Új privát üzeneted érkezett!

Hello Lányok!

Dugig vagyok a mai házikosztommal: köménymagleves és túrógombesz.....szóval most nem kívánom meg a csodadiót...na, de majd a talin győzzétek előlem dugdosni Kép

Jucus: kicsifiad már most érti a módját, hogy hogyan bánjon el a többi idétlen kölökkel Kép

Green, Borri: továbbra is óriási drukkhegyek.
Oxi: írj, ha hazaértél, izgulunk érted, habár biztos semmi ciki nincsen.

Babazene: nekünk megvan az első része, a piros borítós; kicsit bugyuta, de én negyon megszerettem, elalvás előtt apázás közben szoktuk hallgatni a Kismakival...apa simije, meg ez néha el szokta téríteni a méhszájrugdosástól...

És még egy nagy hír:
az nlc-n az április/májusi babás topicon (ápr. 25-től felfelé egész május 30-ig)már két baba megszületett...szóval áááááááááááááááá
ada007

Jajj, és arról elfelejtettem beszámolni, hogy mivel olyan fosi hangulatban ébredtem, gondoltam egyet és elmentem vásárolni.....

Vettem egy nyári ruhát (M-es, de pociba most is feljön, csak hátul gyűrődik)és egy trikószerű nyári felsőt (szintén most is jó, meg remélhetőleg később is), bebeeee

Olyan jó volt végre ruhát venni...eddig csak babaruhák voltak terítéken természetesen teljesen önzetlenül, de mára már be sem bírok nézni babaholmis boltba.
ada007

A nyákdugóm, ami sárgás kocsonyaszerű valami volt, szülés előtt 2 nappal távozott.
Borotválás a kórházban történt kb 10 másodperc alatt. Beöntéshez én ragaszkodtam, egyáltalán nem volt kellemetlen.

Táska: szét lehet tépőzárazni, így az eleje meg a hátulja egy csík lesz, amire rá lehet fektetni a bébit, de van benne külön pelenkázó lap is.

Gréti babám reggel óta csak az ölemben hajlandó meglenni, de itt is sír és közben nagyokat púzik.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, örülj, hogy vmi kijön belöle. Kép Nálunk néha az elakadás jelzöt ki lehetne rakni.Kép

Szoptatás után lehet egy korty vörösbort inni, ugye? ÉS alkoholmentes sört?

Zanza
zanza

Tettem a profilomba egy képet. Ide nem tudtam, mert túl nagy és nem tudom hogy kell kicsinyíteni.

KépKép
KépKép
lindicita

<font color="0000ff">Zanza! Nővéremtől úgy tudom, hogy a sör nagyon jó tejképző! Nővérem azt vedeli, persze alkoholmenteset(, ez a vallásából is fakad).

Lindi! Nagyon édes a baba!!! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Green, Bori!
Drukkolok nektek!

Zsanci!
Ki volt a szülésznőd? Hogyhogy nem támogatta a beöntést? Csak mert én úgy tudom, hogy azért is kell, hogy ne legyen akadály a baba útjának!

Hogy tudtad megállni eddig, hogy feltörd a diót? Én már rég megnéztem volna!

Lindi!
Édi a bébi!Kép
ildi76

Zanza,
lehet, lehet, mindent, mértékletesen. Amgy egy barátnôm egyszercsak habos kakit talált pár hónapos kisfia pelusában, amitôl szívrohamot kapott, majd lassacskán rájött, hogy az alkoholmentes sörtôl van Kép. Szóval ne ijedj meg, ha ez lesz.

Green,
ha már egyszerre szülünk (remélem), tegyé' má' fô' egy képet magadról a profilodba, hogy jól megismerjelek! Csak összefutunk valahogy. Én is teszek, ha sikerül.
borri

Sikerült.
borri

Sziasztok!

Itt vagyok. Nem vagyok nyugodt. A vérnyomásom az egekben (magamhoz képest) a lábam katasztrófa... Ma a Fülöp dr volt az ambulancián, tud róla valaki valamit? Nekem valahogy nem jött be, ha valaki rajong érte, akkor bocs. Holnap reggel 1000 kémcső vér, délután megint kontroll. A Fülöp nem tartotta fontosnak a vizeletminta kérését, amit a dokim kért. Tulajdonképpen meg sem vizsgált.
Volt valaki közületek ma UH-n? Mint ha ismerőst láttam volna, de nem biztos...

