Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Köszi, hogy válaszoltatok!
Legszivesebben el mennék megint egy súlybecslős uh-ra, de az a baj, hogy itt olyan szájhúzogatósak ha valaki csak úgy bemegy.

De szeretnék már én is babázni!
Borbolya gratulálok Pannához, gyönyörű kisbaba!

Betti

Betti

Kép

Kép
betécske

Sziasztok
Elment a magzatvizem, megyek a kórházba. Gratula Mukinak.
Hü remeg a kezem.
Monika
monazsu

Mukika, gratulálunk Lizihez!!!
És természetesen Borbolyának is Pannához - nagyon szép kislány!!!

Monazsu, ma neked megy a drukk!!!! Hajrá!!!!!!

Timurr, szép lett a kiságy - ugy milyen jó, hogy már ott áll a szobában? Én imádom így is, pedig még nincs benne a manó, de mindig arra emlékeztet, hogy mindjárt ott fog figyelni benne.
A gyerekszobátok se semmi - rengeteg játéka van a kisnyuszkónak!

Van e heti pocifotóm, ha nem bánjátok, bemutatom:
Kép

Kép
emma8

Sziasztok!

Monazsu!
Hajrá, minden rendben lesz! Ilyen hírek hallattán és is olyan izgatott leszekKép

Timka!
Köszi!
Dalmi
dalmi

Borbolya
Nagyon szép,édes a kis Panna.Ha időd engedi várom a beszámolódat.

Monazsu
Drukkolok,várom a híreket!

Timka
Megnéztem a Fanni képtárat,olyan aranyos a kis manó Fanni!Szépek vagytok!

Emma
Naná,hogy jó hogy itt áll,és apát nem is kellett nagyon noszogatni,egyből nekiállt,de nem is baj,mert elvoltunk vele.Kis nyuszinak is biztos nagyon tetszik,mert tegnap este óta olyan eleven (éjjel is),mint aki mindjárt kirúgja a ház oldalát.
Nem semmi pocakod van,nagyon csini.

Timurr
Vendég

Emma!
Tök jó a pocakod!Nagyon csini, komolyan!

Borbolya!
Gyönyörű a lányotok!
Bocs a sok beírásért, szét vagyok esve..

Dalmi
dalmi

Monazsu,
Nagyon izgulunk érted! Kép

Borbolya,
Gyönyörű babód van Kép

Angéla
angéla

Sziasztok!

Látom a táblázatból, hogy eljutott a hír, hogy megszületett a kislányom...azt még nem tudtam visszanézni, hogy kitől ment a hír. Eddig elég zsufi volt minden, úgyhogy csak most tudok írni, és hamarosan megpróbálok visszaolvasni, hogy kivel mi van.
Nálunk a szopizás még nagyon fáj, mármint nekem a mellbimbókKép Ha tudtok bíztatni, hogy ez mikor múlik el, akkor hajráKép

Felteszek két kedvenc képet a 17 napos Émikéről:
Kép
Kép
Szép napot!
Csibe

Kép

Kép
csibe26

Csibe,

Nagyon szép a csajszi Kép

Mellre tudom javasolni a Garmastan kenőcsöt. Nekem bejött Kép

Angéla
angéla

Sziasztok!

Mukiéknak gratulálunk, tényleg gyors volt! KépKépKép

Dalmi, Borbolya, Csibe
Nagyon kis helyesek a lányok! A választás lehetőségét azért meghagyom a fiamnak (őszintén szólva nem is tudnék választani).

Csibe
Nekem a "csak úgy" fáj, az az első héten volt, magától megszűnt. Utána már csak a bal cicim fájt, mert azt időnként rosszul sikerül neki bekapni. Ettől lett is rajta hólyag (na az fájt csak igazán!), de én csak annyit tettem, hogy szabadon hagytam a mellemet szoptatás után egy ideig, így a nyál és a tej begyógyította kb 2 nap alatt (persze ezidő alatt is folyamatosan szoptattam).
Most meg már attól fáj időnként, hogy a fiam húzza-nyúzza, mikor szopizás közben kapkodja a fejét. Kép Kép

Angéla
Látom, vannak a táblában néhányan, akikről semmi hír (45+1, 42+5). Asszem volt még régebbi is. Szelektálod őket időnként?
(mondjuk engem nem zavar, csak hülyén néz ki a táblában)

Kérdés:
Doktornénink felírta az agyhártyagyulladás elleni (nem kötelező) védőoltást. Valaki már adatott be a picinek? Aki még nem, az mikorra tervezi (ha egyáltalán tervezi)?

