Új privát üzeneted érkezett!

Lola, kijavítottalak Kép.

Hát lányok, ma nem sok mindent intéztünk. Csak a könyvelőnél voltunk, meg a barátosnémnél. Mindenhol eldumáltuk az időt Kép.

Bea, örülök, hogy jól vagytok. A véreredményedet meg majd megnézi a doki, aztán ha tényleg nem jó, akkor ad valami bogyót és akkor már tuti a baba Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Beuka!

Általában a Duphaston-t vagy az Utrogestant hüvelykapszulát szokták felírni progipotlásra vagy inkább mnyálka megvastagításra.
berni613

Sziasztok!

Inci szuper, hogy minden ok! Kép
Hajni, örülök, hogy ma már kicsit jobban vagy (legalábbis ezt szűrtem ki a hozzászólásaidból..)
Beuka a duphastont azért szedem, mert állítólag növeli a megtapadás esélyét...
Azért ez nagyon rémes, hogy nem küld el a dokid egy ultrahangra, a clostytól tényleg lehet ciszta, engem ezért is néz havi kétszer...

Még nem jött meg, de fáj a hasam...Kép Olyan feszülősen...
Holnap reggel van a férjem kövi forgalmi vizsgája, az az érzésem, hogy akkorra fog megjönni, de már eldöntöttem, hogy nem keserítem vele, nem akarok abba a hibába esni, mint múltkor. Ráadásul ő már lassan jobban rá van kattanva a baba-témára mint én. Álmodott a kislányunkkal, és azóta teljesen be van indulva...Kép Egyrészt olyan jó, hogy már Ő is így akarja, másrészt még rosszabb, ha megjön, mert akkor iszonyat szomorú..

Anita mi van Veled, olyan rég nem jelentkeztél?
Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír, igen kicsit jobban vagyok. Bár tegnap este meg ma vettem be egy kis nyugtatót lehet hogy annak köszönhető.
Tényleg ne keserítsd a párodat azzal hogy megjött. Szerintem a vizsga után ráér.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="ff6000">Zafír,
nagyon hasonló cipőben járunk. Az én Párom is sokszor nézegeti a gyerekeket bárhol az utcán, legtöbbször ő hívja fel rá a figyelmemet, hogy a buszmegállóban az a kislány milyen aranyos, miyen apró ruhája van, milyen huncut stb. Én is ilyenkor őrült rosszul érzem magam, hogy én nem tudom ezt neki (és persze magamnak) megadni, mert a termékeny napokban általában gombás vagyok. Tanácstalannak érzem magam és öregnek. Őszintén remélem, hogy Neked most sikerül...

Beuka,
nem lehet, hogy a Párod egy kicsit "nagy"? Vagy egyszerűen csak jobban el kéne lazulnod, vagy a Párodnak kéne lágyabban, lassabban csinálnia. ha más nem, akkor feküdj teljesen hasra és a hasad alá tegyél egy nagypárnát. Ez a deréknak egy kicsit fárasztóbb, de a "fájó részednek" kényelmesebb és a Párodnak mindegy, hogy térdelsz vagy hasalsz, neki nem lesz ez probléma. Hátha...

Az esküvő miatt valahogy nem tudok más ideges lenni. Tavaly október óta szervezzük és még mindig van miért rohangálni. Ez olyan ,mint amikor már két hónapja tanulsz egy nehéz vizsgára, és mikor odakerülsz már annyira unod az anyagot, hogy már nem érdekel, hogy hányas lesz. Hát kb. itt tartok én is. Lesz, ami lesz. Én már csak a nászutat várom.

Kata,
tegnap voltunk misén a Vajdahunyad várnál, a Jáki kápolnában. (Esküvő előtt a papunk megköveteli...) Néztük a bokrokat. LE VANNAK NYÍRVA. TÖVIG. Lehet, hogy pedagógiai célzattal? Mi van nálatok gumi-ügyben?

pussz, Lola</font>
lolita

Kata
SOTE I.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klínika.

Most minden féle vizsgálatra mennem kell 3 héten belűl.Többet majd csak utánna tudok mondani.

Anyukám nagyon örült a hírnek.

Kép
Kép
incike

Jó reggelt Mindenkinek!

