Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Proone!
Kitartás! Hátha nem lesz rosszabb! Kép Doki ügyben döntöttél már? Keresel másikat? Magánrendelés nem érdekel?

Votiv!
Persze, hogy jó lesz az innivaló is Kép. Az is kell! Kép
Altatás: tegnap egész jól ment, bár a ragtapasz lejött, de nem csavargatta, csak odatette a kezét. Ma délután viszont 1 órája altattam már és pörög, mint a búgúcsiga. Most beküldtem hozzá Apát, hátha ő sikeresebb, de most meg hiszti megy, úgyhogy megyek is vissza. Bár nem tudom érdemes-e még 3-kor elaltatni, máskor ilyenkor már ébren van Kép

Bogárka (30)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Látom nem csak nálunk megy ma nehezen az alvás. Pedig már minden trükköt bevetettünk.Kép

Zanza
zanza

<font color="0000ff">Bogárka! Még nem igazán döntöttem, de ha váltok, akkor magándokim lesz. Talán a Bardóczy... de szívesen hallanék többet róla.

Lányok! Ha jártatok Bardóczy rendelésére, légyszi írjatok róla pár szót! Nem csak jót, hanem esetleges rosszat is írhattok róla, ha tudtok! Írhattok az emailcímemre is - ott van a profilomban. Köszönöm!</font>

KépKépKépKép
proone

Zanza!

Ez azért lehet mert nálunk vendégeskedik már napok óta a Könnyen,gyorsan elalvás.Nem igérem meg,hogy átküldöm hozzátok de valaki csak van még a családjából,biztos oda ér hozzátok is!Kép

Ma megismertem Lindit és a férjétKépkedvesek nagyon!

Jucus
20170114224602

Nahát, micsoda pangás!
neet
neet

Jucus!
Hozzánk is jöhetne valaki! Kép Bár az estivel most nem is volt sok gond (lásd a délutáni előzményeket) Kép

Proone!
Nekem nem a Bardóczy a dokim, viszont egyszer volt hozzá szerencsém, és mondhatom oda meg vissza voltam tőle Kép. Kedves, megnyugatató, nagyon óvatosan vizsgál, alapos, szóval ha most kéne dokit választanom ezek alapján tuti ő lenne a befutó Kép.

Bogárka (30)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Köszi Bogárka! Már két szavazat van Bardóczyra... Kép Azon gondolkozom, hogy egy SZTK-s orvonak is oda kéne adogatnom közel annyi pénzt, hogy biztos legyek benne, hogy figyelmesen lát el engem, mint egy magánorvosnak...

KépKépKépKép
proone

Pálinkás jó reggelt mindenkinek!

Proone,
egy barátnôm is szült a Bardóczynál, csak jót mondott róla. Az e havi Kismamában van vele meg a Nyulas Jolánnal egy cikk, olvasd el szerintem, szimpi nagyon.
Émelygéssel kapcsolatban nincsenek túl jó tapasztalataim, nekem kb. a 16. hétig tartott. Egyszer sem hánytam, de reggeltôl estig gombóc a gyomromban... Kép Reméljük, neked hamarabb elmúlik. A citromos víz kicsit segített (néha).

Lányok, elvileg ma szülök, gyakorlatilag nem úgy néz ki, bár korán van még Kép.
Mindenesetre alig tudtam aludni, folyton a hátamra fordultam, úgy meg nyomja a hasam a gyomromat, meg fáj a derekam, meg nyaff-nyaff-nyaff.

Bori, 40 (szülniakarooooook)

u.i. Láttátok a Megasztárt? Nem iszonyú igazságtalanság, hogy a Boogie esett ki? Ki vagyok akadva.
borri

Pálinkás jó reggelt mindenkinek!

Proone,
egy barátnôm is szült a Bardóczynál, csak jót mondott róla. Az e havi Kismamában van vele meg a Nyulas Jolánnal egy cikk, olvasd el szerintem, szimpi nagyon.
Émelygéssel kapcsolatban nincsenek túl jó tapasztalataim, nekem kb. a 16. hétig tartott. Egyszer sem hánytam, de reggeltôl estig gombóc a gyomromban... Kép Reméljük, neked hamarabb elmúlik. A citromos víz kicsit segített (néha).

Lányok, elvileg ma szülök, gyakorlatilag nem úgy néz ki, bár korán van még Kép.
Mindenesetre alig tudtam aludni, folyton a hátamra fordultam, úgy meg nyomja a hasam a gyomromat, meg fáj a derekam, meg nyaff-nyaff-nyaff.