Zsana+Vilmos 4+2
zsana75

Sziasztok!

Rég jártam erre sokáig nem volt netem mire lett bekerültem a kórházba. Még nem volt időm visszaolvasni így látatlanba is gratulálok mindenkinek aki ezidő alatt szült, és tudatom, hogy márc. 31-én éjszaka 12 órás vajúdás után megszületett Laura 3590grammal 55 cm-vel.
Kicsit még összeszedem magam, visszaolvasok és jelentkezem. Addig is jó babázást mindenkinek.Kép
jammie

Jammie
Gratulálok,nagyon aranyos Laura!

Csibe
Nagyon édes a kis Émi is!

Babások
Mennyi betét fogy el kb. szülés után.Használt valaki vastag alwayst vagy csak a tena jó?

Timurr
Vendég

Jammie
Épp ma gondoltam, hogy te már biztosan nem fogsz jelentkezni. Kép
Laura tündéri, várjuk a szüléstörténetet is. Kép

Timurr
Ez a betét dolog részben egyéntől függő, nem mindenkinek egyformán erős a vérzése.
Nálunk adtak a kórházban betétet, szerintem nem tena volt, de nagyon nagy és vastag. Nekem kellett is, ráadásul nem is mindig tudtam kimenni wc-re mikor szerettem volna, így jó volt a biztonság.
Nem tudom, a "vastag always" milyen, én itthon always super plus-t használtam, de a kórházban az nem lett volna elég.
Azt tudom ajánlani, hogy minden pisilésnél cseréld a betétet, akkor is, ha kevésbé van tele.
zsana75

Zsana
Köszi a választ.Tudom,hogy egyén függő, eddig két csomagot vettem (20 db),akkor az kevés lesz valószínű.Hát én a vastag legnagyobb,szárnyast vettem,még veszek és akkor majd sűrűn cserélem.
És mennyi idő volt neked,hány nap?

Timurr
Vendég

Timurr!

Én a kórházban három napig éjjel-nappal Tenát használtam. Kipróbáltam az always-t is de sajnos fél óráig sem bírtam mert átázott. Negyedik naptól viszont elég volt a normál betét. Azt használtam még két hétig, és most egy hete már csak tisztasági betétet. Remélem tudtam segíteni valamit.

Szia Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Sziaztok!

Bocsi hogy eltüntem teljesen, de megjött a jó idő, mi egész nap kint vagyunk. Este meg nem nagyon van időm netezni. A múltkor mikor meg jöttem volna a babanet sz*** be.

Gratulálok minden új anyukának a kisbabához, sok tejecskét nekik!

Ezt az oldalt tudtam csak végignézni, minden baba nagyon gyönyörű!

Timurr
Nekem még most is van egy enyhe "vérzésem" De én nagyon véreztem a kórházban. Itt adtak olyan régi libero betétpelenkát, na abból nekem 10 simán fogytt egy nap az elején. Utána mikor hazajöttünk pár napig még használtam, majd a legnagyobb always-t használtam úgy 1 hétig és folyamatosan lett egyre kisebb a méret. Én most tartok a tisztasági betétnél. De nekem Zsanival is 7 hétig volt folyásom. Ez teljesen egyénfüggő szerintem.

Zsana
Én Zsaninak beadattam de csak 1évesen, mikor már elég 1 oltás. Mivel nem járt közösségben, nem volt veszélyeztett. Most dilemmában vagyok, hogy Gréti kapja e hamarabb 3 oltásban vagy ő is majd 1 évesen kapja e meg, mivel már itt van Zsani vele megyünk játszóházba játszótérre barátokhoz. Még nem döntöttem el hogy legyen. Viszont ennek az oltásnak nem volt semmilyen mellékhatása.

