Bori,
így viszont már gyűjtöd a hozzászólásokat, nemsokára kezdő felhasználó leszel te is
Drukk, hogy beinduljon
Neet,
igen, valószínűleg fog, nem akarlak elkeseríteni, de nálunk már 3 hónapos kora óta jön, csak jön, de még mindig nem érkezett meg
lassan már intézményes fogfigyelő szolgálatot fogunk létrehozni, annyira profin nézzük, hogy na, kibújt már?
Jucus,
ÉLJEN gyógyult CICI!
visszaélésekkel szerencsére személyesen még nem találkoztam, de mindig van egy két gyáva f***kalap, aki szórakozik a gyanútlan felhasználókkal
No de hogy valami kellemesebbel fejezzem be, tegnap voltunk Állatkertben, és az egész család nagyon jól szórakozott, láttunk állatokat, és embereket is, Dócinak a kecskék jöttek be nagyon.... hmmmmm...kecskék... igen, fura... páromnak a pelikánok, nekem meg a vidrák, vombatot NEM láttam, amit nagyon sajnáltam, mert szeretem a vombatokat, viszont vettünk classic nyuszis lufit (pirosat), de itthon sajnos egy óvatlan pillanatban megszökött, és most már a külső légkör felé tarthat
Ja, és utólag is örök hálám annak, aki mondta, hogy a főbejáratnál is lehet jegyet venni, mert tényleg, és nem kellett sorban állnunk!!!
vera