Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Egy pár órát nem jövök,és alig tudok vissza olvasni annyit írtatok.Persze tegnap magamnak írogattam!Kép
Babanézők voltak azért jöttem csak most.
Úgy látszik csak egy napig tetszett Dominak a kocsi,mert tegnap már ordított benne.Kép
Györesz!
Nem tudom van e gond a házasságban Giginél,mert erről nem írt.Emailban írt.Szegény nagyon szégyelli magát,mert ott van Oli aki gyönyörű és mindig vigyorog,és ő nem tudja értékelni.Azt mondja,hogy ha valaki ezt meséli neki azt mondta volna,hogy na,jó dolgában nem tudja mit csináljon.De csak az tudja milyen ördögi kör ez aki bele kerül.Én is azon csodálkoztam először,hogy olyan erős,talpraesett csaj Gigi és,hogy juthat el idáig.De sajna ez mindenkivel megeshet.

Andi!
Gigivel kapcsolatban nincs igazad!
Ne is beszéljünk róla többet,mert nincs jogunk megitélni őt!
Azért nem írtam neked a múltkor,mert előtte egy pár órával beszéltünk telcsin és nem akartam ugyan azt leírni.Bocsi!De azért igazi barátnő vagy.Kép
Ebédre húsgombóc volt paradicsomszószban főtt krumplival és nekem a vacsi is ez volt.Tamás hideget vacsizott Domi pedig cicizett.Kép
Lehet a vejed Domi,bár úgy is majd a fiatalok döntik el.Kép
Sajnálom Noncsit az ínye miatt.KépNagy puszit küldök neki!
Szombaton jön Timi és Panna,de mondtam nekik,hogy mi megyünk hozzátok.
Bocsi,hogy nem mutattalak be Zsófinak.Kép
Én viszek sósat,édeset,üdítőt.Vigyek a szenyónak valamit?Mikorra menjünk?Vagy Gyuri el jön értünk?

Melinda!
Akkor megnyugodtam nincs elkésve Domi semmivel!Kép
Még nem használtuk a sikosítót.KépDe én már előre rettegek milyen lesz.KépSzerdán megyek nődokihoz.

Márti!
Milyen balszerencse áradatról kérdezel??

Kata!
Ne csak próbálkozz,írj is!Kép

Mi van lányok csak én lettem újra régi motoros?Kép
Pusz.Jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Még vissza ugrottam!Kép
Közben látom,hogy Kata megelőzött.Kép
Kata!
Szerintem Patrik az időváltozást érzi.Most fölöttünk is van egy 2 hónapos kicsi aki már vagy 2 órája ordít.Most is hallom.....KépMost azért imátkozok,hogy Domi ne ébredjen fel a sírásra.Kép

Tej:Andi mondta a múltkor,hogy olvasztott fel tejet és keserű volt.Szerinted miért?Ő se tudta odaadni Noncsinak.
Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Ígéretemhez híven benéztem még. Marci a fürdés után is olyan aktív volt, hogy csak na. Dumált, kacagott ezerrel, mintha legalább de. 10 óra lenne. Máskor beájul a cicin. Ma ilyen nap van.
Délután elfelejtettem írni, hogy hihetetlen, de mostanában (na ez 3-4 napot jelent) végigalussza a délelőttöt, leteszem 10 körül és du. 1 körül kel. Bár éjszaka aludna ilyen jól. De nem panaszkodom, mert max. 2-szer kell éjjel. (kop-kop)

Andi!
Annyira kis tanulékonyak tudnak lenni ezek az apróságok, hogy az ember csak ámul. Ahogy írtad, hogy az áááá-zásra kinyitja a száját, így Marci is megtanulta, hogy a kiskanálra kinyitja a száját (C-vitamint adtam neki így). Legalább a hozzátápihoz megvan az előképzettségünk Kép
Ha Nonóka nem kel fel éjjel, akkor biztos, hogy nem éhes annyira. Marci azt szokta csinálni, hogy akár negyedórán keresztül dobálja a kis fejét, kaparászik a kezével, de nem kel fel teljesen. Na ilyenkor szoktam kivenni és megetetem. Persze ezt a negyedórát csak azért tudom, mert ahogy először meghallom a kaparászást, megnézem az órát és utána véletlenül bealszok és amikor felriadok, akkor látom, hogy akár negyed- sőt félóra is eltelt és ő kapar ezerrel Kép
Már akartam kérdezni, hogy Nonóka még mindig olyan sűrűn kajcsizik?
Megerősítésképpen mi almás és meggyes sütit viszünk.

Györesz!
Biztos jót fognak haverkodni a kissrácok. Én már egy ideje mesélek Marcinak, hogy milyen klassz lesz neki a talin, mennyi kislánnyal és kisfiúval fog majd találkozni Kép Azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog reagálni a babákra. Ő még nem találkozott korabeliekkel Kép

Márti!
Mensi Kép Nekem 2-szer már volt valami minimális pecsételés, de most mintha elmaradt volna. Sajnos ilyenkor tényleg kevesebb a tejcsi, de pár nap és olyan leszel, mint régen. Kép
Orrcseppet tényleg ki kéne próbálni, de betegrendelésre nem nagyon akarom ezzel a kis orrfolyásával elvinni Marcit. A dokinéninek meg már érzésem szerint nem nagyon akaródzik házhoz jönni. Múltkor felhívtam és mondtam neki, hogy 5 nap után nem nagyon javult az orrfolyásunk (ez az előző orrfolyás, nem a mostani). Bíztam benne, hogy rögtön mondja, hogy akkor kijön és megnézni. Erre ő: "ha nem javul 1 hét után sem, akkor hozzák el a kicsit". De szerencsére, akkor jobban lett. Azért lehet, hogy teszek egy próbát...
Tényleg barikádozd körül Gigit. Én az őszieknél olvastam, szinte egymás után írták a lányok, hogy potyogtak le a babák innen-onnan Kép

Kata!
Rossz hallani ezt a gyakori kelést + éjjel-nappal 2 óránkénti etetés + Raul. Kitartást hozzá! Én még csak most próbálom rávenni Marcit a 3 óránkénti evésre, hisz az elmúlt 1-1,5 hónapunk erre nem igen volt alkalmas. Kép
Pocaklakó Kép Mi majd úgy szeretnénk, hogy Marci 2 éves kora előtt megszülessen a következő babó. Sajnos anyagi és munkahelyi okok miatt kell így "megoldani" a dolgot. Ha tehetnénk nagyobb szünetet tartanánk, de sajna...
Tudod mit, legyél Te a meglepetés a talin! Kép Kép Kép

Mica, Dia!
Vettem az adást! Számok javítva!

Na most már megyek. Nehogy szegény férjecském megsértődjön, hogy Veletek töltöm az estét.

Pusz, Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Csak roviden, mert kel a lurkom lassan, nem aludt most jot a hordozoban autozas utan, kivettem, most az oldalan alszik, ki tudja, hogy meddig...

Tali ugyben,
Ha megyek, akkor viszem Katat is, de ez lehet, hogy csak penteken fog kiderulni..
Remelem, hogy az idojaras jo leszKép
Ami miatt meg bizonytalan: Zolika pocakja es idegallapota. Az elso mar javul, sot lassan gyogyultnak tekintem, mert mar szinte teljesen normal a vegtermek, csak az a furcsa, hogy eddig, a hasmars elott 2 naponta volt, mostmeg napi 4-5.. nade majd konzultalok a vedonenivel.
A masik az, hogy szegenyke a keresztelo ota kicsit riadozosabb, barmi hangos dologra oltari ordibalast tart, ha veletlenul elkohintem magam, vagy hangosabban adok puszit, mar jelzi is.. nameg nagyon jo a beleelo kepessege, batyja hisztijeinel es sirasanal persze, hogy o is beindul.. nade mindegy, lehet, hogy megprobaljuk, hatha nem lesz olyan veszesKép Viszont o most nagyon alomszuszi, igy majd erdekes leszKép
Penteken majd tuti eredmenyt mondokKép

A betegsegnek nyoma is van nala, a multhet hetfoi 8,5kg-os pucer sulya tegnap csak 8,36kg volt..

na, megyek, mert mocorog, puszi mindeninek, majd irok megKép

Mica
mica

Sziasztok!!

Kata
én is úgy vettem észre mintha a lefagyasztott anyatejnek más lenne az íze, Gigi sem ette meg eddig. Te szegény nagyon nehéz lehet neked ez a sok sok szopi, főleg, hogy mindig ez van nem tudsz már régóta pihenni. De kitartás mindjárt lesz mindenféle finom kajcsi és biztos ki fog tolódni a cicizés, és jobb lesz az éjszaka is nálatok. Gigi éjszaka húsvét óta óramű pontossággal 3 óránként eszik, szóval egy kicsit jobb a helyzetem de csak egy kicsit, s napközben sajnos nem igazán tudok pihizni.

Dia
arra gondoltam és remélem nem kevertelek össze, hogy nem a ti autótokat lopták el míg vártátok Domit és történt más rossz dolog is veletek. És akkor írtam, hogy amikor kibújik a pici biztos vége szakad majd ezeknek a dolgoknak.

Mica
nekünk szokott olyat csinálni a doki néni, hogy telcsi alapján felírja a receptet és csak be kell szaladni érte bármikor mert a többi doki is odaadja.

Melinda
nekem egyszer volt pici pecsételésem ami 2-3 nap fordult elő, de ez sajnos nem az. Húsvét előtti éjszakai 8 órás alvás megtette a hatását most meg ismét 3 óránként eszik éjjel. Jól kitolt velem, s persze magával is.

Zsófi
sajnos néha nehéz a szülőkkel, pedig mi szeretjük őket. Nekem szülés után volt bajom anyuval, itt volt 1 hétig totál ideges volt nagyon izgult, hogy minden oké legyen és én is nagyon átvettem tőle a feszültséget, egyik nap robbant a bomba jól kibőgtük magunkat azóta egész jó a helyzet.
Hát biztos nem egyszerű ez a hozzátáplálás dolog és tuti nincs 2 egyforma eset.