Na megyek fejek a tejtesónak (napi fél liter anyatejcsit visznek el, nekem ez olyan jó érzés)

Nadine és Gréti aki majdnem 5 hetes

Nadine
KépKépKép
nadine

Szia Betécske!

Ne nagyon aggódj, nekem 30 hetesen 2333gr-ra becsülték a babámat! Most 36+5 napos vagyok, és tegnap az uh-on azt mondták, hogy a babám 3939gr és 55 centi!
Asszony
asszony

Sziasztok!

Borbolya!

Gratulálok a lánykádhoz, tökre hasonlít az én Bendegúzomra, neki is pont ilyen haja van. Kép

A többi babához is hatalmas gratula! Kép Látom pl. Mukika hip-hop szült. Kép

Nekem a betétek közül a normál tena is elég volt, úgyis gyakran kellett WC-re mennem, mivel ki volt adva ukázba, hogy napi 3 liter folydékot igyak, hogy legyen tejem. Kép Aztán 2 nap után már a mini plus tena is elég volt, és aztán a legnagyobb always, most pedig közepes méretű always. Lehet, hogy már a kisebb is elég lenne, de ebből van készletem. Kép

Azt mondjátok meg nekem, hogy mikortól alusszák át az éjszakát a babák? Remélem hamar, tudtok bíztatni valamivel, trükkök, praktitkák?

ruz
ruzicsky

Ja és a súlybecsléssel kapcsolatban, Bendegúz a 36. heti uh-n 2600 gramm volt (vagyis ennyire becsülték) és azt mondta a szonográfus, hogy még kb. 1000 grammot fog hízni. Szülés közben pedig kérdezte az orvos, hogy mekkora a baba, mondtam ezt neki, hogy 36. héten látták uh-n utoljára, meg hogy mit mondott a szonográfus, erre a doki mondja, hogy az hülyeség 1000 grammot már nem hízik ennyi idő alatt, hanem kevesebbet. Végül 3400 grammal született, úgyhogy valóban kevesebb lett, de nem sokkal. Kép

ruz
ruzicsky

Jammie,
Gratulálunk a babádhoz és várjuk a történetet Kép

Timurr,
Tenából több féle méret van. Én a vastagot használtam a kórházban és vékonyabbat itthon. Nekem a betét nem jött be. Utána pedig tisztasági betétet.

Angéla
angéla

Sziasztok!
Timurr vagyok csak egész nap nem enged írni a társalgó,lehet kisnyusziként leszek.

Köszönöm a válaszokat betét ügyileg,veszek tenát majd kisebbet-nagyobbat is és aztán meglátjuk melyik jön be.Még csak annyit ,hogy hány csomagot vegyek szerintetek 2-3-at?

Panka
Mizu?Tegnao volt ctg-éd nem?Minden ok?

Kisnyuszi
kisnyuszi

Most nincs időm visszaolvasni, csak rohanvást írok:
Akit érdekel nagyon olcsón babajáték, zenélő, babaszőnyeg, mindenféle formájú, gyártmányú és árkategóriájú játék, az látogasson el a Regió Játéknagykerbe Bp. 1119. Nándorfejérvári út 23-25. Nyitva: hétfő, csütörtök: 7-18, kedd, szerda, péntek: 7-16, szombat 8-13
Majd küldök fotót, hogy mi miket vettünk. Ma egy olyan forgós zenélőt, ami ágyra szerelhető. Háromféle dallamot tud játszani, akár 10 percen át is (nem kell folyton felhúzni), valamint van egy olyan állítási lehetőség, hogy hangra bekapcsoljon (baba felsír, tapsolsz egyet stb.). És még szép is, de mégsem az a pasztell fajta, ami nekem ugyan nagyon tetszik, de egy cikk meggyőzött, hogy a babának nem biztos, hogy az a szép, ami a szülőknek 

Ezt mindenki kedvéért írtam, de

Manó!!!!
Nem találom itt az e-mail címed, így itt tudok csak neked is válaszolni ill. megírni, amit már a kórházban is igértem. Bocs a késlekedésért, de tegnap voltam megint, így most tudtam meg a pontos címet és egyéb információkat.
Jól vagytok? Mindjárt egy hónaposak a csemetéink Kép
Puszi, Dorka
Most ideiglenesen DorkaDorka néven a babanet miatt
dorkadorka

Sziasztok!