KépKép
oxigen
Györköny

Ja, akartam kérdezni, csak mindig elfelejtem!

Nem tudtok valahol olyan babahordozót, ami nem autósülés egyben és pihe könnyű?
Ez a legújabb ötletem, hogy valahogy lejussunk az emeletről!
ildi76

szia Bori!
épp most akartam írni neked, hogy én téged azt hiszem ismerlek, erre pont most látom a képet! ugyhogy leellenőriztem, és tényleg! Kép
akkor én is föladok neked egy rejtvényt, hogy töprengj egy kicsit míg ráérsz: keddenként a MOM-ban szoktunk találkozni. És nehezítésül: még nem látszik a pocim. Ki vagyok? Kép
kajamán

Bori !
Tettem fel egyet , ne téveszen meg itt még csak 20. hetes vagyok Kép
Csak egy képet lehet feltenni ?

Kép
Kép
greenolive

Oxi !
Nem ismerem a dokit ! Ő is lemérte a vérnyomidat ? És mit mondott ????

Kép
Kép
greenolive

Green: Megmérte a vérnyomim, és azt mondta, hogy ez nem olyan nagyon magas vérnyomás, hogy neki bármit is tennie kellene. Főleg nem benntartania. Holnap reggel menjek vissza és az épp aktuális vérkép-beutalómhoz kérte a szérum-vas meghatározást is. Ennyi. Jah, megnézte Dopplerrel a szívhangot. Azt mondta, ha kész a véreredmény, akkor menjek a dokimhoz vele.
Ezekután felhívtam a saját dokim, akinek lehetett hallani a hangján, mennyire "örül", hogy még véletlenül sem csinálnak meg egy lakmuszpapíros vizeletvizsgálatot, hogy van-e fehérje benne (Pedig direkt szólt, hogy ugyan nézzék már meg, mert magában nem olyan ijesztő a vérnyomim, csak a hirtelen ugrás sok). Persze nem mondott semmit, csak hogy akkor holnap reggel vérvétel, 3-kor jelenés nála, majd megnéz.

KépKép
oxigen
Györköny

Bocs, nem lakmuszpapír, hanem indikátor. Marhára felhúztam magam...

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi: nyugi, minden rendben lesz....egy éjszaka alatt semmi ciki nem történhet, hidd el, holnap pedig már a saját dokid kezei között leszel.
ada007

Oxi!
Én ismerem a dokidat, mert a szobatársnőmnek ő volt a dokija. Nekem olyan 50-50 volt a pasi, nem tudtam eldönteni, hogy nagyon szimpi, vagy nagy ellenszenves. Ezek után döntöttem...
Egyébként pont az ilyen dokik miatt nem mertem bemenni elsőre a szülőszobára, mert féltem, hogy ha egy ilyen vizsgál meg, akkor jól hazazavar, még akkor is, ha ,már kilóg a gyerek feje...mert ugye fájást nem igen produkáltam.
Ildi!
A szülésznőm nagyon jó volt, nagyon szerettem, és ő csak azért nem támogatta a beöntést, mert reggel már elintézte az Anyatermészet, és azt mondta, hogy akkor felesleges...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jiihííííí, csodagyerekem lesz!

Most jöttünk meg dokibácsitól, mindent rendben talált, megbeszéltük a körülbelüli részleteket, meg a további randikat. Én meg mondtam neki, hogy pár napja a kezemmel mintha érezném nyugisabb pillanatokban, hogy mocorog valaki a pocakomban. Mosolygott egy jót, és azt mondta, hogy még a 17 hetesekre is rá szokta hagyni, hogy "igen, biztos az volt", de rekordot döntenénk, ha tényleg így lenne. Mikor megvizsgált, egyszer csak látom, ledöbben az arca, és megjegyzi: Hmm.. tényleg rúg KépKépKépKép Úgyhogy nem is hallucináltam, ahogy kedves apuci mondta volt Kép

Keményedés!