Képzeljétek el azt álmodtam hogy terhes vagyok!Kép
Lányom fog születni, jövő januárban, szóval full valós dolgok!!KépKép
De lehet csak azért álmodom ilyenkkel mert nagyon foglalkoztat!Kép
Beuka! Örülök hogy itt vagy. igen sajnos ki kell húzni két fogam mert akkor nem tudnák normálisan vissahúzni.
Majd még írok.

zsuzska80
Szombathely

<font color="0000ff">Szisztok!

Én olyat álmodtam pár hete, hogy szültem. De annyira sok információ hiányzott a szülésről (milyen a baba, lány vagy fiú...) hogy még álmomban rájöttem, hogy ez csak álom. Úgyhogy fel is ébredtem...

Beuka! Nekem ugyan nem fáj, de én utálom hátulról... egyáltalánnem élvezem. Annál jobban szereti a párom. De nekem most mindenhogy fáj, vagy fél percre görcsbe áll a méhem, ami nagyon fáj és ijesztő. Úgyhogy most hanyagoljuk is a dolgot. Hétvégén ehhez még a hányingerem is hozzájárul, meg a párom is későn ér haza mostanában, úgyhogy fáradt... Eszünkbe se jut...

Proone
7+0</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!!!Jó reggelt mindenkinek!!

Hajni!!Örülök,hogy kicsit jobb a kedved.Sajnos az élet nem áll meg.

Incike!!Nagyon nagyon örülök!!!!Aztán kétjük ám a beszámolót!!!

Proone!!!Én személyesen ismerem a Bardóczky doktort.Nagyon jó!!!!De rengeteg betege van.Azt hiszem hétfőn délután, csütörtökön-pénteken délelőtt rendel.De ha gondolod meg nézem.Én ott dolgozom a rendelővel szemben.Napi szinten találkozok-beszélek vele.Alapos doki.
Zafír!!Itt vagyok,olvastalak benneteket csak valahogy most nincs kedvem olyan gyakran jönni.Hétvégén kéne megjönnie,bízom benne,nem fog.Még nyárig várunk ha semmi nem fog történni,megyünk tovább.Már biztos hogy a forgács intézetbe.Egyik ismerősöm oda jár.Csak áradozik a dokiról.Hát majd meg látjuk.Hétvégén én is babáztam.Már 4 hetes a keresztfiam!!!!
csanita

Sziasztok!

Beuka,
Megbocsátjuk, h előhoztad a szexet. Kép
Szerintem is az lehet az ok, amit Lola írt, ezen kívül nekem még az jutott eszembe, h lehet, h nem megfelelő szögben megy beléd. Ezen meg úgy tudsz 'segíteni', ha addig fészkelődsz (emeled feljebb a popód), amíg nem lesz Neked kényelmes.
Archiválással kapcsolatban ahogy elnézem, nem történt semmi, de én megpróbáltam (igaz, nem tudom, mennyi az 'átfutási' idő). Kép
Mikor mész a dokihoz a véreredményeddel?

Zafír,
Megy a drukk! (Neked, h ne jöjjön meg, a férjednek meg a vizsgához) Kép

Lola,
NEMMMMONDOD!!!! KépKép Lehet, h olvasták, amit írtam?! Kép Ezt a szemétséget! De ültetenek majd legalább újakat? Vagy van remény arra, h azok kihajtanak? Kép
Mi néha gumizunk, néha nem. A pasim hangulatától függ. Kép Nem is akarom ráerőltetni, h soha ne gumizzunk, hiszen valójában nemigen tudnánk hova tenni a babánkat... Kép

Incike,
Én is oda 'járok' (bár a járás azért túlzás...). És a bnőm ott fog szülni - most már bármelyik napon. Kép Ki a dokid (ha nem titok - de írhatod mailben is)?
Hogy mondtátok el Anyukádnak? Tök jó, hogy örül! KépKépKép

Asszem, ennyi jutott eszembe. Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Proone köszi a tájékoztatót és a tippet Kép gondolom én is ezért barnázok mielőtt megjön. Hát így nem csodálom, hogy nem kívánod a dolgot Kép remélem elmúlik az a fájdalom Neked!

Hajni köszi Kép és igen én is örülök, hogy "egész" jó kedved van. Bár az a nyugtató kicsit aggaszt. Igaz írtad, hogy gyógynövény, de akkor is.

Berni köszi! Kép gondolom azt kapom én is.