Rólunk
éjjel egész jó volt a helyzet volt rendesen vizes pelus, de reggel mintha semmi sem jött volna a cicimből, hamar le is pattant róla megnyomtam és egy icike picike kis folydogáló valami volt, mint a legkisebb csermely a forró nyári melegben, gyorsan főztem teát, és délelőtt is adok neki főzeléket, márha megeszi. Remélem megeszi, pont most kell vacakolnia az evéssel.
Remélem nekem is 1-2 nap után visszaáll a tejcsim. Hála, hogy eddig is kitartottam és nem jött meg, mostmár semmi nagy tragédia nem történhet. Gigi reggel is állandóan hasrafordult hátról és üvöltött mellé, látom pár napig most ez lesz utána majd biztos hamar vissza is fog fordulni és nem kell egész nap őt fordigatni. Az a röhej, hogy hasra fordul sztrájkol miatta visszafordítom és pillanatok alatt ismét hason van, ki érti ezt? De olyan édi, imádom.
Én is nagyon várom már a talcsit.

Szép napot mindenkinek
Márti
márti05

Most csak gyorsan írok egy kicsit, majd még később jövök.

Andi
Szerintem nem kell agódni, hogy ennyit alszik a törpi. Bence nekem 10 hetes kora óta csinálja, hogy elalszik 8 körül, és reggel 7-8 között ébred. Az nem jelent semmit, hogy cuppog a kezén. Bence akkor csinálja, amikor kicsit fölébred, és így visszaaltatja magát. Ma pl. 6-kor valamiért fölébredt, kicsit nyöszörgött, megigazítottam az ágyban, ettől persze fölébredt...de 6-kor még nem akartam etetni, így hagytam. Aztán letette a fejét, kezét a szájába, cuppogott, és aztán elaludt. 1/2 9-kor én ébresztettem. Kép Kép Szerintem nem kell félni, tudják ők, hogy mikor akarnak enni, és nem hiszem, hogy félne szólni. Kép Pont egy baba, na persze! Kép Kiabál ő, ha éhes! Kép Kép Tényleg ne aggódj. 1/2 9-kor, én is csak azért keltettem föl, mert már leszakadt a cicim, és, ha túl későn kel, akkor nagyon eltolódnak az evései.

Egyébként szorítsatok, ma kezdjük az almát. Márti tanácsára párolom, kíváncsi leszek, hogy mit szól.

Puszi nektek!
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Remélem meggyógyul GergQ szombatra. A 9 órás evés után szinte az egészet kirakta a hátamra. Lehet hogy nagyon telitQdött a kis gyomra a takonnyal. Próbáltam még utánna adni neki cicit de elaludt. Remélem nem lesz komolyabb baj és tényleg csak a nátha csinálta. Egyébként az éjszakát megint átaludta.

Olvasom itt tQletek hogy a lefagyasztott tejcsinek megváltozik az íze. Én is fagyasztgatom le a felesleget, mert máj.6-án az oviban anyukás kirándulás lesz és kislányom nagyon szeretne elmenni, de így félek hogy nem kell majd neki a tejcsi. azt hiszem addig még kipróbálom.

Megyek mert elkezdett sírni GergQ.

puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!

Gyorsan kell írnom, mert Királyfim ébredezik. Most néztem be hozzá és annyira édes a hüvelyujját szopizza, a többi ujjával pedig simizi az orrocskáját. Kép Majd megzabálom Kép

Zsófi!
Nagyon boldog hófordulót kívánok a négyhónapos Bencének és anyukájának!!!! Kép
Nekem Anyukámmal különösebb gondjaim nincsenek, bár néha inkább nem szólok arra, amiket mond. Például még 1-2 hetes volt Marci és megkérdezte, hogy milyen teát fogok Neki adni. Nagyot csodálkozott, hogy semmijet. Persze megértem, mert akkor, amikor mi picik voltunk természets volt, hogy szopi mellett is "döntötték" a babákba a teát stb.
Kár, hogy nem tudsz jönni a talira. De majd legközelebb ott kell lenned.
Nagyon ügyi Bence, hogy a sima pohárból is tud inni. Kép Marci is tudott, aztán elfelejtette Kép

Kata!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is tapasztaltam, hogy a fagyitejnek mellékíze van, sőt nekem a szaga is fura volt. Marci azért megitta Kép

Márti!
Hogy fogadta Gigi a főzit? Remélem jól.
Biztos helyreáll a tejcsid, hisz Neked olyan szépen volt előtte is. Most nekem is elég jól van, annyira boldog vagyok (azért lekopogom: kop-kop).

Mica!
Annyira rossz hallani, hogy Zolika ennyire megrémül a zajoktól. Valamihez tudod kötni, hogy épp a keresztelőtől fordul ez elő? Biztos "kinövi", de nehéz lehet az biztos.
Pénteken remélem jó hírekkel tudtok szolgálni taliügyben. Kép

Dia!
Nődoki Kép Remélem én egy ideig nem megyek hozzá. Kép

Anikó!
Merre vagy? Gyere! Hiányzol! Krisztike remélem jól van, ahogy anyukája is! Kép
Mikor utaztok el a zárcsere miatt? Nagyszülőkhöz mentek?

Na most ennyi! Majd még jövök!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok Lányok!

Dia!

Neharagudj, még annyit Gigiről, hogy nem megbántásként szántam, nem is értelek, semmi olyat nem írtam ami megítélő lenne, ha jól emlékszem azt írtam, hogy sajnálkozással nem megyünk semmire, nem biztos, hogy magától föl tud állni, bár nagyon drukkolok neki, így hát el kellene menni hozzá, hogy kipenderítsük ebből az állapotból, talán a barátok segíthetnek. Persze hogy nincs jogunk megítélni másokat, de nem is ítéltem meg, segíteni akartam, ráadásul úgy, hogy fogalmam nincs ki ez a lány. Pedig én is írtam neki nem is egyszer, valamint ugyanazt a poklot megjártam kb 7 és fél évvel ezelőtt, nekem fél évig tartott a kilábalás, gyógyszerekkel akartak tömni és nem vettem be, sőt utána halt meg a nagybátyám, az apukám, a nagymamám ez így egy évben, valamint tönkrement egy 5 éves kapcsolatom. Újból kellett kezdenem az egész életemet.
Erre írtam, ha Gyuri nem jön az életemben és a barátok, lehet, hogy nem élek már.
Tényleg mindenkinek próbálok segíteni, de ha esetleg még sincs igazam akkor sajnálom, nem akartam megbántani Gigit, sőt üzenem neki, hogy olvassa el ezeket, aztán hát ha segít, tényleg sajnálom őt, igazán, de van kiút én már csak tudom. De a gyógyszerek tényleg nem segítenek, ez az igazság.
De többet nem írok Gigiről, ez volt az utolsó megígérem, nincs értelme. De a nevemben írhatsz neki, hogy sok puszit küldök én is és ha bármiben segíthetek, csak szóljon, megyek.
Köszi Nonónak a puszit, átadtam neki, hát ha segít.
Tényleg szar van a palacsintában, kicsit le is vagyok tőrve, de ezt is túlélem valahogy.
Gyuri megy értetek szombaton, nem kell semmit hoznod a szendókhoz én már mindent elintéztem, korán kelek mindent megcsinálunk Gyurival aztán megy értetek még beszélünk addig.
Sajnálom, hogy pont most akart Timi menni, remélem nem haragszanak, hogy idejöttök.
Pusziljuk őket.

Zsófi!

Én is így szoktam bemenni Noémihez, hogy ha már elég sokáig nem evett akkor megetetem, csak tényleg néha úgy érzem, hogy annyira álmos, hogy még szólni sem tud, bár igazad van, biztos aggódom fölöslegesen, de azért köszi a bíztatást, megpróbálom az aggódásom nem túlzásba vinni.
Most valószínűleg kicsit kivagyok, mert másfél óránként eszik nappal ez így megy este 10-ig aztán már csak 6 óra múlva eszik, aztán mégegyszer 6 óra és utána megint másfél óránként.
Szóval a nappalik elég gázosak, de most az éjszakák elég jók.
Bár nagyon hiányzik, bárcsak velem aludna egy ágyban, de tudom, hogy ez nem a legjobb hozzáállás. NÉha úgy odabújnék mellé, csak hát leszakadna a kiságy :-))))))

Na jó lányok nem fosom a szót belőlem szerintem most ennyi is elég, megyek etetni ismét.

Ja nekem is mennem kell a Nődokihoz, mert képzeljétek szülés óta megjött rögtön de 23 napra, következő hónapban 19 napra, 5 napig tartott, most meg már a 28-ik napja van és meg sem jött.
Szóval én ezt nem értem.
Azt hittem megúszom a Nődokit, de sajnos mehetek.
A lefagyasztott tejcsit, hogy keserű és savanyú volt, tőlem ne vegyétek szó szerint, mert májusban megyünk hűtőt venni, beszart a hűtőm, na szóval még ez is, kicsit elegem van már. Dobhatom ki az összes tejet, van vagy 20 zacsi, colostrum ráadásul. Jó mi?

Na sziasztok, megyek tényleg.

Akinek nem írtam ezer bocsi, üvölt a picurkám.