Azt mondta doki, hogy teljesen természetes, és ha nem jár fájással, és vérzéssel, semmi baj nincs, és később fog az még többször is. Mondtam neki a magnéziumot, erre azt mondta, inkább nem javasolja, mert ha esetleg a 20. hét után fertőzésből eredő koraszülés fenyegetne, nem fog úgy reagálni a szervezetem rá, lévén hozzászokott, rádásul a 20. hét előtt nem is hat igazán. És a kalcium beépülését is gátolja, ami pedig ebben az időszakban nagyon fontos. Ti erről tudtok valamit?

Jucus!
Fiad nagy arc lehet, nem semmi így kiosztani a többieket Kép

Kisün, Zsanci!
Én is kaptam engedélyt, sőt, bátorítást kevés borcira, csak az a baj, hogy messziről hányingerem lesz tőle, pedig azelőtt nagyon szerettem, főleg a könnyed fehéreket Kép

Sisotris
a rekorder
14+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Zsanci: Szerencsére nem ő a dokim, ő volt ma az ambulancián. Nem szeretném, ha ő lenne Kép Az én dokim a Csabaffy. Mondjuk őt sem ismerte itt senki, de én nagyon szeretem Kép

Sisotris: Nálunk a védőnő esett pofára, amikor 14 hetesen meghallotta a szívhangot, nem is akarta megnézni, mondván, hogy még úgysem fog hallatszani Kép Rendesen meglepődött, amikor mégis meghallotta Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
Hát ez tényleg fura sztori... mármint a doki közömbössége. Az én dokim, amikor a múltkor magasabb volt a vérnyomásom, rögtön azt mondta, mérjem rendszeresen, és ha 140 fölé megy, azonnal hívjam. De ne aggódj, holnap már a saját dokid vizsgál, biztos megnyugtat. Pihenj sokat!!!

Lányok!
Ha az embernek van választott szülésznője és dokija is, és bemegyek a kórházba megindult szüléssel, akkor is megvizsgál az ügyeletes doki? Csak mert nem szoktam meg, hogy durván bánjanak velem!

Manó27!
Hova tűntél?

Jön valaki holnap délelőtt tornára?

Manóka 35+5

Kép
Kép
manoka11

Kajamán!

Szóval Tücsökzenéltek ti is? És egy csoportba járunk? Nos, így, hogy még NEM látszik a pocid, nem sok esély van rá, hogy kitalálom, ki vagy Kép. Bár a múltkor láttam valakit, akinek szerintem már látszott, bár nem volt egyértelm?... Szóval ha holnapig nem szülök, mi ott leszünk, leszólítasz?

Bori
borri

Lányok!

Ugye igazat ír a honlap, és holnap délután fél ötkor van torna? Manócska, te hova mész? Valaki világosítson fel plz, plz, plz!!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Siso:

a délutáni torna valóban fél 5-től van délután az F ép. első emeletén.

manóka11 a délelőttire jár, az pedig a Bártfaiban van, de nemtom hol

mi megyünk a déluánira

Jóccakát Lányok!
ada007

Bori!
Mi is megyünk holnap Tücsökre! Lehet, hogy nem szólítalak le, csak majd sasolok, ahogy találgatod, ki lehetek! Kép
Na jó, a pocakot illetően kicsit túloztam.... ami látszik, az "sajnos" még az előző gyerek után maradt. Vagy így a 11. hét körül már azt mondod, ez az új baba is lehet?! Kép
Most akkor reméljem, hogy holnap találkozunk, vagy ne?!
Sziasztok!
Ági
kajamán

Lányok!
Megyek én is holnap tornára, ha minden igaz!
Ada!Mostmár remélem összefutunk Kép
Manó27! Te jösz?
Sis! Van kép a profilomban is, de sötétkék gatyó, világosabb kék rövidujjú felső ("baby on board" felírattal) a tornaszerkóm.

Oxi!
Örülök, hogy nincs nagy vész, de ez a doki tényleg gáz! Kép. Pedig róla hallottam már jókat ...