Kép
Kép
beuka

Zafír szorítok, hogy ne jöjjön meg és a vizsgért is!!! Tök jó, hogy Téged havi 2× megnéznek! Én 3 hónapot úgy végigszedtem, hogy még nem látott a doki, de ez főleg az én hibám, mert nem kértem! De most már biztos kérni fogom!

Lolita köszi a tippet, kipróbálom! A párom nem lehet az ok, mert nagyon óvatos. nem is Ő hanem én szoktam ezt a pózt erőltetni.
Nem is konkrétan az izgulásra gondoltam, hanem arra az ézrésre, amit azon a napon fogsz érezni! Jól jegyezd meg, mert talán soha többé nem lesz olyan Kép

Inci hogy mondtad el anyukádnak?? Gondolom, hogy örülhetett!!!

Zsuzska remélem hamarosan valór válik!!!

Anitamiért vagy ilyen rossz kedvű!! Gyere gyakrabban, és beszéld ki magad!

Kata köszi a tippet ! Kép
lehet, hogy az archiválást én is megemlítem, több szó többet ér.
Asszem holnap mutatom meg a dokinak!

Kép
Kép
beuka

Beuka,
Aztán majd tessék beszámolni, h mennyire vált be a jótanács (ha esetleg itt nem bírná a 'nyomdafestéket', akkor nyugodtan írd le a másik 'topikunkba'! Kép)!
Szerintem lehet, h kicsit el van havazva a szerkesztő a közelmúlt felfordulásai miatt, de ártani nem árthat, ha Te is írsz egy kedves hangú üzit Neki! Kép
Kíváncsi vagyok a dokira is! El ne felejtsd az Uh-t is megkérdezni! Szorítok! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Végigolvastalak benneteket, de őszintén szólva semmire nem emlékszem. Most jöttem haza a mamától. Iszonyat volt, hogy annyian jöttek, legszívesebben mindenkit elzavartam volna. Meg erősnek lenni a mama miatt is. Ráadásul a nyugtatómat is elfelejtettem bevenni. Ja, Bea, ne izgulj miatta, elolvastam a tájékoztatót és tényleg csak gyógynövény, és nincs semmilyen kikötés, hogy valaki nem szedheti. Ezért merem bevenni. Ha meg nem veszem be, se aludni, se enni nem tudok, és azért az még rosszabb. Szóval ez van.

Ja, azt akartam írni, hogy nekem a lovaglós szokott fájni, pedig régebben semmi problémám nem volt. Gondolkodtam is rajta, hogy lehet bennem valami nem oda való. Majd egyszercsak kiderül mi lehet az oka Kép.

Na jó, csinálok nektek táblát aztán küldöm.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Nekem a lovaglósnál másnap a combizmom szokott fájni. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kata, nekem azzal nincs gond, olyan sokáig nem bírom a bal petevezetékemnél a fájdalmat, hogy izomlázam legyen Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Kép
Mondtad a férjednek, h mit üzentem?! Kép
kata1977
Hatvan

Csak most vettem észre, h közben 'haladó' lettem! Kép
kata1977
Hatvan

Elfelejtettem Kép. Mikor megjött ment fürdeni, utánna meg itt volt a mama. De majd ma, ha nem felejtem el megint Kép.

Gratulálok a haladóságodhoz Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kata na jó amennyire lehet, beszámolok! Kép
a dokiról is. Te Haladó!

Hajni mi a neve annak anyugtatónak és csak receptre lehet kapni? Ssajna anyukám szed valami szart és ha lenne valami "jobb" lebeszélném róla!
Honnan tudod, hogy épp a petevezetéked fáj?

Kép
Kép
beuka

még jó, hoyg nem a babanet órája jár jól!
Lassan már jó lenne hazamenni!

Kép
Kép
beuka

Bea, Cirkulin a neve, valeriana drazsé komlóval. Recept nélkül lehet kapni szerintem mert ez gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Nem tudom anyukád mennyire erőset szed, ez nem valami erős, de rá van írva, hogy hozzászokás kialakulásának veszélye nélkül segíti az elalvást, oldja a feszültséget és a szoronkást. Figyelmeztetésnek meg csak annyi van rajta, hogy gyerekek elől el kell zárni, meg hogy járművezetők csak lefekvés előtt szedhetik. Próbáltasd ki anyukáddal, hátha ez is elég neki, és mégiscsak gyógynövényekből van.