Puszika:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Gyorsan beugrottam, bár nálunk most hatalmas felfordulás van a festés miatt, de nem bírtam ki nélkületek!Kép

Márti!
Úgy látom Gigi mégsem fog tesó nélkül maradni, mert anyukájának már most ilyesmi motoszkál a fejébe!Kép
A Dentinox gél, amiben van lidocain, amit használok az aszem három hónapos kórtól használható!
Úgy várom már a talit, hogy veletek is megint találkozzak, meg már látni szeretném a kis Gigit, hogy miket művel!Kép
Norbi az etetőszéket imádja! Egyfolytába vigyorog benne! Nem is nagyon figyel az etetésre, csak autómatikusan nyitja a száját! Szoktam adni neki is egy kanalat és ő is dugja a szájába, bár most az a legújabb, hogy állandóan ledobja, én visszaadom, megint ledobja és ez így megy egész etetés alatt és közben nagyokat nevet! És ami nagyon fontos, hogy közel nem lesz olyan maszatos, mint eddig én meg teljesen tiszta maradok!
Remélem a tejcsid hamar helyreáll! Milyen főzeléket kap Gigi? Norbi tízóraira kapott alma-banán-babapiskóta (az a fajta, amit mondtam telcsibe), ebédre meg cékla-krumplival! Úgy élvezem a kotyvasztást!Kép

Kata!
Hát nem irigyellek! Éjszaka két óránként kelni! Te szegény! Nem látszik Patriknak még a fogacskája?
Ha tesómék elhozzák a fényképezőt, akkor csinálok etetőszékes képet!

Zsófi!
Gratulálok Bencének, hogy ilyen ügyes, hogy mostmeg már pohárból iszik! Szerintem akkor mostmá ne is add neki máshogy, én is azóta mindig leveszem a csőrőspohár tetejét!
Hogy izlett Bencének az alma?
Boldog hófordulót Bencének!Kép

Dia!
Én tényleg nem akartam itélkezni Gigiről, csak hát annyira furcsa ez az egész, mert hát én szerencsére soha nem voltam hasonló helyzetbe. Ezt tényleg csak az tudja, aki belekerül! Nagyon drukkolok Neki, hogy felül tudjon kerekedni ezen az egészen, hogy tudja élvezni az anyaságot! Biztos borzasztó érzés lehet! Pedig már multkor olyan jókedvűnek tünt! Annyira sajnálom!

Melinda!
Igazán irigyellek, hogy Marci ilyen szépen alszik nappal! Norbi ma reggel 6-kor kelt fel, aztán 11-kor sikerült elaludnia egy órácskára!

Szilvi!
Gergőnek jobbulást! Remlem szombatra meggyógyul és jöttök a talira!

Mica!
Szegény Zolika így megriad a hangoktól! Hát remélem hamar kinövi!!! Azért olyan jó lenne, ha tudnátok jönni Katával!Kép

Anikó!
Merre vagy???

Talán még este felnézek, még nem tudom!
Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Zsófi Bencéjének hófordulójára minden minden jór kívánok

Kép

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Márti!

Tudsz te számítógépes üzletet a Csepel Plázában?

Zsófi!

Nagyon nagyon Boldog Hófordulót kívánok Bencének!
Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!!!

Haha már én is önmagam vagyok!!
Györesz te mindjárt jubilálsz!!!

Györesz
remélem nem fog sokáig tartani a festés nálatok szörnyű lehet most a kavalkád, nem irigyellek, mi nagy pocakkal lerendeztük a dolgot, az sem volt egyszerű de most tuti rosszabb lenne.
Nagyon vigyázz a szagokkal, talán pár napig jobb lenne ha nem laknátok otthon.
Nagyon édi lehet az etetőszékben trónoló Norbika ahogy anyukáját ugráltatja. Látod még nem is kúszik mászik és máris tornáztat téged, ezek jó kis hasizom gyakorlatok, Norbi fitnessz, saját házi kiadásban.
Délelőtt próbáltam a sütőtököt mert azt eddig ette de nem sok sikerrel jártunk, se kék kanál se szilikonos kanál, csőrös pohárból se szeleppel se anélkül nem akart inni, amit kiszívott köpte ki, végül én is leszedtem a tetejét és így legalább ivott valamit. Úgy félek nehogy kiszáradjon. S végül cicire tettem és habzsolta azt a keveset ami volt.
Hogy vizes pelus mitől van azt nem tudom de szerencsére van, már másfél órája alszik. Felkel lemegyünk zöldségesbe akarok venni krumplit és céklát, ma nézegettem jó kis recepteket itt a neten és nagyon dicsérik a céklát, most szezonja is van, gyorsan kipróbálom.

Gombóc merre jársz?
Remélem nincs semmi gáz, csak nem érsz épp ránk a piciktől.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok,

Nah, megint itt vagy 5 percre, ma nyugos napunk van, ugylatszik.. delelott alig aludt, deli szopi utan meg szetragott mindent, a ket kezen a mutatoujjak vorosek voltak, az en kezem is ragasra kerult, sot meg az utalt ragokat is ragcsalta... inyen nem latszik, nem erzik semmi, bar az also mintha szelesebb lenne mar.

A riadozas a keresztelo ota van meg nala, eddig csak akkor volt gond, ha nagyon almos volt, es akkor tortent vmi hangos zaj a kornyeken. Mostmar barmikor megijed. Szerintem az idegen hely (Anyosomeknal nem volt meg soha) es a sok ember+nyuzsges tett be neki.. remelem, hogy kezd elmulni, ma nem ijedt meg meg semmitolKép Lehet, hogy nem ert ra odafigyelni a ragastolKépKép
Cserebe viszont ma maratoni kacagast vegzett kajalas utan, 5 percig hangosan nevetgeltunk a semminKépKép Vagyis o nevetett, en csak megkerdeztem tole, hogy mit csinalsz?Kép KirohogottKép

Na, megyek vmi kaja utan nezni, hatha van idom enniKép

Puszi,
Mica

Ui: Bocsi, hogy most nem irkalok szemelyenkent, de ehes vagyokKép
mica

Sziasztok!

Az éjszakánk megint pocsék volt,de most legalább nappal tud jobban aludni.Délelőtt én is visszafeküdtem.Kép

Dia!
Nem tudom,lehet,hogy tényleg a front miatt van ez a nyűgösség nálunk.Annyira lehallatszik a kisbaba sírása?Kép
Lehet,hogy a fagyasztás miatt valami megváltozik a tejben,nem tudom,lehet,hogy a hűtőízt veszi át,bármennyire is be van csomagolva.
Domi ma mit eszik?

Zsófi!
Isten éltesse sokáig a négy hónapos Bencét!!!KépHogy sikerült az almázás?
Anyu nálunk csak lightosan próbálja a rámtukmálni a saját elképzeléseit.Anyósom mindkét gyereknél már egy-két hós koruktól mondogatja,hogy már főzeléket kéne adni.Raul négy hós volt,mikor csokit dugott a szájába...Kép

Melinda!
Ezt a kaparászást nagyon birom!Kép
Doktornő pedig biztos nem ingyen jön ki,mégis kéreti magát?
Sajnos a mi gyerekorvosunk semmit nem ér,akár kijön,akár nem.Kép
Még jó,hogy Patrik nem mindig csinálja ezt a sűrű ébredést,én már annak is örülök,ha csak kétszer kel fel.

Márti!
Igyál sok folyadékot!Mensi ügyben sajnos van tapasztalatom,és ez mindig beválik,hamarabb helyreáll a tejmennyiség!Muszáj pótolni az elveszített folyadékmennyiséget.
Remélem Gigi megtartja a jó szokását,hogy 3 óránként eszik!Kép

Szilvi!
A fagyitejet szerencsére nem utasítja el minden baba,remélem Gergő is elfogadja mejd és el tudtok menni kirándulni!

Györesz!
Elmondod nekem is ezt az alma-banán-babapiskótát?
És ha nem gond,leírnál Nálatok bevált recepteket?
Úgy tervezem,hogy legtöbbször én fogok főzni Patriknak.
Raul is csak ritkán kapott üveges bébiételt.
Patriknak sehol semmi nem látható még az ínyén.Kép
Nekem gyanús,hogy még mindig a hasfájóssággal kínlódunk.
Kitartást a festéshez!!!

Anikó!
Tényleg,egy pár sort olyan jó lenne,ha írnál!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Próbálok gyorsan írni, hátha most hagy egy kicsit Krisztikém. Nagyon rossz napjaink vannak. Lányok, ha szenvedett a picike az alsó fogaknál, hát az semmi ahhoz képest, amit majd a felsők okoznak. Nálunk a 2 hónapja éjszakát átalvó kislányom kel mostanában 2-kor, de folyamatosan felsír álmában is. Napközben szinte semmit nem tud aludni, valami tragédia ez így. Tegnap valamivel jobb volt a délután, meg ma is talán, mert kitettem az erkélyre a kiscsajszit, és ott sikerült kicsit többet aludnia. Most is ebben reménykedem.
Kaját viszont minimum kétszer kér már, sőt tegnap délelőtt, délben és délután is kapott, és persze a szopik is mennek ezerrel. A tejcsim a hajnali felkelés miatt nagyon sok lett, egy cici is elég neki, ennek viszont nagyon örülök Kép

Dia!
Nagyon édes Domi, kis zabálnivaló. Ez a mosoly. Kép
Gigit én is puszilom, olyan sokat jár az eszemben. Annyira rossz, hogy ebbe beleesett. És nem is lesz egyszerű kimásznia belőle.

A betegséghez annyit, hogy sajnos nekem is van ismerősöm, aki pont ebbe a gyerekágyi depresszióba esett bele. A betegségről annyit, eléggé sokat olvastam már róla, hogy ez azért alakul ki, mert a szervezet kémiai egyensúlya a hormonváltozások, a terhesség és a szülés hatására felborul. Ami nagyon fontos, hogy ilyen esetben sajnos tényleg muszáj a gyógyszerek szedése, mivel ez nem áll helyre magától, akárki is van melletted, akárhogy is támogatnak. A gyógyszerekkel ezt teszik helyre. Sajnos sokan azt gondolják erről, hogy semmi, és hogy elég az, hogy melletted vannak. De ez sajnos nem igaz. És még így is jelentősen sok idő. Na ennyit az észosztásról.

