Új privát üzeneted érkezett!

Nóri Kép
Mindjárt megyünk bevásárolni, majd akkor veszünk egyet. Remélem lesz a gyógyszertárban, vagy a DM-ben. Ha nem akkor holnap reggel veszünk. Kép

Egyébként mivel 1-1,5 óránként járok éjszka is WC-re a sok folyadéktól, nem hiszem, hogy lenne jelentősége, hogy mikor csinálom a tesztet. Én már csak vízszínűt pisilek egy hónapja.

wish

Wish Kép
volt nekem is ennyire halvány Kép az eredémenyet ismeriket Kép

Orsi
vkorsi

wish Kép
ha me ennyit isol, akkor ne csodálkozz, hogy halvány!
Drukkolunk!!!
vkorsi

Sziasztok!
Nekem is újból kellett regelni, a Byb-ból baby lett :-))
Nagyon izgalmas, hogy ennyien teszteltek. Úgy izgulok, mintha a saját tesztemről lenne szó :-)Mindenkinek nagy drukk.
Wish
a halvány csík is csík,
Zsebi
Minden nap eszembe jutottál, már csak 9 nap ...tök jó!
baby

WishKép Albínó zebracsíkok Kép Ez nagyon tetszett! Sikerült vennetek hiperérzékeny tesztet?

KirsztaKép Még ne add fel, bár tudom, hogy te már a lombikra készülsz.

FarkasokKép Azt hittem Judit szülinapja van, hogy 30 szálat kapott, már készültem gratulálni, de kiderült, hogy "csak" úgy kapta. Kép
FarkaskomaKép Azért a 20-at nehéz ám összetéveszteni 30-al! Kép

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Wish,
tuti még gyúr a csíkod, hogy holnapra erősebb legyen Kép

Kriszta,
én sem adtam még fel Kép

Zsebike,
gondolok rád!

Szóval akkor a tali:
2005. áprislis 23. 14 óra
helyszín:
http://www.kicsiavilag.hu/
Arra kérnék mindenkit aki jön, hogy küldjön nekem egy mailt! így könnyebb összeszámolni, hány főre kell helyet foglalnom.

Már nagyon várom, hogy megismerhesselek Titeket Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Visszajött minden, a régi regisztráció és a profil is!! Kép

Lara

KépKép
lara77

Kriszta!
Nem adom fel a zebrádat én sem! Szorítok nagyon! Tudod az álmom még mndig az inszemes zebrád! Kép

Wish!
Annnnnyira izgulok érted is és a halvány csík is csík! Szóval .....

Byby!
Neked hogy "izlenek" a szurik? Mikor mész először uh-ra?

Orsi!
A pasik egyszerűen lenyűgőzőek! Annyira édik!

Lara!
Hogy vagy? Már lasan jön neked is az új kép a pocidról, bár már élőben jobban megnézném! Kép

Woodi!
Még most jutott el a tudatomig hogy raktál fel uh képet. Milyen tündéri! Úgy látszik szégyenlős és nem akarja az orrunkra kötni a nemét! Kép

Farkaskoma!
Igazán gratula a szuri beadáshoz le a kalappal! Itt babának kell lennie ekkora összedolgozásból! Kép Gyönyörűek ezek a kutyusok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara,
írtam mailt.
vkorsi

nekem is?? Kép óóóó de jó Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi Kép
Hogy érzed magad? Minden ok?

Voltunk boltban, de nem volt Baby Mark, vettünk egy One step nevűt, de azon a kontrollcsík is alig jött ki, úgyhogy kidobtam. Majd holnap.
Közben, hogy ne legyeb minden vidám, jobban szivárog a vér. Holnap megint felhívom a dokit, mert nagyon aggaszt a dolog.

wish

próba

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Hát ez a bolond Babanet jól megtréfált mindenkit!Kép

KrisztaKép Ne Add még fölKép

Wish!

Futás az ágyba és pihenés!!!!Holnap izgatottan várjuk a jó híreket!Kép

Zsebi!
Hogy megy a pihenés? Kép Nagyon szorítok értetek!KépNöveszd a Zsebiket jó nagyra!Kép Úgy 3-4kg-osra!Kép
Nekem végre megjött a Mikulásom és most kezdhetem szugerálni a tüszőimet meg a méhnyálkahártyám hogy szép nagyra nőjjenek! Zsebi a példaképem! Úgyhogy követlek!!!!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Nekem nem állt helyre a profilom. Biztos az informatikusokat jobban utálja a rendszer Kép

wish

Kép
renoka

Szóval így aludt ő, megágyazva magának. Először csak egy fület láttam az ajtóból...

