Sziasztok ismét
Valaki van köztetek, aki ért a hitelekhez és esetleg bankban dolgozik?
Az jelentkezzen, mert kérdésem lenne
Rokica:
A kutyaprojektet lefújtam, mert egyszerüen nincs is most a tenyésztőnél, szóval..
Meg gondolkoztam rajta és rájöttem, hogy tényleg jobb lenne várni vele.. nem fogok belehalni hogy nincs kutya szerintem
Viszont engedj meg egy javítást: nem fajtiszta, hanem fajtatiszta... és igen, inkább azokat szeretem. Volt keverék kutyám is, szóval mindkettővel volt már dolgom, épp ezért tudom, hogy míg egy fajtatiszta kutyánál tudod, hogy mit veszel (fajtaismeret), milyen betegségei lehetnek, milyen helyről jön, kik a szülei, stb., ugyanezt egy keverékkutyáról nem tudod, ráadásul ha menhelyről viszed, azt sem tudhatod, hogy milyen nevelést kapott, milyen a természete, az idegrendszere, milyen hordozott betegségei vannak, stb.. érdekes, hogy két keverék kutyám volt, ebből az egyik epilepsziás volt, a másik pedig agytumor miatt pusztult el.. a fajtatiszta kutyáim még élnek
De egyiknek sincs betegsége (főleg nem idegrendszeri). Szóval azért a keverékkutya és a menhelyi kutya egy nagy lutri.. többet hagysz ott az orvosnál, mint amennyibe egy drága kutya kerül akkor, ha olcsó kutyát veszel.. és ez a fajtaszita kutyákon belül is igaz sajnos! Épp ezért ha valaki német dogot akar venni 30 ezerért, én általában lebeszélem, már csak azért is, mert egy ilyen kutyának negyedévente 2500 Ft a féreghajtása (8 tabletta minimum).. drágább az altatás, drágább a gyógyszer, drágább a kaja, drágább minden.. pl. egy jó helyről származó német dog 100-120 ezer körül van. Aki nem tudja ezt kifizetni, az hogy tartja el a kutyát? Gondolom érted a logikát.. ha nincs is annyi egyszerre (nekünk sincs), 4 hónap alatt (addigra megszületik és három hónapos lesz) össze lehet kaparni annyit ha az ember igazán akarja
Most a shih-tzu projekt is részben ezért lesz napolva. Nem fogok egy bármilyen kutyát hozni csak azért, mert olcsó és most meg tudom fizetni.
Rókica:
Az az izomrángás lehet a gyerek is, nekem is éppen ezt csinálja a hasamban, csak kicsit már erősebben mint neked
Sündidi:
Szerintem bejelentkezhetsz oda is, de abba a korházba is, ahol szülni fogsz. Pontosabban elvileg oda jelentkezhetsz be, ahol laksz. Mármint akkor előről: Vagy oda, ahol laksz (tehát ahova tartozol), vagy oda, ahol szülni fogsz. Ha a szent imréhez tartozol, akkor bejelentkezhetsz. A nő első kérdése az lesz, hogy hol laksz. A telszámuk: 464-87-77. Mondd, hogy Szentesnéhez akarsz bejelentkezni, de arra készülj fel, hogy kb. egy hét múlvára kapsz időpontot
Mj__Móni:
A mütyüröket amiket neked vittem eladtam, mert kérték mások, majd újra csinálom a tieidet, de amúgy semmi gond
A macikkal úgysem készültem el. Irj majd mailt és megbeszéljük mikorra és hogy adjam oda.
A forgolódásokkal épp úgy vagyok, mint te! A franciaágynak a kétharmadát elfoglalom én és a párnáim
Viszont ez az öves módszer amit mondtál ez nem jó. Ha elvezetem a lábam alatt és mondjuk valaki belém jön hátulról 80-al, akkor az erőtől a lábam kitépődik a helyéről az öv miatt, ami megrándul, és a hasamat is felnyomja.. ha nincs szerencsém nem csak combnyak-és medence-törést szenvedek, de a baba is meghal.. Néha autóba ülök, de inkább nem kötöm be magamat. De többnyire busszal járok.. az autó mindenképpen rizikósabb nagy hassal már..
Rokica:
Én azt tanácsolom (mint olyan aki szokott ilyesmikkel bütykölni), hogy vagy hungarocall golyókkal,vagy más műanyag golyóval töltsd meg. Ugyanis pont ettől lesz olyan a párna, hogy felveszi a tested formáját. Ha megnézel egy ilyet közelről, akkor rájössz: ezek nem sima párnák, ergo nem olyan a tapintásuk / nyámosuk, mint egy párnának amin alszol, hanem ahol ráülsz ott felveszi a feneked formáját, stb..
hanee