Györesz!
Nagyon ügyes édes lehet Norbika az etetőszékben Kép Ez a kanáldobogatás nagyon szuper. Ilyenkor kezd kialakulni az éntudatuk, hogy ha valamit ledobnak, akkor felveszed neki, és ő is képes irányítani másokat. Állítólag ez is nagyon fontos mérföldkő a fejlődésében. Kép
Ha van képed etetőszékben, tegyél fel. Kép

Márti!
Jaj, de rosszul hangzik ez a havidolog. De tutira rendeződni fog pár napon belül a tejcsidolgod is.
NAgyon édes Gigi és Norbika. Ez tényleg egy kis bimbózó szerelemnek néz ki Kép

Andi!
Együttérzek a fogzással kapcsolatban, nálunk is ez megy, és nagyon tudom sajnálni szegénykét. Miért kell ennyire megszenvedniük ezt???? De kitartás, előbb-utóbb mind kibújik, és én nagyon remélem, hogy nem mindnél fog így megszenvedni.
Egyébként szerintem nem kell felkeltened Noémit, mert ők álmukban szokták szopni az ujjukat, például mikor félálomba feljönnek és visszaaltatják magukat. Ilyenkor nem is nagyon jó, ha megzavarod, mert aztán később az alvással gondjai lehetnek, mert nem tanul meg egyedül visszaaludni. Legalábbis ezt mondják az okos emberek. Kép Én nem szoktam megzavarni az álmát. Ha éhes, olyan még nem volt, hogy ne kelt volna fel és ne jelzett volna. Nálunk sokszor a 9 órát is megalussza. Kép

Melinda!
De jó, hogy rendeződött a tejcsid. Ezt olyan jó hallani Kép
Pénteken fogunk elutazni. Az ország másik felébe, Tiszaújvárosba megyünk, apukámékhoz. Nekünk nincs kocsink, úgyhogy pénteken délelőtt apukámék lejönnek, és délután megyünk majd. Hétfőn délután jövünk haza mi Masztkával. Apukája már vasárnap hazajön, mert az ajtócsere, nem szimpla zárcsere lesz ám, hétfőn délelőtt fog megtörténni.
Annyir aranyos vagy, úgy sajnálom, hogy nem tudlak megismerni. Persze ez a többiekre is vonatkozik Kép Egyébként amikor nem írok, azért én is nagyjából olvasni szoktam, ha férjecském a géphez enged kicsit. Mondani is szokta, hogy babanet függő vagyok. Kép

Kata!
Hát, nem lehet neked egyszerű, hogy ilyen sűrűn kel Patrik. Tutira ha elkezdtek már ti is mást is enni, változni fog ez. Kép
Egyébként én is bevallom, hogy titkon abban reménykedem, hátha terhes vagyok. Még mindig nem jött meg, és én annyira élveztem a dolgot. A férjem szerint még korán lenne, nagyon nehéz lenne két ennyire kicsivel. De szerintem én megbírkóznék vele. Imádok anya lenni, szerintem fantasztikus érzés. És ez a kis lányka egy csoda számomra Kép

Annyira irigykedek a találkozó miatt rátok. Olyan jó lett volna elmenni, de ez már így alakult, ez volt a legkorábbi időpont, amit adni tudtak sajnos a szerelésre. Kép
Egyébként ez most jó hosszúra sikeredett, és nem akartam én észt osztani, még ha úgy is tűnik, csak megosztottam veleted, hogy én mit tudok a dolgokról. Ugye nem baj??? Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Hip-hip, újra középhaladó felhasználó lettem Kép

Kata!
Írtam fentebb pár sort. Hétvégén nem igazán tudtam jönni, mert nyűgi volt, meg takarítás meg szombaton itt voltak a barátaink is. Úgyhogy beindult a társasági élet nálunk végre Kép
A kislányom mint kiderült az idősebb pasikra bukik, mert a haverjaim közül a fiúkra folyton röhög, és az ujjukat fogja, szalad hozzájuk. Jól fogok kinézni, már most szalad a fiúk után Kép

Dia!
Megint osztok egy kis észt. Azt olvastam az anyatejes magazinban, amit kaptam a kórházban, hogy azért változik meg a tejcsi íze fagyasztás során, mert bacik kerülnek bele fejés és az eltárolás közben. Ezek nem halnak meg a fagyasztás során, csak pihiznek egyet, és mikor felmelegíted, hirtelen szaporodásnak indulnak, és ez okozza ezt a fura mellékízt. A gyerekek többsége állítólag ezt nem szokta bírni.

Mica!
Nagyon tündér lehetett, ahogy röhögcsélt a semmin. Olyan édesek, mikor ilyen jókedvűek és kiegyensúlyozottak. Kép
Ez az ijedősség nagyon rossz lehet. Remélem, nálunk az idegen hely nem fogja így megzavarni. Kicsit tartok tőle.

Györesz!
Én is szeretnék recepteket, ha nem gond, mert én is mostmár szívesebben főzőcskézek neki. Bár azért van itthon bébikaja is. Kép

Mit szólnátok hozzá, ha mindenki feltenne recepteket, amik beválnak a babáknál? Így tudnánk tanulni egymástól.
Na tényleg befejezem, mert megint jó hosszúra sikeredtem Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Ti aztán kihasználtok minden percet és neteztek. Nekem is annyira hiányoztok néha, csak a gép a gyerek melletti szobában van és mikor a modem elkezd kerepelni, tuti felébred a pici.

Megpróbálok mindenre reagálni, de tuti kihagyok valamit!

Dia!

Mi 19.-én megyünk 4 hónapos oltásra. Azért ilyen későn, mert a síelés miatt elcsúszott a 3 hónapos március 16-ra és ki kell várni az egy hónapot. Utána 25.-én megyünk csípőszűrésre.

Remélem jól sikerült a muffin recept, majd leírok még egy lekváros muffin receptet. Az szuper. Egy jó ötlet. Én mindíg többet csinálok és a kis papír kosárkákba lefagyasztom őket. Így ha vendégek jönnek csak kikapom és felolvadás után 20 perccel már kész a süti.
Ne aggódj amiatt, hogy a Domi még nem mozog annyira. Szonja például nem szereti még megfogni a tárgyakat, kivéve a láncomat, a hajamat és a mellbimbómat. Persze ezeket előszeretettel tépi. Képzelhetitek milyen kellemes! Kép
Én igazából semmivel nem késztettem a gyereket mozgásra, csak naponta 3x hasra teszem akár tetszik akár nem. Az elején üvöltött, most már szereti. Elé teszek egy-két tárgyat és akkor egészen jól elvan.

Andi!
Örülök, hogy már mered egyedül altatni Noémit. Szerintem ne aggódj amiatt, hogy álmában rágja az öklét. Szonja is szokta. Ha éhes, úgyis fel fog kelni és követeli a cicit. A Szonja sokáig azt csinálta, hogy az éjszakai etetések idején elkezdett dünnyögni, nem ébredt fel csak egy kicsit nyögött, de aludt tovább. Most már ez sincs. Ugye mennyivel kellemesebb így az élet! Kép

Márti!
Nálunk is Szonja háton alszik, és ezért egy kicsit elállnak a fülei. Te is ezért tettél a Gigire fejpántot? Hogy viseli? Nem szedi le? Én már arra is gondoltam, hogy leragasztom a fülét, mert mindíg összegyűri. Rossz nézni!

Valamelyikőtök írt a csőrős pohárról! Egyből elfogadta a pici? Szonja sajnos nem hajlandó se cumizni, se cumisüvegből inni. Persze ez nem probléma, de nyáron több esküvőre is hivatalosak vagyunk és még nem tudom, hogy oldom meg a törpi etetését! Az AVENT-nek van Magic Pohara, az jó?

Különben a hócipőm tele van a Pampers bugyikkal. Ezekből állandóan kifolyik a kaka. Múltkor kipróbáltuk a Liberot és azzal nem volt semmi gond. Már sajnálom, hogy ilyen sokat vettem a Pamperből, még van 30 db aztán ne lássam soha többet. Ma már 3x lett nyakig szaros a gyerek.

Különben köszönjük mindenkinek a jókivánságokat. El sem hiszem, hogy már eltelt 4 hónap.

Gigi!
Nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön kimászni ebből a gödörből. Mi akik nem éljük át ezt, nem is tudjuk elképzelni, hogy mennyire nehéz lehet most neked.

Anikó!
Én is szenvedek a tejjel, de valahogy még próbálom húzni a hozzátáplálást amíg csak tudom, bár szerintem már nincs sok hátra! Egyszerűen folyamatosan fogy bármennyit iszom. Régen szoptatás közben ömlött a másik cicimből a tej, most semmi. Sőt a melltartó betéteket se kell már cserélgetnem mert már nem is csöpög. Bármennyit iszom már apad. Hát biztos tudja a természet, hogy mi kell a gyerkőcnek.

Nálunk is elkezdődött az üvöltünk a babakocsiban korszak. Nagyon boldog vagyok tőle! Kép Én is megpróbálom a kengurut, hátha abban jobban bírja.

Na befejezem a szómenést, puszi mindenkinek!

Barbara
babar

Zsófi!
Boldog hófordulót Bencének! Kép
Kép

Barbi!
Nekem is pont így volt, már maximum éjszakára rakok be melltartóbetétet, különben meg nem kell. De most ez az éjszakai szopi nagyon szuperül helyrehozta a tejcsitermelést. De télleg olyan fura, hogy régen nekem is szinte már a szopi után elkezdett újra csöpögni, most meg semmi...
Fülelállás nálunk is van, én is tervezek egy fejpántot venni, mert a poén, hogy csak az egyik áll el, a másikkal semmi gond nincs. Úgyhogy most nagyon kis muris a fejecskéje ezzel a felemás fülecskékkel Kép
Mi is liberot használunk, pont ezért, mert nálunk napi többször van még mindig kaki, és ez az egyetlen, amiben bentmarad. Kép

Na lányok, eddig hiányoltatok, ma viszont velem van tele a fórum. Persze szerintem nemsokáig, tutira nemsokára kel Kriszta, és akkor már ma nem lesz időm jönni Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Andi!
Megkaptam az emilt,nagyon aranyos a kislányod.Valami gond lehet az infókkal mert egy sem érkezett meg,csak a kép.Azért köszi.