Először is gratulálok az újabb babákhoz! Sok boldogságot és örömet kívánok mindenkinek.

Dorka, köszi az info-t. Épp ma mondtam magamnak, hogy most már muszáj benéznem ide, és lám, pont Te is írtál Kép
Sajna nem sok időm van netezni (vagyis abszolút nulla), pedig Fanni nagyon jó baba, tőle még lehetne, de mást csinálok, amikor alszik.
Egyébként szépen hízik, már majdnem 3600 g. A védőnő szerint ez jó. Hát remélem is.
Ma megyek a dokimhoz kontrollra, kíváncsi vagyok mint mond majd.
Puszi
Rita & FanniKép
mano2005_

SziasztokKép

Nekem is újra kellett regisztráltatnom magam, de átvertem ezt a lökött Babanetet, mert újraregisztráltam magam a régi nevemenKép

Borbolya, Muki és Jammie kislánya is nagyon gyönyörű!!!Kép
Gratula nekikKép

Ruzicsky
Kristóf 2 és fél hónaposan este 7-től hajnali 4-ig alszik egyfolytában. Utána pedig már 3-4 óránként ébred, nappal viszont sokszor már egyáltalán nem alszikKép
Bár ő már 1 hónaposan is sokat aludt éjszaka, koraestétől hajnali 1-2-ig már akkor is elaludt.
De szerintem ez babafüggő. Ismerek olyan 9 hónapos babát, akihez még most is felkelnek éjszaka 3-4 óránként.

Súlybecsléshez:
Kristófot születése előtt 2 nappal 2705gr-ra becsülték az UH alapján, végül megszületett 2700gr-malKép Szóval nálunk nagyon bejöttKép

Betét:
Én a vastag Tenát csak a szülés után 2-3 napig használtam, utána elég volt az Allways, és még abból se kellett a legnagyobb.

Kicsit rólunk:
Alig értünk haza kedden a kórházból, másnap Kristófot is utólérte a pocakfájásKép
Reggel 6-tól, estig ordított, de hihetetlen erőel. Vettem neki Infacolt, dehát rögtön az se hat. Az a múltkori 3 napos pocakfájás semmi nem volt ehhez képest. Potyogtak a könnyei, vörösödött a buksija, már izzadt szegény a bömböléstől, végül már hőemelkedése is volt. Este elvittem a gyerekdokihoz, ő írt fel neki görcsöldő kúpot, azt 2 órás kalandos út során sikerült apucinak kiváltania egy ügyeletes gyógyszertárban, beadtuk neki, és este 9-től reggel 6-ig egyhuzamban horkolt.
Úgy sajnáltam szegénykét, iszonyúan szenvedett. A gyerekdoki szerint az én pocakfájásom ment át bele az anyatejjel. Szegénykém, miattam szenvedett. De már másnapra tűnik kiheverteKép
Egyébként már 100%-ra vettem, hogy akkor éjszaka meglesz az első átvirrasztott éjszakánk, de megint megúsztuk, sőt, iszonyú jót aludtunk 2 és fél hónap és még egyetlen ébrentöltött éjszakánk se voltKép Meglesz ennek még a böjtjeKép

Babus

Kép
babus2005

Babus,

Hasfájásra nálunk nagyon bejött a melegvizes palack a pocakra Kép

Angéla
angéla

Köszönjük a gratulációkat. Nem tudom emlékszik-e arra valaki, hogy nemrég járt itt körbe valami "tejszaporítos dolgok leírása" v. hasonló, ha esetleg megvan még valakinek megköszönném ha áttudná küldeni. jammie@vipmail.hu
a betéttel kapcsolatban nekem szintén tena első 2 nap.
jammie

Angéla
Köszi, de azért remélem egy ideig nem lesz rá szükség.

Ma inkább megint én vagyok pocsékulKép, este óta olyan hányingerem vanKép, étvágyam se nagyon vanKép
De legalább a tejcsit sikerült visszaküzdenem a betegség előtti szintreKép, hajnalra végre megvolt a 150gr, reggelre pedig a 100gr tejcsiKép Kedd óta küzdöttem érteKép, de megérteKép

Jammie
Én elküldöm nekedKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!