Kép

Kép
vkhajni

Ja a másik kérdésedre nem válaszoltam. Fogalmam nincs de a bal oldalon fáj, a csípőcsontomtól kb 2 centire belül. És ferde vonalban fáj, azért gondoltam hogy az. Másik lehetőség hogy az egyik belem, de ebbe inkább nem gondolok bele Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ha akarod akkor leírom neked a betegtájékoztatót, akkor el tudod dönteni hogy érdemes e kipróbálni

Kép

Kép
vkhajni

Köszi!
Köszi! Kép
kata1977
Hatvan

Most meg nem fogadja el a Zsuzska80-at ez a szar gép!Kép
Már 3-szor írtam de soha nem tudtam elküldeni!Kép
nicola79

Hajni köszi a tájékoztatást, akkor asszem utánanézek és megveszem neki! Gyógyszertárba vetted?

Zsuzska ne szomorkodj, hátha még megvan valahoz az a név! Egyébként hogy van az, hogy az egyiknél 79, a másiknál meg 80????

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!!!!

BeU!!!Jó fellőled hallani!!!Szerintem is kérj uh-t!!Az sose árthat.Legalább csak meg nyugszól.
És milyen az új házikó????Már be van teljesen rendezve???
csanita

Beuka!

Biztos!Mert én az Utrogestanból 2×1-et kapok 10 napon át.Ma vagyok a tizedikbe végre.
berni613

Anita jól van látom már végre jobb kedved van! Köszi nagyon jó az új házikó, már majdnem teljesen be vagyunk rendezkedve. A mindennapi dolgok már ott vannak.
Mi van Veletek? Ugye nem érzel semmi "arra" utalót?? SZORÍTOK, hogy lehesen tesztelni!

Berni most kaptad ezt a gyógyszert először? Progihiányra, vagy más célból is? Voltak mellékhatások? Vérvételből derült nálad ki?

Kép
Kép
beuka

Bea, volt itthon. De gyógyszertárba lehet kapni. Majd mesélj hogy jó e anyudnak.
Nem kell megköszönni nem állt semmiből.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok, Sisotris vagyok az őszi babás topikból!

Proone, akkorát kacagtam, ugyanilyet álmodtam én is KépKépKép Akkora logikai bukfenc volt, hogy nem emlékeztem semmilyen részletére a szülésnek, hogy be is fejeződött hirtelen Kép

Pásztok!

Sisotris
14+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Beuka!

Másodszor kaptam.A vérvételel eredményeből nem derültki,mert éppen határértékes.UH-án látszott hogy vékony a méhnyálkahártya és ezért kaptam elsősorban ,hogy jó legyen a beágyazódás esélye másodsorban ,hogy időben megjöjjön a mensim ne 40-48 napig.Egy kicsit fájdogál a hasam,de majd kiderül hogy azért mert babavan a pocakban vagy ez a mellék hatása.Ez a múlt hónapban is éreztem.
berni613

Beuka! Ha még nem vetted meg anyukádnak a CIRKULINT, tudok neked ajánlani jobbat. Ez is természetes nyugtató, de a Cirkulinnál sokkal jobb, nem azt mondom hogy erősebb, de a depis dolgokat, streszt, nem alvást sokkal jobban helyre állitja. A neve: MODIGEN, vény nélkül kapható, kb 2000.-, 30db van benne és a hatóanyaga, csak természetes orbáncfű kivonat, amely megfelel hypericinnek.
Én a cirkulin szedtem sokáig, nem használt, kibrobáltam a modigent és egy dobozzal sem szedtem be, mert annyira megnyugtatott és már nincs is szükségem nyugtatóra, most egy egészséges babára lenne szükségem.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
goofyka

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkot, de sajnos a párom vizsgája megint nem sikerült KépKép
Nekem viszont még nem jött meg és éjszaka azt álmodtam, hogy van egy gyönyörű fiú babám ..Kép
A kolléganőm, akivel együtt szenvedünk egy ideje, kiderült, hogy 6 hetes terhes. Azt hittem majd irigykedni fogok rá, de nem, tiszta szívemből tudtam neki örülni. Ő bíztatott, hogy mindig úgy érezte, hogy nekünk egyszerre sikerül.. hát majd meglátjuk...

