Sziasztok
Nekem is újra kellett regisztráltatnom magam, de átvertem ezt a lökött Babanetet, mert újraregisztráltam magam a régi nevemen
Borbolya, Muki és Jammie kislánya is nagyon gyönyörű!!!
Gratula nekik
Ruzicsky
Kristóf 2 és fél hónaposan este 7-től hajnali 4-ig alszik egyfolytában. Utána pedig már 3-4 óránként ébred, nappal viszont sokszor már egyáltalán nem alszik
Bár ő már 1 hónaposan is sokat aludt éjszaka, koraestétől hajnali 1-2-ig már akkor is elaludt.
De szerintem ez babafüggő. Ismerek olyan 9 hónapos babát, akihez még most is felkelnek éjszaka 3-4 óránként.
Súlybecsléshez:
Kristófot születése előtt 2 nappal 2705gr-ra becsülték az UH alapján, végül megszületett 2700gr-mal
Szóval nálunk nagyon bejött
Betét:
Én a vastag Tenát csak a szülés után 2-3 napig használtam, utána elég volt az Allways, és még abból se kellett a legnagyobb.
Kicsit rólunk:
Alig értünk haza kedden a kórházból, másnap Kristófot is utólérte a pocakfájás
Reggel 6-tól, estig ordított, de hihetetlen erőel. Vettem neki Infacolt, dehát rögtön az se hat. Az a múltkori 3 napos pocakfájás semmi nem volt ehhez képest. Potyogtak a könnyei, vörösödött a buksija, már izzadt szegény a bömböléstől, végül már hőemelkedése is volt. Este elvittem a gyerekdokihoz, ő írt fel neki görcsöldő kúpot, azt 2 órás kalandos út során sikerült apucinak kiváltania egy ügyeletes gyógyszertárban, beadtuk neki, és este 9-től reggel 6-ig egyhuzamban horkolt.
Úgy sajnáltam szegénykét, iszonyúan szenvedett. A gyerekdoki szerint az én pocakfájásom ment át bele az anyatejjel. Szegénykém, miattam szenvedett. De már másnapra tűnik kiheverte
Egyébként már 100%-ra vettem, hogy akkor éjszaka meglesz az első átvirrasztott éjszakánk, de megint megúsztuk, sőt, iszonyú jót aludtunk 2 és fél hónap és még egyetlen ébrentöltött éjszakánk se volt
Meglesz ennek még a böjtje
Babus