Megkérhetlek, hogy nekem is küld el légyszi. Te mit csináltál kedd óta, hogy neked ennyi tejed lett?

Előre is köszi. E-mail címem: nyimo@freemail.hu

Tücsök
tücsök

Sziasztok! Kép
Gratulálok az új kisbabákhoz!!!! Kép
Gondolom, azért nem ír szinte senki, mert a babanet mindenkin kifogott az új regisztrációval. Én is most próbálom a régi nevemet visszaszerezni a szerkesztőtől. Addig maradok dorkadorka Kép

És ígértem képeket a játékokról, amiket a Régió Játéknagykerben vettünk. Íme:

Ez egy kiságy oldalára vagy hordozóra is kötözhető játék. A bal oldali méhecske zenél is, a középsőben (katica) csörgő van, a jobb oldalinak az anyaga zörgős. kb. 1500.- Ft (A Tesco-ban láttam hasonlót, de az nem zörgött, nem zenélt és 3000.- Ft volt)
Kép

Ez egy pici zörgős szárnyú bogárka. Ha a farkát meghúzod, rezeg. Kb. 600.-

Kép

Ez egy bárhová fellógatható oroszlán, aminek a hasán tükör van, amúgy rágóka a lába, zörög a keze. Kb. 800.-
Kép

Ez pedig a fő szerzeményem. Zenélő körforgó, aminek a közepe tükör, ez néz a baba felé. Háromféle zenét tud, akár 10 percig is szól. Be lehet állítani, hogy hangra, tapsra elinduljon a kívánt zene. És ki is lehet kapcsolni, tehát, ha a baba elaludt, nem kell tovább zenéljen. A figurák színesek, de nem izléstelenek. (szerintem)
Ja, és a hangerő is állítható. 5900.- + áfa volt.

Kép Kép
Kép Kép
Kép
dorkadorka

Babus!

Ezt a tejszaporítós leírást én is szívesen venném. Elküldenéd? glatom@freemail.hu
Köszi
Mano
mano2005_

A többi ár az áfás volt, csak a forgóé nem.
Dorka
dorkadorka

Szia Dorka!

Nagyon jók a játékok. Ha minden igaz jövőhéten megyünk és körülnézünk mi is.
Mano
mano2005_

Sziasztok!
Dorka
Nagyon jók ezek a játékok,nagyon tetszenek,de csak fájdítsák a szívem,mert nekünk messze van a bolt.Kép

Babus
remélem jobban vagy.Ha már köremailt írsz,elküldenéd nekem is?köszi.Előre készülök.Kép

Hogy bírják a babák ezt a hülye időt?Kisnyuszim nagyon élénkKép,de én nyomi vagyok,meg fáj a fejem is

Timurr
kisnyuszi

Sziasztok!
Hol van mindenki???

Bemutatom
A legmodernebb bébiörzőt,tudja figyelni pocakon belül a babát,majd később a kiságy alatt figyel.

KépKép

Timurr
kisnyuszi

Tücsök, Mano, Timurr
ElküldtemKép

Babus

Kép
babus2005

Köszi Babus!
mano2005_

Sziasztok!

Babus! Már csak benned bízom! Elküldenéd nekem is az emailt? briro@freemail.hu

Köszi szépen,
Brigó

Kép

Kép
brigó

Dorka!

Nagyon jók ezek a játékok, tényleg ízlésesek, és nagyon jó árak. De ha ez nagyker, akkor is vásárolhat ott bárki?

ruz
ruzicsky

Sziasztok!
Igen, bárki vásárolhat. De ha valaki tud kártyát váltani pl. iskola, óvoda részére, akkor még olcsóbb minden. Ez az utcáról betévedtek árlistája volt Kép

Timurr!
Bernát is zizi volt ma egész délután és este. Lehet, hogy délelőtt is az lett volna, ha nem kirándulunk egyet. Ugyanis nálunk - mint már írtam is- a tuti bealvós időszak a séta és a porszívózás Kép

Jó éjt mindenkinek, remélem, az éjszakát azért alvással töltjük.
Erről jut eszembe, Babus, hogy egyáltalán nem biztos, hogy meglesz a böjtje az alvással töltött éjszakáitoknak, mert immáron háromgyermekesként mondhatom, hogy olyan éjszakánk még nem volt soha, hogy végig ébren lettünk volna. Még a nagyobb betegségeket ideértve sem! Kép Remélem, ez így is marad Kép

Dorka
dorkadorka

Babus!

köszi megkaptam.