Beöntés: mi de. 10 körül mentünk be, és a szülésznő mikor megvizsgált/leborotvált megkérdezte, hogy voltam-e reggel wc-n, és mivel a válasz igen volt, azt mondta, hogy nem kell beöntés. Aztán... hát úgy nézett ki, hogy mégis kellett volna, persze nem tett utólag senki megjegyzéseket (doki), meg én se éreztem nagyon cikinek, hisz szültem, vagy mi, de hát azért mégis. Szóval, lehet, hogy másodszor kifejezetten kérni fogom.

Jóéjt!
Bogárka (30)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada, köszi!

És van ennek valami díja, esetleg oda kell szólni, hogy mennék, vagy ingyé és bérmentve csak úgy bemegyek, hogy helló, jöttem tornázni?

Siotris
a tudatlan rekorder

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

első!
neet

(Visszaálltunk téli időre? Mert nálam már fél 8. Na mindegy. Kép)
Eszterem jóvoltából végre én írhattam a nap első üzijét. Úgyhogy mindenkinek jóreggelt!!
A lány fél6kor rájött, hogy kialudta magát (este negyed 8tól aludt, csak 1x kelt fel enni) és azóta rötyög, kiabál, vigyorog, zörög. SZóval nem hagy aludni. Erre felkeltem, reggeli, ő meg édes mosollyal visszaaludt. Jellemző. Kép

Borri! (Lakki)
Teljesen máshogy képzeltelek el! Kép

Ildi!
Sztem most már várd meg, h a gyerkőc magától lemenjen a lépcsőkön. Kép Sztem minden bébihordozó egy tonna, én legalábbis még csak olyat fogtam. De ha könnyű, akkor is nehéz, mert a combodhoz verődik és nem lehet menni, csak ha eltartod. (Afféle hé paraszt, melyik út vezet Budára-effektus)

Siso!
Gratula a wonderchildhoz. Kép
Ja, és hát annyi bort azért ne igyál, hogy hányinger, másnap, stb. Kép

Manoka!
Sztem természetes, h megvizsgál az ügyidoki. Talán kötelessége is, nem tom, de ha gáz van (ami esetleg még nem derült ki rádnézéssel) akkor jobb, ha tudja, és nem hagy csak ott feküdni, nem? Ha meg minden OK, legalább tudjátok, h ráérsz várni a dokidat. Szóval ezen ne aggódj. És az ügyeletes is csak egy a sok közül, lehet, h épp a námberván favorit doki az. Durva biztos nem lesz!!

Bogárka!
Úúúúúúgy irigylem azt a pólót! (Baby on board) Legközelebb nekem is kell ilyen. Sőőőt, babies on b., mert ikrekre gyúrunk majd. Kép
neet
neet

Ancsi!
Ha még kint vagy, és ha ezt olvasod: hozzál nekem narancsos Cadbury-t, please!!!!!
Köszi! Kép
neet
neet

Többiek!
Ébresztőőőőőőőőőőőőőőőőő!
csörrrrrrrr-csörrr-csörrrrrrrrrrr.
neet
neet

csatlakozom a csörgetőkhöz!
Ébresztő Kép)
zozi

Ez az óra tényleg becsapós... most látom h még csak 7 van !? Hogy mindig variálnak valamivel... Kép
zozi

Helló!

Én a Fülöphöz jártam terhesgondozásra, bár végül nem nála szültem. Viszont én ugye viszonylag sokáig szültem és azalatt több orvos is megvizsgált. Az ügyeletes amikor bementünk, de aztán reggel már másik ügyeletes volt, az is megvizsgált, akkor jött a vizit, akkor nem vizsgáltak meg, csak feltettek pár kérdést, az EDA-t beadó orvos is megvizsgált, meg hát akinél szültem, azt is akkor láttam először. És mondjuk nézőpont kérdése, de az éjjeli ügyeletesen kívűl, aki egyrészt egy jóképű fiatal Kép és itt a fórumon is favorit, azon kívűl még mindig a Fülöp volt a legkedvesebb velem, úgyhogy azért annyira nem kell megijedni tőle. Kép De hát lehet vele szerezni negatív tapasztalatot is. Csak mondom, hogy nekem a terhesgondozás során, meg a szülésnél is (egy részénél ő is ott volt), nekem pozitív volt, más orvosokhoz képest a stílusa.

ruz
ruzicsky

Pálinkás /boros jó reggelt mindenkinek!