Lányok kaptam egy pár javítást is emilben de még az eredeti nem érkezett meg ezért nem tudom javítani,remélem idővel sikerül.Mindenkinek köszi.
Nagyon jók a feltett képek,szerintem nekünk vannak a legszebb babáink.Kép

Magunkról:Megkaptuk a 4-hós oltást,egy kicsit lázas lett tőle,de adtam neki kúpot így szinte az egész napot átaludta,szóval megúsztuk.Liliána most 5Kg78dkg.,és 61cm.Egy kicsit mi is szenvedünk a fogakkal,de a dentinox elég jó.
Bogi is jól van,csak egy kicsit eleven,nem örült az esős időnek állandóan menni akar.Tegnap előszedte a gumicsizmáját és elindult sétálni.Nagyon cuki volt.
Nem volt időm írni,mert átrámoltam a gyerekek szekrényeit,rengeteg ruhát kinőttek mind a ketten.Több napig dolgoztam vele mire átválogattam a ruhákat,de most legalább nagyjából képben vagyok,hogy mit hol találok.
Remélem jól fog sikerülni a tali,érezzétek jól magatokat.
Most mennem kell.

Mindenkit sokszor puszilok,Saxi.
saxi

Szia Saxi!

Elküldtem a táblát újból, remélem megkapod.

Puszi

Andi
tandi

Szia Barbi!

Nekem is a Libero jött be jobban.
A Pampers sem annyira rossz, de átázik állandóan.
Szerintem a libero vastagabb.

Puszi:

Andi
tandi

Sziasztok!

Remélem most írni is tudok, nem csak olvasni, ahogy tettem ma már egy párszor.

Barbi!
Érdekes nekünk a Liberonál van az, hogy állandóan kifolyik a kaki. Nektek is a hátsó gumírozásnál történik a baleset? Lehet, hogy nekem a Pamperst kéne kipróbálnom?
Nálunk pont a nagyon fejre simuló fülecskékkel van baj. Nagyon könnyen bepállik mögötte a bőre. A mai napig hintőporoznom kell, nehogy begyulladjon Neki. A fejpánt biztos Szonjának is jól fog állni. Kép

Anikó!
De jó, hogy újra itt vagy. És nem is egyszer
írtál Kép
Szörnyű, hogy Krisztike mennyit szenved a fogacskákkal. Én el sem tudom képzelni, hogy mennyire rossz lehet, ha fájdalmában sírdogál. Marci se hasfájós nem volt, se a fogaival nem szenvedett. Kép Remélem a jövőben sem lesz nagy gáz velük. Kép
Érdekes ez a fagyitejes dolog, erre nem is gondoltam. Én mindig azt hittem, hogy én ba.arintottam el valamit a tejjel és azért olyan furcsa ízű és szagú. Nem egyszer ki is öntöttem Kép
Jó, hogy helyrejött a tejcsid + klasz, hogy Krisztike ilyen ügyesen kajcsizik. Szerintem nekem is jót tesz, hogy akár kétszer is felkelünk éjjel enni. Persze akkor nem vagyok túl boldog, de a cél szentesíti az eszközt Kép
Érdekes, amit a depiről írtál. Nem gondoltam volna, hogy ez így van, hogy mindenképp gyogyit is kell ilyenkor szedni és nem elég a társaság. Amikor engem is megütöttek depis hullámok én direkt elhívtam egy hétre a húgomat, mert féltem, hogy valami meggondolatlan dolgot fogok csinálni. Mivel még nem voltam annyira nagy bajban, így ez is nagy segítséget jelentett. Kép
Következő talin biztos találkozunk. Kép Annyira kíváncsi vagyok Rád és persze mindenkire!!! Én is félek, nehogy meghiusuljon a menetelünk vagy a takonykór vagy a csütörtöki oltás miatt. Kép

Kata!
Hát biza a dokinéni nem a két szép szememért jön házhoz, bár mentségére legyen mondva, hogy nem mindig fogadta el a manit, hanem csak minden második alkalommal. Most már biztosan úgy van vele, hogy elég nagy ahhoz Marci, hogy lemenjek vele a rendelőben. Csak épp a város másik felében van + takonykórra nem akarok vele összeszedetni a váróban valami komolyabb bajt.

Mica!
Marcinak mindkét keze totál vörös, annyira szétrágta, összenyálazta stb. Párom teljesen pánikban volt, hogy milyen lesz ennek a gyereknek a keze. Bekenni nem tudom, hisz a másik pillanatban már a kezében van. Séta alatt adtam rá nagyon vékony kis cérnakesztyűt és akkor kentem be, jobb híján.

Györesz!
Ki is ment a fejemből, hogy festés van Nálatok. Mi is fogunk festeni, szinte a fél házat. De akkor már jobb idők lesznek és jól lehet szellőztetni. Elég vacak időt fogtatok ki Kép
Kanáldobálás Kép Ügyes Norbika, tudja, hogy kell anyát ugráltatni Kép És mi lesz még később! Győzzük őket utólérni Kép Várjuk az etetőszékes fotókat!!!

Márti!
Amikor kevés volt a tejcsim én is folyton azon aggódtam, nehogy kiszáradjon Marci. Állandóan a kutacsát figyeltem. Annyira biztos, hogy nem lehet gond, hisz más kajcsit is kap és abból is vesz fel folyadékot. Nem lesz semmi baj Kép

Andi!
Nődoki Kép Kíváncsi vagyok mit fog mondani, hogy ilyen össze-vissza jön meg Neked. Szerintem szülés után nem sokkal még nem gond. De azért hallgasd meg őt is, hisz nekem nincs orvosi diplomám Kép

Annyira örülök, Marci egyre többször elaltatja magát. Ha látom, hogy kicsit álmoska, beteszem az ágyba, nézelődik, dumál, lehajtja a fejét, nézelődik, dumál és pár perc múlva már alszik is Kép Annyira jó, hogy ilyen kis ügyi Kép

Na megyek, mert persze, hogy felkelt Kép
Puszi mindenkinek! Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Andi!

Köszönöm,hogy mégegyszer elküldted!A címemből hiányzik,hogy Dorogon lakom.A többi rendben van,ha van időd írd be légyszives.Köszi.
Mensi dologról én is azt gondolom,hogy szoptatás alatt még nem áll be olyan rendszeresen,de jobb a békesség inkább nézze meg az orvos.

Minden jót puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!
Megint én. Most egyik kezemben kicsi lánykám, másik kezemmel írok...

Melinda!
Igen, nagyon rossz, ha fájdalmában sír, helyesbítve ordít szegényke. És nem tudsz vele mit csinálni. De majdcsak túlleszünk ezen is Kép
Azt hiszem félreérthető voltam.Kép Én nem általánosságban a depiről írtam, hanem a szülés utáni depiről. Andi is írta, hogy neki is sikerült helyrejönnie szerencsére bogyók nélkül. De szülés után a szervezeted nem olyan, mint egyébként, sokkal gyengébb, és ilyenkor szerencsére ritkán, de sajnos kialakul. Én remélem, hogy hamarosan Gigi tényleg jobban lesz, mert nagyon hiányzik. Emlékszem, mennyire vártuk a szülést, és milyen vagány jófej csajszi volt még pocakosan.
Neked nagyon ügyes Marci, hogy egyedül így elalszik. Nekem napközben mindig a kezemben kell altatni. De még nem alszik teljesen, mikor leteszem sz ágyba, és onnan egyedül evickél álomországba. Viszont a babakocsiba beteszem, lemegyünk sétálni, és negyed óra múlva egy hang nélkül húzza a lóbőrt.

Puszi Anikó
pancsa2

Saxi!
De jó, hogy ilyen jól viseli az oltást Lili. Hű nektek is már csak egy szuri, és egy darabig túlvagytok rajta. Kép
Irigy vagyok, hogy már rendet tettél. Nekem is át kellene válogatni Picurka ruháit, de valahogy még nem volt hozzá erőm.
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Megint javítás volt a táblában, remélem most már tényleg jók az adatok, Saxinál javítottam, hogy Dorogon lakik, az lemaradt nála.

Pusza:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Most nekem is itt van Marci az ölemben! Kép

Anikó!
Nem értettelek félre, csak én írtam hülyén. Értelek. Kép
Gigire én is úgy emlékszem, hogy egy vagány, jó humorú csaj. Emlékszem, néha olyan jókat írt, hogy csak ugrált a pocakom föl-le, olyan hatalmasokat nevettem Kép Remélem fog még ilyeneket írni!
Marcit az elejétől nem kellett kézben altatni, mert sajna nagyon sárga és ezért aluszékony volt, ahogy hazajöttünk a kórházból. Ha letettük az ágyba, szinte rögtön aludt, így megszokta, hogy nem ölben alszik el. Erre mondják, hogy minden rosszban van valami jó Kép

Saxi!
Előbb elfelejtettem Neked írni. Ügyi Liliána, hogy ilyen jól viseli a szurit. Remélem mi is ilyen ügyik leszünk Kép
Elhiszem, hogy volt eleged ruhapakolással. Én most még úgy csinálom Marcinál, hogy ha látom, hogy már kicsi lesz a ruci, akkor vasaláskor szétválogatom és dobozba rakom a kinőtt rucikat. Remélem később is ilyen rendes kislány leszek Kép
Bogi gumicsizmában sétálni indult Kép Tündéri lehetett Kép

Andi!
Köszönjük a táblicskut és a javításokat is Kép

Van Heim Pál-os orrcseppünk. Párom munkából hazafelé beszaladt a dokinénihez és felírta. Egyébként ez az orrcsepp a Nasivin 0,01%-os orrcseppjének és az Otosporin füllcsepp 1:1 arányú keveréke. Na milyen okos lettem Kép El is kezdem neki adni. Remélem használni fog!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Megint én!