Dorka!

Lehegy, hogy elkerülte a figyelmemet, de nem olvastam, hogy hol van a bolt. Megírnád?

Köszi Tücsök
tücsök

Sziasztok!

Babus!
Kérlek nekem is küldd el a tejszaporíró trükköket!

Köszi!

Dalmi
dalmi

Jaaaa...a mailcímem: dulu@axelero.hu

Dalmi
dalmi

Szervusztok lányok! Nagyon örülök, hogy rátok találtam, ha lehet, csatlakoznék hozzátok. Nagyon jó olvasni titeket és gyönyörűek a babáitok! Aki még nem szült és ebbe a topicba ír, csak szép babára számíthat szerintem Kép - bocs többi topicos!

Panna első babánkként 2005. március 2-án született Budapesten, nagyon könnyű terhesség után 6 nap túlhordással, sajnos hirtelen császárral (rövid köldökzsinór). Azóta ránk jár a rúd: napi max 1 dl tejem van, szemfertőzést hoztunk haza a kórházból, most meg átestünk egy vírusos torokgyulladáson (amit bárki hazahozhatott nekünk úgy, hogy ő megúszta). Az utóbbira nagyon bevált a Ferrum Phosphoricum homeobogyó, amiből napi 2*2 golyót kellett adni a babának 1 kanál forralt vízben megolvasztva. Panni addig imádta szedni, amíg fájt a torka. Ahogy jobban lett, már mindig kiköpte. Hihetetlen, hogy mennyire ösztönösen érzi, mire van szüksége! Vagy hülye vagyok? Na mindegy, ne legyen rá szükségetek, de ez tényleg bevált, 3 nap pici nyűglődéssel és minimális náthával túlestünk rajta.

Babus, ha jól értem, neked van valami tejszaporítós praktikád. Kérlek, oszd meg velem is: jmkg@freemail.hu
Már mindent próbáltam: homeobogyó, fejés, minden szoptatós tea, minimum 3 liter folyadék/nap, forró vizes borogatás, alkoholmentes sör. Picivel sem lett több tejcsim. Már kezdek teljesen beletörődni, tejtestvérünk is van napi kb 1 dl tejjel ugyancsak. De azért kipróbálnám a Te módszered is, hátha segít. Jól van Kristóf hasa? És a tiéd?

Timurr, nagyon tetszik a bébiörződ, és még a két zöld lámpája is világít a sötétben! ;)

Kata és Panni (5 hét + 4 nap)
panni2005

Sziasztok,

Sajna még fényképpel nem szolgálhatok, de majd bepótolom.

Új babásoknak gratulálok.

Borbolya,
nagyon helyes a kislányod.

Timurr,
nekem az első 2 nap vattát kellett használnom (kórház) de utána én elvoltam a legnagyobb szárnyas always-sal. Szerintem ez nagyon egyénfüggő, mert nekem 3 hét után szinte egyáltalán nincs vérzésem.

Angéla,
mi újság van veletek?

Igazából minden babás mindennapja érdekelne.

Nálunk (lehet h nem kéne) de én próbálnám keresni a rendszert az életünkben. Ami persze még nincs.
Úgyhogy még nem értem h miért van h egyik nap végigüvölti az egész napot míg máskor egy kisangyal. Egyik nap megy a kakilás, pukizás míg a másik nap kínkeservesen. Elméletileg nem eszek semmi tiltott dolgot ?! Aztán lehet h csak azért m ő ilyen. Mi pl 3-4 óránként kelünk éjszaka. Azért én is várnám h ez kitolódjon.

Szóval még ismerkedek a Manóval és az egész helyzettel.

Adri
hadri

Babus
Köszi a mailtKép.Alkoholmentes sörrel már feltankoltam.Kép

Hadri
Remélem én is megúszom "kevés" vérzéssel.

