Sziasztok
Május 28-ra vagyok kiírva, és a picink kisfiú,bár sokáig titkolta nemiségét
Már 12 éves korom óta tudom, hogy Richárd lesz, szóval a névválasztással nem volt gondunk, persze az is számított, hogy a férjem nevéhez is passzol,és neki is nagyon tetszik
.
Vera, nekem is megígérte, hogy végig velem lesz szüléskor
, férjemet, meg feleskettem,hogy akár hogy parizok ne adjanak Eda-t. Majd megprobalok "viselkedni", bar konnyu elore ilyeneket kijelenteni.
A dokinkban teljesen megbízok, inkább magamban nem
Szerintem én is hamarabb fogok szülni-
Az éjszakák eléggé nagy harcokkal zajlanak, a fiatal emberem
keresztbe alszik el a pocimban, majd általában 3-kor "rájön", hogy mégsem kényelmes már annyira ez a pozició neki,és kb. 1 órán át táncol, mire megtalálja.
Hál Istennek mozgékony, és nem nagyon kell még számolnom a magzatmozgásokat
Most is non-stop mocorog
Előre látom,hogy el fogom kapatni.
Eli!
Szorítok értettek,de az a legfontosabb, hogy a babád érezze, hogy TE nyugodt vagy.
Láttam a spektrumon egy érdekes filmet a magzati "gondolkozásról". Ott megfigyelték, hogy hogyan reagálnak a pocaklakók, a kismamákat ért stressz helyzetekre. Szóval tényleg fő a nyugalom, mert az a lehető legjobb a picidnek,ha téged is nyugodtnak érez.
Sokkal brutálabb esetekről is hallottam mint a tiéd,és nekik is egészséges lett a babájuk/végig többszöri gyógyszeres kezelés+baleset/, szóval szegény lányra tényleg rá járt a rúd-
A másik bíznod kell a dokidban.Ő felelős a döntéseiért,és nem hiszem,hogy feleslegesen kockáztatná a babádat.
Azt is megértem,hogy félsz,ki ne féltené a picijét hasonló helyzetben./Én is bevéreztem a picinkkel , és eléggé rémes volt./
Minden jót
Adri