Zsebi! Hogy vagy? Jövőhéten műtenek, lapar+hisztero. Kicsit félek. Ugye nem haragszol, hogy egy ideig nem jöttem, több okból sem tudtam.
Szerintem a halvány csík csak jót jelenthet, úgyhogy hajrá Wish!
Puszi
reno
renoka

Sziasztok Lányok,

Régóta olvasgatom a babanetet, és most eljött sajna az idő, amikor is csatlakozom hozzátok.
Pénteken derült ki, hogy legjobb esetben is csak lombikkal lehet babánk, a páromból csak biopszia újtán lehet nyerni katonákat, azok viszont legalább rendben vannak.
Szóval holnap fogok bejelentkezni a pesti Kaáliba, Krizsa dokihoz szeretnék kerülni. Remélem lehet választani.
Segítsetek nekem.
Szeretnék a lombikra felkészülni addig is, amig elkezdodik az eljárás.
Gondolom még egy ciklus mire engem is alaposan kivizsgálnak, és csak aztán dönt az orvos mi is lesz a menete a dolognak.
Kb. mennyi idő, a kivizsgálasok után, mire mondjuk a punkcióig jut az ember gyereke? gondolom, hogy ez sokmindentől függ...

Én arra gondoltam, hogy beadatom magamnak a Gynevac-ot még most, mert az elmúlt években elég sokat küzdöttem gombákkal és baktériumokkal. Ugyan most már rendben vagyok, de ártani biztos nem árt.
Van tapasztalata valakinek a Gynevaccal?

Mikor érdemes elkezdeni szedni extra vitaminokat, miből mennyit javasoltok?

Huh, nem akarom az összes kérdésemet egyszerre rátok borítani.
Kicsit még magunkról.
30 évesek vagyunk, még nincs lurkónk, egy ideje próbálkozunk kb. 1.5 éve, de ezidáig hagytuk, hogy a természet tegye a dolgát. Hát most kiderült, hogy nincs mire várnunk.

Hát így állunk.
Ti mennyire titkoljátok a munkahelyen azt, hogy lomikra jártok? A munkahely megtartása szempontjából kérdem, előbb-utóbb el kell mondanom a főnökömnek...csak nem tudom mikor.

Na most már tényleg eldugulok.
Sok sikert mindenkinek!
Mka
Vendég

Wish!
FEKVÉS, FEKVÉS, FEKVÉS! És a jól bevált vörösbor, tudod csak egy pohárka is csodákra képes!

Byby!
Ezer bocs csak holnap kapod az első szurit, tiszta időzavarban vagyok!

Zsu!
Akkor küldöm az energiát a növekedéshez! Hajrá! Te is fogod kapni a progi szurit? Vagy ez még nem biztos? Igyekszek jó példát mutatni, hogy érdemes legyen követni. A nyálkahártyára pedig tudod nem enni zabálni a sok sok sajtocskát, túrot és a fehérhusit! Kép

Reno!
Nem haragszom egyáltalán megértem amikor az embernek elege van és ki kell kapcsolnia már amennyire lehet ezt az egészet! Ha a laparról bármi kérdésed van kérdezz tudod én januárban átestem rajta. Szerintem nem vészes jobban izgultam mint kellett volna a leges legrosszabb az hogy gázzal feltöltenek és ahogy az távozik fáj a vállad és a pocid puffad! Tényleg ne izguljál minden rendben lesz!

Mka!
Hogy ki mennyi idő alatt jut el a punkcióig ez attól függ milyen protokolt alkalmaznak rövidett vagy hosszút ezt a papírjaid alapján döntik el. Nekem most március 13-án jött az első szuri és április 3-án volt a punkció.
A vitaminokról folsavat 3 mg naponta egyet ezt minden doki szedeti a Kaáliban (Krisás vagyok) ő az Elevitet nem ajálja külön (ha szeded szeded ha nem nem azt mondja a legfontosabb benne a folsav és az külön tabletából jobban felszívodik, de aki szedi az szedheti tovább) a transzfertől szedet velem még Magne B6-ot. De a folsavat már akár most is szedheted.
Szerintem az hogy ki mikor és milyen részletesen mondja el a főnökének sok mindentől függ. Nekem a főnököm abszolut megértő és az első perctől elmondtam mert tudtam rengetegszer kell uh-ra menni és a két hetet a transzerf után meg kell valahogy "magyarázni" ráadásul ha utána sem tudok menni akkor nem mondhatom még mindig gyomorrontásom van. Neki elmondtam és mindenben támogat!
Mielőbbi pocaklakót kívánok és sok sok türelmet és kitartást a sokszor tényleg nem könnyű napokhoz!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Pihengetek. Nem fekszem, mert nem bírok, de nagyon kímélem magam. Most kímélésképpen Farkaskomáéknál szomszédoltam egyet. Nagyon jó fejek Kép És szépek a tulipánok is Kép
Tegnap ittam 3 korty bort, amitől teljesen becsicsentettem Kép Én egyáltaltalán nem iszok alkoholt, úgyhogy ennyitől is rögtön nagyon lelazultam Kép

Mka Kép
Én elmondtam a munkahelyemen és mindenki nagyon megértő és segítőkész volt. Drukkolnak is, meg minden. Én nem bántam meg, de gondolom ez munkahelyfüggő, hogy mennyire tolerálják a dolgot.

wish

Fú, most jó sokáig nem olvastalak benneteket.