Anita, örülök, hogy jelentkeztél! Kép Akkor együtt izgulhatunk, nekem is a hétvége lesz a kritikus. (Bár én már 3 napja izgulok a hasfájás miatt, ma kicsit enyhült szerencsére. Kép) Klassz lenne együtt tesztelni..

Hajni, szerintem amíg szükséged van a bogyókra inkább szedd! Néha jól tud jönni, csak tudni kell abbahagyni.
Inci nem kerül át a bábás táblába? Már látták uh-n a babát! Akkor jöhetne Zsuzska zebrája...szerintem csak ez tarja vissza.Kép

Beu jó lesz, ha kérsz egy uh-át! Így 3 hónap után már tényleg muszáj!! Remélem, hogy csak egy petezsákot fognak látni "plusszban"..Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Hajni, melyik topicban láttad Gigit??
Én is láttam de nem tudom melyikben.Kép
nicola79

Sziasztok!

Sisotris akkor egy nagy GRATULA!!!

Berni az a 40-48 nap tényleg borzasztó lehetett. Remélem a hasjáfásodat az első változat okozza!!!

Goofyka köszönöm szépen a tippet! Akkor lehet, hogy ezt veszem meg.

Zafír sajnálom a párodat! Kép
Nagyon szorítok Neked, hogy a kolléganőddel együtt mehess babázni!!!!! Hétvégén tezstelsz?? Hú de izgi!! NAgyon SZORÍTOK!!!

szerintem is tegyül föl Incit és akkor a helyébe léphet valaki!!! És így tovább....!!!

Én ma megyek nődokihoz az eredményemmel.
Este beszámolok!

Pussz!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Bea, milyen jó, hogy beszélgettünk erről a nyugtató témáról, valamelyik csak bejön anyukádnak Kép.

Annyi sokat kérdeztetek tőlem, azt sem tudom hol kezdjem.

Szóval, azért nem raktam még fel Incikét, mert megvárom hogy szóljon. Ha ő is úgy gondolja, termszetesen mehet. Én elég babonás vagyok ilyen ügyekben és azért nem szeretném senkire ráeröltetni. Proone tartja velem a kapcsolatot MSN-en is, és rajta láttam, hogy ott szeretne lenni. Na szóval értitek.

Gigit, az anyás topikban, a nem jön meg mégsincs baba vagy valami ilyesmi helyen láttam.

Zafír, sajnálom, hogy a párodnak nem sikeredett megint. Majd a harmadik Kép. Izgulok ám érted nagyon.

Nekem fáj már picit a pocakom időnként, majd meglátjuk mi lesz. Most nem csodálkoznék hogy előbb jön meg.
Különben meg készülődöm a mamához, várom, hogy hívjon, hogy mikor menjek. Nem akarok ráakaszkodni, mondtam, ha szüksége van rám, csörög és én kint is vagyok Kép.

Képzeljétek, tegnap aput elvittem szemészetre, mert nagyon be volt gyulladva a szeme valamitől. A doktornéni megengedte, hogy belenézzek abba a szemizsgáló kütyübe, és láttam, hogy van benne valamai. Nagyon jó volt Kép. Kipiszkálták, aztán leragasztották neki. Úgy nézett ki, mint aki szemműtéten esett át Kép. Szegényt egész délután azzal szekáltuk Kép.

Na jó, megcsinálom nektek a táblát, biztos ami biztos, aztán jövök Kép

Jó sokat dumálok mi Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kata, megmondtam a páromnak. Azt mondta, majd ír bele, és regisztrálja magát valamilyen néven Kép. Mondtam neki, ha esetleg hapsi néven regisztrálja magát, akkor körbe fogják ugrálni a lányok, mert olyan sok itt a pasi Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni én máshol láttam hogy nagy korkülönbség a nő meg a férfi között!
De már nem tudom hol, most kerestem de nem látom!
nicola79

Az anyaságról topikban láttad. Apa sokkal idősebb mint anya. Ugyanott van, csak kicsit talán lejjebb a nem megjövős is.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Zafír,
Férjed vizsgája Kép Mi történt?!
Akkor Neked a zebrához megpróbálok máshogyan szorítani! Kép

Hajni,
Szegény Apukád! Kép Nem elég Neki a szeme, még Ti is szekáljátok! Nem szép dolog! Kép
Olyan jót nevettem, amikor olvastam azt a mondatodat, h a dokinéni megengedte, h belenézz. Olyan kis bájosan írtad! Kép
Nnnna, kíváncsi leszek ám a férjedre! Kép Meg a sztorijaira is! KépKépKép

Beuka,
Szorítok a doki miatt! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Kata, őszintén én is kíváncsi vagyok a történeteire. Majd meglátjuk mi lesz.