Bori, 40 (szülniakarooooook)

u.i. Láttátok a Megasztárt? Nem iszonyú igazságtalanság, hogy a Boogie esett ki? Ki vagyok akadva.
borri

bocs. csak az elôbb úgy nézett ki, hogy nme tette fel, amit írtam...
borri

<font color="0000ff">Borri! Köszi a Bardóczy infót. Ma szerencsére még nem jelentkezett a hányinger, de rettegek tőle... Szerencsésen megreggeliztem.
Kinél fogsz szülni?
A Megasztárt néztem, néztük... én valahol sejtettem, hogy Boogie fog kiesni, de nagyon drukkoltam a végén, hogy inkább Gabi essen ki. Egyébként Soma meg a Bakács (így kell írni?) is hülyén választott... Biztos nehéz dönteni, de nekem Gabi hanja nem annyira jön be. És nem véletlenül állt már másodszor a zsűri elé... Na de ezt inkább egy Megasztár fórumban kéne megvitatni - ahova énnem járok... Kép

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Bori,
így viszont már gyűjtöd a hozzászólásokat, nemsokára kezdő felhasználó leszel te is KépKép Drukk, hogy beinduljon Kép

Neet,
igen, valószínűleg fog, nem akarlak elkeseríteni, de nálunk már 3 hónapos kora óta jön, csak jön, de még mindig nem érkezett meg Kép lassan már intézményes fogfigyelő szolgálatot fogunk létrehozni, annyira profin nézzük, hogy na, kibújt már? Kép

Jucus,
ÉLJEN gyógyult CICI! KépKép

visszaélésekkel szerencsére személyesen még nem találkoztam, de mindig van egy két gyáva f***kalap, aki szórakozik a gyanútlan felhasználókkal Kép

No de hogy valami kellemesebbel fejezzem be, tegnap voltunk Állatkertben, és az egész család nagyon jól szórakozott, láttunk állatokat, és embereket is, Dócinak a kecskék jöttek be nagyon.... hmmmmm...kecskék... igen, fura... páromnak a pelikánok, nekem meg a vidrák, vombatot NEM láttam, amit nagyon sajnáltam, mert szeretem a vombatokat, viszont vettünk classic nyuszis lufit (pirosat), de itthon sajnos egy óvatlan pillanatban megszökött, és most már a külső légkör felé tarthat Kép
Ja, és utólag is örök hálám annak, aki mondta, hogy a főbejáratnál is lehet jegyet venni, mert tényleg, és nem kellett sorban állnunk!!! Kép

vera
kisün

Sziasztok!
Voltam FMH ruhavásáron! 2500 maniért sikerült Timinek 6 rucit vennem! Csak tömegnyomor volt és tolakodni kellettKép, de örülök, hogy elmentem!

Ada!
Tegnap gyakorolgattam a hordozókendővel! Hát vagy 3X leizzadtam! A megkötések sikerültek, de hogy a fenébe kell abba beletenni a babát? Mert asztal fölött nem sikerült, csak valahogy az ágy fölött vagyis Timi fölött hasalva! Annyit bénáztam, már sajnáltam szegényt és aztán csak nyeklett-nyaklott benne! Azért még nem adtam fel, de kicsit csökkent a lelkesedésem! Tanfolyáson hogy mutatták???

Ildi
ildi76

Ildi,
most láttam, hogy profilomból kivették emilcímet, de visszaraktam Kép hogy majd tudjunk egyeztetni szállítás ügyben.

vera
kisün

Borri!
Te most Lakibori vagy vagy nem vagy? Kép
Megastarhoz nem tudok hozzáazólni, nézegetem, de semmi.
neet
neet

Jucus, nagy az álommanó családja, mert hozzánk is eljutott, igaz, a hasfájós sírás is bekukkantott hozzánk, de gyorsan elmenekült. Utána csend és béke volt.Kép
zanza

sziasztok!
vacak egy idő van, mi??
A hordozó kendő nálunk is mumus még...ma 1 órát volt benne a picúr, és azt vettem észre, hogy szédülök, mert úgy volt megkötve, hogy a nyakamat szorította el. Tehát vagy vmit rosszul csinálok, vagy nem jó a kendő???? Kép
Vera!
Ott az állatkertben szólt vki a főbejárat miatt, vagy itt? Ha az ittenire gondolsz, az én voltam Kép Nekünk ott szólt egy bácsi, miután látta, hogy egy üvöltő 1 hónapossal, és egy csendes 2,5 évessel vagyunk...
Épp ma töltöttem le az állatkertes képeket...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kisün!

Oké! Én is visszatettem az én e-mail címemet!

Zsanci!