Reno,
CSúcs ez a macska, nekünk is volt macsekunk és az is olyanokat tudott művelni, hogy az embernek eszémbe sem jutna.
Ha van még ilyened kérlek kérlek tedd fel, Ja hogy hívják?Nekem március 10-én volt a laparoszkópiám, és egyáltalán nem fájt, a műtét után olyan jót aludtam, hogy néha visszasírom, kaptam három vágást, mert egy kicsit kellett reparálni, de egyik sem fájt és nem is voltak érzékenyek.
Szerintem a műtét előtti 1 óra elég érdekes mert arra mindenki emlékszik csak te nem , mert nekem be kellett vennem egy nyugtatót, amitől azt sem tudtam, hogy kerültem fel a 2-ról a 4-re.
Szóval ezen aztán végképp nem izgulj.

MKa,
Üdv a fedélzeten. Mi február 22-én voltunk először az intézetben, Kováts drnőhöz járunk, nagyon kedves. Március 10-én volt a HIETE-n a laparoszkópiás vizsgálat, és április 9-én (tegnap) megkezdődött a projekt. Április 18-án megyünk megint akkor kapom a többi anyagot, és várhatóan április utolsó hetében lesz az akció (punkció, ET"embriótranszfer"), csak hogy szokd a kifejezéseket. Szóval megy ez hamar.Ami a Gynevac-ot illeti én kaptam kétszer is, amiből az egyik sor 2003 decemberében, ezt FArkas úrfi is kapta. Popiba megy a dolog, és ha jól emlékszem 5 héten keresztül heti 1, egy kicsit fájt utána, hát mi ettől nem lettünk terhesek, de tudok olyat aki utána 2 hónapra teherbe esett, mert a gyulladásokat lehúzta, kissé immunisabbá válik az ember. Érdemes kipróbálni, mert az ember sose tudhatja.

Zsebikém,
Márcsak 9 nap, megy ám az idő, sőt rohan, ez kell nekünk.

Kagyló,Kriszta,
Nagyon izgulunk értetek.Tessék írni, hogy mi van veletek.

Woodi,
A 30-ik január 22-én volt, meglepetés buli, pijálás és egy brüsszeli hétvége, ki tett magáért a kiscsávó-FArkas fog.

Szevasztok, kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok, ne igyarótok mosatlan gyümölcslevet, és Beethoven a zene Mozartja.

Kép
farkasok

Hi,

Farkaspapa a hét zárásaként elküldi a legújabb orchideákat, ha már a tulipántokat nem örökítettem meg!

Jó éjt!

Krisztián

Kép

Kép
farkasok

Sziasztok Kép
Na, ma a tegnapinál is halványabb csíkom van. Ha az albínó zebra volt, akkor ez üvegtigris. Inkább csak oda lehet sejteni, ha nagyon akarja az ember.
Persze nem kaptunk tegnap ugyanolyan tesztet, mint a tegnapi, úgyhogy a fene se tudja, hogy ez ugyanolyan érzékeny-e.
Közben tovább szivárog a vér. Azt hiszem én már csak annak hiszek majd, amit a doki mond.

wish

Sziasztok!

WishKép
Nórinak igaza van a Medilab teszt az igazi! Ha teheted szerezz be olyat.Ám ha láttál, ha halványan is 2. csíkot, akkor az ott van és ez nagyon jó! Kép Pihenj sokat.

Kagyló!Kép
Jelentkezz gyorsan a jó hírrel!Nagyon várom!Kép

Zsebi!Kép
Pihenj sokat, de hát ezt ugye nem is kell mondani!!? Már csak 8 nap! Kép)

Kriszta!Kép
Teljesen biztos vagy a dolgodban? Nagyon itgulok érted is!Kép

MKA Kép
Nagyon sok minden leírtak a lányok. Nekem az első lombiknál hihetetlenül gyorsan ment minden.Mondjuk szerencsém is volt mert éppen az első konzultáció után jött meg két nappal, így rögtön elkezdhettem szedni a fogigátlót. Szóval október közepe táján kezdtem el és december 6-án már a beültetés volt.
Az én főnököm tudja és nagyon megértő szerencsére.

