Sziasztok!
Próbálok gyorsan írni, hátha most hagy egy kicsit Krisztikém. Nagyon rossz napjaink vannak. Lányok, ha szenvedett a picike az alsó fogaknál, hát az semmi ahhoz képest, amit majd a felsők okoznak. Nálunk a 2 hónapja éjszakát átalvó kislányom kel mostanában 2-kor, de folyamatosan felsír álmában is. Napközben szinte semmit nem tud aludni, valami tragédia ez így. Tegnap valamivel jobb volt a délután, meg ma is talán, mert kitettem az erkélyre a kiscsajszit, és ott sikerült kicsit többet aludnia. Most is ebben reménykedem.
Kaját viszont minimum kétszer kér már, sőt tegnap délelőtt, délben és délután is kapott, és persze a szopik is mennek ezerrel. A tejcsim a hajnali felkelés miatt nagyon sok lett, egy cici is elég neki, ennek viszont nagyon örülök
Dia!
Nagyon édes Domi, kis zabálnivaló. Ez a mosoly.
Gigit én is puszilom, olyan sokat jár az eszemben. Annyira rossz, hogy ebbe beleesett. És nem is lesz egyszerű kimásznia belőle.
A betegséghez annyit, hogy sajnos nekem is van ismerősöm, aki pont ebbe a gyerekágyi depresszióba esett bele. A betegségről annyit, eléggé sokat olvastam már róla, hogy ez azért alakul ki, mert a szervezet kémiai egyensúlya a hormonváltozások, a terhesség és a szülés hatására felborul. Ami nagyon fontos, hogy ilyen esetben sajnos tényleg muszáj a gyógyszerek szedése, mivel ez nem áll helyre magától, akárki is van melletted, akárhogy is támogatnak. A gyógyszerekkel ezt teszik helyre. Sajnos sokan azt gondolják erről, hogy semmi, és hogy elég az, hogy melletted vannak. De ez sajnos nem igaz. És még így is jelentősen sok idő. Na ennyit az észosztásról.
Györesz!
Nagyon ügyes édes lehet Norbika az etetőszékben
Ez a kanáldobogatás nagyon szuper. Ilyenkor kezd kialakulni az éntudatuk, hogy ha valamit ledobnak, akkor felveszed neki, és ő is képes irányítani másokat. Állítólag ez is nagyon fontos mérföldkő a fejlődésében.
Ha van képed etetőszékben, tegyél fel.
Márti!
Jaj, de rosszul hangzik ez a havidolog. De tutira rendeződni fog pár napon belül a tejcsidolgod is.
NAgyon édes Gigi és Norbika. Ez tényleg egy kis bimbózó szerelemnek néz ki
Andi!
Együttérzek a fogzással kapcsolatban, nálunk is ez megy, és nagyon tudom sajnálni szegénykét. Miért kell ennyire megszenvedniük ezt???? De kitartás, előbb-utóbb mind kibújik, és én nagyon remélem, hogy nem mindnél fog így megszenvedni.
Egyébként szerintem nem kell felkeltened Noémit, mert ők álmukban szokták szopni az ujjukat, például mikor félálomba feljönnek és visszaaltatják magukat. Ilyenkor nem is nagyon jó, ha megzavarod, mert aztán később az alvással gondjai lehetnek, mert nem tanul meg egyedül visszaaludni. Legalábbis ezt mondják az okos emberek.
Én nem szoktam megzavarni az álmát. Ha éhes, olyan még nem volt, hogy ne kelt volna fel és ne jelzett volna. Nálunk sokszor a 9 órát is megalussza.
Melinda!
De jó, hogy rendeződött a tejcsid. Ezt olyan jó hallani
Pénteken fogunk elutazni. Az ország másik felébe, Tiszaújvárosba megyünk, apukámékhoz. Nekünk nincs kocsink, úgyhogy pénteken délelőtt apukámék lejönnek, és délután megyünk majd. Hétfőn délután jövünk haza mi Masztkával. Apukája már vasárnap hazajön, mert az ajtócsere, nem szimpla zárcsere lesz ám, hétfőn délelőtt fog megtörténni.
Annyir aranyos vagy, úgy sajnálom, hogy nem tudlak megismerni. Persze ez a többiekre is vonatkozik
Egyébként amikor nem írok, azért én is nagyjából olvasni szoktam, ha férjecském a géphez enged kicsit. Mondani is szokta, hogy babanet függő vagyok.
Kata!
Hát, nem lehet neked egyszerű, hogy ilyen sűrűn kel Patrik. Tutira ha elkezdtek már ti is mást is enni, változni fog ez.
Egyébként én is bevallom, hogy titkon abban reménykedem, hátha terhes vagyok. Még mindig nem jött meg, és én annyira élveztem a dolgot. A férjem szerint még korán lenne, nagyon nehéz lenne két ennyire kicsivel. De szerintem én megbírkóznék vele. Imádok anya lenni, szerintem fantasztikus érzés. És ez a kis lányka egy csoda számomra
Annyira irigykedek a találkozó miatt rátok. Olyan jó lett volna elmenni, de ez már így alakult, ez volt a legkorábbi időpont, amit adni tudtak sajnos a szerelésre.
Egyébként ez most jó hosszúra sikeredett, és nem akartam én észt osztani, még ha úgy is tűnik, csak megosztottam veleted, hogy én mit tudok a dolgokról. Ugye nem baj???
Puszi mindenkinek
Anikó