Köszi a múltkori vígasztalást! Én is remélem, hogy nem kell majd emelni a gyógyszeradagot, bár eddig úgy érzem nem nagyon hat!Kép

Neked hogy sikerül beletenned a picúrt a kendőbe? Melyik hordozást használtad? (újszülött, bölcső) Nekem valahogy nagyon mélynek tűnik az a rész, ahova a babát kell fektetni, szinte elsüllyed benne! Nem is mertem beletenni!
ildi76

<font color="0000ff">Zsnci Tök jó a kép a pelikánokról! Kép

Én még mindig a hányingerrel küzdök, ebédre ettem bableves, amíg ettem, nem is volt baj, de amint lenyeltem az utolsó falatot vagy fél órát agonizáltam, hogy most kihányom vagy sem. Aztán elmúlt. Akkor éhes lettem, ettem még, akkor már csak 5 percig volt kétséges, hogy bennem marad-e... Szerencsére most egész jól vagyok. Kicsit talán a fejem fáj...

Kérés: A gyermekkel kapcsolatos támogatásoknak hol tudok utánanézni a neten? A http://www.magyarorszag.hu oldalon sok használható infót találtam, de hallottam pl. gyermek után járó adókedvezményről is, amit itt nem találok. Ráadásul úgy tudom, a gyermek fogantatása után már jár. Tudtok segíteni?

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Zsanci,
itt mondta valaki, csak már elfelejtettem, hogy ki, de most már tudom, KÖSZIIIIIII!!! Kép A pelikánok tökjók, majd megmutatom páromnak, bár ő csinált kb. ezer képet róluk Kép

Proone,
hányinger Kép nekem szerencsére csak nagyon enyhe volt, az is rövid ideig, és csak 1félét tudtam enni két hétig: tésztát
www.kismama.hu/cikk.php?id=1&cid=15700
asszem ezt annak idején még Votiv ajánlotta figyelmünkbe, itt tételesen fel vannak sorolva a családtámogatási formák, és részleteket is kapsz.

vera
kisün

Sziasztok!

Proone!

Magyarország.hu helyett inkább egy könyvelőt keress meg, jó, amiket ír, csak nem teljes, adókedvezmény pl. a betöltött, és orvos által igazolt 91. naptól vehető igénybe, havonta 3000 Ft.

Bardóczy dokiról annyit, hogy én még régen jártam hozzá soxor a Baross u.-ba, türelmes, nyugis, óvatos és nyitott, mindent elmagyaráz kérés nélkül is, úgyhogy nem véletlenül kerestem meg most is őt! Kép

Ha ez esetleg reklámnak számít, hát égjen a lelkem a pokol tüzén, de segítek Kép
A MOM parkban rendel, a MediMOM egészségházban, a 061/887-4333 telszámon tudsz bejelentkezni, 7000Ft/randi, viszont azt mondta, hogy nála a szülésnek nincs ára. Úgy készülj viszont, hogy nekem a bejelentkezés dátumához négy hétre sikerült időpontot kapni.

Üldözettel
Sisotris
14+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Proone!
Valóban, az első kedvezmény a magzat 91. napjától jár, havi 3000 (volt tavaly), a dokidtól kell kérni igazolást, amit leadsz a munkaügyön. Persze ha titok még a baba a melóhelyen, akkor leadhatod később is, visszamenőleg is meg kell kapnod.
A többi még odébb van. Kép
neet
neet

SZIASZTOK!

KÖSZI A DRUKKOKAT, EGYNLŐRE MÉG NINCS TÖBB CSÍK, TOVÁBBRA IS SZÜKSÉG VAN RÁ...

Etetőszék:Nekünk IKEA műanyag van 299 Ft-os, lehet hozzá kapni övet, tálcát és szűkítőt is, jól bírja a strapát, egy örökmozgó baba alatt sem borult fel eddig...

Védekezés: Pharmatex vagy Patentex, ezek hüvalyi fgtlók, különböző kiszerelésben, patikában kapható.Tabletták közül a szopi alatt a Continuin vagy a Cerazette ajánlott.

Találkozó: mi lehet, hogy sajnos nem tudunk menni, mert aznap van a házassági évfordulónk és terveink szerint szeretnénk végre kettesben megünnepelni, Bercike meg egy kicsit"Nani"-zhat.

Elég eleven néha a hajam égnek áll a pakolászásától, mindent a "helyére tesz" folyamatosan.Egyre unalmasabb a járóka neki, folyton utánam mászik-még oda is...

Akik nem mernek vezetni: magamra ismertem, bár a férjem szerint nincs még egy ilyen félős csaj, mint én (vagy mégis?)