Farkasok!Kép
Gyönyörűek a virágaitok!Kép

Én ma megkaptam az első koktélomat.Azt nem mondhatnám, hogy ezt szeretném minden nap de azért már vártam.Kép
BybyKép Te is ma kezdted, ugye? Otthon kaptad az injekciót vagy a Kaáliban? Én ott voltam ma reggel és oda is fogok járni mert az én egyetlenem nem vállalja a szúrást. Kép

Lara Kép
Ha lehet, akkor én is szívesen mennék a talira csak nem tudom még, hogy mikor lesz az ET. 18-án kell mennem az első ultrahangra, gondolom, akkor már nagyjából ki fog derülni minden.
terka

Sziasztok!

Sajnos nekem nem jó az ápr. 23., mert esküvőre megyek. A szerencsések nem is akartak babát, csak úgy becsúszott... Ilyen is van...

Remélem, a májusit is összehozzuk (vagyis Lara Kép ), mert mindenképp szeretnélek megismerni Benneteket.

Pénteken végre sikerült elérnem Kovács dokit, s jókat mondott a hormon leleteimről. Az UH-ra is azt mondta, hogy a 17. nap az jó, mert az még bőőőven középidő.

Zsebinek, s a zebraváróknak nagyon szorítok (Wish Kép, Kagyló Kép )

Örömmel jelzem, hogy az Amarilysem már 2 virágot hozott, még a héten feltétlenül lefotózom és elküldöm Nektek, hogy Ti is gyönyörködhessetek benne!

Szép napokat!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

SziasztokKép
Végre ideértem én is, de még nem nagyon tudtam visszaolvasni, mert a fejemre szakadt az egész iroda Kép!

Wish, Zsebi, Kagyló, Kriszta, Terka
Nagyon drukkolok nektek!!!!!!
Most rohanok, bocsi
Stella

Kép
stella9

Wish!
Hát én sem szoktam egyáltalán alkoholt inni és az első egy két napban engem is rendesen megszédített, most csak úgy érzem a hasamban az ellazulást, remélem segít ez is.
Én azt mondom ne hergeld magad a tesztekkel mindjárt itt a szerda és akkor minden kiderül addig pedig fekvés, fekvés, fekvés!

Kagyló!
??????????????????????? Izgulok!!!

Kriszta!
??????????????????????? Igzulok!!!

Farkaskomáék!
Gyönyörűek a virágok! Várom a tulipánt!

Fanni!
A te virágodra is nagyon kivi vagyok! Hát igen vannak ilyen szerencsés emberek hogy csak úgy "becsúszik". Nekünk is be fog csúszni csak mi sokkal boldogabbak leszünk tőle!

Terka!
Nekem sem adta be a párom a szurit, úgyhogy ne izgulj nem vagy ezzel egyedül. Most is akkor a kő esett le róla hogy ezt a progiszurit nem is adhajta. Kép Ügyesen lépkedsz előre és meglátod hipp-hopp elrepül az idő!

Stella!
Veled mi a helyzet? Remélem mostmár tudsz előre nézni és a boldog jövőn ábrándozni és tudom nem csak ábrándozás. Kép

Nóri!
Még egy bő két hét és itt az esküvő! Annyira jó meglátod telitőltödsz energiával. Kép

Nikiről nincs újabb híred? Most megcsinálták neki végül a lapart?

Velem semmi újság olyan aranyasak vagytok számoljátok helyettem a napokat. Most annyira nyugis vagyok a múltkor már alíg bírtam most meg még semmi izgalom. Komolyan most hogy már megint kapom a szurikat a fenekembe olyna mintha mégcsak az előkészületeknél tartanék. Jókat olvasok és lustálkodom!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Az jó, ha nyugis vagy Kép
Holnap megyek a dokihoz beszéltem vele. Addig már csak fekszek és pihenek. A délelöttöt pl átaludtam. Így elég gyorsan elment az idő Kép
Most megyek ebédelni, mert kilukad a gyomrom, aztán én is olvasok, ha nem alszom el megint.

wish

Zebravárók,
Tessék pihenni, és csak jó dolgokra gondolni.

Ahogy így olvasom áprilisban elég sűrűn leszünk akcióban.

Kagyló, Kriszta,
Mi pálya nálatok?

Wish,
CSak nyugi.

Kép
farkasok

Küldök egy kis Tavaszi pozitív hangulatot mindenkinek!
Kép
Kép

Halljátok lányok!!!! Wish, Kagyló, Kriszta! Elő azokkal a pozitív tesztekkel!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Wish!
A Baby Mark nem terhességi teszt, hanem peteérést jelző (gondolom elírtad). A Medilab-ot pedig mostanában többször láttam Azúr boltokban, ott próbáld! De gyógyszertárban is vettem már...
Üdv, Almodo

Kép
almodo

Zsu Kép
Nagyon szépek a virágaid Kép.
Én az idén le vagyok maradva a virágosítással, de majd igyekszem bepótolni.

Almodo Kép
Igen, igazad van, a Medilabra gondoltam. De mostmár nem szórakozom a tesztekkel, holnap úgyis kiderül a dokinál, hogy mi van.