Márti!
Te mennyit adtál Giginek ebből az orrcseppből? A Nasivinben azt írják, hogy napi 2X2 csepp orrlyukanként. Te ennél többet adtál?
Köszi!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Most nem válaszolok a levelekre mert amint látom már megint rengeteget írtatok.De majd még jövök és válaszolok.
Mi jól vagyunk,ma sokat aludt domi.Vagyis pontosítok keveset de sokszor.KépMost fürcsi,elaltatom aztán jövök.Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Andi!

Köszi a javítást most már minden szuper.

Anikó!

Igen már csak az 5-hós szurit kell kibírni aztán egy darabig nyugalom van.De én úgy tapasztaltam,hogy 15-hós szuritól kezdve sírt Bogi a dokinéninél.Akkorra fogta föl igazán,hogy a rendelő majdnem mindíg egyenlő a szurival és nagyon utálta.Most még nem értik és hamar elfelejtik a dolgot,de ha már nagyobbak sokkal nehezebb.
Ez a rámolás már régóta idegesít, tényleg nagyon nehéz nekiállni.De ha elkezded már könnyebb,jó munkát.

Melinda!

Biztos ti is hamar átvészelitek a szurit,a lényeg ,hogy időben megkapja a lázcsillapítót,attól megnyugszik egy kicsit.Én a szuri helyét beborogattam neki,azt mondták a rendelőben,hogy az is nagyon jólesik és nem fáj annyira.
A dobozolás is jó ötlet mert így előbb utóbb kikerül az összes kinőtt ruci.Nekem azért kellett egyszerre rámolnom mert méret szerint külön csomagoltam és a beépített szekrény legfelső polcára pakoltam,amit csak létráról érünk el és oda nem mászok minden nap.A lényeg,hogy készen vagyok.A gumicsizmában tényleg nagyon aranyos volt Bogi.
Nagyon kiokosodtál legközelebb már te kevered az orrcseppet.Kép

Megpróbálok képet feltenni remélem sikerül.
Mindenkit puszilok,Saxi.
Kép

Kép

Kép

Kép
saxi

Melinda!

A Heim Pálos orrcseppbQl csak 3x1-et szabad csöpizni. Mi is azt kezdtük el és így estére már egész jól van GergQ.
Viszont én is beteg lettem. Tiszta takony vagyok. Ezerrel kúrálom magam, hogy szombaton mehessünk. Már nagyon várom!

Nekem a Liberon kívül tudjátok melyik pelus jött be nagyon? A Tesco-s. Van neki most egy új unisex és az szerintem nagyon jó és olcsóbb is. A nagy csomag azt hiszem 2500 ft.

Most megyek fürcsiztetni.
Puszi
Szilvi
sys

Lányok!
Mindjárt szétrobbanok a méregtől! Írtam egy tök hosszú levelet és elszállt! Ne haragudjatok, de hulla vagyok és fáj a fejem úgyhogy képtelen vagyok újra kezdeni!
Nem tudom, hogy hogy tudok jönni a napokba, de majd bepótolom az írást!
Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Megint itt vagyok!Kép
Megpróbálok válaszolni a levelekre.Előre is bocsi ha valakit kihagyok.
Saxi!
Gyönyörűek a csajok!KépBogi is már kész hölgy!Kép

Barbi!
Domi a gyertyát csinálja előszeretettel.KépMa már 1x2xoldalra is dőlt belőle,talán nem sokára már fordul is.KépElőre is köszi a muffin receptet!:9Tegnap banánnal és csokival töltöttet csináltam,mondanom se kell,hogy nem sokáig volt az asztalon.Kép
Mi még azokat a pelusokat használjuk amit kaptunk,kapunk a babanézőktől.De álltalában nappal pampers vagy DM-s van rajta,éjjel pedig pampersz vagy libero.Viszont popsitörlőből én csak huggis-t veszek,mert nekem az jött be.De most kaptunk babylove és níveát is,persze azért nem fogom eldobni.Kép

Anikó!
Engem személy szerint nem érint a tejolvasztás,de azért köszi!Kép
Jobbulást kivánok Krisztinek.Giginek átadom az üzeneted!Kép

Kata!
Képzeld!
Tegnap banán-alma-krupli egyveleget kapott Domi.Kép
Na mondom magamba,ez elég tömény inni is kellene rá.adtam neki ivólevet de a cumisüvegből nem fogadta el,váltottam csőrösre abból se kellett.A végén kiskanálból elfogadta.De mire azzal megitattam.....Gondolhatod?KépNa,este a kakiban zöldes-fekete rost szállakat fedeztem fel.Mintha cérna darabok lettek vola.Tanácstalan voltam mi lehet az.?Tamás kitalálta,hogy biztos ruhaszösz.Kép
Ma reggel megint volt.Egy kicsit beparáztam és felhívtam a védőnőt.Kiderült,hogy a banántól van és ez természetes.KépMegkönnyebültem.Kép

Ma különben finomfőzeléket majszolt uzsira.Kép

Márti!
Sajnos jól emlékszel nekünk lopták el a kocsinkat.KépElég szar most gyerek mellett kocsi nélkül.

Melinda!
A nődokihoz vizsgálat miatt nem szivesen megyek,de mint emberhez pedig igen.Kép

Andi!
Szerintem a Te depidet nem lehet összehasonlítani a Gigiével.Nekem az nem tetszett a leveledben,hogy azt írtad,hogy ha Gigi akarná meggyógyulna.Szerintem ő igen is nagyon akarja és ez nem csak rajta múlik.
De erről nem vitatkozom többet!

Én ne segítsek a szenyó készítésben?A múltkor még azt mondtad,hogy mi menjünk előbb.

Mica!
Légyszi intézkedj és gyertek a talira!Kép

Györesz!
Pusz.Kép

Mindenkinek jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Küldök még képeket,ha sok belőlem szóljatok!

Puszi,Saxi.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
saxi

Sziasztok!!

Anikó
nagyon lexikális vagy ma, de nem baj, jó tudni dolgokat.

Barbi
igen Gigi a fejpántot a füle miatt kapta, nem szedi le csak ahogy mozgatja a fejét lejön, ezért figyelni kell rá. Én bevallom 1x próbálkoztam a ragtapasszal, iszonyű üvöltés volt amikor leszedtem pedig oda sem ragadt rendesen és a bőrbarát volt, nagyon lelkiismeret furdalásom volt tőle, nem ajánlom. Állítólag hozzá fog nőni a fejük és nem lesz elálló, de én is aggódom miatta nem szeretném ha elálló fülei miatt gondja lenne majd nagyobb korában.
Tejről én is írtam pár napja nálam is ez volt az ábra, s mikor fejnem kellett kiderült totál sűrű lett, valószínűleg nálatok is ez a helyzet, kevesebb de sokkal táplálóbb lett a tej.

Melinda
nekünk 3*1-1 cseppet mondott a doki néni utána orrporszívózás, és vígasztalásként jöhet a kaja.
Remélem nektek is be fog jönni.

Saxi
nagyon jók a képek

Nálunk minden oké, egyre többet van hason a kiscsaj, persze folyamatosan forog, ma egész nap röhögcsélt és dumált. Györesz is tanusíthatja milyen tökéletes kiejtéssel mondta, hogy "nem".
Szóval álom baba ma a lányom, talán a tejcsi is kicsit több remélem holnapra minden oké.

Ha valakinek nem írtam bocsi de hulla fáradt vagyok

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok Lányok!

Saxi!

Gyönyörű a családod, ennyi, egyszerűen nem tudok megszólalni, teljesen elaléltunk a férjemmel.
Nagyon szépek vagytok, tényleg.

Dia!

Biztos igazad van!!!! De véleményemet asszem többet nem nyilvánítom ki, előre is bocsi lányok!

A szendókészítéssel kapcsolatban, ha van kedved és tényleg szeretnél segíteni,akkor írd meg,majd Gyuri hamarabb megy értetek.
14-kor lesz ugye a tali, írd meg mikorra menjen Gyuri. Rád bízom.
De tényleg megcsinálom egyedül, nem akarlak leterhelni, untig elég Domit felkészíteni az útra.
Addig is csinálom a dolgokat.

Na megyek lányok alucikálni.
Végre csönd van.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Holnap gondoljatok ránk:megyünk oltásra.KépEz még csak a négy hós lesz,a múltkori szuri miatt eléggé parázok.Remélem most nem szenvedünk egy hétig és a göbösödés is elmarad!
Fiús Anyukák!Próbáljátok valahogy tisztítani a babák kukiját?Kép
Tudom,azt mondják,hogy két éves kotig hozzá se nyúljunk,mert öntisztul.Raulnál azt mondták,hogy nagyon picit mozgassam a bőrt(semmiképpen ne húzzam le),de fürcsinél kell ez a mozgatás.Nem is volt gond.
Most nem csináltam(mivel olyan felvilágosult vagyok Kép )Patriknak jól be is pirosodott a vége.Ruszlán oldotta meg a helyzetet,mert én hozzá sem mertem nyúlni,remélem holnapra elmúlik a pirosság!

Anikó!
Jó,hogy írtál!!!Kép
Látom beindul a társasági élet Nálatok,ez tök jó ,én is örülnék,ha lennének a közelben ismerősök,barátok.
Hétvégén jön Anyukám!Kép
Panadolt adsz most is Krisztikének?Hatásos?Én még nem adtam Patriknak,de lehet,hogy megpróbálom,nagyon szenved.Lehet,hogy Neki a felső fogai jönnek először?
Ejha,Krisztike már pasizik?!Kép
Alig várom,hogy valamelyikőtök pocis legyen újra!KépLehet,hogy Te leszel?Kép

Saxi!
Nagyon szépek a lányaid!!KépLilike ilyen ügyesen ül már?
Bogi nagyon aranyos lehetett,hogy nekiindult a gumicsizmában,határozott kis nő.Kép
Jó,hogy ilyen ügyesen átvészeltétek az oltást!