Van egy könyvem a suttogó,abba az van,hogy úgy lehet a bébit hosszabb alvásra bírni,hogy egymásután kétszer eteted meg este,rövidebb időközt,mint ahogy megszokta.Nem tudom sikerült e jól lerövidítenem,de a lényeg ez.Ez persze elmélet,de hátha szimpi.

Kata

Üdv ittKép.Gratula a kislányodhoz,biztos nagyon aranyos
Kép (mint minden topik baba).Remélem elfog benneteket kerülni már minden nyavaja.
Én tejci csinálónak még a kesudiót is hallottam.

Engem is érdekel ám minden babás napja (meg nem babásé is).

Én miután benyomtam egyí somlóit és jácint illat terjeng a szobába elég jól vagyokKép.Ma kellett volna találkoznom a szülésznővel és nem jött össze.Holnap lesz a 36. heti nagyszervízem kérnék egy kis drukkot.

Timurr
kisnyuszi

Sziasztok Lányok!

Nem tudom, emlékeztek-e rám, én a nyári babás topikból néztem be néha hozzátok. Most azonban úgy alakult, hogy a két kisfiam idő előtt megszületett és ők is tavaszi babák lettek.
Igaziból most csak azt akartam tőletek megkérdezni, hogy mi annak az alapítványnak a neve és címe, ahol ingyen lehet légzésfigyelőt kölcsönözni.
Szülés előtt még olvasgattalak benneteket, tudom, hogy sokatoknak nem sikerült ezt az alapítványt elérnie, de azért én is tennék ezügyben egy próbát.

Minden maminak gratulálok, sok tejcsit kívánok, a pocakosoknak pedig kitartást

Annamari és két 11 napos legény

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Nekem naponta 450 ml tejcsim van, nem tudom, ez sok-e vagy kevés. Az én babáim még nem esznek ennyit, de ha majd összeszedik magukat, biztosan nem lesz elég ennyi. Ezért, kérlek Babus, velem is oszd meg a tejszaporítós praktikádat. Ha neked segített, biztosan hatékony. Emlékszem, mennyit szenvedél a tejcsi miatt az elején.
A címem benkoanci@freemail.hu
Üdv mindenkinek

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Annamari
http://www.origo.hu/itthon/20040506legzesfigyelot.html (itt egy cikk, itt mindent megtalalsz! )

Norka(34+4)
norkini

Sziasztok!

Kicsit benézek én is, rég jártam erre! Gratula minden új babának és mamájának! Mi tegnap voltunk egy hónaposak, tök hihetetlen! Marcika szépen fejlődik, már 5030 g; hihetetlen mennyiséget képes enni! Kép
Sajna tápszert kap, de legalább nyugodt lett és kiegyensúlyozott! Éjszaka 4-5 órákat végigalszik; de nappal fel van pörögve! \popgif {215391,} Három óránál nem alszik többet; van hogy két etetés között is fennt van! De ne hisztizik; kihozom a nagyszobába az ágyra(vagy lerakom a játszószönyegre) és tök jól el van! Nézelődik, figyelget! Olyan édes! Kép
Képek róla az albumomban vannak, ha valakit érdekel! Kép

Sziasztok!

Ildi+Marcika (4+1)

delfinke

Timurr, kösz a kesudiós tippet! Bár mostanában diákcsemegét nassolok csoki helyett (olyat, amiben van kesudió is), de majd megpróbálom nagyobb adagban, hátha...

Csak nem a megjelenésem miatt tűntetek el? Ennyire megijedtetek?

Bannamari, gratulálok a két új pasidhoz! Mennyi a súlyuk? Mert a tömegük alapján fogyasztják a tejecskét is (a "nagykönyv" szerint a kg-ra kerekített tömegüket szorozd meg 150-nel, és az a napi ml adagjuk - persze lehet jobb és rosszabb napjuk is és ettől el is térhetnek, ez csak kb). Elvileg ahogy többet esznek, több tejed is termelődik az ő igényükhöz igazodva. Ne izgulj, ez általában így is van. (Az más kérdés, hogy nekünk már a kórházban is kevesebb volt az előtej tejjé alakulása után. De mi ritka, mondhatni különleges eset vagyunk.)

Kata
panni2005

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?