Én a délutánt is átaludtam. Így telik el gyorsan egy nap Kép Most egy kis TV és olvasás, aztán jöhet az esti alvás és reggel indulás a dokibácsihoz Kép

wish

Hát Zsebi,

inkább bő másfél hét... Kép Jövő szombaton lesz. Itt pihenni már nem nagyon lehet, egyfolytában zakatol az agyam, milyen kis részlet maradt még ki, kinek kell még szólni. Próbáltam már a Woodi-által javasolt önlefárasztást, 2-3 naponta megyek is jó kemény reggeli fitnessre, de mindennap azért nem megyek Kép Csütörtökön még próbahaj, jövő héten megyek a ruháért.

Niki még kórházban van, pénteken volt laparja. Ellentmondásos infókat hallottam, a lényeg hogy bal oldalon volt a baba (mint nekem is Kép ), a petevezetőt nem kellett eltávolítani, állítólag egészen a petefészkig felmászott, onnan szedték le... sajna már hasűri vérzés is volt nála, úgyhogy mindenképpen jó, hogy meglépték ezt a műtétet. Azt is hallottam, elég gyenge volt hétvégén, de ilyen hosszú kivérzéses állapot után ezt nem is csodálom Kép Szeptemberben akar kezdeni újra.

Wish, evett a fene hogy csaknem Babymarkot kezdtél itt nekem keresni Kép az One Step nekem se vált be. Még a végén bevallom itt hogy a múltkori terhességemnél egész teszt-arzenált bevetettem, és kijelenthetem, egyedül igazán az igénytelen kinézetű Medilab megbízható, és a méregdrága Clearblue. Más nem. Ez komoly Kép Remélem azért holnap már olyan meggyőző dolgokat láttok, hogy nem is kell többé tesztről beszélgetnünk!

Jelentem a fáradtságom váltakozó, pedig szedek vitamint, vagyok levegőn, nem tudom mit lehet még tenni. Szerintem ezt az esküvőt csak túlélem és kész, utána pár nappal leszívás és akkor majd úgyis jót kómázok Kép Pénteken indul a szuri, fú, bele se gondoltam, dehát pont azért szerveztem így, hogy ne is legyen időm belegondolni.
snori

Nagyon köszönöm a válaszokat.
Mindenkinek egy nagy adag drukk, és pozitív energiák.

Elhatároztam, hogy csak a jó oldalát nézem a dolognak, és a páromnak kiadtam, hogy minden eszközzel terelje el a figyelmem, próbáljuk élni az életünk, mint eddig.

Azt hiszem, akkor fogom elmondani a főnökömnek, amikor megtudom mi lesz a menetrend. Én is arra számítok, hogy megértőek lesznek, semmi képp nem akarok hazguságokba bonyolódni.

apr. 26-ra kaptunk időpontot, az pont két nappal a következő mikulás előtt van, így remélem hamar elkezdődik a procedura, és nyár elején lehet a beültetés.

Ha lehetek pofátlan, még vannak kérdéseim.
Mennyit lehet mozogni, az előkészítés ideje alatt? Mi elég sokat bringázunk, erdőn-mezőn, nem pont sétabiciklizés...lehet, hogy valami más mozgási lehetőség után kell néznem. Hogy oldjátok meg a mozgást? nekem iszonyu mozgas hianyom van, ha egy-ket hetig nem mehetek...

Nagyon "hízlalnak" a hormonok? Sokat felszed az ember akaratlanul is egy-egy eljárás során?

Előre is köszönöm,
Mka
Vendég

Mka, a bringázást el ne hagyd, én is elég őrült vagyok e téren. Minden olyan mozgás jó, ami serkenti a véráramlást az alsóhasban, a bringa meg ilyen. Elég csak akkor szüneteltetni a mozgást, amikor túlvagy a konkrét akción és vársz a tesztre, az meg csak két hét.
Ha mozogsz, a hormonok nem hinném hogy hizlalnak, én egy kg-t se híztam, pedig 1 éve mást sem látok mint hormont. Kép Megint inkább a tesztre várakozás időszakaszában való zabálás meg pihenés számlájára írnám azt a plusz kg-t.
snori