Melinda!
Remélem beválik az orrcsepp!
Az a lényeg,hogy rendes a dokinénitek,én sok mindent magam oldok meg,szívem szerint már vinném orvoshoz,de tudom,hogy sokszor felesleges,jó tanácsot úgysem kapok.Inkább a védőnővel szoktam megbeszélni a dolgokat.
Ügyes Marci,hogy egyedül alszik el!
Raullal megkínlódtam,sokáig kellett kézben altatni,cserébe Patrikot nem kell.Kép(Eddig legalábbis).
Tényleg nagyon ügyes vagy,én már nem nagyon vasalok,csak ha muszáj.Kép

Dia!
Hát Tamás nem semmi a ruhaszösszel!Olyan jót nevettem!Kép
Te főzöl Dominak?Ügyik vagytok ezzel a hozzátápival!
Mennyi ideig tart egy étel bevezetése?
Ma Patrik kapott két pici kanál őszibarackot.Kép
Mennyi babanéző megy hozzátok!Irigy vagyok ám!Kép

Megyek lefeküdni,nem tudom ma mennyit alszunk.Holnap még az oltás is...

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata!

Nekem azt mondta a dokinéni, hogy egy kicsit le kell húzni és a lerakódott trutyit kimosni. De tényleg csak egy kicsit lehet amúgy is. GergQnek is beszokott néha pirosodni a vége. Azt mondták ha tud sugárban pisilni akkor nincs gond. Nekem amúgy is hetekig tök furi volt, hogy kibontom a pelusból és kukit látok.
Sok sikert az oltáshoz. Mi 19-én megyünk 3 hósra.

Nekem most az a problémám, hogy GergQnek van a hátán már születése óta egy piros pötty ami úgy néz ki mint egy kezdQdQ anyajegy. Egyébként az a hivatalos neve, hogy heamangioma. Csak az a gond vele, hogy szerintem nagyobb lett mióta megszületett. A védQnQ azt tanácsolta, hogy vigyük el a bQrgyógyászatra. A héten lemegyünk. remélem nem lesz gond vele.

Saxi!
Nagyon aranyosak a gyerkQcök. Neked is milyen szöszke a kislányod.

Képzeljétek azt mondta a védQnQ, hogy 6 hónapos koráig csak anyatejet adjak GergQnek. Szerintem addigra már nem elég nekik csak az anyatej. Úgyhogy én 4 hónapos korától fogok neki adni mást is.

Zsófi!
Boldog hófordulót Bencének!

Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!Kép

Dia!

Ez a ruhaszösz nagyon jó volt.Én is adtam már banánt Liliánának de nagyon megfogta a kakit,úgyhogy egy darabig most mellőzöm.Remélem később nem lessz vele gond mert nagyon ízlik neki.
Ha esetleg írnál Giginek,nagyon sokszor puszilom és szorítok,hogy mielőbb meggyógyuljon.Szerintem nagyon nagy türelemmel kell lenni iránta mert egy ilyen dologból időbe tellik mire az ember magához tér,és újra élvezni tudja az életét.Sajnálom,mert tényleg nagyon vagány csajzi volt,úgy szeretném ha megint itt lenne közöttünk.

Andi!

Köszi a dícséretet,nekem is ők a legszebbek,de ezzel szerintem minden anya így van.Azért te sem panaszkodhatsz,neked is gyönyörű kislányod van.

Kata!

Liliána már sokat csücsül,ha lefektetem egy idő után megunja és sírni kezd.Ilyenkor fel szoktam ültetni és így jobban tud nézelődni,akkor megint elvan egy darabig.Az a kép pont a ruhapakolás rumlijában készült,amit én összehajtottam azt Ő szétszórta.Te már pótolod valamivel az anyatejcsit vagy csak készültök rá?

Szilvi!

Mind a ketten tejföl szőkék voltunk gyereknek,így volt kitől örökölnie Boginak.
Annó boginál nekem azt mondta a doki,hogy 1-éves korig ne adjak a babának semmi szilárd ételt,kérdezem én akkor,hogy tanul meg rágni a gyerek?Szerintem igazad van ha Te úgy gondolod nyugodtan adhatsz neki mást is,nem lessz semmi baja.Mellette úgyis kap még anyatejet.Mi ma megint céklát eszünk,biztosan jól fog kinézni a lánykám.

Márti!

Neked is köszi a dícséretet!

Most mennem kell mert Liliána úgy bekakit,hogy a szoba másik végéből érzem.Kép

Mindenkit puszilok,ha tudok jövök még,Saxi.
saxi

GyöreszKép
milyen babapiskótát adsz Norbikának?

Mindenkinek sok pusziKép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést mindenkinek! Nagyon aranyosak vagytok! Kép Kép Át is adom Bencének, ha felébredt! Biztos ezért csuklott tegnap annyiszor. Kép

Györesz
Olyan jó lehet már, hogy ilyen ügyesen eszik a picúrkád etetőszékből. Én egyenlőre vagy az ölemben vagy a hordozóba szoktam tenni, ha valamit kanállal kap.
Alma...maradjunk annyiban, hogy kb. egy kávéskanálnyi lement a torkán. De én voltam a hülye, mert nem evés előtt kellett volna, amikor már türelmetlen. Majd legközelebb úgy próbálom, hogy két evés között legyen.

Mica
De jó lehet hallgatni egy ilyen nagy nevetést! Bence is egyre többet nevetgél már. Van egy helikopteres, macit füzére...olyat, amit babakocsira lehetne tenni (csak sajna nem a miénkre), és azzal szoktam neki berregni(van, hogy negyed órát is. Az orrom már úgy szokott viszketni. Kép)na ezt pl. nagyon élvezi.

Kata
Nálunk anyu volt ez a nagy főzelék párti. Mivel már én is ettem olyan három hetes koromban, nekem is bepróbálkozott anyu, de én kerek-perec megmondtam, hogy nem. Kép Anyósom meg a citrommal gyilkol, hogy adjak neki citromot, amikor csuklik. Ad a fene, előbb, vagy utóbb mindig elmúlik neki. De azt nem értem, ha ő nem eszik citromot, akkor én miért adjak a gyereknek. Na mindegy.
A csoki viszont elég gáz. Kép Ütöttem is volna a kezére. Kép Kép

Anikó
Szegény picúr, ennyire megszenvedni a fogzást. Milyen atrocitásokat kiállniuk, míg felnőnek. Kép
Remélem hamar kibújik a fogacskája, és a többit már nem szenvedi meg ennyire.
Addig is küldök egy gyógypuszit! Kép

Saxi
Nagyon édesek a lányok!!!!! Tényleg, nagyon szépek!

Dia
Tegnap este megkaptuk a szőnyeget. Kíváncsi leszek, hogy mit szól Bence hozzá! Kép

Puszi mindenkinek!
Zsófi
nmzsx

Sziasztok,

Nos, megjottunk a tanacsadasrol, ahova soron kivul elvittem a lurkot, mert 2 napja ismet kifakadt a BCG oltasa, es eleg csunya a helye. Azert megmertek Zolikat, szegeny, ehezo etiopotKép Hat az o merleguk szerint nem fogyott, igaz, hogy ok pelusban es bodyban merik, nameg epp kaja utan.. igy a lurkom 8750g es 64 cm, 2 het alatt 250et hizott es 3 cm-t nottKépKép
A BCG oltasra azt mondak, hogy van ilyen, es mivel a nyirokcsomoi nincsenek begyulladva, igy nincs gond vele egyenlore.
Viszont a vedoneni, aki merte, es irta be az adatait, kerdezte, hogy csak szopik? Mikor mondtam, hogy igen, akkor nagyon megdicsertKép Ugy latszik, hogy itt ilyen pozitiv a hozzaallas, es nem eroltetik a hozzakajaltatastKép

Szilvi,
a babaknak boven eleg az anyatej, nemcsak 6 honapos korukig, hanem meg tovabb is, hidd elKép Mivel a fiam sulyban nem kicsi, lassan egy 1evesnek felel meg, igy tudom, hogy elegKép Mondjuk ennek ellenere lehet, hogy enis adok majd neki hamarabb gyumolcsotKép

Zsofi,
Szonyeg kiprobalasra kerult mar?Kép Remelem, hogy Bence orul nekiKép

Saxi,
Kepek szuperek, soha se unjuk meg szerintemKép Ugyhogy nem elegKép

Dia,
Probalom megoldani, ha ma nem megy az agyamra a lurko, mint tegnap, akkor mar pozitivabb lesz a vilagnezetem is, es akkor szerintem megyunkKép Tegnap nyugos nap volt, alig aludt.. szerintem en voltam a bunos ebben (mea culpaKép), mert elozo nap kukoricat ettem..

Kata,
Fiuk kukijan a bort csak egy pocit szabad megmozgatni, nem szabad nagyon hatrahuzni, nekik meg le van tapadva a bor. Igy egy picit meg lehet tiszogatni. Ha meg nagyon pirosodna, nekunk canestent javasoltak regebben, de kerdezz ra a vedonenidnel (ha nem vagy vele olyan jo kapcsolatban, akkor majd szolj, megkerdezem en az enyemetKép).