Na, abszolút nem hat a csípôs, hogy ott enné meg a fene!

Neet,
hogy képzeltél el? Hát, így nézek ki most, de van rólam olyan kép is, amin szebb vagyok Kép. Smink, haj gondozott, stb. Ezen épp a második influnzevírus közepén vagyok gyerekestül. Most aztán bogarat tettél a fülembe. Felrakok egy olyat is, amin embernek látszom csakazértis.

Ági,
Nem szólítasz le? Hát kell még egy túlhordós (de fôleg hordós, hihi) kismama életét nehezíteni találós kérdésekkel? Amúgy nekem a 11. héten már simán látszott ezzel a másodikkal.

Ma megyek NST-re, meg felhívom a dokimat is, nem akar-e bekukkantani.

Bori 40+2
borri

hello!

Ma megyünk NST-re, már várom. Kíváncsi leszek, hogy a drága kisfiam megint végigalussza-e Kép

Neet!
Frankó elsőnek lenni, mííí? Csak aztán órákig lehetsz egyedül a társalgóban. Igaz, hogy szombat volt, de annyira sokáig aludtatok a múltkor...

Lehet, hogy ott leszünk a délutáni tornán. Azért vonakodom még -bár Andit nagyon csípem- mert a medencebillegetős gyakorlatok már korábban is rosszul estek, teljesen összeszorítják a babát, nektek nem? Ha leszek, akkor közép tájon, szürke naci, fekete polo.

38+3
duopack

Duo!
Frankó, ja. Kép De közben betévedtem egy vicces oldalra és most jókat rötyögök. Ne botránkozzatok meg, de az FHM oldalánKép http://www.fhm.hu/pagetemp.php?fomenu=vicc

Borri!
Semmi rosszra nem gondoltam ám!! Csak valahogy másmilyennek képzeltelek, azt nem tom pontosan, h milyennek, de talán sötét hajúnak. Kép De mivel csak 1-2 fejre emlékszem (Jucus, Votiv, sárga nacis Ildi(hoppá,nemcsak fejreKép), így a többiek csak úgy vannak előttem, mint amikor olvasol egy regényt, majd megnézed a TVváltozatot, és csodálkozol. Érted? Kép
neet
neet

Pálinkás /boros jó reggelt mindenkinek!

Na, abszolút nem hat a csípôs, hogy ott enné meg a fene!

Neet,
hogy képzeltél el? Hát, így nézek ki most, de van rólam olyan kép is, amin szebb vagyok Kép. Smink, haj gondozott, stb. Ezen épp a második influnzevírus közepén vagyok gyerekestül. Most aztán bogarat tettél a fülembe. Felrakok egy olyat is, amin embernek látszom csakazértis.

Ági,
Nem szólítasz le? Hát kell még egy túlhordós (de fôleg hordós, hihi) kismama életét nehezíteni találós kérdésekkel? Amúgy nekem a 11. héten már simán látszott ezzel a másodikkal.

Ma megyek NST-re, meg felhívom a dokimat is, nem akar-e bekukkantani.

Bori 40+2
borri

Neet,
persze, persze, ne izgulj! Ez az igazság, mit van mit tenni.
De ez a hülye Babanet többedszer csinálja meg velem, hogy várjk, még nem tudja feltenni az üzimet, erre én újra elküldöm, azt' itt vagyok duplán. Bocs.

szóval feltettem egy szebb képet is, de most meg levette az elôzôt. Nem valami profi a rendszer... ÉN a szôke, húgom a barna.