Mka Kép
Én a beültetésig és az azt követő két hétben nem híztam egy dekát se. Viszont ezen a héten felugrot másfél kiló, bár ez szerintem annak tudható be, hogy megörülök hirtelen a csokiért.
Tudom... ez jó jel is lehetne, de mostmár nem találgatok, mindjárt itt a holnap reggel Kép

wish

Sziasztok lányok,

Ma reggel teszteltem mégegyet ClearBlue-val, sajnos csak clear volt, semmi csík (illetve kereszt). Ma már nem is szedtem be a duphastont, és fájdogált már a hasam, de még legalább 2 nap, mire megjön.
Nagyon jól esik, hogy ennyien drukkoltatok, és sajnálom hogy nem tudtam pozitív híreket hozni. Igy az inszemes baba is álom maradt.... De hajrá a lombikra és előre az ikrekért.
Azért valószínűleg csak nyáron fogunk belevágni, úgyis kell egy csomó vizsgálat, meg egy kis pihenés is a szervezetemnek. Én eléggé hanyagoltam a sportot (szeptemberben az első inszem előtti Choragon injekciónál azt mondta a nővér, hogy másnap ha nem muszály ne menjek bringázni.....) Igy nálam szeptember óta majd 5 kiló ugrott fel, a következő két hónapban ezt is szeretném ledolgozni. Kiváltottam a homeos bogyókat is, annak is szeretném megadni a hormonmentes esélyt 1-2 hónapig.

Wish, Kagyló,
Rajtatok a világ szeme ! Drukkolok !!

Zsebi,
Nagyon várjuk a jó hírt tőled is, mire a talira megyünk már örülhetünk Kép

Zsu,
Neked is megy a sok ++++++++++ tüszőnövelő energia KépKép

Nori,
Majd gondolunk rád a teázóban, biztos szuperül fog sikerülni az esküvő és minden rendben leszKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!
Próbáltam már délután is írni, de nem jött össze.
Zsebi!
Nagyon jó a hangulatod, ez klassz.
ma volt az első szurim, nem nagy ügy, beadtam magamnak. Nagyon izgi, fogynak a napok....
byby

Kriszta!
Szomorú vagyok mert tényleg bíztam. De most úgy gondolom nem sajnálokozok itt, mert látom már te is előre nézel és azt mondom: tiszta szívemből járj sikerrel mutasd meg és növeld az első lombik sikerességének statisztikáját! Nagyon szorítok már annyira megérdemelnéd a sikert! Kép

Mka!
A hormonoktól én sem híztam a múltkori lombiknál a két hét zabálás és pihenés miatt jött rám plusz három kiló, de utána az el is tűnt. Emiatt ne izgulj. A mozgásról meg osztom Nóri vélenményét a doki úgyis szól ha már nem lehet.

Byby!
Meglátod oly hamar elrepül ez az idő, hogy egyszer csak azt veszed észre itt a transzfer és jön a bűvös két hét!

Nóri!
Jó, jó még másfél hét (én már tudod rohantatnám). Pörgös napjaid vannak, de meglásd a nagy napon minden a legnagyobb rendben lesz Te leszel a legszebb és a legboldogabb. Utána hosszú hosszú ideig lehet ebből a gyönyörű eseményből erőt meríteni. Kép

Wish!
Holnap nagyon fogok érted izgulni! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kagyló!
????????????????????????????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Zsebike Kép
Küldöm Neked, s Minden Sorstársamnak az Amarilyst, amit tegnap lefotóztam, s ma reggel már újabb bimbót pillantottam meg rajta, így a virágok száma egyre csak gyarapszik... Hasonlókat kívánok mindenkinek Kép

Kép
Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok Lányok!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy mind azt kérdezgetitek, hogy kipihentem-e magam.
Hát, a két heti távollétem nem éppen erről szólt.
Azt gondoltam gyanítjátok páran, hogy hová is tünhettem, igaz, nem mondtam semmit.
Meglepetést akartam szerezni magamnak és nektek is, de az élet ismét máshogy alakult.

Március 29-én volt a második fagyibabás transzferünk.
4-ből 3 kismanó ébredt fel és költözött be a 14,7 mm-es puha paplanban.
Két hétig minden nap éreztem a pocimat (fájdogált, szúrkált, vagy csak egyszerűen éreztem).
Mindent megtettem, amit lehet. Feküdtem, vidám és bizakodó voltam (főleg a pocim jelzései után) és még bort is ittam minden este, pedig azt nagyon utálom.
Tegnap volt a vérvételem.
Nagyon bíztam benne, de csak 6,8 lett a hcg-m. 20 alatt pedig nem jelent semmit Kép!
Viszont bennem van a kisördög és nem merem abbahagyni a gyógyszereket, amíg a doki holnap meg nem néz uh-val.
Valami nem hagy nyogodni. Az egy dolog, hogy a reggeli tesztem először - lett, mire hazaértem addigra +, de ez bőven 10 perc után volt, úgyhogy erre nem adok semmit.
Ami nagyon furi, hogy nincs egy darab pattanásom sem!!! Mindig szokott lenni, nem sok, de a ciklus vége felé egyre több. Most pedig olyan az arcom, mint az áhított kibabó popója!
Szerintetek mi van???
Lehetséges lenne, hogy ennyire későn indult volna el a beágyazódás vagy csak ámítom magam???
Holnap reggel újra tesztelek, de igazából nem reménykedek túlságosan.