Most hirtelen ennyi, tobbieknek is pusziKép

Mica
mica

Sziasztok!
Mica!
Ok!Kép
Kata!
Én Dominak szoktam fürdésnél húzogatni a bőrt,és már nagyon szépen megy hátra.Persze csak finoman szoktam.Kép
Nem még nem én főzök neki,majd csak 6 hónapos kortól gondoltam,hogy kotyvasztok neki.Igaz a banán-alma-krumpi verziót én csináltam.Kép
Most még töbségében primőr árut lehet kapni,azt ugye meg nem szabad adni nekik.De mire 6 hós lesz/június/akkorra már lesznek"normális"zöldségek-gyümölcsök a piacon és Nagyi kertjében.Kép
Köszönjük a dicséretet!Kép
Igazából,nekünk nem gond az új ízek megismerése.Ebből a szempontból szerencsésnek érzem magam.Kép
Igen,sok a babanéző,és még mindig nincs vége.Kép

Zsófi!
Kiváncsian várom a szőnyeg beszámolót!KépBiztos tetszeni fog Bencének.

Saxi!
Domit nem,hogy megfogta a banán,hanem 2x kakilt tőle.KépEz a gyerek mindent fordítva csinál.Kép
Gigi:Minden nap írok neki.Egyszer majd csak válaszol.KépÉn nagyon sajnálom,most jött ki nála az 5 évig tartó,gyülemlő stressz.Talán én érthetem meg a legjobban mert tudom mit jelent 5 évig lombikról-lombikra járni,az a sok beavatkozás,várakozás,na és az anyagiakról nem is beszélve.KépPersze ezzel nem azt akarom írni,hogy ti nem érthetitek meg!Csak én talán jobban átlátom a gondját,hisz én is hasonlót éltem át.Kép

Andi!
Ha nem akarnék segíteni,nem kérdeztem volna!De ha gondolod el se megyek a talira.
De azt hiszem ha egy barátságban nincs vita,akkor az nem is igazi barátság!Szóval kell néha,hogy összekülömbözzünk.Ez nem is lehetne másképp,hisz mind a ketten makacs,akaratos,önfejűek vagyunk!Kép

Mindekinek sok puszi.Este jövök!Dia

Ja még annyi,hogy az éjjel Domi hözsögöt,köhögöt.A frássz jött rám,hogy megfullad a gyerek.Mire összeszereltük az orrszívót,hogy kiszívassam az orrát,már semmi baja sem volt.KépBiztos csak félre nyelte a nyálát.Mind ez fél 4-kor.Szóval ez az Anya szerep jó nagy izgalommal,aggódással,féltéssel jár!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Mica!
Ok!Kép
Kata!
Én Dominak szoktam fürdésnél húzogatni a bőrt,és már nagyon szépen megy hátra.Persze csak finoman szoktam.Kép
Nem még nem én főzök neki,majd csak 6 hónapos kortól gondoltam,hogy kotyvasztok neki.Igaz a banán-alma-krumpi verziót én csináltam.Kép
Most még töbségében primőr árut lehet kapni,azt ugye meg nem szabad adni nekik.De mire 6 hós lesz/június/akkorra már lesznek"normális"zöldségek-gyümölcsök a piacon és Nagyi kertjében.Kép
Köszönjük a dicséretet!Kép
Igazából,nekünk nem gond az új ízek megismerése.Ebből a szempontból szerencsésnek érzem magam.Kép
Igen,sok a babanéző,és még mindig nincs vége.Kép

Zsófi!
Kiváncsian várom a szőnyeg beszámolót!KépBiztos tetszeni fog Bencének.

Saxi!
Domit nem,hogy megfogta a banán,hanem 2x kakilt tőle.KépEz a gyerek mindent fordítva csinál.Kép
Gigi:Minden nap írok neki.Egyszer majd csak válaszol.KépÉn nagyon sajnálom,most jött ki nála az 5 évig tartó,gyülemlő stressz.Talán én érthetem meg a legjobban mert tudom mit jelent 5 évig lombikról-lombikra járni,az a sok beavatkozás,várakozás,na és az anyagiakról nem is beszélve.KépPersze ezzel nem azt akarom írni,hogy ti nem érthetitek meg!Csak én talán jobban átlátom a gondját,hisz én is hasonlót éltem át.Kép

Andi!
Ha nem akarnék segíteni,nem kérdeztem volna!De ha gondolod el se megyek a talira.
De azt hiszem ha egy barátságban nincs vita,akkor az nem is igazi barátság!Szóval kell néha,hogy összekülömbözzünk.Ez nem is lehetne másképp,hisz mind a ketten makacs,akaratos,önfejűek vagyunk!Kép

Mindekinek sok puszi.Este jövök!Dia

Ja még annyi,hogy az éjjel Domi hözsögöt,köhögöt.A frássz jött rám,hogy megfullad a gyerek.Mire összeszereltük az orrszívót,hogy kiszívassam az orrát,már semmi baja sem volt.KépBiztos csak félre nyelte a nyálát.Mind ez fél 4-kor.Szóval ez az Anya szerep jó nagy izgalommal,aggódással,féltéssel jár!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Bocsi 2x ment el!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Kaptam Gigitől levelet!
Nagyon-nagyon boldog vagyok,mert kezd megint önmaga lenni!Legalább is a levél hangulatából itélve gondolom ezt.KépPersze,tudom,hogy még hosszú folyamat ez.Lehet,hogy jön a talira.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Woww, ez nagyon jo hirKépKép Szurkolunk, hogy osszejojjon, ha ott lesz a talin, ennyi boldog anyuka remelem pozitiv lesz neki, es talan sokat segit a gyogyulas folyamatabanKép

Mica
mica

Sziasztok,
talira sajnos nem tudunk menni, bejelentkeztek rokonok csaladlatogatasra. Kép

Minden oltasra varo es frissen oltott babanak drukk es gyors jobbulast! (Mi lassan 1 honapja csuszunk az 5 hos oltassal betegsegek miatt Kép)

Gigi: nekem is volt baratnom, aki kulfoldon, egy buliban az alkoholaba csempeszett kabitoszertol lett depresszios. Komolyan, el se hittem volna, ha nem latom a sajat szememmel, milyen komoly betegseg ez. Kép Remelem, Gigi hamar jobban lesz, es orvosi es baratnoi segitsegevel felulkerekedik a bajon. Kép

Pussz,
Gombóc,
a read-only Kép
gombóc

Sziasztok!

Dia!
Jaj, de jó lenne, ha tudna jönni Gigi!!! Kép Biztos jót tennénk neki! Kép
A kakijától én is megijedtem volna. Ruhaszösz Kép De jó tudni, hogy a banán teszi.
Tegnap a tejecskét adtam Marcinak kanálból. Cumisüvegből nem kellett neki, így az ágyikójában feküdt és adtam neki kanálból. Úgy nyitotta a száját a kanálra, hogy öröm volt nézni Kép Átérzem, hogy nem lehetett egyszerű, így "megitatni" Domit.
Jössz a talira és punktum! Kép

Saxi!
Gyönyörű a családod! Mindenki milyen kis mosolygós Kép A nagylányod tényleg nagy már és milyen gyönyörű szép szőke királylány! Lili tündéri a fél fej céklával a pofiján Kép
Egyébként tényleg én keverem az orrcseppet!

Györesz!
Én mostanában átmásolom Word-be az írottakat, mert a hajamat tépném, ha a félóra alatt megírt levelem elszállna a semmibe. Szomorú vagyok, hogy alig tudsz jönni és még akkor is vacakol veled ez a sz.r Kép
Jó festegetést! Hogy viselitek?

Kata!
Sok drukk a szurihoz! Most biztos nem lesz göb, előzőnél biztos a dokinéni nyomta félre Kép
Kukit mi még nem piszkálunk Kép Dokinéni még mondta, hogy még hagyjuk. De csütörtökön, az oltáson azért rákérdezek, hogy mikortól lehet. Én hallottam már minden verziót, hogy mikor kell kezdeni (ahogy a csajok is százfélét írtak Kép, már egész pici korban, 1, 2 évesen stb...
Vasalást már én is nagyon unom Kép

Szilvi!
Köszi az orrcsepp infot. Remélem tényleg használni fog, annyira sajnálom ezt a kis Vacakomat az állandó orrszívás miatt. Kép
Te is betaknyosodtál Kép Jobbulást Neked is és Gergőkének is! Kép
A Tesco-s pelust már nekünk is dicsérték, de mi mindig a Cora-ban vásárolunk, így még nem jutottam el odáig, hogy vegyek is belőle. De ami késik, nem múlik Kép
Szerintem a védőnők ezt kell mondaniuk. (6 hóig semmi, csak tej). Épp tegnap olvastam a Kismama.hu-n a szoptatásról, na abból is ez folyt. A szoptatási tanácsadók is ezzel jönnek folyamatosan. Nem akarom elítélni őket, de az emberbe ezzel is beleverik a lelkifurdalást, ha esetleg Te úgy érzed, hogy előbb is adsz valami más kajcsit a kicsinek. Ha Te nem értesz velük egyet, nyugodtan adj a Picurnak mást is. Egyébként én is ezt fogom tenni. Kép

Márti!
Neked is köszönöm az orrcsepp adagolást! Jó, hogy mire bevarázsolom az orrcseppet, pár perc múlva szívhatom is ki Kép Kép Remélem tényleg jó lesz nekünk is!

Mica!
Zolikára tényleg nem lehet azt mondani, hogy fogyózna Kép Marci sem egy alultáplált baba. Nekem is nagyon jól esik, amikor a dokinéni mosolyogva megkérdezi, hogy "Anyuka, mivel eteti ezt a babát?" És elismerően bólogat, hogy azt mondom, csak tejcsivel. Kép

Anikó!
Tessék ma is olyan sokat írni, mint tegnap!!! Kép
Krisztike hogy van?

Marci elkezdett minden irányba elmászni. Az még hagyján, hogy 90 fokban elfordul a kiságyban, de ma éjjel a szopinál azt vettem észre, hogy párhuzamosan mozdult el és már majdnem a rácsra kenődött Kép Csúcs, hogy mikre képesek ez a babók Kép

Na most már megyek! Lassan etetnem "kell" + babaruha vasalás is vár Kép

Pusz mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?