Sziasztok!
Bea, milyen jó, hogy beszélgettünk erről a nyugtató témáról, valamelyik csak bejön anyukádnak
.
Annyi sokat kérdeztetek tőlem, azt sem tudom hol kezdjem.
Szóval, azért nem raktam még fel Incikét, mert megvárom hogy szóljon. Ha ő is úgy gondolja, termszetesen mehet. Én elég babonás vagyok ilyen ügyekben és azért nem szeretném senkire ráeröltetni. Proone tartja velem a kapcsolatot MSN-en is, és rajta láttam, hogy ott szeretne lenni. Na szóval értitek.
Gigit, az anyás topikban, a nem jön meg mégsincs baba vagy valami ilyesmi helyen láttam.
Zafír, sajnálom, hogy a párodnak nem sikeredett megint. Majd a harmadik
. Izgulok ám érted nagyon.
Nekem fáj már picit a pocakom időnként, majd meglátjuk mi lesz. Most nem csodálkoznék hogy előbb jön meg.
Különben meg készülődöm a mamához, várom, hogy hívjon, hogy mikor menjek. Nem akarok ráakaszkodni, mondtam, ha szüksége van rám, csörög és én kint is vagyok
.
Képzeljétek, tegnap aput elvittem szemészetre, mert nagyon be volt gyulladva a szeme valamitől. A doktornéni megengedte, hogy belenézzek abba a szemizsgáló kütyübe, és láttam, hogy van benne valamai. Nagyon jó volt
. Kipiszkálták, aztán leragasztották neki. Úgy nézett ki, mint aki szemműtéten esett át
. Szegényt egész délután azzal szekáltuk
.
Na jó, megcsinálom nektek a táblát, biztos ami biztos, aztán jövök
Jó sokat dumálok mi