A másik dolog, ami nem hagy nyugodni az a "hogyan tovább?"!
Új stimut szeretnék kezdeni, mert nem látom értelmét ennek a fagyibabás bohóckodásnak!
De NAGYON FÉLEK TŐLE!
Érzem, hogy sok ez nekem és pihenni kéne, de ha erre gondolok megszakad a szívem, mert annyira vágyom már egy babóra!
Félek attól, hogy a petefészkeim nem bírnak ki még egy ilyen tortúrát!
Soha nem volt semmi gondom velük, azt sem éreztem, hogy vannak. De a stimu után jött a PCO és a fájdalmak.
Hogy merjek így belevágni egy új stimuba???
Szóval ezek a kétségek gyötörnek.
Egyre inkább hajlok affelé, hogy kihagyjak egy hónapot minimum.
Soha nem féletm semmitől és nem kíméltem magam, de most... bele se merek gondolni.
De attól is félek, hogy a "pihinő" alatt gyötörni fog az önvád, hogy miért nem megyek tovább!
Na, most jól kiöntöttem nektek a szívem!
Bocsi, nem akartalak terhelni titeket, de csak hozzátok fordulhatok tanácsért és segítségért!
Puszillak Titeket és nagyon drukkolok a soron lévőknek!!!
Hajrá Zsebi!!!!
Stella

Kép
stella9

Stella,
Bízzunk még a holnapban. Szerintem mindenki be van tojva, mert annyi minden közbe jöhet, és az ember sohasem tudhatja, hogy mire hogy reagál. Nekem is szokott ilyenem lenni egyszer rátok is borítottam a bilit, de te már jóval előrébb jársz a folyamatban. Az egész procedúrában a várakozás a legrosszabb, ha jobban belegondolunk nem is áll másból.

Wish,
Mizújság nálatok?
Remélem minden OK.

Kagyló,
Kérlek írj, hogy mi van?

Fanni,
Le a kalappal a virág nevelésed előtt, nagyon szép. Talán jövőre nekem is összejön.

Farkasok J

Kép
farkasok

Stella Drága!
Azt mondom ne emészd maga! A babók lehet hogy később indultak be és talán holnap a dokibácsi lát valamit. Ha mégsem akkor azt mondom látva nagyon ki vagy borulva félsz az újabb stimutól akárcsak én februárban. Várjál nyugodtan egy hónapot egy hónapon már nem múlik semmi viszont annyi idő alatt lehet teljesen ki tudsz kapcsolni és újra az az elszánt Stella fog tudni nekilendülni a dolgoknak. Higgyél nekem engem is ezzel bíztattak a lányok és jó volt hogy vártam most jól érzem magam és a stium alatt semm aggonizáltam és eddig minden szépen alakult. (kopp-kopp)
Az pedig hogy tényleg így el vagy keseredve három hónap alatt kettőn negatív transzfer (a mostaniban én még nagyon bízom) még jó, hogy kiakaszt, hidd el ezt más is nehezen bírná.
Remélem holnap boldog sorokat olvasunk tőled, ha nem akkor pedig tessék elfejeljteni egy hónapra minimum a stimut a babót és minden ezzel kapcsolatos dolgot és koncentráljatok egymásra a pároddal esetleg menjetek el egy hosszú hétvégére.
NAGYON SZORÍTOK!!!!!!!

Kagyló! Wish!
???????????????????????????????????????????

Fanni!
Gyönyörűek a virágok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Kép
Sajnos nem sikerült. Úgyhogy ez a szivárgó vérzés azt jelenti hogy már nagyon meg akar jönni a mensim. Abba is hagytam a gyógyszereket, úgyhogy remélem hamar megjön rendesen.
Sajnos egyálatlán nem ágyazódtak be a kis barackmagok, nem látott sárgatestet a doki.
Május 9-én kell mennem megint majd kenetvételre, meg akkor megmondja a doki, milyen vizsgálatokat csináltassak meg megint és aztán júniusban kezdődik az új stimu. Legalább nem kell sokat várni Kép Azt mondta legközelebb mindet visszarakja, ha tíz lesz akkor tizet Kép Mondtam, hogy az jó, mert akkor majdnem kivan a családi focicsapat.
Kicsit le vagyok törve, de igaziból megkönnyebbültem, hogy végre tudom mi van, vége a bizonytalankodásnak. Azt azért érzem, hogy belül még van bennem egy nagy sírás, de egyelőre nem tudom szabadjára engedni. Bár az sem baj, ha benn marad Kép
Ma reggel csináltam egyébként egy tök negatív tesztet, úgyhogy nem sok jóra számítottam, de mégis amikor a doki elkezdte az ultrahangot, azt vettem észre, hogy azt mondogatom magamban, hogy "lécci, lécci, lécci, lécci..." Kép
Ezen majdnem el is nevettem magam. Ma meg holnap még pihizek, aztán csütörtöktől jönnek a dolgos hétköznapok. Na ezt nem várom, szívesen ellenék itthon júniusig Kép

KagylóKép
Mi a helyzet?????
Rajtad a topic szeme Kép

wish

Sziasztok Lányok!

