(Visszaálltunk téli időre? Mert nálam már fél 8. Na mindegy.
)
Eszterem jóvoltából végre én írhattam a nap első üzijét. Úgyhogy mindenkinek jóreggelt!!
A lány fél6kor rájött, hogy kialudta magát (este negyed 8tól aludt, csak 1x kelt fel enni) és azóta rötyög, kiabál, vigyorog, zörög. SZóval nem hagy aludni. Erre felkeltem, reggeli, ő meg édes mosollyal visszaaludt. Jellemző.
Borri! (Lakki)
Teljesen máshogy képzeltelek el!
Ildi!
Sztem most már várd meg, h a gyerkőc magától lemenjen a lépcsőkön.
Sztem minden bébihordozó egy tonna, én legalábbis még csak olyat fogtam. De ha könnyű, akkor is nehéz, mert a combodhoz verődik és nem lehet menni, csak ha eltartod. (Afféle hé paraszt, melyik út vezet Budára-effektus)
Siso!
Gratula a wonderchildhoz.
Ja, és hát annyi bort azért ne igyál, hogy hányinger, másnap, stb.
Manoka!
Sztem természetes, h megvizsgál az ügyidoki. Talán kötelessége is, nem tom, de ha gáz van (ami esetleg még nem derült ki rádnézéssel) akkor jobb, ha tudja, és nem hagy csak ott feküdni, nem? Ha meg minden OK, legalább tudjátok, h ráérsz várni a dokidat. Szóval ezen ne aggódj. És az ügyeletes is csak egy a sok közül, lehet, h épp a námberván favorit doki az. Durva biztos nem lesz!!
Bogárka!
Úúúúúúgy irigylem azt a pólót! (Baby on board) Legközelebb nekem is kell ilyen. Sőőőt, babies on b., mert ikrekre gyúrunk majd.
neet