Sziasztok!
Most sikerült végeznem a visszaolvasással. Hááát nem semmi amit termeltetek ebben a pár napban!
Nem biztos, hogy minden eszembe jut, amit eredetileg írni akartam, de igyekszem (Mert ugye, "Akinek nincs esze, legyen notesze!"
De én a noteszt is elfelejtettem!!!
)
Szóval...
Rókica!
Nagyon örülök, hogy ilyen jól fogadta a főnököd a hírt! Remélem nem gondolja meg magát időközben. Az enyém is nagyon rendes volt, örültem is bőszen.
Aztán egyszer csak megtudtam, hogy arról érdeklődik, hogy vajon ki lehet e rúgni engem, most hogy terhes vagyok.
Szóval tényleg jó fej!
Pofára esett!!!
Viszont abban biztos vagyok, hogy te csupa vak ember között dolgozol!
Ezt a szép babás pocit nem vették észre?! Hihetetlen! De szerencsés!
Bannamarinak nagy nagy gratula a fiúcskákhoz! Olvastam az ikres topikban amiket írt, és én is teljesen meghatódtam. Drukkolok nekik, hogy mihamarabb legyenek rendben a Babák, és hazamehessenek a Mamájukhoz.
Juditnak és Minyunak változatlanul ezerrel szorítok!
Megnéztem a talis képeket! Nagyon jók lettek. Tök jó, így már a nevekhez arcokat is tudok párosítani!
Sajnos erről a taliról is lemaradok
a múlkor említett lakás-felújítás miatt. De már lassan vége, és akkor aztán sűrűbben tudok jönni!
Azért élménybeszámolókat várok, és persze képeket!
Pisilés... Nos, nekem már a terhesség eleje óta legalább 2x fel kell kelnem éjjel, de mostanában van olyan, hogy akár 5x is! Ilyenkor majd' megüt a guta!
Képzeljétek, ma éjjel fél órás táncot lejtett Babó a pocakomban.
Arra ébredtem, hogy valami történik. Félálomban éltem át az egészet, nagyon jó volt! Szerencsére még nem fájdalmas amit csinál! Fél óra után azonban rátalált a hólyagomra, és ezért fel kellett kelni, és ő pedig visszafekvés után már nem folytatta.
Lányok! Akirenről tud valaki valamit? Nagyon nagyon régen nem írt már! Mi lehet vele???
Én jövőhét szerdán megyek terheléses vércukorra. Meg RH ellenanyagot is néznek. Immár másodjára. Az előző azt mutatta, hogy nincs ellenanyagom. Ez a terhesség során változhat? Mindegy, a doki tudja. Végül is jobb 2x, mint 1x se!
Na, jól van! Kisregény vége! Hagyok mást is szóhoz jutni!
Hápi
ui: nem akart engedni ez a dög regisztrálni!!! Legalább negyed óráig szórakozott velem!!!
nyaff