Még élek, veszem az maileket is a talira, csak nagyon sok a meló. Este, ha emberi időben sikerül hazaérnem visszaolvasok.

Terka,
légyszi írj egy mailt, hogy jönnél. ÚGy könnyebb összeszámolnom a létszámot, mint itt a fórumon keresgélni. Köszi!

Pusz mindenkinek
Lara

Lara

KépKép
lara77

Stellám!

Én az inszemek idejéből tudom, mennyire megterhelő egymás után többször nekifutni a dolgoknak. Ráadásul a lombik több reménységre ad okot, az ember látja a babkezdeményeket, fizikailag kötődik hozzájuk.
No de ez nem lóverseny! Pont te magad másoltad be azt a gyönyörű versikét, emlékszel? Kép Ha valami nem megy, akkor kicsit pihenni kell, nem szabad erőltetni. Elfárad a tested, lelked. Azért félsz. Nincs most erőd. De miért is erőlteted? Olvasod Gigi történetét a Dévaisoknál? Kép

Nézd, én is kihagytam most kereken 5 hónapot... most érzem magam késznek arra, hogy nekimenjek a következőnek. Baba lesz, valamikor lesz, csak nem mindegy, hogy hogyan fogadod őt be... a stimutól meg ne félj, a szervezet sokat bír, de majd akkor, ha kitisztultál, sportoltál jókat, elmentetek kirándulni-nyaralni, szeretkeztél sokat apával és letojtad magas ívből az egészet pár hónapig! Higgy nekem! Ezen a kis időn már nem múlik, de nemcsak a cél számít, hanem az út is, amit addig megteszel! Kép puszi!
snori

Wish, a fene egye meg, pedig én bíztam bennetek... azt a sírást ne tartogasd sokáig (nem jó, ha bent marad), hogy aztán majd felfrissült lélekkel tudj te is beleszippantani a tavaszba és regenerálódni egy picit. Kép
snori

NóriKép
Köszi, nagyon köszi!

Annyira aranyosak vagytok és mindíg tudtok segíteni!

Már nagyon várom a képeket a nagy napról!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztók
Nekem teljesen negatív lett a tesztem,Kép abba hagytam az utrot, és meg is jött. Elégé le vagyok törve, nem tudom mikor folytatom megint. Egy kicsit pihenni fogok. Érzem a méhemet még, inkább nyom.
Wish
Nagyon sajnálom, tudom ez nem segít neked! Én úgy érzek ahogyan te is... valahogy nem akar jönni a baba nekünk. De majd a következönél, mert addig nem adjuk fel, amíg nem leszünk pocakosak.Kép
Stella9
Itt mindenki szerint a + teszt az azt is jelenti. Nem tudom, hogy mennyire számít az, hogy később mutatta ki neked a +-at. Lehet tényleg, hogy később ágyazódott be. Szerintem a holnapi teszt majd megmondja. Vagy pedig el kellene menned UH-ra. Mert olyat már hallottam, hogy megjött meg minden, és Uh-n is nehezen találták meg a babát, annyira hátul volt. Szórítok!
Kriszta71
Nem is tudom mit mondhatnék neked. Annyira biztam, hogy nekünk most sikerülni fog. Jó lett volna együtt babásnak lenni. Jön a nyár, erőre kapunk és ismét neki ugrunk, most majd sikerülnie kell. Muszály!!!!Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló Kép
Sajnálom, hogy neked sem jött össze. De szerintem is sikerülni fog elöbb vagy utóbb. Kép Csak a jó az lenne, ha elöbb és nem utóbb.
Ne legyél letörve nagyon. Bízz magadban és a következő babában. Persze ha úgy érzed pihenned kell, akkor pihenj egy nagyot a következő elött. Itt a tavasz, jön a nyár, kíváló alakalom arra, hogy kipihenjük magunkat és feltöltődjünk.

Kriszta Kép
Afrikába nem mész valamikor? Talán ott jobb zebrák vannak, mint Londonban. Lehet, hogy a lombik elött érdemes lenne... Kép
De csak hogy másoknak ne vegyük el a kedvét: inszemmel is sikerülhet! A "ma megint megjöttben..." most kifejezetten sok inszemes baba van!

wish

Wish!, Kagyló!
Oly lelkesen jöttem ide a jó hírekért és csak rosszat olvastam. Tiszta szívemből sajnálom és megértem amit éreztek. Ne haragudjatok most nem tudok mást írni! Szomorú vagyok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?