B.
borri

Neet

Az én profilomban is van kép, már régóta. Kép Igaz, hogy még pocakos és már kettéváltunk, de azóta még nem készült rólam egy értelmes fotó. A családban általában én fényképezek jobbnál jobb képeket, rólam meg vagy nem készül vagy nagyon szörnyű.

ruz
ruzicsky

Ruzi!
Téged már láttalak itt, de az élőket jobban memorizálom, érted! Szóval a talira mindenki hozzon valami ismertetőt a gyengébbek (pl én) kedvéért. Kép
A fényképezős dilemma ismerős, dettó.
Olyan babaszag van itt most nagy hirtelen! Azaz illat. Megyek is, összecsókolom. Kép Nem lehet neki ellenállni!!!
neet
neet

Sziasztok !

Manoka !
Ma a délutáni tornára megyek , így jobban kijön , mert utána meg NST-m lesz !
Bár szivem szerint már egyikre se mennék , de Áron úgy látszik nem tudja , ma lenne a nagy napja Kép

Kép
Kép
greenolive

Neet,
mi ma reggel 5-kor ébredtünk (akkor is az újságos csöngetett...kérésre, merthogy egy hete nem kapunk újságot... de lehet, hogy csak láthatatlan Kép), de utána 8-ig aludtunk még egyet Kép
Milyen ismertetőre gondoltál? Merthogy azokat is memorizálni kéne Kép tényleg, névtáblát a babákra is rakjunk? Kép lehetne pl. mama-baba mezeket csinálni, mint a fociban, és ugyanazon szám mellett rajt lenne a nevünk is Kép no eldugulok

jóóóóó reggelt...izé.... délelőttöt
kisün

Kisün!
Hát ja. Post it vagy mit. Kép
neet
neet

Sziasztok!
Nekem a mai reggel boros, mert tegnap biza lecsúszott egy deci jófajta barrique Kép

Green, Bogár: akkor délután (bár remélem, Szandra, hogy Te már nem leszel ott és hiába kereslek)

Borri: még mindig hajrá!!!!!!

Lányok!
Akit érdekel: vasárnap Vivicittá 'futás' lesz a Margitszigeten, amelynek keretében 9:30-tól lehet benevezni egy 3 km-es gyaloglásra....mi ott leszünk, pasifigura a jóval komolyabb hosszútávon, én csak ezen szerénykledem, ha valakinek van ledve GYERTEK.....
Iszonyatosan jó hangulata van az ilyen futóversenyeknek...és itt még csak futni sem kell, merthát ugye ez a táv a gyaloglásról szól...

Ja, és rengeteg a babakocsis mama, meg a kismama, szóval feneket felemelni, és tessék kifáradni a szigetre....

Már úúúúúgy várom, hogy kismukkot lehessen az ilyeneken tologatni a szuperverdában.....tiszta perverz, de szeptemberben már babakocsistól akarok rajthoz állni apikával együtt.....jujjj de jó lesz !!!!!

Ada (36+5) a-kis-naiv-aki-azt-hiszi-lesz-edeje-és-energiája-futkorászni-egy-csecsemő-mellet t
ada007

Jó reggelt Kép

Bogárka, Ada, Green!

Egyelőre úgy néz ki, megyek tornára, de azt árulja el valaki plz plz plz, hogy oda kell-e telefonálni, és hogy kerül-e pénzbe!

Előre is köszi!

Sisotris
14+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Nem kell telefonálni, és 200 pénzt szoktunk adni.
ada007

Ada!

Tuttifrankó, megasirály, tuttolazze dondolo, köszönöm, viszont kívánom! KépKépKép

Sisotris

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jucus!

SOS mi a Vahot utcai telcsi szám???
mert eggyel többet írtál:-))

Vahot utcában van most a rendelő.Tel szám:206 29051/nőgyógyászatot kell kérni. De nem minden doki rendel ám itt! Balogh,Fülöp biztosan.
manó27

Neet!
Jók a viccek, köszi, bár mi "későn" keltünk, negyed 8-kor, de jó volt vigyorogni egy ilyen szürke, esős reggelen...

Zanza!
Ha átmásolom és elviszem a talira, az jó? Te oda fogsz jönni?

És érdekes, ahogy írtátok, hogy melyik ded milyen zenét szeret, gyakorlatilag minden stílusnak van már rajongója a csöppségek között is...
blaye

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?