztoriján.
Neki is vesszőparipája egyébként a csuklás,hogy"nem igaz,hogy nem adsz Neki semmit,hát olyan nehéz csuklani".Ilyeneket már meg sem hallok.
Mica!
Zolika csatlakozott a keveset alvók táborához?Remélem csak ideiglenes a dolog!
Rosszul hangzik ez az ijedősség!
Védőnőm elég rendes(ha már a doki semmit nem ér.
).Jó lenne,ha beválna a krém,amit kaptunk.
Patrik két napja kakil csak egyszer neponta,eddig nálunk a négy-hat volt a megszokott.
Mennem kell,eddig kint tüzeltek a fiúk,de már toporognak,hogy éhesek.
Puszi.
Kata