Volt valaki ma turizni a Fehérvári úton? Milyen volt, mi nem jutottunk el.

Gratula az új babáknak és kismamáknak!

Puszi
Cili és Bercike (16 hó)
bcickany

láttatok már ilyen diót?????
Kép
most találtam...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Proone!
még egy szavazat Bardóczynak, rosszat "sajnos" nem tudok róla mondani.Ha kokrét kérdésed lnne akár privátban is szívesn válaszolok.
bcickany

<font color="0000ff">Neet, Sistoris! Köszi szépen az infot, közben megtaláltam a neten a családi adókedvezményt is.

Sistoris! Köszi a Bardóczy féle infókat! Van valami porta is ott? Lehet, hogy elmennék oda, hogy ne akkor kelljen bolyongnom, amikor időre megyek, és lehet ott gondolom személyesen is bejelentkezni... Ugyanis telefonfóbiám van!!! Nagyon súlyos!!! KépKépKép

Zsnci! Tök jó ez a dió! Már feltörted..? Belül hogy néz ki? 3 féldió egyben? Kép

Proone
6+5 (ha már úgyis mindenhol 28 napos ciklussal számolnak, én is visszaveszek egy napot... (eddig 27 napos ciklusommal számoltam))</font>

KépKépKépKép
proone

Köszi Bcickany! Azt hiszem, holnap elmegyek és megnézem, hol is rendel... Kép

KépKépKépKép
proone

Igen, ott voltam 12. heti UH-n, bebattyogsz MOM parkba, megnézed térképet, vagy információt, és két csajszi van a pultban, akiknél szerintem ugyanúgy be lehet jelentkezni. Ha gyalog mész, Moszkva tértől 61-es villamossal a Csörsz utcai megállónál kell leszállni. Egyébként a Csörsz u. - Alkotás u. sarkán van a MOM.

Puszapá
Sisotris
14+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok !

Zsancikat ! Dió nem semmi ! Kép

Még mindig egyben , hidegfront nem jött be ...
Mikor lesz telihold vagy bármi ? Kép

Szandra
39+5

Kép
Kép
greenolive

Neet,

igen a lakibori vagyok, csak úgy gondoltam, semmi titokzatos nincs bennem, ha ezen a néven folytatom tovább a kezdô felhasználói hozzászólásaimat, úgyhogy egyszer?sítettem. Amúgy heteim számából mit gondoltál, ki más lehetnék? Kép Bájdövéj, Green hova t?nt? Csak nem bejött nekik a hidegfront? Az enyém babának meg se kottyan, úgy látom Kép A csípôs kaja se, úgyhogy marad a vad szex Kép)

Bori
borri

Hello Bori ,

Áront sem hatotta meg a hidegfront Kép Sőt a csípős kaja sem ...hát igen marad a szexKép

Kép
Kép
greenolive

Köszi szépen Sistoris!!!

KépKépKépKép
proone

Hmm, telihold? Asszem 2 hete volt, úgyhogy akkor újabb 2 hét. Azt már tutira nem várjuk meg, legalábis nem ajánlom!

Egy barátnôm felajánlotta, hogy ha ô lenne a szex akadálya, átveszi Ábelt pár órára, de mondtam neki, hogy én vagyok Kép. Vagyis leginkább Simi baba. Bár ma eléggé lapít a gyerkôc, hátha ez jelent valamit. De jó lenne!

Bori, 40
borri

2 hét ? hát azt nem szívesen várnám meg ...
Lapít ? Az már jó jel , nem ? Kép
Enyém nem .

Kép
Kép
greenolive

Proone,

Dr. Bálint Mihály az orvosom. Eddig meg vagyok vele elégedve. Nem izgul túl semmit, viszont kedves és türelmes. Állítólag szülés közben is az. Ez jó, mert én asszem sem egyik, sem másik nem leszek.

Bori
borri

Mit kell nézni a dión?
neet, a nagyonsötétKép
neet

Három részből áll össze Kép

Kép
Kép
greenolive

saját? a dió... Kép
zozi

Proone!
Látod erre nem is gondoltam...de egyelőre nincs szíven feltörni. Ha lesz, lefényképezem azt is, amit bent találtam!!!
Ildi!
Én az elöl ül a gyermek variációban kötöttem fel, mert feküdni már nincs kedve...egyébként engem is furdal a lelkiismeret amikor bent van, hogy nem kap elég oxigént az agya...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zozi!
Igen, saját...Kép bár nem nálunk termett, de kaptunk egy adagot, és közte volt...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

<font color="0000ff">Zsanci! Férjem azt mondta, hogy ő nem törné fel! Én meg igen. Kép

Borri! Köszi, most már megnézem előbb a Bardóczyt!