Kép

Kép
vkhajni

Lányok
Tegnap volt nekem egy köztes vérzésem( inkább maszatolás). Ez pont a ciklus felénél volt. Ma már nincs semmi. Ezek szerint ebben a hóban nem jöhet össze a baba? Kép
Olik
Vendég

<font color="0000ff">Sziasztok!

Tegnap nem jöttem sajna egész nap, mert reggel szembesültem vele a tanáriban, hogy este értekezlet és fogadóórám is lesz. (Mivel péntek óta kiment a fejemből...) Úgyhogy egész nap a gyerekekkel, 4-tól értekezleten ülni, fél 6-tól pedig a szülőkkel cseverészni. AZtán még a kolleganőkkel is. Fél 9 felé értem haza, egy szipus ült velem szemben a majdnem üres villamoson, úgyhogy kicsit kikészültem. Nem kellett ringatni este. Hajnal fél 5-kor felkeltem pisilni, aztán alig tudtam visszaaludni. De végülis olyan jól sikerült, hogy az ébresztőórára nem is ébredtem fel. Párom már kétszer lenyomta a telefont, mikor felébresztett. Ma reggel olvasgattalak benneteket a suliban, de írni már nem volt időm, aztán 4 órám volt a gyerekekkel. Mire hazaértem, már a buszon elaludtam, itthon meg anyu barátnői voltak, akiknek be nem állt a szájuk, elég kellemetlen volt, hogy nem a nagy nyugalomra értem haza. Úgy 2 felé lefeküdtem és 5-ig aludtam de sajna nem vagyok jól, fejfájós vagyok, meg a gyomrom is rendetlenkedik. Kép
Megyek, körüljárom a topicocat, aztán oihenek tovább...

Proone
7+1</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Na voltam ma dokinál!
Hát a változatosság kedvéért egy harmadik féle gyógyszert írt fel a progihiányra (holnap megveszem és leírom a nevét, de most nem tudom, mert nem tudom kiolvasni a doki írását)
Azt mondta, hogy enyhe progihiányom van, ami miatt lehet, hogy van megtermékenyülés, de nem tud megtapadni. Szóval most reménykedem ebben az "új" csodában. JA és jövő hét kedden megyek UH-ra (sajnos itt csak hetente 1×van).
Ez a doki azt mondta, hogy a párok 30-40%-ának van valami problémája, de szerinte olyaan nincs, hogy valakinek nem lehet gyereke, csak meg kell találni az okát!

Képzeljétem ma a sógornőmet azonnal elküldték UH-ra,m ert találtak valamit, kiderült hogy egy galambtojás méretű ciszta. Pedig nem is szed semmit. (talán fogigátlót) hétfőn kiszippantják belőle egy műtéttel.

Jó sokat dumáltam magamról, bocsi.

Hajni igen jó, hogy dumáltunk a nyugtatókról. MEgkérdezhetem, hogy mikor lesz a temetés? És hogy vagy?

Olik csak nincs semmi gond! Mi majd remélem együtt izgulhatunk hamarosan!

Jaj basszus hallotátok, hogy mi történt. Valahol a Dunántúlon meghalt egy kismama, mert nem vették észre, hogy méhen kívüli terhes! Pedig magándoihoz járt!!! Hát mi van itt? Már nem lehet bízni senkiben?

Kép
Kép
beuka

Proone nagyon fárasztó napjaid lehetnek mostanában! Jó lenne már nektek egy kis nyugyi!

Kata nagyon jó ötlet volt az archiválás!!!
Végre valóban nem a fél oldalt az archivumok foglalják el!

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Az is a földhöz ver engem most, hogy ma volt utoljára a napközis társam. Holnap, holnap után és egész jövő héten helyettesítem.
Ráadásul nem kapok érte pénzt, mert azt adom vissza, amikor ő helyettesített, mikor Hévízen voltam. Ha még azok után sem fog jönni - ami valószínű, akkor is én helyettesítem, csak pénzt is kapok utána... De most ez a pár hét rémes, ahogy belegondolok!!! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?