Proone
6+5</font>

KépKépKépKép
proone

Udvozletem kuldom mindenkinek Londonbol. Eddig foleg setalgattunk, es mar voltunk Mother Care-ben. Kép meg csak egy gatyat vettem magamnak, a kis csecsemonek csak nezelodunk. valami maradandobb cuccot akarunk,amit tovabb hasznalhat. halozsakokat nezegettunk. iszonyat jo cuccok vannak, jo magas aron. mondjuk az a baj, hogy indulas elott meg se neztem, hogy pl. az Avent cuccok otthon mennyibe kerulnek. mindenki jo legyen, udn!

ancsipancsi

Éreztem, h valami nem stimmel dióügyben, csak az nem volt világos, 2 vagy 4 szobácskának kell lennie...
neet
neet

Hello Lányok!

Szép estét Mindenkinek!
Mi is voltunk az FMH-ban, voltak jó dolgok, de nekünk mér a legtöbb minden megvan, szóval csak egy bádit, meg egy vadiúj, vízhatlan kis kabátkát markecoltunk, naggggyon ócsón.

Ildi: kendőkötözködés nem olyan vészes,játékbabákkal gyakoroltuk, de nem tűnt nehéznek a baba belehelyezése, aztán lehet, hogy 'igazival' már macerásabb...erről majd csak a saját megérkezése után tudok nyilatkozni....

Ada (aki ma kezdte a 37. hetet és még nem hajlandó összepakolni, mert el akar menni a talira és csak 5-én akar szülni, két nappal a kiírt időpont előtt)

Green, Lakibori!
Ajvé, szülésre fel!
ada007

Zanza!

Örülök,bár a hasfájásnak nemKép

Csajok!
Ma is kaptam a barátnőmtől egy adag NEXT ruhácskát,valami tünemények!.Már nem férünk el a kinőtt cuccoktól és komolyan mondom,hogy csinálok egy házi turit.Kit érdekel?Kép

Ja,ma már hozzászóltam egyszer csak szórakozott velem a topik.
Állatkert főbejáratánál pontosan hol lehet venni jegyet?Ahol az elefántok vannak és már majdnem bent vagyok és nénik kérik a jegyemet?

TudatlanJucus
20170114224602

Jucus!
Igen, ott a zelefántoknál! Kép A kapu aljában. De ez csak hétvégén érdekes, mert hétközben egész nyugisan be lehet jutni...
Házituri engem érdekel...Kép
nekem meg van pl. egy kismama farmergatyóm a néhai La Halle-ből. 40-es méret.

Ja, diót lehet, hogy röntgentezni kéne...akkor mindne kinderülne.

Képzeljétek!
A fiamnak a köldökénél előjött ma vmi búb, ami váladékozik. Felhívtuk apóst, és kiderült, hogy maradt egy kis köldökzsinór a gyereken...(ennyire ragaszkodik a benti életéhez). Elég gusztustalan, de azt mondta dr. papa, hogy ez elő szokott fordulni, nem fáj, majd elmúlik, stb...Valakinek volt ilyen???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Zsanci!
Nagyon tetszik a diód!

Jucus!
Szerintem a pocakos mamákat érdekli a te turkád!:-)))

Green, Bori!
Annyira de annyira szorítok értetek el se hiszitek!
De ugylátszik ti nagyon jó pocakhordozók vagytok és nem akarnak elszakadni tőletek!
Egyébként Bori, én már most se tudok jól aludni a derékfájástól éjszakánként, el se tudom képzelni mi lesz majd később.........
manó27

Kérdés!

A Szent Imrés orvosok hol rendelnek sztk-ban?
Mármint ha valaki nem akar magánrendelésre menni??
Az egyik ismerősömet érdekli nem tudom a választ.....
Ja és ő tudja is, hogy melyik dokit szeretné még ráadássul!

köszönöm a választ
manó27

Manó!

A Vahot utcában van most a rendelő.Tel szám:206 29051/nőgyógyászatot kell kérni.De nem minden doki rendel ám itt!Balogh,Fülöp biztosan.

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Mámegin csak főnéztem, aztán elintézendem a legsürgősendebbet.

Manó!
061/464-8600 a kórház telszáma, szerintem a nőgyogyin megmondják, ha az adott dokira kérdezel, én így derítettem ki a Bardóczyt. Bár én még kicsi vagyok hozzátok Kép

Jó éjszakát!

Sisotris
14+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?